Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2011

Ερχονται καραβια με κονσερβοκουτια απο την ΕΣΣΔ

Κοψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα


Εμ με τέτοιες μαλακιες που διαβάζω, έχασα τη ροή του χρόνου!

Εξαιρετικό απαυγασμα κομπλεξικης ηλιθιοτητας, φασιστικης νοοτροπιας και τσαμπουκαλεμενης ΕΛ μαλακιας η αξιαγαπητη και πολυ ουαου επιστολη του Δημητριου Dumass. Οτι και να πω ειναι λιγο. Καθως την διαβασα θυμομανε τη δικη των πρωτιαιων της χουντας που αιτιολογουσαν το "κινημα" λεγοντας πως υπηρχασι πλεροφοριες πως ...ερχονται καράβια με οπλισμο δια τους κομμουνιστας απο ....την ΕΣΣΔ; τον Σειριο; Κανεις δεν εμαθε και δεν το βρε απο τοτες μιας και τα καραβια ακομα τα περιμενουμε, αγκαλια οι κομμουνιζνται με τους τεντυμπόυδες δια να παταξωμεν την ταξι και την ηθική.


Βεβαιως όμως επειδης εχουμε και 2011 να ουμε και μπορει ο κομμουνιζμος να επεσε αλλά η μαλακία παραμένει διαχρονικη, οποταν κραταμε την μαλακια και την φρασεολογια και πεταμε πως οι εχθροι ειναι οι μετανασται (ειδικα οι 11χρονοι τεντυμποϋδες που μας λεν μαλακες) αλλα και (αναμεσα στα αλλα): "χαοτικοί, πρόστυχες γυναίκες" που δεν ξερω αν καταλαβαμε τι ειναι. Οι "χαοτικοι" λογικα ειναι οπαδοι του πανκ (χαοτικη διασταση, χαοτικο τελος, χαοτικο...χαος και τέτοια) και οι προστυχες γυναικες λογικα στην σημερινη ορολογια σημαινει ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Αυτο ειστε κυριες μου, μιας και ολα τα αλλα επιθετα που χρησιμοποιει ο Dumass ειναι αρσενικα. Δεν ειπε "προστυχοι" κτλ ετσι ωστε να θεωρησουμε πως απευθυνεται δια του αρσενικου και στα 2 φυλα (οπως κανουμε λχ οταν λεμε πως οι μπατσοι ειναι μαλακες), αλλα διαχώρισε. Οι γυναικες που ηταν εκει κτλ κτλ ηταν προστυχες. Πουτανες.

Τι αλλο; Α, ναι προσθέτουμε και μερικα υποννούμενα δια τους μεταναστες που τους διακινουν "κρυφα συνομωτικα σεναρια" για να δειξουμε τι ΕΛ επίπεδο Λιακόπουλου έχουμε και είμαστε εντάξει!

Θα ήθελα πάρα πολύ να βγάλω την επιστολή και να την....αναλύσω (βλέποντας το "κρυφο νόημα") γραμμη γραμμη, αλλά το έκαναν δια εμέ τα παλουκάρια του jungle-report, οποτε σας παραπέμπω κατά κει


16 σχόλια:

  1. Ρε συ Ζαφ γράφεις ωραία αλλά πολλές φορές η οργή σου δε σε αφήνει να δεις καθαρά. Και δεν εννοώ την επιστολή, εννοώ αυή σου τη φράση

    > Κοψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα

    δηλαδή από τη φάτσα βγάζεις συμπεράσματα; Αν αντί του τύπου υπήρχε μία όμορφη και περιποιημένη κοπέλα θα άλλαζε η επιστολή προς το καλύτερο; Έλεος με τα στερεότυπα, όμορφος άνθρωπος = καλός, άσχημος = κακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, δεν σχολίασα την ομορφια αλλά την εξυπνάδα στο μάτι. ΑΠο την άλλη όταν ο dumass λεγει τους παντες στο συνταγμα ως χαοτικους, προστυχες γυναικες και τετοια εγω γιατι να μην τον πω ....μαλακα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο την αλλη ενας νομος του Μερφι περι ομορφιας ελεγε πως αυτη ειναι επιφανειακη. Η ασχημια εχει βαθος!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. > ΑΠο την άλλη όταν ο dumass λεγει τους παντες στο συνταγμα ως χαοτικους, προστυχες γυναικες και τετοια εγω γιατι να μην τον πω ....μαλακα;

    Ρε συ Ζαφ το θέμα δεν είναι πως θα τον αποκαλέσεις. Το θέμα είναι ότι αυτός ο χαρακτηρισμός να μη βασίζεται σε εξωτερικά αίτια (ομορφιά, χαρακτηριστικά προσώπου) αλλά σε εσωτερικά (νοοτροπία, ιδεολογία, κλπ).

    Εσύ πέφτεις στη λούμπα να χαρακτηρίζεις κάποιον επειδή είναι άσχημος όχι επειδή είπε ό,τι είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eπαναλαμβανω πως δεν σχολιασα την ασχημια (που υπαρχει :Ρ) αλλα την εξυπναδα του βλεμματος!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω θα σχολιάσω και την φάτσα...

    και το στυλάκι και το ντύσιμο και άμα ήξερα θα έλεγα και για το τι ομάδα είναι (έτσι που τον κόβω, κωλόγαυρος πρέπει να είναι)

    δεν κατάλαβα...όταν πιάνουνε δλδ στο στόμα τους την εξωγήινη ομορφιά της Αλέκας είναι καλά δλδ;
    ρε ούστ

    αλήθεια γιατί όλοι οι "καθαροί" Έλληνες (Μιχαλολιάκος, Λιακό, Βελόπουλος, Πλεύρης κλπ κλπ) είναι σαν ουρακοτάγοι ξυρισμένοι στρατηγικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως αν μη τι άλλο το τελευταίο διάστημα έχουμε θαυμάσει χίλια δυο θεάρεστα πράγματα. Από βουλευτές να διαμαρτύρονται ότι δεν αντέχουν άλλη πίεση υπονοώντας ότι περνάνε χειρότερα από τον κόσμο, έως συναδέλφους ΕΘΕΛ με χιτλερικές φωτογραφίες (ρε μήπως ΕΘΕΛ σημαίνει τίποτε άλλο και το παρεξηγήσαμε το παιδί;), έως και έμμεσες απαιτήσεις να ζητήσει συγγνώμη ο κόσμος και να αναπληρώσει την ποσότητα δακρυγόνων που προφανώς δικαίως έφαγαν δικαίως ή άδικα άπαντες.

    Τουλάχιστον ζήτα συγγνώμη από τα παιδάκια και τους ηλικιωμένους που ήταν εκεί ρε ΓΑΜΗΜΕΝΕ.

    Και παρακαλώ zaph και Πάνο μην ξεφεύγουμε από το κυρίως θέμα και επικεντρωνόμαστε σε χαζές παραμέτρους όπως το αν έχει βλέμμα αγελάδας ή όχι. Και ο Μπους βλέμμα αγελάδας είχε και πήδηξε όλη την Υφήλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ChrisMrSly12/7/11 01:32

    Τι μαλάκα είναι! -Σέρχιο Μαρκαριάν

    Πού τον βρήκανε ρεεεεε! Δηλαδή ρε τρικαράγκιοζα σας έβριζαν μεταναστόπουλα και συλλάβατε ένα Τούρκο κι ένα Πακιστανό (κοιτάχτε την επιστολή), κι αυτό ισοφαρίζει τον άνθρωπο που αφήσατε ανάπηρο;

    Και για τη φάτσα δεν ακούω κουβέντα. Η φάτσα του είναι ανάλογη των λόγων του κι οι λόγοι του ανάλογοι των έργων του. Μια χαρά τον κράζει για το ζαμπόν που έχει για μούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @διον
    Σωστός!

    @hades
    Εγω ειμι αθώος. Ο Πάνος φταίει κυυυυυριε!!!


    @chrisMrSly
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειμαι σιγουρος πως καποιος μου κανει πλακα!

    http://pasokhtefra.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τον κηδεμόνα σου αύριο για να μάθεις να κατηγορείς τα άλλα παιδάκια... :):):)
    Δε μου λε, αυτό το λινκ που έβαλες είναι κανονικό;;; Διότι δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Εκεί που λέω ότι για πλάκα το κάνει, πετάει κάτι που με προβληματίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θεος ο Πασοκ ή Τέφρα.Βάλτον στο blogroll!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/7/11 00:12

    Κάτω τα ξέρα σας από τον Πανούλη Κωνσταντινίδη, γίου του Νίκου Κωνσταντινίδη του αγωνιστή ( Ο πατέρας σε δράση:http://www.youtube.com/watch?v=-LREOcfQAXQ&feature=related ).


    Α και Πανούλη, ο Ντούμας είναι ένας αγράμματος ακροδεξιός κρατικοδίατος (η μόνη περίπτωση που τα γιουσουφάκια του κράτους κάνουν το διαχωρισμό μεταξύ Δ.Υ. και Σωμάτων Ασφαλείας) κάφρος (ελπίζω να σε καλύπτει ο χαρακτιρισμός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τον ΠΑΣΟΚο, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να του κάνουμε διαφήμιση. Ας το το ζώο να ζει στο δικό του κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν το πας αναλογικά και οι άντρες που ήταν εκεί ήταν πρεζάκια ενώ οι γυναίκες πουτάνες, ο πρεζάκιας υπάρχει λόγω του πρεζέμπορου και η πουτάνα λόγω του νταβατζή...ααα...βρήκαμε γιατί υπήρχαν και τόσοι μπάτσοι εκεί λοιπόν!!!

    Σοβαρά τώρα...βλέποντας αυτές τις επίσημες δηλώσεις Ντούμα και λοιπών, βλέποντας ότι την 29η του μήνα λίγο ο Χατζηνικολάου μόνο "ξύρισε" το θέμα, βλέποντας 'ότι δεν υπήρξε όχι παραίτηση αλλά ούτε καν συγγνώμη, συνειδητοποιώντας ότι ο μόνος που έκανε μήνυση σε μπάτσο η την ΕΛΑΣ ήταν ο Κότσιρας(wtf...)και ο Τσίπρας...ενώ η Πλατεία υποτίθεται διαθέτει νομική ομάδα που ΧΑΛΑΡΑ συνέτασσε μια συνολική μήνυση να την υπογράψουν χιλιάδες πολίτες της 15ης, 28ης, 29ης και ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ παρ' όλο που ο φρικαρισμένος κόσμος τόσες μέρες ρωτάει "που να πάω να υπογράψω"....

    νιώθω ότι ζω στο Τρούμαν Σόου.
    Φυσικά είμαι ο Τρούμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir