Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2009

Γρηγορείτε!!! Οι εθνικοι μειοδοτες αποκαλύπτονται

****** Επειδη μας την πεσανε, το αρχικο ποστ εχει διαγραφει, μαζι με τα σχολιά του, τα οποια τα εβαλα στο τελος με την μεθοδο του copy-paste :( *******


Δεν μας περισσεύει ο εφησυχασμός και η ηρεμία. Διανύουμε περίοδο εθνικού κινδύνου και πρέπει αυτό να γίνει αντιληπτό απ΄όλους.

Σε αυτες τις εκλογές διακυβεύονται πολλά, κυρίως όμως η εθνική μας κυριαρχία και εδαφική ανεξαρτησία . Ο πράκτορας των Αμερικάνων Κώστας φεύγει, ο έτερος πράκτορας Γιωργάκης έρχεται! Είναι απαραίτητο να συντονιστούμε σε ΕΛληνικές στρατηγικές και κόμματα μπας και καταφέρουμε να διώξουμε την αμερικανοκίνητη λαίλαπα που τρώει τις σάρκες μας, ανοίγει τα σύνορα σε λαθραίους μουσουλμάνους μετανάστες για να μας πηδήξουν τις κόρες, κατόπιν να κάνουν παρελάσεις με ελληνικές σημαίες και όταν κρυώνουν να τις καίνε! Το νού σας πατριώτες ο καιρός γαρ εγγύς και μετά της απομακρύνσεως από το ταμείο ουδέν λαθος αναγνωρίζεται!

Εδώ ερχόμεθα και κρούωμεν τον κώδωνα του κινδύνου! Το κάποτε αμιγές και πατριωτικό και ορθόδοξο ΛΑΟΣ πλέον έχει αλωθεί από τους αμερικανοεβραιοτουρανομογγολους της νέας τάξης πραγματων και έχει βαλθεί να παραδώσει την Ελλάδα μικρότερη απ' ότι την βρήκε! Με το πρόσχημα του "πατριωτισμού" μέχρις στιγμης έχουν:

* Ζητήσει να φορολογηθεί η Εκκλησία. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο φίλτατος Άνθιμος έχε αντεξει το βαρύ αυτό πλήγμα. Θέλετε ρε τσόλια να χάσουμε τον εθνάρχη μας πάνω στον ανθό της ηλικίας και της διάνοιας του;
* Δηλώσει πως " Όπως και εάν επιθυμεί αυτή η χώρα να αποκαλείται, οφείλουμε να το σεβαστούμε.". Χρησιμοποιησαν βεβαίως το Ιράν γι αυτό το κόλπο, αλλά ξέρουν πως οι αρχές του διεθνούς δικαίου εφαρμόζονται παντού το ίδιο. Οπότε στην ουσία δημιούργησαν γραπτό ντοκουμέντο ομολογίας της ενοχής μας για το θέμα της FYROM! Δεν είναι τυχαίο που ο μόνος ευρωβουλευτής που αποκάλεσε τη FYROM "Μακεδονία" προερχόταν από τις τάξεις τους!
* Ο αρχηγός τους ζήτησε από τον Ηλία Ψινάκη να συμμετάσχει στο εκλογικό σχήμα, αν και ο Θεός έδωσε και δεν τελεσφόρησε η απόπειρα τελικά. Μα ο Ηλίας Ψινάκης ούτε Λαϊκός είναι, ούτε ακριβώς Ορθόδοξος ούτε και σε Συναγερμό τον βλέπω! Και τι θα ψήφιζε ο Ηλίας στην Βουλή για τον γάμο ομοφυλοφίλων; ε; ε; ε;
* Ζητήσει να υπάρχουν μετανάστες με "ποσόστωση", αλλά όπως και ο Γιωργάκης (στην φορολογια) δεν καθόρισε το ποσοστό. Και αν το ποσοστό βγει 95%; ε; ε; ε;
* Λίαν προσφάτως αμφισβήτησε την Ελληνικότητα του Πόντου. Tί άλλο θα ακούσουμε!
* Θεωρεί πως στην Θρακη έχουμε επικυριαρχία! Ή αλλιώς πως η Θράκη ΔΕΝ είναι ελληνική!!!

* Update σημαντικο (απ τον a8lio): Προτείνει την παραχώρηση εθνικού εδάφους σε ξένες δυνάμεις, προσπαθώντας να κάνει την Ελλάδα ρωσικό προτεκτοράτο. Μήπως είναι πράκτορας των ρώσων τελικά;

Είναι αυτός κατάλληλος να ψηφιστεί από τους Έλληνες πατριώτες; Οι Ο.Π. τουλάχιστον δίνουν μόνο την Μακεδονία!!!


Το νού σας λοιπόν!

Υ.Γ. Οποιος μου πει πως λεω μαλακίες και πως βγάζω από την μύγα ξύγκι καλό είναι να ψάξει να βρει τις δικές του αναφορες/αναλυσεις/συμπερασματα σε πεπραγμένα και λεχθέντα από φορείς άλλων κομμάτων. Αν μίλαγε ο Τσίπρας πχ για επικυριαρχία στην Θράκη θα τον είχαν γιαουρτώσει.





Blogger Ο/Η akrat είπε...

καλημέρα
καλό μήνα
εύχομαι να μην συνεχίσουμε να κάνουμε μεγάλο ένα απόλυτο κενό.
παιδιά φασίστας δεν είναι ούτε ακροδεξιός.
ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ δεξιός είναι...
ο φασιμός είναι αλλού και το ξέρουμε όλοι.
απλά στην κρίση της ΝΔ έχει μελλον
στις επόμενες συμμαχίες έχει μέλλον

1/10/09 11:56
Διαγραφή
Blogger Ο/Η Slartibartfast είπε...

Ψιλοάσχετο, το σχόλιο του Άνθιμου για τη φορολόγηση της Εκκλησσίας το άκουσες; (εν ολίγοις: "και άλλοι προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν", εννοώντας τον Τρίτση)

Ε, στα υπόλοιπα (αν εξαιρέσω το ηχητικό απόσπασμα που δεν μπορώ να το καταλάβω λόγω κακής ποιότητας ήχου), είπαμε πως ο άνθρωπος είναι γρηγορότερος κωλοτούμπας και από τον Μελισσανίδη (τον αθλητή).
Επίσης κάτι σημαντικό: Το ότι μιλάει τα Ελληνικά καλύτερα από τον GAP δεν σημαίνει πως ξέρει να μιλάει καλά Ελληνικά (ή πως ξέρει πάντα τι λέει).
Ούτε πως σε καμμία περίπτωση θα τον εμπιστεύονταν έστω οι μισοί από αυτούς που τον ψηφίζουν για την εξωτερική πολιτική της χώρας, παρά μόνο αν είχαν να διαλέξουν μεταξύ GAP και Μητσοτάκισας.

1/10/09 12:52
Διαγραφή
Blogger Ο/Η pølsemannen είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ?

ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΒΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?

ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ "ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ"?

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΠΙ" ΜΠΟΝΟΥΣ!

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΧΕΖΕΙΣ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ EDITION

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΧΕΖΕΙΣ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. GAY EDITION

ΜΕ ΤΙΜΗ,

ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΟΓΛΟΥ,

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

1/10/09 13:53
Διαγραφή
Blogger Ο/Η Zaphod είπε...

@hades
Δεν ειναι το θεμα λαϊκισμου που με απασχολεί. Ειναι πως χρησιμοποιώντας τις δικες τους μεθοδους ακομα και ουτοι οι εθνολάτρες μπορουν ανετα να ... αποκαλυφρουν ως...εθνικοι μειοδοτες.

Το πιο ευκολο πραγμα στην Ελλαδα ειναι να πουλας τσαμπα πατριωτισμο και να κατηγορεις ολους τους αλλους ως ανθελληνες. Και παντα βρισκονται μερικοι μαλακες να σε πιστεψουν. Ε, λοιπον δοκιμασα, εστω και ερασιτεχνικα να αντιστρεψω τα πραγματα :)

@loupasg
Ελπίζω να του ευχηθει έτη πολλά!
:)

@takis
H ελπιδα πεθαινει τελευταια !

@σπιθας
"Εγώ βλέπω μια τελείως άλλη εικόνα του Τσίπρα."

Ειναι που τον αφήσανε να μιλήσει τα τασεοσυνιστωσοπουλα. Στο περι του ποιος κανει κουμαντο στην κομματικη-προεκλογικη-συριζοκατασταση νομιζω πως πλεον δικαιώνομαι 101%. Ακομα και στην κεντρικη ομιλια ο Αλεξακης ηταν ο σταρ

1/10/09 21:59
Διαγραφή
Blogger Ο/Η Zaphod είπε...

@σπιθας
"Δεν θα κάνει εξωτερική πολιτική ο Καρατζαφέρης.
Σαν σόκιν και χυδαίο ανέκδοτο, μοιάζει."

Πες τααααα!


@a8lios
Μααααλιστα. Διώχνουμε τους "ξενους" του ΝΑΤΟ και φωναζουμε τους Ρώσους που ειναι δικοί μας.... Τι να πώ, εντυπωσιακη πολιτικη της πλάκας. Ευχαριστώ δια την προσθηκη!



@akrat
Δεν ξερω που "αλλου" ειναι ο φασιμος, παντως εμενα η δαιμονοποιηση που επιχειρειται απο το ΛΑΟΣ και τους γυρω του όλων των "μη εθνικων απόψεων" μου κάνει λίγο φασισμό.


@slarti
Το ακουσα, δι αυτο και τον μνημονευσα.

Δεν νομιζω πως ο Καρατζαχερης δεν ξερει τι λεει. Απλα νομιζει πως εμεις δεν ξέρουμε! Παραπερα δες την απαντηση μου στον hades


@polsemannen

Αμ πως! Με ένα "επί" το πράγμα....πολλαπλασιάζεται! Πως λέμε....χμμμμμ... "επιτέλους" (για τον ΛΑΟΣ) χεχεχεχε

1/10/09 22:06
Διαγραφή
Blogger Ο/Η Hades είπε...

Δεν δύναμαι να κατανοήσω την έκπληξή σου...Και προσφάτφως τα σχολιάζαμε πάλι: ντου γιου νόου λαϊκιστής; Όσα παίρνει ο άνεμος, της εβδόμης τέχνης;
Φυγόστρατο είχε, εξαιτίας μουσουλμάνου υποψηφίου του αποχώρησαν (στις προηγούμενες εκλογές) αρκετοί από τους υποψηφίους του στον ίδιο νομό, μια έτσι είναι, μια γιουβέτσι... Η έκπληξη που είναι; :):):)

30/9/09 18:04
Διαγραφή
Blogger Ο/Η Ellie είπε...

Ό,τι είναι δυνατόν για να αρπάξει ψήφους...Αυτός είναι μέγας μ@λ@κ@ς και κάποιοι το ξέρουμε. Κάποιοι άλλοι όμως τον πιστεύουν και τον θεωρούν λύση σε όλα τα προβλήματα του τόπου. Εν τω μεταξύ, για να μην ξαναπώ τα ίδια, να κάνω μια ερώτηση; Πώς επιτρέπεται αρχηγός κόμματος να βγαίνει όλη μέρα κι όλη νύχτα στην τηλεόραση και να προπαγανδίζει συνεχώς τις θέσεις του κόμματός του; Έτσι, μια αθώα ερώτηση!!!Τίποτε παραπάνω!

4/10/09 11:45
Διαγραφή
Blogger Ο/Η ellinaki είπε...

Zaphod,

Για δες και αυτή την άποψη

2/10/09 15:47
Διαγραφή
Blogger Ο/Η Σπίθας είπε...

Καλά, καλά, λέγε εσύ Σκανδαλίδη...
Μόλις τώρα αναφέρονται ονόματα, "σοφών" από το εξωτερικό που θα στελεχώσουν τον ΓΑΠ.

Το ΠΑΣΟΚ που ξέρανε έχει άλλαξει.
Γιάπηδες και τέρμα οι παρέες όπως ο μπαμπάς του ή ο Καραμανλής.

Αμέρικαν, μπαρ.

2/10/09 20:08
Διαγραφή
Blogger Ο/Η Σπίθας είπε...

@ Zaphod

"Στο περι του ποιος κανει κουμαντο στην κομματικη-προεκλογικη-συριζοκατασταση νομιζω πως πλεον δικαιώνομαι 101%. Ακομα και στην κεντρικη ομιλια ο Αλεξακης ηταν ο σταρ"

Καλός ήταν, ο Αλέξης. Και στο ντιμπείτ και στην διακαναλική συνέντευξη και στην ΝΕΤ με τον Κωτάκη.
(Τον στρίμωξε, λίγο, αλλά αυτός όλους τους ζορίζει..είναι καλός δημοσιογράφος)

Κατά τα άλλα, τώρα!
Ναί! Εσύ πάλι δικαιώνεσαι:)
Πάντα με το δίκιο, είσαι!!

Ναι, ναι, ό,τι πεις, εσύ:)


Το θέμα είναι τι γίνεται μ'αυτόν τον Καρα-μπουζούκλα.
Το ποστ που αναφέρειται από ellinaki, δίνει μια καλή ιστορική αναδρομή της ιστορίας του.
Υπάρχουν και άλλα, βέβαια περί της "δημοκρατικής' του δράσης.
Βίος και πολιτεία..( που έβρισκε απόρρητα στοιχεία και έδειχνε βίντεο στον σταθμό, όταν πρωτοάνοιξε, π.χ..)

2/10/09 19:25
Διαγραφή
Blogger Ο/Η Σπίθας είπε...

Ο Καρατζαφέρης παίζει με εθνικά θέματα, πέραν όποιων ορίων.

Ο λαϊκισμός του είναι γνωστός, αλλά υπάρχει έχει δίκιο ο Zaphod..

Δεν είναι ώρα για τέτοιες πλάκες για μερικές ψήφους. Τα εθνικά θέματα είναι μεγάλα, έχουμε κάνει πατατιές, αλλά βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη καμπή.

Δεν θα κάνει εξωτερική πολιτική ο Καρατζαφέρης.
Σαν σόκιν και χυδαίο ανέκδοτο, μοιάζει.

30/9/09 20:00
Διαγραφή
Blogger Ο/Η Σπίθας είπε...

Ο Καραμανλής επέλεξε εκ των πραγμάτων την πολιτική που ακολούθησε (την εξωτερική και ενεργειακή) γιατί οι άλλοι δρόμοι ήταν "πιασμένοι" από άλλους..
Αλλά από συνεργάτες, μπουμπούκια.

Ο Γιώργος έχει προδιαγεγραμμένη πολιτική γραμμή. Μέχρι ενός σημείου, την ξέρουμε, αλλά μεχρι που θα το τραβήξει, αυτό λίγοι το ξέρουν.
Η εξωτερική πολιτική και τα στηρίγματα του θα παίξουν το κυρίαρχο ρόλο και τα άλλα θα δρομολογηθούν αυτομάτως χωρίς να λάβει και πολλά υπόψη του.

2/10/09 19:32
Διαγραφή
Blogger Ο/Η Σπίθας είπε...

Ναι, Τακι; Ο Αλαβάνος μας έλειψε;
:)
Τέσπα, καταφέραμε και συμμαζευτήκαμε και μιλάμε και λίγο σοβαρά.
Εγώ βλέπω μια τελείως άλλη εικόνα του Τσίπρα.
Αρκετά πιο υπεύθυνη και ώριμη.
Ο πολιτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά είναι τουλάχιστον, συνεκτικός και δεν έχει αντιφάσεις, όπως στις ευρωεκλογές, όπου δεν ξέραμε τι ψηφίζαμε...
Άλλο να μην σε καλύπτει, απόλυτα, ένας πολιτικός λόγος σήμερα με σωρευμένα προβλήματα δεκαετιών και άλλο να μην υπάρχει καθόλου ή να αλληλοαναιρείται,
από πλήρως αντιθετικές θέσεις.

Το άγιο δισκοπότηρο δεν υπάρχει:)

30/9/09 19:54
Διαγραφή
Blogger Ο/Η takis είπε...

Θεός φυλάξει!!
Με γλύτωσες απο την αμαρτία..ήμουν έτοιμος να ρίξω Καταφέρει ..γιατί εννοείτε ΞΕΡΕΙ...
τώρα όμως "ντεν ξέρει"...

Ομως τι κάνουμε τώρα?...
Παπαθεμελής, Ζουράρης ?...
μη μου πείς οτι και αυτοί εχουν λερωμένη τη φωλιά τους...
θα με πιάσει απόγνωση...

Ουτε Ψινάκης κατεβαίνει ούτε Βάνα Μπαρμπα....έστριψε και ο Αλαβάνος..(μετά τους Σπίθιους κεραυνούς!)
πουθενά φως...

30/9/09 18:42
Διαγραφή
Blogger Ο/Η Slartibartfast είπε...

Το άρθρο του Χειμωνά είναι απολύτως ρεαλιστικό και συμφωνώ στα περισσότερα μαζί του.

3/10/09 11:08
Διαγραφή
Blogger Ο/Η A8lios είπε...

Πάρε και άλλο ένα που δε το 'χεις εντοπίσει:

"Πρέπει κάποια στιγμή η Ελλάδα να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει στη Ρωσία μια βάση στο Αιγαίο, όπου θα μπορεί να εξυπηρετεί τα του οίκου της στο Ναυτικό"

Για περισσότερα εδώ:
http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=5279328

30/9/09 21:41
Διαγραφή



Blogger Ο/Η loupasg είπε...

Ελα ντε προς τι η εκπληξη??δεν βγαζεις ακρη με τον καρατζαφιοζη και τον θιασο του,μονη μας ελπιδα ,δεν θελω γελια,για τον "θανατο"του ο Μητσοτακης!!!

30/9/09 18:37
Διαγραφή
Blogger Ο/Η suncitizen είπε...

χμμμ
Ο καραμανλής προσπάθησε να κάνει συμμαχία με ρωσία στο φυσικό αέριο.
Η Αμερική στενοχωρήθηκε σφόδρα.
Βέβαια, θα ήταν ηλίθιο να πω ότι η Αμερική έριξε τον κωστάκη, αφού μπορεί κάλιστα και μόνος του να πέσει.
Ο Γιωργάκης είναι φίλος τους κάργα.
Δεν ξέρω όμως αν είναι ικανός και αυτός να κάνει κάτι γενικώς. Ίσως είναι ο δίδυμος αστέρας του κωστάκη... αυτό φοβάμαι. Δηλαδή, να είναι μόνο ένα όνομα χωρίς αντίκρισμα...
Κατα τα άλλα, αν έλεγε ναι ο Ψινάκης , θα ήταν ρεζίλης και ο ίδιος αλλά και ο Καρα τζαφερ που τον στήριξε.
Τι δουλειά έχει ο "Ορθόδοξος Συναγερμός" με ένα δηλωμένο gay και μάλιστα του εκμαυλιστικού star system...
Κλείνω με τη δήλωση του Πατριάρχου ότι τα κόματα είναι κομάτια, όπως το λέει η λέξη, ενώ η εκκλησία μας είναι το όλον!
Να επιστρέψετε, λοιπόν, στην εκκλησία μας.
Τέλος!

2/10/09 19:20

1 σχόλιο:

aeisixtir