Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Κυριακή, Οκτωβρίου 29, 2006

Στην πυρά, στην πυρά



Είδα σήμερα ειδήσεις στην τουβ(ού)λα. Και εντυπωσιάστηκα! Απ' ότι φαίνεται τελειώνουν οι καταλήψεις, οι απεργίες, το θέμα με την εξαφάνιση του Άλεξ μένει στάσιμο, ο Δημοσιογράφος είναι ακόμα χωρίς δουλειά και οι παρελάσεις πήγαν (σχεδόν) οκ!

Τα παιδιά στα κανάλια κινδύνευαν να μείνουν από (φρέσκο) θέμα... ευτυχώς ο υπερμεγέθης (στην κυριολεξία αν και αδυνάτισε) καλλιτέχνης με την συνδρομή των θεματοφυλάκων του έθνους προσφέρει φρέσκο πράμα!

Βλέπω που λέτε μια ομάδα μαυροντυμένων αξύριστων αντρών-γυναικών (αξύριστοι οι άντρες, αξύριστες και οι γυναίκες) να κουβαλάνε σημαίες και εικόνες και να φωνάζουν.
"Ελλάς - Θρησκεία - Ορθοδοξία"
"Η Παναγία δεν είναι κότα", χαμός! Να κουβαλάνε κάτι ξύλινους σταυρούς, πανά (το πανό->τα πανά :-P), μανουάλια και δεν ξέρω και γω τί άλλο.
"Αμάν, ξαναπαίζει ο κώδικας Ντα Βίντσι ή ξαναήρθε ο πάπας" , σκέφτηκα ο αδαής, αλλά όχι! Απλά ο Τζιμάκος πήγε βόλτα Σαλόνικα. Και κάνει και συναυλίες. Και έβγαλε και αφίσα!

Στην πυρά λοιπόν ο Τζιμάκος, ο αντίχριστος, ο μασκαράς, ο ασεβής! Πώς τολμάς ρε φίλε να κοροϊδεύεις τα πιστεύω μας; Εμάς των πολιτισμένων; Των δημοκρατών; Των μοναδικών με την μόνη σωστή θρησκεία σε όλο τον πλανήτη; Τί σε όλο το πλανήτη, στον γαλαξία και βάλε! Μόνο τα πιστεύω των άλλων επιτρέπεται να κοροϊδεύουμε! Ντροπή, πιπέρι στο στόμα και τώρα σε πιάσαμε γαϊδούρι! Είδα πως έκανε δηλώσεις ο αρχιεπίσκοπος και ο Νομάρχης (είπαμε: ένας είναι)! Αναμένονται δηλώσεις της Ελένης Λουκά και της Μιμής Ντενίση! Το la sousourela θα πάρει θέση οσονούπω! Η Στέλλα Μπεζαντάκου ακόμα δεν είπε τίποτα ενώ η ΕΡΤ αναμένεται να ΜΗΝ κάνει τον Τζιμάκο εκπρόσωπό μας στην επόμενη Eurovision, έτσι για να τιμωρηθεί ο εθνικός μειοδότης.

Ντου και ξύλο όχι στον Θρύλο αλλά στον Τζίμη! Τί λεώ, το ξύλο είναι λίγο... φωτιά και τσεκούρι σε όποιον βεβηλώνει τα ιερά και τα όσια!! Ουουου αντίχριστε! Ουουουουου

Δημοκρατία είναι η ελευθερία να λέει κανείς ό,τι θέλει, αλλά να μην τα παραλέει γιατί το Γκουαντάναμο είναι κοντά!

Πηληροφορίες για τον Τζιμάκο
εδώ

Ουουου σιξ σιξ σιξ!

6 σχόλια:

  1. Που 'σαι ρε Τζερ, σε χάσαμε... Πολλές ειδήσεις δεν είδαμε το Σ/Κ καθότι γυρουλιάζαμε. Χτες σε μνημονεύαμε κιόλας, είχαμε πάει σ'ενα ντεμεκ ανατολίτικο μαγαζί και είχε μέσα κάτι κοριτσάκια που χορεύανε και σε σκεφτήκαμαν! Είχε και 2 γκόμενες που χορεύανε σάλσες και τα σχετικά οπότε σε κάποια φάση μου λέει ο Στεφ: "Ρε συ να πα να τους την πέσω να νομίζουν ότι κάτι κάνανε κι αυτές την Κυριακή;" Πολύ γέλιο σου λέω.
    Όσο για τους πιστούς χριστιανούς ας δουν τα χαΐρια τους (πιάσανε παπά με τσοντοκάναλο λέει) και ας αφήσουνε τις εξυπνάδες. Όχι και ότι ο Τζιμάκος είναι αθώος βέβαια (γενικά μιλώντας) αλλά λέμε τώρα...
    Τα mails που σου στέλνω τα βλέπεις ρε; Άδειαζέ το και καμιά φορά το ρημάδι, όλο τίγκα είναι :P
    Πότε θα'ρθεις στην Αθήνα να βγούμε να γουστάρουμε;
    Φιλούρες πολλές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά δε μου είπες πότε θα ανέβεις!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Μαρία!

    Για Αθήνα δεν έχω ιδέα, έχω μπλέξει τα μπούτια μου εδώ με δουλειές και κέρατα.....θέλω και δεν μπορώ. Οψόμεθα λοιπόν για καλύτερες μέρες. Εκτός και αν κανονιστεί κάτι έκτακτο και .... ενδιαφέρον, για να ανέβω και να φύγω στα καπάκια.

    Για τον Τζίμη λίγα τα λόγια και σεβασμός στον τεραστίου ειδικού και μή βάρους καλλιτέχνη !

    Για χριστιανούς κτλ βαριέμαι να απαντήσω, σόρι

    Για το mail, μην γκρινιάζεις σε μένα αλλά στον δικό σου, (όχι δεν έκανε κάτι αλλά γιατί να χαλάσουμε μια καλή συνήθεια;)... Τέλος πάντων δεν προλαβαίνω να μπαίνω μέσα συνέχεια... ούτε και να βλέπω τα πάντα...θα σου στείλω και το άλλο mail που έχει μια μαούνα ελεύθερο χώρο να μπορείς να το γεμίζεις με άνεση :-)

    Μούτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρες! Δεν ξέρω αν μίλησες με το φίλο σου, έλεγε να μαζευόμασταν το Σ/Κ στο Λαύριο με ψητούρες και τα τοιαύτα, αλλά τον πρόλαβε η μαμά πατρίδα και μάλλον μεθαύριο τέρμα τα δίφραγκα, καλά περάσαμαν αλλά πρέπει να φυλάξει και την παραμεθόριο βεβαίως βεβαίως!!!
    (μη χέσω)

    Εσύ για πε, τι νέα; Τι δουλειές έχεις; Πλάκωσαν τα απελέκητα κι έχεις δουλειές με φούντες; Να χαρώ δηλαδής;

    Φιλάκια πολλάάάάάάά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα!

    Κάτι έμαθα από τον ψάρακα - συνοριοφύλακα(χαχαχούχα) πως ανεβαίνει λέει Πάτρα την Παρασκευή....πάλι θα καύσωμεν το πελεκούδιον αν και είμαι ολίγον τι κουρασμένος και τα μέγιστα μπουχτισμένος....από δουλεία μάλλον δουλεύω λιγότερο από όλους αλλά αισθάνομαι τρομερά κουρασμένος...Δεν είναι για μένα αυτά! Τα απελέκητα δεν παλεύονται τελικά - αν και μεταξύ μας έτσι δεν θα γεράσω ποτέ, θα μείνω αιωνίως έφηβος...αν δεν πάω από κανένα εγκεφαλικό! Καλό ακούγεται :-)

    Love and Kisses,
    Zaphod

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που είσαι ρε τρι-σκατάρατε; Κανένα γκομενάκι άρπαξες; Πληρώθηκα. Έλα Πάτρα να πιούμε το Βόσπορο και μετά να πάω μονάδα να ρίξω καναδυό αεροπλάνα. Πόσο κάνουν πια; θα τα πληρώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir