Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2008

Ενα δύο, ναι με ακούτε;



**** Στο τέλος του άρθρου υπάρχει σοβαρό update, έτσι για να δείξουμε πως δεν έχουν όλες οι πουτάνες ίδιο χρώμα ματιώνε!!!!****

Δοκιμή αλήτικου-ρουφιάνικου ποσταρίσματος, πάνω σε μια ιδέα της Ροδιάς και άλλη μια του island στα σχόλια του προηγούμενου ποστ.

(Υπότιτλος: Αν ήμουνα εφημερίδα!!!! - Εξαιρετικά αφιερωμένο στην αδεκαστη κα Κουναλάκη φανατική υποστηρίκτρια της αντιγρ...εεε μετάφρ.... εεεεε.... αντικειμενικής ενημέρωσης!)


Aδέκαστη δημοσιογράφος επί το έργον



Προσεχώς
:
Update +++φωτογραφίες από το "Kωλάρες για χύσιμο", το 3 (που είναι και καλό)

ΚΑΙ:

Θα έχουμε και ενημέρωση από το aeisixtir news!

  • Τί λέει η Βίσση για την Βανδή
  • Τι λέει η Βανδή για την Βίσση
  • Τι λέει η Βίσση για αυτό που λέει η Βανδή για την Βίσση
  • Η απάντηση της Βανδή σε αυτό που λέει η Βίσση γι αυτό που είπε η Βανδή για τη Βίσση
  • Μακάκας - ανάλυση
  • Κα Αθήνη - παρουσίαση ιδεολογικής πλατφορμας
  • Αποκλειστική συνέντευξη της κας Μπεζαντάκου. Το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση της κας Σαρρή στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές
  • Τι λέει ο Χατζηγιάννης για το Κυπριακό
  • Τι λέει το Κυπριακό για τον Ζατζηγιάννη
  • Η Ζέτα και ο Αντώνης. Αναλυτικό ρεπορτάζ από την κρεβατοκάμαρα με οπτική γωνία αισθητικη μιας και ο παπαράκης (κρητικό κ) μας τραβούσε κρυμμένος μέσα σε ένα blue suede shoe.
  • Τι χρώμα σουτιέν φοράει η Βέφα
  • Πως λένε την κούκλα μπατσίνα που συνοδευει την Τσέκου στον ανακριτή (....ααααχχχ)
  • Πως λένε τον ψηλό μπάτσο που συνοδευει την Τσέκου στον ανακριτή ( με σεβασμό στο γυναικείο κοινό)
  • 5 έφαγε ο γαύρος από την Τσέλσι (δοκιμή προφητικών ικανοτήτων)
  • Θέμος -Μάκης, Μάκης - Θέμος η ιστορία ενός μαραμένου έρωτα
  • 1000 πράγματα που πρέπει να ξέρετε γύρω από το σεξ
  • 2000 πράγματα που δεν θέλατε να ξέρετε γύρω από το σεξ και αναγκαστήκατε να μάθετε
  • Πως το τρίβουν το πιπέρι
  • Ξανθες μουνάρες. Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας.
  • Το να σου αρέσουν οι σουηδέζες σε κάνει ρατσιστή;
Γιατί στο aeisixtir κάνουμε ρεπορτάζ και όχι ρεπορτ-jazz σαν μερικούς μερικούς!!



Δοκιμή αύξησης επισκεψιμότητας (για να διαβάσει και κάποιος το update εάν και όταν το γράψω, το κάνουν και άλλοι έντυποι συνάδελφοι της ενημέρωσης):
Κώλος
Πούτσος
Μουνί μουνί μουνί μουνί μουνί (μου αρέσει και το γράφω παραπάνω)
πιπαπιπαπιπαπιπαπιπαπιπαπιπαπιπαπιπαπιπαπιπαπιπαπιπαπιπα :Ρ
Βυζί
Βυζιά
Βυζάκια
Βυζάρες φυσικές
Βυζάρες με σιλικόνη
Ροζ DVD - αμοντάριστα πλάνα

Ζαχόπουλος, Χαζόπουλος
Ψηλές καλλίγραμμες κοπέλες στο χώρο σου για 18,23 Ευρω + ΦΠΑ

......
Φωτο από το Κωλάρες για χύσιμο 2 που είναι μάπα:



Update!!!
a) Τα απαραίτητα ροζ για να ανεβάσουμε τα hits:
Γαμάω την πουτάνα, γαμημένε σκύλε, τσίμπα ένα αρχίδι, (γ)ούφα τον και δεν συμμαζευεται διότι ο καλός ο μύλοτας όλα τα αλέθει, ξεκωλιάρες στον χώρο σου μόνο 20 ευρώ, στοματικό, πισωκολλητό, μασάζ, μασάς, δεν μασάς θα το διαβάσεις το παρακάτω ρε παλιομασκαρά!!!!!

b)
Ορίστε ρε γαϊδούρια ένα άρθρο που είναι και προσεγμένο και μελετημένο και μου αρέσει κιόλας! (πηγή: http://www.tanea.gr//ColumnCategory.aspx?d=20080215&nid=7483205&sn=&spid=876)


Το ξαναγράφω για να δικαιολογήσω και τον όρο update:

«Να τελειώνουμε με τη θρησκεία»
Διευκρινίσεις και προϋποθέσεις για μια θεσμική μεταρρύθμιση
Του Ηλία Ευθυμιόπουλου
Oτίτλος δανεισμένος από το διάσημο βιβλίο του Ρεζίς Ντεμπρέ γίνεται και πάλι επίκαιρος μετά την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου και την αναπόφευκτη επανεκκίνηση του διαλόγου γύρω από τη σχέση Εκκλησίας- Κράτους.
Όπως λοιπόν λέει ο Ντεμπρέ, οι περισσότεροι από τους μελετητές κάνουν διάκριση ανάμεσα στους όρους λατρεία, πίστη και θρησκεία, με την τελευταία να είναι η πιο ασαφής από τις έννοιες και να συμπυκνώνει όχι μόνο τις πεποιθήσεις, αλλά και μια σειρά πρακτικές που εν τέλει συγκροτούν μια ηθική κοινότητα, αυτό που άλλως λέγεται Εκκλησία. Και όπως υπάρχουν πολλές εκκλησίες, έτσι υπάρχουν και πολλές ηθικές, που όχι απλώς υποδεικνύουν ή επιβάλλουν στάσεις ζωής, αλλά- κι αυτό είναι το χειρότερο- κατασκευάζουν δόγματα, φονταμενταλισμούς ακόμη και κρατικές δικτατορίες. Είναι πολύ νωπό το παράδειγμα του Αφγανού που καταδικάστηκε σε θάνατο γιατί κατέβασε αντιμουσουλμανικά κείμενα από το Ίντερνετ, ενώ κανείς δεν αμφιβάλλει πως πολλές από τις πρόσφατες «επαναστάσεις» μυρίζουν ράσο και πετρέλαιο.
Ένας από τους πολύ μεγάλους στοχαστές του 20ού αιώνα, ο Λεβί Στρος, κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα αντιπαραβολή ανάμεσα στη μαγεία, η οποία βεβαίως επιβιώνει σήμερα κυρίως στις πρωτόγονες κοινωνίες, και στη θρησκεία. Η πρώτη, λέει ο Λεβί Στρος, τείνει να ενσωματώνει τον άνθρωπο στη φύση, μια φύση που τον απειλεί αλλά και τον προστατεύει, μια φύση ταυτόχρονα ξένη και οικεία, μια φύση με την οποία συνδιαλέγεται. Έτσι προκύπτουν σύμβολα, τελετουργίες και συμπεριφορές που εξορκίζοντας το αντιληπτό περιβάλλον, διαμορφώνουν στρατηγικές επιβίωσης. Βέβαια, τέτοια «ειδωλολατρικά» στοιχεία συναντάμε ακόμα και σήμερα στις μονοθεϊστικές θρησκείες: λιτανείες για την «ευφορία των καρπών της γης», τάματα τα οποία προεξοφλούν μια ανταμοιβή, φυλαχτά για την απόκρουση ασθενειών κ.τ.λ.
Στον αντίποδα, η θρησκεία θέλει να ανατρέψει τους συσχετισμούς, να εξανθρωπίσει την εξωανθρώπινη φύση, να επιβάλει τους δικούς της νόμους απέναντι σε μια τάξη που έρχεται απ΄ αλλού και προφανώς δεν βολεύει τα ιερατεία και τις συμπράξεις Κρατών- Εκκλησιών. Ο ένας και μοναδικός θεός, η ορθοδοξία, οι τρόποι αναπαραγωγής των δομών κτλ. δεν είναι τίποτα άλλο από την (πολύ πετυχημένη) προσπάθεια δημιουργίας νέων μορφών διακυβέρνησης, μετά την κατάρρευση παλαιών αυτοκρατοριών και την ανάδυση του χριστιανισμού- κύρια στον δυτικό κόσμο. Από κει και πέρα ανοίγει ο δρόμος ώστε να μπορεί να γίνει θρησκεία ακόμη και ο Ολυμπιακός, η Φόρμουλα ένα ή ο Έλβις Πρίσλεϊ. Με την έννοια αυτή, η σύγχρονη Εκκλησία δεν θέλει τίποτα άλλο από οπαδούς ακόμη κι αν ακούνε χέβι μέταλ, φοράνε σκουλαρίκια, καβαλάνε μηχανές ή λατρεύουν ταυτόχρονα και τον θεό της μπάλας. Λίγο ενδιαφέρει. Αρκεί να γεμίζουν οι ναοί, και βέβαια τα ταμεία. Η εξουσία, ακόμη και στο εσωτερικό των εκκλησιών, είναι συνάρτηση της οικονομικής επιφάνειας.
Η περίφημη εκκλησιαστική περιουσία και οι οικονομικές συναλλαγές γύρω απ΄ αυτήν- που όχι σπάνια παίρνουν τη μορφή σκανδάλου- είναι η χειρότερη μορφή εκκοσμίκευσης του χριστιανικού παραδείγματος, πολύ χειρότερη απ΄ την εμφάνιση των ιεραρχών στα μίντια ή τη διατύπωση πολιτικών θέσεων απ΄ τη μεριά των προκαθημένων. Στο κάτω κάτω όλοι οι Έλληνες πολιτικολογούν και καθήκον της Αριστεράς είναι όχι τόσο να καταγγέλλει τους αφελείς ακροδεξιούς ή εθνικιστικούς παροξυσμούς επισκόπων τινών, όσο να προτείνει διεξόδους που να πείθουν το εκλογικό σώμα. Οφείλει να οικοδομήσει τις απαραίτητες συμμαχίες για την απεξάρτηση του Κράτους από την Εκκλησία, να βρει τις θεσμικές διαδικασίες και να διατυπώσει τα απαραίτητα νομικά κείμενα. Η Γαλλία το έκανε ήδη εδώ και έναν αιώνα, με έναν νόμο στον οποίο η λέξη θρησκεία δεν υπάρχει ούτε μια φορά. Αντίθετα, αναγνωρίζεται το δικαίωμα της άσκησης της λατρείας από πρόσωπα τα οποία συνέχονται από κοινές πεποιθήσεις (croyances). Μια αντίστοιχη μεταρρύθμιση θα έπρεπε να ξεκινήσει και στα πανεπιστήμια. Η θεολογία να αντικατασταθεί από τις επιστήμες των θρησκειών.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/2/08 20:25

    Εγω την πετσετα θελω απο το προηγουμενο ποστ!Αν και αρχιζω να 'μυριζομαι' οτι ουτε εσυ την κατεχεις? Κουφαλα βαζελε, ειχα κανει κι εγω ενα τετοιο πειραμα πριν απο μερικες βδομαδες και η ακροα/θεαμα/τικοτητα του blog εκτιναχθηκε.. αλλα δεν ειναι και νεο οτι βυζια,μουνια και κωλοι πουλανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχω δύο βασικές απορίες που απαιτούν άμεσα και επίμονα απάντηση

    πρώτο και βασικότερο, τι πίνεις και δεν μας δίνεις? (και που μπορώ να το βρω???)

    και δεύτερο (και εξίσου βασικό!)
    έχεις σκεφτεί να κάνεις podcast?
    γιατί να κουράζεσαι να γράφεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ περιμένουμε για το νο 3, σορρυ το update εννοούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ax δεν εχω δει το 1 και 2. Λες να έχω πρόβλημα?? :PPP

    Kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορία :

    H κωλά(θ)ρα για χύσιμο 2 που είναι μάπα πως θα μαυρίσει ανάμεσα στις πτυχώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν πρώτα δεν έχει γίνει αφιέρωμα στην επικών διαστάσεων υπερπαραγωγή "Εμείς οι βλάχοι όπου λάχει", ουδένα άλλο αφιέρωμα μπορεί να σταθεί στο παγκόσμιο γίγνεσθαι... :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @pare1saktos
    Μπα δεν είναι και καλο το πείραμα. Ελάχιστες επισκέψεις ήρθαν μετά από search του λήμματος πούτσος... Απλά όταν ο άλλος βγάζει εφημερίδα που είναι τίγκα στις κωλάρες, στις ειδησάρες (:Ρ) και στις ροζ αγγελίες και μετά λέει εμάς πουτάνες, ε είναι για πολύ δούλεμα (αυτό δεν πάει στην καθημερινή σαφέστατα αλλά στις εφημερίδες και τον έντυπο τύπο γενικοτερα)

    @derek
    α) Δεν σου λέω
    β) Εδώ δεν προλαβαίνουμε να ανασούνουμε, που να τα λέμε κιόλας:) Ο γραπτός λόγος σου δίνει την πολυτέλεια των συνεχών update που μου αρέσουν κιόλας :)

    @δον-αλτ
    Μακάριοι οι υπομένοντες, ότι αυτοί αμοιφθήσονται με αφθονα updates!

    @blck diamond
    Το νο 2 όπως είδες είναι μάπα. Το νο 1 αξίζει αλλά το νο 3 (ως μακρύτερο) είναι αριστούργημα!!!!

    @humma
    Εδώ φαίνεται και η υπόγεια συγγένεια μεταξύ κωλάθρας και ζέβρας!

    @hades
    Ένα ένα τα αριστουργήματα ρε παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @derek
    Σβήσε το "ανασούνουμε" και βάλε "ανασάνουμε" που βγάζει και νόημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον είναι σαν εκείνο το νησισίσομε που'χε πει κάποτε ο Σημίτης... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
    (χμ, πάλι πασοκ... ενδιαφέρον!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε γαμώτο, θέλω κι εγώ να έχω εφημερίδα και να έχω ένα μάτσο αδέκαστες δημοσιοφράφους να δουλεύουν για μένα (ιφ γιου νόου γουάτ αϊ μιν). Μπορώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/2/08 15:02

    Ωραίο το κουίζ σου με την Βίσση και την Βανδή.Εννοείς φυσικά την Λία Βίσση έτσι;Η ά;λλη πού χάθηκε;Τόσες και τόσες επιτυχίες και φυσικά τόσα διαχρονικά τραγούδια πού πήγαν;Όπως το "12 κι ούτε ένα ες εμ ες"...Ξεκουράζεται η μεγάλη καλλιτέχνις;

    Ο διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας πρέπει να γίνει ώστε να έχουμε τη δυνατότητα κάποια στιγμή στο λαό να διαχωρίσουμε το μεταφυσικό απο το φυσιολογικό.Αλλά αυτό είναι λίγο δύσκολο αν έχουμε μία από την παρακάτω άποψη ενός γνωστού όπου συζητούσαμε για τις διεκδικήσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος στον Υμητό:Προσπαθούσε να με πείσει πως είναι σωστές ο διεκδικήσεις γιατί προτιμά να τα πάρει τα κτήματα η ΕΤΕ(Εκκλησία της Ελλάδος εννοώ φυσικά)παρά κάποιοι μεγαλοκτηματίες.Εκείνη θα τα προσέξει και θα τα αναδασώσει...

    Άντε να του μιλήσω εγώ μετά για διαχωρισμό...

    Για το ΚΓΧ2 ουδέν σχόλιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @hades
    Χεχεχε!!!

    @neropistolero
    ....αρκεί να κάνουν καλό μασάζ!!

    @island
    Τι κουιζ, εδώ έχουμε ειδησάρες!!!

    Περι διαχωρισμού γάμα με κεφαλαία γράμματα. Πάντως το άρθρο είναι στην σωστή λογική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/2/08 23:23

    Χα χα, και μια που είστε χύμα στο κύμα μερικές ακόμα πληροφορίες για την Μπεζαντάκου εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir