Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2007

Επανήλθα Δημήτριος

Τον τελευταίο καιρό ναούμε τα πράματα έχουν γενεί δυσκοίλια εις την πιάτσα και εξηγούμαι. Προ καιρού η εταιρία που βγάζω το παντεσπάνι μου επωλήθη αντί πινακίου φακής (11 δις Ευρώ!!!) εις εταίρα εταιρία Αμερικανικών συμφερόντων τουτέστιν σημαίνει την κάτσαμε τη βάρκα ναούμε και μπάζει νερά. Δηλαδής το λοιπόν νιώθω ωσάν αδικημένη Λευκορωσίδα κορασίς που διακορεύθει πολλάκις παρα φύσιν υπό 30ποντα παλούκια Τσετσένων ανταρτών, ναι ναι εγώ ο πολίτης υπεράνω πάσης υποψίας, καχυποψίας, υπεροψίας, αστροβλεψίας και όλα τα εις ψίας.

Περιττό να πω ότι τώρα φοβάμαι και τη σκιά μου, γιατί οι "Δημοκρατικοί" Ηνωμένοι Πολίτες της Αμερικής εφαρμόζουν τις αρχές και τις πολιτικές της ελευθερίας στον κώλο μου. Άντε να πιστέψω λοιπόν ότι δεν παρακολουθούν που μπαίνουμε και τι κάνουμε από τους υπολογιστές μας προκείμένου ν’ανακαλύψουν νέους επίδοξους Osama. Αυτός είναι και ο λόγος που χάθηκα ολίγον τι. Hades μην περιμένεις να μπω να τσεκάρω το mail μου στο yahoo απ’ τη δουλειά, αφού περιττό να σου πω ότι γεμίζει από αγγελίες για παρτούζες, sex toys και Viagra! Θα’θελα να’ξερα εντούτοις ποιος πούστης τους είπε για την ηλικία μου αφού, περιττό να πω, ολ’ αυτά μου είναι παντελώς άχρηστα έτσι ναούμε; Τουτέστιν με τα πολλά, καταλήγουμε πάλι στο γνωστό «γαμώ το σπίτι σας γαμώ κωλααμερικάνοι». Κολόμβε γαμώ την περιέργειά σου που λέει και ο Island.

Άντε μωρή παλιό POSTάρα (επειδή το μέγεθος μάλλον μετράει)

Καιρό τώρα θέλω να κάτσω να γράψω ένα ποστάκι που εμπνεύστηκα από κάποια σχόλια που είχαμε ανταλλάξει με το Γιατρό αλλά δεν έχω χρόνο για σοβαρή δουλειά. Αντ’ αυτού μάζεψα υλικό σχεδόν έτοιμο και το χώρισα σε ραψωδίες. Τα θέματα δεν έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους, με λίγα λόγια δουλειά δεν είχε ο διάολος……

Πολιτική- Αν-ασφαλιστικό *

Τι διαβάζω ο κακομοίρης! Η παρακάτω δήλωση ανήκει στον έξω από δω, δε μπορώ να προφέρω το όνομά του γιατί είναι στη γλώσσα της Μόρντορ και μπορεί να μου πέσει το πουλί όπως τα φύλλα της μουριάς το χειμώνα. Κρίμα είναι γιατί έχω ζητήσει ήδη από τον Άι Βασίλη μια γκόμενα οπότε αν μου πέσει το πουλί θα πρέπει να την επιστρέψω. Στο εξής τον περί ου ο λόγος θα τον λέω Γκαργκαμέλ και όλοι θα καταλαβαίνετε για ποιόν μιλάμε.

Μουκάνισε λοιπόν ο μόσχος ο σιτευτός (οι είδηση εμφανίζεται σε bold)

"Περνούμε μία περίοδο βαθιάς πολιτικής παρακμής, είμαστε εκτός πραγματικότητας", είπε ο Κωνσταντίνος @#&*$@#$%*@!#$*%&$, (Γκαργκαμέλ) σε συνέντευξη του στο Alter, αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προέκυψαν στον απόηχο των προτάσεων της κυβέρνησης για την Ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

Εμείς φταίμε κι από πάνω δηλαδή. Δε φτάνει που μας γαμήσανε μας πήραν και τις κυλότες. Φάγανε τα λεφτά απ’τα ταμεία και θα τα πληρώσουμε εμείς τα γαμησιάτικα. Το ξέρουμε κύριε ότι το ασφαλιστικό έχει πρόβλημα αλλά να κόψουν το σβέρκο τους να το φτιάξουν αυτοί που το χάλασαν. Δε θα δουλεύω εγώ να πληρώνω μια ασφάλεια που μου παρέχει ανασφάλεια για να εξασφαλιστούν οι δικοί σας, ξέρετε εσείς, τα μικρά απαίσια στρουμφάκια εννοώ γαμώ το καντήλι σας. Άκου παρακμάσαμε κιόλας η μούμια.

Εν κατακλείδι επί του Ασφαλιστικού ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ πρότεινε "να αρχίσει μία λογική συζήτηση από την αποτύπωση της πραγματικότητας. Και υποχρεωτικά να συμφωνήσουμε. Και μετά να κάνει η κυβέρνηση και όλοι οι άλλοι πρόταση και ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει συναίνεση. Μπροστά στην πραγματικότητα, όλοι να σκύψουμε το κεφάλι".

Χμμμμμ «υποχρεωτικά να συμφωνήσουμε»; Zaphouli αυτό μου θυμίζει εσένα και το μότο που σου κόλλησα, «η Δημοκρατία επιβάλλεται με το έτσι θέλω». Άαααρε Σωκράτη που’ σαι ρε γαμώτο να τους εξηγήσεις ότι η πλειοψηφία δεν είναι αυτή που έχει πάντα δίκιο. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι έτσι, για τις δικές σας μαλακίες; Άλλος γαμάει άλλος πληρώνει έτσι; Το ξέρω.

Να σας θυμίσω φιλαράκια ότι την Τετάρτη γίνεται απεργία και όσο και αν συμφώνησα με τον Slartibartfast για το φιάσκο των προληπτικών απεργιών δε μπορώ παρά να σας θυμίσω ότι επί Σημίτη έτσι πήγε άκλαυτη η μεταρρύθμιση Γιαννίτση. Εγώ θα είμαι στην πορεία έτσι για το γαμώτο. Να γεμίσει το Πεδίο του Άρεως και επειδή φοβούνται το πολιτικό κόστος τα μανάρια μου, για να μας δούνε να κατεβαίνουμε στην πορεία, να μυρίσει η Ρηγίλης και το Μαξίμου πορδή με εσάνς κεμπάπ του Μπαϊρακτάρη να τους πω εγώ πόσο θα σκύβω το κεφάλι ακόμα.

*Πηγή http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/176873.html Λουκάς Βελιδάκης

Γκρι γκρι γκρι γκρι γκρι γκρι πως σου παν καλέ τα γκρι

Αυτό το τραγουδούσα στο Zaphod πριν κανα δυό βδομάδες από το τηλέφωνο επειδή μου γκρίνιαζε για κάτι (γνωστός και μη εξαιρεταίος γκρινιάρης γαρ), δε θυμάμαι τι ήταν αλλά μάλλον για κάτι που του έσπαγε τα πελέδια ως συνήθως, γιατί έχουμε και κάποια χόμπι, τι να κάνουμε. Να’ μαι και γω γκρινιάρης. Κυριακή πρωί, τι πρωί δηλαδή, όσο πρωί μπορείς να πεις μια Κυριακή που’χεις ξυπνήσει από ξενύχτι σε πάρτι γενεθλίων κολλητού παρέα με καλούς φίλους μερικοί εκ των οποίων ήτο αλλοδαποί : Jack Daniels, Jose Cuervo, Captain Morgan και λοιποί. Παρεμπιπτόντως αυτοί οι πιτσιρικάδες (25 και κάτω) δε κάνουν κέφι ρε πούστη μου. Μόνο κοζάρανε κάνα γκομενάκι και εμείς οι….ηλικιακά μεγαλύτεροι, κλασικά στο χαβαλέ. Έρχομαι σ’αυτά που σχολιάζαμε σε προηγούμενο post του Zaphod ότι το Κέφι και ο Χαβαλές χαροπαλεύουν και έτσι όπως πάμε θα ξεκληριστούμε. Τσιμπάω που λέτε το τουτού και πάω μια βόλτα στο δασικό δρόμο που είναι πάνω απ’το σπίτι μου, σιγά μη περπατήσω μετά το ξενύχτι ο ορειβάτης! Είδα διάφορους να κάνουν τον περίπατό τους, ανέμελα και ώ του θαύματος τι να δω. Ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας κυνηγός να τριγυρνάει με το δίκανο έτοιμο μέσα στη μέση του δασικού δρόμου. Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό, ρε Καραγκιοζάκο αν ένα ερωτευμένο ζευγαράκι ή έστω ένας ρομαντικός ανοητούλης τριγυρνάει μέσα στους θάμνους δε θα του ρίξεις καμιά αδέσποτη μαλάκα, που κυνηγάς μέρα μεσημέρι μέσα στον κόσμο; Δυστυχώς δε πρόλαβα να το φωτογραφήσω το καμάρι μου, γιατί μιλούσα στο κινητό και μου έπεσαν τα σαγόνια όταν τον είδα. Τράβηξα όμως τις παρακάτω φωτογραφίες για σας δείξω πόσο οικολόγοι είναι όπως ευαγγελίζονται οι ίδιοι (η ποιότητα δεν είναι πολύ καλή γιατί είναι τραβηγμένες με κινητό με κάμερα, με VGA, με MMS, με χύσα μέσα, απ'όλα έχει το κινητό μου μωρό μου για τους μυημένους).








Φυσίγγια παντού, πλαστικό που μπορεί να βλάψει μικρά ζωάκια και που αποσυντίθεται με βραδύτατους ρυθμούς. Άντε γαμηθείτε οικολόγοι του κώλου.

Γαίας αντιβίωσις

«Η υπερθέρμανση του πλανήτη αποτελεί πολύ μεγαλύτερη απειλή απ’ ότι μπορεί να φανταστεί ο Άνθρωπος, καθώς πρόσφατη επιστημονική έρευνα απέδειξε ότι οι κλιματικές αλλαγές του παρελθόντος προκάλεσαν λιμούς και πολέμους, που με τη σειρά τους οδήγησαν σε μείωση των πληθυσμών.

Επιστήμονες από την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, τις ΗΠΑ και τη Βρετανία γράφουν στην επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences ότι η ανθρωπότητα ίσως να μην μπορέσει να προσαρμοστεί απολύτως στις οικολογικές μεταβολές που προκαλεί η αναμενόμενη αύξηση των θερμοκρασιών του πλανήτη.

Μελετώντας διάφορες ιστορικές περιόδους, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η πτώση των θερμοκρασιών προκάλεσε πολέμους, λιμούς και δραματική μείωση των πληθυσμών.»

Για να μη γράφω κι άλλα θα μείνω εδώ. Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει ολόκληρη την είδηση στο link (Ρενάτα Γρυπάρη). Δε σας λέω κάτι καινούργιο. Απλά παραθέτω την είδηση γι' αυτό που είχα γράψει σ’ένα post ότι είμαστε πληγή για τον πλανήτη. Το ανοσοποιητικό σύστημα της Γης αργά ή γρήγορα θα προσαρμοστεί και τότε να δείτε γλέντια. Θα μας αντιμετωπίσει όπως ακριβώς γίνεται με τους ιούς.

Αιδοιοκλαυθμοί (ή Κλαψομουνιάσματα στη Δημοτική)

Πολλοί μ’έχουν επηρεάσει με τα συγκινητικά γραφόμενά τους (Candy, Patsiouri, Ellie, Island, παιδιά σας διαβάζω όποτε μπορώ). Παραθέτω κάτι που είχα διαβάσει κρεμασμένο στον τοίχο του δωματίου του Χρήστου. Ένα ποίημα του Κώστα Καρυωτάκη που είχαν κάνει δώρο σε κορνίζα οι συμφοιτήτριες της Νεκταρίας του όταν τελείωναν τις σπουδές. Τότε ήταν ευαίσθητη περίοδος γιατί όλοι έφευγαν και εγώ έμενα για μεταπτυχιακό. Το διάβασα ξανά γιατί υποσχέθηκα στον Neropistolero ότι θα έγραφα για το θέμα των φοιτητικών χρόνων και πάλι μ’άγγιξε, κάτι έπαθα. Τελικά είναι πληγή που δεν κλείνει και αισθάνομαι τυχερός που τα έζησα και ταυτόχρονα άτυχος που ζω και εμμένω ακόμα με αρκετές αναμνήσεις. Ευτυχώς η ζωή προσφέρει άλλες χαρές στη συνέχεια και ξεχνιέμαι. Μ’αυτό το ποίημα μπορεί να λυγίσουν και οι πιο σκληροί βλ Humma!

Φίλε, η καρδιά μου τώρα σαν να εγέρασε
Τελείωσεν η ζωή μου της Αθήνας,
που όμοια γλυκά και με το γλέντι επέρασε
και με την πίκρα κάποτε της πείνας.

Δε θα 'ρθω πια στον τόπο που η πατρίδα μου
τον έδωκε το γιόρτασμα της νιότης,
παρά περαστικός, με την ελπίδα μου,
με τ' όνειρο που εσβήστη, ταξιδιώτης.

Προσκυνητής θα πάω κατά το σπίτι σου
και θα μου πουν δεν ξέρουν τι εγίνης.
Μ' άλλον μαζί θα ιδώ την Αφροδίτη σου
κι άλλοι το σπίτι θα 'χουν της Ειρήνης.

Θα πάω προς την ταβέρνα, το σαμιώτικο
που επίναμε για να ξαναζητήσω.
Θα λείπεις, το κρασί τους θα' ναι αλλιώτικο,
όμως εγώ θα πιω και θα μεθύσω.

Θ' ανέβω τραγουδώντας και τρεκλίζοντας
στο Ζάππειο που ετραβούσαμεν αντάμα.
Τριγύρω θα 'ναι ωραία πλατύς ο ορίζοντας,
και θα 'ναι το τραγούδι μου σαν κλάμα.

Χαιρετώ και αμέτρητα φιλιά (σας μάμησα ε;)

12 σχόλια:

  1. Φρικιαστικό το ποίημα χρυσέ μου, σκέψου όμως πόσοι τελικά το μετάνοιωσαν που έμειναν στη γαμώπολη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η πλειοψηφία δεν έχει πάντα δίκιο., όπως είπες και θα συμφωνήσω. ωστόσο, "κουμάντο" στις δημοκρατικές χώρες δεν κάνει όποιος έχει δίκιο, αλλά οι πλειονότητασ των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11 Δις ευρώ έκανε η φακή επί πίνακει;;;Ο πίνακει μήπως ήτο τα λιβάδια του Βαν Κογκ όπου φαντάζομαι θα φύτρωνε η φακή;Αρχίζω να σε φοβάμαι...σε μεγάλο κολοσσό δουλεύεις και φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα σε ρουφήξει το σύστημα.Βάστα γερά...

    Μίλησε πάλι η ποντικομαμή;;;ο αχώνευτος,ο αξέχαστος,ο σε δέκα χρόνια θα το έχομε ξεχάσει,ο γαμώ το σπίτι του γαμώ(δεν έχει και κανένα ωραίο γκομενάκι...ψυχικό κάνω);Δεν μπορεί να κάνει αμμόλουτρα μπας και συνηθίσει το χώμα;Γιατί όποτε μιλάει νοιώθω μαλακίες πάνω από το κεφάλι μου;Πάντως πέρα από την πλάκα σόου μπιζ κάνει ο άνθρωπος...όποτε έχει ένα τραβηχτκό θέμα ρίχνει ένα σχόλιο για να τον θυμούμαστε...να πει και αυτός τη ατάκα του...να ξανανιώσει λίγο σελέμπριτι πάλι.

    Τώρα βέβαια μιλάμε για προληπτική απεργία!!!Τί είναι ρε η απεργία;Εμβόλιο κατά της χολέρας;Βαράμε μία μπας και μας κάτσει το αποτέλεσμα;Πού είναι οι θέσεις μας;Πού είναι η σοβαρότητα μιας αντιπολιτευτικής γραμμής;(και δεν μιλάω για την γραμμή του Πασοκ γιατί αυτό έχει νικήσει μετά τις δεύτερες εκλογές.Τις τοπικές του...δεν πρέπει να καταβάλει άλλη προσπάθεια ο Αντρίκος...είναι λίγο δύσκολα θέματα γι αυτόν...θα μάθει πρώτα ελληνικά και μετά θα πάει και ένα σκαλί παραπάνω... στο ασφαλιστικό...εμείς θα περιμένουμε).

    Το δάσος για τον Έλληνα πρέπει να είναι η δεύτερη κρεβατοκάμαρά του...ο χώρος που νοιώθει πως γαμεί φυσικά.Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω το στρώμα που βρήκα πεταμένο στην Πεντέλη.Γαμεί λέμε ο Έλληνας και δεν παίρνει χαμπάρι.Οι οικολόγοι κυνηγοί βέβαια δεν μπαίνουν στην κουβέντα...αν ήταν αυτοί οι μπεκάτσες να δώ που θα βάζανε τα όπλα τους.

    Όσο για τον Καρυωτάκη δεν μπορώ να μιλήσω αφού τα έχει πει όλα...Είναι μεγάλη μου χαρά που ένα μπλογκ που το διαβάζω συνεχώς μνημονεύει τον Καρυωτάκη.

    Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου σχόλια...κοκκινίζω...Τα αισθήματα είναι αμοιβαία(όχι κεφάλαια πάντως αλλά αληθινά).Είναι σίγουρα από τα καλύτερα παραλληρηματικά κείμενα που έχω διαβάσει.

    Σόρρυ για το μεγάλο σχόλιο.Αλλά ένιωσα ο ίδιο παραλλήρημα με σένα όταν το διάβασα.Την καλησπερα μου...

    island

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ποίημα με μάμησε κυριολεκτικά!!! Βαλτός ήσουν, με το που γύρισα από πάνω να το ανεβάσεις;
    Σκεφτόμουν πολλές φορές ότι θα ήθελα να κάτσω κι άλλο επάνω, τα τέσσερα χρόνια πέρασαν σαν νερό, αλλά από την άλλη είχανε φύγει όλοι και να καθόμουν τι νόημα θα χε; Τώρα που πηγαίνω βλέπω τα πάντα αλλαγμένα, καινούρια μαγαζιά ανοίγουν, άλλα έχουν κλείσει, κανένας γνωστός στον δρόμο... Και μέσα σε όλα αυτά, να αναρωτιέμαι που έκανα το λάθος για μερικούς ανθρώπους και τώρα ψάχνομαι!

    Για τα λοιπά δεν σχολιάζω αυτή τη στιγμή... ξύπνησα που ξύπνησα περίεργα, με αποτελείωσε ο Καρυωτάκης!!

    Τα φιλιά μου και τις καλημέρες μου : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. α) Μην πειράζετε τον Μητσοτάκη δεν θα σας βγει σε καλό :-Ρ

    β) Σας μάμησα;;; Πόσων χρονών είσαι, 13;

    γ) "η Δημοκρατία επιβάλλεται με το έτσι θέλω"
    ΔΕΝ το έχω πει ποτέ και ΔΕΝ το πιστεύω!!!
    Η Δημοκρατία ΔΕΝ επιβάλεται με το έτσι θέλω! Απλά σε μερικές κοινωνίες (καλή ώρα..) η δημοκρατία σαν πολίτευμα ΔΕΝ ταιριάζει μιας και η δημοκρατία θέλει πολίτες και όχι χαϊβάνια!!!!

    love&kisses
    zaphod the virus
    el diablo cazador de hombres

    (έχω γίνει γαλαζοαίματος, μιας και το όνομά μου γεμίζει τίτλους διαρκώς :Ρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Humma, άρχισες να ανεβάζεις και Καρυωτάκη; Μου φαίνεται πως επειγόντως χρειάζεσαι γυναίκες!!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ για σένα που αν και στον ιδιωτικό τομέα απεργείς σήμερα και πας στην πορεία. Εμένα είναι η τελευταία μου απεργία υπό τις παρούσες συνθήκες. Αχ, τι μου θύμισες.. όταν ήμουν και γω σε πολυεθνική και απεργήσαμε 4 άτομα στους 100. Δοξασμένες μέρες.
    Ευτυχώς που ο επίτιμος ασχολείται με το ασφαλιστικό και άφησε τον Θρύλο στην ησυχία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tι να πει κανείς για τον humma-τσουνάμι-kavula.
    Ποστ χείμαρρος.
    Με προβλημάτισε το σημείο με τις μελέτες για τις μεταβολές τις θερμοκρασίας και το συνδυασμό τους με πολέμους, λοιμούς, καταποντισμούς κτλ. Μελέτες σαν κι αυτές made in USA & UK, είναι για να μας πείσουν ότι για διάφορους πολέμους σε Ιράκ, Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία, έφταιγε τελικά η πτώση της θερμοκρασίας και όχι η μαλα(μπιπ)κία που δέρνει μερικούς μερικούς. Ότι είμαστε η πληγή του πλανήτη είμαστε. Και ότι θα μας ξαποστείλει κάποια στιγμή θα μας ξαποστείλει. Αλλά θα φροντίσουμε κι εμείς να αφήσουμε πίσω μας μόνο αποκαΐδια και συντρίμμια. Να τα βάλουμε όλα μπουρλότο ρε παιδί μου, που θα μας ξεσπιτώσει εμάς η γη.
    Τι κοινό έχει η ανθρωπότητα με τα φοιτητικά σου χρόνια? Είναι κι οι δύο πληγές που δεν κλείνουν. :P
    Το ποίημα μιλάει κατευθείαν στην καρδιά και τις αναμνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2patsiouri : Πράγματι οι εμπειρίες από τη φοιτητική ζωή είναι τόσο έντονες και όταν ξεμένεις πίσω μόνος είνα άκόμα πιό φρικιαστικά τα πράγματά, άστα.

    2osela : Γλυκιά μου το 42% των εγκύρων ψηφοδελτιών ΔΕΝ είναι η πλειοψηφία. Ήθελα να πω πάντως οτι όπως και στην Αρχαία Αθήνα το λόγο για συγκεκριμένα θέματα δεν τον είχαν όλοι οι πολίτες, πχ δε μπορούσε να γίνεται συμβούλιο για πόλεμο και να ψηφίζουν αυτοί που δε θα πολεμήσουν.

    2island : Είμαι βασταγερός δε μασάω. Σε μεγάλη εταιρία δουλεύω και δε ξέρω για πόσο ακόμα γιατί ξέρεις οτι στις μπίζνες δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί, μόνο τα μερίσματα των μετόχων.

    Ο Γκαργκαμέλ αν ήθελε καριέρα στη σόου μπιζ θα μπορούσε να διαλέξει να παίζει σε θρίλερ.

    Ευχαριστώ για το σχόλιο/σεντονάκι ημίδιπλο και τα καλά σου λόγια.

    2ellie : Ειδικότις μου τα σεχουαλικά σας! Περαστικά και καλή ανάρρωση απ'τα Γιάννενα.

    2Zaphod : Εγώ είμαι 12 χρονώ και μεγαλοδείχνω.

    "Απλά σε μερικές κοινωνίες (καλή ώρα..) η δημοκρατία σαν πολίτευμα ΔΕΝ ταιριάζει μιας και η δημοκρατία θέλει πολίτες και όχι χαϊβάνια!!!!" Συμφωνώ απόλυτα!

    Zaphod the virus εσύ;
    Humma "Norton" Kavula 2008 anti-virus εγώ χεχε.

    2Slartibartfast : "επειγόντως χρειάζεσαι γυναίκες!!" ο πληθυντικός σου με τελείωσε. Γαμάτος!

    Η εταιρία μου φίλε είναι λαχείο. Δε ξέρω που θα βρω άλλη τέτοια που να έχει τόσο φιλικές διαθέσεις στον εργαζόμενο, γι'αυτό και απεργούμε όχι οτι είμαστε Τσε Γκεβάρα.

    Μπράβο στον Πουστόγαυρο (GAYros)

    2Neropistolero : "είναι για να μας πείσουν ότι για διάφορους πολέμους σε Ιράκ, Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία, έφταιγε τελικά η πτώση της θερμοκρασίας και όχι η μαλα(μπιπ)κία που δέρνει μερικούς μερικούς" όχι ρε δε παίζει αυτό που λες. Αν το πιστεύει κάποιος είναι μόνο οι Χριστιανοί ψηφοφόροι του Μπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπεραξιοπρόσεκτε και υπερβαθυστόχαστε John Malkovich a.k.a Humma Κavula,

    Η λύσις του δια το ασφαλΗστικόν του μεγάλου και υπέργηρου Αιπσηλωνιακού® έθνους ημών είναι απλή και πολσεμανιώτικη:

    Κατά την διάρκεια των πυρκαγιών αγωνιούσα μητέρα είπε στην κάμεραν:

    - Το παιδί μου είναι στην παιδική χαρά και κινδυνεύει να κυκλωθεί από τις φλόγες!

    - Πόσων χρονών είναι το παιδί σας μανδάμ;

    - 35 χρονών παιδί! (!!?!?!?!)

    Άρα 35 χρονών παιδί, άρα 50 χρονών έφηβος , άρα 65 χρονών ενήλιξ άρα σύνταξη στο 105!

    Πάμε γι' άλλα τώρα...

    Να μαγκώσουμε κάνα μαλάκα κομπλεξικό με το μέγεθος του τσουτσουού του κυνηγό, να τον βάλουμε σε μία αρένα άοπλο με αντίπαλο τον Μπούμπη, μία αρκούδα 312 κιλών που μόλις περιέθαλψε ο "Αρκτούρος" να γελάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έπιασα το σφόδρα σεξουαλικό υπονοούμενο να βάζεις στο ίδιο καζάνι τα όποια μέηλ μου με τις διαφημίσεις διά τα χάπια στύσεως... :):):)

    ΥΓ. Ο επίτιμος μάλλον να σκύψουμε για να μπει το... κεφάλι ήθελε να πει, αλά το έθεσε πιο κόσμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2Polsemannen : Αγαπητέ υπέρτατε κύριε πεταλωτή ακρίδων...εεεεε χίλια συγνώμη Κενταύρων ήθελα να πω.

    Ειλικρινώς η καταπληκτική πρότασίς σας δια το ασφαλιστικόν δημιουργεί μία τομήν εις την πολιτικήν ζωήν του τόπου και ειλικρινώς με βρίσκει έκπληκτο. Δε θα μπορούσε να ήτο Πολσεμανιώτικη.

    Δε μπορώ λοιπόν παρά να καλέσω ημάς εις Στανδινγ +Οβέισιον+ και να παρακαλέσω όπως εκδόσετε τας προτάσεις σας εις το επιστημονικόν περιοδικόν "Οικία και Διακόσμησις"

    Ευχαριστώ δια την προσοχήν σας.
    +Ο Θεός μαζί σας+

    2Hades : Θέλω δε θέλω τα mail σου αδερφέ μπλέκουν μαζί με τα σκατά οπότε το blog είναι ένας καλός φιλτράρισμένος τρόπος να τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Δε θα μπορούσε να ήτο Πολσεμανιώτικη"

    ΔΙΟΡΘΩΣΙΣ

    "Δε θα μπορούσε παρά να ήτο Πολσεμανιώτικη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir