Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2013

Διαχωροχρονική μαλακία

 Σε μια χώρα όπου όλοι ταξιδεύουν στο χρόνο για να αποδείξουν τα δικά τους και οι σχέσεις αιτίου αιτιατου γίνονται δια τον πέοντα ιππέα, ε αυτό είναι το λιγότερο παράξενο. Και για να γίνω σαφής ας πάρουμε και το πλεον σχετικό βλαχομπαρόκ χωροχρονικό, θεοχαζο του κερατα, μα-τι-πίνεις-μωρή-τσούρδω παράδειγμα των ημερών:


Περα απο τα χαριτωμένα φασιστικά ας κανουμε μια σταση φόρο τιμής στην χαριτωμένη λογική (βαλε εισαγωγικά να έχουμε) της κυρίας.

Ο Ρωμανός πιάστηκε κατηγορούμενος για τρομοκρατικές πράξεις το 2012 (;)
Ο Γρηγορόπουλος σκοτώθηκε απο αστυνομικό το 2008 όταν ήταν 15 ετών. Ο φίλος του Ρωμανός ήταν επίσης τότε 15 ετών και δίπλα. Παιδιά απο αστικές οικογένειες που είχαν πάει για βόλτα

Ερμηνείες:
α) Της λογικής. Ο Ρωμανός έπαθε φρίκη, ψιλοεξαφανίστηκε και κατέληξε μετά απο 4 χρόνια να κάνει ληστείες
β) Της για-τα-Σιδερα. Ο Ρωμανός ήταν τρομοκράτης απο κούνια. Μικρός εκλεβε τα μπιμπερά (ναι ρε. Το μπιμπερό, τα μπιμπερα, πρόβλημα;) από τα άλλα παιδιά, μεγαλύτερος έβαζε πινέζες στο κάθισμα του δασκάλου, στα 15 έβγαινε βόλτα στα Εξάρχεια στις 9 το βράδυ, ε λογικά θα κατέληγε έτσι και αλλιώς ληστής τραπεζών. Την ώρα λοιπόν που το σχεδιάζανε με τον άλλο τρομοκράτη, τον Γρηγορόπουλο επενέβη ο χρονομπάτσος-προφήτης-τι-γραφω-γαμω-το-κερατο-μου-σήμερα Κορκονέας και μας έσωσε απο την μελλοντική δράση του Γρηγορόπουλου που την ειχε δει σε όραμα 2 μέρες πριν.

Μπορώ να συνεχίσω να αναλύω την παντελή έλλειψη σκεψης, λογικής, παιδείας, συνεκτικότητας κτλ κτλ στην σκέψη της κυρίας αλλά φοβάμαι ειλικρινά πως θα μου καεί ο εγκέφαλος σαν ένδειξη διαμαρτυρίας οπότε σταματάω

Αυτη η γυναίκα ζητάει την ψήφο ανθρωπων και ουχι χιμπατζήδων, να το θυμάστε. Αυτη η γυναίκα ειναι μελος κόμματος "κοινωνικού φιλελευθερισμου" (sic) και όχι πχ μέλος της Χρυσης Αυγης. Αν και η υποψία μου ειναι πως θα ήθελε να ειναι μελος της ΧΑ, αλλά παραείναι ακραία για τα γούστα τους.


Update υπο του ημιθέου Βιολόγου:

2 σχόλια:

  1. Κρίμα που πρόλαβες να γράψεις το κείμενο πριν σε προλάβει ο ύψιστος θεός Ταμήλος.

    Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο;

    Πάνω από 1.5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνισμό να βάλουμε υποχρεωτικά να δουλεύουν για να παίρνουν ένα πιάτο φαγητό.



    Πλέον είναι οριστικό: το ταμηλίζειν εστί μπουρδολογείν.
    Άξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ChrisMrSly9/12/13 23:34

    Την είχα κράξει παλαιότερα, μια φορά που μπήκε στο Τζάνγκλε (που ξέπεσε πολύ κι είναι κρίμα), για το ίδιο ακριβώς πράγμα. Δεν νομίζω βέβαια πως το διάβασε, συνήθως βλάκες σαν αυτή μπαίνουν μόνο για να γράψουν. Μόνη διαφορά είναι πως ανέφερε τον Ρωμανό τώρα, ο οποίος σίγουρα είναι καθίκι αλλά αν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί είναι έτσι τότε είσαι ή αυγοκέφαλος ή ο Πρεντεντέρης.

    ΥΓ για τον Άδη: καλά που έχει τέτοια φάτσα ο Ταμήλος και τον κόβεις εύκολα για καραγκιόζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir