Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τρίτη, Νοεμβρίου 19, 2013

Γιατί δεν πέφτει η Χρυσή Αυγή

Θα σας ισοπεδώσω λεμε!


Ανασκόπησις:
Με την δολοφονία Φύσσα κτλ όλοι περιμέναμε να πέσει η ΧΑ. Εγώ όχι και τόσο, αλλά τέλος πάντων, όλοι το περιμέναμε να επηρεαστεί, διότι πλεόν δεν θα μπορούσε κανείς να το παίξει ανήξερος. Ειδικά και ιδιαιτερα περίμεναν να καταποντιστεί, όλοι οι πεφτοσυννεφίτες που ανακαλύψαν έξαφνα ποσο μπουουου κακοι ειναι οι χρυσαυγίτες, όπως ο ερι ερι ερι μαλάκα Πρετεντέρη (εγώ είχα πει και επιμένω πως το μόρφωμα αυτό μας τελείωσε, αλλά από άλλη σκοπιά. Δεν περίμενα και δεν περιμένω να βάλει μυαλο η ελληνική κονωνία. Απλα η Χρυση Αυγη σαν brandname εχει κατ εμέ λήξει. Ρε δεν πα να παιρνει στα γκαλοπ και 30%, δεν προκειται να κατέβει στις εκλογές ή να βρει υποψηφίους).

 Όλοι οι υπόλοιποι μη Πρετεντέρηδες της ελληνικής πιάτσας, που έχουμε μιαν άλφα επαφή με την πραγματικότητα ρε αδερφέ, και που τους ξέραμε καλά τι κουμάσια ειναι, και ξέραμε πως και ο υπόλοιπος κόσμος το ξέρει δεν βλέπαμε πιθανότητες μεγάλης πτώσης. Διοτι, οπως έχουμε πει και ξαναπεί ένα σεβαστό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας έλκεται απο τον φασισμό. Και μπορεί ο Σαμαράς να μην έχει γνωρίσει κανέναν φασίστα (!!!! #wtf τι διάολο σε σπίτι χωρίς καθρέπτες μεγάλωσε; Η εννοεί "γνωρίσει" με την ...πονηρή έννοια του όρου ήτοι...δεν έχει ...πηδήξει κανέναν φασίστα;), αλλά όλοι οι υπόλοιποι όλο και κάποιους ξέρουμε. Θες που μετέχουμε στην κοινωνία και δεν είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι της μαμάς, θες που δεν σπουδάσαμε στα εξωτερικά, θες που ως φαντάροι δεν είχαμε δόντι, ε τελος πάντων καποιους φασίστες τους γνωρίζουμε.

Τελος πάντων μετά τη δολοφονία Φύσσα η ΧΑ έπεσε, αρκετά μεν αλλά όχι σε βαθμό ανυπαρξίας δε, και αυτό κυρίως διοτι μπροστά στο επικοινωνιακό blitz των καναλιώνε για τους κακους ΧΑτες ο φασίστας της γειτονιάς σας απλά ντρεπότανε να δηλώσει ΧΑ. Αλλά να δείτε ρε κουφάλες που θα την ψήφιζε αμα γινόντουσαν εκλογές. Ξερω αρκετούς που δηλώνουν ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ (!!!) και ψήφισαν ΧΑ στις τελευταίες. Αϊντε βγάλε άκρη με τον Έλληνα φασίστα.

Εγώ πιο πολύ περίμενα να πέσει η ΧΑ μετα την τελευταία επίθεση που υπέστησαν τα μέλη της και τη διπλή δολοφονία, αλλά και αυτό δεν φαίνεται να πολυέγινε μετά το ανάποδο επικοινωνιακό blitz με τα καλα παιδιά με τα μαυρα ρουχα και τον κακομοιρο το παπαδοπαίδι τον ...Αλέξανδρο, ο οποιος μην νομίζετε πως ειναι κακο παιδι, οχι απλα σκοπιά στην εταιρεια τραμπουκισμου ΧΑ βάραγε, ο οποίος κατά τα φαινόμενα δεν έχει επώνυμο, εν αντιθέση με τον αριστερό Φύσσα που  είχε. Και περίμενα να πέσει διοτι γνωρίζοντας πόσο ...γενναίοι ειναι οι φασίστες γενικότερα μάλλον οι εκ του ασφαλούς μαγκες θα την έκαναν. 

Τελικά η ΧΑ μάλλον ψιλοανέβηκε μετά την σχετικη πτωση που ακολούθησε την πρώτη δολοφονία. Επιμένω όμως πως δεν κάνω λάθος επί της αρχής. Λογικά η ΧΑ έπεσε, απλά αυτοί που ντρέπονταν να το δηλώσουν τώρα το δηλώνουν πως θα ψηφίσουν τα "κακομοιρα τα αθώα παιδιά", ενώ πολλοί χέστες εξ αυτών, πολύ προβλεπόμενα, την κοπάνησαν.  Αυτοί ομως, και με βάση την λογική των παραπάνω, ειναι πολύ πιθανόν να μην φαίνονταν στα γκάλοπ. Και να δείτε που θα την κοπανήσουν ακόμα περισσότεροι αμα αρχίσουν οι δίκες και οι καταδίκες βουλευτών και στελεχών της ΧΑ. 

Τελος πάντων σήμερα κατάλαβα γιατί δεν πέφτει χοντρά, οριστικά και τελεσίδικα η ΧΑ. Γιατί δηλ ακόμα έχει παραπάνω ψηφοφόρους απο τους συνήθεις 2000-3000 ψυχοπαθείς που την ψήφιζαν παλιότερα. Παρακολουθήστε:

* Δεχόμεθα πως οι ψηφίσαντες ΧΑ ειναι πλεον όντως (και οχι πεφτω-απτα-συννεφα) φασίστες ή έστω ο φασιστικός λόγος δεν τους απωθεί, κοινώς είναι στην καλύτερη μικροαστοί δεξιοι και στην χειρότερη χίτες του κερατά

* Για να θέλουν να πάνε σε άλλο κόμμα πρέπει να βρεθεί άλλο κόμμα με διαφορετικό λόγο που θα τους πείσει. Δηλαδή μπορεί να ειναι σχετικώς δεξιοι κτλ αλλά θεωρητικά θα μπορούσαν να πάνε σε ένα άλλο δεξιό κόμμα, που να ειναι μεν συντηρητικό αλλά να μην ειναι γεμάτο κοινωνιοπαθεις τύπους, ρατσιστές του κερατά και όλα τα σχετικά (εδώ ξεφεύγουμε λίγο καθως θεωρούμε πιθανή την ύπαρξη ατόμων που είναι και δεξιοι και στοιχειωδώς δημοκράτες στην Ελλάδα, αλλά τέλος πάντων)
Ενας πιο ....μαρξιστικός λόγος ειναι να βρεθεί ένα δεξιό κόμμα που θα τους τάξει λεφτά. Μπροστά στα λεφτά ο ελληνας δεξιός, αλλά και ο δεξιός γενικότερα, μπορεί να κάνει αρκετές θυσίες. Ακόμα και ΠΑΣΟΚ λχ μπορεί να ψηφίσει ή να δεχθεί να κυβερνησει μαζί του.


=>

Δεν υπάρχει τετοιο κόμμα αυτή τη στιγμή.

Εμ λογικό είναι. Η ΝΔ του Σαμαρά είναι απλά μια ...Χρυσή Αυγή light. Με την ατζέντα της ΧΑ πορεύτηκε στις εκλογές, με σημαιοφόρο τον Άδωνη και τον Βορίδη. Η ηλιθιότητα αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς του Άδωνη, του Κεδίκογλου, του Χατζηδάκη, του Φαήλολ, του Δένδια και βεβαίως του μαγκόμαγκα Αντώνη δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε απο την συμπεριφορά των ΧΑτων βουλευτών. Απλα οι ΧΑτες ειναι (να το θυμόμαστε) και ατομικά επικίνδυνοι, δηλ δεν το χουν σε τίποτα να σε πλακώσουν στις μάπες αμα διαφωνείς, ενώ λχ ο Χατζηδάκης τις τρώει, ο Δένδιας φωνάζει τα ΜΑΤ και ο Άδωνης ωρύεται (μυστικό όπλο: power voice και τετοια)



Πέρα τώρα από αυτό, έχει και τον αυτόκλητο συνομιλητή του Θεού Αντώνη στο τιμόνι. Ναι τον ίδιο που ήθελε να ανακαταλάβει τις πόλεις μας, να διώξει τα παιδιά των ξένωνε απο τους παιδικούς σταθμούς, αυτον που έφτιαξε στρατόπεδα συγκέντρωσης, αυτον που έκοψε το βίντεο του Γαβρά (και δεν ανάσανε όταν γκαριζε ο Παναγιώταρος ενάντια σε μια θεατρική παράσταση, και πως να ανασάνει ο Αντώνης αφού ο ίδιος έκανε τα ίδια και χειρότερα;), αυτον που....ε τελος πάντων καταλάβατε. Και όχι μόνο αυτό αλλά ο Αντώνης, ο ίδιος Αντώνης που έκανε όλα τα παραπάνω ειναι και μνημονιακός δηλ "εχθρος του λαου" (ή αλλιώς κομμένα τα εύκολα φράγκα σε ημετέρους, δηλαδή κομμένα για τους πολλούς ημετερους, ο κύκλος της μάσας στενεύει) όπως είχε και ο ίδιος φροντίσει να πείσει το.... "λαό" του, αλλά εμφανίζεται και ως εχθρος των "αυθεντικών" εκφραστων της γνησιας, κομπλεξικής, αμόρφωτης και ηλίθιας μερίδας της ελληνικής κοινωνίας που για συντομία λέμε φασίστες. Ε σου λεει ο άλλος, αμα είναι να ψηφίσω φασίστες θα ψηφίσω τους γνήσιους και όχι αυτους που -κατά Ταμήλον- βολεύονται με τους γνήσιους που κάνουν την δουλειά που οι ίδιοι θέλουν αλλά ντρέπονται - ακόμα - να κάνουν.


Λογικό δεν είναι; Ψάχνετε λοιπόν το λόγο που η Χρυσή Αυγή δεν πολυπέφτει; Η απάντηση είναι απλή:




Αντώνης Σαμαράς





4 σχόλια:

  1. Έως τη μέση είμαι μαζί σου. Μετά τη μέση διαφωνώ σε κάποια μάλλον βασικά σημεία, zaph, και ιδίως στο συμπέρασμα: ο λόγος έχει όντως όνομα και αυτό είναι το Πολιτικό Σύστημα ολόκληρο. Ο Σαμαράς ως ο εποχικός πρωθυπουργός της εν λόγω περιόδου είναι απλώς ο καταλύτης που κάνει τα πράγματα χειρότερα πιο γρήγορα απ'όσο θα γίνονταν χειρότερα με κάποιον άλλο στην πρωθυπουργία. Είναι όλο το σύστημα όμως που έχει κάνει τον κόσμο να έχει απηυδήσει. Αυτό, έρχεται σε συμφωνία με το δεύτερο τεκμήριο που παραθέτεις (για να θέλουν να πάνε σε άλλο κόμμα...) με το οποίο συμφωνώ πάραυτα. Το δεύτερο τεκμήριο όμως έρχεται σε σχεδόν συνολική σύγκρουση με το πρώτο τεκμήριο, ότι δηλαδή οι ψηφοφόροι της ΧΑ είναι όλοι φασίστες. Διαφωνώ κάθετα. Δεν μας προέκυψε ξαφνικά μισό μύριο φασίστες από το πουθενά. Είναι το σύστημα που τους έχει κάνει να στραφούν προς την ΧΑ. Δεν είναι δυνατόν να αναγνωρίζεις ότι είναι μείζον πρόβλημα η απουσία άλλου κόμματος που να απορροφήσει τον κόσμο και ταυτόχρονα να μην δέχεσαι ότι αυτό επηρεάζει την ψήφο του κόσμου.

    Αν θυμάσαι είχα γράψει ένα σχετικό σενδόνι που εξηγούσα τα πάντα και δυστυχώς ήδη έχω αρχίσει να επιβεβαιώνομαι. Η ΧΑ θα ανέβει κι άλλο αλλά ακόμα είναι νωρίς. Όταν θα αποδειχθεί ότι η καλοστημένη επιχείρηση της τάχα μου εξάρθρωσής της ήταν απλώς για το θεαθήναι και ότι δεν υπήρχε νομικό υπόβαθρο για κάτι τέτοιο. Κοινώς, ένα χαρτί είχαν και έσπευσαν να το κάψουν. Τόσο άχρηστοι οι άνθρωποι.

    Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω να αλλάζει κάτι επί της ουσίας. Μην υποτιμάς αυτό που έχω πει από παλιά ότι ήταν του άλλου το παιδί που πέθανε οπότε στα παπάρια μας. Ο Έλληνας έχει μπολιαστεί με αυτήν τη νοοτροπία. Όσο δεν καίγεται το δικό μου σπίτι ας καούν όλα τα υπόλοιπα κι εμένα στα παπάρια μου. Γι'αυτό έχουμε φτάσει σε όλα αυτά τα χάλια, γενικώς και ειδικώς. Και το θέμα της ΧΑ έχω ξαναπεί ότι δεν εμπίπτει στα προβλήματα αλλά στα συμπτώματα. Το πολιτικό σκηνικό πρέπει να καταρρεύσει και να αντικατασταθεί από ένα εντελώς νέο πολιτικό σύστημα. Έτσι απλά. Αν δεν, πολύ απλά θα συνεχίσουμε τον κατήφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω, ρε φιλέ, ένα κάρο πράματα μού'ρχεται να σου γράψω. Ναι, ο Σαμαράς είναι ο κατ'εξοχήν υπεύθυνος για τη διατήρηση των υψηλών ποσοστών της Χ.Α. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι ο Σαμαράς βρήκε δρόμο στρωμένο από τα πριν: τον Καρατζαφέρη, τα στρατόπεδα του Χρυσοχουντίδη, τις οροθετικές του Λοβέρδου, το κρύψιμο των πρεζονιών στη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων, το gentrification ολόκληρων περιοχών της Αθήνας,... στο τέλος-τέλος, βρήκε μια κοινωνία σε σφόδρα συντηρητική στροφή από τον καιρό του Σημίτη. Όλα αυτά αξιοποίησε ο Σαμαράς κι έβγαινε κι έλεγε τις παπάτζες του για "ανακατάληψη των πόλεων" και τα τοιαύτα. Εν ολίγοις, ο Σαμαράς και ακόμα περισσότερο η Χ.Α. είναι τα σημαίνοντα και όχι τα σημαινόμενα. Η αποκτήνωση του πληθυσμού και η αποπολιτικοποίησή του απλώς επέτρεψαν στα φασιστοσκούληκα να μπορούν να κάνουν πάρτι ανενόχλητα.

    Άδη (ρε φίλε, πληζ, δηλαδή, μάζεψε λίγο τα σεντόνια σου, θέλω να κουβεντιάσω, αλλά, ειλικρινά, από ένα σημείο και μετά σε χάνω ντιπ για ντιπ), αν δεν μου ορίσεις το πολιτικό σύστημα, δεν μπορώ να συμφωνήσω με την άποψή σου περί καταστροφής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @hades
    Φίλτατε δεν εγραψα ποστ με θεμα γιατι νέβηκε η ΧΑ. Αυτο το εχουμε εξαντλησει ολοι μας εδω και καιρο. Περα απο ιστοριες για "το γαμημενο συστημα" κτλ κτλ να θυμομαστε αυτο που γραφω σχεδον σε καθε ποστ φετος: υπαρχει δηλωμενη φασιστικη μεριδα του πληθυσμού στην Ελλαδα. Διαχρονικα.



    Δηλ διαφωνω ρητα με αυτο:
    "ότι δηλαδή οι ψηφοφόροι της ΧΑ είναι όλοι φασίστες. Διαφωνώ κάθετα. Δεν μας προέκυψε ξαφνικά μισό μύριο φασίστες από το πουθενά."

    Τελος παντων το ποστ εχει να κανει με το γιατι ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ η ΧΑ απο τη δολοφονια Φυσσα και δωθε και οχι με το γιατι ανέβηκε αρχικά.

    Η απαντηση για με παραμενει Σαμαρας + ολο το μιντιακο "καθεστως" που τον στηριζει, αν και με εμφανη σημαδια κοπώσεως, απροκάλυπτα.


    @khlysty
    Συμφωνω επι διαπιστωσεως, απλα να θυμομαστε, οπως ειπα κ στον Hades, πως το ποστ ασχολειται με το γιατι δεν πεφτει η ΧΑ, όχι γιατι ανεβηκε. Ο Σαμαρας ειναι η ολοκλήρωση (και βάλε) όλων των προηγουμένων, ας τις πουμε.... λαγους, συμπτωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Zaph, αυτό που μάλλον δεν κατέστησα σαφές είναι ότι αυτά τα δύο που μνημονεύεις είναι οι διαφορετικές όψεις του ιδίου νομίσματος.

    @khlysty
    Ανοίγεις μεγάλο θέμα ως προς εμέ. Με πινελιές, που λέει κι ο Γεωργίου: παλιά έγραφα το συμπέρασμα απευθείας προκειμένου οι απαντήσεις να είναι σύντομες. Πανθομολογουμένως, όλοι συμφωνούσαν ότι για να μην γράφω επιχειρηματολογία δεν είχα. Περιέργως ή μη, τα ίδια άτομα απαντούσαν με επιχειρήματα του στυλ "λες μαλακίες" (και τέλος) ή "δεν έχεις δίκιο" (και τέλος) ή "είσαι γελοίος" (και τέλος). Όπως καταλαβαίνεις επειδή ήμουν πολύ μικρός σε ηλικία για να πάθω εγκεφαλικό, άρχισα τα σενδόνια με πλήρεις αναλύσεις σε κάθε δυνατό επίπεδο. Ξέρω ότι ελάχιστοι αντέχουν αλλά έχει κι αυτό τα θετικά του.
    Στο διά ταύτα: ως πολιτικό σύστημα ορίζω όλον τον κομματικό μηχανισμό που είτε ως κυβέρνηση είτε ως σιωπή μας έφτασε σε αυτά τα χάλια. κοινώς όλους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir