Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Κυριακή, Ιανουαρίου 28, 2007

Τελείωσε και ο ΑΣΕΠ...τί νέα; Έχω μιαν ιδέα!!

Μου έβγαλε τον αδόξαστο και νυστάζω. Δηλώνω υπέυθυνα πως δεν έχω διαβάσει καθόλου και αν καθίσει καμία στραβή και περάσω θα αυτοανακυρηχθώ σε υπερεπιστήμονα!!!!


Στα δικά μας....μετά από διαλόγους , έντονους διαλόγους, τσακωμούς και βρισίματα με διάφορους στην μπλογκόσφαιρα, άλλους συμπαθείς, άλλους εμπαθείς και άλλους χαριτωμένους (βασικά χαριτωμένες :-) ) νιώθω σε... χαριτωμένη φόρμα....


Τί θυμήθηκα ρε παιδιά! Ε-ε-ε-ε-έρχεται η Γιουροβίζιον! Μετά τα βρωμόγελα με τις αντιδράσεις των δικών μας επειδή έχασε η Γριέντζο (που πα ρε καραμήτρο) και το πήραν οι Lordi (τί γέλιο και αυτό θεέ μου...) έχουμε πλέον νέο σοβαρό πρόβλημα...τι απεργίες πείνας, τί καταλήψεις, τί άρθρο 16 γμσε τα....ποιόν θα στείλουμε, αυτό έχει σημασία...και οι υποψήφιοι πςςςςςςςςς !! Πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλον!!
Σαρμπέλ (τρώγεται;;), Τάμτα (καμία σχέση με το ταμ ταμ του Χατζή;) και Δάντης (ελπιδοφόρος νέος!!!!!!).....έχω την υποψία πως πάλι θα λυθούμε στα γέλια με τις υστέρω αντιδράσεις των πρωινάδικων την επομένη του ιστορικού (χιχι) διαγωνισμού!!

Εν τέλει θέλω να καταθέσω μια πρόταση που διέπεται:
α) από υστερόβουλη λογική (θα κερδίσουμε γιεεεεεεε)
β) αγάπη προς την τέχνη (οι μάγκες παίζουν ωραία)
γ) χιούμορ (θα λυσσάξουν οι κατίνες και οι και καλά καλλιτέχνες-γκλαμουράτες ψευτολουγκρίτσες)

Και αναλύω: Στη χώρα των Lordi ΟΛΟΙ ακούνε metal. Γι αυτό και τους διάλεξαν. Οι metal οπαδοί απέδειξαν πως τα "χώνουν" για τους δικούς τους ΚΑΙ σε sms. Αν λοιπόν θέλουμε τζάμπα πόντους χωρίς promotion και ειδικά από την οικοδέσποινα χώρα πρέπει να στείλουμε μεταλάδες!!!
Ερώτηση: Ποιό σύγχρονο ελληνικό συγκρότημα έχει τις περισσότερες πωλήσεις σε ξένους; Όχι έλληνες του εξωτερικού αλλά ξένους. Ποιό έχει κάνει τις περισσότερες περιοδείες στο εξωτερικό; Αυτοί δεν θα ήταν λογικό να πάνε; Εντέξει δεν είναι και φρέσκοι, αλλά από τον Δάντη και τη Θεία Βίσση είναι νεότεροι... και αποκαλύπτω:


Ακούστε το δυνατά!






To συγκρότημα λέγεται Rotting Christ και είναι στην πιάτσα εδώ και 20 χρόνια...δεν είναι καλή ιδέα να τους κάνουμε ένα δώρο γενεθλίων; To video γυρίστηκε (αν άκουσα καλά στο τέλος) στην Πολωνία. Πόσους δίσκους έχει πουλήσει ο Δάντης εκεί; Τους ξέρουν όλες οι Σκανδιναβικές χώρες, τους ακούν και τους αγοράζουν στην Γερμανία και στην Αγγλία. Οι μάγκες δεν είναι πρώτοι στο χωριό αλλά τους ξέρουν στην πόλη! Δεν θεωρούνται έθνικ προϊόν (greek bouzouki, souvlaki, kamaki, vissaki) αλλά πρωτοπόροι στην σύγχρονη μουσική γενικά, όχι μόνο στο metal. Και εγώ που ελάχιστα πλέον ακούω metal τους ακούω και τους παραδέχομαι.

Δώρο έξτρα: σκεφτήτε τις φάτσες των τηλεπαπάδων, της Άννας Δρούζα, του Αρναούτογλου και του Αυτιά και άλλων πολλών όταν ακούσουν το όνομα του συγκροτήματος!!! χεχεχεχεχεε!!!

24 σχόλια:

  1. Έλα ρε, δεν τους ήξερα! Βεβαίως δεν πιάνουν μία μπροστά στη γοτθομπαρόκ σκηνική παρουσία των Lordi, και κινδυνεύουν να χαθούν μέσα στο βομβαρδισμό από μεταλλόπουλα που αναμένω να υποστούμε στη φετινή Eurovision. Χρειαζόμαστε κάτι ακόμα πιο "προχώ" για να ξανασηκώσουμε την κούπα. Κάτι σε πανκ-ραπ ας πούμε, με σατανιστικούς στίχους και ξεκοιλιασμένα ζώα επί σκηνής. Το όνομα του γκρουπ πάντως είναι συμπαθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Σάκη από Rotting Christ να σε δω στην Ευρωβίζιον και μετά ας κάψω όλα τα lp του ALICE COOPER!!!!!!!!

    Πάντως εγώ συμφωνώ με την ιδέα....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALH IDEA ONTOS! ALLA OPOS EINAI KAI O HELIX THA PLAKOSEI H XALYVOURGIKH FETOS ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι καλά παιδί μου; Θα στείλεις τους Σατανιστές στην Ευρωβύζιον; ΧΧΧ Αντίχριστε! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @helix: Συμπαθές το όνομα, συμπαθείς και οι καλλιτέχνες!! Παλαιότερα είχαν πιο evil στίχους, τώρα τους έχει φάει η κουλτούρα!! Το τελευταίο τους CD είναι λέει επηρεασμένο από τον Ησίοδο και λέγεται theogonia!!!
    @liodara & athina: Χαίρομαι που συμφωνείτε! Θα συμφωνήσετε φαντάζομαι επίσης πως ο Σάκης είναι και πιο ωραίος γκόμενος από τον Σαρμπέλ ή/και τον Δάντη...πάνιουμε όχι μόνο τους μεταλλέδες αλλά και τα δεσποινάρια!! Win win σας λέω....
    @nemertes: Εγώ τους στέλνω, αυτοί πάνε;

    Πάντως πέρα από το χαβαλέ οι τύποι είναι ωραίοι και σωστοί, όχι lordi και μαλακίες...

    Πάντως και φέτος στην Ευρωβύζιον (:-Ρ) βλέπω να γίνεται του σούργελου και πριν, και κατά τη διάρκεια και μετά για εσωτερική κατανάλωση (αφού πάρουμε τον πούλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ξέχασα!
    Ας μην εννοηθεί πως με ενδιαφέρει έστω και στο ελάχιστο αυτό το πανηγύρι. Ούτε αυτό μου αρέσει ούτε και η υπερβολή που καλλιεργείται εντέχνως. Πρότεινα τους άνωθεν καλλιτέχνες διότι:
    α) Σιγά μην πάνε
    β) Άκουσα τους υποψηφίους μας και έπαθα χλαπάτσα!
    γ) Θα έπεφτε πολύ γέλιο αν....ρε πολύ γέλιο μιλάμε...σκέφτομαι σε πάνελ τον παπα Τσάκαλο με την Λουκά και τον Γρηγόρη να αναλύουν το όνομα και τους στίχοι και μου έρχονται δάκρυα...αφήστε που μπορεί να γίνει και καμία λαοσύναξη! :-)
    δ) Όπως τρελό γέλιο έπεσε και πέρυσι....
    ε) Πουλάνε όντως έξω
    στ) Θα είχα και μια φορά και εγώ ενδιαφέρον για αυτό το πράγμα

    Δεν νομίζω πάντως να πέσει μέταλλο φέτος. Η Ευρωβύζιον παραμένει ένα χαρούμενο ψιλοgay πανηγύρι για βρέφη και Αρναούτογλους! Τί στο καλό το σύστημα επέτρεψε να γίνει ένα λάθος αλλά έχει μάθει τόσα χρόνια.... Και από την άλλη οι lordi πανηγυράκι ήταν...οι τελευταίοι σοβαροί (τέλος πάντων) που πέρασαν από κει πέρα παίζει να ήταν οι ABBA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/1/07 23:23

    Συμφωνω κι επαυξανω! Γαλαξιακε μου προεδρε οι προταση σου πρεπει να παρθει σοβαρα υποψιν καθως εινα η μοναδικη σοβαρη (λεμε τωρα!) προταση για εναν τοσο γελοιο θεσμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/1/07 18:13

    να ένα φρέσκο δροσερό κείμενο μακριά από τα τόσα βαριά που γράφουμε τώρα τελευταία (κι εγώ μέσα).

    μερικές φορές όταν βλέπω στον καθρέπτη μοιάζω κάτι σαν λόρντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άσχετο.

    Πέρνα μια βόλτα από τη γειτονιά, σου' χω ένα δωράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @pareisaktos: Εμείς έχουμε βαρεθεί να συμφωνούμε :-)
    @ροΐδης: Ευχαριστώ φίλτατε... Θέλω να γράψω ένα πιο σοβαρό κείμενο (ειδικά για το θέμα της θρησκείας που αναλύουμε γενικώς και ειδικώς) αλλά μου αρκούν τα εξαίρετα δικά σου ( και του Δείμου και του Καιρού και του Απόλλωνα και του helix και...μην τους πώ όλους!), οπότε μπορώ απενοχοποιημένα εδώ να βγάζω και λίγη τρέλα....έτσι και αλλιώς σοβαροί είμεθα, δεν είναι ανάγκη να είμαστε και σοβαροφανείς! Εγώ πλέον τον έχω κόψει τον καθρέφτη :-)
    @καιρός: Αμπα μπα μπλομ... :-)
    @helix: εεεεερχομαι!
    @piggypop: Thanx!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί δε στέλνουμε την κα Λουκά;
    γράφει ΚΑΙ τραγούδια έμαθα από το βιογραφικό της που ανέβασε γνωστό κανάλι, αναδεικνύοντας το ζωγραφικό της τάλαντον.. ως νέο Θεόφιλο περίπου χαρακτηρίζοντάς τη

    ..βρε πού πάμε τελικά; πού οδηγεί αυτό το διαγαλαξιακό λεωφορείο; κατευθείαν στο πάτο και χωρίς στάσεις;

    Προτείνω ελληνική ΡΑΠ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε καμμένε πες την αλήθεια στον κόσμο! Πες οτι το Σάββατο που είχες έρθει σπίτι μου άκουγες cd Καλομοίρας και οτι την Κυριακή (που ναι μεν έλειπα αλλα εσύ πάλι σπίτι μου ήσουν), έβλεπες Αρναούτογλου με πάθος! Μη σας παραμυθιάζει ρε! Είναι καλός Χριστιανός, εξομολογείται 3 φορές το μήνα, νηστεύει την Παρασκευή (τρώει ψαράδες) και δε χάνει Αρναούτογλου με τίποτα.
    Εγώ προτείνω για Ευροβύζιον τους Epidemic με Δημήτρη Σαλταπήδα.
    Επίσης μλκ Zaphod σε ειχα προλάβει σε προχωρημένη άποψη περι αντιπροσώπου μας στην Ευροπαπαριά, με το περσινό μου άρθρο-ογκόλιθο περί αυτού. Δες στα αρχ..εία μου να δεις ποιον κολοσσό της Ελληνικής μέταλ/αβαντ γκαρντ/γοθικ/σκυλοθρας/λαικοντεθ/βλαχοπάουερ πρότεινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @rodia: H Λουκά είναι πιο τρομακτική από τους Lordi, τους Rotting Christ και άλλους 800 μαζί....χμμμμ...δεν ακούγεται και τόσο κακή ιδέα!!
    Πιο κάτω από τον πάτο υπάρχει ο απόπατος!

    @stefanos: Ναι ρε φίλε είχα έρθει σπίτι σου και έψαξα το μουσικό σου αρχείο....Καλομοίρα, Καρβέλας, Βίσση, και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις! Έυγε! :-)
    Για Γιουροβυζί: Άντε ρε χαμένε έγραψες και συ κατι πριν 3556 χρόνια!! Vaal νομίζω είχες προτείνει αλλά αυτοί μόνο ως θέαμα μετράνε ενώ οι δικοί μου μετράνε και ως ακρόαμα (ή αλλιώς εμένα μου αρέσουν και συ να σκάσεις)....ααααχχχ εγώ Last Drive γουστάρω αλλά στο σύμπαν τους ξέραμε 2μιση και ο κούκος!! Ασχετο αλλά κάτι άκουσα για συναυλίες reunion..ενδιαφέρεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kαλημέρα! Εγώ έχω μια καλύτερη idea (& αγγλομαθής έτσι;!...) : γιατί δε στέλνουμε κανέναν ψάλτη (αριστερό ή δεξί δεν έχει σημασία) με κανέναν ύμνο βυζαντινό;;; Να δεις που θα τρελαθούν στα sms οι παπάδες, οπότε θα νικήσουμε σίγουρα (τόσοι που είναι)...!!! Να κάνουν κι αυτοί κάτι χρήσιμο!
    Για think of it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλό μηνα!
    Ηλιαχτίδα μου, δεν θα πιάσει διότι δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τους δικούς μας... Και στις άλλες χώρες νομίζω πως οι παπάδες δεν είναι και τόσοι :-)
    Άσε που δεν θα ψηφίσει κανένας παπάς γενικώς κάποιον αλλόδοξο και εμείς είμαστε (;) ορθόδοξοι και οι ρέστοι καθολικοί ή διαμαρτυρόμενοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να στείλουμε ένα υβρίδιο : τους παπαροκάδες. Και ροκ και παπάδες. 2 σε 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε συ Στεφ πώς τους λέγανε αυτούς που είχαν βγάλει διασκευή - παρωδία, σε πιο μέταλ ύφος, το χιτάκι των παπαροκάδων;
    Ανώριμους; Αυτούς να στείλουμε! Θυμάμαι το εκπληκτικό εναρκτήριο και ψοφάω στα γέλια:

    Φοβάμαι την τεχνόλογια,
    ρε μπας και ανατιναχτεί
    η καφετιέρα όταν πατήσω το κουμπί..

    Δεν είμαστε Μεσαιωνικοί
    είμαστε ακόμα πιο παλιοί
    1050 κάπου εκεί...

    Πρέπει να το βρω και να το κάνω upload το ρημάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/2/07 10:23

    ...Να μας μετάφραζες και τα λόγια του τραγουδιού στο video... ωραία θα ήταν ;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι ναι Ανώριμοι..
    Το ιντερνετ 'ναι του διαβολου
    οπως και η ραπτομηχανη
    το σιδερο ο ηλεκτρισμος
    και οι τριχες στο μ...

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Xaxaxa, σωστός ! Πες τα !
    Ωραία η πρόταση πλάκα-πλάκα !
    Τουλάχιστον εχει κάποια σχέση με μουσική.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ω, ρε γαμώτο! Καλό! :):)

    Λοιπόν, άκου πλάκα. Όταν γινόταν η συγκεκριμένη γιουρουσοβίζιον έγραφα σε κάποιο φόρουμ. Μόλις βγήκαν οι Πόρντι (όπως τους αποκαλώ χαϊδευτικά) επί σκηνής μιλάμε ότι πανηγύριζαν όλοι. Για να εξασφαλισθεί η πρωτιά τα περισσότερα άτομα του φόρουμ, είχαν συνεννοηθεί να ψηφίσουν όσες περισσότερες φορές μπορούσαν (μιλάμε για κατάντια έτσι;! :) ). Έβγαινε κόσμος κι έλεγε εγώ έστειλα τρία sms και πήρα και μια φορά τηλέφωνο κλπ... Μιλάμε για χάλια. Και μετά πανηγύριζαν για τη μεγάλη νίκη του μέταλ...

    Δυστυχώς ο μοναδικός που τους τα'χωνε και διότι έκαναν παπαριές αλλά και διότι οι Πόρντι ΔΕΝ είναι μέταλ (μια κάκιστη μίξη-κακέκτυπο Alice COoper και Metallica του Enter Sandman είναι) ήμουν εγώ (φαντάζεσαι τι άκουγα.. :):):) )

    Πέραν της πλάκας όμως: πριν πολλά χρόνια έλεγα σε μια συζήτηση με φίλους ότι αν θέλουμε πρωτιά με το σπαθί μας μας (ούτε με μπουτάκια, βυζάκια φόρα παρτίδα κλπ) μόνο οτο μέταλ είναι η λύση. Μιλάμε ότι έχουμε γκρουπάρες, όχι αστεία! Όσον αφορά τους RC, είναι όντως διεθνώς καταξιωμένη μπάντα. Στάθηκαν πάρα πολύ τυχεροί από μιαν άποψη, αφού εμφανίσθηκαν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, αλλά ήταν και πανάξιο συγκρότημα. Δουλευταράδες, πολύ φιλότιμοι και με εκπληκτικές ιδέες παρά το αρκετά ακραίο στυλ τους.

    Αν δε βαριέσαι προσπάθησε ν'ακούσεις τον τελευταίο τους. Λέγεται Theogonia. Μέσα γίνεται Ο χαμός: υπάρχουν από στίχοι στα αρχαία ελληνικά μέχρι μουσικές με αρχαίους ήχους και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Εμένα φαντάσου ότι όλα τα προηγούμενα χρόναι μου άρεσαν μόνο τα δυο πρώτα -ιδίως το Non Serviam- και από όλα τα υπόλοιπα μόνο κάποια επίλεκτα τραγούδια. Με το τελευταίο τους έπαθα μεγάλη πλάκα.
    Πάρε μερικά λινκς:
    εδώ,
    εδώ κι
    εδώ
    (είναι τα δυο βίντεο κλιπς του δίσκου συν ένα λάιβ - η κομματάρα είναι αυτή βασικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir