Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Κυριακή, Ιουνίου 17, 2012

Entry Poll

Μενοντας πιστοι στα συνήθειά μας σας ζητάμε την ψήφο σας εδώ πριν ... την δώσετε αλλου!Οπως και στο προηγούμενο: Η παρούσα δεν ειναι δημοσκόπηση επιστημονικού περιεχομένου και δεν αντανακλά κατά οποιονδήποτε τρόπο την τάση του εκλογικού σώματος. Αντανακλά την όρεξη των αναγνωστών του ιστολογίου που είναι δεν είναι 60 άτομα. Ευχαρισθώ


3 σχόλια:

  1. Μέχρι στιγμής έχεις 21,66% αποχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/6/12 11:15

    Θεωρώ οτι η αριστερά εδω στην ελλάδα χρειάζεται και την συμπαράσταση απο ενα αριστερό ή εστώ αντι-καθεστωτικό (όπως είναι διαμορφωμενο μέχρι τωρα) κλίμα απο την υπόλοιπη ευρώπη.
    Ισως ο Σύριζας αν έβγαινε τώρα, με τις πιέσεις και το πόλεμο που θα δεχόταν απο του πάντες σε ελλάδα και ευρώπη θα μέτραγε λίγους μήνες ζωής. Με αποτέλεσμα να μην την ξανα εμπιστευτεί ο κόσμος! Άσε που θα έβρισκαν πάτημα οι Μπενι Χίλιδες και οι Σα(χλα)μαραδες για να λενε "σας προειδοποιήσαμε"!
    Στην Ευρώπη διανύουμε μια περίοδο οπου σκανε χώρες η μια μετά την άλλη ενισχύοντας το αριστερό ή αντικαθεστωτικο κλίμα..
    Αρα αργότερα που θα είναι πιο ξεκαθαρα ακομα τα πράγματα στην ευρώπη με την υποστήριξη και του κλίματος που ανεφερα παραπάνω ίσως να έχει πιο σταθερες βάσεις η αριστερά!
    Τωρα θα μου πείς (και θα χεις και δίκιο) θα υπάρχει επόμενη ευκαρία για την ελλάδα? Το πασόκ στο όνομα του σοσιαλισμου μας πήγε 100 χρόνια πίσω και ο νεοφιλελευθερος Σα(χλα)μαρας είναι ικανός να μας πάει εις στην νιοστή!
    Οψώμεθα...Αγωνιστικους χαιρετισμους!

    Louben Achilleas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/6/12 11:21

    Ζαφοδα σορυ έκανα λαλακία δημοσιέυοντας το παραπάνω σχόλιο σε λάθος τόπικ..
    (Βλέπεις σε διαβάζω ανελλιπώς..!!)
    Αν θέλεις το σβήνεις!

    Louben Achilleas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir