Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2008

Χμμμμ

Είχα πει να μην ασχοληθώ με το θέμα διότι δεν μου πολυπάει το κιτρίνισμα, αλλά ρε διάολε κάτι δεν πάει καλά.

Ενώ πληθαίνουν οι φωνές που μιλάνε για κακοδιαχείριση πόρων, μαζικούς αποχαρακτηρισμούς εκτάσεων, φωτογραφικούς διαγωνισμούς και δεν συμμαζεύεται εμείς έχουμε το προνόμιο να απολαύσουμε(;) την κοιλίτσα (!) του Ζαχό σε νόστιμες στάσεις. Περί της ταμπακιέρας γενικώς μαμούκαλα.

Ως ψάλτης β' (όξω αριστερά) ο οποίος:
α) Δεν πολυβλέπει τηλεόραση
β) Είχε πάρει την ιστορία λάθος εξ αρχής (σιγά τα λάχανα, ξενογαμούσε ο άνθρωπος, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος)
γ) Δεν τον πολυνοιάζει ποιος πηδιέται και με ποιον, όσο υπάρχει κοινή συναίνεση


Έχω μερικές ερωτήσεις:

1. Ποιος λογικός άνθρωπος (πολιτικός μάλιστα) κάνει απόπειρα αυτοκτονίας επειδή η γκόμενα του, του το παίζει βαρύ πεπόνι; Εδώ κοτζαμάν Πασχάλης (:Ρ) αποδεδειγμένα κεράτωσε, το έπαιζε μαλάκας και έχει και εξώγαμο και δεν τρέχει κάστανο, για μια γκομενίτσα θα κάνουμε έτσι;;;

2. Ποιος λογικός άνθρωπος κιλών 276,3 πιστεύει πως είναι το σεξ απίλ του που τραβάει τις υφιστάμενες και ουχί η προοπτική απόδοσης οφελών; Πως μπορεί ένα έμπειρο πολιτικό στέλεχος να πιαστεί έτσι εύκολα Κώτσος;

3. Ποιος μπορεί να κατέχει ως υλικό ένα πορνογραφικό dvd και να το "μοντάρει" πριν το παραδώσει στα κυβερνητικά κλιμάκια; Και γιατί; Φοβόταν μην σοκαριστούν βλέποντας την κοιλιά του Ζαχό να κάνει πισωκολλητο; Σιγά ρε, εδώ έχουμε δει άλλα και άλλα.

4. Υπάρχει περίπτωση στην Ελλάδα κάποιος πολιτικός να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας για λόγους....πολιτικής ευθυξίας (μαμά με εκβιάζουνε!); Πλάκα μου κάνετε ρε; Μέσα σε ένα όργιο από τις τελευταίες κυβερνήσεις κλεψιάς και ρεμούλας (χρηματιστήριο, "κλέψιμο" ταμείων, ιδιωτικοποιήσεις σε ύφος "διαλιεεεεχτεεε!", φωτογραφικοί διορισμοί και άλλα πολλά) κάποια εκ. ευρώ πάνω ή κάτω είναι δυνατόν να ωθήσουν Έλληνα πολιτικό σε ακραίες αντιδράσεις;

5. Τι είδους υλικό ωθεί έναν δημοσιογράφο να μην το δημοσιεύσει, ούτε να το παραδώσει στον εισαγγελέα αλλά στην κυβέρνηση; Τι σόι δημοσιογράφος είναι αυτός;
Τί τον ώθησε να δράσει έτσι; Η διακριτικότητα ή ο φόβος;


Και άλλες πολλές. Οι δικές μου ερμηνείες τέλος πάντων για όποιον ενδιαφέρεται είναι οι εξής:

α) Το αισιόδοξο κυβερνητικό σενάριο. Ο πτωχός πλην τίμιος γραμματέας ηράσθη σφόδρα την κα. πωςτηνλένε η οποία και τον εκμεταλέυτηκε. Μην αντέχοντας την ηθική του σπίλωση ο πτωχός πλην τίμιος γραμματέας φουντάρει. Ή κάπως έτσι. Λογικά αυτά στέκουν μόνο στις χαζοχολιγουντιανές ταινιες. Και αν. Η λογική λέει πως με μια απλή παραίτηση (που έκανε) γλίτωνε τον εκβιασμό μιας και δεν θα είχε πια κανένα δημόσιο αξίωμα.

β) Απαισιόδοξο σενάριο. Η πωςτηνλένε πήγε να πιάσει τον παπά από τα αυτιά μπας και διοριστεί (εδώ γαμιόταν στην δουλειά, γιατί να μην την διορίσουν; Δεν κατάλαβα!!!) και κατά λάθος έπεσε σε ...λαυράκι, τρέχα γύρευε ποιο. Το λαυράκι ήταν τόσο χοντρό (και όχι αποκλείεται να είναι ένας φωτογραφικός διαγωνισμός και μόνο, εδώ γίνονται τόσοι κάθε μέρα) που πρέπει να ήταν δυνατόν να εκβιάσει όλη την κυβέρνηση συνολικά, δηλαδή την κεφαλή της. Ο γγ φοβήθηκε όχι μόνο για την καριέρα του αλλά και για την ζωή και υστεροφημία του. Μην βρίσκοντας λύση στο πρόβλημα φουντάρισε απελπισμένος μιας και όλες οι άλλες οδοί του φάνηκαν χειρότερες. Το ζήτημα είναι πως, απ ότι λέει η αστυνομία, το όποιο υλικό δόθηκε σε αυτούς ήταν σαφέστατα "πειραγμένο" και η ερώτηση δεν είναι μόνο γιατί, αλλά και από ποιον. Και εδώ αρχίζουν τα ωραία!

Αν το έκανε ο "κομιστής" του DVD (ή έστω αυτοί που το τράβηξαν), αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση μπορεί να τελεί υπό ομηρία, πράγμα άσχημο, τουλάχιστον.
Αν το έκανε ο Αδριανός από μόνος του σημαίνει πως παρανόμησε στα ίσα και εν γνώσει του.
Αν έγινε με εντολή του Μαξίμου, αυτό σημαίνει συνωμοσία με σκοπό την παραπλάνηση της Δικαιοσύνης και του κοινού αισθήματος. Το αστείο σε αυτήν την περίπτωση είναι πως μπορεί να παίζουν πολλές κόπιες και να φτάσει καμία ανώνυμα σε καμιά εφημερίδα, ή στο διαδίκτυο. Ο Πρέζας λεει πως η δίωξη ηλ. εγκλήματος παραφυλάει για να μην βγει τίποτε στον αέρα.

Το τι είχε το dvd, και δεν ξέρω και γω τι άλλο, και το τι αποκρύφτηκε τελικά μπορεί να είναι ήσσονος σημασίας, αν το βάλουμε δίπλα στις μετέπειτα πράξεις των αξιωματούχων. Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του εκάστοτε γγ ενός υπουργείου, αλλά είναι σίγουρα υπεύθυνος για τις δικές του.

Συμπέρασμα: Τελικά μάλλον έχει ψωμί η υπόθεση, αλλά από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις...


Update: Διαβάστε και αυτό...

19 σχόλια:

  1. Ακριβώς.
    Απο τις σοβαρότερες αναλύσεις της ιστορίας που έχω διαβάσει για το θέμα (μιας και η πλειοψηφία είναι ξεκατινιάσματα).
    Άρα
    1. είτε η κυβέρνηση παίζει με το θέμα (αφήνοντας το ξεκατίνιασμα) και δεν παίζει τίποτα ιδιαίτερο από πίσω (εκτός από συνηθισμένες Ελληνικές λαμογιές)
    2. είτε έχουμε εκβιασμό όλης της κυβέρνησης.

    Θα διαφωνήσω μόνο στην απόπειρα αυτοκτονίας. Υπάρχουν πάρα πολλοί που τα έχουν κάνει εντελώς σκατά διαχρονικά στη χώρα μας και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μόνο για το χαρακίρι ο χοντρός παίρνει +1 πόντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο μας! Που κάναμε το Θέμα και το κάθε Θέμα να ξεπουλήσει σήμερα. Σόρι παιδιά, αλλά αυτοί που θα έπρεπε να πέσουμε από τα μπαλκόνια είμαστε όλοι εμείς που δεν βγαίνουμε στους δρόμους με λοστούς και καδρόνια να στείλουμε τους 300 και τους βαρώνους των ΜΜΕ από κει που ήρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί το "θηλυκό" της φώτο που ανέβασες μοιάζει με 11χρονο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε που δεν είναι κοκκινομάλλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνούμε απολύτως. Απλά η ευθιξία μερικές φορές συνδέεται με την κατρακύλα που μπορέι να πάρει κάποιος ο οποίος έβγαζε άτομα προς διασυρμό στην TV και δεν ήθελε ο ίδιος να καταντήσει έτσι.

    Ωστόσο, η διαπλοκή είναι ολοφάνερη με το δημοσιογραιφκό κόσμο. Δεν είναι απλά φόβος είναι κανονική διαπλοκή με οικονομικά συμφέροντα -διαπλοκή το ονομάζουν οι "δημοκράτες", και όχι τακτική επικοινωνίας και συνεργασία για περισσότερο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή ανάλυση έκανες φίλε.Εγώ λέω πως όλα αυτά που λες είναι σωστά.Και πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.Και όπου κεφάλι μη βαστείς να βάλεις Καραμανλή.Αυτός για καμιά εκδρομή είναι καλός.Άλλο κεφάλι λέω που ακόμα δεν το ξέρω.Όμως μήπως είναι τυχαίο πως το θέμα ανέβηκ τόσο ώστε να καλύψει κάποια άλλα σημαντικά;

    Το ότι είναι μεγάλο θέμα έκατσε μια χαρά στην κυβέρνηση που ξέρει να το διαχειρίζεται σωστά ώστε να βγει αλώβητη και έχων τας χείρας καθαρά.Διότι με αυτό το θέμα που δεν με πολυνοιάζει αν είναι ροζ πράσινο ή κίτρινο έχυν ξεχαστεί άλλα ίσως και πιο σημαντικά.Όπως ασφαλιστικό.

    Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου όπως και εσύ με τον ζαχό και τις γκόμενες που πηδούσε γιατί έχω να ανοίξω τηλεόραση κάπου 4 μήνες.Ότι έβγαζα από εφημερίδες κυρίως στο διαδίκτυο.

    Μία ερώτηση:Μήπως πήγαν οι της κυβέρνησης να το φέρουν μπροστά στην επικαιρότητα επειδή θέλαν να ξεφύγουν από τις αντιδράσεις που είχε ήδη για το ασφαλιστικό και ίσως για τις αντιδράσεις που θα είχαν με την αναμενόμενη αύξηση του φάπα;Ξέρουν οι της κυβέρνησης ότι γουστάουμε το ροζ και θα τσιμπήσουμε όπως και έγινε.Εκείνο που δεν ξέρανε είναι πως θα τους ξέφευγε τόσο η ιστορία.Γι αυτό λέει ο πρεζας αλλά και κάποιοι άλλοι πως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι επί ποδών για να μην βγει κατι άλλο στη φόρα.Θέλουν απλά να το κρατήσουν ροζ γιατί έτσι αρέσι τελικά στον κοσμο και έτσι θα την βγάλουν αυτοί λάδι...

    Λέω μήπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αληθεύει πως και ο πατέρας του είχε πηδήξει από μπαλκόνι για κακοδιαχείριση? Μου το είπαν χτές αλλά δεν το έχω ακούσει αλλού...
    Κατά τ'άλλα...εγώ όταν ακούω το όνομά του δεν σκέφτομαι πίπες, απλώς πονάει η τσέπη μου, όλους μας θα'πρεπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα να αυτοκτονούν πολιτικοί για λόγους ευθιξίας...εδώ δεν συνηθίζεται να παραιτούνται!! Άλλωστε, έχουμε καλό ιστορικό σαν χώρα όσον αφορά τα πολιτικά κερατώματα (τώρα τελευταία και τα καλλιτεχνικά!)
    Η υπόθεση βρωμάει αρκετά, απλώς προσπαθούν να εστιάσουν στο "ροζ" της σκέλος, ούτως ώστε όλα τα υπόλοιπα να μπουν σε δεύτερη μοίρα. Δώσε στον λαό κουτσομπολιό και πάρτου την ψυχή. Δεν ξέρω αν πρόκειται για κακοδιαχείριση πόρων ή οτιδήποτε, αυτό που σίγουρα έχει γίνει όμως είναι αποχαρακτηρισμός οικοπέδων αρχαιολογικής σημασίας.
    Μήπως να υπενθυμίσω άλλωστε ποιος ήτανε ο πρώτος υπουργός πολιτισμού της Κυβέρνησης της ΝΔούλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το γαμιόταν στην δουλειά με άρεσε σε λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πάντως οι συνεκδότες τα χαλάσαν σημερίς....
    Πολύ βρωμιά ρε φίλε μου μυρίζει! Κάτι πρέπει να παίζετα εδω αλλά τι?!
    Ο θεός και η ψυχή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @slarti
    Περί απόπειρας: Πόντο κερδίζει σίγουρα, απλά δεν νομίζω πως ένας έλληνας πολιτικός είναι ικανος να θιγεί τόσο από ένα γκομενάκι για να φτάσει σε τόσο ακραίες λύσεις. Η λέξεις ευθιξία φιλότιμο κτλ είναι καλές για κατανάλωση αλλά όχι για πολιτική.

    @pastaflora
    Συμφωνώ οριζόντια, κάθετα και διαγώνια

    @amelina
    Κατα αρχάς καλώς ήρθες! Η φωτο είναι από αυτές που δημοριεύτηκαν στο πρώτο θέμα. Τις έχω δει στον Πρέζα και στο press-gr. Παραπέρα δεν έχω ιδέα.

    @Δείμος
    Αποσαφήνισε:
    "Απλά η ευθιξία μερικές φορές συνδέεται με την κατρακύλα που μπορέι να πάρει κάποιος ο οποίος έβγαζε άτομα προς διασυρμό στην TV και δεν ήθελε ο ίδιος να καταντήσει έτσι"


    Σατ υπόλοιπα συμφωνούμε

    @island
    Και όμως διαφωνούμε. Οι χειρισμοί της κυβέρνησεις, είναι (όπως και στα περισσότερα θέματα άλλωστε) τελειως ερασιτεχνικοί και μπουνταλάδικοι, για να μην πω τπτ χειρότερο. Μην φοβάσαι το ασφαλιστικό κ.α. μπορούν να ξεχαστούν ή έχουν ξεχαστεί ήδη. Άσε που μια κεντροδεξιά κυβέρνηση μπορεί πολύ πιο εύκολα να την ρίξει ένα ροζουλί σκάνδαλο παρά 200 λαμογιές. Θυμήσου τον Μπιλ με την πίπα της ειρήνης τι τράβηξε. Το ζήτημα είναι πως ενδέχεται να υπάρχει ΚΑΙ πολιτική απόχρωση, και ιδιαίτερα ο αποχαρακτηρισμός αρχαιολογικών χώρων για μένα είναι ζήτημα όχι ελάσσονος σημασίας

    @patsiouri
    Λες να το έχουν παράδοση όπως οι σαμουράι το σεπουκου; Μακάρι να το δείξει και σε άλλους! Περί τσέπης συμφωνούμε.

    @ellie
    Συμφωνούμε Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ!

    @_st_
    Δυστυχώς το "γαμιόταν στην δουλειά" είναι του humma και όχι δικό μου :(
    Thanx anyway!

    Περί βρωμιάς νομίζω πως έχει δίκιο. Το ψοφίμι βρώμισε, απλά δεν ξέρουμε ακόμα τι ράτσα είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ φίλε ότι οι χειισμοί της κυβέρνησης είναι κομπογιαννήτικοι θα έλεγα.Είμαι σίγουρος πως η υπόθεση Ζαχόπουλου δεν έχει χρώμα ροζ αλλά χρώμα μωβ(το μωβ του πεντακοσάρικου νομίζω)και εξήγησα πως έτσι θέλει να το χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση.Για να καλύψει τα αρχαιοκαπηλικά της συμφέροντα και για να ξεχαστούν και άλλα θέματα.Όμως τώρα που φαίνεται να γυρνάει η υπόθεση εναντίον τους, ο μιστερ πράιμίνιστερ πάει ταξιδάκι αναψυχής.

    Δεν ήθελα να έχει η απάντησή μου την απόχρωση του ροζ.Απλά τόνισα τους χειρισμούς της κυβέρνησης(κομπογιαννήτικοι ή κάτι άλλο έπιασαν το στόχο τους)να αποπροσανατολήσουν την κοινή γνώμη.Δεν το ανέφερα τυχαία γιατί όπως είπες και εσύ στο Αμέρικα ένιωσε έντονους κλειφωνισμούς η κυβέρνηση Κλιντον για τις πίπες τις ειρήνης. Αν νοιώσει και η εδώ κυβέρνηση κάτι τέτοιο να είσαι σίγουρος ότι κάτι άλλο θα εφεύρει.Δυστυχώς είμαστε αριστούχοι στις πατέντες.Όπως έχουμε ξεχάσει τόσα και τόσα σιγά μην κολλήσουμε στα πατσοκοίλια του Ζαχόπουλου και στους αποχαρατηρισμούς αρχαιολογικών χώρων,Πρίν από λίγο καιρό δεν ήταν άραγε που χαρίστηκαν εκτάσεις από τον εθνικό δρυμό στο καζίνο της Πάρνηθας;

    Και μην με ρωτήσει κανείς πού θα βρούνε σύντομα έναν καλό λόγο για να καλύψουνε την υπόθεση.Σύντομα ο Χουντόδουλος θα φύγει.Δεν είναι μία τεράστια ευκαιρία σε ένα θρησκόληπτο κράτος(και λαό στο μεγαλύτερο μέρος)να θρηνήσει κάποιες μέρες τον χαμό του Αρχιεπισκόπου;Δεν θα ήταν μετά μία ακόμα τεράστια ευκαιρία να ασχοληθεί ο λαός με τις ίντριγκες της διαδοχής των ρασοφόρων αργότερα;

    Δεν ήθελα λοιπόν φίλε μου να τονίσω ροζ την απάντησή μου απλά να τονίσω την μνήμη μας.Γιατί συμφωνώ 100% σε όσα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/1/08 11:38

    Λοιπόν επειδή βλέπω ότι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει θα σας διαφωτίσω για να μην λέτε απλούμπες!!!!
    Ο Ζαχό είναι ΕΜΟ και θέλησε να παίξει το γνωστό παιχνίδι του πνιγμού. Η 35 χρονή κυρία θ'εήσε να του το μάθει αλλά παράκουσε και του έμαθε πως το ΠΝΙΓΟΥΝ το κουνέλι!!!Πνιγμό έχει κι αυτό....
    Ε από κει και πέρα τα πράγματα είναι απλά: δεν του κατσε ο πνιγμός και πες πες, οχι πες εσύ , οχι πεςεσ΄θ εεε έπεσε αυτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/1/08 13:53

    επειδη ειμαι στην ξενιτια και οσο ημουν ελλαδα για τις γιορτες επελεξα να μην χανω τον χρονο μου στην τηλεοραση με το φοβερο και τρομερο ζαχο-σκανδαλο, δεν εχω ξεκαθαρη εικονα και αποψη για το θεμα. Σε γενικες γραμμες η αναλυση σου φαινεται ορθολογικη και σιγουρα σε καποια (αν οχι σε ολα) απο αυτα που λες εχεις πεσει μεσα. Αυτο που με χαλαει γενικα ειναι η αισθηση οτι πλεον ο καθενας κοτσαρει μια καμερα καπου και μετα μπορει να σε εκβιαζει και να σου γαμησει την ζωη. Καμια φορα αντιλαμβανομαι οτι αυτο μπορει να "βοηθησει" σε καποιες εγκληματικες πραξεις ομως νομιζω οτι ειναι σπανιο αυτο,συνηθως ειναι καθαρα για λογους εκβιασμου. Αν και ο ζαχοπουλος απ'οτι φαινεται ειχε την φωλια τους καταχεσμενη με οσα εκανε στο υπουργειο, και παλι αυτη η ιδεα της κρυφης καμερας με χαλαει πολυ..τελος παντων...ταξη, ηρεμια κι ασφαλεια διαγαλαξιακε μου προεδρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ πάντβως σκέφτομαι ότι αν ήμουν πολιτικός κι ερχόταν ο Θέμος (μπλιαξ) να μου δώσει ένα τέτοιο ντιβιντιό, πρώτ'απόλα θα με παραξένευε εντονότατα το γιατί έρχεται να μου το δώσει αντί να το δημοσιεύσει.
    Διότι μην ξεχνάμε, όταν μιλάς για Αναστασιάδη, λογικά καιροφυλακτεί κι ο Μάκης δίπλα (μπλιαξ στο \ν κύβο).




    Τελικά μου φαίνεται είναι λίγο πιο μπλεγμένη η υπόθεση...
    Και έχω σκεφτεί κάτι, αλλά για την ώρα το αφήνω στην άκρη...

    Πολύ ωραία ανάλυση, τα σ(κ)εύη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ονόματα, φωτό και ράδιο αρβίλα η υπόθεση...

    Βγήκανε και ορισμένοι που λένε ότι υπηρετούν την δημοσιογραφία των πολιτών..και αναρτούν "πληροφορίες από δικαστικές πηγές;;;"

    Ξέρετε πολύ καλά για ποιό blog μιλάω, το οποίο σηκώνει ότι βρώμα θε'να διαδωθεί, σε χρόνο πατ-κιούτ!

    Δεν αποκλείω να ισχύουν οι διάφορες φήμες, αλλά μήπως για άλλη μια φορά η ελευθερία της μπλογκόσφαιρας δίνει καταφύγιο σε ορισμένους "ειδησεοφτιάχτες" να παραπλανούν και να φλωμώνουν την κοινή γνώμη;;

    Βγήκε τώρα ο Μάκης, μέσω του Άλτερ, να κάνει λέει πόλεμο με τον Θέμο..σοβαρά μιλαμε;; Η μπίζνα του χανόταν και αυτός περίμενε το δελτίο των 8;;;;

    @Zaphod
    Όσον αφορά την ανάρτηση των γνωστών φωτό...απλώς αναφέρω ότι αισθητικά και ηθικά, δεν το αισθάνομαι σωστό. Δικαίωμά σου βέβαια, να κάνεις ότι θέλεις, και να μου πείς να πάω να γ...ω!
    Αλλά απλά σου το αναφέρω διότι δυσκολεύομαι να σε βάλω στο ίδιο τσουβάλι με κάτι άλλους ανθρωποφάγους, και γι'αυτό άλλωστε σου έκανα και την επισήμανση. Επειδή εκτιμάω ιδιαίτερα το blog σου και την προσπάθειά σου..

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ονοματάκι όποιο και αν είναι...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, γιατί όποιο αποφασιστεί να ανακοινωθεί, αυτό θα παίξει και τον ρόλο της Ιφιγένειας.

    Κάποιος άλλωστε πρέπει να θυσιαστεί για το σπάσιμο της ομερτά!

    Τώρα, τα 5 εκ. του Θέμου ή άλλα άπλυτα που μπορεί να βγουν, ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;;
    Δεν υπάρχουν άπλυτα για τον κάθε ένα επιφανή στην κοινωνία μας;
    Η ΕΥΠ τι ρόλο παίζει δηλαδή;

    To θέμα δεν είναι τα ίδια άπλυτα..αλλά το timing!!

    Έχουν αυτιά οι φύλακες, και ακούν..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @island
    :)

    @gromf
    :)))

    @hades
    Δεκτά!

    @tdi
    Περί "φωτογραφήσεων" άλλων blog: δεν έχω ιδέα καν για ποιο λες.
    Περί Θέμου και Μάκη: Εμενα πάντως πολύ φτιαχτό μου φντ το όλο στόρι
    Περί φωτο ηθικής και αισθητικής: Νμζ πως υπερβάλλεις. Την φωτο την βρηκα σε 2-3 blogs και το πρώτο θέμα έχει ήδη ξεπουλήσει. Από εμένα που με διαβάζουν 50 άτομα θα υπάρξει πρόβλημα; Από την άλλη όποιος μπαίνει στο νετ ελάχιστο χρονικό διάστημα θα ξέρει πως αυτές οι φώτο δεν είναι τίποτα.

    Από την άλλη ομολογώ πως δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου το προσβλητικό (;) του πράγματος, οπότε και η φωτο αντικαθίσταται από τουδε με λινκ

    Α, καλώς ήρθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ξέρω ότι η φωτό δεν είναι τπτ..τιποτένια είναι και η αξία της ως ενημέρωση..πιστεύω να κατάλαβες πως σου το έθεσα. Καλοπροαίρετα και με σεβασμό στην προσπάθεια που κάνεις..

    Τις καλησπέρες μου και καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir