Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2013

Αξιοκρατία

Ή αλλιως: διορισε και συ την γκόμενά σου, μπορείς!




Τα σωματικά χαρίσματα της αξιοκρατικής υπουργάρας μας και τα ...πνευματικά της υπαλλήλου του η οποία κατά τα φαινόμενα τον ήθελε ΜΟΝΟ για το κορμι του, κοινως τον εκμεταλλεύεται και τον κανει να νιωθει σαν αντικειμενο και νια νια νια


Υ.Γ. και παρεμπιπτόντως και όλα τα σχετικά: Και σε αυτό για να διαπρέψεις πρεπει να εισαι απο την Καλαμάτα; Αμαν πια!


Υ.Γ.2 Αυτος ειναι ο ηθικος υπουργος που έκλεισε την "αμαρτωλή" ΕΡΤ. Ρε ουουουουουοουρτ!!!!


Υ.Γ.3. Δεν πειραζει ρε, ειναι τιμιος, ηθικος και αδεκαστος ο Αδωνης που πρώτα τις....παντρεύεται και μετά τις διορίζει!

Υ.Γ.4 και Update. Διαβαζω στο ....αντικειμενικο αρθρο του Πρώτου Ψέματος Θέματος: "Ατού του, η άμεση ευθυκρισία σε αναλύσεις της στιγμής, απότοκο μάλλον των σπουδών του ως χημικού μηχανικού" και αναρωτιέμαι μεγαλόφωνα: Που; που; (αμεση ευθυκρισία σε αναλύσεις της στιγμής ο Κεδίκογλου!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Το ανέκδοτο της εβδομαδας, τουλάχιστον)


Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2013

Ο Φαήλος και η δεξιά α-διανόηση

Εγραψε (αστραψε και βροντηξε) ο περηφανος και ..... αντικειμενικός Φαήλος ένα περήφανο και αντικειμενικό άρθρο σε μια περήφανη και αντικειμενική εφημερίδα. Δεν αντεξα στον πειρασμο ομως να δειξω ....μερικα (λεμε τωρα) ατοπήματα. Για την ακριβεια το αρθρο ολο ειναι μια μπαρουφα και μιση. Απολαυστε (τονισμοι, σχόλια)

Πιο τίμιος ήταν ο Γιαγκούλας

 Θεση: Είμαστε η μόνη χώρα του κόσμου που επέτρεψε στους ηττημένους να γράψουν την Ιστορία και μεταπολιτευτικά να καταλάβουν σχεδόν όλες τις θέσεις διαμόρφωσης του δημόσιου λόγου. Οποιος δεν είχε μεταλάβει του αχράντου αριστερισμού δεν έκανε καριέρα.

Reality Check: Ειμαστε η μοναδική χωρα του κόσμου όπου οι ηττημένοι του Β Παγκοσμίου Πολέμου έγιναν κυβερνήτες μετά την αναμπουμπούλα που ακολούθησε και οι πολεμήσαντες τους ναζί έγιναν "εχθροι του κράτους". Μπορει στους Βελουχιώτη και τα λοιπα να προσάψει κανείς χίλια κουσούρια, όχι όμως το δοσιλογισμό. Μπορεί να το πει αυτό ο Γρίβας, ο Τσολάκογλου, ο Παπαδόγκωνας κτλ;  Τα ατομα που στελεχωσαν τα ναζιστικά ταγματα ασφαλείας, οι δοσίλογοι, οι χίτες μαζι με τους ενδοξως κοπανήσαντες είς Μεσας Ανατολάς απαίτησαν και πήραν την διακυβέρνηση, ωφελημένοι απο τη συμφωνία Τσωρτσιλ - Στάλιν περίπου ...κατά λάθος και απο τη χαρά τους τα έκαναν πάνω τους και μαντάρα επίσης.

πχ:
Ανταπόκριση της «Nation»
(http://topontiki.gr/article/912/)
«Επιτράπηκε σε χιλιάδες προδότες και Κουίσλινγκ να τριγυρίζουν ελεύθερα στην Αθήνα. Κανένας συνεργάτης δεν πέρασε από δίκη ούτε τιμωρήθηκε από την κυβέρνηση. Βασιλικές οργανώσεις εξοπλίζονταν κρυφά. Μέλη των οργανωμένων ταγμάτων ασφαλείας εξοπλίζονται. Άγριες ιστορίες (ψεύτικες) διασυρμού των κομμουνιστών πέρασαν στον ντόπιο και ξένο Τύπο. Ανώτεροι επίσημοι των διαφόρων υπουργείων που είχαν υπηρετήσει πιστά την κυβέρνηση των Ναζί και των Κουίσλινγκ κρατήθηκαν στα πόστα τους».


Για τους "δημοκρατες", μη αριστερους και "νικητές" (;;;;) του ΒΠΠ η ποινή για την αντιστασιακή πράξη δολοφονίας 4 Γερμανών ειναι ο τουφεκισμός 200 "κομμουνιστών" και επισης ο τουφεκισμός όσων....βρούνε στον δρόμο. Μην νομίζεις κάτι διαφορετικό φίλε αναγνώστη. Αυτοι ειναι οι ιδεολογικοί πρόγονοι του Φαήλου και πολλών άλλων, αυτοι ειναι οι .....νικητές της πρώτης παραγράφου. Ακριβώς αυτοί οι ίδιοι.

 Οσο δε για το ανιστορητο "Οποιος δεν είχε μεταλάβει του αχράντου αριστερισμού δεν έκανε καριέρα." η απάντηση είναι μόνο μια: Πιστοποιητικό Κοινωνικών Φρονημάτων.:

"Μέσω των Πιστοποιητικών Κοινωνικών Φρονημάτων αποκλείστηκαν από ολόκληρο το δημόσιο τομέα και από μεγάλο μέρος του ιδιωτικού (η εκπαίδευση για παράδειγμα), όχι μόνον όσοι είχαν χαρακτηριστεί από τις αρχές ως κομμουνιστές, οι ίδιοι ή μέλη της ευρύτερης οικογενείας τους, αλλά και όσοι εμφορούνταν από φιλελεύθερες ιδέες."


Α, η αριστερα "εγραψε την ιστορία" διοτι η Ελληνική Δεξιά ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, παρά μονο παραϊστορικά κειμενα σαν τουτω δω. Εξω απο τις πηγες, εξω απο τα γεγονότα και κυρίως την πραγματικότητα διοτι η μόνη της μέριμνα ήταν να αποτινάξει απο πάνω της διάφορες ρετσινιές. Οποιος εχει διαβάσει ξενόγλωσους συγγραφείς (ακόμα και Άγγλους), μπορεί να δει το ποιόν μερικών απο τους εκπροσώπους της τότε δεξιάς.



Μια φανερή μασονία που σαν σαράκι έφτασε ως το μεδούλι των εξουσιαστικών μηχανισμών και, κυρίως, όπου υπήρχε χρήμα.

Η αλλιώς: η πίτα δεν πολυμεγάλωσε, οι μετέχοντες στην πίτα όμως, στα πλαίσια εκδημοκρατικοποιησης της χώρας πολλαπλασιάστηκαν και απλούστατα οι παλιοι μονοπωλιακοί πιτοχάφτες είδαν το μερτικό τους να μειώνεται και τους μεχρι τότε κοινωνικά αποκλεισμένους να ζητάνε μερίδιο. Αυτο οπως καταλαβαίνουμε δεν γίνεται ευκολα δεκτο.


Μπορεί η Αριστερά να μην κυβέρνησε ποτέ μόνη της, πλην της εποχής της βραχύβιας κατσαπλιάδικης εμφυλιακής επικράτειάς της, όμως εργοδοτήθηκε από όλους, στελέχωσε καθετί που είχε φράγκα και δύναμη. Από το κράτος και τα μαγαζιά των νταβατζήδων, ως ΜΚΟ, «ανεξάρτητες» αρχές και, φυσικά, την ταλαίπωρη Παιδεία, την οποία αφελλήνισαν και κυριολεκτικά ξέσκισαν.

Η αριστερα στην Ελλάδα δεν κυβέρνησε ποτέ. Τα ρέστα πακοτίνια. Και αν δεν κυβέρνησε ποτέ, τότε, σύμφωνα με τον Φαήλο τουλάχιστον, ούτε το ΠΑΣΟΚ ειναι αριστερά οπότε ....

Οδήγησαν τους εργαζομένους σε μεγαλοπρεπείς ήττες και καταστροφές, με κυριότερη τη διάλυση της κουλτούρας εργασίας του Ελληνα, αφού έσπειραν σε όλη την κοινωνία το παράσιτο της «ήσσονος προσπαθείας». Ποτέ πριν η τεμπελιά, η αναξιοκρατία και η εξίσωση προς τα κάτω δεν είχαν τόσους ιεροκήρυκες.



Και αυτο αν δεν το πιστεύετε δείτε πως η....αριστερά στελέχωσε την ΕΡΤ και στελεχώνει την τώρα ΕΔΤ. Εκτος και αν οι Δρασίτες ειναι και αυτοί αριστεροι να 'ουμε (συμφωνα με τα γούστα του Φαήλου, πιθανόν)



Στον ιδιωτικό τομέα ξεχαρβάλωσαν την παραγωγική βάση, έδιωξαν επιχειρήσεις, αγνόησαν τον διεθνή ανταγωνισμό και απαξίωσαν ολόκληρους κλάδους, όπως π.χ. τη ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία. Κουφάρια μείνανε τα εργοτάξια και οι κόκκινες σημαίες απέξω.


Αυτο οποτε θελεις μας εξηγεις πως και πότε εγινε να γουστάρουμε. Πως ξερω γω "ξεχαρβαλώθηκε η παραγωγική βάση" απο το ....ΚΚΕ πχ που ειναι υπερ της πρωτογενούς παραγωγής και όλα τα σχετικά. Πως έδιωξε η αριστερά τις επιχειρήσεις. Ανεβάζοντας τους φόρους; Αφου δεν κυβέρνησε. Ζητώντας δεδουλευμένα; Και αυτό πότε έγινε κακο; Ζητώντας μήπως τήρηση της εργατικής νομοθεσίας; Θα μας πει για τις απεργιες φαντάζομαι. Ξεχνά ο Φαήλος (το η με υ) πως κανέας δεν κάθεται να κάνει απεργία χωρίς λόγο. Οι παρανομες απολύσεις και η παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας ειναι αραγε ικανός κατά Φαήλον λόγος; Η μήπως ειναι ευθυνη της αριστερας η ελληνική μοντα των 15 φορολογικών νομοσχεδίων/ετος η οποια απλουστατα απωθει τας επενδυτας;



Στο Δημόσιο πέρασαν το «σπεύδε βραδέως», τη λογική ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να ζούμε ρεφενέ με τεράστια ελλείμματα, χάριν «κοινωνικής πολιτικής».

Για να έχει δικιο πρεπει να μας βρει μια περίοδο που η κρατική μηχανη στο Ελλάντα δουλευε ρολόι. Μολις δεν βρει, διοτι δεν υπάρχει θα υπενθυμίσω πως η πιο σημαντική πατέντα κατά της γραφειοκρατάς ειναι η δημιουργια των ΚΕΠ τα οποια πολέμησε και η ΝΔ και το βαθυ ΠΑΣΟΚ.


Εκαναν τους αγρότες, τους σκληρότερα εργαζομένους, τη ραχοκοκκαλιά του έθνους, τζάνκια των επιδοτήσεων, να περιφρονούν την ίδια τη δουλειά τους.

Και αυτα χωρίς να έχουν κυβερνήσει ΠΟΤΕ. Περιμένω να μας δείξει ο φωστήρ αρθρογράφος το πως έγινε αυτο. Πως διορισε η αριστερά τους δικούς της και πως οι κυβερνήσαντες ειναι αμοιροι ευθυνών (αυτο ειδικα θελω να το δω αναλυτικα.... θα γελάσωμεν)


Είχαμε υγιή συνδικαλισμό; Είχαμε παραγωγικό, σοβαρό κράτος; Πειθαρχημένη, ελληνοκεντρική Παιδεία; Είχαμε υγιή και ελεύθερη (ελευθερη εννοεί απο νόμους φανταζομαι) επιχειρηματικότητα; Τέχνη που να εκφράζει την ταυτότητα του λαού μας, να του δίνει δύναμη και ελπίδα; Τίποτε από αυτά. Και όλα δημιούργημα μηχανισμών παρακμής που στελέχωσε η Αριστερά.

Μετάφραση: Δεν έχουμε χούντα και γι αυτο φταίει η αριστερά. Ευχαρισθω.

Υγιης κατα Φαήλο ειναι ο συνδικαλισμός που δεν υπάρχει. Μεσα στα τόσα αρθρα του δεν εχω διαβάσει ποτέ ένα  παράδειγμα υγιους συνδικαλισμου, οποτε υποθέτω πως δείγμα υγείας ειναι η ανυπαρξία.


Παραγωγικό ειναι το κράτος στο οποιο δεν γινονται απεργίες και δεν "κανει κουμάντο" η αριστερα.



Πειθαρχημένη παιδεία, ελληνοκεντρικη (ελληνοχριστιανική ηθελε να πει φαντάζομαι αλλα δεν πειράζει) ........τι άλλο να πω;


Τωρα περι τέχνης...... Ρομπερτ Ουίλλιαμς να ουμε. Ποιος Καζαντζάκης, ποιος Ξυλούρης ποιος Ριτσος, ποιος Ελύτης, ποιος.... α και μην τολμήσετε καν να ψελλισετε το όνομα του Χατζιδάκι!

Επί ΠΑΣΟΚ χώθηκαν παντού. Ανακυκλώθηκαν στρατιές πρώην «ορθόδοξων» κομμουνιστών, φουλαράτων ανανεωτικών, μαοϊκών καφετζήδων, τροτσκιστών του Ντα Κάπο και της Μυκόνου, ό,τι φυντάνι υπήρχε.

Και επι ΝΔ. Μην ξεχνάμε τον φίλο σας τον (πρων ΚΚΕεσ.) Λαζαρίδη. Και η εξήγηση ειναι απλη. Watch this. Περα απο "γονους" κτλ η ελληνική δεξιά ειναι βαθιά αμορφωτη. Ακομα και οι μορφωμένοι της εκπρόσωποι ειναι βαθια, βαθύτατα αμόρφωτοι βλαχοδήμαρχοι, οπως ενας παλιος ΥπΕξ, Υπ. Τουρ κτλ ο οποιος εκανε ....μαθηματα στον Καραμανλη μεχρι να πεταχτεί κλωτσηδόν απο το Προεδρικό Μέγαρο, δεν ξέρει ευρωπαϊκή ιστορία, πήγε για σπουδές στην Αμερική και μιλάει με ......τσιπρικά αγγλικά και οποτε προλαβαίνει διορίζει χωριανούς του.


Πολλοι αριστεροι, θες το "πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων", θες το ότι ηταν αναγκασμένοι να φύγουν, θες το ότι στον ανταγωνισμό εμπαιναν με το ...γεννετήσιο μειονεκτημα της αριστερης οικογένειας αναγκάστηκαν να μορφωθούν και λίγο παραπάνω προκειμένου να βγάλουν κανα φράγκο.


Α, το "Επί ΠΑΣΟΚ χώθηκαν παντού" σημαίνει απλούστατα πως από συστάσεως ελλ. κράτους έως το ΠΑΣΟΚ οι αριστεροί ήταν αποκλεισμένοι απο δημόσιες θέσεις, έτσι δημοκρατικότατα, και με αυτό ως παρατήρηση προφανώς συμφωνούμε.


Ακόμη όμως και η Ν.Δ., όποτε κυβέρνησε, έκανε συχνά το ίδιο. Ηταν ένα μιράκολο. Πράσινοι κυβερνούσαν, μπλε κυβερνούσαν, την ανακυκλωμένη αριστεράντζα διόριζαν σε θέσεις-κλειδιά ή της έκαναν τον τροχονόμο στις μπίζνες της.

Αυτο ειναι απλά ψεμα. Το αν κάποιος μπηκε δεξιος στα 20 του σε ενα δημ. τομεα διοριζόμενος απο το βλαχοδήμαρχο της περιοχής του, και στα 40 άλλαξε γνώμη (πως έκανε ο Λαζαρίδης; απο την ανάποδη όμως) ε, γι αυτο δεν ευθυνεται ο βλαχοδήμαρχος που τον έβαλε αλλά η ρουφιάνα η πραγματικότητα. Ξερω πολλούς που ηταν δεξιοτατοι στα 18 (ΔΑΠ κετς) αλλα η ....γείωση στην πραγματικότητα τους εκανε ΚΚΕδες ή ΣΥΡΙΖΑίους!


Μια ακατανόητη, καταστροφική ενοχή έκανε τους νικητές, τους αληθινούς υπερασπιστές της Δημοκρατίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας, να ψελλίζουν μεσαιοχωρίτικες μπούρδες απέναντι στους διαφόρων αποχρώσεων «ιεχωβάδες», που απεχθάνονται το έθνος, γουστάρουν τη βία αλλά στην μπουνάτσα κάνουν μπίζνες.

 υπερασπιστές της Δημοκρατίας: Ο (πατηρ) Ραλλης, ο Τσαλάκογλου, ο Παπαδόπουλος; ο Μαρκεζίνης; ο..... Γκοτζαμάνης; Ποιος; Τα ίδια τα δημοκρατικά στοιχεία που υπάρχουν στην ΝΔ έχουν αποδυναμωθει, βλ 3 γραμμές παρακάτω
 και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας: Οι "οικαδε" του 22, ο Ιωαννίδης κτλ ειναι οι μοναδικοί κυβερνήσαντες υπο τους οποίους απωλέσθη εθνικό έδαφος. Τώρα, το πόσο αριστεροί ήταν αυτοι.....
 μεσαιοχωρίτικες μπούρδες : Ο Καραμανλής jr έλεγε μπουρδες. Ακούει η βάση της ΝΔ;

Δεν φτάσαμε τυχαία ως εδώ. Ο αστικός και λαϊκός δημοκρατικός κόσμος και αυτοί που έπρεπε να τον εκφράζουν έκαναν χώρο σε αυτή την αλητεία. Και φυσικά δεν αναφέρομαι ποτέ στη βάση, που ασχέτως διαφορετικών αντιλήψεων στο κοινωνικό καθεστώς είναι πατριώτες, άνθρωποι που ανήκουν, όπως εγώ και εσείς, στον κόσμο της εργασίας και στα πολύ δύσκολα όλοι μαζί θα 'μαστε.

Ο Φαήλος ανήκει στον κόσμο εργασίας. Αμα θέλετε κανέναν εργατη για το χωράφι σας, τώρα ξέρετε...

Αναφέρομαι στη νομενκλατούρα με το βρόμικο μάτι, στους ψευτοδιανοούμενους, τους ψευτοεπιχειρηματίες και τα στελέχη τους. Αναφέρομαι στα τσιμπούρια στον σβέρκο της πατρίδας, που υποδύονται τους καθηγητάδες, τους δημοσιογράφους, τα στελέχη των νταβατζήδων και ορισμένους εκ των νταβατζήδων αυτοπροσώπως. Ακόμη και τώρα θέλουν να φάνε τα πάντα, ακόμη και τα κόκαλα, το πετσί της Ελλάδας.

Φταινε οι διαννοούμενοι, οι επιχειρηματίες, οι δημοσιογράφοι, οι καθηγητές. Για εφοπλιστές, μηντιάρχες και κήρυκες του μίσους ούτε κουβέντα. Πεταμε ενα γενικο νταβατζήδες και είμαστε οκ. Γιατί; 

Αυτοί, οι κυρίαρχες αντιλήψεις τους, φέρανε στην ουσία τη χώρα στο χείλος του γκρεμού. Την υπέσκαψαν πρώτα απ’ όλα ηθικά, διαστρέβλωσαν ακόμη και τις έννοιες των ιδεών. Η εγκληματική διαχείριση δεν ήταν παρά η αναπόφευκτη αντανάκλαση, το πολιτικό αποτέλεσμα του αήθους μηδενισμού και της τεμπελχανέικης αντίληψής τους.

Οποτε θελει ο μη τεμπελχανάς Φαήλος να μας δώσει ενα βιογραφικό. Μαζί και ο Μουρούτης. Ευχαρισθώ ξανά.

Στις δικές τους λογικές, που κυρίως το ΠΑΣΟΚ ακολούθησε, κοινωνικοποιήθηκαν επιχειρήσεις που οδηγήθηκαν στην απαξίωση, διακινδυνεύοντας σήμερα τις θέσεις εργασίας και αυτών που δεν φταίγανε.

1. Εχουμε κριση. Μηπως και για το κραχ του 29 εφταιγε η (ελληνική) αριστερά;
2. Μετα το Μααστριχτ (που μονο το ΚΚΕ δεν υπέγραψε) υπήρξε "εθνικη στροφη" οσον αφορά τον τρόπο παραγωγής. Η πρωτογενης παραγωγή απαξιώθηκε απο το ίδιο το κράτος και ευνοήθηκε η (καργα καπιταλιστική, μην λεμε μαλακίες) παροχή υπηρεσιών. Απλα συνέβηκε το 1, η (συστημική) κριση δηλαδης (με προφανως τονισμένα τα ελληνικά της χαρακτηριστικα στην ....Ελλάδα). Το οτι το ΠΑΣΟΚ διελυσε πολλές δημοσιες επιχειρήσεις δεν μπορώ να καταλάβω πως ειναι κακό απο την σκοπιά ενος φιλελευθερου.



Το πρώτο πράγμα όμως που κοινωνικοποίησαν ήταν η διαφθορά. Μύησαν ακόμη και τον κυρ Μήτσο, την τελευταία τρύπα του ζουρνά, στο δόγμα ότι μάγκας είναι ο επιτήδειος λουφαδόρος και μαλάκας ο τίμιος και σκληρά εργαζόμενος.

Ενώ η χούντα ε;

 Οι προοδευτικάντζες, π.χ. στα πανεπιστήμια και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έκαναν τη ρεμούλα «λαϊκή κατάκτηση». Μερικές φορές δεν επρόκειτο για κομπίνες, υπερτιμολογήσεις κ.λπ. αλλά για κανονική αρπαγή. Ο Γιαγκούλας ήταν πιο σοφιστικέ στις ληστείες του από κάτι προοδευτικά γομάρια.

Αει και........ διαβασε λιγο ιστορια. Αυτη ειναι η  διαφθορα που ενδημει στο ελληνικό κρατος διαχρονικά. Μην θυμηθω και τι έκαναν οι ....δεξιοι με την αμερικάνικη βοήθεια. Η μηπως ήταν και οι αμερικάνοι κομμούνια;

 Μέσα από τη διάχυση εξουσιών και διαχείρισης από νέες βαθμίδες αυτοδιοίκησης, συμβούλια, επιτροπές κ.λπ., δημιουργήθηκαν πολλά μικρομερίδια στα λάφυρα της αδιαφανούς διαχείρισης. Από την «ανάπλαση» της τάδε μικρής πλατείας ως την προμήθεια όπλων και τα δημόσια έργα, κοντά στους καρχαρίες ρίχνανε μια μικρή δαγκωματιά στα πλευρά της Ελλάδας και οι «προοδευτικές» μαρίδες των μηχανισμών.

Δεν θελω διάχυση εξουσιών και διαχείριση. Θελω συγκέντρωση, θελω... (πες το καυμένε) ΧΟΥΝΤΑ.

Κάποιες φορές αυτά τα αντέγραψαν και δικά μας μπουμπούκια.
Κάποιες;

 «Νεοδημοκράτες» που διαχειρίστηκαν τη μικρομεσαία εξουσία τους με μεθόδους ΠΑΣΟΚ. Αλλά συχνά και αυτοί με την αριστεράντζα έκαναν τις κολεγιές τους και προσχωρούσαν στη λογική της. Ηθελαν, βλέπετε, να παίρνουν και κάνα εύσημο «δημοκρατικότητας» από τους αληθινούς εχθρούς της δημοκρατίας, από φασίστες με ροζ ή κόκκινο μανδύα.

Αυτά τέλειωσαν; Σ' έναν βαθμό, ναι. Εχουμε όμως δρόμο…


Εμ βέβαια. Αρχικά δεν θελουμε να ξαναγίνουν διαδηλώσεις. Μετά θα απαγορεύσουμε τις εκλογές. Μετά θα ξανανοίξουμε την Μακρόνησο. Μετά θα φάμε την Τουρκιά. Μετα .....εχει ο Θεός.

Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2013

Γονιδια φιδιών

Σημερα ακουσαμε παραπλεύρως εναν. .... φωτεινό διάλογο (δηλαδή .... μονόλογο) , ενδεικτικά μέρη του οποίου (τα οποία θεωρώ πως δεν χρήζουν σχολιασμού, αλλά δεν αντιστάθηκα να δώσω μερικές, ελάχιστες, πραγματιστικές διευκρινήσεις), τα οποία έλεγε ο ....ινστρούχτορας της παρέας, είναι τα εξής

* Εγώ ψήφιζα 35 χρόνια ΠΑΣΟΚ, αλλα τώρα Χρυσή Αυγή
* Την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θα τα βάλω με το ζόρι να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή
* Να κλείσουμε τα σύνορα
* Οι ξένοι έρχονται και μας παίρνουν τις δουλειές. (σ του Ζ: Το αστειο ειναι πως το είπε κάτοικος τουριστικής περιοχής όπου περίπου ένας στους τέσσερις κατοικους έχει γεννηθεί σε άλλη χώρα. Και μην πάει το μυαλό σας σε οικονομική μετανάστευση αλλά στο αναμενόμενο mix λόγω ....greek lover-ισμού)
* Το 90% των φυλακισμένων ειναι ξένοι (σ του Ζ: Εμ, δεν εχουν τα κονε να τρώνε στο κεφάλι 7 χρόνια με αναστολη (!) σαν μερικούς μερικούς)
* Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ανοίξει τα σύνορα να γεμίσουμε Πακιστανούς
* Ο Παπαδόπουλος απο την οικογένειά μου δεν πείραξε κανέναν
* Ναι ρε, χουντα ρε. Οταν ειχαμε χούντα, στο σπίτι μου κοιμόμασταν με τα παράθυρα ανοικτά

Τούτα άκουγα και θυμήθηκα αυτόν:




Ήθελα να 'ξερα αν οι ίδιοι οι πασοκονεοδημοκράτες ήξεραν τι αυγό φιδιού ζέσταιναν στον κόρφο τους τόσα χρόνια. Καπου εδώ να υπενθυμίσω την θέση μου πως μπορεί η ΧΑ να είναι όψιμη μόδα, ο φασισμός όμως στην Ελλάδα δεν είναι, μιας και ποτέ δεν διώξαμε την "εκπαίδευση" που λάβαμε απο το μετεμφυλιακό κράτος και τη χούντα. Και αν θέλετε να βρείτε εξηγήσεις για την τωρινή μας κατάσταση, πριν πάτε στον ....Αντρέα για τα ρέστα, για πηγαίνετε να εξετάσετε την νοοτροπία μεγάλου μέρους του λαού για τον οποίο μιλάμε.

aeisixtir