Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2007

Προσευχή

Ω Ζευ ρίξε τους κεραυνούς σου
στα κεφάλια των ασεβέστατων υβριστών
και γάμησέ τους τα κέρατα.

Μόνο μην ξεχάσεις
να ρίξεις και στους μαλάκες
που εξόρκιζαν τη φωτιά
με μιαν εικόνα

Η τίσις παραμονεύει
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ





Βιαστικό update:

Δεν ξερω, αν και μαντεύω, ποιου ιδέα ήταν η συγκέντρωση της Τετάρτης, φορώντας μαύρα κτλ κτλ αλλά δηλώνω υπεύθυνα πως είναι ανοησία και δεν θα συμμετάσχω. Εδώ ο κόσμος καίγεται.....

Αυτή την στιγμή είναι άμεση ανάγκη για όποιον θέλει να βοηθήσει να πάει και να ΚΑΝΕΙ κάτι και όχι να καθίσει κάνοντας μούτρα. Οι μισές φωτιές θα είχαν σβύσει αν οι ντόπιοι είχαν οργανωθεί (όχι κράτος και μαλακίες, τι να πρωτοκάνει το κράτος όταν έχει σε μια περιοχή 30 αεροσκάφη και 70 μέτωπα, το κράτος ξεκινάει από εμένα και εσένα) στοιχειωδώς, έστω και κατόπιν εορτής. Παρεμπιπτόντως πολλοί θάνατοι θα είχαν αποφευχθεί αν οι ντόπιοι άκουγαν τις αρχές αντί να λένε πως δεν εγκαταλείπουν τις εστίες τους.

Άκουσα και είδα ιδίοις όμασι πως η εθελοντική προσφορά αποθαρρύνεται ή και απορρίπτεται από τις κατά τόπους αρχές. Μα με 60 νεκρούς τί περιμένατε; Έχουν χεστεί οι άνθρωποι. Προσφορά του στυλ "πάω στον μπάτσο που κόβει την κυκλοφορία, τον ρωτάω τί να κάνω, και μου λέει φύγε" ΔΕΝ είναι προσφορά αλλά κοροϊδιλίκι.
Ή πας οργανωμένα και συντεταγμένα (και επώνυμα μιας και φοβούνται τρομερά νέους εμπρησμούς) ή άσε καλύτερα. Επίσης αν περιμένετε να πάτε να φάτε την φωτιά σαν νέοι Κωλοκοτρώνηδες, πάλι μην πάτε. Βοήθεια χρειάζεται στην υποστήριξη και ΑΦΟΥ σβήσει το χοντρό μέτωπο, για να μην υπάρχουν αναζωπυρώσεις. Ακόμα και ένα πιάτο φαΐ ή λίγο νερό ή μια κουβέντα στους πυροσβέστες που είναι άυπνοι από την Παρασκευή βοήθεια είναι. Βρισκόμαστε σε πόλεμο, πάρτε το χαμπάρι. Δεχθήκαμε κανονικότατη επίθεση και δυστυχώς πρέπει να σκεπτόμαστε με πολεμικούς όρους. Τώρα ποιος και γιατί το έκανε, τρέχα γύρευε. Πάντως παραδοσιακά στην Ελλάδα πρώτα βγάζουμε εμείς τα μάτια μας και μετά μας την πέφτουν (....και αν....) οι άλλοι.

Στα blgos δεν πολυμπαίνω μιας και είμαι κάθε μέρα πυρασφάλεια οπότε δεν ξέρω και τι γίνεται παραέξω. Ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Update στο update:
Προς δημοσιοκάφρους: Ακόμα και η ξεφτίλα έχει τα όριά της. Είναι που είναι τραγικά τα πράγματα, η παραποίηση της πραγματικότητας που κάνετε είναι πλέον επικίνδυνη. Δεν μπορεί να λέτε πως καίγονται μέρη που δεν πλησίασε η φωτιά, δεν είναι δυνατόν να φωνάζετε και να σκούζετε όλη μέρα αντί να δώσετε ένα μικρό χέρι βοήθειας. Δεν μπορεί να κάνετε "άθελά" σας τον συντονιστή των ενεργειών. Δεν μπορει να βγαίνει ο δήμαρχος Ζαχάρως να κάνει διάγγελμα-έκκληση στους δημότες και να τον διακόπτετε ρωτώντας τον μαλακίες!

Δεν μπορεί να λέτε πως το Στάδιο της Ολυμπίας και το μουσείο ΕΧΟΥΝ καεί όταν η φωτιά είναι 500 μέτρα κοντά και πλησιάζει.....να το ακούσει κανένας πυροσβέστης/εθελοντής/οποιοσδήποτε που ΠΑΕΙ προς τα εκεί για να προλάβει και να τα παρατήσει θέλετε;


Έχουμε ήδη τρομοκρατηθεί αρκετά, μην ανησυχείτε.

Πτωματολάγνα καθίκια του κερατά.

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/8/07 23:16

    http://www.youtube.com/watch?v=2462d3iffWA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω! Ζευ πάτερ,
    στείλε και από έναν κεραυνό σε κάθε επι γής "σωτήρα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω απολυτα μαζί σου λε.. τι να πω.. αληθεια δεν ξέρω πως να τα χαρακτηρίσω όλα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαζί σου σε όλα. μα σε ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνώ απόλυτα. ας βοηθήσουμε όλοι αυτούς που υποφέρουν. εκεί, όχι από τον καναπέ. ας κάνουμε κι ένα ταξιδάκι φρίκης, όχι μόνο αναψυχής σ'αυτές τις περιοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΡΑΣΗ.
    ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ @@ : Καλόόό!

    @ stellini: Να προτείνω μερικές λέξεις;
    Χάος, αικανότητα, ανοργανωσιά, ωχαδερφισμός, μαλακολογία, κωλυσιεργία, επικινδυνότητα.

    @ industrial daisies: Ευχαριστώ....

    @ thrills: Υπερθεματίζω. Όλοι είναι εύκολο να κρίνουν και να γκρινιάζουν έξω από το χορό. Ας κοπιάσουν και από εδώ να δουν τί εστί βύσσινο

    @ doctor: Μπράβο ρε φίλε. Ξαναλέω το κράτος είμαστε εμείς, και όχι μια απρόσωπη οντότητα που μένει κάπου έξω από την χώρα. Αν εμείς είμαστε στα παπάρια μας και μόνο να κριτικάρουμε ξέρουμε, τί να κάνει το όποιο γαμημένο κράτος; Μπράβο και πάλι ρε παιδιά και καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @slartibartfast: Ποιος θα μας σώσει από τους σωτήρες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/8/07 11:36

    paixti mou,, giati diafoneis me tin sugentosi diamarturias? asxima tha'nai?
    fantasou olous autous pou tha katevoun me moutra kai me maura- zosmenous omos me ekriktika kai me poreia pros ti vouli,, gamo e?
    kai mono stin idea mpes,,
    NA KAEI-NA KAEI TO MPOURDELO H VOULH!!
    to upoloipo my friend to afino na to sumpliroseis esu,, filouthia apo to kuriakatiko event me tous last drive(sto gagarin).. se vrika kai sto hi5,, Atsss..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/8/07 11:36

    paixti mou,, giati diafoneis me tin sugentosi diamarturias? asxima tha'nai?
    fantasou olous autous pou tha katevoun me moutra kai me maura- zosmenous omos me ekriktika kai me poreia pros ti vouli,, gamo e?
    kai mono stin idea mpes,,
    NA KAEI-NA KAEI TO MPOURDELO H VOULH!!
    to upoloipo my friend to afino na to sumpliroseis esu,, filouthia apo to kuriakatiko event me tous last drive(sto gagarin).. se vrika kai sto hi5,, Atsss..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε καταλαβα boy μην άγχεσαι :-)

    Διαφωνώ διότι:

    α) (σοβαρά) Τώρα υπάρχει εδώ μάχη. Με νεκρούς. Με χαμένες περιουσίες. Δεν έχει τελειώσει ακόμα. Το timing είναι τουλάχιστον άκομψο. Αν όσοι μαζευτούν στο Σύνταγμα ερχόντουσαν πχ στην Ηλεία ως εθελοντές σε οποιοδήποτε πόστο μπορεί να είχαμε λιγότερους νεκρούς, μπορεί ο Καϊάφας να μην είχε καεί, μπορεί η Φολόη να ήταν όρθια. Ας τελειώσει το νταβαντούρι και μετά γκρινιάζουμε όλοι μαζί. Έχω φίλους στην Αθήνα που τώρα είναι πυρασφάλεια στον Υμηττό και αλλού. Η δικιά τους προσφορά είναι κλάσεις ανώτερη και σίγουρα πιο διακριτική και αθόρυβη. Σε συνθήκες κρίσεως δεν κρατάς μούτρα αλλά πολεμάς.

    β)(Σοβαρότερα). Να καεί το μπουρδέλο, μαζί σου αλλά νομίζεις πως μετά θα είμαστε καλύτερα; Το πιο εύκολο είναι μπροστά μας. Εκλογές έρχονται. ΜΑΥΡΟ στους μεγάλους. Παραπέρα ψηφίστε ότι γουστάρετε. Όχι αποχή-λευκο-άκυρο τα οποία είτε έτσι είτε αλλιώς υποβοηθούν αυτήν την παγιωμένη κατάσταση της κληρονομικής δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα συμφωνήασω απόλυτα και με τα δύο updates.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/8/07 13:56

    Καλή δύναμη στη μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Δείμος: Ευχαριστώ και καλημέρα

    @a8lios: Ευχαριστώ. Εμείς εδώ τελειώσαμε βασικά μιας και ήμασταν σχετικά "τυχεροί". Τώρα κάνουμε απλά συντήρηση. Το εδώ που ανέφερα όμως εξακουλουθεί να ισχύει στην ευρύτερη περιοχή.

    Εξακολουθώ να πιστεύω πως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε και όχι να γκρινιάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χμμ βοηθησε πολύ το άρθρο με τα επίθετα.. χυμα και τσουβαλάτα έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τόσες ημέρες έβλεπα στην τηλεόραση εικόνες που ακόμα δεν έχει συλλάβει καλά καλά το μυαλό μου. Δεν ξέρω ποιος φταίει ή δεν φταίει, αλλά όποιος και να την έκανε τη δουλειά ήταν απίστευτα καλά διαβασμένος! Το ζήτημα είναι ότι βρισκόμουν στην ασφάλειά μου, αρκετά ναυτικά μίλια μακριά από την Πελοπόννησο και η καρδιά μου είχε σφιχτεί με τις εικόνες αυτές... δεν νομίζω ότι υπήρχε νόημων άνθρωπος σε αυτή την χώρα που δεν ένιωθε το ίδιο. Αλλά τώρα τι θα γίνει; Το δράμα λαμβάνει τέλος σιγά σιγά, η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση καθησυχάζει τις τύψεις και τις ευθύνες της με επιτάχυνση των διαδικασιών και σε μια-δυο εβδομάδες θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να πάνε πίσω...πίσω που; Το σκέφτηκε κανείς αυτό; Σε τι σπίτια; Σε τι περιουσίες; Να ζήσουν και να βγάλουν χειμώνα πως; Συγγνώμη αλλά δεν συγκινούμαι για το πράσινο... δεν λέω ότι δεν είναι τεράστια η καταστροφή και σε αυτό το επίπεδο αλλά από τη στιγμή που έχουν χαθεί τόσες ανθρώπινες ζωές και τόσες περιουσίες είναι δευτερεύουσας σημασίας...η φύση θα ξαναγεννηθεί (εντάξει με την προϋπόθεση ότι θα την αφήσουμε) οι άνθρωποι που χάθηκαν όμως όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μλκ η πλάκα ξέρεις ποια είναι ε; ότι με μερικά από αυτά που λές, θα σε πούν νεοδημοκράτη! χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχει αρχίσει και το πλιάτσικο έμαθα ε; α ρε αθάνατοι ελληνάρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. α και κάτι άλλο.. να θυμηθούμε να βγούμε στα κανάλια να κάνουμε τεμενάδες για το θαύμα του επικούρειου Απόλλωνα. Κάηκε όλο το σύμπαν γύρω του, ο ναός ανέγγιχτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/8/07 15:26

    Σήμερα έτυχε και διάβασα ένα άρθρο-δημοσκόπηση και 69% των ερωτηθέντων ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και ψηφίζει τους δύο μεγάλους.Τελικά δε βάζουμε μυαλό με τίποτα.Τι περιμένουμε να δούμε τον ίδιο τον Καραμανλή και τον Παπανδρεόυ να βάζουν φωτιές για να τους καταψηφίσουμε; Η αποχή δεν είναι λύση. ΌΧΙ παιδιά δε θα με κυβερνήσει το 30 ή το 50% που θα πάει να ψηφίσει.

    Κανένας από αυτούς τους δύο δε δικαιούται να μιλάει όταν έχουν ξεβρακώσει τη χώρα από θεσμούς, φορείς και έλεγχο.Είναι εμετική η πολιτική τους πάνω από τα αποκαίδια.Ξυπνάτε ρεεεεεε καιγόμαστε.

    Τον "Στρατηγό άνεμο" δεν τον ελέγχεις αλλά μπορείς να ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ καταστάσεις. Τι κάνει ο Στρατός και τα καλομαθημένα που ζητούν μετάθεση στο σπίτι τους; Ας βγουν να φυλάνε. Άχρηστοι είναι ούτως ή άλλως σε καιρό ειρήνης, τουλάχιστον να πληρώνουμε δικαιολογημένα.

    Σήμερα είδα μία ωραία εικόνα πηγαίνοντας για δουλειά. Εθελοντές-συνταξιούχοι δίπλα από τα δάση να φυλάνε μεν αλλά να έχουν πιάσει και την κουβεντούλα και να γουστάρουν. Δε θα'ταν ωραίο να τους απασχολούμε αυτούς τους ανθρώπους ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ για να φυλάνε -γιατί και ο εθελοντισμός κάποια στιγμή ξεφουσκώνει- δίνοντας τους επιπρόσθετα με τη σύνταξή τους και 200-300 ευρώ παραπάνω; Και χρήσιμοι θα αισθάνονται και δε θα καταλαμβάνουν θέση εργασίας μέχρι τα 65+.

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ.

    Υ.Γ. Ellie και βέβαια θα πρέπει να σε συγκινεί το πράσινο γιατί επηράζει όλους μας και μάλιστα μεγάλο μέρος τους δεν αναγεννάται. Αυτό να σε συγκινεί και οι άνθρωποι που χάθηκαν. Τα σπίτια οι καλλιέργειες και οι τοπικές οικονομίες θα ορθοποδήσουν με δωρεές και δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος29/8/07 20:59

    Gromf

    Μια έκκληση στους απανταχου Hell ηνες. Αφήστε για λίγο το νετ τα μπλογκ και κυρίως το γιου τιουμπ και ελάτε να βοηθήσετε όπου μπορείτε. Δεν το λεω τόσο για τους μπλογκερς αλλα μπήκα μόλις στο γιου τιουμπ και έχει γεμίσει από κλιπάκια για τις φωτιές στην HELLαδα. Φτάνει !!!!Το πήραμε το μήνυμα ΚΑΗΚΑΜΕ κι αυτό δεν αλλάζει αν το αναπαράγουμε σε εικόνες συνεχώς. Μια αποψήλωση, ένας καθαρισμός , ένα ξεχορταριασμα όμως κάνει την διαφορά. Φτάνουν και τα συλληπητ'ηρια στους ανθρώπους που χάσαν δικούς τους. Μπούχτισαν στις ευχές.Έργα θέλουν κι αυτοί.Στείλτε τους 1 έουρο. Πιο σημαντική βοήθεια θα είναι!!!Ας κάνουμε ότι μπορούμε όλοι μας μόνοι μας κι ας αφήσουμε το κράτος πίσω μας να μας κοιτάει και να τρίβει τα μάτια του!!!Αυτό θα τους ταρακουνήσει , αν καταλάβουν ότι δεν τους έχουμε ανάγκη και τους γράφουμε κανονικά όπως κι αυτοί!!!!!
    Συγνώμη για το ξέσπασμα αλλά φτάνει ώς εδώ
    Ας ακουστούν και οι προσευχές στον πατέρα Ζευ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @stellini: Η αλήθεια δεν έχει ανάγκη από κορδελάκια για να φαίνεται όμορφη!

    @ellie: Το πρόβλημα δεν το έχει η φύση, αυτή θα τα βγάλει πέρα μια χαρά. ΕΜΕΙΣ μπορούμε να ζήσουμε όμως χωρίς δάση, δέντρα, καλλιέργειες και αγρούς που θα έχουν οικόσιτα ζώα; Η φύση πολύ που νοιάστηκε για μερικούς χαμένους που μυρμηγκιάζουν την επιφάνεια του πλανήτη και νομίζουν πως κάτι έκαναν. Υπολογίζεται πως για να γίνει πάλι παραγωγική η καμένη περιοχή χρειάζονται γύρω στα 4 χρόνια. Μέχρι τότε οι αγρότες πως θα την παλέψουν;

    @estarian 1: Νεοδημοκράτη ή Πασόκο; Μαλάκα ή πολύ μαλάκα; Έλα ντε!! Βρε πρρρρρ!!!
    @estarian 2: Αμ πως! Το κράτος είμαστε εμείς, το ξαναείπα. Άμα εμείς φερόμαστε πουτανίστικα τότε το πράγμα πάει ασορτί. Περίμενες τίποτε διαφορετικό από τους απόγονους των ΕΛ;
    @estarian 3: Σωστός! Και η Ολυμπία είναι οκ, πλην Κρονίου (αλλά ο Κρόνος έχει πάρει σύνταξη) και ο Επικούρειος σώθηκε μόνος του, ενώ τόσες εκκλησίες χάθηκαν! Θαύμα θαύμα!!!! Μπεεεεεεεεεεε (βελάζω αρχαιοελληνικά. Πολύ καλύτερο από το ΕΛ ΕΛ ΧΡ βέλασμα πάντως)

    @Brandon, Gromf: Πες τε τα ρε παιδιά, να μην λένε μόνο εμένα μαλάκα. Προσυπογράφω μέχρι κεραίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πέστα, πουλάκι μου, καλά τα λες,μπράβο...
    Αλλά, που ξεχνάμε γαμώτο, τόσο εύκολα... τίποτα δεν θα κάνουμε πάλι, στην πολυθρονίτσα μας όλα είναι απλά! Και μια βολτούλα στην Αθήνα και καλά διαμαρτυρία και βρίσιμο και το τσιγάρο από το παράθυρο του αυτοκινήτου.... Ας το καλό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Διαμαρτύρομαι όταν πρέπει και δρω όταν χρειάζεται. Το ανάποδο δεν μου φαίνεται και τόσο σόι. Ελπίζω ενδιάμεσα να κόψω και τις ηλίθιες συνήθειες όπως πχ αυτήν με το τσιγάρο που αναφέρεις!

    love&kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν λέω ότι δεν στεναχωριέμαι για το πράσινο ή τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στην ζωή τη δική μας (άσε που στα παιδιά μας νομίζω θα δυσκολευτούμε πολύ να εξηγήσουμε τι είναι δάσος ή τι είναι εποχή του χρόνου...!) απλά η φύση ξέρει να κάνει την δουλειά της καλύτερα από εμάς (ευτυχώς δηλαδή!... Το ζήτημα είναι ότι ορισμένοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή έχουν χάσει τα πάντα, ποιος θα τους βοηθήσει πέρα από το διάστημα αυτό που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ellie: Έτσι διατυπωμένο μου φαίνεται σωστότερο. Προσυπογράφω.

    love&kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος30/8/07 15:49

    Ellie για το ποιός θα βοηθήσει τους πυρόπληκτους δε φοβάμαι. Θυμίσου τι είχε γίνει και στην περίπτωση του σεισμού της Καλαμάτας (μπορεί να ήσουν μικρή βέβαια). Η Καλαμάτα μου είπαν οτι έγινε κούκλα με καινούργια σπίτια και κτίρια. Μαλάκες ή μη, τουλάχιστον φιλότιμο υπάρχει σε πολλούς και θα βοηθήσουμε. Να δεις που θα υπάρξουν και διαφημίσεις: η ανοικοδόμηση του χωριού τάδε είναι μία ευγενική χορηγία της εταιρίας δείνα. Ανοικοδόμηση με σπόνσορα! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

    Zaphod σου έκατσε άσχημα το ξεχέσιμο στην παραλία για τις γόπες ε; Συγνώμη δεν ήθελα να σου δημιουργήσω τραύμα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir