Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τρίτη, Ιουνίου 03, 2008

Στα δικά μας οι λεύτερες

Όπως πολύ σωστά έγραψε ο Estarian, ο πανέξυπνος δήμαρχος της Τήλου (που στο διάολο είναι αυτή ρεεεεεεεε), κατάφερε να βάλει το νησί του στον παγκόσμιο χάρτη με μια κίνηση - ματ σήμερα τα χαράματα. Και αντί να τον συγχαρούν τουλάχιστον δύο υπουργοί (ο δικαιοσύνης επειδή πρώτος ο δήμαρχος θα φάει το αγγούρι αντί γι' αυτόν, και ο τουρισμού, επειδή θα κάνει το νησάκι δεύτερη Μύκονο) πέσανε να τον φάνε οι εισαγγελείς και το παραδικαστικό :)

Προς κ.κ. εισαγγελείς τοπικούς και γενικούς: Γνωρίζετε αγαπητοί μου κύριοι πως εδώ και 10 χρόνια στην Σαντορίνη (διάσημη και για τα πολλά ζευγάρια που αποφασίζουν να παντρευτούν εκεί) λέγεται πως τελούνται γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων;

Απλά οι....μελλόνυμφοι είναι Ευρωπαίοι πολίτες (πχ Ολλανδοί) που στην χώρα τους ΔΕΝ έχουν τέτοια θέματα. Εμείς λοιπόν στην χώρα μας εχουμε λιγότερα δικαιώματα από αυτούς. Συγχαρητήρια!


Παρεμπιπτόντως, έτσι και φτάσει και αυτό το θέμα στο ευρωδικαστήριο προβλέπω να γινόμαστε και πάλι ρόμπες κλαρωτές. Κατά τα άλλα διαβάστε τον Estarian, που τα γράφει και καλύτερα!

Ρε συ μήπως πρέπει να το κάνει και ο δικός μας δήμαρχος, να φάμε και κανένα (τουριστικό) φράγκο;


Την δική μου άποψη γενικώς περί του θέματος (και το "σφάξιμο" που ακολούθησε στα σχόλια) μπορείτε να την διαβάσετε εδώ

Update: Εξαιρετικό γέλιο βγάζει η ιδέα του Simon, η οποία όταν (μοιραία) επαληθευτεί θα είμαστε εδώ να καγχάζουμε κινέζικα!

Αντιγράφω: "προβλέπω ο κος. Σανιδάς να παθαίνει εγκεφαλικό όταν αντικρύσει αίτηση για διαζύγιο ομοφυλόφιλων. Άντε και καλούς απογόνους λοιπόν να κάνει υπερωρίες ο κος. Χατζηγάκης."


Κόντρα update! Aντιγράφω από τα νέα το ρεζουμέ της υπόθεσης:

"Χθες εκπρόσωποι της εφημερίδας «Εποχή», στην οποία δημοσιεύτηκαν οι δύο αγγελίες γάμου ενός ζευγαριού ανδρών και ενός γυναικών, έδωσαν συνέντευξη Τύπου εκπροσωπώντας τους μελλόνυμφους και κατήγγειλαν την τοποθέτηση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης «πως με τον πολιτικό γάμο των ομοφυλόφιλων έχει χαθεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια». «Οι άνθρωποι που ήρθαν στην “Εποχή” και τους γνωρίσαμε είναι ιδιαίτερα αξιοπρεπείς. Την αξιοπρέπεια αυτών των ανθρώπων θα την ζήλευαν πολλοί άνθρωποι ακόμα και ο κύριος Άνθιμος», τονίζει ο κ. Μάριος Διονέλλης.
Χτες το βράδυ έγινε γνωστό ότι τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια έκλεισαν ήδη δωμάτια σε ξενοδοχεία της Τήλου."


Δήμαρχεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

9 σχόλια:

  1. Το νέο το είδα με καλό μάτι και μου άρεσε είναι η αλήθεια. Πάντως είμαι βέβαιος ότι το νησί θα αρχίσει να μαζεύει και του΄ριστες και φίλυος μελλονύμφων αν συνεχιστεί η δυνατότητα σε γάμους.

    Το κυριότερο όμως είναι οι δικαστές και μέρος των εισαγγελέων έδειξαν ακόμη μία φορά το ιδιαίτερα συντηρητικό τους πνεύμα και τη μισαλλοδοξία τους, το σεξισμό και την άρνησή τους να ακολουθήσουν τις κοινωνικε΄ς εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den diafwno den simfonw, apla me afinei pagera adiaforo. Giati diladi tha prepei na exoume logo sto ti kanei o kathe enas sto krevati tou ?

    Ante kai sta dika mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/08 13:25

    'Ασε ρε Zaphod που μας έμαθες καινούργια λέξη και μας την μονστράρεις σε κάθε ευκαιρία... 'Ακου δικαιώματα... χα!! Εμείς δεν χρειαζόμαστε δικαιώματα ρε.. εμείς είμαστε Ευρωπαίοι ως προς το εύρος του πέους που έλεγε ο Τζιμάκος ρε ... Αυτές είναι αδερφίστικες μαλακίες των κεί σα παν ρε... Εμείς έχουμε @@ βαρβάτα ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελα ντε...μου φαίνεται πως σε λίγο η Τήλος θα ζητήσεη από μόνη της να προσαρτηθεί στην Τουρκία, μπορεί και'κει να βαράνε σκάλωμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά τουλάχιστον δεν αφήνουν την άγονη γραμμή στη μοίρα της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Δειμος
    Περί εισαγγελέων συμφωνούμε. Δεν είδα την ευαισθησία του κ. Σανιδα στην πασίγνωστη επίθεση ζαρτινιέρας, στον πρόσφατο θάνατο εγκύου από τα ΜΑΤ (...χμμ μάλλον εξαιτίας είναι η σωστότερη έκφραση), στη μάσηση δημοσίου χρήματος από δέκα μεριές, στο γεγονός πως σε πολλές καμένες περιοχές φυτρώνουν αντι για δέντρα σπίτια κτλ κτλ...

    Φντ πως αν εμποδίσει δυο ενηλίκους πολίτες να είναι καλυμένοι νομικά σε αυτό που επιθυμούν, θα έχει επιτελέσει το έργο του στην ρημαδοκενωνία

    @gnostos.agnostos
    Καλώς όρισες. Θα μου πεις εδώ εμείς κάνουμε αμαν να γλιτώσουμε την κουλούρα και ετούτοι οι "τοιούτοι" κάνουν αμάν να καπελωθουν; Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, αλλά και μένα το "απαγορεύεται" με τσιτώνει. Το μόνο που είναι χειρότερο είναι το "απαγορεύεται για σένα" !

    @eidomen
    Το γαμημένο το δ έχει περίεργες λέξεις....δικαιώματα, δημοκρατία, δημόσιος λειτουργός, δεν ξέρω/δεν απαντώ :Ρ

    @πατσιούρι
    Έγινε με εντυπωσιακή επιτυχία στην Ξάνθη... Η απαξίωση των ντόπιων μουσουλμάνων τους οδήγησε βουρ στην αγκαλιά της τουρκίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/6/08 13:26

    Φίλε ακόμα δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα λινκ.Θα τα δω όμως σε ανύποτπο χρόνο όταν θα έχει κάτσει η σκόνη.Για τώρα αυτό που θέλω να πω είναι πως πρέπει όλοι οι ελληναράδες να καταλάβουν πως άντρας ή γυναίκα με όποια σεξουαλική προτίμηση και αν έχεις έχεις τα ίδια δικαιώματα και με τον συνάνθρωπό σου στη Αφρική όπου δεν ξέρει αν θα ζήσει μέχρι αύριο από την πείνα.Η ακόμα και με τους πάρα πολλούς αστέγους στην Αθήνα.Καλό είναι οι κύριοι επί των τιμών(και ομιλώ για τους υπουργοί,βουλευταί.δικαστικοί)να κοιτάξουν πιο σοβαρά θέματα από τα μίζερα εσωτερικά τους.Ο κόσμος βαρέθηκε να πληρώνει κάθε χρόνο την ανασφάλεια του καθενός προϊστάμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μάχη για την αποδοχή της πραγματικότητας συνεχίζεται...
    Παρεπιπτόντως η Τήλος είναι πολύ όμορφο νησί. Άσε που οι πιστοί του σουβλακέα μπορούν να εξασκήσουν ανεμπόδιστοι τα θρησκευτικά τους καθήκοντα...Έχει τόσα κατσίκια το νησί που μπορείς να χτυπήσεις αίγα με ψαροντούφεκο στην παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα πάντα με εξόργιζε ότι η ερμηνεία του Συντάγματος και των νόμων γίνεται κατά το δοκούν και το συμφέρον (ξέρεις ποιων). Μια χαρά θα μας έρθει ο πέλεκυς από την Ευρώπη. Η οποία, μεταξύ μας, πολλά δεν μπορεί να κάνει... Αλλά από το ολότελα καλύτερο είναι αυτό.

    Με τα υπόλοιπα συμφωνούμε απόλυτα (διάβασα και τις απόψεις σου και με εκφράζεις πλήρως).

    Φιλιά ρεεεεεειιι!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @island
    Προσυπογράφω μετά μανίας!
    Μερικές φορές τα ζόρια που τραβάνε μερικοί είναι τόσο κουλά που .... σαν να τρέχει κάτι από...πίσω ε;

    @χρήστος
    "Η μάχη για την αποδοχή της πραγματικότητας..."
    Τα είπες όλα δικέ μου!
    Έχεις πάει ΚΑΙ στην Τήλο ρε θερίο;

    @industrialdaisies
    Έχουμε να διαφωνήσουμε από.....χμμμμ πολύ καιρό...:)))

    love&kisses
    zaphod

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir