Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2013

Καζαμίας 2014

Διότι κάθε χρόνο ήθελα να κανω έναν Καζαμία αλλά ποτέ δεν προλάβαινα. Φετος ίσα που το προλαβαίνουμε οποτε......


Ιανουάριος
Συνιστά κυρίαρχη είδηση η πρώτη ποδοσφαιρική ήττα του Ολυμπιακού μετά απο αιώνες. Η αντίπαλη ομάδα, παρόλο που έμεινε με 5 παίχτες τα 20 τελευταια λεπτά, ενώ της καταλογίστηκαν 8 πέναλτι στο τελευταίο τέταρτο, κατάφερε να κερδίσει με 1-0 με γκολ απο στραβοκλωτσιά που είχε απο το α΄ημίχρονο. Και προφανώς δεν θα ήταν είδηση αρμόζουσα να ανοίξει τον καζαμία μας αυτή αν δεν σηματοδοτούσε ένα εκπληκτικό και ανεπανάληπτο σερί 48 επίσημων ηττών του Ολυμπιακού που θα  τελειώσει αισιώς το 2016. Προφανώς δεν θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στα υπόλοιπα δικά μας πράγματα, πέραν απο το γεγονός ότι ο Μαρινάκης θα χάσει 12 κιλά, ο Τσουκαλάς την χαίτη και ο Hades την ψυχραιμία του.

Στα λοιπά νέα ανακοινώνεται από την κυβέρνηση η κατάργηση του ΕΟΠΥΥ με απόφαση ανάλογη αυτής του κλεισίματος της ΕΡΤ. Ο Υπουργός Υγείας κος Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει τα παράπονα των ασφαλισμένων και των ιατρών με την λακωνική έκφραση "αμα δεν πλερώνετε να ψοφήσετε". Ο Σύριζα αναγγέλει κατάργηση της κατάργησης του ΕΟΠΥΥ οταν γίνει κυβέρνηση και επαναπροσληψη των απολυμένων. Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλει το Συριζα πως θέλει να μας γυρίσει στο χτες, το ΚΚΕ καταγγέλει το Σύριζα πως ειναι κατά βαθος παλιοκαπιτάλες, οι Ανεξελ καταγγέλουν την κυβέρνηση πως θέλει να μας ξεκάνει για να πουλήσει τα κοιτάσματα μιας άδειας χώρας στους Εβραίους και στον Σόρος και η ΧΑ δέρνει 27 μετανάστες, 8 κομμουνιστές, 43 αναρχικούς και ένα περίπτερο εις ενδειξη διαμαρτυρίας. Οταν ο Παναγιώταρος συλλαμβάνεται, μετα απο άρση της βουλευτικής του ασυλίας δηλώνει τα εξής βαρυσήμαντα:
"
α)  Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες
β) Δεν κάναμε βίαιες επιθέσεις, απλα κάναμε προπόνηση στην ενόργανη γυμναστική με φίλους. Τα υπόλοιπα ειναι προπαγάνδα των τσοντοκαναλων. Αγοράστε μπλουζάκια της Χρυσης Αυγής
γ) Καταγγέλω το ρατσισμό και τη βία
"

Φεβρουάριος
Σημαντικότερη είδηση του μήνα ειναι τα εγκαίνια -για τριτη τουλάχιστον φορά- της έναρξης των εργασιών της Ολυμπιας οδου. Η ορθότερα της επαναματαξανα-εναρξής τους. Στην παρούσα φάση εγκαινιαζονται οι εργασιες μεταξύ άνω Παλιοχωρίου και πέρα Κρύας Βρύσης.  Στα αθλητικά μετά την εξαγορά των μισών μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απο τον Γιαννακόπουλο jr και τη σύμπραξη με το ΣΚΑΙ που έχει τις άλλες μισές, παρατηρείται μια περίεργη πολιτική στροφή του αντικειμενικού ενημερωτικού ομίλου ο οποίος πλέον κατακεραυνώνει συνεχώς την κυβέρνηση και ειδικά τον υπουργό υγείας τρέχα γύρευε γιατί. Ο Μιχάλης Λιάπης συλλαμβάνεται να οδηγεί ελικόπτερο χωρίς άδεια πιλότου και φευγει για διακοπές στο Ντουμπάι. Στο υπουργείο Υγείας όσο μειώνεται το προσωπικό .....υγείας αυξάνονται οι σύμβουλοι. Μετά τον Θανασάκη Πλεύρη και την Ιωάννα Δεμεντή ο επόμενος εθελοντής - σύμβουλος του Υπουργού αρμόδιος για θέματα πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης ορίζεται ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος παρεμπιπτόντως εμφανίζεται και στο Μέγαρο υπο την διευθυνση καποιας κας Μανωλίδου. 
Παράλληλα κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν στελέχη της Χρυσής Αυγής να πυροβολούν ανθρώπους. Οργισμένος ο Κασιδιάρης απειλεί με μηνύσεις καθώς καθ΄οτι λέει "δεν ήταν άνθρωποι αλλά λαθρομετανάστες"

Μάρτιος
Ο Υπουργός Οικονομίας βρίσκει νέα μέτρα για να μπαλώσει την μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού η οποία ως αναμένετο σκάει μύτη. Πλεον φορολογείται ο αέρας που αναπνέουμε, με ελαφρύνσεις (διοτι κανουμε και κοινωνική πολιτική) για όσους έχουν άσθμα ή για συνταξιούχους και ένστολους. Οι βουλευτές απαλλάσσονται διότι οι περισσότερες ανάσες που παίρνουν είναι για το καλό μας. Ο Σύριζα καταγγέλει το μέτρο ως ισοπεδωτικό, το ΚΚΕ ζητά έξοδο απο την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, οι Ανεξέλληνες ζητούν απο τους πατριώτες να κρατούν την αναπνοή τους εις ένδειξη διαμαρτυρίας και η μισή ΧΑ πέφτει νεκρή επειδή το έκανε πρώτη και της άρεσε. Ο κος Κουβέλης δηλώνει παρών αναπνεοντας στα κουφωτά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνει λόγο για προσωρινό μέτρο το οποίο δεν θα είναι μόνιμο, αν και είναι αναγκαίο, μέχρι τουλάχιστον να βγουμε στις αγορές.

Στο υπουργείο Υγείας ο υπερμέγιστος συμβουλος Θανασάκης Πλεύρης ο δημοκράτης βρίσκει νέα ιδέα εξοικονόμησης πόρων. Πλεον αντί για αναισθησιολόγους το υπουργείο προσλαμβάνει Χρυσαυγίτες που χτυπούν τους ασθενείς στο κεφάλι με ένα σφυρι. Για άγνωστους λογους οι αλλοδαποί ασθενείς σιγά σιγά γίνονται είδος υπό εξαφάνιση, ενώ οι μισοί Έλληνες κυκλοφορούν με ενσωματωμένα μαξιλάρια στους σκούφους που φοράνε όλοι βρέξει χιονίσει. Ο Σύριζα προαναγγέλει επαναπρόσληψη όλων των αναισθησιολόγων όταν γίνει κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ τον καταγγέλει για προσπάθεια επιστροφής στο χτες, επιστροφής στη δραχμή και για την επιστροφή των Τζεντάι. Ο Ευαγγελος Βενιζέλος βγάζει ένα πύρινο λόγο στη Βουλή, τόσο πύρινο που η Αφροδίτη Αχ Σάλεχ παθαινει αφυδάτωση απο τους πολλαπλούς οργασμούς και πέφτει τελικά σε κώμα απο κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τις οποίες κονόμησε στο νοσοκομείο που διακομίστηκε προληπτικά. 
To ελληνικό "βαθυ" twitter, facebook και δεν συμμαζευεται αντιμετωπίζει πρόβλημα συνειδήσεως. Απο τη μία επιτέλους ησυχάζει απο την μαζορέτα του Βενιζέλου απο την άλλη θελει να καταγγείλει την φασιστική βία. Μετά θυμάται πόσο είχε υποστηρίξει την Αφροδίτη στην σκαιά επίθεση που δέχτηκε παλαιότερα όταν είχαν γίνει θέμα τα ωραία μεμέ της. Μετα ομως θυμάται τις σκαιές επιθέσεις της ίδιας της Αφρόδως σε όποιον διανοήθηκε να πάει κόντρα στον έρωτα της ζωής της Βαγγέλη οπότε ξαφνικά ακούγεται πανελληνίως ένα τεράστιο "ρε δε γαμιέται" και ζητείται η αναγνώριση του ροπαλοφόρου ως του πρώτου δίποδου αντισπαμ. Δηλαδή τον καταγγέλουμε μεν, αλλα δεν τον θεωρούμε ακριβώς άνθρωπο κιολας αλλά κάτι σαν antivirus.

Το βίντεο με τις χοντράδες χρυσαυγιτών γι αυτό το μήνα δεν είναι και τόσο βίαιο καθώς δείχνει όλα τα προβεβλημένα στελέχη με αδαμιαία περιβολή να παιζουν τρενάκι στο οποίο ο οδηγός ωρύεται "να οργανωθούμε λιγο ρε παιδιά". Ο Γερμενής απειλεί με μηνύσεις διότι ο ίδιος δεν φαίνεται στο παρόν βίντεο.

Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου τα άρματα έχουν αφίσες χορηγών αλλά παραδόξως κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν ανεβαίνει σε καμία εξέδρα επισήμων στην οποία μένουν οι Συριζαίοι και κάνει και το σχετικό ντου ο Ψωμιάδης ντυμένος τσολιάς.


Απρίλιος
Ο μήνας μπαίνει χαρούμενα καθως εν χορώ οι κ.κ. Βενιζέλος, Σαμαράς και Στουρνάρας ανακοινώνουν τη λήξη της λιτότητας, την έξοδο απο το Μνημόνιο, την έξοδο στις αγορές και την καβατζα πρωτογενούς  και πρωτοφανούς πλεονάσματος. Ολοι οι Έλληνες πανηγυρίζουν μέχρι που ο Αντώνης με το χέρι στην τσέπη και γέρνοντας απο τον ένα ώμο τους θυμίζει το παραδοσιακό έθιμο της πρωταπριλιάς.

Στο υπουργείο υγείας προσλαμβάνεται ο Κατέλης ως σύμβουλος ενώ απολύονται όλοι οι νοσηλευτές. Πλεον αν θες κάποια εξτρα περιποιηση πρέπει να προσλάβεις αποκλειστική ή να έχεις κάποιο πρόθυμο ξάδερφο/η ή ανηψιό/ά. Ο Σύριζα ανακοινώνει πως όταν γίνει κυβέρνηση θα επαναπροσλάβει όλες τις νοσοκόμες, το ΠΑΣΟΚ τον καταγγέλει για επιστροφή στο χτες, η ΝΔ τον καταγγέλει για λαϊκισμο, το ΚΚΕ τον καταγγέλει σκέτο, οι Ανεξέλληνες καταγγέλουν τον Σαμαρά και το μνημόνιο ενώ η ΔΗΜΑΡ έχει εσωτερικό φιλικό 5x5 στο οποίο κερδίζει η ομάδα Κουβέλη την ομάδα Ψαριανού με 0,25-0 μετά απο 5 ώρες παιχνιδιού.

Στα νέα βίντεο του μήνα φαίνονται στελέχη της Χρυσής Αυγής να σουβλίζουν και να τρώνε ανθρώπους. Ο Κασιδιάρης καταγγέλει τα τσοντοκάναλα ενώ ο Παναγιώταρος ωρύεται πως ήτανε αρνιά και τα είχανε ντύσει ανθρώπους λογω των αποκριών.
Ο Μιχάλης Λιάπης συλλαμβάνεται να οδηγεί παπί χωρίς κράνος, χωρίς πινακίδες,  χωρίς δίπλωμα, χωρίς ασφάλεια και χωρίς ρόδες (μόνο με τις ζάντες). Καταγγέλει τους δημοσιογράφους για ασφυκτική πίεση και φεύγει για διακοπές αναψυχής στη Χαβάη.


Με τις εκλογές να ψήνονται η πρωτοβουλία των 58 για την πωςτολένε της κεντροαριστεράς ψάχνει να βρει ονομα, στελέχη και αρχηγο. Αυθόρμητα οι πρώτες προτάσεις είναι αντίστοιχα ΠΑΣΟΚ, Σημιτικοί και Βενιζέλος αλλά αναλογίζονται πως το ξύλο ειναι το μόνο πράγμα στην Ελλάδα που δίνεται δωρεάν και ορίζουν ιδρυτικό συνέδριο το οποίο θα ορίσει απο την βάση τα νέα αυτά στοιχεία. Το πρόβλημα είναι πως το συνέδριο μαζεύονται οι 57 απο τους 58 (ο Μπίστης δεν άντεξε και πολλούς μήνες στον ίδιο σχηματισμό) καθώς και 58 δημοσιογραφοι και πέρα τουτου ουδέν οποτε τους μένει το "Κινηση των 58 57" και βράσε όρυζα.


Μάιος
Οι εκλογές στην Neverland. Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει όλες τις περιφέρειες, η ΝΔ (μαζί με ΠΑΣΟΚ και ενίοτε ΧΑ) όλους τους Δήμους, για την ευρωβουλή ανακηρύσσεται πρώτο κόμμα το ....ΚΚΕ και δεύτερο οι Ανεξέλληνες με τρίτη τη ΝΔ και τέταρτο το Σύριζα, τα ρέστα όξω. Τωρα αν θέλετε και ποσοστά με τέτοιο κουλουβάχατο ξεχάστε το, θα μου σκάσει η κρυστάλλινη σφαίρα στα μούτρα.

Γενικώς ο Σύριζα λαμβάνει τις περιφέρειες, η ΝΔ τους Δήμους, το ΠΑΣΟΚ τον πούλο, η Δημάρ ενα τοστ ζαμπόν - τυρί, η ΧΑ ενα γύρο απο σφαλιάρες, το ΚΚΕ το πολιτικό μήνυμα και οι Ανεξέλληνες τρία αυγά Τουρκίας -ουουοουουοουου.

Στις προσλήψεις του μήνα έχουμε την πρόσληψη της Βίκης Μιχελονάκου σαν σύμβουλου στο Υπουργείο Υγείας. Στις απολύσεις του μήνα, απολύεται ο σύμβουλος του Υπουργού Υγείας Κατέλης διότι έτρωγε απο το πιάτο του υπουργού ζαμπονόπιτάκια. Ατάκα και επιτόπου ο Σύριζα δεσμεύεται για την επαναπρόσληψη, το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει το Συριζα για λαϊκισμο και επιστροφή στη δραχμη, το ΚΚΕ κάνει θέμα τα ζαμπονοπιτάκια του λαού, οι Ανεξέλληνες καταγγέλλουν το ΔΝΤ και τους Εβραίοι και οι ΧΑτες δέρνουν 3 Πακιστανούς στην Βικτώρια και μετά κατουράνε στο Mega.


Ιούνιος
Για πρώτη φορά στα χρονικά ο Παναθηναϊκος υποβιβάζεται. Χαράς ευαγγέλια στους Βάζελους οπου γης μιας και δεν βλέπεται που δεν βλέπεται η ομάδα, μην το παίζουμε και μάγκες στην Α Εθνική, δεν κάνει. Αποχωρούν οι....ασπιλοι επιχειρηματίες απο την ομάδα η οποία πλέον χρεοκοπεί, επανιδρύεται και παίζει στο τοπικό και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Οχι πως πλεον θα παίζει καλύτερη μπαλα, αλλά όσο να ΄ναι τα τελευταία χρόνια αυτό που παίζουμε για τοπικό και πολύ ειναι. Προφανώς απο δω και πέρα ο ΣΚΑΙ επανέρχεται  στα ίσια του και παίζει μονότερμα αντισύριζα στην κατηφόρα.

Η επόμενη λαμπρή ιδεά του Θανασάκη του Πλεύρη του Δημοκράτη Σύμβουλου, αδελφού και φίλου του Υπουργού Υγείας είναι η ευθανασία όλων των βαριά αρρώστων. Το οικονομικό επιτελείο βγάζει διθυραμβικές ανακοινώσεις για το πόσα λεφτά θα γλιτώσουμε με αυτο το πρωτοποριακό μέτρο, ο Σύριζα δηλώνει πως όταν γίνει κυβέρνηση θα αναστήσει τους πεθαμένους, ενω το ΠΑΣΟΚ τον καταγγέλει για λαϊκισμό και ψευδολογία, μα τω Χριστώ δηλαδή. Το ΚΚΕ υπενθυμίζει πως αυτο που μας ενδιαφέρει ειναι να αναστηθεί το λαϊκό κίνημα και ο Σοσιαλισμός, οι Ανεξέλ δηλώνουν πως η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και η ΧΑ βγάζει ανακοίνωση που έχει κάτι σχετικό με τον Μήτσο Κολοκοτρώνη το οποίο κανένας δεν κατάλαβε.

Ο Μιχάλης Λίαπης συλλαμβάνεται να οδηγεί ένα τανκ σε πεζόδρομο. Τα προφανή για αδεια, διπλωμα κτλ δεν τον αγγίζουν μιας και πάει σούμπιτος για διακοπές στο Δαφνί.

Ιούλιος
Νέες προσλήψεις - νέα μέτρα στο υπουργείο Υγείας. Στις προσλήψεις έχουμε την Lucy Lawless (που έπαιζε τη Ζήνα, παιδικό είδωλο του υπουργού, ειδικά εκείνες οι σκουξμάρες που έμπηχνε όταν έκανε ντου σε καμια 150αρια ξεπλένηδες) και στα μέτρα το άνοιγμα πυρών σε όποιον πλησιάσει σε νοσοκομείο, προφανώς με κανονικές σφαίρες και ουχί με ασφαιρα, τι σκατά λοκατζήδες είμαστε δηλαδή; Περιχαρής ο Υπουργός βγαίνει στα κανάλια και λέει πως πλέον τα ράντζα είναι παρελθόν ανεπιστρεπτί. Ο Θανασάκης ο Πλεύρης ο Δημοκράτης παραιτείται απο σύμβουλος για λόγους ευθιξίας, διότι, όπως λέει και ο ίδιος "αυτό γιατί δεν το σκέφτηκα ρε γαμώτο εγώ πρώτος;"

Ο Σύριζα καταγγέλει την κυβέρνηση για φασιστικές πρακτικές, η κυβέρνηση το Σύριζα για λαϊκισμό, ο Κουτσούμπας τον υπουργό για σταλινικές μεθόδους και οι Ανεξέλληνες τον Σόρος. Στην ΧΑ ο Μήτσος καταγγέλει τον Θανάση διότι δεν έβαλε βαζελίνη ενώ στην Δημάρ παίζουν ρακέτες με ball boy τονΜπέζο.



Αύγουστος
 Ως γνωστόν ο Αύγουστος δεν έχει ειδήσεις. Παμε όλοι για μπάνιο και ηρεμούμε.



Ολοι;;;

Ε όχι και όλοι. Η υπουργάρα της δεκαετίας προσλαμβάνει τον Μπάμπη τον Μπάμπη τον Φλού σαν σύμβουλο στο υπουργείο υγείας, τον αφήνει στο πόδι του και πάει διακοπές στην τουιτεροχώρα. Κατόπιν αυτού έξαλλη η σύζυγός του τον χωρίζει αλλά ο υπουργός τουιτάρει "το μοναστήρι να είναι καλα και απο συμβουλους...."


Παρεμπιπτόντως δηλαδή κανείς Αθηναίος δεν πάει για μπάνιο ή διακοπές μιας και πλεον δεν έχουν λεφτά, ασε που το μπανιο ειναι αερόβια γυμναστική και πρέπει να αναπνέεις και περισσότερο κάτι που δεν συμφέρει πλέον. Κανει λοιπόν μπάνιο ο ένας στον ιδρώτα του άλλου και το παίζουν όλοι ευχαριστημένοι. Η αποβλάκωση λόγω ζέστης βαράει κόκκινα μιας και τα γκαλοπ δείχνουν προθεση ψήφου 65% στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά προτίμηση 49% στον πρωθυπουργό Σαμαρά.


Σεπτέμβριος
Με μια κίνηση ματ ενάντια στα περιττά κρατικά έξοδα παυεται η δημόσια και δωρεάν υποχρεωτική κτλ παιδεία. Ολοι εμεις που το παίζαμε έξυπνοι "γιατι τωρα χαχα εχουμε δωρεάν παιδεια; χαχα" τον πίνουμε τσουβαλάτα καθώς ολα τα δημοσια σχολεία της χώρας κλεινουν και οι καθηγητες, δάσκαλοι κτλ είτε απολύονται είτε βγαίνουν στη διαθεσιμότητα. Ο υπουργός παιδείας δηλώνει σχετικα πως "δεν ειναι σωστό να μορφωνόμαστε με ξένα λεφτα. Οποιος έχει, ας στείλει το παιδί του σε ιδιωτικό. Αντε και με σκάσατε"

Διαδηλώσεις γίνονται σχεδόν αμέσως αλλά παύονται σχεδόν αμέσως μετά την φαεινή ιδέα του Υπουργού Προστασίας του πολίτη να ρίξει αέριο σαρίν σε όλες τις πλατείες που συγκεντρώνονται οι διαδηλωτές. Σε σχετικές του δηλώσεις υπογραμίζει πως "αδιαφορεί για το πολιτικό κόστος" και πως "ο νόμος και τάξη πρέπει να τηρούνται πάση θυσία". Μας υπενθυμίζει πως η αρχική σκέψη ήταν να ρίξουν agent orange αλλα δεν το έπραξαν δια ανθρωπιστικούς λόγους και για  να μην χαλάσουν τα μαγαζιά των νοικοκυραίωνε.

Ο Συριζα ειναι έτοιμος να καταγγείλει την κυβέρνηση, αλλα ανακαλύπτει πως του ειναι  καπως δύσκολο μιας και τα μισά του στελέχη ειναι πλεον νεκρά. Η κυβέρνηση καταγγέλει πρώτη το σύριζα για λαϊκισμο και επιστροφή στο παρελθόν, το ΠΑ καταγγέλει το ΣΟΚ, το ΚΚΕ το σύριζα πως κρυφογελάει στον καπιταλισμό, η ΧΑ την κυβέρνηση για μισές δουλειές και ο Φώτης τον Ψαριανό πως του έφαγε ένα πιάτο μπάμιες.


Όκτώβριος
Με ένα καλό κομμάτι του πληθυσμού νεκρό η ανεργία πέφτει αισθητά, οι δείκτες υγείας (τουλάχιστον των άδειων και πεντακάθαρων νοσοκομείων) ειναι σαφώς αισιοδοξοι και η χώρα βγαίνει επιτέλους στις αγορες οπου και δανείζεται με νορμάλ επιτόκιο. Επειδή τυχαίνει όσοι έχουν λεφτα να εχουν και υγεια και παιδεία ενώ οι άλλοι χαρις στα έξυπνα μέτρα των υπουργών υγείας και προστασίας του πολίτη έχουν εξοντωθεί, το τελικό αποτέλεσμα ειναι η κατακόρυφη μειωση της ανεργίας, η ανοδος του μεσου μορφωτικού επιπέδου καθώς και ο μηδενισμός των δημοσίων εξόδων για υπαλληλικό προσωπικό.

Ο Αδωνης Γεωργιάδης προσλαμβάνει την Στρουμφίτα σαν σύμβουλο στο υπουργείο υγείας και απολύει και τους τελευταίους γιατρούς, ενώ ο Δενδιας παρασημοφορείται για την φαεινή του ιδέα απο τον Προεδρο της Δημοκρατίας.

Υπο το φως των εξελίξεων αίρεται η φορολόγηση του αέρα και ο Στουρνάρας γνωρίζει την πανελλήνια αναγνώριση.

Αγνωστο γιατί, στην παρέλαση της 28ης δεν εμφανίζονται μαθητές, γονείς ή πολίτες πλην συνταξιούχων και ενστόλων. Κανεις δεν καταλαβαίνει γιατί.

Ο Μιχάλης Λιάπης δραπετεύει απο το Δαφνί, κλέβει ένα ποδήλατο και αρχίζει να κάνει σούζες για να το φορτίσει λέει. Συλλαμβάνεται και στέλνεται για διακοπές στην απομόνωση. 



Νοέμβριος
Εκει που ο Άδωνης είναι έτοιμος να ορίσει τη σκιά του σύμβουλο στο υπουργείο Υγείας σαν κάτι περίεργο να συμβαίνει μιας και βγαίνουν τα ενημερωμενα οικονομικά νούμερα.

Παρά την μείωση της ανεργίας και των εξόδων για υγεια και παιδεία τα έξοδα του κράτους ειναι εμφανώς πολλαπλάσια των προηγούμένων καθώς ο κάθε υπουργός έχει προσλάβει το σόι του, το χωριο του, τους αγαπημένους του παιδικούς ήρωες και τους φανταστικούς του φίλους στο υπουργείο του διότι ζηλεψαν την δόξα του Σαμαρά, του Κεδίκογλου, του Αδωνη και των άλλων παιδιών. Επι τη ευκαιρία ο Δένδιας προσέλαβε όσους χρυσαυγίτες μένουν εκτός φυλακής στην ΕΛΑΣ με αποτέλεσμα:
α) Η ΧΑ να αλλάξει ηγεσία και να καταγγείλει τις ρατσιστικές πρακτικές
β) Να πέσει στις δημοσκοπήσεις
γ) Να εξαφανιστεί κάθε ξένος απο την Ελλάδα. Ακόμα και οι τουρίστες. Στα στρατοπεδα συγκέντρωσης που στήνονται εκτελούνται σε ομάδες τα γκρουπ των τελευταίων τουριστών που δεν ξέφυγαν μετά το κλείσιμο των συνόρων. Ο Δένδιας δέχεται προτάσεις να πράξει το ίδιο με τις ιερόδουλες και τους ομοφυλόφιλους απο τον Λοβέρδο αλλά δέχεται ενοχλήσεις απο τα στελέχη του υπουργείου του που (ειπαμε ποιους διορισε δεν ειπαμε;)  και συμβιβάζεται ζητωντας να γίνουν διωγμοί ενάντια στους αριστεροί.

Ο Συριζα καταγγέλει την κυβέρνηση, η ΝΔ τον Συριζα διοτι δεν αποκυρήσσει τη βια, ο Βενιζέλος διαγράφει το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει μόνος, το ΚΚΕ καταγγέλει την αστυνομία, ο Ψαριανός την Δημαρ για αποχωρητισμό επειδή απέρριψε τις προτάσεις συμμετοχής στην κυβέρνηση και ο Καμμένος διαβάζει το Θούριο στη Βουλή. Η ΧΑ είπαμε, πλεον καταγγέλει το ρατσισμό.



Δεκέμβριος

Εμ έτσι που τα κάνατε μες στην χρονια θελετε και Δεκέμβριο;

Τέλος πάντων.

Σαν συνέπεια των οικονομικών ατσουμπαλιών που σημειώθηκαν παραπάνω και ενώ το πόπολο είχε βολευτει, όπως βολεύτηκαν πολλοί επι χούντας, ο Σαμαράς χάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής, αλλά και την ηγεσία της ΝΔ στην οποία εκλεγεται εκτάκτως ο επανακάμψας Βυρων Πολύδωρας. Χωρις να χάσει χρόνο ο Άδωνης Γεωργιάδης παίρνει σαν σύμβουλό του τον Αντώνη Σαμαρά. Στον κοσμο λεει πως αυτος δεν αφήνει έτσι τους φίλους του, αλλα στον Θανασάκη τον δημοκράτη λέγεται πως λέει "αυτο το κουφό επεστρεψε απο τους νεκρούς ήδη μία φορά. Ποτέ δεν ξέρεις...."

Ο Σύριζα καταγγέλει την ΝΔ και λέει πως αν ξαναγίνει κυβέρνηση θα ξαναβάλει πρωθυπουργό τον Σαμαρά, ο Βενιζέλος προσπαθεί να κάνει χαρακίρι προ της επικείμενης συλλήψεώς του καθώς η βουλή διαλύεται και οι εισαγγελείς ξαφνικά τον θυμούνται, αλλά έχει πρόβλημα καθώς δεν μπορεί να πιάσει το σπαθί και να το κατευθύνει σωστά λόγω στομάχας, ο Φώτης Κουβέλης ρωτάει τι ώρα είναι και πωπω αργησα, ο Δένδιας κλείνει την πρόσβαση στο ιντερνετ στην Ελλάδα και πλεον την βγάζουμε μεταξύ μας με το φανταστικό wifi που μας είχε τάξει ο Σαμαράς, στην φαντασία μας βεβαίως, τα σύνορα κλείνουν, η χώρα φεύγει απο ΟΗΕ, ΕΟΚ, ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, ο Πολύδωρας σαρώνει στις εκλογές με το νεο ονομα του κόμματος του : "ΝΔ- χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη", ο Αντώνης με τον Βορίδη αναλαμβάνουν επιτέλους τα ηνία της Χρυσής Αυγής που καταγγέλει την προηγούμενη Χρυσή Αυγή που κατήγγειλε το ρατσισμό, ο Πάνος Καμμένος μετράει τα άστρα, ο Αδωνης αναλαμβάνει ισόβιος υπουργός υγείας μιας και έχει 100% επιτυχία (και 0% ασθενείς) και τέλος πάντων αισιόδοξα μπαίνουμε ξανα στις αγορές και στο 2015. Οι Ελληνες πέθαναν, η πατρίδα όμως σώθηκε!!!




Τρίτη, Δεκεμβρίου 10, 2013

H κινηση των 58 με μία κουβέντα


 ΠαραΠΑΣΟΚ

Ήτοι:

Οι νέοι


οι άφθαρτοι




οι αγνοι αριστεροί ιδεολόγοι

οι καθαροί,

οι διανοητές,



οι λαϊκοί αγωνιστες



Η Ελλάδα του αύριο δηλαδής. Ο Ακης έλειπε διοτι ηταν απασχολημένος και ο Αντρέας διότι ειναι νεκρός, μπορεί πολλοί walkers να κυκλοφόρησαν, δυστυχώς όμως ο ίδιος δεν τα κατάφερε. 

Καταφεραν πάντως να μας πείσουν πως το έθνος χρειάζεται μια νέα δύναμη που θα διώξει τη χώρα απο το χτες και θα φέρει νέους ανθρώπους στην εξουσία. Δηλαδή όχι αυτούς.








πηγη φωτογραφιών (http://www.thepressproject.gr/article/52822)





Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2013

Ρεπορτjazz από Βουλή

Του κοινοβουλευτικού μας συντάκτη Πίκου Χαμπίκου ο οποίος ζηλεύονας τα Εμουμουε (ελληνικά ΜΜΕ) έγραψε το τεμάχιο που ακολουθεί ρεπορτζαζάροντας την χτεσινή συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2014 απο προχτές.

(<-παρένθεση:
Αμα μπορεί και ταξιδεύει ενα γαϊδούρι ξεσαμάρωτο στο χρόνο, γιατί να μην μπορούμε και μεις; α;

Κλείνει η παρένθεση ->)


Μετά το απαραίτητο διάλειμμα για μπινελίκια συνεχίζουμε με τα κοινοβουλευτικά μας και μια σύνοψη της κουβέντας που έγινε στην Βουλή.

Θα δούμε συνοπτικά τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών όπως τις κατέγραψε ο ανταποκριτής μας.



* Αλέκα Παπαρήγα. 

"Ψηφίζουμε όχι. Η κριση ειναι συστημική, εσεις είστε συστημικοί, ο Συριζα ειναι συστημικός και καπιταλιστής, ο καπιταλισμός ψοφάει αλλά πριν ψοφήσει θα ψοφήσει εμάς, το νου σας σύντροφοι"



* Φωτης Κουβέλης. 

"Βασικά ναι, αλλά όχι, δηλαδή ισως, δηλαδη παρών, δηλαδή όχι αλλά αμα χρειαστεί ναι, συμφωνώ με τον προϋπολογισμό που κινείται σε λάθος βαση με την οποία διαφωνούμε κάθετα και θα σταθούμε εγγυητές της ομαλής λειτουργίας του κράτους και της κυβέρνησης φεύγοντας διοτι ηρθαμε για να μεινουμε οταν λειπουμε οταν ειμαστε εδώ όταν δεν ειμαστε εδώ και τελικά για να φύγουμε μένοντας ετσι ωστε αν χρειαστεί να ρθουμε να ειμαστε εδω. "

Αν καταλάβατε τότε συμβαίνει ένα απο τα ακόλουθα:
α) ειστε πασόκοι
β) ειστε πασόκοι
γ) ειστε Δημάρ αλλά θελετε να γίνετε πασόκοι
δ) ειστε δημαρ ή πασοκοι και η "ελληνική Ελιά" σας φαίνεται καλή ιδεα. 
ε) Ακόμα χειρότερα; Ε, μάλλον είστε ο Πρετεντέρης



* Νίκος Μιχαλολιάκος. 

Η αιτηση αποφυλάκισης του απορρίφθηκε απο τον εισαγγελέα με το ....απλοϊκό επιχείρημα πως ειναι αρχηγός εγκληματικής - ναζιστικής συμμορίας. Και το 10%, το καθαρό φασιστικό κομμάτι του ελληνικού λαού που τον ψηφίζει ακόμα θέλω να δω μέχρι ποτε θα είναι δέκτης χαϊδεμάτων απο διάφορους Φαηλοσιδέρηδες



* Αλέξης Τσίπρας.

Παρουσίασε το σχέδιό του για έξοδο απο την κρίση καθως και τις προτάσεις του για τον προϋπολογισμό. Αίσθηση έκανε η προταση για εγγραφή στον προϋπολογισμο των εσόδων απο το διαστρικό εμπόριο, απο την καλλιέργεια ιπτάμενων φλογέρων, την φορολόγηση της μαλακίας  (διοτι στην Ελλάδα αν φορολογήσουμε την μαλακία γινόμαστε αυτομάτως όλοι πλούσιοι) και του ξερολισμού, καθώς και τις αποζημιώσεις που θα πληρώσει ο Τζιπάκος στον Νταλάρα. Κατόπιν έταξε στους πάντες τα πάντα και έφυγε χαμογελώντας.



* Βαγγέλης Βενιζέλος.

Εντύπωση έκανε η ομιλία του Βαγγέλη που κατάφερε να κουράσει ακόμα και τους βουλευτές του. Μα τω Σουβλακέα ρε παιδιά δεν αξίζει πλεον ούτε να τον κοροϊδέψεις. Τελος πάντων ας κάνουμε μια προσπάθεια: Ο Βαγγέλης πέρασε το μήνυμα πως :
α) Φταιει ο Συριζα
β) Φταιει ο Τσιπρας
γ) Φταίει ο Σύριζα και ο Τσίπρας
δ) Φταίει ο Σύριζα, ο Τσίπρας και οι κακές πρακτικές του  (εναλλακτικού) παρελθόντος όταν κυβερνούσε δηλαδή ο Σύριζα και ο Τσίπρας. Ο ίδιος ο Βενιζέλος, ως νέος, άφθαρτος και κυρίως αμέτοχος στην διαμόρφωση της μέχρι πρότινος κακής κατάστασης της χώρας είναι έτοιμος να μας σώσει και η ψήφιση του προϋπολογισμού ειναι η αρχη της σωτηρίας μας.
ε) Το κυριότερο ειναι να ειμαστε αισιόδοξοι.

Συγκινητικές οι προσπάθειες της γραμματέως, groupie, μαζορέτας, ταμ ταμ ταμ του Βενιζέλου Αφροδίτης Αλ Σαλεχ να μας επαναλαμβάνει γραμμή γραμμή την ομιλία του ηγέτη, αρχηγού και πασοκάρχη Βαγγέλη, μην τύχει και χάσουμε κανα φωνήεν. Σε κάποια φάση βάζαμε στοιχήματα για το αν θα γραψει το "μπουρπ" αν τυχόν και ρευτεί ο Βενιζέλος, ο οποίος όμως δεν μας έκανε τελικά τη χάρη.








Επειδή τα γραφτά μενουν δεχόμεθα απο τώρα στοιχήματα για το πολιτικό μέλλον, καθως και για τις απόψεις για διάφορα πρόσωπα της κυρίας Αφροδίτης Αλ Σαλεχ όταν ο Βενιζέλος -μοιραία- βουλιάξει.


* Πάνος Καμμένος.
Αφού ευχήθηκε ολόψυχα και όλος γαλαντομία τύφο, κοκκύτη και καρκίνο στην κυβέρνηση και κυρίως στον Σαμαρά-6-6-6-ουουουουου εφερε πεντεξι κιλα χαρτιά για φωτοτυπίες για να δώσει στο σώμα. Αισθηση έκανε το ότι έδινε στο σώμα τις σελίδες του προϋπολογισμού τις οποίες το σώμα ήδη είχε πάρει. Έκλεισε προτείνοντας την εγγραφή στον προϋπολογισμό των κερδών απο την είσπραξη πνευματικων δικαιωματων απο τη χρήση των αρχαίων ελληνικών κειμένων απο όλη την ανθρωπότητα, την είσπραξη τελών απο το διαστρικό εμπόριο (που ανάφερε και ο κος Τσίπρας), την εκμετάλλευση διαστημοπλοίων, καθώς και των γηπέδων του τένις που γιατρεύουν την γρίπη καθώς και της μπάλας του μπάσκετ κατά του βήχα.


* Αντωνης Σαμαράς.
Αναφέρθηκε στο σαξές το στόρι, στον Νέλσωνα τον Μαντέλα, στον Γιάννη τον Στουρνάρα,  στον Τάκη τον Γκοτζίλα, τον Μπάμπη τον Σουγιά, τον Μικη τον Κατσαβίδη και προφανώς στον τρισμέγιστο και σουπερ ουάου τον Αντώνη τον Σαμαρά και κυρίως στην κακή κυβέρνηση που είχαμε απο τον Σύριζα. Μετά αναφέρθηκε στην κακή κυβέρνηση που θα έχουμε απο τον Σύριζα. Μετα ανέλυσε σε βάθος, πλάτος και ύψος τι γαμάτος που είναι ο ίδιος διότι τελος πάντων που να σου λέω εγώ για μένα διότι μετά απο εμένα εγώ και μετά απο εγώ εμένα, κατόπιν ο Αντώνης και μετά ο Σαμαράς που ειναι και ο πρώτος τέλος πάντων. Ενδιαμέσως έριξε κατι μπινελίκια στους βουλευτές της αντιπολίτευσης (ιδεοληπτικούς, επικίνδυνους, θελουν την καταστροφή της χώρας, ζητάνε το grexit, ειναι υπηρέτες συμφερόντων, ειναι ασχετοι, ειναι ....) και μετά τους ζήτησε να τα ξεχάσουν όλα και να ψηφίσουν μαζί του τον προϋπολογισμό διοτι ειναι τόσο γαμάτος που πρεπει να εισαι αριστερός (που στο λεξιλόγιο του Αντώνη σημαίνει μαλάκας) για να μην το αναγνωρίσεις.

Επίσης έγιναν και ιδεολογικές αναφορές. Στον κοινωνικό τον φιλελευθερισμό. Και μάθαμε επιτέλους πως στην ΝΔ_ ειναι λέει κοινωνικά φιλελεύθεροι. 


(<-νέα παρένθεση. Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός λοιπόν:
α) Θεωρεί δόκιμο για τον ηγέτη να ειναι συνομιλητής του Θεού και των παναγ(ρ)ιοτάτων
β) Ειναι υπερ των διακρίσεων σε βάρος των πολιτών για λόγους σεξουαλικών προτιμήσεων
γ) Πιστεύει στο διαφορετικό DNA της οικείας φυλής
δ) Θελει την επανακατάληψη των πολεων απο τους ξένοι
ε) Κόβει την κοινωνική μέριμνα
στ) και προφανώς είναι ενάντια στην εργασία.

#wow
κλείνει παρένθεση ->)

Μετά, προέβει σε μαθήματα μαρξισμού τα οποία κατάφερε να τα κάνει ακόμα χειρότερα απο τά μαθήματα ευρωπαϊκής ιστορίας που μας έκανε παλιότερα και γελάγανε και οι πέτρες. Τώρα γελάσανε μέχρι και τα ντουβάρια:
" Η αναλυση σας λέει ειναι λαθος διοτι λεει πως στον καπιταλισμό οι πλούσιοι γίνονται πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχότεροι. Ιδου το λάθος σας διοτι πλεον στον καπιταλισμό παίζουν μπάλα οι μεχρι προτινος φτωχές χώρες Κινα, Βραζιλία, Ινδία". Λοιπον ζούμε στιγμές μεγαλείου διότι ο καπιταλισμός που θέμε και θαυμάζουμε και όλα τα σχετικά ειναι αυτός της Κίνας και της Ινδίας. Το Μπαγκλαντές ξεχάσαμε και εχω μιαν ανησυχία διοτι εκει να δεις ο καπιταλισμός πως πλουταίνει τους φτωχούς.

Τέλος κατάφερε να μας πείσει πως ειναι νέος και αμέτοχος στις δυσλειτουργίες του παρελθόντος για τις οποίες ευθύνεται (το μαντέψατε ε;) ο Συριζα και ο -γηραιός και καμμένος- Τσιπρας. Εντύπωση έκανε η αποστροφή του για τους διοικητικούς υπαλλήλους πανεπιστημίων που είναι συνεπώνυμοι. Δυστυχώς ξέχασε τους υπαλλήλους του Μουσείου της Ακρόπολης (και αλλαχού) που είναι όλοι κοντοχωριανοί, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.
Στις ειδήσεις που έβγαλε ο πρόεδρος της κυβέρνησης ειναι το ότι μάθαμε το που θα πάει το "πρωτογενές πλεόνασμα" (sic). Ενστολοι και συνταξιούχοι. Διότι ο "κοινωνικός φιλελευθερισμός" που εκτιμά την πρωτογενή παραγωγή και άλλα τέτοια, θεωρεί ως οικονομικούς παραγωγικά του ενστολους και τους συνταξιούχους.


Από τους βουλευτές και υπουργούς που μίλησαν αίσθηση έκαναν ο λόγος του Ηλία Κασιδιάρη που απέδειξε με πάθος πως δεν είναι τώρα ηλίθιος, οοοοοχι, ειναι ηλίθιος απο τα 12, του Χατζηδάκη ο οποίος πήγε να μας αποδείξει και αυτός πως ο μαρξισμός ειναι λαθος λέγοντας τελος πάντων πως το μέλημα του ειναι ο Έλληνας καταναλωτής (τωρα πως μπορεί ο Ελληνας καταναλωτής να καταναλώνει ενώ ο Ελληνας εργαζόμενος να σφαγιάζεται αυτό κανείς δεν το κατάλαβε. Απο την άλλη αν το κριτήριο ειναι μόνο οι χαμηλές τιμές ξεχάστε μπακαλικα, χασάπικα, φούρνους, περίπτερα, καφετέριες και κάθε είδους οικογενειακές ή ατομικές επιχειρήσεις διότι θα σας φάει η walmart για να έχουμε χαμηλες τιμές για σας βρε κουτά. Το αστειο ειναι πως πολλοι απο αυτούς  τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες ειναι ψηφοφόροι της ΝΔ. Οταν ρε ****** χασετε τα μαγαζάκια σας και πάτε υπάλληλοι στην όποια walmart με 300 ευρώ το μήνα, να λετε και κανα μπραβο στον Χατζηδάκη που έβαλε τις τιμές χαμηλα. Οκ;

Συγκινητικός ήταν και ο Νικος Δένδιας που ξεχασε να κάνει μήνυση στην Guardian αλλά δεν ξέχασε να μας πει πως ο Συριζα ήταν υπερ όλων των αιτημάτων όλων των εργαζομένων και αναρωτήθηκε ενάντια σε ποιους ειναι τελος πάντων ο Συριζα. Κανεις δεν σκεφτηκε (γμτ γμτ γμτ) να του πει. Ναι ρε σαχλαμπουχλα ο Συριζα ειναι υπερ των εργαζομενων γενικώς και κατά των εφοπλιστών και των διαπλεκόμενων Εμουμουε. Εσείς και η Χρυσή Αυγή πάλι.......

Μίλησε και ο Γιάννης ο Στουρνάρας αλλά κανείς δεν κατάλαβε τί και γιατί το είπε. Τελος παντων αντι να ακουσουμε για το νεο προϋπολογισμο, ακουσαμε για τον παλιό καθώς και μια (αρκετά καλή) αντιπολίτευση στον....Σύριζα.


Τελος πάντων, μετά απο τούτα τα αναμενόμενα ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε με σκορ 153-142 και δεν στεναχωρήθηκε περαιτέρω ο ανθρωπος, ο τιμιος, ο ηγέτης Αντώνης_. Φάτε τώρα σαξές στόρι και οποιος διαμαρτυρηθεί να μην έρθει ούτε με τον κηδεμονα του.

Το τρολάρισμα της μέρας πάντως ανήκει δικαιωματικά στον Τρόικα που με το που ψηφίστηκε (;) ο προυπολογισμός του σαξές στορι και του πρωτογενούς πλεονάσματος, έριξε ένα χ στον κυβέρνηση ΝΑ με το συμπάθειο



Διαχωροχρονική μαλακία

 Σε μια χώρα όπου όλοι ταξιδεύουν στο χρόνο για να αποδείξουν τα δικά τους και οι σχέσεις αιτίου αιτιατου γίνονται δια τον πέοντα ιππέα, ε αυτό είναι το λιγότερο παράξενο. Και για να γίνω σαφής ας πάρουμε και το πλεον σχετικό βλαχομπαρόκ χωροχρονικό, θεοχαζο του κερατα, μα-τι-πίνεις-μωρή-τσούρδω παράδειγμα των ημερών:


Περα απο τα χαριτωμένα φασιστικά ας κανουμε μια σταση φόρο τιμής στην χαριτωμένη λογική (βαλε εισαγωγικά να έχουμε) της κυρίας.

Ο Ρωμανός πιάστηκε κατηγορούμενος για τρομοκρατικές πράξεις το 2012 (;)
Ο Γρηγορόπουλος σκοτώθηκε απο αστυνομικό το 2008 όταν ήταν 15 ετών. Ο φίλος του Ρωμανός ήταν επίσης τότε 15 ετών και δίπλα. Παιδιά απο αστικές οικογένειες που είχαν πάει για βόλτα

Ερμηνείες:
α) Της λογικής. Ο Ρωμανός έπαθε φρίκη, ψιλοεξαφανίστηκε και κατέληξε μετά απο 4 χρόνια να κάνει ληστείες
β) Της για-τα-Σιδερα. Ο Ρωμανός ήταν τρομοκράτης απο κούνια. Μικρός εκλεβε τα μπιμπερά (ναι ρε. Το μπιμπερό, τα μπιμπερα, πρόβλημα;) από τα άλλα παιδιά, μεγαλύτερος έβαζε πινέζες στο κάθισμα του δασκάλου, στα 15 έβγαινε βόλτα στα Εξάρχεια στις 9 το βράδυ, ε λογικά θα κατέληγε έτσι και αλλιώς ληστής τραπεζών. Την ώρα λοιπόν που το σχεδιάζανε με τον άλλο τρομοκράτη, τον Γρηγορόπουλο επενέβη ο χρονομπάτσος-προφήτης-τι-γραφω-γαμω-το-κερατο-μου-σήμερα Κορκονέας και μας έσωσε απο την μελλοντική δράση του Γρηγορόπουλου που την ειχε δει σε όραμα 2 μέρες πριν.

Μπορώ να συνεχίσω να αναλύω την παντελή έλλειψη σκεψης, λογικής, παιδείας, συνεκτικότητας κτλ κτλ στην σκέψη της κυρίας αλλά φοβάμαι ειλικρινά πως θα μου καεί ο εγκέφαλος σαν ένδειξη διαμαρτυρίας οπότε σταματάω

Αυτη η γυναίκα ζητάει την ψήφο ανθρωπων και ουχι χιμπατζήδων, να το θυμάστε. Αυτη η γυναίκα ειναι μελος κόμματος "κοινωνικού φιλελευθερισμου" (sic) και όχι πχ μέλος της Χρυσης Αυγης. Αν και η υποψία μου ειναι πως θα ήθελε να ειναι μελος της ΧΑ, αλλά παραείναι ακραία για τα γούστα τους.


Update υπο του ημιθέου Βιολόγου:

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2013

ΔΗΜΑΡ......και νεκρούς ανασταίνει

Ποιος Χριστός και ποιος Λάζαρος και τέτοιοι ερασιτεχνισμοι.

Live footage αναστάσιμο κυρίες και κύριοι!


Πέμπτη, Δεκεμβρίου 05, 2013

Τοπ της Εβδομάδας



Λεφτά υπάρχουν της εβδομάδας.

 Ο κήρυκας του "ζούσαμε πάνω απο τις δυνατοτητες μας", του "πρέπει να ξοδεύουμε όσα βγάζουμε", ο ηθικολόγος του καπιταλισμού, η μήτρα του Πρετεντέρη, το μουμουετζίδικο προπύργιο της κυβέρνησης. Ο ΔΟΛ (http://www.epikairo.gr/index.php/oikonomia/item/7121-fresko-xrima-gia-to-dol). Η εταιρεία που με σύνολο εργασιών 44,8 εκ ευρώ κατάφερε να έχει χασούρα τα 14 ενώ χρωστάει 211 εκ ευρώ (ποσοστό επί του ..."ΑΕΠ" του της τάξεως του 470% !!!!!). Εμεις που ζούμε πάνω απο τις δυνατότητές μας πρέπει να έχουμε (κατα ΔΟΛ) Μνημόνια και λιτότητες και σκάστε επιτέλους παλιολαϊκιστές. 

Κάποιοι άλλοι αρκεί να παίζουν κατενάντσιο με ΠΑΣΟΚ και ξαφνικές Νέες Δημοκρατίες και να έχουν γόνο βουλευτη (με πολιτικό iq παντόφλας), και μην φοβάστε, λεφτά υπάρχουν και βρίσκονται


Ο λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν της εβδομάδας.

 Η πτωχή πλην τίμια Νέα Δημοκρατία, που μας έχει πρήξει και αυτή στην ηθικολογία, στο πρέπει να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, στο δεν πρέπει να ζούμε πάνω απο τις δυνατότητες μας κτλ κτλ η οποία έχει φεσώσει τη ΔΕΗ πολλάκις και ποικιλοτρόπως (" Η Νέα Δημοκρατία δεν πληρώνει ΔΕΗ και χαράτσι")

Πλήρωνε εσύ παλιομαλάκα, και αν δεν έχεις στο κόβουνε και κόψε το λαιμό σου αν κρυώνεις ή δεν βλέπεις.


Ενημέρωση της εβδομάδας.
 "Ο Τσόρτσιλ είπε πως ο άνθρωπος αναπνέει οξυγόνο. Το είχε πει και Χιτλερ παλαιότερα. Αρα ο Τσόρτσιλ εν μέρει συμφωνεί με τον Χίτλερ."  Στα σύγχρονα πράγματα:

Ο Τσακαλώτος δικαιώνει εν μέρει τον Στουρνάρα για την υπερφορολόγηση. Ειμαι το Β(λ)ήμα και από ενημέρωση έχω και απο αυτή αν και δεν μου αρέσει.


Ενημέρωση από το μέλλον της εβδομάδας.

Η εκπομπή ανατροπή του Μάκη Βορίδη Γιάννη Πρετεντέρη. Πέρα απο το ποιο κόμμα προηγείται στα γκάλοπ μάθαμε. Αλλά μάθαμε πολλάκις την γνώμη άποψη των Ελλήνων για ένα κόμμα που δεν υπάρχει ακόμα. Μάθαμε λοιπόν.

  • Ποσοι Έλληνες θελουν νεο κεντροαριστερο κομμα
  • Σε πόσους Έλληνες αρέσει η ιδέα ενός νέου κεντροαριστερού κόμματος
  • Πόσοι Έλληνες θα ψήφιζαν ενα νέο κεντροαριστερό κόμμα
  • Πόσοι Έλληνες θεωρούν πως υπάρχει ανάγκη νέου κεντροαριστερού κόμματος
  • Πόσοι Έλληνες θεωρούν πως ειναι ώριμες οι συνθήκες για την δημιουργία ενός νέου κεντροαριστερού κόμματος
και καμια 30αριά ακόμα πασοκικά συνώνυμα/σχετικά/κάτι τέτοιο  (αλλαγή του επαναπροσδιορισμου της επανακαθόρισης της αλλαγής της αλλαγής της αλλαγής που θα έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν αναφερόμενος στον Αντρέα).

Και όλο αυτό για να εμπεδώσουμε (λες και δεν το ξέραμε ήδη) τον τρόμο μερικων μπροστά στο διαφαινομενο ΝΔΠΑΣΟΚικο αδιέξοδο που θα φέρει το Συριζα στην εξουσία παρόλες τις ελλείψεις και τις αστοχίες του. Προς Θεού παιδία, κάντε ότι θέλετε, ψηφίστε ό,τι θέλετε αλλά όχι αριστερα, τουλάχιστον όσο ειναι ακόμα τέτοια. Ας χώσουμε μια νεφελώδη κεντροαριστερά στο παιχνίδι έστω και με το ζόρι και όποιος τσιμπήσει. Ορθότατα του τα χώνει ο Ανδρουλιδάκης εδώ("O φανταστικός φίλος του Γιάννη Πρετεντέρη")

Το κόμμα του Γιάννη, αντίθετα με τα υπάρχοντα, είναι κατά της πόλωσης. Με ένα μαγικό τρόπο την αποκλείει. Κάνει μεταρρυθμίσεις, αλλά είναι δίκαιες, σαν τους βασιλιάδες των παραμυθιών.  Τιμωρεί μόνο τους κακούς και τους άδικους και επιβραβεύει τους υπόλοιπους (το κακό και το άδικο είναι σαφώς προσδιορισμένο για τον Γιάννη, όπως ακριβώς και για τα παιδιά), χωρίς όμως να προκαλεί με την αυστηρότητά του. Σίγουρα έχει εσωτερική δημοκρατία, αλλά όχι ασυδοσία και καταδικάζει τον ολοκληρωτισμό χωρίς να επιτρέπει την αναρχία. Αν ήταν γαμπρός, θα ήταν ψηλός, ευγενικός, με όμορφο χαμόγελο και χιούμορ. Μια που είναι κόμμα, είναι κεντροαριστερό.
Η πορεία του κόμματος του Γιάννη δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Όπως κατέδειξε η δημοσκόπησή του, στην αρχή έχει σίγουρο μόνο 11%. Βέβαια στην πραγματικότητα 30% είναι μαζί του. Και ακόμα 45% είναι κατά βάθος μαζί του -άσε που 65% καταλαβαίνει ότι αυτό χρειάζεται, αλλά από ινάτι δεν το ψηφίζουν όλοι. Αν δεν έχει 100% το κόμμα του Γιάννη, είναι ότι οι φανταστικές ιστορίες μας πρέπει πάντα να αφήνουν ένα υπόλοιπο για να τις συνεχίζουμε το βράδυ στο κρεβάτι.
Επίσης, το κόμμα του Γιάννη δεν υπάρχει, δεν έχει όνομα ούτε στελέχη. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες στον κόσμο της φαντασίας, όπου πάντα η πλάκα βρίσκεται στην επινόηση προσώπων και καταστάσεων - κλειδιά. Θα μπορούσε για παράδειγμα πρόεδρος του κόμματος να είναι ο Αρίστος Κανταφτραγιάννης, ένας Έλληνας του εξωτερικού που διέπρεψε στην διοίκηση μιας τράπεζας με κοινωνική ευαισθησία -ή κάτι λιγότερο συνωμοσιολογικό, γιατί ο Γιάννης δεν είναι κανένας κουραμπιές σαν αυτούς στα εθνικιστικά μπλογκ, έχει μια πγιότητα.

Άρειος της εβδομάδας

Αυτός

aeisixtir