Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Σάββατο, Απριλίου 06, 2013

Πολιτικοί του τσουτσουνιού και πολιτική της....

"Αυτος που κρατάει με πείσμα τον φαλλό του για να μην του φύγει ονομάζεται φαλλοκράτης" - Τζόμπε Κοβάτα



Πολύ αντρίλα εχει πέσει σε αυτήν την χώρα. Ρε πολύ αντρίλα μιλάμε. Ο καθείς βγάζει βόλτα το τσουτσούνι του και όταν μιλάει το κρατάει σφιχτά, ενίοτε δε, μας το κουνάει και στα μουτρα νομίζοντας πως αυτός το 'χει και αλλος δεν το 'χει. Δεν θα μπω στην διαδικασία της ψυχολογησης των τσουτσουνοφόρων ηγετών μας, απλα θα υπενθυμίσω πως απο μόνη της η ύπαρξη τσουτσουνιού δεν ειναι κάτι ιδιαίτερο, περίπου ένας στους δύο το έχουν, αν και με τα αναβολικά που παίζουν στον αθλητισμό ενίοτε το ποσοστό μεταβάλλεται.

Το πρόβλημα κατ΄εμέ εστιάζεται πως πολιτικά είμαστε σε ένα περίεργο άκρο. Παλιά λέγαμε δεν δικαιούστε να ομιλείτε για κάποιον που εμφανιζόταν ανακόλουθος.  Πλεον λέμε δεν δικαιούστε να ομιλείτε αν δεν έχετε τσουτσούνι ή αν έστω δεν δανείζεστε ένα δίκην μικροφώνου δια να ομιλήσετε. Και κατά τα φαινόμενα το δικαίωμα λόγου ή το δικαίωμα κατοχής της αλήθειας είναι ανάλογο τους μήκους του προαναφερόμενου (δανεικού ή όχι) οργάνου. 

Τα παραπάνω ισχύουν γενικά (πχ: δεν πάει καιρός απο τις εσωκομματικές εκλογές στην ΝΔ που έχασε η Ντόρα. Το δε κυρίαρχο εσωκομματικό επιχείρημα στα καφενεία και αλλαχού (να μην ξεχάσω τις αήθεις επιθέσεις του Πρώτου Θέματος κατά της Ντόρας τότε) ήταν ακριβώς αυτό, πως δηλαδή δεν είχε τσουτσουνι, κάτι το οποίο είχαμε βγάλει εμείς δημόσια και ελάχιστοι έως κανένας άλλος, να μην ξεχάσω την γεμάτη αντρίλα θέση "Πάψε μωρή καλτσοδέτα" του ανδρός Ξυνίδη,  αλλά και να μην ξεχάσω και την δολοφονία χαρακτήρα που παραλίγο να υποστεί ή ομολογουμένως έχουσα ωραία μεμε Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, ναι αυτη που πεσαμε στα κάγκελα τότε να υπερασπιστούμε ως ανθρωπο και γυναίκα, η ίδια ακριβώς με αυτήν που τώρα συντάσσεται με τον Βαγγέλα στις σεξιστικές επιθέσεις του ενάντια στην Κωνσταντοπούλου), αλλα αφορμή για το σημερινό ποστ ειναι η...μεγαλειώδης κατάθεση του Βαγγέλα+ του τσουτσουνόμαγκα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.


Ενδεικτικα:

* Βαριεμαι να σταχυολογήσω όσα έχουν ακουστεί κατα καιρούς για την Κωνσταντοπούλου τα οποία δεν ειναι ακριβως σχετικά με την υποθεση (απο κριτική εμφάνισης, έως το πως κανει ετσι η αγάμητη και τέτοια). Τα έχετε ακούσει και τα ξέρετε.

* Ο άνθρωπος - άνδρας Μαρκογιαννάκης δεν ανέχεται "αυτό το θηλυκό"  να του μιλάει έτσι. Θίγεται το τσουτσούνι του και μπλοκάρει

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player 


* Ο Εξαίρετος τσουτσουνοφόρος ανηρ Βαγγέλας θεωρεί πως η πρέπουσα στάση στην διάρκεια εξέτασης του, οταν ειδικά και ιδιαίτερα του μιλαει μια γυναίκα είναι να απλώνει τις αρίδες του πάνω στο γραφείο και να το παίξει τρελή. Πως θα δείξουμε τι κοχονάτοι είμαστε ε; Αν μπορούσε θα την άπλωνε κι όλας την τσουτσουνα του επί του γραφείου, αλλα ειναι πρόβλημα λόγω πάχους το ότι μεχρι εκεί που φτάνει δεν την βλέπει, οποτε δεν μπορει να ξέρει επακριβώς και σε τι κατάσταση ευρίσκεται (κοινώς δεν ξέρει αν θα πουνε οι αλλότριοι "ουαου" ή "σιγά τα ωα", μην το γελάτε, είναι θέμα, αλλιως όλοι θα γυρίζαμε με την τσουτσούνα όξω) Τελος παντων, διοτι το τσουτσούνι τι το έχουμε ρε αδερφε, αν τολμήσει καμια α-τσουτσουνη να μας την πει διαμαρτυρόμεθα διοτι θιγόμεθα: 
(Πρακτικά: κλατς. Ειναι 4 συνεχόμενες σελίδες)

" ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Επειδή έχετε βάλει σχεδόν το πόδι σας επάνω στο έδρανο, σας παρακαλώ να είστε πιο ευπρεπής, όταν παρίστασθε σε αυτή την Επιτροπή.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Συμμαζέψτε την, κύριε Πρόεδρε! Συμμαζέψτε την πραγματικά! Συμμαζέψτε την!
"


* Ο τσουτσουνοφόρος ανήρ Βενιζέλος δεν ξέχασε να πετάξει και την σχετική σπόντα περι τσουτσουνορμονών που ενας πραγματικά τσουτσουνάτος πολιτικός οπως ο Κασιδιάρης δεν θα μπορούσε να αφήσει έτσι. Στην ουσία είναι μια σπόντα διοτι όλοι ξέρουμε πως οι ορμονες/αναβολικα που παιρνουν οι τακτικα γυμναζόμενοι έχουν σαν παρενέργεια την μειωση (!) του μεγέθους τσουτσουνιου, οποτε δεν δικαιουστε δια να ομιλείτε κύριε μιας και το τσουτσουνι σας μίκρυνε και όλα τα σχετικά.
"Διακρίνω μια αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο"

Για να δειξει ο Κασιδιάρης πως το τσουτσούνι του ειναι ΟΚ και ουχι μικροτερο του αναμενομενου θυμηθηκε τις μη τσουτσουνατες εκδηλώσεις τύπου "αντε καλε" του Βαγγέλα του πολλά βαρύ με ολίγη και κατέληξε στο συμπέρασμα πως το δικό του τσουτσούνι (του Βαγγέλα ντε) έχει θέματα. Μετα αρχισαν τις αντρικειες κουβέντες.
"
  • Ηλ. Κασιδιάρης: Ακούω ανοησίες εδώ μέσα! Ο μάρτυρας επιχειρεί να ρίξει το επίπεδο της Επιτροπής τόσο χαμηλά, ώστε να διαφύγει. Και όσον αφορά τα περί τεστοστερόνης, κύριε μάρτυς, τα είδαμε όταν βγαίνετε στο βήμα της Βουλής και λέτε 'άντε καλέ', μ' ένα ύφος που δείχνει ασφαλώς ότι σας λείπει αυτή η συγκεκριμένη ορμόνη
  • Ευ. Βενιζέλος: Αυτό το φαινόμενο της κοινοβουλευτικής αλητείας να το αποσύρετε από μπροστά μου Ηλ. Κασιδιάρης: Και κατεβάστε το χέρι! Δεν σου επιτρέπω να μου κουνάς το χέρι!
  • Ευ. Βενιζέλος: Άντε από εδώ!
  • Ηλ. Κασιδιάρης: Άντε; Άντε βρε χοντρέ, τελείωνε!
"


* Κατόπιν τουτων των χαριτωμένων εφάνηκε πως ο Κασιδιάρης ήθελε να κάνει επίδειξη τσουτσουνιου, οπως τοτε με την Κανέλλη που αφού απο θαύμα γλίτωσε τον τραυματισμό απο τον....ριζοσπάστη της τις εριξε τις σφαλιάρες της (αν και ομολογουμένως βαράει σαν κορίτσι), και μετά γενναία πήγε και κρύφτηκε πίσω από μια πόρτα. Κοινως εσπασε κανα δυο ποτηρια και ενα μικρόφωνο, οπως κανουν οι αντρες να 'ουμε, και μην το γελάτε, εχει διαβάσει σχετικα το παιδι και ξέρει, και κινήθηκε απειλητικα με το τσουτσούνι όρθιο να διεμβολίσει τον Βαγγέλα. Εκει πετάχτηκε το τσουτσουνάκι της υπόθεσης και ορθωμενο εβαλε σε τάξη τον Ηλία που πεταγότανε σαν ... (ε με τοσα που έχετε διαβάσει, καταλαβαίνετε σαν τι):
"
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο κ. Γεωργιάδης και αναφερόμενος στη συμπεριφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη είπε: «Εσπασε ένα ποτήρι και ένα μικρόφωνο. Σηκώθηκα, πήγα μπροστά του και του είπα «κάτσε κάτω» και άλλες εκφράσεις τύπου «μη νομίζεις ότι σε φοβόμαστε». Παρά την εικόνα του μεγάλου μάγκα και τσαμπουκά που έχει, το σκέφτηκε λίγα δευτερόλεπτα και δεν με βάρεσε, κάθισε σαν καλό παιδάκι και του επιβάλλαμε τον κανονισμό της αφωνίας. Γυαλίζει το μάτι του του παιδιού, δεν το λέω με κακία. Εχω εξηγήσει ότι ξύλο δεν παίζω, αλλά άμα με ακουμπήσει θα τον κλείσω αμέσως φυλακή. Στη Βουλή υπάρχει φρουρά, δεν είναι Αντέννα, να πάει να κρυφτεί σε ένα δωμάτιο και μετά να σπάσει την πόρτα και να φύγει».
"



* Τελευταίο αλλά όχι έσχατο. Αντε μωρή μείνε έγκυος (δηλ. δανείσου ένα τσουτσούνι) που τολμας και μου μιλάς κιόλας!
"
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Επαγωγικά, μαιευτικά. Δια της μαιευτικής.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αν κυοφορείτε κάτι, ελπίζουμε να είναι καρποφόρα η κατάθεσή σας.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ναι, κυοφορώ.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ο κ. Ηλίας Βεργίτσης, λοιπόν…
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Σας εύχομαι να κυοφορήσετε κι εσείς συντόμως.
"




ΣυμπέρασμαΗ πεοκρατία βασιλεύει στην πολιτική και όχι μόνο ζωή μας. Αλλα αν η αξία και το δικαίωμα λόγου μετριέται με το μήκος τσουτσουνιού τελικά νομοτελειακά η πολιτική που θα παραχθεί θα είναι πολιτική της πούτσας και οι αποφάσεις που θα βγουν θα ειναι για τον πούτσο καβάλα.



+ Απο την οποία κατάθεση τελικά μάθαμε:
* Ο Βενιζέλος κυοφορεί
* Εχει πολλές γραμματείς, τοσες πολλες που δεν ξέρει ποια κανει τι.
* Ο Βενιζέλος ή δεν θυμάται ή δεν απαντά ή εχει απαλλαγεί απο την Βουλή
* Ο Βενιζέλος δεν έχει την  "τεχνική ικανότητα" να χειριστει ηλεκτρονικό υπολογιστή!
* Πως μου μιλάτε έτσι
* Αντε απο δω



6 σχόλια:

  1. ChrisMrSly6/4/13 14:47

    Ξέχασες το άλλο συμπέρασμα. Αντί να μάθουμε τι είχε να πει ο Βαγγέλας, μάθαμε πως ο καρμποκέφαλος Κασιδιάρης δε γουστάρει να του θίγουν την τεστοστερόνη του, όπως ακριβώς ο κλανιά-μαγκιά-εξάτμιση κάγκουρας της Β' Λυκείου που μετά από καιρό τον είδες στη Συγγρού να φοράει σουτιέν και να αποκαλείται Λόλα.

    Επομένως, μέσω επαγωγής: α) ο Κασιδιάρης έδωσε άνοιγμα στον Μπένυ, β) ο Κασιδιάρης είναι σεξουαλικά ανώριμος και ανασφαλής και σύντομα θα βγει από τη ντουλάπα για να φορέσει υπερήφανα την καλτσοδέτα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φουφουτος8/4/13 01:07

    Ε για ήρεμα γιατι θα έρθει ο άλλος Βαγγελας (ο Μειμαράκης ντε) που την έχει και πιο ωραια και για γλειψιμο και θα τα κάνει ταναπου όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για άλλη μια φορα συγχαρητήρια στους ΠΑΣΟΚόγαβρους...επιτέλους έχουν και πολιτικό ηγέτη Τάκη Τσουκαλά...που είναι ο Λοβέρδος να πανηγυρίσει...γιατί να μην έχει αντιπρόεδρο τον Τάσο τον Μητρόπουλα; γιατί να προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ ο αλέφας (δια του υιου...σύστημα Πλέυρη 4-4-2) για μια κωλοεκπομπή;

    Βρήκα γιατί έχει λυσσάξει ο Μπένι να μείνει μόνος του στο μπατσόκ...θέλει να είναι ο πιο μάγκας (έξυπνος) στο κόμμα...bravo beni

    Ρε μήπως τα κάνει αυτά για να εισπράξει κ αυτός κάτι απο τα γκαφρά που λένε οι παλιοάγγλοι ότι σπρώχνει ο Βαγγέλας στα χρυσάβγουλα;

    "να θείο βαγγέλα, εγώ είμαι πιο γκάτζουρας, δώσε εμένα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκιάχτηκα ρε.

    Είχε δίκιο ο Πανούσης που τραγουδούσε:

    Go home κουφάλες κατακτητές,
    Εδώ είναι Ελλάδα.
    Εδώ είναι Ελλάδα, Ανατολή,
    Είμαστ' όλοι ΑΡΑΠΑΔΕΣ!
    Είμαστ' όλοι ΑΡΑΠΑΔΕΣ, τσιγγάνοι, γύφτοι,
    Μοϊκανοί, Μοϊκανοί!

    Όση ντόπα και να πάρουμε έχουμε κάτι τσιμπιρδόνια ΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά είναι και οι Βενιζέλος/Κασιδιάρης ό,τι να 'ναι αλλά και η Κωνσταντοπούλου δεν πάει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλάκα έκανες ρεκορ χρήσης της λέξης "τσουτσούνι" σε ένα κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir