Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τρίτη, Μαρτίου 04, 2008

Μακεδονικό πρόβλημα και διπλωματικές διαβουλεύσεις

Σας έχω τη λύση λέμεεεεεεεεε.

Τόσα χρόνια χαμένα σε διαπραγματεύσεις και εντάσεις. Τόσα χρόνια φοβίες και αναβολές για να μην υπάρξει πολιτικό κόστος και χαθούν οι επόμενες εκλογές. Γιατί δε με ρωτούσαν; Έχω και γι' αυτό το πρόβλημα τη λύση. Η πρόταση του aeisixtir.blogspot.com για το Μακεδονικό είναι εδώ. Βλέπετε μέσα από το παρόν blog να συντελούνται κοσμοïστορικές αλλαγές. Είστε μάρτυρες της ζωντανής ιστορίας του τόπου μας.

Και εγέννετο φως!!!!
Tο όνομα αυτού (του κρατιδίου ντε) :

τύμπανα.........

My Sedonia

(Τςςςςς, κοντεύω να ξεπεράσω και τον Μητσοτάκη σε βαφτίσεις!!!!)

Παρακαλείται η κα Ντόρα να πάρει το μνιτς ή Νίμιτς ή πως διάολο τον λένε και να πάνε για σύνταξη. Όσο προλαβαίνουν δηλαδή μέχρι η Κυβερνησούλα μας να το γαμήσει και το συνταξιοδοτικό.

Σας έχω έτοιμη και την πρόταση για τη σημαία αφού υπάρχει σε πολλά σχέδια και χρώματα.




Βαμβακερή σε χρώμα πορτοκαλί και μπορδοροδοκόκκινο με κυκλικές ραφές και κίτρινους κύκλους


Μονόχρωμες πικέ σε διάφορα χρώματα για μονό ή διπλό ιστό.



Σχέδιο σε γήινα χρώματα με καφέ γιρλάντα στο τελείωμα. Το συγκεκριμένο μοντελάκι μπορεί να φορεθεί σε επίσημες εμφανίσεις, για ένταξη στο ΝΑΤΟ (πούν' το), ΕΕ και διεθνείς αγώνες



Εμπριμέ σχέδιο για καθημερινή χρήση, για όλες τις ώρες



Σατέν κλαρωτά υφάσματα με μεγάλα λουλούδια κατάλληλο για την Πρωτομαγιά


Εμπριμέ, ριγέ, μονόχρωμα, βαμβακερά, σατέν, μεταξωτά διαλιέχτε λιέμεεεεεεεε. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από ασορτί μαξιλαροθήκες για τον ύπνο του δικαίου.

Μ' έχει πιάσει η μαλακία εσχάτως. Εντάξει όχι ότι μ' είχε αφήσει και ποτέ αλλά αισθάνομαι κάτι σαν υποτροπή στην "ασθένεια". Θα μου πείτε εδώ ο κόσμος χάνεται και το αιδοίον επιμελείται την κουπ του, αλλά κάπως έτσι αντιδράω ρε γαμώτο στην παράνοια του Έλληνα και μαζί και στη δική μου γιατί και γω Έλληνας είμαι.

Μαύρο- άσπρο : Ή θα κάνεις συλλατήρια βγάζοντας πολεμικές ιαχές στυλ Braveheart γιατί εσύ είσαι πατριώτης και οι άλλοι προδότες, ή θα δίνεις δίκια στους Σκοπιανούς που σου κλέβουν το σώβρακο, (ή τουλάχιστον προσπαθούν εντέχνως) κοιμώμενος τον ύπνο του δικαίου οτι δεν έχουν επεκτατικές βλέψεις, ή έστω κακές διαθέσεις, ούτε αυτοί ούτε άλλοι τριγύρω επειδή εσύ είσαι προοδευτικός και οι άλλοι ακροδεξιοί και φουντικοί χασίστες. Κι εντάξει, δεν κινδυνεύουμε άμεσα από τα Σκόπια επειδή είναι μία πορδή κράτος, έτσι όπως το ανέφερε χτες και ο Χατζηνικολάου, αλλά ας μη ξεχνάμε το παράδειγμα του Κοσσόβου που ήταν επίσης μιά πορδή.

Κι ο τάκος που κρατάει το φορτηγό να μη το πάρει η κατηφόρα μιά σταλιά είναι...

48 σχόλια:

  1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
    Άπαιχτος ρε!!!!!!!!!!! :):):):):):):)
    Και το κυριότερο όλων: είναι ένα όνομα που δεν ξεβάφει, δεν μπαίνει στο πλύσιμο και φυσικά συνδυάζεται με λοιπές αλλαγές συνόρων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων!!! :):):):)

    Αναφορικά με το τελευταίο που αναφέρεις και είναι σοβαρότατο, έχω να πω πως όσο φταίνε εκείνοι που πλασάρουν ως ντεφάκτο τέτοιες ηλίθιες και άρρωστες νοοτροπίες (ή μαύρο, ή άσπρο), άλλο τόσο ευθύνονται κι εκείνοι που τις αποδέχονται αντί να τους παίρνουν με τις ντομάτες. Διότι όντως το'χουμε ξεφτιλίσει το ζήτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άψογος!!!

    My Sendonia
    χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2hades : Και στο τηλέφωνο τα είπαμε. Ξεκινάμε με de facto απαξίωση της άποψης του ΛΑΟΣ ή ακροδεξιών και δεν είμαι υπέρ αυτής της τακτικής. Πάταξον μεν, άκουσον δε. Βλέπω όλους τους "προοδευτικάτζες" να επιτίθενται προληπτικά μήπως τυχόν του Άδωνι του ξεφύγει καμιά μαλακία, που, ΟΚ, τις πετάει συχνά. Το αστείο είναι οτι χτες στην εκπομπή του Χατζηνικολάου, ο Άδωνις συμφώνησε με αυτά που έλεγε το ΚΚΕ (!!!!!) κι όμως στο ΚΚΕ δεν επιτίθεται κανείς a priori. Προοδευτισμός είναι και το ν' ακούς τι έχει να σου πει ο άλλος προσπαθώντας να βγάλεις εί δυνατόν το καλύτερο απ'αυτά που λέει κι όχι να ψάχνεις σώνει και καλά τη μαλακία που εμπεριέχουν τα λεγόμενα.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑ.

    Ααααα! Για το "Sendonia" θα πρέπει να σου ζητήσω να μου παραχωρήσετε δικαιώματα εσύ κι Zaphod ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2Zaphod : My Sendonia

    Zaphod, Hades & Co,
    all rights reserved

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραχωρώ τη χρήση του ονόματος αγαπητέ με ιδιαίτερη ελαφρύτητα, μιας και είναι για τόσο ιερό σκοπό!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

    Το να τα λέμε μόνο εμείς και μόνο από το τηλέφωνο δεν οδηγεί πουθενά ρε Humma όμως. Γενικότερη αντίδραση χρειάζεται, διότι η εν λόγω νοοτροπία θα μας φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων από τα οποία δεν θα υπάρχει επιστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιέεεεες! Πραγματικά εκπληκτική πρότασις!
    (Προτιμώ το ροδοκοραλοτέτοιο είναι πιο σικ).

    Μάλιστα εάν πείσουμε την αντιπροσωπία της VW να ξαναβγάλει την έκδοση του VW Passat, VW Passat MAKEDON όπως το 1991 (ή '92 δε θυμάμαι) ακόμα καλύτερα!

    Θα τους έχουμε πάρει σινδόνες, σκελέες και καλτσοδέτες!

    ΗELL-US! HELL-US! HELL-US!

    (Συγνώμη δια το ΜΠατριωτικόν ξέσπαΖμαν, ήτο ενΔελώς αυθόρμητον!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!!!!
    Ούτε τα σεντόνια του Ζαφωδ τέτοιο γέλιο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. zaphod
    καταλαβαίνω, περνάς κρίση. υπομονή. σε 3 μέρες παίζει πάτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλάμε έχω δακρύσει από τα γέλια, να σαι καλά τρελοζάφο!!!

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εεε, τρελο-humma ήθελα να πω (αν και ο συνέταιρος δεν πάει πίσω!!!).

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχαχααχχαχαχα μλκ ελιωσα!!!!!
    κγμ τα ονοματα..σπεύδω να φτιάξω σημαία....
    Ρε μλκ Zaph τελικά που σκατά θα μείνεις σουκού;;;Άντε να δω ποιους και πως θα βολέψω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζωγράφισες πάλι.
    Να ρωτήξω........
    ΧΑΛΒΑ μπορούμε να τρώμε καθήμενοι στα sedonia ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. με κουράζει να επαναλαμβάνομαι:
    ΘΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παίδες Humma, Humma,
    HUMMAAAAAAA είπαμεεεεεεε (όπως το Γιάμα, Γιάμα, Γιάάάάμα που έλεγε και ο Hightower στη Μπατσοσχολή). Εγώ είμαι, εγώώώώώ δε με θυμάστε;

    ;-)

    Χαίρομαι που σας άρεσε. Πραγματικά σας αξίζω! Μπορούμε λοιπόν να προωθήσουμε την ιδέα και να λύσουμε μιά για πάντα το πρόβλημα με τους γείτονες.

    2Polsemannen : Αγαπητέ Κάρολε διαθέτεις αξιοθαύμαστες ικανότητες και ως σκαφτιάς αφού ξέθαψες αυτή την ιστορία με το VW! Τι πολύπλευρο ταλέντο που είσαι! Πες μου οτι εξαφανίζεις και τους λεκέδες από σπέρμα από κουρτίνες γιατί το γκομενάκι ουρλιάζει ακόμα... Το Μπαντριωντιγκόν Γκζέσπαζμά σου ήτο δικαιολογημένον καθότι Μέγας ΈΛ-ληνας και πατριώτης.

    2_st_ : Στάθη τα σεντόνια του Zaphod είναι πρωκτο-ποριακά γι'αυτό κι εγώ ζήτησα άδεια χρήσης του ονόματος.

    2osela : βλ. Πρόλογο παρόντος σχόλιου

    2doctor : Το αυτό ;-)

    2doctor2 : Χαίρομαι που προσφέρω απλόχερα τον γέλωτα.

    2prophet estarian : Το γέλιο μακραίνει τη ζωή, γιατί όχι και το πουλί;
    Μλκ θα κατέβω και γω με τη γυναίκα Πάτρα από το Σάββατο το μεσημέρι. Ακονίστε τις σούβλες και παγώστε τα ξίδια λέμε. Θα γίνει του Σουβλακέα.

    2vassia : Μπορείς να τρως μόνο τον My Sedoniko χαλβά που είναι ειδικά κατασκευασμένος γι'αυτές τις περιπτώσεις. Δε στάζει, δε λεκιάζει, δε λερώνει.

    2geokalp : Ένας ταπεινός προφήτης είμαι. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Hummaκο σοβαρά?!?!?!?!? Γουστάρωωωωωωωωωωωωω... έλα έλα να γίνει τση ποπέας!!!! θα εχει μαζευτεί le sar le mar et le mauvais rencontre

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/3/08 00:00

    Το φορτηγό στην κατηφόρα είναι η Ελλάδα;Μεγάλη ιδέα έχεις για την χώρα μας.Μία χώρα που πάνω σε αυτό το θέμα κρύβεται τα τελευταία 15 χρόνια.Μία χώρα που εσχάτως έχει ξεχάσει τις διεκδικήσεις των Τούρκων(και θα χτυπήσουν την νπόρτα και αυτές κάποια στιγμή).Μία χώρα(πολιτική)που μετρά το πολιτικό κόστος παραπάνω από το συμφέρον της.Μία χώρα που αναλώνεται σε ζαχοπουλιάδες ενώ ο το δημόσιο έλλειμα εκτινάχτηκε στο 3% του ΑΕΠ(το 2006 ήταν στο 2,3 με προοπτική να φτάσει στο 1,7).Μία χώρα όπου το έλλειμα ισοζυγίου συναλλαγών έχει φτάσει πλέον στο 14%(περίπου 36 δις ευρώ).Μία χώρα που η λέξη παραγωγή έχει ξεγραφτεί από το λεξιλόγιό της.Μία χώρα που νομίζει ότι οι Τούρκοι πολίτες σχεδιάζουν εναντίων μας και δεν πεινάνε σαν και πολλούς από εμάς.Μία χώρα που κλωσσάει σπασμένα αυγά αρχαιότητας και τα σπάει στα μπουζούκια φωνάζοντας επανάσταση.Μία χώρα που πλέον δεν έχει ούτε δημόσια παιδεία αλλά και ούτε δημόσια υγεία.Μία χώρα όπου αν συνέχιζα τον κατάλογο θα έπρεπε να με πληρώνει για αυχενικό σύνδρομο...

    Αυτήν λοιπόν την χώρα την μετράς με ένα φορτηγό.Ούτε ντεσεβό δεν είμαστε αγαπητε.Και αν είμαστε φορτηγό είμαστε κατά κύριο λόγο βοθρατζίδικο όπου οι λίγοι που μπορούν να ξεχωρίσουν είτε καταφέρνουν και βγαίνουν από αυτό είτε(στην πλειονότητα) τους πνίγουν τελικά τα σκατά.

    Την καλησπέρα μου...

    ΥΓ1 τα σεντόνια σου(και τα δικά σου αλλά και του zaphod είναι πάντα ευπρόσδεκτα και ένας τρόπος ζεστασιάς στον μόνιμο Χειμώνα που έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχαχαχχαχαχαχα

    Είσαι τρελοκομείο τελικά !!!

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 2prophet estarian : Νι ρε θα κατέβω, νιι νι νι νιιιιi. Να σου πω την καθαρή αλήθεια τη φάση των Απόκρεω την έχω βαρεθεί, αλλά περιμένω μ' εσάς να ζήσω μία Δεύτερη Κόκκινη Τσικνοπέμπτη!!!

    Up the ironsouvles

    One of the knights who say ni

    2island : Όλα καλά αυτά που αναφέρεις για την Ελλάδα (οικονομολόγος είσαι βρε;). Η αναφορά της ως φορτηγό είχε να κάνει μόνο σε σύγκριση με τα Σκόπια και όχι γενικά στον πλανήτη. Εδώ γύρω στα Βαλκάνια η Ελλάδα θεωρείται ισχυρή. Αυτό που με προβληματίζει πιό πολύ απ'όλα δεν είναι η ακρίβεια, ο πληθωρισμός, το έλλειμμα αλλά το ότι "η λέξη παραγωγή έχει ξεγραφτεί από το λεξιλόγιό της" και ότι "πλέον δεν έχει ούτε δημόσια παιδεία".

    Να'σαι καλά για τα εύσημα που μας δίνεις, αν σου περισσεύουν και τίποτα ένσημα μπας και βγούμε σε σύνταξη, είναι ευπρόσδεκτα.

    2black diamond : Σ'ευχαριστώ. Οι φίλοι με φωνάζουν και Δρομοκαΐτειο ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!
    Αν δεν το δούμε το θέμα και λίγο από την αστεία του όψη θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα...Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών αλλά πολύ για αξιοπρεπή συμβιβασμό ακούω και ξέρουμε όλοι καλά πόσο αξιοπρεπείς είναι οι συμβιβασμοί αυτοί πάντοτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρίσκω την πρότασή σου εκαιρετικά και αισθητικά πολύ κοντά στην κουλτούρα των MySedoniαίων..
    Εγώ το καθιέρωσα ήδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. SOS! Ελα στο μπλόγκ στα σχόλια για την ελευθερία των μπλόγκς, εγώ και οι αναγνώστες μου είμαστε τόσο τούβλα που δεν ξέρουμε πως να υπογράψουμε!!

    (Εγώ λέω το κρατίδιο να ονομαστεί Ζ.Ο.Ρ.Οτιμής ένεκεν, αλλά μετά θα μας διεκδικούν και το νομάρχη Θεσ/νικης οι βάρβαροι και τότε πως θα ζήσουμε χωρίς βαρβάρους???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τέλειο!!
    ευρηματικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 2ellie : Που χάθηκες εσύ; Αυτό με τον αξιοπρεπή συμβιβασμό τον άκουσα και γω και πολύ φοβάμαι οτι πάνε να μας πασάρουν ότι αηδία αποφασιστεί σαν επιτυχία. Και γω προτιμώ να γίνω κακός μάντης παρά μάντης κακών, αλλά συνεχίζω και φοβάμαι πάραυτα.

    2kermit : Η πρόταση χρειάζεται υποστήριξη σε λέω. Βουρ όλοι μαζί για μιά Νέα My Sedonia.

    2patsiouri : Καλά τα λες βρε patsiourάκι αλλά what Ζ.Ο.Ρ.Ο. stands for; Πρέπει να βρούμε τι σημαίνουν τ'αρχικά.

    Προτείνω το Ζόρικη Ομόσπονδη Ρεπουμπλικανική Ουφοκρατία

    2griz: Muchas gracias seniorita. Καλώς ήρθατε στο blog μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 2patsiouri : Γιά την υπογραφή είδα οτι σε ενημέρωσε ο Zaph.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/3/08 16:44

    Εγω προτεινω τετραπλη ονομασια.Ετσι δε θα υπαρχει προβλημα για τουλαχιστον 400 χρονια, ενα ονομα για καθε 100ετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος5/3/08 16:51

    Το δικο σου βεβαια θα ειναι ενα απο τα 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ humma

    Σάμπως ξέρω κι εγώ που χάθηκα; Έχω ένα μυαλό κουρκούτι αυτό το διάστημα και προσπαθώ να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα με αποτέλεσμα φυσικά να μην κάνω τίποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παρολίγο να πνιγώ με το καλαμάκι του φραπέ!!!!

    Όχι απλά αστείο...Αυτός είναι ο ορισμός της Κωμωδίας!

    Κάθαρση σκέτη είσαι ρε Humma Kavula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χα χα, εγώ ξέρω μια τσόντα που λεγεται "Ο Ζορό ζορίζεται"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 2anisixos : Tετραπλή ονομασία. Χμμμμμ σα να'χεις δίκιο. Όπως λέμε
    Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ

    2ellie : Μα δε λένε ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί; Κι αυτό μύθος;

    2τdi : Κάθαρση μας χρειάζεται όντως. Κάθαρση από τα σκατά...

    2patsiouri : Ζορίζεται ο Ζορό;;;;
    Σφιχτά τα πράγματα. Μήπως μπορώ να βοηθήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ humma

    Καθόλου μύθος δεν είναι!!! Αλλά εξαρτάται για τι πράγματα μιλάμε!! Άσε που συνειδητοποιώ ότι λήγει η περίοδος χάριτος σιγά σιγά και πρέπει να συντομεύω το διδακτορικό και με έχει πιάσει κωλοπιλάλα του κερατά..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 2ellie : Τρρρρρέέέέέχα δόκτορ!

    Και γω έχω ακούσει ότι μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

    Πχ οδήγηση και μακιγιάζ, τηλέφωνω και μανικιούρ, σεξ και σταυρόλεξο χαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Humma, αν είναι my sedoniko θα το σκεφτώ.... μη λερώσω και τον Βουκεφάλα.
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος7/3/08 02:24

    Μ ΑΡΕΣΕΙ ΓΑΙΤΙ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΒΑΠΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!!!
    ΑΙΣΧΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. My Sedonia εσείς My Sharona εμείς διότι είμαστε αντιδραστικά στοιχεία!

    http://www.youtube.com/watch?v=XR4YH1N04pc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο θεός...
    να έχει γεμάτα στήγματα...
    τα σεντόνια μας...
    μμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εγώ έχω σκεφτεί άλλη λύση. Να αλλάξουμε εμείς σημαία και να βάλουμε τον Ψωμιάδη Ζορό να κονταροχυπιέται με Ζουράρι -θα θέλει μετά κανένας να λέγεται Μακεδόνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 2vassia : Χαλβάς πάνω στα Sedonia; Με το Βουκεφάλα;;!!!;!;;!!!;;
    Σα να μη μας τα λες καλά Bάσια. Τέτοια βίτσια στο blog μας; Ανεβήκαμε επίπεδα βλέπω. Οοοοοοh yeah!

    2κλεοπάτρα : Ko κο κο κο κο.

    2pastaflora : Μέσα από την αντίδραση βγαίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα! Το τραγουδάκι καλό αλλά το έχω βαρεθεί να τ'ακούω μωρέ. Άσε που είναι και το μόνο που ξέρω από Knacks.

    2akrat : Ευχαριστούμε για τη βόλτα που έκανες απ'το blog μας. Τώρα βέβαια να σου πω ότι κατάλαβα το σχόλιο, ψέματα θα'ναι.

    2industrialdaisies : Σε γνωρίίίίίζω απ'το Ζουράάάάρι που με βιά χτυπά Ζορόόόόό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απίστευτο..
    :-)
    Ήταν τελικά τόσο απλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ωχχχ...
    (αστείο ήτανε) :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μοναδικό, ευφάνταστο, τέλειο. Άψογος. Το υπερψηφίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @ humma

    Κοίτα αυτοκίνητο και μακιγιάζ ειδικά στην ακινητοποιημένη Κηφισίας το μόνο εύκολο...αλλά αυτό το σεξ και σταυρόλεξα...αν είναι να λύσω σταυρόλεξο εκείνη την ώρα καλύτερα να κόψω το σεξ :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος11/3/08 01:52

    Ωραίο post.Mόνο εσύ και ο πολίτης γράφετε καλά.Κοίτα ​​​​​εδώ​​​​​

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παίδες συγγνώμη για την καθυστέρηση. Απόκριες γαρ.

    2diva : Και μη χειρότερα να λες ;-)

    2vassia : Σ'έπιασα! Γλώττα λανθάνουσα τ'αληθή λέγει....

    2δείμος : Πάντα χρειαζόμαστε τη βοήθεια και την υποστήριξη άνθρώπων τωνε τεχνώνε, του πνεύματος και του οινοπνεύματος.

    2ellie : Σωστά ;-Ρ

    2sok : Σ'ευχαριστώ αλλά υπερβάλλεις. Ωραίο και το blog του πολίτη πράγματι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
    Στο ερώτημα αυτό απάντησα στην σελίδα διαλόγου του ΣΥΡΙΖΑ.
    Αναδημοσιεύω την απάντησή μου στην ιστοσελίδα μου.
    Εδώ προσθέτω, ποια είναι η θέση των κομμάτων συνολικά.


    Αν ήθελε η Ελλάδα να δώσει λύσεις με ιμπεριαλιστικούς όρους έπρεπε να συμφωνήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί στην πρόταση Μητσοτάκη, για το διαμελισμό της γείτονος Χώρας και της προσάρτησης του τμήματος που καλύπτει το 7% του εδάφους των Σκοπίων, ώστε να ολοκληρωθεί η Μακεδονία και να επεκταθούν τα σύνορά μας κατά το ποσοστό αυτό.

    Η απόρριψη αυτού του σχεδιασμού, που είχε και την αποδοχή των Αμερικανών τότε και που βόλευε την Αλβανία και την Βουλγαρία, δημιούργησε καινούργια προβλήματα στην μεταξύ μας ( με τα Σκόπια) διένεξη, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση αυτής της θέσης.
    Η Ελλάδα επισήμως την ανήθικε, αλλά στο παρασκήνιο τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

    Όταν ξεκίνησε το πρόβλημα, από το 1940 και με τον Τίτο, η Ελλάδα άφησε τα πράγματα να εξελίσσονται παρά την εναντίωση του Κογκρέσου των ΗΠΑ που είχαν αντιδράσει έντονα εναντίον της υποτιθεμένης εθνότητας που αποτελούσε μύθευμα του Τίτο και που χρησιμοποιούταν ώστε να βλάψει μακροχρόνια την εδαφική και πολύ-εθνολογική ταυτότητα του ΝΑΤΟ.

    Σήμερα που η Ελλάδα επιθυμεί να επιβάλει με ιμπεριαλιστικούς όρους την θέση της στα πράγματα, εκείνα έχουν αλλάξει δραματικά γιατί τα ενδιαφέροντα των ΗΠΑ σε σχέση με την Ρωσία έχουν αλλάξει, το πάλαι ποτέ Ανατολικό μπλοκ έχει άλλα χαρακτηριστικά και ο νέος ψυχρός πόλεμος που πάει να οικοδομηθεί έχει νέα σύνορα που αποτελούν το νέο ενδιαφέρον επίπεδο συμφερόντων των ΗΠΑ.

    Γίνεται σαφές ότι στην Νέα Τάξη πραγμάτων στα Βαλκάνια που δημιουργούν οι Αμερικανοί, η περιβόητη Ευρωπαϊκή Ένωση που την στηρίζουν – και την συμμετοχή μας σ’ αυτήν- όλες οι πτέρυγες την Βουλής πλην του ΚΚΕ, δεν μπορεί να επιβάλει κανένα εμπάργκο στα σχέδια των Αμερικάνων ούτε να διαλύσει το ΝΑΤΟ προς όφελος της, ως ανταγωνιστική Ιμπεριαλιστική δύναμη.
    Επομένως τα θέλω των Αμερικάνων εκ των ουκ-άνευ αποτελούν και θέλω των Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών.

    Αποδεικνύεται πως η ιστορία έχει την συνέχεια που οι Αμερικανοί οραματίζονται και την επιβάλουν σε μια φτωχή Ευρώπη που δεν μπορεί να ξεπεράσει ακόμα τα αποτελέσματα του Β παγκοσμίου πολέμου.
    Με άλλα λόγια η Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποδεχτεί τον υποτελή τους ρόλο στην παγκόσμια οικονομία και συμπεριφέρνονται ως δορυφορικό άστρο της Αμερικάνικής οικονομίας.

    Η …….Ψωροκώσταινα έχει δύο επιλογές. Ή να ακολουθήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και να διαπραγματευθεί τον ρόλο της στα Βαλκάνια και στην Νέα Τάξη πραγμάτων ή να αποφασίσει καινούργιες συμμαχίες με την Ρωσία και την Κίνα βάζοντας επι της ουσίας ζήτημα παραμονής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ είναι μια μαλ……α. που θα αναλωνόμαστε και θα αυτό-γελοιοποιούμαστε διεθνώς.

    Όποιος θέλει να το καταλάβει ας το καταλάβει . Όποιος θέλει να συντηρεί τους εθνικισμούς ας το κάνει. Όφελος έτσι ή αλλιώς δεν έχουμε και αν υπήρχε μόνο η Ελλάδα μπορούσε να το υπερασπιστεί. Ούτε ο Αμερικάνος ούτε ο Ευρωπαίος.
    ¨Όσο είναι καιρός ας καταλάβουμε πως ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μέλλον ούτε εμείς έχουμε μέλλον στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Δέστε μόνο ότι ο Οικονομικός σχεδιασμός της Ελλάδας παραπέμπει στην εποχή Χαρίλαου Τρικούπη και πίσω. Όσοι γνωρίζουν ιστορία ξέρουν γιατί μιλάω. Κατ' αναλογία από την οικονομία του Ελεύθερου εμπορίου ( περίοδο πριν τον πόλεμο) και την σημερινή οικονομία της Ελεύθερης αγοράς, αυτό που έχει η Ελλάδα είναι η ... κατανάλωση, οι υπηρεσίες, ό ήλιος και η θάλασσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δηλαδή τώρα οι σεντονιάδες σας θα γράψουν ιστορία!...Και γεωγραφία, επίσης!
    Ζήτω η My Sendonia, λοιπόν!
    Προσυπογράφω.

    ΥΓ: Τίποτα σε καρδούλες, έχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος7/5/08 00:21

    Φρονώ πως οι πνευματικοί μας ταγοί στερούνται φαντασίας, λειτουργικότητας και -το κυριότερο- επαφής με την πραγματικότητα.

    Τα επίθετα "νέα" και "άνω" που ψελλίζουν για να περιγράψουν το κρατίδιο των Σκοπίων είναι άπο άνοστα και αφελή έως επικίνδυνα.
    Δεν έχετε παρά να δείτε στην σημερινή (6-5-2008) ενημέρωση των εφημερίδων για την διέλευση των αεροσκαφών της Macedonian Air Transport (ΜΑΤ) από τον ελληνικό εναέριο χώρο για να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος.

    Ως εκ τούτου θέλω να αφιερώσω την παρακάτω λίστα ονομάτων στον Νίμιτς, την παρέα του και σε όλους εκείνους που μας αποπαίρνουν για εθνικιστές

    Slaboalvanic Union

    Μακεσλαβία (Maceslavia)

    Western Boulgaristan

    The Unspeakable Republic of
    Macedonia (Η Ακατανόμαστη Δημοκρατία της Μακεδονίας)

    Κατά Riemann παράλληλη Μακεδονία (εφαρμόσιμο σε ένα παράλληλο σύμπαν!)

    Φιρωμ (ΦΙΡί-φιρί το πάτε Ωρε Μαγκες να τις φάτε!)

    Πηπα! (Παράρτημα Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής!)

    Πουγουδουμούδες! (βλέπε Βερμούδες!)

    Μακεδονικός Χαλβας ή Γιαλατζί Μακεδονία

    Κατεχόμενη Μακεδονια

    Σαν Μακεδονια (Οπως λέμε Σαν Ρέμο, Σαν Φρανσίσκο, Σαν Σαλβαδόρ και πάει λέγοντας.)

    Μακεδονία Μακεδονία (Πως λέμε Duran-Duran)

    Δημοκρατία βορείως της Μακεδονίας (ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό!)

    Monkeydonia ή McDonia

    Μπανανία

    Κεντρική Βαλκανική Ένωσις

    Μπακλαβαδωτή ονομασία: «ΜαΚαιΓωνία»

    Δημοκρατία του Ρωβινσώνα Κρούσου

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ..... Βουκεφάλας σας

    Σλαβική Ένωση της Πρωην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Περιοχής Πάνω από την Ελληνική Μακεδονια στην Οποια Παιζει να Εβοσκε ο Βουκεφάλας
    ή Σ.Ε.Π.Γ.Δ.Π.Π.Ε.Μ.Ο.Π.Ε.Β. να τελειώνουμε


    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir