Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τρίτη, Ιουνίου 16, 2015

Φερτε βυζγιά να τα τραβήξουμε

Τι ήθελα και γκρίνιαζα ο μαλάκας για τις συντάξεις θυγατέρων;

Μου κοινοποιήθηκε χτες στο τουίτερ μια απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που εξισώνει τους γιους ΔΥ με τις κόρες και δίνει συντάξεις και σε αυτούς.



(αρχικο τουι:

)

Οπως καταλαβαίνετε έγινε ένας χαμούλης και γκρινιάξαμε και στο facebook κανοντας την πλάκα μας. Καπου εκει είδαμε όμως πως το (γαμώ την πουτάνα του γαμώ) το γαμημένο το ΕΘΝΟΣ έχει την γαμημένη την ημερομηνία ανάρτησης κάπως....μυστική και αντε βρες την και πως η είδηση ήταν του 2007!!!


Αμέσως προέβην σε διευκρίνηση της μαλακίας και στο twitter και στο facebook και συνεχίσαμε να λέμε για συντάξεις γενικώς (α, αν αναρωτιέστε στο τι γίνεται με τούτο το θέμα το πιο φρέσκο που βρήκα ειναι αυτό).


Κοιμάμαι, ξυπνάω. Και μαθαίνω πρωινιάτικα πως οι γιοι και οι συντάξεις τους έγιναν θέμα στο Mega. Το βλέπω στα καπάκια μετά από λίγο στην ΕΡΤ1. Kαι ξαφνικά γεμίζει το τουίτα:


ιδου και το σχετικά screenshot




ε, κάπου εκεί δεν άντεξα:


Update: Η μαλακία συνεχίζεται:


αυτό το είδα από το τουί του έγκυρου Πάσχου:

και συνεχίζουμε:

και συνεχίζουμε:


Τέλος Update - μέχρι νεοτέρας



Aυτοι ειναι οι δημοσιογραφοι μας, αυτοι μας ενημερωνουν αντικειμενικά και εγκυρα για την διαπραγμάτευση, για το ΔΝΤ, για τις συμφωνίες για τα αρχίδια του Καράμπελα.

Οταν 5 χρήστες των σοσιαλ μιντια βρισκουν ενα παλιο αρθρο και το σχολιάζουν, και ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ πως ειναι παλιο, αυτο δεν εχει καμια σημασια. Σημασία εχει να προλάβουμε τους άλλους 132 αχρηστους ανταγωνιστες και να τσιμπήσουμε ενα δυο likes και πεντέξι views παραπάνω. Διαστάυρωση και τετοιες μαλακιες;...... φτου κακά.

Η ακυράντζα που άθελα μου κυκλοφόρησα, και αμέσως είπα πως ειναι ακυράντζα έγινε viral. Η μαλακία σας θα γίνει;

Κατακλείδα:
Αχρηστοιοιοιοιοιι!!!!!!


Ταυτα και μένω
Ζαφοντ


Υ.Γ. Πλακα θα έχει να έβγαλε τετοια απόφαση όντως σήμερα το Ελεγκτικό Συνέδριο μετά από 8 χρόνια και να γίνω ρομπα εγώ :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

aeisixtir