Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2007

Ρε άι στο διάλογο

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑ!!!

Ώρα Ελλάδος 21:00 και κάθομαι στον καναπέ σα σωστός Νεοέλληνας να δω τι θ' ακούσω. Έχω προαποφασίσει τι θα ψηφίσω ή μάλλον πιό σωστά τι ΔΕ θα ψηφίσω, αλλά ένα από τα χόμπι μου είναι να συλλέγω απόψεις. Το λένε εξάλλου και διάφορες έρευνες οτι ένα πολύ μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων επιλέγουν το κόμμα τους ή τον υποψήφιο που θα εκλέξουν με κριτήριο τη "Διαλογική Μονομαχία" ή όπως έλεγε και ο αρχαίος ημών πρόγονος ο Πλάτωνας στην "Απολογία του Σωκράτους" ντιμπέιτ!

Δεν αρχίσαμε καλάάάάά..........

Ρε τι μ'ενδιαφέρει τι χρώμα γραβάτα φοράει ο παπάρας, αν έχει φορέσει σακάκι μπλέιζερ ή πως κουνάει τα χέρια του και αν έχει κάτσει σα να έχει καταπιεί αγγούρι Καλυβιώτικο; Καλλιστεία έχουμε; Αν ήταν έτσι που είναι ο παππούς που έχουν κάθε χρόνο στον Αντέννα στην κριτική επιτροπή; Πέθανε; Αποκλείεται! Αυτός είναι Χαιλάντερ και μάλιστα της γνωστής οικογένειας των Mc Leod. Θα θάψει το χάρο αυτός.

Δε θέλω να καταρρίψω την επιστήμη της επικοινωνιολογίας αλλά αυτά που άκουγα είναι για ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν πολιτική άποψη και νομίζουν οτι η καθημερινότητα είναι αυτή που περιγράφεται από τις ειδήσεις του Σταρ.

Το πιό εκνευριστικό απ' όλα όμως ήταν το μετά.

Σχόλια από δημοσιογράφους για το τι συμπεράσματα έβγαλαν από το όλο σκηνικό ποιός ήταν συν και ποιός πλην ποιός δηλαδή έχασε τη μάχη των εντυπώσεων και ποιός την κέρδισε. Συγνώμη αλλά διαφορετική εκπομπή έβλεπα; Άλλον είδα να απαντά και άλλον να είναι τρεις λαλούν και δυό χορεύουν; Δε θέλω να επικεντρωθώ σε συγκεκριμένα πρόσωπα για να μη θίξω κάποιον και δεν είναι κι ο σκοπός μου. Το αν δέχεσαι όμως οτι κάποιος κέρδισε τη μάχη των εντυπώσεων μόνο κι μόνο επειδή από απόσκατα στην τηλεμαχία του 2004 ήταν απλώς σκατά χτες τότε το πολιτικό και κριτικό σου αισθητήριο πιστέυω οτι χρειάζεται τουλάχιστον ρεκτιφιέ. Εντάξει παίδες αλλά κάποιοι μέσα σε τέσσερα χρόνια (άντε 3,5 γι'αυτούς για να'μαι ακριβής) παίρνουν πτυχία, μη το κάνετε πρώτο θέμα αν "βελτιώθηκαν" τα παλικάρια μας, ούτε για το ΤΕΕ δεν είναι σχετικά με τα χρόνια που τους κάνουν φροντιστήρια. Με συγχωρείτε κιόλας αλλά περίμενα απαντήσεις έντος του θέματος, έστω και περιφερειακά αυτού. Πόλλες φορές έγινε η παρατήρηση από τους δημοσιογράφους οτι δεν απαντήθηκε η ερώτησή τους, αυτό που το βάζουν; Στην Έκθεση αυτό λέγεται "εκτός θέματος" και σου "κόβουν" όλο το γραπτό.

ΚΟΒΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, δε περνάτε. Και επειδή ήρθατε το Σεπτέμβρη για να δώσετε και αποτύχατε τώρα θα μείνετε στην ίδια τάξη. Έχουμε αποδείξει στο παρελθόν οτι οι κρίσεις μας ενώνουν αλλά δυστυχώς δε μας βάζουν μυαλό. Να μας δω τώρα. Ο καιρός γαρ εγγύς ;-)

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τι αποκομίστηκε από το χθεσινό "τηλεπαιχνίδι" από κάποιους έτσι να δω τελικά αν είναι στραβός ο γυαλός η αρμενίζω εγώ στραβά. Εν ανάγκη κάντε το και σα τη Γιουροβύζιων : Καρατζαφέρης τγουά πουά, Παπαθεμελής ντι πουά, εντ δι Οσκαρ γκόουζ του........


Υ.Γ. Αυτή τη γλώσσα του σώματος σε ποιά ταβέρνα τη σερβίρουν; Χθες μάλλον μοσχαρίσιες ήσαντε. Μουουουουουουου

27 σχόλια:

  1. Καλώς ορίζω τον πρώην (πολιτικό) αντίπαλο Humma. Η συγκυβέρνηση σε blog-ικό επίπεδο είναι γεγονός!

    Είμεθα ένα ζωντανό παράδειγμα για τα ...ζωντανά που έχουμε για πολιτικούς :-)

    Επί της ουσίας: Συμφωνώ απολύτως επί της ουσίας. Λες και είμαστε αμερικανάκια έχουμε κάνει την πολιτική γκομενιστάν. Πως θα κάτσω, πως θα κλάσω, όχι τι θα πώ, αλλά πως θα το πω.

    Από την άλλη είμαι φύση και θέση ... κουτσομπόλης, οπότε με τρώει ο διάολος να βαθμολογήσω - προσπαθώντας όμως να μείνω επί της ουσίας, οκ;

    *Κώτσος: Το έχω ξαναπει πως ο Κώτσος το έχει το μπλα μπλα. Μπορεί να σου αναλύει το ποσοστό μεθανίου στην εξάτμισή σου και να νομίζεις πως ακούς το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Μίλαγε τόση ώρα αναλύοντας τόσο πολύ αυτά που ΔΕΝ έκανε που...συγκινήθηκα! Τουλάχιστον απάντησε σε αυτά που τον ρωτήσανε (όχι άλλη αύξηση ΦΠΑ, βέτο με FYROM, συνέχιση και επιμονή για το 16). ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑΡΑΞΙΕΣ, αλλά μάλλον πάει να χτυπήσει το "χριστεπώνυμον πλήθος" του Καρατζαχέρι και του Στελίκα. Ο "εκβιασμός" για "αυτοδυναμία or death" λογικά σημαίνει πως υπολογίζει να βγει πρώτο κόμμα και ίσως οριακά αυτοδύναμο άρα πάει να χτυπήσει το (πιθανό) 1-2% που του λείπει.

    *Γιωργάκης: Μου θύμησε τον παλιό-κακό Έβερτ. "Θα βρούμε τα λεφτά" κτλ. Έμαθε τα ελληνικά λέξη λέξη αλλά στην σημασιολογία μπερδεύεται μιας και απάντησε 1 (αν δεν κάνω λάθος) ερώτηση και αυτή ήταν SOS: "Τί κάνατε ως υπουργός;"
    Για το 16 τα έκανε μαντάρα.
    Για το γιατί δεν διαχώρισε την θέση του από το ΠΑΣΟΚ όταν έπαιρνε τα μέτρα που τώρα παίρνει η ΝΔ, ομοίως.
    Για την ενδεχόμενη αύξηση ΦΠΑ έκανε την πάπια. Οι ΠΑΣΟΚΟΙ χάρηκαν που είδαν τον George να ...φωνάζει αλλά αυτό εμένα δεν μου λέει τπτ.
    Σημειολογική παρατήρηση: Το ΠΑΣΟΚ είναι καμένο χαρτί ακόμα και το ξέρει και ο Γιώργος. Δεν είναι τυχαίο πως χρησιμοποιούσε την λέξη "εγώ" αντί για το πιο politically correct "εμεις".

    *Αλέκα: Μια κούκλα! Τα γνωστά και ειπωμένα ή αλλιώς "καθαρή στάση". Με μια (φετινή σε όλο το ΚΚΕ) πανέξυπνη καινοτομία: "Ελάτε μαζί μας ακόμα και αν δεν πολυσυμφωνούμε, γιατί εμείς είμαστε clean cut και δεν θα σας αφήσουμε αμανάτι. Ελάτε ακόμα και αν διαφωνείτε, γιατί με τούτους χαΐρι δεν κάνουμε. Καμία υποχώρηση που να χτυπιούνται".

    *Αλεξίκας: All the money. Ανέλαβε να καθαρίσει για όλη την αριστερά, μιας και ο Γιωργάκης περιοριζόταν να νιαουρίζει και η Αλέκα έλεγε τα γνωστά. Ειδικά στην παρατήρηση που έκανε στον Κώτσο πήρε πόντους (ήταν η μοναδική φορά που ο Κώτσος καταδέχτηκε να "απαντήσει", και μεγάλο λάθος του George που το άφησε περίπου ασχολίαστο.)

    *Γιώργος της Έφης (:-Ρ): Αυτό το παιδί με μπερδεύει. Ευφράδεια στην τουβού έχει, ήταν ο πιο "δημοκρατικός" απ' όλους (συνεργασίες, πολυκομματισμός, αξία σε όλο το φάσμα κτλ) αλλά ταυτόχρονα και ο πιο "λιγό απ' όλα" απ' όλους. Ειδικά η φάση Ξανθόπουλου (αυτοδημιούργητος κτλ) και η φάση με την οικογενειοκρατία (πανέξυπνο!) έβγαλαν πολύ γέλιο. Στο τέλος τα ψιλοχάλασε φωνάζοντας χωρίς λόγο. Έτσι και αλλιώς ψήφο από εμένα δεν θα πάρει και το ξέρει. Την άλλη φορά προτείνω ντουέτο με την Έφη.

    *Στελίκας: Μαζί με την Αλέκα (από Τζιμάκο) είναι οι μόνοι πολιτικοί που έχουν γίνει τραγούδι. Μόνο που το τραγούδι του δεν τον πολυκολακεύει. Θα πώ ότι έλεγα κ για τον Σημίτη. Κοντοί με όλη την σημασία της λέξεως. Απάντησε σε όλα αλλά κατά κανόνα ξεχνιόταν και κόλλαγε.

    Ταύτα. Επί της ουσίας ...πείστηκα να ψηφίσω Φλάντζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπάρχει πληρης ταυτιση αποψεων μεταξυ εμου και των κ.κ. zaphod και Humma.
    Δεν εχω να κανω καμιά αλλη δηλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λοιπόν αυτό που θα τους άξιζε θα ήταν να προσγειωνόταν στο στούντιο ο Σαματατζής ο Απειρως Παρατεινόμενος και να τους άρχιζε στα μπινελίκια... Ευσεβείς πόθοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά ήταν δεν καταλαβαίνω τι κακό βρήκες! Μου άρεσε που ήταν όλοι οι τηλεσταρς μαζεμένοι. Από τη μια οι πολιτικοί του σταρ σύστεμ, και από την αλλη οι δημοσιογράφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/9/07 19:27

    Δυστυχώς, κανείς τους δεν τόλμησε να κάνει την ανατροπή. Οι "μεγάλοι" επειδή δεν τους συμφέρει και οι "μικροί" από φόβο (??) μήπως δεν τους ξανακαλέσουν.

    (Οι τηλε-αστέρες για να μην τους τραβήξει το αφτάκι το αφεντικό τους, προφανώς.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ με κάθε λέξη. Συμπληρώνω απλά ότι η δημοκρατία για καιρό ακόμη θα περιμένει πίσω από ένα στούντιο. Ίσως κάποτε οι τηλεκανίβαλοι να επιτρέψουν την εμφάνισή της στο γυαλί. Ποτέ όμως όσο στεκόμαστε μπροστά σε ένα γυάλινο κουτί δε θα τη δούμε να ζωντανεύει. Η τελική επικράτηση της τηλεοπτικής υποκουλτούρας που εκθειάζει προπαγανδιστικά τη δημοκρατία τους, αλλά τελικά την υπερφαλαγγίζει και τη σφίγγει σε σημείο πνιγμού μέσα από ένα στημένο διάλογο που δεν επιτρέπει ελεύθερες κινήσεις. Η δημοκρατία δε συστήνεται με ερωτήσεις, η δημοκρατία γεννιέται από τη δράση και τον ουσιαστικό διάλογο του σεβασμού και των θέσεων. Δεν είναι παρά ένα τηλεοπτικό σόου με πρωταγωνιστές περσόνες των μέσων επικοινωνίας (δημοσιογραφικό κατεστημένο και πολιτικούς που εξαρτώνται όλο και περισσότερο από την τηλεοπτική προβολή και την επικοινωνιακή τους τακτική).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mου φαίνεται οτι καλά εκανα που δεν το είδα το debate.. τι να δώ άλλωστε?? Eμαθα τα καθέκαστα σήμερα απο όλες τις οπτικές γωνιές.. μηπως δεν είμαι σωστή πολίτης?? Με συγχωρείτε αλλα τετοια στησίματα δεν τα μπορώ.. Θα μου άρεσε να τους έβλεπα όλους μαζί για 4 ώρες σε ενα studio μαζί με άλλους τόσους ψηφοφόρους τους! κλεισμένους σαν reality!!!! χααχαχαχαχα αυτό μάλιστα! Με συγχωρείτε που δεν μπορω άλλο τα "ΘΑ" και ειδικά σε ένα so and so σκηνοθετημένο debate.

    υ.γ. καλώς ήρθες Ηυma :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς σας βρήκα ξανά. Συγνώμη που άργησα ν' απαντήσω αλλά περνούσα τον πισινό μου από καλίμπρα μετά απ'το πήδημα των Ισπανων και προσπαθούσα να τον επαναφέρω σε φυσιολογικά μεγέθη. Γύρισα και βρήκα πολλά όμορφα σχόλια. Ευχαριστώ γι'αυτό. Είμαι φύσει τεμπέλης πράγμα που αποδυκνείεται και από το οτι ο φίλτατος Zaphod με φιλοξενεί στο ευάερο και ευήλιο Blog του αφού εγώ βαριέμαι να φτιάξω δικό μου.

    2Zaphod : Μεγάλε είσαι μέσα σ'όλα. Σκέψου οτι το μεγαλύτερο ντόρο τον έκανε το σχόλιο της Χούκλη στο Λιάτσο και η Στάη που του την είπε. Δε ξεφεύγουμε με τίποτα από το κουτσομπολιό και την κατάρα της Τατιάνας. Ήταν πάντως το αλατοπίπερο της σούπας. Μου είπε ο πατέρας μου οτι ο Χέρι-χέρι μπήκε στην ΕΡΤ κρατώντας ένα λεμόνι και όταν τον ρώτησαν γιατί το είχε μαζί του είπε οτι ήταν για να γίνει πιό νόστιμη η σούπα. Καλό;

    2_st_ : Είμαστε καλά παιδιά πάνω απ'όλα γι'αυτό συμφωνούμε. Στείλε και κανά τσουρέκι απ'τον Τερκενλή ;-)

    2pastaflora : Εντάξει είπαμε είμαστε νέοι στο χώρο, δε καταλαβαίνουμε και τα συνθηματικά σας (Σαματατζής ο Απείρως Παρατεινόμενος;;;). Όπως όμως προείπα και παραπάνω είμαστε καλά παιδιά πάνω απ'όλα γι'αυτό συμφωνούμε.

    2spirosvii : Το έπιασα το υπονοόυμενο!!! Πολύ σταριλίκι βρε αδερφέ. Ε τότε έλειπε ο Αρναούτογλου και η Κλάρα να ρίξει κι ένα χέσιμο να γουστάρουμε.

    2espoir : Μπα τι ανατροπή; Αυτά στο WRC αν θες. Πάντως μου έδωσες άλλη μία ιδέα τώρα που σε διάβασα για το γιατί δε μ'αρεσε το χθεσινό. Αυτό το τυποποιημένο στυλάκι που φορούσαν ως ένδυμα. Τελικά οι επικοινωνιολόγοι και οι ίματζ μέικερς πιστεύω έχουν κάνει κακό με το να Αμερικανοποιούν την εικόνα των πολιτικών. Φαντάζεσαι τι φροντιστήριο πέφτει πριν από κάτι τέτοια ντιμπέιτ; Πολύ τυποποιημένα πράγματα και υποκριτικές συμπεριφορές για το φαίνεσθαι. Ευτυχώς τα τυποποιημένα προιόντα έχουν και ημερομηνίες λήξης.

    2δείμος : Εσένα δε σε παίζω, τα γράφεις πιό καλά από μένα! Επειδή έχω και λίγο σχέση με την εκπαίδευση όπως και συ, ελπίζω αυτά να τα περνάς και στα παιδιά, όσα από αυτά σ'ακούνε γιατί έχουν συνηθήσει να βλέπουν μόνο. Ελπίζω επίσης, εσύ να φοράς ωραίες γραβάτες για να σε προσέχουν. Προπαγάνδα ενάντια στην προπαγάνδα της TV. Εύγε!

    2stellini : Καλώς σας βρήκα δεσποσύνη. Ευτυχώς που για την περίπτωσή μας η έννοια του πολίτη δε μετριέται από την AGB σε μονάδες τηλεθέασης. Δεν είδες τι έπαθα εγώ που το είδα; Νόμιζα πως βρισκόμουν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν μετά. Άλλα είδα πριν, άλλα άκουγα μετά από τους δημοσιοκάφρους και άλλα διάβαζα σήμερα. Βράστα. Είσαι πάντως στο ίδιο μήκος κύματος με την ιδέα που έριξες. Σκεφτόμουν και γω να το ρίξω σαν ιδέα αλλά ξέχασα να το γράψω. Οι πολιτικοί, βορά στα ανθρωποφάγα ερωτήματα των πολιτών, να δω εγώ τότε πως θα μπορούσαν να ξεφύγουν απο το καναβάτσο. Αν και πιστεύω οτι μας έχουν φοβήσει τόσο πολύ αυτοί που δε θα κουνηθούμε ρούπι απέναντί τους γιατί νομίζουμε οτι τους έχουμε ανάγκη.

    Καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είδα μόνο το τελευταίο 2λεπτο που ο καθένας έλεγε το παραμύθι του.. Από αυτά που άκουσα μετά απο τους δημοσιοκάφρους (σε όλα τα κανάλια) αυτό που έλεγαν ότι έμεινε πως ο Κοκός δεν συνεργάζεται με κανέναν και πως θα ασκήσει βέτο στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια (προφανώς για να πιέσει τους δυσαρεστημένους δεξιούς - που φλερτάρουν με τον Ρόκι).. Α, και τις κλασικές μπούρδες του κάθε κομματόσκυλου πως ο δικός μας ήταν καλύτερος.

    Το μόνο έξυπνο που άκουσα χθες ήταν η δήλωση του Καρατζαφέρη κατα την αποχώρησή του από την ΕΡΤ: "Θα πώ στον κ. Καραμανλή το ίδιο πράγμα που του είχα πεί όταν είχε σπάσει το πόδι του: Τώρα θα καταλάβεις πόσο σημαντικά είναι τα άκρα"
    (μπορεί να είναι φασίστας, αλλά έχει χιούμορ ο @#$#@$@)

    Ω! μεγάλε ηγέτη Humma, εύχομαι η Γιγάντια ΑστροΚατσίκα να σε έχει πάντα καλά και να φτερνίζεται στο φωτεινό σου δρόμο..
    Γείτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άρτι επιστρέψας μετά από τα ποτά που χρειάστηκα για να ξεπεράσω την ισπανική υποχώρηση.

    Πάλι χάσαμε ρε; Θα πεθάνω ρεεεεεεεεε!

    @spirosvii, espoir: Καλώς ορίσατε!

    @Humma: Μετεξεταστέος. Ο Σαματατζής ήταν ένας κατά - λάθος - αθάνατος, που είχε βάλει σκοπό της (αιώνιας και καταραμένης) ζωής του να προσβάλει προσωπικά κάθε έλλογο ον του σύμπαντος ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.

    Περί Καρατζαχέρι: Αυτός χαραμίζεται στην πολιτική ή/και δημοσιογραφία. Άκουσα πως ο Μητσικώστας ψάχνει συνεργάτες. Το έχει ο άνθρωπος!

    @all: love&kisses

    A ρε pastaflora τι μου θύμησες τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η μοσχαρίσιες μάλλον σκληρές και άνοστες μου έπεσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε σεις αυτη η Ισπανία μας έχει οπως εχουμε εμεις την Γαλλία!
    Πολυ πελατειακή σχεση!

    Καλημερα απο τα τσουρεκια του τερκενλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απορώ που κάθισες και το είδες.. 2 ερωτήσεις είδα, γέλασα και το κλεισα.
    δε λεω περισσότερα θα καρφωθώ ότι ειμαι αναρχοχουντικος βασιλοκουκουές και δε λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ κυριε Ζαφορντ:

    Παρακαλώ πέρασθε απο το εκλογικόν μου κέντρο να παραλάβατε το ψηφοδελτιον σας.

    Dr.Φλαντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2Slartibartfast : Θα συμφωνήσω για τον Χέρι-χέρι, το έχει το τηλεοπτικό απίλ. Τόσα χρόνια θα μου πεις κάνει εκπομπή στο κανάλι του, είδες τι κάνει η προπόνηση;

    Θα προσευχηθώ στη Μεγάλη Πράσινη Ακριλικρίση να σε ευλογεί με την ευχή της. Αψού

    2Zaphod : Γειά σου προέδρα. Ασε ρεεεεεε, τι είναι αυτά τα παιδιά γαμώ την ψυχολογία τους. Να ξέρεις οτι μπορούν και να μη βάζουν καλάθι! Βουντού τους έκαναν; Καλά τα είπε ο Παπαδογιάννης : "με τετοια επίθεση δε παίρνουμε ούτε κυπελλάκι παγωτό".

    Έσφαλα οικτρά που δε ξέρω τον Σαματατζή αλλά δεν ήθελα να κλέψω να πάρω τηλέφωνο και να το παίξω οτι τον ξέρω. Σε ποιό κέντρο εμφανίζεται ο μάστορας;

    Α! Το καινούργιο του Μανού (La radiolina) γαμεί!!!!!!

    2candy's τετραδιάκι : Καλως σε βρήκα και ιδιαιτέρως. Τι ευγενικά παιδιά που κυκλοφορούν στη Blogοσφαιρα (σε αντίθεση με τη Βογκονόσφαιρα)!

    2roidis : Μία απ'τα ίδια μεγάλε. Έκατσα με θαυμαστή όρεξη να τις φάω τις μοσχαρίσιες που θα σέρβιραν γιατί τις είχα χάσει το 2004 αλλά άντεξα μόνο 1:30 ώρα.

    2_st_ : Άσε καρντάση έχoυν κόψει ταρίφα τις εικοσάρες οι Ισπανοί. Για μία ακόμη φορά θα πω οτι το πιό εκνευριστικό είναι οτι ξέρουμε πως μπορούν οι δικοί μας. Δε μπορώ να καταλάβω τι τους έχει πιάσει :-{

    Να σου πω, με τα τσουρέκια δε θέλω να συνάψω διαπροσώπικές σχέσεις να τα ξεσκίσω θέλω....

    2Estarian : Το ξέρουμε το ποιόν σας κε Estarian μη κρύβεστε. Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια πάντως, συμφωνώ με τους αναρχοχουντικούς βασιλοκουκουέδες, αν κατέβουν θα τους ψηφίσω.

    Συγνώμη Dr. Φλάντζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ήταν τόσο μονότονα απογοητευτικά ίδιοι όλοι τους!

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Humma κακό παιδί! Δεν το διάβασες το μάθημά σου. Είναι Βογκόσφαιρα και όχι Βογκονόσφαιρα.
    Πρόσεχε παλικάρι μου. Αν διαβάσεις το μάθημά σου θα σου στείλω και έναν τόμο Βογκονικής ποίησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Humma: About Manu: Αυτό έλειπε, να μην γαμούσε!
    Για συναυλία δεν βλέπω φως με τπτ γμτ :-)

    Ο Σαματατζής παίζει μπάλα στο Γυρίστε 3.

    @Ηγέτη της νέας αλλαγής Δρ Φλάντζα: Έεεεεεεφτασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπήκα να αφήσω σχόλιο αλλά ήταν κάπως μεγάλο και το έκανα ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πραγματικά απορώ με την αντοχή σου!! Η τηλεόραση δεν άνοιξε καθόλου εκείνο το βράδυ, παρακοούθησα μόνο αργότερα τα σχόλια των δημοσιογράφων και πήρα μυρωδιά του τι ειπώθηκε και μου έφτανε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ψυχολογία σήμερα είναι σαφώς ανεβασμένη μετά τη νίκη επί των Κροατών. Λες να έγινε κάνα θάμα;

    2Louki : Καλημέρα ή μάλλον τέτοια ώρα που είναι καληνύχτα.

    2Slartibartfast : Σόρρυ Μ.Α.Τ.Σ.

    2Zaphod : Συναυλία ξέχασέ τη. Μάλλον από του χρόνου για να έχουμε μάθει καλά και τα τραγούδια. Ζζζουλιάάάάάρη......

    2Menios : Γειά σου και σένα. Έβαλα εγώ σχόλιο στο post σου ;-)

    2ellie : Είμαι ιδαίτερα ανθεκτικός σε ακραίες συνθήκες, χαμηλές, θερμοκρασίες, υγρασία, άγχος, παχυσαρκία κλπ. Πιστεύω πάντως οτι δεν πήρες την ιδέα που έπρεπε ακούγωντας τα σχόλια μετά. Άρα έχασες αλλά δε πρέπει να στεναχωριέσαι. Θα ξαναπαιχτεί σε επανάληψη σε 4 χρόνια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ήταν πολύ αστείο να βλέπεις τον κωστίκα να προσπαθεί να μην κουνάει τα χέρια του και τον γιωρίκα να προσπαθεί να milisei ellinika...για τα 50 δευτερόλεπτα που το είδα (σε zapping)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @if_..igeneia: Και εμείς που το είδαμε τι καταλάβαμε;

    @thrills: Χαχαχα! Έχεις απόλυτο δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/9/07 12:16

    Αγαπητοί φίλοι Ciao Ant1!
    Θα ήθελα να σχολιάσω και εγώ ολίγον το πως είδα το ντιμπεεεεεϊτ.
    Η κατάσταση μου θύμισε λίγο το χωριό μου όταν οι ντόπιοι, αν και καλά παιδιά, θέλανε να μοιάσουν πολύ στους Αθηναίους. Εμφάνιση τζι-τζι αλλά μόλις άνοιγαν το στόμα τους ήταν λες και τους έβλεπες καβάλα σε τρακτέρ. Ξεκινάω....
    Κωστάκης : Πρέπει να γίνει ο πρώτος ράππερ - πολιτικός. Αν τα λεγόμενά του είχαν και λίγο ρυθμό, με μια μουσική υπόκρουση το αποτέλεσμα θα ήταν τέλειο. Την κίνηση την έχει. Όσο για τα αυτά που είπε, πλέον απο το ένα μπαίνουν και απο το άλλο βγαίνουν. Τα έχουμε ξανακούσει.
    George : He isnt made to become a president. His answers were alla dalon. He was asked for the fpa and he was saying about how nea dimokratia fucked our country. His breads are not many.
    Αλέκα : Αυτοί, όπως και οι υπόλοιποι έχουν το ακαταλόγιστο. Λένε οοοοτι θέλουν μπάς και πάρουν κανα ψήφο αφού μια και έτσι ξέρουν οτι δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ κυβέρνηση. Το καλό είναι οτι είναι σταθεροί στις θέσεις τους και απο αυτούς ακούμε τα ίδια και τα ίδια. Θα μπορούσε κάλλιστα να μπεί να αφίσα της Αλέκας και ένα κασετοφωνακι με κάποια παλιότερη συγκέντρωσή της προ δεκαετίας.
    Αλέκος : Έεεελα Αλέκο.... ποιός κάνει τα επισόδια με τους αστυνομικούς? Ποιός?!?! χαχαχαχαααα!!! Αφήστε με να ξέρω κάτι παραπάνω επι τούτου....
    Γιώργος (όχι ο George... o άλλος) :
    Αυτό τον άνθρωπο δεν μπορώ να τον ψυχολογίσω. Ένα έιναι το σίγουρο. Δεν είναι μαλάκας, αλλά μαλακίες κάνει. Τώρα πως το καταφέρνει αυτό δεν ξέρω.
    Στέλιος : Δεν τον περίμενα τόσο καλό. Πως γίνεται όμως ένας άνθρωπος να ξεκινάει απο το ΠΑΣΟΚ, να βρίσκεται (sorry... συνεργάζεται) με την ΝΔ και τελικά να φτιάχνει δικό του κόμμα, να μπορεί να σε πείσει στα πιστεύω του?

    Η κάθε χώρα έχει τους πολιτικούς που της αξίζουν. Το ίδιο ισχύει και για την δική μας. Θεωρώ οτι είμαστε μιά τριτοκοσμική χώρα με ευρωπαϊκό φερετζέ που καλύτερα να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό της....
    Και θα κλέισω με μια φράση που μας έλεγε ο μαθηματικός μας back to school όταν του λέγαμε μαλακίες : Α ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kαλε τα καλύτερα χάνω! Ήμουν στην Τήνο, μαζί με 80 πούλμαν κωλόγριες που θα ψηφίσουν Στέλιο λίγα τα ψωμιά του Μπούλη παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir