Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Μαΐου 02, 2012

Παρατημένα κορμια, νεκρά μάτια, κενές υπάρξεις.

Το παρόν βασίζεται σε μια μικρότερη εκδοχή του που έγραψα στο f/b


Σχετικα με το θεμα με τις 11 ιεροδουλες. Προφανως και αντιτιθεμαι στην δημοσιοποιηση των φωτογραφιων και των στοιχειων τους (δυσκολο ειναι; οποιος μαλακας γαμησε ανευ σκουφίου να πάει για εξετάσεις. αμαν πια!) αλλά μερικά χαρακτηριστικά που είδα θα τα πω:
1. Οι πιο πολλές ειναι ελληνίδες, "ευτυχως" γιατι θα μας τα επρηζε ο Μιχαλολιακος, ο Καρατζαφερης και λοιποι,  με τους "ξενους που φερνουν το aids στα ελληνικα νοικοκυρια" (λες και το φερνουν με το ζόρι. Απ΄οτι κατάλαβα οι πελάτες απαιτούσαν και πλήρωναν και παραπάνω για να κάνουν σεξ ξεσκούφωτοι). 100 χρόνια έχουμε aids και ακόμα μερικοί νομίζουν πως ειναι η αρρώστια των ομοφυλοφύλων, ε μην νομίσουν πως είναι και ..των μεταναστών!
2. Οι πιο πολλες ειναι (επιεικως) "πατσαβουρες" και ακομα χειρότερα. Οποιος διανοηθεί να δηλώσει πως ....τον ερεθίζουν σεξουαλικά θα φάει πολύ ξύλο.
3. Οι περισσότερες εχουν εμφανη σημαδια στο πρόσωπο και στο σώμα που υποδηλώνουν χρήση βαριών ναρκωτικών (οπως το κόβω πρεζα-meth). Τις πουτάνες τις είδαμε, για το κύκλωμα κουβέντα! Όσο δε για τους "πελάτες", τι να πω, συγχαρητήρια! Ούτε και θέλω να σκέφτομαι τον τρόπο που θα "έδρασαν" μερικοι άρρωστοι σε αυτα τα διαλυμένα κορμιά
4. 2 από αυτές ειναι "επίσημα" άστεγες

Κατά τα άλλα φταίνει οι πουτάνες. Που πάμε ρεεεεε


Υ.Γ. Τετοιες εικονες παρουσίαζε η ρωσια μετα την πτώση του "υπαρκτου" σοσιαλισμου. Κατα τα φαινομενα, κατα την πτώση του υπαρκτου καπιταλισμού τα πράγματα πάνε χειρότερα. Ηθελα να ήξερα πως θα χαρακτήριζε ο "ιστορικός τους μέλλοντος" την σημερινή μας κοινωνία

15 σχόλια:

  1. Όταν στην τηλεόραση προβαλλόταν επί σειρά ετών σε διάφορες "εναλλακτικές" αλλά δημοφιλείς εκπομπές, η άποψη της κυρίας ότι το AIDS ΔΕΝ κολλάει από γυναίκα σε άντρα , οτι όντως ειναι αρρώστια των ομοφυλόφιλων και των πρεζάκηδων, άμα από του χ αυτούς που γαμούσαν χωρίς προφυλακτικό ένα μεγάλο ποσοστό σου πει "ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ", ποιος πρέπει να πάει φυλακή πλην αυτών του κυκλώματος; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Ζαφ, μας δουλεύεις; Ποιο κύκλωμα να βρεθεί και τι να αποκαλύψουν οι Αρχές; Είναι τώρα ώρες να βγάζουμε τα άπλυτά μας στη φόρα; Άσε που, εκτός από το ενδεχόμενο (=σιγουράκι) να είναι μπλεγμένα όργανα της τάξης στην υπόθεση, υπάρχει κίνδυνος να "σκάσει" και κά'νας κομματικός μεγαλοπαράγων και "στυλοβάτης της κοινωνίας" και μετά τι κάνουμε, ε; (Σου θυμίζω ότι ο Καραμπέρης, μέχρι να εμπλακεί το όνομά του στο κύκλωμα των εκβιαστών τοκογλύφων, στη Σαλονίκη ήταν κάτι μεταξύ πρίγκηπα και άτυπου εφέντη). Και, φυσικά, ο Προφήτας έχει δίκιο. Το AIDS δεν κολλάει από το σεξ, αλλά από την άγνοια (πωπω, σαν PR του ΚΕΕΛΠΝΟ ακούστηκα...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @estarian
    Μα την σμπαναγία πες με κακο, αλλά θερμοπαρακαλάω να το ακούσω από κάποιον.

    "Εγω το είδα στην Δρούζα (πχ) που είχε τη νικήτρια του aids και γι αυτό δεν ήθελα!"

    Εχει να πέσει φάπα τότε...


    @khlysty
    Κυκλωμα σωματεμπορίας, διακίνησης πρέζας εκμετάλευσης και όλα τα σχετικα. Δεν ξερω αν καποιος "ιθυνονω" ειναι εντος, καταλαβαίνω ομως πως ειναι πιθανον καποιος "μεγάλος" (σαβουρογάμης γαϊδουρογάϊδαρος παθητικά έστω συμμέτοχος σε εκμετάλευση πρεζονιών) να ...εκτεθεί....σεξουαλικά.

    Περι αγνοιας. Και εμεις παλαιοτερα τις εχουμε κανει τις μαλακιες μας (εν γνώση μας) με διαφορες γκομενιτσες (οχι επι πληρωμη ε; να εξηγούμεθα). Αλλα οχι και να πληρώσεις πρεζόνια παραπάνω για να τις πηδήξεις ξεσκούφωτος! Ακομα και η μαλακία έχει όρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς καλαμπούρι, και λέγοντας φυσικά ότι έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι έγραψες, εδώ τώρα διάβασα ότι δημοσιεύτηκαν στοιχεία και φωτογραφίες τους; Αυθόρμητη αντίδρασή μου είναι ότι η δημοσίευση φωτογραφιών και στοιχείων είναι τελεία καταπάτηση κάθε δικαιώματος του ανθρώπου, και σε άλλες χώρες τουλάχιστον εντελώς παράνομο. Μου προξενεί αηδία και εμετό ότι στην κοινωνία τούτη δημοσιεύτηκαν στοιχεία και φωτογραφίες ασθενών AIDS ή HIV και ότι θεωρείται σωστό ή φυσικό, και ότι δεν θα υπάρξουν νομικές κυρώσεις για αυτούς που παραβίασαν τις αρχές προσωπικών στοιχείων και ιατρικού ιστορικού που σε άλλες χώρες απαγορεύεται ρητά από συγκεκριμένους νόμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι κάποιος θα το πει, εννοείται. Αλλά το ζήτημα είναι αν θα το πει δημόσια και αν θα φτάσει στα αυτιά σου.
    (Θα μου βγει χαιρεκακία στο τουήτερ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @thinks
    Ο αντιλογος (απο τον Στάθη) είναι πως δεν ειναι το σεξ μονο το θεμα, αλλα και οι πιθανοι συνχρηστες που πρεπει να ψαχτουν και αυτο ειναι υπερ της δημοσιοποιησης στοιχειων.

    Δεν μπορω να πω πως συμφωνω απολυτα, το καταλαβαινω ομως

    @estarian
    Αϊντε να δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε αυτό έχει δίκιο ο Στάθης.Συμφωνώ και εγώ μαζί του. Για να ψαχτούν οι πολλοί, δυστυχως πρέπει να παραβιασθούν τα προσωπικά δεδομένα λίγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για μένα το θέμα άλλο σοβαρό ζήτημα: τη μαλακία ορισμένων ανδρών.
    Του λέει μία γυναίκα -άγνωστη βέβαια- επαγγελματίας ότι είναι καθαρή κι ο μαλάκας την πιστεύει.

    Και βέβαια σε όλα έχουμε την ανεπάρκεια του συστήματος να κλείσει τους παράνομους οίκους, να εξετάζει τις εκδιδόμενες και να έχουμε όλοι μας χαλαρώσει απέναντι στις αφροδίσιες ασθένειες. Κι αν δεν είχαν AIDS και είχαν ηπατίτιδα C ή Β; Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα;

    Αλλά εκλογές έχουμε κι όλα επιτρέπονται. Ακόμα κι ο εξευτελισμός της ανθρώπινης ιδιότητας κι αξιοπρέπειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπωσδήποτε, ναι. Αλλού, που λόγω υπαρχόντων μέσων και οργάνωσης είναι δυνατόν αυτό να γίνει, οι αρχές θα έψαχναν να βρουν όσους το δυνατόν περισσότερους πελάτες με διακριτική έρευνα και μπλόκα, και θα δημοσιευόντουσαν οι λεπτομέρειες του γεγονότος και των τόπων όπου γινόντουσαν αυτές οι συναντήσεις -αλλά ο νόμος και η διαφύλαξη προσωπικών ελευθεριών θα απαγόρευε ρητά την δημοσίευση ονομάτων και φωτογραφιών... Για μένα αυτό που έγινε είναι διαπόμπευση κρέατος-κιμά αντί για κοινωνική υπευθυνότητα...

    Απλά δεν υπάρχει δικαιολογία καμία, γιατί οι νόμοι και η κοινωνικές αρχές και ηθική δοκιμάζονται στις δύσκολες επιλογές, όχι στις εύκολες. Οι πολλές "εξαιρέσεις" στο τέλος γίνονται κανόνας. Που είναι η διαχωριστική γραμμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ προτείνω όλα τα μπουρδέλα να δικτυωθούν και να αναρτούν στο σάητ του υπουργείου ΠΡΟΠΟ και ΛΟΤΤΟ φωτογραφίες και προσωπικά δεδομένα των κανιβάλων που θέλουν να πηδήξουν άνευ σκoυφίου, γυναίκα που έχει πάει με 25.982 νοματαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι ρε 'συ δεν φταίνε οι πουτάνες, οι γυναίκες φταίνε! Από αρχαιοτάτων χρόνων δεν λένε "πυρ, γυνή και θάλασσα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ πάντως αν και αναγνωρίζω ότι είναι σοβαρό το θέμα, δεν το βλέπω τόσο αρνητικά το ότι δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία τους. Αυτοί που πήγαν κατά τους περασμένους μήνες, μπορεί έκτοτε να έχουν πάει και με άλλες. Μπορείς να φανταστείς για τι εφιάλτη μιλάμε; Αυτό είναι η μία πλευρά του νομίσματος.

    Η άλλη και που εγώ δεν κατάλαβα είναι προς τι η όλη πρεμούρα από την στιγμή που είναι εξαρχής σαφές πως πρόκειται περί προεκλογικού τρικ (ότι λειτουργεί το κράτος ντε και καλά). Πέραν τούτου, δεν θυμάμαι ποτέ να διαμαρτυρήθηκε κανείς όταν αντίστοιχες αυτομοστράρονται από μόνες τους προς άγραν οικογειενακού εισοδήματος. Ενδεικτικά:
    http://www.bourdela.com/sex/call_girls/

    Το πόσοι μαλάκες κυκλοφορούν που δεν λογάριασαν όχι κίνδυνο, αλλά έστω την κοινή λογική ακόμη και μπροστά σε φάτσες εμφανώς παραποιημένες από την πρέζα, ε, συγγνώμη αλλά δεν περιμέναμε το αυτό περιστατικό για να το διαπιστώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μικρή παρατήρηση:
    απόσο ξέρω οι εξετάσεις AIDS έχουν καθυστέρηση χρόνου δλδ μια εξέταση που σε βγάζει καθαρό τώρα, ουσιαστικά πιάνει κάποιους μήνες πίσω...το οποίον, ακόμα και με highclass πουτάνα να πας, που σου δείχνει εξέταση με σημερινή ημερομηνία, ΠΑΛΙ καπότα (μη πω καπότες) βάζεις...δλδ πόσο δύσκολο είναι;
    αυτά, χωρίς να ξέρω και πολλά για το όλο θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ πως είναι απαράδεκτη κίνηση προεκλογικού εντυπωσιασμού και αηδιάζω με το ότι (πάλι) έχουμε κρατική έγκριση για αποκτήνωση. Κανέναν δεν νοιάζει η υγεία και η ασφάλεια αυτών των γυναικών (ή άλλων που πολύ πιθανώς να δεχτούν επιθέσεις μετά από αυτό το φιάσκο). Και ναι, φταίνε και όσοι τόσα χρόνια προωθούσαν λανθασμένες πληροφορίες για το θέμα του HIV. Το κράτος όμως δεν μπορεί να τους ελέγξει, αλλά θα μπορούσε να προωθεί περισσότερες σωστές πληροφορίες.

    Θα ρωτήσω κι εδώ: μέχρι τώρα είναι 2.000 τα άτομα που τηλεφώνησαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών. Θα δημοσιευτούν και οι φωτογραφίες και τα ονόματα αυτών που έχουν κολλήσει τον ιό; Ή ξαφνικά αν έχεις πούτσο και δεν είσαι πουτάνα, το ιατρικό σου απόρρητο είναι απαράβατο;

    Κι από μένα μια μικρή παρατήρηση για το #2 του ποστ σου: Δεν με νοιάζει καθόλου αν τις βρίσκεις ωραίες ή όχι, ή αν θα τις γάμαγες ή όχι. Δεν είναι δουλειά σου / μου / μας να κρίνουμε την εμφάνιση ή τη σεξουαλική τους θέλξη. Δεν είναι το θέμα συζήτησης τα υποκειμενικά γούστα του κάθε μαλάκα που ήθελε να γαμήσει φτηνά και χωρίς προφυλακτικό. Jus' sayin'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @50ft queenie
    Δεν το λεω απο αποψη ομορφιας (το #2) και γουστου, αλλα για να συνδυαστει με αυτο που λεω στο #3:
    " Όσο δε για τους "πελάτες", τι να πω, συγχαρητήρια! Ούτε και θέλω να σκέφτομαι τον τρόπο που θα "έδρασαν" μερικοι άρρωστοι σε αυτα τα διαλυμένα κορμιά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir