Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2013

Ξανφέ μου άγγελε

Λοιπον, για να με κράξετε με την άνεση σας:

Εδωπαδα ο Τζημερος, αναμεσα στα διαφορα φασιστικά που του ξεφεύγουν, εχει μερικά δίκια. Εξηγούμαι στα γρήγορα:

* Το οτι "ανηκωμεν"...γενικως οντως εχει μερικές υποχρεώσεις και απο μέρους μας ως πολίτες. Μια απο αυτές λχ ειναι να πληρώνουμε φόρους, μια άλλη να ψηφίζουμε, μια τρίτη να γράφουμε τα παιδιά μας στα δημοτολόγια κτλ, να πηγαίνουμε σχολειο και δεν συμμαζεύεται.

* Σαφως και μια νομαδική ζωή ΜΠΟΡΕΙ να συνδυαστεί με όλα αυτά, αν εχεις αρκετη ορεξη.

*Δεν μπορεί ομως η νομαδική ζωή, η "κουλτούρα", η παράδοση, το έτσι το αλλιώς το αλλιώτικο το πασαλιμανιώτικο να ειναι δικαιολογία για παρανομες πράξεις ή ακομα χειρότερα δεν μπορεί η ίδια η παράδοση να ειναι η ....παρανομία.


Περα απο τα στερεοτυπα οι γύφτοι ειναι έτσι, οι νομάδες ειναι αλλιώς και οι τσιγγάνοι ειναι αλλιώτικα πρεπει νομίζω να συμφωνήσουμε σε πεντε δεκα πράγματα. Ενα απο αυτά ειναι πως η απαίτητη για πολυπολιτισμικοτητα, σεβασμο στην ετεροτητα και όλα αυτα τα γνωστα ΔΕΝ μπορούν να ειναι δικαιολογία είτε για παρανομίες γενικώς είτε για καταπίεση, ωθηση στην παρανομία και τελικά βάναυση κακοποίηση των παιδιών. Γελάω με τα διάφορα Τζημεροειδή διοτι το φιλελεύθερο κράτος που ευαγγελίζονται μας θέλει όλους - τελικά - "τσιγγάνους" με την έννοια πως αμα κοψεις απο δω κρατική διαχείριση, κοψεις απο εκει κρατική μέριμνα και κόψεις παραπέρα κρατική παιδεία μετά ο καθείς θα μεγαλώνει το παιδί του καταπώς γουστάρει -- μεν την κακή έννοια.

Εφαρμογή της κακής εννοιας ειναι το ότι όλοι αυτοι οι μαλάκηδες της ΧΑ θα μεγαλώσουν μια χαρά ναζιστάκια τα οποία πιθανότατα δεν θα μπουν ποτέ στην "ευθεια", δεν θα γίνουν ποτέ νορμάλ άτομα, ικανά να προσφέρουν, ισότιμα μέλη μιας "δυτικής" κοινωνίας που μπορεί να έχει 1567 κουσούρια αλλά παραμένει απο τις πιο "επιτυχημένες" διαχρονικά (σε αντικειμενικούς δείκτες όπως το προσδόκιμο ζωής, το % αναλφαβητισμου, υποσιτισμού κτλ αν και με το τελευταίο αρχίζουμε να έχουμε θέματα εδω σιγά σιγά.). 

Στα πλαίσια λειτουργίας των δυτικού τύπου κοινωνιών έχει βεβαίως και σαφέστατα οριστει και η κατοχύρωση ατομικών δικαιωμάτων αλλά και προσωπικής ελευθερίας και προφανώς ουδείς έχει όρεξη να το πειράξει αυτο - σε θεωρητικό τουλάχιστον επίπεδο. Οποτε το ζήτημα δεν ειναι να απονομαδοποιήσουμε τους νομάδες, το ζήτημα ειναι η εφαρμογή της ρημάδας της ισονομίας, κάτι στο οποίο δεν είμαστε και στα φόρτε μας (ακόμα οι Ελληνες μουσουλμάνοι στην Θράκη έχουν το "δικό τους" δίκαιο, ακόμα υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και προχτές μολις ο κύριος κύριος (δύο φορες κύριος) Μπαλτάκος πρότεινε ο νεος και υπο διαβούλευση κτλ αντιρατσιστικός νόμος να μην έχει ισχύ στο στρατο και στην εκκλησία. Δικαιο πεντέξι ταχυτήτων και όποιος αντέξει δηλαδής.)

Αν και η ολη παρλαπίπα περι πολιτιστικής ταυτότητας μου κάνει λίγο χου. Οπως έλεγε και ο Ντόκινς για τους Αμις λχ, ναι οκ, ειναι  "καλο" για εμάς να υπάρχουνε και αυτοί ως τρόπος ζωής διότι τελος πάντων κάνουνε εμάς τους... υπόλοιπους να νιώθουμε καλύτερα πως ειμαστε πολυπολιτισμικοι και αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθισουν και έτσι, αλλά δεν ενθυμούμαστε κανέναν να άφησε την Νεα Υόρκη λχ για να πάει να ζήσει σε κοινόβια χωρίς ρευμα καθώς και τις άλλες ανέσεις που προσφέρει ο σύγχρονος κόσμος σε σχέση με μια κοινωνία που εχει μείνει στο 1800. Ουτε καν οι άστεγοι της ΝΥ δεν δειχνουν να ενδιαφέρονται να το κάνουν. Το να επιτρέπουμε στους Αμις λχ να μορφώνουν οι ίδιοι τα παιδιά τους, μπορεί να ειναι καλο για τους Αμις ειδικά αλλα δεν ειναι και πολύ έξυπνο για την κοινωνία γενικότερα, διοτι αυτη η κοινωνία περα απο τεχοφοβικούς γεωργούς της Αναγέννησης χρειάζεται γιατρους, μηχανικούς, αεροπόρους, πληροφορηκάριους και δικηγόρους οι οποίοι θα κάνουν να λειτουργεί η υπόλοιπη κοινωνία που εντος της ζουν οι Αμις. Και τα παιδιά τους πλαθονται ετσι ωστε η ιδιαιτερότητα αυτη να αναπαράγεται και να βρίσκουν - τι πρωτότυπο- την κοινωνία μεσα στην οποία μεγάλωσαν σαν την μόνη σωστή. Στην ουσία ενα μεσαιωνικό κατάλοιπο διαιωνίζεται εντός της κοινωνίας καθώς το ας το πούμε αστικο/κοινοβουλευτικό κράτος αυτοπαγιδεύεται στην ίδια διακηρυγμένη πρόθεση ύπαρξης του που είναι η διαφύλαξη της προσωπικής ελευθερίας των πολιτών του.

Στους Τσιγγάνους τώρα, μπορεί να ειναι γοητευτική για μερικούς (;) η εικόνα του ρομαντικού νομάδα κτλ αλλα να θυμόμαστε πως όπως ορθότατα εδώ λέει ο Τζήμερος "συνοδεύεται από μεγάλη παιδική θνησιμότητα και μέσο όρο ζωής τα 35".

Πολλές τσιγγάνες που έχω δει, ειναι στα 45 ήδη γιαγιάδες, δείχνουν τουλάχιστον 60 και περί θεμάτων προσωπικής υγιεινής κτλ βράστα. Και δεν ειναι θέμα κουλτούρας και πολιτισμού. Κανείς με τα σωστά του και με την "σωστή πληροφόρηση" (παιδεία) δεν θέλει να είναι αποικία μικροβίων. Μαλακίες. Οι πιο πολλοί τσιγγάνοι ειναι πάμφτωχοι, και συνακόλουθα κατά κανόνα αμόρφωτοι και ασχετοι με τον ίδιο τον "κανονικό" (και πιο υγιεινό) τρόπο ζωής αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του ίδιου του κράτους μιας και η κυριότερη ασχολία που τους επιτρέπεται κοινωνικά ειναι ο παρασιτισμός. Το ότι κάποιοι το βλέπουν αυτό ως πολιτισμική ιδιαιτερότητα, είναι τουλάχιστον αφελες. Αν ηταν πολιτισμικη ιδιαιτερότητα, ε τι διάολο, στατιστικά κάποιοι απο "εμάς", τους υπόλοιπους θα ήθελαν να λειτουργούν έτσι (όπως μερικοί που τρώνε πετριά και γίνονται μοναχοί, δαλάιλάμες, ιεχωβάδες, χαρε κρίσνες και άλλα τέτοια). Φτώχια, καταραμένη φτώχια, είναι. Και όταν συμπαγείς πληθυσμιακές ομάδες αφήνονται στην φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό γενικότερα η διέξοδος που μένει σε πολλούς ειναι η συνειδητή παρανομία με διάφορους τρόπους και σε διάφορες παραλλαγές.

Παμ΄παρακάτω. Πριν απο μερικές μέρες βρήκαν οι μπάτσοι ένα ξανθο γυφτάκι και απόρησαν. Κακώς απόρησαν γιατι το φυσικό πολλών τσιγγάνων ειναι το κατάξανθο και αν τους πλύνεις... μπορει να το ξαναβρείς (ρατσιστικό και στερεοτυπικο, αλλα χιουμορ, αντε κακης ποιότητας. Συνεχίζομεν σοβαροί). Ο φαινότυπος ετσι και αλλιώς εξαρτάται και απο τις συνθήκες (καποια γονίδια οπως πχ αυτο που ειναι υπεύθυνο για την ποσοτητα μελανίνης στο δέρμα, εξαρτώνται απο τις συνθήκες) και εδώ οι συνθήκες ευνοούν τα σκούρα χρώματα, ειδικά αν κάποιος εργάζεται χειρωνακτικά στον ήλιο ή τελος πάντων ειναι στον ήλιο χειμώνα καλοκαίρι (πχ: εχω γνωστό που όταν ήρθε απο την γερμανία που είχε μεγαλώσει ήταν περίπου αλμπίνος, ε εδώ, μετά απο καμια 10αριά χρόνια έγινε γυφόπουλο με τα όλα του).

Τελος πάντων κατόπιν συνέβηκε κάτι παράξενο για Ελληνες αστυνομικούς. Ειχαν δίκιο. Το παιδί δεν ηταν δικό τους, δεν είχε χαρτια υιοθεσίας, δεν ..γενικώς.

Την συνέχεια την ξέρετε. Μας έπρηξαν τα αυτια, και διάφορα άλλα μέρη του σώματος μας, με το "ξανθο αγγελούδι" και την εκμετάλευση που έτρωγε και όλα τα σχετικά. Καμία κουβέντα για τα άλλα παιδιά των ίδιων ή άλλων τσιγγάνων που έχουμε δει ολοι μας να ζητιανεύουν στους δρόμους αντί να είναι στο σχολείο . Οχι, το πρόβλημα ήταν πως "πήραν" οι γύφτοι έναν από τα "δικά μας" (διοτι φαντασιακά όλοι οι μαυροτσούκαλοι Ελληνες ειμαστε ξανθοί άρειοι, το ξαν-φο γένος που λεει και ο polsemannen) παιδιά και το έκαναν δικό τους. Το γεγονός ότι κανένα παιδί στην υπάρχουσα κοινωνία μας δεν πρέπει για κανένα λόγο να επαιτεί είτε είναι "δικό μας" είτε όχι δεν πέρασε ποτέ απο το μυαλό κανενός. Φαντάζομαι πως στο φαντασιακό του ΣΚΑΙ υπάρχει το γύφτικο γονίδιο το οποίο έχει μέσα του την επαιτεία, την παρανομια και όλα τα σχετικά. Αν δηλαδή γεννιέσαι απο τσιγγάνους γονείς ειναι οκ να εισαι παμβρώμικος στους δρόμους και να ζητιανεύεις. Αν όμως είσαι ξανθος, αρα όχι γεννημένος απο τσιγγάνους γονείς (κάτι που όπως είπαμε ειναι παντελώς άκυρο σαν επιχείρημα) το να σε βάζουν οι θετοι γονείς σου να κάνεις ότι και τα υπόλοιπά τους παιδιά, ε αυτό ξαφνικά συνιστά εκμετάλλευση. Ποτέ δεν ακουσα να γίνεται θέμα το πρόβλημα της μη καταγραφής παιδιών παρά μονο σαν έκφανση του προβλήματος των πλαστών επιδομάτων. Το ότι έτσι πραγματικά παιδιά, "γνησια" γυφτάκια μένουν εκτος κοινωνίας (και σχολείου) δεν έδειξε να αποσχολεί και πολύ τα ΜΜΕ. 

Μονο ο ξανθος άγγελος, στον οποίος εγώ προσωπικά δεν παρατήρησα (απο αυτά που μάθαινα απο τα ΜΜΕ) καποια ιδιαιτερότητα. Μιλαγε τη γλώσσα των Ρομα, χορευε τους χορούς τους όπως όλα τα τσιγγανάκια, γυριζε στους δρόμους με το ίδιο dress code με τα υπόλοιπα, και προφανώς είχε μάθει να λέει αυτούς που το μεγάλωσαν γονείς του. Ετσι κάνουμε όλοι. Αναπαράγουμε σαν παιδιά αυτά που μας δείχνουν αυτοι που μας μεγαλώνουν. Περα απο τις παπαριές με τον ξανθό άγγελο και άλλα τέτοια, πρέπει να καταλάβουμε και γρήγορα πως η επέμβαση της χαριτωμένης πολιτείας μας στέρησε ενα παιδάκι απο τους γονείς του, και όσο δεν έχουμε στοιχεία πατενταρισμένης κακοποιησης (εμπορία λευκής σαρκός, ενδοοικογενειακή βια, σεξουαλική κακοποιηση) δεν νομίζω πως ειναι σωστό και δίκαιο να έχουμε ενα παιδί σε ίδρυμα, δυο γονεις στην φυλακή και τα υπόλοιπα 5-6 (;) παιδιά στους δρόμους. Ειναι πιθανόν να ξανακάνουν το ίδιο αδίκημα οι τσιγγάνοι αυτοι; Ειναι πιθανόν να φύγουν απο την χώρα στο διακριτικά με 5, 6, 7 ,8 παιδιά στο κεφάλι; Αν όχι, τότε γιατί ειναι προφυλακισμένοι;

Οι τρισμέγιστοι βιολόγοι του ΣΚΑΙ γνωρίζουν το ...γύφτικο γονίδιο και αποφαίνονται πως το παιδί δεν ειναι γυφτάκι. Φαε τα πτυχία σου Ντόκινς και όλοι εσεις οι ασχετοι. Φωτογραφία από εδώ

Και η πιο βασική ερώτηση. Έστω πως το παιδί δεν ήταν δικό τους. Που δεν ήταν "βιολογικά" και νόμιμα αλλά αυτοι το μεγάλωσαν και το παιδί λογικά αυτους θεωρεί γονείς του. Έστω όμως πως το πάμε γονιδιακά και το παιδί ειναι "ξενο", "ξανθος άγγελος" και όχι....παιδί.

Εστω πως το έβαζαν να επαιτεί (δεν το ξέρουμε, αλλά μπορούμε να το υποθέσουμε), πως δεν θα πήγαινε σχολείο, θα γύριζε στους δρόμους κτλ. Πολύ σωστά (;) λοιπον τότε η πολιτεία τιμωρεί τους γονείς για παραμέληση παιδιου και βάζει το παιδί σε ίδρυμα. Χώρια οι υποψίες για παράνομες υιοθεσίες και άλλα τέτοια. Ορθον. Για τα υπολοιπα παιδιά του ζευγους ρε γαμημένοι γιατί δεν είπε κανείς τίποτα; Αυτά ειναι οκέι να είναι στους δρόμους; Ειναι εντάξει να είναι βρώμικα; Αυτα, επειδή ειναι "φυσικά" παιδιά τους έχουν στο γονίδιό τους τον...αναλφαβητισμό και την επαιτεία; Δεν ντρέπεστε λιγάκι λέω εγώ; 


Ερωτώ λοιπόν; Τι σκατά έκανε, και με ποια αιτιολογία, η πολιτεία σχετικά με τα άλλα παιδια; Από πότε το ότι ένα παιδί ειναι εκτος σχολείου, εκτος υγειονομικού συστηματος, εκτός συστημάτων καταγραφής, εκτός γενικώς θεωρείται πως είναι....θέμα ράτσας; Τα αλλα παιδιά που οι γονείς του ειναι, υπενθυμίζω, προφυλακισμένοι είναι άραγες (; δεν ειναι ειρωνικο, ρωτάω ειλικρινά) υπο την σκέπη κάποιου προνοιακού ιδρύματος ή αυτα δεν ειναι "ξανθοι άγγελοι" οπότε να πάνε να γαμηθούν τα γυφτόπουλα;

 Και προφανώς δεν είναι μόνο το ΣΚΑΙ που εχει αυτα τα σκατά στο κεφάλι του. Ειναι ο συνειδητός ρατσισμός που υπάρχει γενικώς και καλλιεργείται εν Ελλάδι. Οπως το ότι ειμαστε φαντασιακά ξανθοι, δηλ....ξανφοι όπως ο αριος ο Μιχαλολιακος  (μην γελατε ρε) και όλοι οι ...πιο μαυριδεροί από εμάς μπορούν να θεωρηθούν κοινωνικά σκουπίδια

Θες και λεφτά ρε κωλόπαιδο; Και δεν εισαι και ξανθος άγγελος



Λοιπον ή συμφωνούμε ότι όλα τα παιδιά, ξανθά, μαύρα, ροζ και μπλε αξίζουν κάποια πράγματα και πως κανένα παιδί δεν πρέπει να επαιτεί, να μένει στο δρόμο, να μαθαίνει την παρανομία ως καθεστώς ή να είναι εκτός σχολείου γιατί αλλιώς να πάτε να γαμηθείτε μπας και...ασπρίσετε.


Ταυτα και μένω
Υ.Γ. Οπως είδατε ασχολήθηκα ελάχιστα με το γεγονός πως η μικρή Μαρία ειναι και "κανονικό" τσιγγανάκι (με τεστ DNA συσχέτισης γονιου παιδιού προφανώς και όχι...."φυλής"), ή με το ότι η βιολογική μητέρα της φαίνεται να επιβεβαιώνει την ιστορία της "θετής". Για μένα τα παιδιά ειναι παιδιά, δεν είναι χρώματα, δεν είναι άγγελοι και σίγουρα δεν είναι ξανθοι άγγελοι. Μια φορά πάντως που είχα πηδήξει μια ξανθή άγγελο αναφερόμουν σε μια συμφοιτήτρια μου

Υ.Γ.2 Να δείτε πάντως πόσο θα ξεφουσκώσει το όλο πράγμα τώρα που και γονιδιακά ειναι γυφτόπουλο όχι από το δικό μας ξανφο γένος.

6 σχόλια:

  1. Όπως ακριβώς το είπες: θα ξεφουσκώσει. Και μάλιστα σε χρόνο dt, τώρα που μας τελείωσε ο ξανθός άγγελος και μείναμε με το γυφτάκι (και επισήμως πλέον) στο χέρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν νομίζω πως ειναι σωστό και δίκαιο να έχουμε ενα παιδί σε ίδρυμα, δυο γονεις στην φυλακή και τα υπόλοιπα 5-6 (;) παιδιά στους δρόμους. Ειναι πιθανόν να ξανακάνουν το ίδιο αδίκημα οι τσιγγάνοι αυτοι; Ειναι πιθανόν να φύγουν απο την χώρα στο διακριτικά με 5, 6, 7 ,8 παιδιά στο κεφάλι; Αν όχι, τότε γιατί ειναι προφυλακισμένοι;

    Είναι προφυλακισμένοι για δύο αδικήματα. Πρώτον δεχτήκαν ένα παιδί και δεν δηλώσαν πουθενά ότι δεν είναι δικό τους. Πες ότι έρχεται στην πόρτα μου μία πάμφτωχη και μου δίνει ένα παιδί διότι δεν μπορεί να το μεγαλώσει. Εγώ τί πρέπει να κάνω; Να το κρατήσω σαν δικό μου ή να ενημερώσω τις αρχές και να το παραδώσω στα αρμόδια όργανα; Και δεύτερον παίρναν καμιά δεκαριά επιδόματα τέκνων από 3-4 δήμους για παιδιά που δεν είχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @panos
    Σωστα ολα αυτα, αλλα κανένα απο αυτα δεν σηκώνει ΠΡΟφυλάκιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί όχι; Ο νόμος ορίζει προφυλάκιση και για κακουργήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι οι αγορασμένοι ψήφοι που θα σταματήσουν τους δημοσιογράφους

    ευτυχώς μέσα στην ατυχία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ώπα ώπα ώπα...δεν το διάβασα καν...ισως να μην έχει και σημασία πλέον γιατί νομίζω ότι έρχεται η συντέλεια του σύμπαντος, η δευτέρα παρουσία και το ιπτάμενο μακαρονοτέρας πάνω σε άσπρο άλογο....καθότι μόλις είδα ότι:

    Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ QUOTΑρει τον ΑΡΗ:
    http://news247.gr/eidiseis/politiki/antartiko_poludwra_h_forologhsh-dhmeysh_twn_xwrafiwn_mas_den_pernaei.2475995.html

    δεν ξέρω αν ήξερε βέβαια ποιανού κουβέντες αποφάσισε να βάλει στο post του αλλά still....!

    απλά έπρεπε κάπου να το πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir