Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2008

Ντανταϊσμός για να ανασάνουμε. (Ένα Εξαίσιο Πτώμα)

Ενώ φτιάχνω ένα ποστ - τέρας ανακαλύπτω μια χαριτωμένη πρόσκληση υπό του κυρίου Polsemannen, η οποία είναι και χαριτωμένη, και εύκολη και βγάζει και ένα βαθύτερο νόημα από αποψη τέχνης, διότι το Dada είναι η αποθέωση της τέχνης ή της μή-τέχνης ή της αντιτέχνης ή....τέλος πάντων. Μας έχει παραπιάσει και η σοβαρότητα/σοβαροφάνεια και δεν κάνει.

Το νέο παίγνιον είναι το εξής:

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε φράσεις από πέντε μπλόγκερ της επιλογής μας και να σχηματίσουμε με τις φράσεις αυτές μια καινούργια φράση

Επίσης!

Α. Η επιλογή της κάθε φράσης από τον κάθε μπλόγκερ να μην ξεπερνά τις τρεις λέξεις και να επιλέγεται από τους χρήστες με όσο το δυνατόν τυχαίο copy/paste.

Β. Δεν έχει σημασία αν στο τέλος η πρόταση ή η παράγραφος βγάζει νόημα. Αυτό είναι και η πλάκα! Αποφύγετε να "ωραιοποιήσετε" το αποτέλεσμα, και αφήστε την ως έχει.

Γ. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε φράσεις από ήδη επιλεγμένους μπλόγκερ.

Πήγα λοιπόν μια βόλτα στους Estarian, Hades, Doctor, Roides, Biologo και ιδού το αποτέλεσμα αριστούργημα!


μόνο χρήσιμοι για να ανατέμνουν ποντίκια, δεν φαίνεται να πιστεύει στις θρησκευτικές ελευθερίες, ο καλός Θεός θα της δώσει τη φώτιση, η αυτάρκεια του χωριού διαβρώθηκε, ψεύδεσθαι διά των αριθμών.


Αν το κολλήσουμε στην φράση του polsemannen γίνεται:

Όλα στην ώρα, θρησκομανία, αμετροέπεια και υπερβολές o Χίτλερ, δεν βρίσκω νόστιμα κι από τις ταυτότητες, μόνο χρήσιμοι για να ανατέμνουν ποντίκια, δεν φαίνεται να πιστεύει στις θρησκευτικές ελευθερίες, ο καλός Θεός θα της δώσει τη φώτιση, η αυτάρκεια του χωριού διαβρώθηκε, ψεύδεσθαι διά των αριθμών


Ενώ αν το κολλήσουμε στις φράσεις που έφτιαξαν οι προηγούμενοι έχουμε ένα καλλιτεχνικό υπερδημιούργημα:... όπως η παλλόμενη καρδιά μια δημόσια εκδήλωση χάνεται η Ερμού αναρχικούς από στημένα κανάλια Κράμερ εναντίον Κράμερ ...Mrs Petrochilos απολαμβάνει έβγαλε πέρυσι διαβατήριο ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΡΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΡΗΣ ανοίξει το σπίτι το κολλητό παντελόνι... Όλα στην ώρα, θρησκομανία, αμετροέπεια και υπερβολές o Χίτλερ, δεν βρίσκω νόστιμα κι από τις ταυτότητες μόνο χρήσιμοι για να ανατέμνουν ποντίκια, δεν φαίνεται να πιστεύει στις θρησκευτικές ελευθερίες, ο καλός Θεός θα της δώσει τη φώτιση, η αυτάρκεια του χωριού διαβρώθηκε, ψεύδεσθαι διά των αριθμών
Καλό μας βγήκε νομίζω!


Υ.Γ. Τώρα είδα πως τον hades τον είχε μνημονεύσει και ο polse άρα έκανα μ***.... Δεν το αλλάζω όμως τώρα διότι εκεί είναι και το νόημα του dada, να αλλάζεις τους κανόνες :Ρ

11 σχόλια:

 1. Μιλάμε της κακομοίρας!!!! :)))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΕΛΙΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ (ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ) Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚ)
  ΜΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΣΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ-ΡΗΜΑ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΜ ΜΥΘΟΜΑΝΗ ΚΥΝΗΓΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΑΙ ΤΙΓΡΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΦΛΟΓΙΣΤΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΣΑΒΑΝΑς ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΙΓΡΗ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΣΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ,ΤΟΝ ΖΗΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΛΕΕΙ:
  - ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ?
  - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ...

  - ΑΑ, ΝΑΙ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ, ΤΗς ΠΕΤΑΞΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ!

  ΤΕΣΠΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΝΤΑΝΤΑΙΣΤΩΝ ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ούι! Τι ζμπόιρις είστε εισείς πδιά μ;
  Κιουό λίγου έλψη να καταλάβου τι λιέν ου Γιουργάκς κι ου Κουστάκς στ τηλιόρας.
  Αλλα αφνούς δην τσ κόβου κι για ντανταϊστές... μπάάάά, δη τη κατέχνη τν τέχν, κιουό δεν τσ κόβ ντίπ.
  Νά στη καλά πηδιάμ, μη την ηυχή τσ παναΐας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οπατις! Σούπερ λέμε! Αθηνά, εσύ είσαι η... συλλήπτρια..? :)))
  ..κολάζομαι να εισέλθω εις τον πειρασμόν, ιδίως μετά από μια φράση που διάβασα σήμερα.. χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έφτιαξα κι εγώ ένα αλλά αρνούμαι να το δημοσιεύσω, διοτι μου βγήκε φοβερό masterpiece και φοβάμαι μη μου κλέψει κανείς τα δικαιώματα.

  Αντ'αυτού θα πάω να το εκδόσω και να πιάσω την καλή. Ευχαριστώ για την ιδέα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ζάπχοντ, για να μην νομίζεις ότι σε γλύφω μια και σου γράφω πάντα ότι συμφωνώ, και με όλο το θάρρος, και υπό την εντύπωση ότι σέβεσαι όλες τις απόψεις στο μπλόγκ σου, και διαφωνόντας με τα παιδιά που σχολίασαν με τόσο ενθουσιασμό πριν από εμένα, και χωρίς να θέλω να χαλάσω τη χαρά που προκάλεσε η ανάρτηση, και με το θάρρος της γνώμης μου.....μου φαίνεται μια μαλακία η όλη ιδέα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΟΧΙ ΡΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟΥ ΝΤΑΝΤΑΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟΥ, Η ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΥ ΠΑΙΗΣΤ ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ YELLOW KID

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ:))

  ΦΙΛΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. βρε παιδί μου το ΤΖΑΡΑ τι κάνει?
  δώσε του χαιρετίσματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @polsemannen
  Χαμός γντ!

  @athena
  Δεκτή η ένασταση σας, αλλα και έτσι κάτι βγαίνει...:)


  @κακω-αλέξηνα
  :)

  @rodia
  Κολαστείτε ελευθερως!

  @enikolo
  H πολλη σοβαροτητα δεν χρειάζεται

  @akrat
  ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. δεν μιλησα για σοβαροτητα.απλα ειπα οτι μου φανηκε μαλακια....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Νέος Σεβάφης (μίξη Σεφέρη και Καβάφη), δεν το συζητάω... :):)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir