Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2011

Oμιλία του Μανώλη Κυπραίου

στην συνέντυξη τύπου της ΠΟΕΣΥ. Σας προτείνω να διαβάσετε όλο το άρθρο.

Κατά τα φαινόμενα δεν είναι μονο ο Πάσχος, ο Μπάμπης και ο Πάνος οι εκφραστες των ενημερωτών της κοινης γνώμης.

Αγαπητές φίλες, φίλοι και συνάδελφοι

Δεν μπορώ να σας ακούσω αλλά μπορώ να σας μιλήσω. Αυτό λοιπόν θα κάνω τώρα.

Συγχωρήστε με, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος για να επικοινωνήσω μαζί σας και λυπάμαι που δεν άκουσα τους αγαπητούς συναδέλφους μου να μιλούν.

Είμαστε όλοι εδώ όχι ως ικέτες ή ελεήμονες. Είμαστε αρκετά αξιοπρεπείς όλοι μας.

Είμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε.

Έτυχε εγώ να είμαι ο βαρύτερα τραυματισμένος από την αστυνομική βία, που έλαβε χώρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη χώρα μας. Ευτυχώς δεν ήταν κάποιος νεότερος ή κάποιο παιδί, από τα χιλιάδες που υπήρχαν στις διαδηλώσεις.

Ουσιαστικά το συμβάν συνέβη την στιγμή που κάλυπτα και μετέδιδα τα επεισόδια, όταν μετά από εντολή διοικητή διμοιρίας των ΜΑΤ μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης έσκασε λίγα εκατοστά μπροστά μου αφήνοντάς με κωφό, παρά την επίδειξη της δημοσιογραφικής μου ταυτότητας. Ακολούθησαν και άλλες σκηνές αστυνομικής βίας και παρανομίας εναντίον μου αλλά η παραπάνω είναι η σημαντικότερη και η μοιραία.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαστε κι εμείς μέρος των «παράπλευρων απωλειών» της ανεξέλεγκτης βίας των ΜΑΤ, η οποία κατά την ταπεινή μου άποψη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Το ότι δεν είχαμε νεκρούς εγώ το αποδίδω σε θαύμα.

Όλοι οι συνάδελφοί μου, δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, τεχνικοί, όπως και οι υπόλοιποι πολίτες πέσαμε θύματα αυτών των ενεργειών που μόνο απέχθεια και προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν για την «ποιότητα» της Δημοκρατίας μας.

Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν σε μερικές ώρες την 29 Ιουνίου, 2.800 χημικά-όταν συνήθως δεν χρησιμοποιούνται πάνω από 140-τι να σχολιάσει κανείς;

Να ξέρει ο λαός πως όλοι μας, εμείς οι άνθρωποι του τύπου και της ενημέρωσης, από τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ έως τους τεχνικούς είμαστε αλληλέγγυοι και αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας. Σαφέστατα υπάρχουν και τα «κακώς κείμενα» αλλά αυτά είναι λίγα και ανούσια μπροστά στην πλειοψηφία των χιλιάδων εργατών του τύπου.

Γιατί κι εγώ εργάτης είμαι. Και εγώ φοβάμαι για το αύριο. Και εγώ έχω απολυθεί. Και εγώ έχω αγχωθεί για το πώς θα τα «βγάλω πέρα». Και εγώ αναρωτιέμαι που θα βρω τα χρήματα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου και έχω μείνει ξάγρυπνος από τις σκέψεις.

Γιατί και η δημοσιογραφία στενάζει. Έχουμε κι εμείς ανέργους. Απλήρωτους. Συναδέλφους που υποφέρουν. Δεν ζούμε και εργαζόμαστε σε έναν «αγγελικά πλασμένο κόσμο» όπως πολλοί νομίζουν. Είναι και το δικό μας ψωμί, πικρό.

Ο λαός, οι συμπολίτες μας να ξέρουν πως μας έχουν δίπλα τους. Όχι μόνο γιατί θέλουμε, αλλά και γιατί είμαστε υποχρεωμένοι.

Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε αυτή την έρημη Δημοκρατία που έχει περάσει τα πάνδεινα στη χώρα μας.

Θέλω να σας πω πως αυτό που με τρόμαξε περισσότερο, είναι η «σιωπή» της πολιτείας απέναντι σε όλα αυτά που έγιναν. Τουλάχιστον βρέθηκε χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης κύριος Μιλτιάδης Παπαϊωάννου που ζήτησε μία «συγνώμη» δημοσίως, και τον ευχαριστώ, έστω και τρεις εβδομάδες μετά…

Μια συγνώμη που δεν ανήκει σε μένα μόνο, αλλά σε όλους τους συμπολίτες και συναδέλφους που τραυματίστηκαν αναίτια από τη δράση των ΜΑΤ.

Αγαπητές φίλες, φίλοι και συνάδελφοι

Εύχομαι-και θέλω-να είμαι ο τελευταίος. Δεν λύνονται τα προβλήματα με τη βία. Δεν πρέπει να λύνονται με τη βία. Τα προβλήματα σε μια Δημοκρατία μεταξύ πολιτών και κράτους λύνονται με τον διάλογο. Και πρέπει να λύνονται με τον διάλογο.

Τον λόγο τώρα τον έχει η Δικαιοσύνη η οποία πιστεύω πως θα ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που έχει δημιουργηθεί από την υπέρμετρη χρήση πολλών «τακτικών και πολιτικών χημικών».

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράστασή τους το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ, τον ΕΔΟΕΑΠ και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ καθώς και όλους τους συναδέλφους μου, που μου έχουν σταθεί σαν πραγματική οικογένεια, νιώθοντας τυχερός μέσα στην ατυχία μου.

Και κλείνοντας, θα ήθελα να απαντήσω στον αξιότιμο αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κ. Δημήτρη Ντούμα που έγραψε ότι στις διαδηλώσεις βρίσκονται: «ΔΗΘΕΝ “κοινωνικοί αγωνιστές”, πρεζάκηδες, χαοτικοί, πρόστυχες γυναίκες, ξεπεσμένοι συνδικαλιστές, χούλιγκαν, σκίνχεντ και το κάθε “καρυδιάς καρύδι”, που ερχόταν και “ξεφόρτωνε” μπροστά στους Συναδέλφους μας».

Δεν ήταν τίποτε από όλα αυτά. Εμείς που ήμασταν εκεί ξέρουμε. Και τους παρακρατικούς τους είδαμε και ξύλο φάγαμε και χημικά με τον τόνο εισπνεύσαμε. Και μάλιστα από την καινούργια παραγγελία της ΕΛ.ΑΣ. από την Βραζιλία, τις λεγόμενες «παπαρούνες».

Αξιότιμε κύριε Ντούμα, στις διαδηλώσεις ήταν άνθρωποι του μεροκάματου που βλέπουν πως δεν μπορούν να ζήσουν, νέοι με κατεστραμμένο μέλλον και ηλικιωμένοι που δεν έχουν να φάνε. Οικογενειάρχες. Σαν εσάς, σαν κι εμένα σαν εκατομμύρια συμπολίτες μας.

Και αν ήταν πόρνες ήμουν και εγώ μια πόρνη. Γιατί μπορεί να είναι πόρνες στο σώμα αλλά όχι στην ψυχή.

Αν ήταν «πρεζάκηδες», είμαι κι εγώ ένας «πρεζάκιας». Τρέχει δηλητήριο στο αίμα τους μα όχι στην καρδιά τους.

Και αν ήταν «Σκίνχεντ» είμαι και εγώ «Σκίνχεντ». Και για του λόγου το αληθές μπορείτε να έρθετε σε λίγο καιρό στο νοσοκομείο, όταν λίγο πριν το χειρουργείο θα μου ξυρίζουν το κεφάλι για να μου ανοίξουν το κρανίο να μπουν τα εμφυτεύματα.

Και αν ήταν «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι» είμαι και εγώ ένας «αλήτης, ρουφιάνος, δημοσιογράφος» γιατί έμαθα να είμαι στο πεζοδρόμιο και να μεταδίδω όλα όσα βλέπω στους συμπολίτες μου, με όποιο τίμημα…

23 σχόλια:

  1. βεβαια κουφαθηκε ενας δημοσιογραφος κ δεν τρεχει καστανο στα καναλια (το εβγαλε μονο μια κουτσομπολιστικη του αλτερ δλδ αν ειναι δυνατον)...αν ειχε πεσει ενα γιαούρτι σε ακτινα 400 μέτρων απο τον Πάγκαλο θα "κινδύνευε η δημοκρατία", θα ήταν "τραμπουκισμός και αλητεία" κλπ κλπ

    καλά δεν μιλάω για τους απλούς πολίτες που ότι κ να τους κάνουν ξέρουμε πλέον οτι για τα κανάλια δεν τρεχει τπτ

    αλλά αυτοί δεν έχουν όχι μόνο κοινωνική αλλά ούτε καν συναδελφική αλληλεγγύη...

    γιαυτό και η περίπτωση του τυπάκου δεν αποδυναμώνει το "αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι"...το αντίθετο μάλιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αυτό που έγινε είναι πράγματι τριτοκοσμικό. Καλά είπε ο Διόν, αν έπεφτε κάνα γιαούρτι στον Πάγκαλο σε απόσταση χλμ θα είχανε βουήξει όλα τα ΜΜΕ. Κανονικά θα έπρεπε να βρεθούνε οι ένοχοι και να τιμωρηθούνε με συνοπτικές διαδικασίες... αν είχαμε κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/7/11 15:12

    http://www.youtube.com/watch?v=O8QY5SapJ3o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. > η αστικη κοινοβουλευτικη δημοκρατια ειναι πανω απο το ατομο

    Και οι Νόμοι πάνω από αυτήν. Το να λες ότι καλώς τα έπαθε είναι τραγικό από τη στιγμή που αυτά τα ίδια τα όργανα της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (εννοώ τους αστυνομικούς) παρανομήσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην απαντατε στο ναπο. Τα σχολια του θα κοβονται γενικως και ειδικως.

    Ευχαρισθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζαφ νομίζω ότι δε θα πρέπει να τα κόβεις. Ο καθένας έχει τη γνώμη του, όσο παράλογη και αν μας φαίνεται. Συμφωνώ ότι πρέπει να κόβονται όταν αρχίσει και παρεκτρέπεται, αλλά στο σχόλιο που έκανε δεν υπήρχε παρεκτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @panos
    Γενικα εχεις δικιο. Αλλα ειδικα εχεις αδικο. Ο τυπος απλα δεν τρωγεται. Και αν ξεκινα λαου λαου μετα απο λιγο μας αλλαζει τα φωτα στο τρολαρισμα κανοντας μπαχαλο τα σχολια.


    Εχω ξαναπει και το ξαναλεω πως δεν μ αρεσει η λογοκρισια αλλα εδω νμζ πως δικαιουμαι να κανω μια εξαιρεση η οποια και θα συνεχιστει. Το παρον blog μπορει να ειναι πολλα, αλλά ασυλο ανιάτων και κομπλεξικων δεν ειναι. Ασε που (οπως εχω ξαναγραψει) τον κοβω για ...το καλο του μιας και η περιπτωση του ειναι ανησυχητικη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν και χειρότερα από τον Πάσχο.
    Το ΜΕΓΚΑ του ίντερνετ
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.aganaktismenoi&id=7816
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=7833
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.proswpa&id=7741

    κτλ...για τα οποία ακόμη και ένας αυτιστικός μπορεί να κατανοήσει πλήρως γιατί η εκπομπή ονομάστηκε "Ιστορίες για να σκεφτόμαστε διαφορετικά"!!

    Είναι όμως υπέροχο σάιτ. Διαθέτει αρκετούς αξιόλογους σχολιαστές, αν δεν έχεις προλάβει να ξεράσεις από τα σχόλια των υπολοίπων...
    Σε χαιρετώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλλη μια μεγαλη επιστροφη!!
    Που είσαι βρε, μαυρα ματια καναμε!

    Να θυμομαστε ομως πως η πραγματικοτητα εχει πολλες οψεις. Δεν με πειραζει το να εστιαζει ο αλλος σε ενα αρθρο σε μια "αιρετικη" αποψη (εδω τα πχ σου που ειναι εναντια στην πλατεια).

    Ο Πασχος ομως που λες δινει την εντυπωση πως δεν εχει προβλημα να αλλοιωσει την πραγματικοτητα προκειμενου να περασει το δικο του.

    (ειδικα ενα παλαιοτερο σχετικα με το φαινομενο του θερμοκηπιου ηταν για πολλες σφαλιαρες)

    Εις το επαναγραφειν - και συντομοτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Zaphod : To patsiouri είδε εμένα και μπήκε....
    ;-)
    Καλώς το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/7/11 13:43

    Hellow!!!
    Το patsiouri έπρεπε να διαλέξει, ή να παρακολουθεί, ή να σχολιάζει.
    Προτίμησε το πρώτο!!!

    Δε με πειράζει το να εστιάσει ο άλλος σε μια αιρετική άποψη, άσε που κι εμένα με χαλάνε οι σκηνές στην πλατεία.
    Με πειράζει
    α: Να γράφει σύμφωνα με "γραμμή" (ολόκληρο σάιτ, όχι ένας)
    β: Να γράφει βουτηγμένος στην υποκρισία (ως παθούσα των κεντρικών πλατειών συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια του στυλ "Το Σύνταγμα σας μάρανε, εδώ δεν περνάμε μέρα από τις άλλες πλατείες, έχουν δίκιο...)
    γ:Να το παίζει και αριστερός (πχ Τσίμας.
    Με ενοχλεί επίσης το ότι τον τελευταίο καιρό πλεονάζουν εκεί μέσα τα άρθρα του στυλ "Μαζί τα φάγαμε", των οποίων το ύφος ποικίλει, από λογοτεχνικό εως τεχνοκρατικό, δηλ. κύκλωση από ΄παντού. Ίσως γιατί αισθάνομαι τρομερά αθώα, αφού ούτε στο δημόσιο είμαι, ούτε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ψηφίζω, ούτε αυθαίρετο έχω, παίρνω απόδειξη απότο γιατρό κτλ...δηλ. αισθάνομαι ότι από μια Ελλάδα δύο ταχυτήτων, η μία ταχύτητα αγνοείται σκοπίμως (χωρίς καμία Ξανθοπουλίστικη εσάνς..).
    Ο Πάσχος τουλάχιστον, έχοντας χρόνια απωλέσει τη σοβαρότητα, προσπαθεί τουλάχιστον να "μαζέψει" τη σοβαροφάνεια....

    ΥΓ: Μόλις θυμήθηκα ότι χτες στην παραλία αγόρασα ένα αλυσιδάκι για το πόδι από έναν πλανόδιο. Έχω τύψεις. Το Σεπτέμβρη δέ θα κατέβω να διαδηλώσω...

    Pats (βαριέμαι να κάνω log in...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/7/11 13:47

    Ο.κ, τον είδαμε το Ντούμα, βγάλτον!!! Αποκαθήλωση, rest in pieces!!!!

    Pats again...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/7/11 14:52

    Τι παει να πει ΕΣΥ δε φταις γιατί δεν έχεις ψηφίσει νδ ΠΑΣΟΚ

    Δηλαδή ο βρωμοτσιπρας και η παπαρήγα που ψηφίζεις ποτέ ορθωσαν ανάστημα ενάντια στα ρουσφέτια
    Ποτέ ζήτησαν απολύσεις των πρασινογαλαζων παιδιών
    Ποτέ ζήτησαν να πιαστούν οι μικροί φοροφυγάδες
    Μόνο με την πλουτοκρατία ασχολούνται για ξέρουν πως τα λεφτά είναι ασφαλή έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/7/11 16:33

    Πατσιούρι πάλι:

    Ανώνυμε:
    Ποιός σου είπε ότι ψηφίζω Παπαρήγα και Τσίπρα;;;;;;;;
    Το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ τα αναφέρω ως κόματα που εναλάσσονται στην εξουσία εδώ και αιώνες, αν κάποιο από τα δύο προαναφερθέντα κόματα ή κάποιο άλλο είχαν με τη σειρά τους κυβερνήσει θα έκραζα ομοίως και αυτούς.
    Δηλαδή κατά τη γνώμη σου (και αφού ξεκαθαρίσαμε ότι δε ρίχνω ΚΚΕ και Σύριζα και ούτε σκοπεύω), τί θα έπρεπε να κάνω για να αισθανθώ αθώα;;
    Να βγω με καλάσνικοφ και να καθαρίσω όποιο γνωστό μου μπήκε κάπου με βύσμα;;;(ευτυχώς δεν έχω, με δύο δημόσιους κάνω παρέα και αυτοί μπήκαν με ΑΣΕΠ)
    Η μόνη "επαναστατική" πράξη που έχω κάνει στη ζωή μου είναι να κουβαλήσω Επιθεώρηση Εργασίας σε επιχείρηση που δε με ασφάλιζε με την ευτυχή κατάληξη αυτοί να μην πάθουν τίποτα κι εγώ να βρεθώ black list σε ακτίνα χιλιομέτρων...
    Δε σου φαίνεται λογικό να τα βάζω με τα κέντρα αποφάσεων΄;;;
    Για οποιαδήποτε "δολοφονική" πράξη, υπάρχει ένα όπλο και ένας θύτης.
    Το όπλο μόνο του δεν κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/7/11 17:03

    συγγνωμη φανταστικα αφου δεν εισαι νδ πασοκ θα εισαι κκε συρριζα

    προφανως αφου ουτε αυτα εισαι τοτε μιλαμε για ΛΑΟΣ οποτε σου ζητω συγγνωμη που σε κατηγορησα

    αναρωτιεμαι παντως πως ειναι δυνατον να μην ψηφιζεις τιποτα απο τα 4 πριν το 2001 αφου δεν υπηρχε και τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/7/11 17:48

    Σαν Φρανσίσκο - Η αστυνομία δολοφονεί εν ψυχρώ τους "δεν πληρωνω δεν πληρωνω

    http://napouser.blogspot.com/2011/07/blog-post_5967.html


    για να σοβαρευτουμε επιτελους με τον καθε αριστερουλη επαναστατη της φακης που νομιζει πως εγινε τσε γκεβαρα γιατι εφαγε ενα χημικο (εμαθαν και τα ληγμενα ξαφνικα οι απλυσιαρηδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/7/11 19:29

    Πατσιούρι:
    Μόνο το 2000 είχα ψηφίσει γιατί είμαι και νεοτάτη.
    Και όχι ΛΑΟΣ.
    Δε θυμάμαι καν αν υπήρχε.
    Kαι τώρα να μου ζητήσεις συγγνώμη που με είπες ψηφοφόρο του ΛΑΟΣ.
    Ίσως να μπορούσα να ψηφίσω Καρατζαφέρη ονομαστικά, αλλά με τον υπόλοιπο θίασο που έχει μαζέψει στο κόμα του δε μου πάει το χέρι.
    Αν αποφασίσει να κάνει αναδιάρθρωση στην ομάδα, το συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ChrisMrSly18/7/11 19:38

    Σκάσε ρε μαλάκα νάπο. Πρόεδρα, ο χαζός μπήκε πάλι σαν ανώνυμος.

    @Patsiouri
    Μην του απαντάς. Καλύτερα έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος18/7/11 20:16

    -Chris
    Εχω λόγο σοβαρό.
    Zaph έχεις μέηλ.
    Πατς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/7/11 20:32

    να σου ζητησω συγγνωμη γιατι??

    αφου ουτε και εσυ δε θυμασαι τι ψηφισες

    μπορει να τον εχεις ψηφισει και να μην το θυμασαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ChrisMrSly19/7/11 01:46

    @Patsiouri
    Eσύ σοβαρό λόγο έχεις, και σοβαρότητα γενικά. Αυτός που του μιλάς τα έχει απολέσει προ πολλού. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ουφ τα εχω ξαναπει. Μην του απαντατε διοτι
    * δεν θα καταλαβει τπτ ετσι και αλλιως. Διψά για προσοχη το καϋμενο μου
    * αν απαντησετε μια θα τρολαρει ασυστολα * 10
    * δεν μπορω μετα να επεμβω με χειρουργικη ακριβεια διοτι ο διαλογος στα σχολια θα φντ κουλος

    @humma
    Γυναικοπαγιδα εισαι ρε αδερφακι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Zaph : Είμαι ο πούστης, ωσάν το Τζώνιτα το Ντεπ ;-)

    @ Patsi : Δε χρειάζεται πολύ μελέτη για να καταλάβεις πότε έχεις να κάνεις με κλινική περίπτωση ρε συ. Υπάρχουν που λες καϋμένα που τα έχει παραπετάξει η ρημάδα η κενωνία και χρειάζονται την φροντίδα μας. Αποζητούν μία στάλα προσοχής στον μάταιο τούτο κόσμο και προσπαθούν να κερδίσουν τo δικό τους μερίδιο στην δημοσιότητα. Φαντάζομαι ότι αν τρως σφαλιάρες από παντού θα βλέπεις κι εχθρούς παντού, οπότε είναι φυσικό να βγάζεις προς τα έξω τα κόμπλεξ του καταπιεσμένου καρπαζοεισπράκτορα. Αυτό όμως σε αποκόπτει από το λογικό αισθητήριο και την ικανότητα για διάλογο, ικανότητες που έχουν αναπτυχθεί σε όλα τα ανθρώπινα γένη μετά όμως από το Homo sapiens neanderthalensis.

    Αν επιπροσθέτως δε γαμείς, μπορεί να σε καυλώνει ρε αδερφέ να τα χώνεις δεξιά κι αριστερά (με το συμπάθειο για το αριστερά ;-) ) και να δημιουργείς εντάσεις για να σε γαμοσταυρίζουν. Είναι δηλαδή ένα είδος φροϋδικού συμπλέγματος μαζοχισμού. Θα με πεις, εδώ υπάρχουν σε τούτο το ντουνιά και οι κοπρολάγνοι και παιδεραστές αυτό σε πείραξε; Και θα βροντοφωνάξω ΌΧΙ!!! Ό παρόν ιστόχωρος σαν ένα δείγμα καλής διάθεσης και προσαρμοστικότητας στις επιταγές της εποχής, δέχεται πλέον και αιτήσεις για την αρωγή σε δυστυχισμένα πλάσματα. Ώστις ήθελε βοηθήσει να φωνάξει γιούριααααα.

    Τέλος να προσθέσω φίλτατο patsiouri, ότι χρειάζεται ίσως μία ή δύο δεκάδες IQ παραπάνω από αυτό που έχει ένας ψόφιος ορνιθόρυγχος ή μία μουχλιασμένη κάλτσα για να μπορέσει να κατανοήσει ένας άρρωστος εγκέφαλος ότι μπορείς να έχεις πολιτική άποψη χωρίς να είσαι "άπλυτος αριστερός" ή απλά συνδικαλιστής της ΕΘΕΛ. Φαίνεται όμως όπως και σε κάθε γκαουιανή κατανομή πως υπάρχουν οι ακραίες τιμές και πως για κάποιους μάλλον το IQ έχει τιμή θερμοκρασίας υγρού αζώτου, αν με πιάνννεις.

    ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ : Θα ήθελα να ήξερα πως τους σηκωνόταν προ ΛΑΟΣ ρε πούστη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir