Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 03, 2011

Ισλαμικό τόξο και μαλακίες


Χριστιανοί διαδηλωτές προστατεύουν μουσουλμάνους διαδηλωτές κατά τη διάρκεια της προσευχής τους

14 σχόλια:

  1. Συνήθως οι διαφορές μεταξύ των λαών είναι αποδεκτές φίλτατε, οι κυβερνώντες είναι αυτοί που τις εκμεταλλεύονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Nephele
    Καλώς όρισες!

    @darthiir
    Δεν το νομιζω κατ αναγκη (το πρωτο σκελος, στο δευτερο συμφωνουμε).
    Απλα εδω εχουμε κοινα συμφεροντα, θελω και στόχους. Δεν εχουμε λοιπον θεμα "ισλαμοποιησης" και τετοιες πιπες (τουλαχιστον προς το παρον) που κυκλοφόρησαν στα δικά μας ΜΜΕ, αλλα αιτηματα εκδημοκρατισμου, κατι στο οποιο δεν μπορουμε παρα να ειμαστε αλληλεγγυοι - ακομα και αν σπασουν μερικες βιτρινες :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την είδα και στο tweeter. Αν είναι όντως έτσι δεν έχω παρά να πω συγχαρητήρια. Οι χριστιανοί δε φημίζονται για την ανεξιθρησκεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς σας βρήκα..

    Η Ισλαμική Αδελφότητα είναι εναντίον του καθεστώτος του Μουμπάρακ και στηρίζει τους διαδηλωτές.
    Αχ, αλλά έτσι είναι, σ'αυτή τη χώρα δεν ξεκολλάμε από το STAR να δούμε και λίγο AlJAzeera, φοβόμαστε μην εξισλαμιστούμε εξ αποστάσεως / διαφθαρούμε / κάψουμε κύτταρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς, Zaphod, όπως το είπες: είναι κοινοί στόχοι. Εξάλλου, οι Αιγύπτιοι ήταν βέβαιοι κι έτοιμοι για πολλές μέρες για επιθέσεις παραστρατιωτικών ή φιλοκυβερνητικών. Φάνηκε με τις ομάδες περιφρούρησης (σήμερα έμαθα ότι προστάτευαν με ειδικές ομάδες και όλα τα μουσεία του Καΐρου από επίδοξους κλέφτες τύπου μουσείο Βαγδάτης) στην πλατεία ή στις κατοικημένες συνοικίες. Μία τέτοια εικόνα είναι αυτή που παραθέτεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην τα παρεξηγείτε τα Ελληνικά ΜΜΕ. Κάτι πρέπει να πουν για να μην που πιστά στη συκοφάντηση! Έχουν το ακαταλόγιστο!:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Δείμος

    > όπως το είπες: είναι κοινοί στόχοι

    μέχρι να επιτευχθούνε. Μετά θα αρχίσουνε πάλι τα αναμεταξύ τους φαγώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά, ας φαγωθούνε ρε παιδιά, με την ησυχία τους. Να φάνε πρώτα το θηρίο !

    (Αυτό έπρεπε να κάνουμε κι εδώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @panos
    Και εγώ εκεί το είδα!
    :)
    Δεν ξερω αν ειναι θεμα ανεξιθρησκειας ή ανακωχή απέναντι στον κοινό εχθρό :)
    Παντως ενισχυει το επιχείρημα πως το θέμα τους είναι κάργα κοσμικο/πολιτικο και οχι θρησκευτικής χαζομαρας

    @Nephele
    "Η Ισλαμική Αδελφότητα είναι εναντίον του καθεστώτος του Μουμπάρακ και στηρίζει τους διαδηλωτές."
    Το ξε΄ραμε αυτό. ΓΙ αυτο και οι δικοι μας οι μπετόβλακες αρχιζαν να λένε για ισλαμοποιηση και τετοια κουφα. Λες και ολοι οι μουσουλμανοι ειναι ντε και καλα μαλακες και ολοι οι χριστιανοι οσιομάρτυρες!

    @δειμος
    Το ποσο δικιο έχεις φαίνεται από τα χοντρά ντου που ακολούθησαν!

    @snoopy
    χαχαχαχαα!

    @panos
    Αυτο δεν μπορούμε ούτε να το αποκλείσουμε ούτε ομως να το θεωρήσουμε βέβαιο. Οπως θα έλεγε και ο Δειμος οι λόγοι για τέτοιες ιστορίες είναι κοινωνικοί και όχι θρησκευτικοί, άσχετα αν τελικα εγκολπώνονται εκεί πέρα διοτι οι θρησκείες έχουν το χούι να αναδεικνύουν τα ακραία στοιχεία και να τα περιβάλλον με το μανδύα του "καλού"

    @Θανάσης
    Σωστός!!!

    Μετα έχουμε όλο τον καιρό να σσφαχτούμε μόνοι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ζάφοδ

    > Αυτο δεν μπορούμε ούτε να το αποκλείσουμε ούτε ομως να το θεωρήσουμε βέβαιο.

    αν κρίνω από ιστορικά γεγονότα το έχω 100% σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εχω και μερικους αιγυπτιους πελατες. Το συζητησα μαζι τους ανεφερα και την συγκεκριμενη φωτο.Μες την τρελη χαρα εγω με το τι ωραια που μπορει να γινουν τα πραγματα στην Αιγυπτο. Η αντιδραση τους δεν ηταν αυτη που περιμενα. Τα συγκεκριμενα παιδια ειναι χριστανοι (ή κοπτες ή whatever τελος παντων δεν τα παω καλα με αυτα και δεν πολυρωτησα) και μου δηλωσαν οτι φοβουνται παρα πολυ για το τι θα γινει. Και δυστυχως προεβαλαν το θεμα της θρησκειας πολυ εντονα. Ο ενας μαλιστα ηξερα απο καιρο οτι ηθελε να γυρισει στην Αιγυπτο. Τωρα λεει οχι μονο δεν θα γυρισει αλλα θα φερει και την γυναικα του εδω γιατι φοβαται οτι θα ανεβουν οι μουσουλμανοι στην εξουσια και θα τους διωξουν ετσι και αλλιως. Εννοειται πως δεν συμπαθουσαν τον μουμπαρακ αλλα και οι 2 (οι οποιοι δεν γνωριζονται μεταξυ τους) μου λεγανε οτι δεν υπαρχει ικανος ηγετης αυτη την στιγμη οποτε ειναι προδιαγεγραμενο να ισλαμοποιηθει η Αιγυπτος. Ο ενας μου ειπε μαλιστα οτι οι αδελφοι μουσουλμανοι παριστανουν τους καλους μονο ωστε να παρουν την εξουσια και μετα θα "@#$%!^" την Αιγυπτο σαν τον Γ.Α.Π.!!! εκει γελασα δεν μπορω να πω... Του λεω "μα λενε οτι εχουν μονο 20% του πλυθησμου και διαφωνησε λεγοντας μου οτι ειναι πολυ περισσοτερο. Επεμενε επισης οτι τα δικα μας ΜΜΕ λενε πολλα ψεματα.
    Δεν νομιζω οτι τα συγκεκριμενα παιδια ηταν φανατικα αντιθετα το ξεκαθαρισαν οτι δεν θα ειναι ο κοσμος το προβλημα αλλα οι ηγετες.Δεν προσυπωγραφω αυτα που μου ειπαν τα παιδια απλα ειδα μια βαθια απαισιοξοδια που με στεναχωρησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @free style kallithea

    Δεν μπορω να αντιταξω τίποτε σε αυτή τη δήλωση καποιου που σαφώς "ξερει περισσότερα".

    Πιθανον το προβλημα να ειναι η έλλειψη ικανων ηγετων, πιθανόν οι αδερφοι μουσουλμάνοι να φόρεσαν προβιές προβάτου.

    Αλλά δεν νομίζω πως το μέλλον μιας χώρας προδιαγρέφεται τόσο εύκολα, όταν πχ ακόμα και οι ΗΠΑ "χρειαζονται" πλεον χωρες πιο δημοκρατικές διότι η φανατίλα εξωθεί πολλούς στην δημοκρατία.

    Θα δείξει. Προς το παρόν μενουμε σε αυτά που φαίνονται και προσπαθούμε να τα δούμε απροκατάληπτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγουρα το μελλον μιας χωρας δεν προδιαγραφεται και θελω να πιστευω (ή μαλλον προτιμω να πιστεψω)οτι μου μιλησαν για τους φοβους τους για το τι θα μπορουσε να γινει και οχι οτι εκαναν προβλεψη για τα μελουμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir