Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 10, 2007

Οικονομική-Πολιτική Ανάλυση Ικανού Ύψους (Ο.Π.ΑΝ.ΙΚ.ΥΨ)

Θυμάμαι είχα διαβάσει ένα mail που είχε γυρίσει τον γύρο του πλανήτη 14 φορές και ανέλυε την οικονομία κάθε χώρας με βάση τις αγελάδες. Οι Αμερικάνοι τις κλωνοποιούν, οι κινέζικες δουλεύουν όλη μέρα και οι αγγλικές είναι τρελές.

Σκέφτηκα (??!?) λοιπόν πως μπορώ να βγάλω κάτι αντίστοιχο με βάση την κυρά - Μαρία την χή(εί)ρα με τα 5 ορφανά, το χέρι μας δηλαδή, που για πολλούς άντρες παραμένει ιδεολογικά η αγαπημένη μας γκόμενα!

Λοιπόν, να μια πρώτη απόπειρα:


Οικονομικά συστήματα:
Καπιταλισμός (γενικά): Κόβεις τον αντίχειρα του γείτονα και του τον ξαναπουλάς.
Κομμουνισμός (γενικά): Είναι ταξική αντίθεση το άνισο μέγεθος τον δακτύλων. Τα κόβουμε όλα σε ίσο μέγεθος ώστε να μην υπάρχουν προνομιούχοι. Η κατάρρευση έπεται όταν κόψουμε τον αντίχειρα.
Καπιταλισμός β' (νέα κόλπα!): Δημιουργείς στον ένα γείτονα την ανάγκη για έκτο δάκτυλο και του πουλάς το δάκτυλο που έχεις κόψει από τον άλλο γείτονα, στον οποίο λες πως έχει πλέον τέσσερα δάκτυλα για το καλό του. Εναλλακτικά του δημιουργείς την ανάγκη για νέο ρομπότ-δάκτυλο με έξυπνο inerface και μουράτο design.
Νεοφιλελευθερισμός (τα καλά τα δικά μας): Λόγω οικονομικών δυσχεριών κόβουμε, όποτε μένουμε από φράγκα, ένα δικό μας δάκτυλο και το πουλάμε. Οι αριθμοί ευημερούν, γινόμαστε τελικά πάμπλουτοι και κουλοί.

Πολιτικά συστήματα:
Δημοκρατία: Αγκαλιάζουμε με το χέρι το πέος μας και βαράμε μαλακία. Οι γυναίκες βολεύονται ή με το πέος του γκόμενου/άντρα ή με μια μπανάνα.
Βασιλεύομενη Δημοκρατία: Η μαλακία πάει γόνα σε βαθμό κακουργήματος, διότι είναι μαλακία 'ελέω Θεού'
Αμερικάνικη Δημοκρατία (μην γελάτε ασεβέστατοι): Το ίδιο με την από πάνω με την διαφορά πως με το ελεύθερο χέρι κάνουμε το σταυρό μας, ή εναλλακτικά χαιρετούμε φασιστικά.
Ισλαμική....δημοκρατία: Η μαλακία απαγορεύεται...νομίζω. Όποιος διαφωνεί του κόβουμε το χέρι και τον λιθοβολούμε. Μετά τον καίμε. Αφού τον έχουμε σταυρώσει.
Άλλα περίεργα πολιτεύματα: Από την πείνα τρως το χέρι σου ή το χέρι του γείτονα ή και τα δύο.
Ελληνική δημοκρατία: Η μαλακία μαλακία, με το άλλο χέρι είτε κάνεις το σταυρό σου είτε μουτζώνεις είτε και με τα δύο χέρια κάνεις αυτές τις πράξεις ανά δύο εναλλάξ...


9 σχόλια:

  1. Τώρα θα με πείτε κατεδαφιστή, τσουβαλιαστή και ότι άλλο θέλετε. Έχετε δίκιο, πρέπει να προτείνω κάτι...εγώ πάντως είμαι φαν της μαλακίας....ως εθνικού μας σπορ...

    Πάντως καλά έλεγε κάποιος, ο Τσώρτσιλ νομίζω... Η δημοκρατία είναι το χειρότερο πολίτευμα...αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει κάτι καλύτερο!!

    Βαρώμεν μετά πάθους μαλακία αδερφοί μου, μαλακία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6η κοσμοκρατορία: τα δάκτυλά σου πολλαπλασιάζονται, εγείρονται οι συνειδήσεις τους και κάνεις τον σταυρό σου αντιβαρυτικά και πολλαπλώς σε πακέτο... (έχει κιάλλα αλλα ο γέροντας έδωσε εντολή να μη τα αποκαλύπτουμε όλα)

    +βλογιόκοψον+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LOLOLOLOLOLOLOL
    MOY EFTIAKSES TO KLEISIMO MIAS DYSKOLHS MERAS ZAP!

    SMOYTS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μαλακία μας έγινε πλέον το εθνικό μας σπορ... το μόνο που πρέπει να φροντήσουμε είναι να πάρουμε πιστοποίηση ISO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @funel: Ευχαριστώ για την απαραίτητη προσθήκη...Όπως βλέπετε είμαι λίγο πίσω από ενημέρωση
    +ΜαλάκισονΩςΓνήσιοςΈλλην+

    @athena: thanx...:-)

    @shades: Σωστός...αφού είμεθα που είμεθα ΕΛίθιοι, που λένε και οι ιππότες, πρέπει τουλάχιστον να το πατεντάρουμε...
    Και για να παραφράσω αυτή την φορά τον Τσώρτσιλ, θέλω να ακούσω να λένε κάποιοι πως "Δεν είναι οι Έλληνες μαλάκες, οι μαλάκες είναι Έλληνες!!!"

    love & kisses
    zaphod

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα! Τώρα πέτυχα το blog σου... κορυφαίο ποστ:P

    Μου άρεσε η ισλαμική δημοκρατία και, εννοείται ο Κομμουνισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλοκαλείς μετ'ευτελείας φιλοσοφείς ΜΕΤΑ μαλακίας :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @jim: thanx και καλως ήρθες!
    @estarian: :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επίσης :
    Ολιγαρχία : Οι λίγοι την παίζουν, οι πολλοί δουλεύουν
    Δουλεία : Την παίζεις στο αφεντικό σου ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος στο ανάκλιντρο και τρώει μαστάρια λύκου και τηγανιτές μύτες βίδρας
    Αναρχία : Κρεμάς μια αφίσα του Κουφοντίνα και φτιάχνεις μολότωφ τις οποίες πετάς στους απανταχού μαλάκες. Μαλακία για σένα δεν παίζει, οι αγωνιστές δεν έχουν καιρό για παιχνίδια
    εεεερμμμ... τι άλλο τι άλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir