Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2012

Heh. Punches like...

Ειναι που λες ο Hulk και τρωει μια μπουνια απο το Thing.




 No big deal που λες και τα λοιπα. Το εχουμε ξαναδει. Ο ιδιος ο (γκρι) ομως Hulk νιωθει μια ελαφραν έκπληξη* (δες παρακάτω).



Κάπως έτσι ένιωσα και εγώ όταν είδα ακουσα πως "βαρεσε ο Κασιδιαρης την Κανέλλη". Περιμενα να γινει τουλάχιστον  Ο χαμος (στο live) και είδα τον ...Φιφη να λέει τις άλλες "παλιοκουμμούνι" και "αντε βρε νούμερο" 





Και μετά είδαμε και τις σφαλιαρίτσες:





Τι μου εμεινε εμένα;



Τωρα θα μου πειτε η δημοκρατια μας απειλείται κτλ κτλ. Αυτα τα λενε άλλοι. Εγω είδα τον Κασιδιάρη, το θηρίο, τον υπόδικο, τον έτσι, τον αλλιώς, τον αλλιώτικο να ...punches like a girl και ακουσα πως ήθελε και 100 χρυσαυγιτες για να τα βγάλει πέρα (ο Παπαδακης και ο Δελατόλλας το είπαν, ουχί εγώ:Ρ). Και νμζ πως αυτο θα δυσαρεστήσει τους δικους του περισσότερο απο το να λεμε περι σπιλώσεως της δημοκρατίας και τέτοια.

Επίσης έμαθα πως θα κάνει ..μήνυση στην Κανέλλη γιατί τον βάρεσε πρώτη με την ....εφημερίδα!! Ευτυχως που δεν εβαλε και τα κλάυματα!



*Τωρα γιατι κοτζαμαν Πραγμα έγινε "μια γκόμενα" που "το στομα της πάει ροδάνι" και "βαράει σαν κορίτσι" ειναι άλλο καπέλο και δεν σας νοιάζει. Για όποιον ενδιαφερεται η ιστορία ειναι στο τευχος 365 του Incredible Hulk (τα κειμενα σε εισαγωγικά ειναι ατάκες του Hlk, δια να μην εξεγειρονται και οι αναγνώστριες περι φαλλοκρατισμού και έτσι)

7 σχόλια:

  1. Ε ναι, η δημοκρατία μας απειλείται από άλλα πράματα τα οποία έχουν και ως συνέπεια αυτά που είδαμε. Καλό θα είναι να έχουμε και λίγη συναίσθηση της αιτιατότητας σε αυτόν τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όου φακ. Ελπίζω τώρα όσοι έχουν 2 εγκεφαλικά κύτταρα και ψήφισαν ΧΑ να το ξανασκεφτούν. Αν και φοβάμαι ότι το 7% (ίσως αρκετά παραπάνω) του εκλογικού σώματος απλά δεν έχει εγκέφαλο.

    Igor, it's alive!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοιτα πολσεμαν οσο η "δημοκρατια" αδυνατει να κανει διαλογο και διακοπτει προβοκαρει κλεινει τα ματια αυτια τοσο θα ψηφιζει ο κοσμος ΧΑ

    Και εγω στις προηγουμενες εκλγοες δεν ψηφισα (το εριξα πασοκ) αλλα τωρα το σκεφτομαι σοβαρα οσο ο κοσμος δεν καθεται να συζητησει σοβαρα τοσο περισσοτερο η ψηφος στη ΧΑ ειναι αναγκαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν βλέπω τπτ νέο

    ένα ποσοστό του εθνικού δυναμικού είναι ηλίθιο, φασιστοειδές, καταπιεσμένα ομοφυλόφιλο, θρασύδειλο τραμπουκοχουντικό απομεινάρι...

    τώρα λοιπόν που δεν μπορεί να επιβιώσει με τα βύσματα φεύγει από τα κουταλο-φόρα κόμματα που ψήφιζε τόσα χρόνια ώστε να τον "μοντάρουν", και βρίσκει καταφύγιο στον φυσικό του χώρο
    (στους ούγκα μπούγκα που έχουν και τα μόνα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία τέτοιοι τύποι μπορούν να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους, τώρα που η κλασσική ατάτα "εγώ έχω βύσμα τον τάδε/ εγώ είμαι του τάδε" δεν έχει την παλιά αίγλη και αποτελεσματικότητα)

    ε, σιγά το νέο...λες κ δεν ξέρουμε σε ποια χώρα ζούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ChrisMrSly10/6/12 13:08

    Ποιος άλλος θα έλεγε έτσι εύκολα πως ψήφισε ΠΑΣΟΚ; Μόνο ο μαλάκας μας, που δηλαδή ψέματα λέει για να μας προκαλέσει.


    @διον

    Όοοχι ρε συ. Αυτοί οι πρώην βολεμένοι πήγαν ούλοι στο ΣΥΡΙΖΑ. Ναι, καλά θυμάσαι. Όλοι εκείνοι που μπήκαν βυσματικά στο δημόσιο και γκάριζαν για τους κακούς τους μετανάστες. Όλοι οι ελεύθεροι, υπάλληλοι και επαγγελματίες, που τσίμπαγαν τζαμπέ επιδοτήσεις και έλεγαν πως πρέπει να καθαρίσει ο τόπος. Όλοι οι 'δως και μένα μπάρμπα' και 'κάνε μεγάλε να έρθουμε στα πράγματα' του Καρατζαφέρη. Πού βρήκε δηλαδής ο Τσίπρας το ποσοστό, το ψάχνουνε. Πού το βρήκαν οι χρυσαυγίτες δεν το κοιτάνε; Όλοι τους ήταν άφθαρτες κι ευγενικές ψυχές που θα σταυρώνανε οικολόγους και Βεργή αλλά γλίστρησε το χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχαααα μερσί, τουλάχιστον απ' αυτή την αναγνώστρια! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir