Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2010

Προβατα ε προβατα

Οι σωστοί και έξυπνοι επιχειρηματίες γνωρίζουν πως η ευρωστία του ενός είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση του άλλου και γι αυτό αλληλοβοηθιούνται και συνεργάζονται, και μεταξύ μας καλά κάνουν. Μόνο κάποιος πανύβλακας θα αισθανόταν έκπληξη από την στήριξη του Θ. Γιαννακόπουλου στον Σ. Κόκκαλη. Την ίδια ώρα κάποιοι ηλίθιοι είναι έτοιμοι να σφάξουν και να σφαχτούν υπέρ της Ολυμπιακότητας, της Παναθηναϊκότητας και λοιπά και λοιπά.

Πειτε ρε κωλόπαιδα πως μόνο με μπουνιές ξέρετε να επικοινωνείτε, γιατί τέτοιο είναι το επίπεδο σας και αφήστε τις ιδεολογίες της πλακας στην μπάντα. Να δεις που αυτοί που δέρνονται στο γήπεδο είναι οι ίδιοι περήφανοι ΕΛληνες που πλακώνουν μετανάστες, διαδηλωτές, ό,τι βρουν, όταν δεν έχει ματς. Αυτοι ειναι οι περήφανοι Ελληνάρες, οι απόγονοι του Περικλή, του Ηρακλή, του Ιφικλή και του John Glee(se). Aμορφωτα μαλακισμένα κωλοπαιδάκια που είναι ο τέλειος στρατός ανεγκεφάλων στα χέρια κάθε (τηλε)προφήτη.



Βαζω φωτο "δικών μου" για να μην νομίζετε πως ανήκω σε αυτους που μιλάνε για όλους εκτός....

Θυμάμαι, ειχα δει live 3 "δικους μου" (βαζελους δηλ) να κοπανάνε έναν γαύρο μέρα μεσημέρι σε ένα λιμάνι (! και δεν έπαιζε ούτε αγώνας ούτε τίποτε. Μερα μεσημέρι μιλάμε και το μερος άσχετο. Μαλλον ειχαν κανει παράλληλες οπαδικες/ομαδικες εκδρομες τα παλλικαροπουλα) με ένα μπαστούνι του baseball. Ευτυχώς που τους σταμάτησε ο "γκουρου" της παρέας....


Update:
Να είμαστε και σωστοί. Σήμερα ο Θανάσης "διεψευσε" τις δηλώσεις που έκανε. Δικαιωμα του, αλλα δεν νομιζω πως χρειάζεται να αλλάξω κάτι στο ποστ.

8 σχόλια:

  1. den einai toso apla ta pragmata bro

    o ka8e sindesmos sixna exei k diaforetiko ideologiko stigma (alles fores den exei kanena)

    allo misfits (akrodejioi)
    allo original (anarxoaristeroi)
    allo 8ira7 (loympen gliftotsatsoi)
    klp klp

    min jexname p.x. k tis megales morfes poy ebgalan anti-nazi sindesmo fila8lon panaxaikis
    (poy den 8imamai pos toys lene)

    den einai to idio oi organomenoi p.x. tis livorno me aytoys tis lazio

    kai exoyn ginei k simplokes anamesa se sindesmoys tis idias omadas (oi aektzides exoyn standar karpazosei toys dikoys toys akrodejioys oi opoioi pleon ka8ontai se alli 8ira monoi toys stin akri toy poy8ena k den lene koybenta-antapokrisi stayroy apo to gipedo...idia exo akoysei k gia alloy)



    to 8ema einai oti akrodejioi xrisimopoioyn ta gipeda gia na tsimpane nea fintania
    (iparxei p.x. megali broma oti i misi prohn ΝΟΠΟ einai tora stoys misfits...)

    eykairia na deis pali to terastio soyralistiko aristoyrgima "χουλιγκανς-κατω τα χερια απο τα νιατα" (το ελληνικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα οι πιθηκομούτσουνοι χουλιγκάνοι των γηπέδων δεν διαφέρουν και τόσο από τους πιθηκομούτσουνους των φασιστικών πογκρόμ.

    Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή η επιστήμη θα μπορέσει να μελετήσει και το γονιδίωμά τους (εκτός από την ψυχολογία που μελετά τώρα, και όλοι γνωρίζουμε τα πορίσματα), και θα καταφέρει να βρει τον χαμένο σύνδεμο μεταξύ Homo Sapiens και Neanderthal. (Χωρίς φυσικά να θέλω να προσβάλλω τα εξαφανισμένα ξαδέρφια μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαριές μορφές καθυστέρησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai bebaia o paylaras to diepseyse
    (profanos grafeis opos odigas...xexe)

    opos k na exei omos ta a8litika sto elliniko radiofono einai i moni stigmi poy mporei na akoyseis k kana kommati tis prokopis pleon

    den kano plaka molis xtes ebale stin era sport (nomizo)
    to "αυτους τους εχω βαρεθει" toy mikroytsikoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα ανήκουν εκεί ιδιοφυίες που ευρωτροπαιούχοι φώναζαν : Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ Αλβανε.

    Υ.Γ
    Παύλο τρελλέ, πάρε την ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @διον 1

    * Οι οργανωμενοι κοπανιστες/κοπανατζήδες ειναι τα ιδια ειτε τους κοιτας αριστερα είτε δεξια

    * Συμφωνουμε πως τα γηπεδα ειναι υποψηφιος τοπος "στρατολογησης"

    @ellinaki
    Συμφωνουμε....

    @βρομιστερακι
    Και βάλε...

    @διον 2
    Διαβασα την διαψευση του ΘΑΝΑΣΗ. Παπαρια μάντολες. Τα είπε και τα εννοουσε, αλλα ο "στρατος" παρεξηγηθηκε :ΡΡΡ

    @ραμ
    Γιώργο (Βαρδινογιάννης ο καβουρομανης μεν αλλα ναζιστοφάγος δε) ατάκ, πάρε και το ΤΑΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ολίγον τι άκυρο το συγκεκριμένο ποστ. Εκτιμώ ότι δεν υπάρχει λόγος να υπεισέλθω εις τον βίο και την πολιτείαν του γκόλουμ (καθώς και τους έτερου Καππαδόκη, Χόμπιτ), τους οποίους θεωρώ χουλιγκάνους από τους λίγους. Τα έχουμε ξανασυζητήσει και παλαιότερα.

    Σημειωτέον ότι ο Νταϊφάς με τον Βαρδινογιάννη είναι κουμπάροι. Την εκτίμηση που είχε ο ένας για τον άλλον την άφηναν για το διαπροσωπικό επίπεδο και στις κάμερες σφάζονταν. Μια τέτοια συμπεριφορά ήταν πολύ πιο έντιμη από το να λες και παπαριές στις κάμερες ή τους δημοσιογράφοι. Καλύτερα που το διέψευσε, τουλάχιστον έτσι μας είπε όλους λιγότερο μαλάκες απ'όσο πραγματικά μας θεωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. epeidi exo k plirofories apo prosopikes sizitiseis opadon me ton 8anasi kai parakoloy8o k xronia, DEN nomizo oti eipe ayta poy graftikan...anti8eta ayta poy dieykrinise aytos tairiazoyn koyti ston xaraktira toy
    (kai bebaia den eipe oti einai ex8roi,misioyntai klp...ayta einai toso paraloga poy den ta pisteyei oyte o tsoykalas oyte k kaneis to exei ipostirijei pote)

    kai tespa ama pisteyoyme oti grafetai se mia filada xoris stoixeia tote as pistepsoyme k ton klassiko k poligrammeno logo toy kisinger gia ton ellinismo k oles tis alles paparologies poy exoyn graftei kata kairoys

    gia iremiste

    kai fisika exoyn diafora oi opadoi aristera k dejia ...to idio einai re o nazi me ton anti-nazi?
    o fasistas me ton aristero?
    san opados,san an8ropos, san sindesmos,san organomeni kinisi,san otidipote?

    e tote ante ston karatzaferi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir