Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 15, 2014

Η εθνική ομάδα σε χρειάζεται

Μετά την εκ νέου φόλα που φάγαμε από το ανάδελφο έθνος της Β. Ιρλανδίας (και τα μυαλα στο μίξερ) παρατηρήθηκε αύξηση της εγχώριας γκρίνιας διοτι η ημετέρα ομάς δεν παίζει μπαλα. Θα μου πεις και πότε έπαιξε; (σε 2 αγώνες το 2004 θα απαντήσω, αλλα τελος πάντων)
Οκ, λοιπον το πρόβλημα δεν ειναι οτι η εθνική ομάς δεν παίζει μπάλα, διοτι τελος πάντων δεν ειναι αυτή η δουλειά της, Αμα θέλαμε να βλεπουμε κάτι ωραίον θα βλέπαμε την εθνική καλαθοσφαίρισης ρε αδερφε που τουλάχιστον το νογάει το άθλημα. Το πρόβλημα λοιπον ειναι πως η εθνική ομας δεν παίρνει αποτελέσματα μην παίζοντας μπάλα. 
Προσπαθώντας να αναδείξει το υποθετικό ταλέντο της ξεχνάει την άμυνα, ο τερματοφύλακας ξεχνάει τα χέρια του και οι επιθετικοί το γεγονός ότι έχουσι πόδια. Οι δε κεντρώοι, ακολουθώντας τον αντίστοιχο πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ διαλύονται σε άτομα (ατομα όχι όπως λέμε και γαμώ τα άτομα, αλλα άτομα όπως λέμε πυρήνας, ηλεκτρόνια και άλλα τέτοια, γκέγκε;)

Το πρόβλημα λοιπον ειναι χοντρον διότι απειλείται η είσοδος μας στο επόμενο Euro, αρα και η αναμενόμενη τότε συνέχεια των αθλιων εμφανίσεων (αλλά πιθανως με αποτελεσματα), οπότε επείγει η ωρα δια διαρθρωτικές αλλαγές. Και επειδής εδώ ειναι Ελλάδα οι αλλαγές δεν θα έχουν να κάνουν με αλλαγή συστήματος, νοοτροπίας και αλλα τέτοια βαρετα, αλλά με την ευκολη λύση, αυτη που έτσι και αλλιώς ειναι η σταθερά στο ποδοσφαιρικό μας σύστημα: Την αλλαγή προπονητή.

Να τον διώξουμε τον Ρανιέρη λοιπον, αλλά ποιον να πάρουμε που έχει μπει γεματα η σεζόν και οι προπονητάδες πρωτης γραμμής ή έχουν κονομηθεί από ομάδα ή σιγά μην έρθουν να μπλεξουν με εμάς τους μουρλούς;

Απαντώ στο πρόβλημα με την μία, δια να μην έχουτε και ψυχολογικά απο την αναμονή. Μα θα διαλέξουμε έναν "δικό μας". Έτσι και αλλιώς ΟΛΟΙ οι Έλληνες κατά βάθος είναι γεννημένοι για δύο μόνο επαγγέλματα. Αυτό του πρωθυπουργού και αυτό του προπονητή. Και επειδή, φτου γαμώ τω Χριστώ μου (δοτική ε;), πρωθυπουργό δεν βλέπω να αλλάζουμε, ας δοκιμάσουμε να αλλάξουμε προπονητή και βλεπουμε.

Δεν απαιτείται ο νεος προπονητής να έχει γνώσεις ή μυαλο. Οταν διαφοροι Αλέφαντοι και Ανασταδιάδηδες κάνουν καριέρα στην Ελλάδα το μόνο που αρκεί είναι να τον ρωτήσουμε αν ξέρει. Και επειδή όλοι ξέρουμε ότι ξέρουμε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να βρουμε έναν. Οποτε απο την πληθώρα των ~6.000.000 Ελλήνων σε παραγωγική ηλικία μπορούμε να διαλέξουμε κάποιον ο οποίος θα κάνει καλό με την απουσία του από τον χώρο που ήδη βρίσκεται. Ετσι και αλλιώς η ομάς πάει κατά διαβόλου και σωτηρία (ούτε και Euro (διπλής)) δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, οπότε καλό ειναι να παρκάρουμε κατά κει καναν μαλάκα που μας σπάει τα νεύρα αμα βρίσκεται αλλού. Ετσι και αλλιώς μετά την πρώτη ήττα του θα τον βρίζει όλος ο κόσμος και όχι μόνο εμείς.


Ναι, θα μου πείτε αλλά απο μαλάκες είμαστε τίγκα. Ποιον να βάλουμε; 


χαχαχαχαχα


Ας γελάσω. Ενας ειναι ο τρισμέγιστος μαλάκας στην Ελλάδα. Ενας ξερει τα πάντα. Ενας κατεχει την απόλυτη αλήθεια αρα είναι ιδανικός ή για προπονητής στην Εθνική Ελλάδας ή έστω για στέλεχος του Ολυμπιακού. Ενας ειναι ο φασίστας που επικαλειται σαν δικαιολογία των φασιστικων του απόψεων την δημοκρατία (λαθος, δύο , διότι ξεχνάω και την Σώτη Τριαντατέτοια), ένας κάνει ανορθόγραφες παρατηρήσεις ορθογραφίας, ένας είναι ο ιδανικός προπονητής εξέδρας.


Ποιος;


Αν δεν καταλάβατε ακόμα, τότε δεν διαβάσατε το προηγούμενο, οπότε το λέω στα γρηγορα


Ο Θανος ο Τζημεροοοοοοοοος!!!!!!





Θεϊκό έτσι; Αν αμολύσουμε τον Θάνο στην Εθνική Ελλάδας:
1. Γλιτώνουμε τα λεφτά του Ρανιέρη
2. Γλιτώνουμε απο τον Τζήμερο, πολιτικά δηλαδή και τον λούζεται το ποδόσφαιρο. Ετσι και αλλιώς η ευφυία του ειναι ταμάμ για τον χωρο



(φοβερό ε; Σαν να ακούω τον Τζήμερο να εξηγει για τις βόμβες νετρονίου και όλα τα σχετικά)


3. Ετσι και αλλιώς χειρότερα αποκλείεται να πάμε
4. Ασε που αν γίνει καμια στραβη, μπορει να μας βγει σε καλό, αν πχ αρχίσει ο Τζήμερος να εξηγει τις αποψεις του στους αντιπάλους μπορεί να αυτοκτονήσουν ομαδικά και να τσιμπήσουμε καναν βαθμό στα χαρτιά

Ταυτα και μένω και αρχίζω ανένδοτο υπέρ Τζήμερου:




2 σχόλια:

aeisixtir