Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Σάββατο, Απριλίου 08, 2017

Carthago delenda est 2

Χώρα που δέχεται με τιμές αρχηγού κράτους ένα καντήλι δεν είναι σοβαρή χώρα, κράτος που πληρώνει τα ναύλα του καντηλιού δεν είναι σοβαρό κράτος.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/4/17 11:48

    Είδες τι ωραία που ήταν στην αντιπολίτευση, που μπορούσε ο κάθε Παπάς να πουλάει μαγκιά ανέξοδα και αβασάνιστα (και για να πούμε την κακία μας, και σεις οι όντως ιδεολόγοι σιγοντάρατε με αφέλεια); Το περίεργο είναι ότι τώρα που τρώνε το καβλί από 10000 μεριές, πάλι έχουν το ειρωνικό υφάκι του γαμάω. Ας πανε με τον Καμμένο να υποδεχτούν το άγιο καντήλι τώρα. Και σούζα στις παρελάσεις. ΠΡΟΧΣΧΙΕΕΕ.. ΑΝΣΙΕΕ
    Ένας παλιός αναγνώστης που δε σχολιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Καρχηδόνα έπεσε, η Καρχηδόνα πάει, και εις άλλα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ανώνυμος
    Να σχολιάζει, να σχολιάζει.
    Το ότι ο χ,ψ,ζ υπουργος για α,β,γ λόγους κάνει το φ,χ,ω πράγμα δεν σημαίνει πως θα του πούμε και μπράβο.
    Ελαφρυντικά μπορώ να βρω λόγω της συγκυβέρνησης με τους ζουρλούς των ΑΝΕΛ αλλά (οπως πάντα) η εξήγηση δεν συνιστά δικαιολογία και στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και όλα τα σχετικά.

    Συμπέρασμα: με ΝΔ, ΣΡΖ ή ΠΑΣΟΚ, κράτος που που δέχεται με τιμές αρχηγού κράτους ένα καντήλι είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ
    Ευχαρισθω

    @estarian
    Πότε έπεσε ρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/17 19:39

      Δε ξερω, φανταζεσαι τι ειχε να γινει αν δεν το κανανε, και χωρις κανενα οφελος κι ολας? Εχω αλλα να απογοητευομαι απο σρζ, και μερικα που να με ευχαριστουν επισης, αλλα αυτο το συγκεκριμενο το βλεπω σαν ενα πολιτισμικο εθιμο πιο πολυ απο θρησκευτικο. Κοινωνικη vs πνευματικη θρησκεια κ.τ.λ. Δε σημαινει οτι το πιστευω η οτι μ αρεσει, και θα προτιμουσα να μην γινοταν καν αλλα μπροστα στα θρησκευτικα στο σχολειο πχ ειναι πταισμα. Με ενοχλει συμβολικα, σαν να λεμε, οχι πρακτικα, ως υπενθυμιση του μη διαχωρισμου, που ειναι το βασικο. Ναι εχει καποιο κοστος που δεν ηταν απαραιτητο να υπαρχει τωρα, τι ποσο ειναι ομως, και σε τι ποσοστο του προυπ/μου? Αμελητεο υποθετω, χωρις να ξερω, open to corrections.

      Χωρισε παντως κρατος-εκκλησια και μετα αν θεωρηθει οτι το φως πρεπει να εξακολουθησει να ερχεται ετσι, χεστηκα, φερτο και σε λαμπαδα τζαμπο, με πανω τζι-αη-τζο ή μπαρμπιε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε, μπάζεις.. Δεν χέστηκα καθόλου αν έρθει η λαμπάδα σε τζάμπο. Γιατί, σε λίγο, θα πρέπει να λέω "χέστηκα" κι όταν μου βάλουν την λαμπάδα.. τέλος πάντων..

      Διαγραφή
  4. Μμμμ... αυτό μου ξέγυγε γιατί είμασταν στο παπόρι. Για το καντήλι που του κάνουνε τεμενάδες μου φαίνεται χρειάζεται η Αγία Χειροβομβίδα (The Holy Hand Grenade of Antioch).

    https://www.youtube.com/watch?v=xOrgLj9lOwk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir