Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2007

Κουλτούρα να φύγουμε!







Μια εικόνα=1000 λέξεις. Την πήρα από μια ανάρτηση του taklamakan στο ιερό blog των ιπποτών funel. Λετε να μου κάνει μήνυση;

16 σχόλια:

  1. Μιλάμε για καταπληκτική φωτό! Αν σου κάνει μήνυση θα έρθω μάρτυρας υπεράσπισης! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο 1000 λέξεις;
    Να μην σου πω ΟΛΕΣ οι λέξεις!

    Κι εγώ θα έρθω μάρτυρας:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος ο Taklamakan :-) σκέψου να αρχίσει και το blogging!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φωτογραφία είναι καταπληκτική όντως αν και με το θέμα που προέκυψε τώρα με το αμφιλεγόμενο έργο τέχνης, δεν είμαι απολύτως σίγουρη αν οι επικριτές του έχουν τόσο άδικο πια...Δεν νομίζω ότι στο όνομα της τέχνης μπορούμε να ισοπεδώνουμε πλέον τα πάντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε όχι βρε ellie μου, όποιος δέ γουστάρει δέν είναι υποχρεωμένος να τα δεί αλλά μπορεί και να τα κρίνει ελεύθερα όπως και ο δημιουργός μπορεί να τα εκθέσει ελέυθερα...
    Κι εγώ δέ γουστάρω να βλέπω τις εκπομπές του Λιακό πχ που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου αλλά άν ήμουν υπουργός¨Πολιτισμού ή οτιδήποτε με δικαιοδοσία στα ΜΜε δέ θα τον έκοβα, προς Θεού!
    Επίσης με τόση τσόντα που κυκλοφορεί γύρω μας, περιοδικά, εφημερίδες, internet δέν το συζητώ, παρτούζες σε σχολεία, το θεωρώ αν μή τι άλλο υποκρισία να κάνουν κάποιοι πως σοκάρονται με αυτό το ναί, γελοίο κατά τη γνώμη μου άν και δέ δικαιούμαι να εκφέρω αποψη ώς άσχετη με τις καλές τέχνες, εργάκι.

    Εκτός άν έχει αλλάξει το πολίτευμα και τόσες μέρες μέσα δέν το πήρα χαμπάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο προβληματισμός μου δεν ήτανε στο αν έπρεπε να κατέβει ή όχι αλλά στο αν αυτό είναι τέχνη ή οχι. Γενικά αυτό είναι μεγάλο θέμα βέβαια και δεν αναλώνεται εδώ, αν ξεκινήσω να γράφω δεν θα τελειώσω ούτε αύριο!!! Δηλαδή κάπου ο καθένας κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι και το ονομάζει τέχνη κι αν εμένα μετά δεν μου αρέσει είμαι άξεστη, χοντροκομμένη, δεν έχω ιδέα από υψηλή τέχνη κλπ κλπ χαριτωμένα...Αυτό εννοούσα :) όχι πως συμφωνώ με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι αν δεν είχε γίνει η ενέργεια αυτή με τον εισαγγελέα, ένας στενός κύκλος ανθρώπων μόνο θα το είχε δει και οι πολλοί θα το αγνοούσαμε.
    Θέλω να πω πως αν είναι τελικά για τα... μπάζα, δε θα είχε και καμία πιθανότητα να αναδειχθεί και ίσως να ήταν σαν να μην υπήρξε. Ενώ τώρα έγινε γνωστό, και πολλοί θα είναι αυτοί που θέλουν να το δουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ου, στάνταρ, την καλύτερη διαφήμιση της κάνανε!

    Elle μου δίκιο έχεις σ'αυτό που λές, αλλά είναι άγραφος νόμος το ότι κάθε μαλακία μπορεί να βαπτιστεί τέχνη εις τους αιώνες των αιώνων ( Θυμάσαι τον ποιητή Φανφάρα????)

    Τα ζώ χρόνια με μαμά καλλιτέχνιδα και δέ μπορείς να φανταστείς τί βαρεμένο κόσμο ΄εχω γνωρίσει, πόσες φορές έχω παρεβρεθεί σε υψηλές συζητήσεις και δαγκώνομαι να μήν ξεραθώ στα γέλια και τί εκτρώματα βλέπω να αποθεώνουν!

    Αλλά το έχει αναλύσει ο Τζίμης Πανούσης με εκείνο το σουρεάλ ποιημά του, δέν ξέρω αν το θυμάστε!

    Και η τέχνη μπορεί να είναι μία ιδέα τελικά (και όντως η συζήτηση θα ήταν τεράστια...)

    Φιλάκια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @nemertes: Ευχαριστώ για την υποστήριξη :-Ρ.... Ι looooove μηνύσεις!!!!!

    @leigh - cherry: Ομοίως.... 1000 λέξεις και βάλε!

    @ροδια: Συμφωνώ

    @sailor: Σωστός! Καλώς ήρθες από τα μέρη μου

    @ellie, patsiouri, sailor: Διαφήμιση του έκαναν όντως. Έχουμε σύγκρουση δυο πραγμάτων στην παρούσα φάση: Της μαλακίας του καλλιτέχνη (δηλ το "εργο" ήταν........άστα) και της φασίζουσας νοοτροπίας μερικών. Εγώ τάσσομαι υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης και ότι βρέξει ας κατεβάσει :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχα!! Λύθηκα στα γέλια μόλις το είδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμπνευσμένη εικόνα, δεν το συζητώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΕΧΝΗ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ;-)

    ΤΕΛΕΙΑ Η ΦΩΤΟ, ΑΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ;-)))


    LOVE 'N' KISSES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πέρασα για μια καλησπέρα κι έπεσα στη φοβερή photo (αν και στη θέση του αστυνομικού θα μπορούσαν να είναι πολλά άλλα πρόσωπα) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @elafini: Καλώς όρισες! Αν είχα λίγο όρεξη θα έκανα μεταβολές στην φώτο βάζοντας παπάδες, μπάτσους, τον Άδωνη , τον χέρι χέρι και τον Λιακόπουλο! Ελπίζω να σε κάλυψα!


    @Αθηνά: Ακριβώς έτσι:-)

    @Κλέαρχος, 3 parties, Σοφία :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir