Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2009

Δεν την παιρνουμε την Μπόλη!

Εμ με τούτα τα μυαλά δεν προκειται να προκόψετε ουδεποποτες!!!

Η αθανατη ελληνική σχιζοφρένεια (εχουμε αναφερθεί και παλιότερα, στο πιο γκομενικό όμως) με τας πα(σα)ρελάσεις συνεχίζεται!

Η ενδοξη ΕΛΕΛΕΛΕΛ (σμπαναζία μου!) Μακεδονία μας δείχνει τον δρόμο προς τα πίσω ολοταχώς!!!
Την ειδηση-ειδησάρα την βρήκα στον ημιξάδερφο Polsemannen, τον οποίο και σας προτρέπω να διαβάσετε εδώ!
(update : που το βρήκε εδώ, η οποία το βρήκε από εδώ, που το βρήκε από εδώ, που το βρήκε μόνος του)

Ιδού (και στο blog μας) το απαυγασμα της ΒορειοΕΛλαδίτικης ευφυίας! Γιατί είναι κρίμα αυτές οι κρίσεις εξυπνάδας να μην διαφημίζονται ολούθε και οπουδήποτε!


Μετά από τούτα τα εκπληκτικά προτείνω:

1. Να γίνεται τεστ Δι-Εν-Εϊ εις τους αριστουχους μαθητάς. Εαν δεν προκύπτει πως στας φλέβας τους ρέει ο αθάνατος ΕΛ Ιχώρ τότε να καρατομούνται εις την πλατεία της πόλεως.
2. Οι μαθηταί που θέλουν να παρελάσουν να προσκομίζουσι το γενεανολογικο (πως στο διάολο γράφεται) δέντρο τους μέχρι 8ης γενεάς. Εννοείται πως τα τουρκο/βουλγαρο/αλβανο-σπορικά επωνύματα με καταλήξεις σε -όγλου, -οφ (ή -ωφ) πχ θα αποκλείονται από την διαδικασία.
3. Επίσης θα πρέπει οι μαθηταί που ζητούσιν την σημαία του ΕΛ έθνους μας να είναι αναφανδόν και ασκαρδαμυκτί Ελληνες Ορθόδοξοι το έθος για να μην τους πάρει ο διάολος τον πατέρα. Κοινώς θα πρέπει να έχουν τις παλιές ταυτότητες που αναγράφεται το θρήσκευμα, αλλιώς να έχουν χαρτί, δηλωτικό του θρησκεύματος, από τον παπά της οικείας των ενορίας.
4. Κυρίως και εφόσον πρόκειται για αγοράκια, σημαιοφόρους wannabe, θα υπόκεινται σε κωλοβυθομέτρηση διότι δεν μπορούν αι λούγκραι να σηκώνουν την ένδοξη σημαία των ένδοξων προγόνων μας, αντε μην......
5. Οι δε κορασίδες θα υπόκεινται σε τεστ παρθενίας και ουχί σε κωλοβυθομέτρηση (από εδώ βγαίνει και το "απο μπρος παρθένα και από πίσω μπαίνουν τρένα"!) διοτι δεν μπορεί το κάθε τσουλί να θέλει να έχει την ΕΛ σημαία ανα χείρας
6. Καλό είναι τα παιδιά να είναι γραμμένα στο club του σμΠΑΟΚ της γειτονίας τους. Και να εκκλησιάζονται τακτικά. Και να είναι και μελλοντικοί ψηφοφόροι του Ψωμιάδη!
7. Αλλάζει το κριτήριο παράδοσης σημαίας και αποδεσμεύεται πλεον ολοκληρωτικά από την βαθμολογία των μαθημάτων. Οι wannabe σημαιοφόροι θα καλούνται να γράψουν έκθεση ιδεων με εθνικό θέμα (πχ: Γαμιέται ο Θρύλος και ο Πειραιάς, το κράτος των Αθηνών, Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς, Η κοκκινη μηλιά, Εαμοβούλγαροι θολοκουλτουριάραίοι, Το κάψιμο βιβλίων ως θεάρεστη πράξη κτλ κτλ) την οποία και θα διορθώνει επιτροπή αποτελούμενη από:
α. τον παπά της ενορίας
β. εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων τε και κηδεμόνων
γ. τον Νομάρχη (ένας είναι!)
δ. τον επικεφαλή του οικείου αστυνομικού τμήματος



Ελα μωρε τώρα βαθμοί και μαλακίες......



love&kisses
zaphod


Υ.Γ. Κατά τα άλλα έχουμε κρίση, αλλά οι παρελάσεις, παρελάσεις (ειδικά οι στρατιωτικές είναι και γαμώ τα έξοδα. Οι μαθητικές είναι απλά μαθήματα στρατοκαυλίας στα πιτσιρίκια). Άρτος και θεάματα!

23 σχόλια:

  1. Τα θερμά συγχαρητήρια δια τούτη την ύψιστο απόφασην μπορείτε να αποστέλλετε εις τη φόρμα επικοινωνίας του ηρωικού σχολείου που εδράζει εν:
    http://dim-kalyv.chal.sch.gr/.

    ...αν και αμφιβάλλομεν δια την αξιοπιστία ελέγχου το ηλεκτρονικού ταχυδρομείων των καθότι αι μεγάλαι πατριώται ουδέποτε χρειάζουσι ηλεκτρονικά σιωινιστικά μέσα δια την επικοινωνίαν των.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

    ΖΗΤΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

    ΖΗΤΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε πούστη μου, δε σκέφτηκε κανείς ελληνοπρεπής να πει στο βλαστάρι του να διαβάσει περισσότερο να περάσει τους αλλοδαπούς..
    ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό.
    Είσαι κύριε ελλην πατριώτης και τα λοιπά; Πολύ ωραία. Δεκτότατον, δημοκρατία έχουμε, ο καθείς δικαιούται τη γνώμη του.
    Ε ωραία μάγκα, δε δέχεσαι να σηκώσει τη σημαία ο ξένος, αλλά δέχεσαι ο γιόκας σου και η κορούλα σου να είναι χειρότεροι από αυτόν στο σχολείο ε; Ρε άντε χώς τους δυό μπινελίκια που σε ξεφτιλίκανε στην κενωνία και να τους πεις να διαβάσουν να γίνουν καλύτεροι μαθητές από αυτόν, αντί να γκρινιάζουν για την καταγωγή του..
    σιχτιρ πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, όλα κι όλα Πρόεδρε! Θεμιτόν να στηρίζουμε το σόι μας, αλλά όχι κι έτσι λέμε...
    Ο κ. εξάδελφος Πόλσε ανέφερε ότι το βρήκε σε μένα που το βρήκα στον ΑΝεμο, που το βρήκε στην αυθεντική του πηγή, τη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ...

    Η φιλτάτη αλήθεια να λέγεται και να... γράφεται! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσπαθώ να τους μπινελικώσω στη φόρμα τους αλλά μου λέει κάτι περίεργα.
    Αν τα καταφέρει κανείς να πάει το μήνυμά του ας με διαφωτίσει.
    Δε σε πειράζει να το προωθήσω ελπίζω...
    Αντε μην αρχίσω τις Παναγίες νυχτιάτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπα ελληνάκι, τώρα το είδα το δέυτερο σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήμουν που ήμουν με τα σχολικά σήμερα, ήρθα κι απόειδα μ΄αυτό. Θα μου επιτρέψεις να προσθέσω σχετικά λίνκια πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ellinaki
    Η σελίδα που δίνεις:
    α) είναι υπό κατασκευη απο το 2005
    β) ειναι η σελίδα του σχολείου. Το πρόβλημα εδώ δεν είναι του σχολειου (των εκπαιδευτικών και των μαθητών δηλ) αλλά όπως φαίνεται από το κείμενο των ΓΟΝΕΩΝ, οποτε και να διαμαρτυρηθούμε πχ στον διευθυντή, αυτό δεν σημαίνει κατ ανάγκη και κάτι

    @estarian
    Η απορία η δικιά μου είναι αυτη που εκφράζει και ο polse. Οι αμερικάνοι μαλάκες είναι δηλ που "αγκαλιάζουν" όσους έρχονται (ειδικά αυτούς που είναι "καλοί") με στόχο ΚΑΙ το δικό τους συμφέρον;

    @rodia
    ΟΚ, θα επιληφθώ του θέματος, αν και θα γίνει λίγο σαρανταποδαρούσα η δουλεια! :)

    @patsiouri
    Οπως έγραψα και στο ellinaki αλλο το σχολείο και άλλο ο σύλλογος (πυροβολημένων) γονέων.

    @incontinentia
    Παρακαλώ, κάντε δουλειά σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ zaphod

    Εφόσον η Δημοτική Αρχή και όλο αυτό το συφερτό συλλόγων δεν έχουν κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία επικοινωνίας, σκέφτηκα πώς όποια mail διαμαρτυρίας πάνε στο σχολείο (εάν και εφόσον ελέγχουν το email τους), θα μπορούσαν να σταθούν υποστηρικτικά για τον Διευθυντή, εφόσον θελήσει να μην ακούσει όλους τους υπογράφοντες αγύρτες και να τηρήσει τους νόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ellinaki
    Σαν τρόπος σκέψης δεκτός αλλα δεν νομιζω η σελίδα να υποστηρίζεται απο κανέναν πλέον...

    Αν ο διευθυντής πειθαρχήσει στα κελεύσματα των γονέων τότε είναι(κατ εμε) και ο πρώτος υποψήφιος για ξήλωμα μιας και θα παρανομεί εν γνώση του....

    Αυτό που χρειάζεται γενικότερα είναι όντως χοντροκράξιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πειράζει που διαφωνώ γενικώς με όλο το θέμα των παρελάσεων; Ειδικά των μαθητικών;Απομεινάρια του Μεταξά είναι και τίποτε περισσότερο. Οι στρατιωτικές ναι μεν έχουν πλάκα αλλά μιλάμε για τρελά έξοδα!!Εφ όσον δεν καταργήθηκαν τότε με τον Νάσερ βέβαια δεν το βλέπω να καταργούνται τώρα κοντά...
    Επί του θέματος, τα χω ξαναπεί...άμα τους πειράζει να σηκώνει την σημαία παιδί από άλλο κράτος να αποδεσμεύσουν το όλο σύστημα. Αλλά έχω μια απορία...αν ήτανε Άγγλος, Γάλλος, Γερμανός κλπ. θα διαφωνούσαν το ίδιο; Αν διαφωνούσαν το ίδιο, οκ τους παραδέχομαι! Αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι δεν....;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δις ετησίως αφιερώναμε το χρόνο και το χρήμα που σπαταλάμε για τα παρεκλόμενα των παρελάσεων στο να αγοράσουμε 5 βιβλία για κάθε σχολείο (και να στείλουμε μια μεγάλη μερίδα γονέων στον ψυχίατρο) και εδώ, σκέφτομαι μια καλή λίστα που πάνω πάνω βρίσκονται οι τίτλοι του Dawkins κουτουλουπού, τότε δεν θα μας απασχολούσαν τέτοια προβλήματα. Άσε που τραβολογιόμαστε κι εμείς οι εκπαιδευτικοί σε όλα αυτά με τον κάθε κάγκουρα να μας ζαλίζει... γκρρρ... και τα τρώμε στην μάπα θέλουμε δεν θέλουμε... Μη μου το θυμίζετε, γιατί εμείς εδώ πρέπει να τα συνοδεύσουμε και στην εκκλησία.. και να βγάλουμε και λόγο... Η μοναδική φορά που δέχτηκα να το κάνω, ήταν με τον πόλεμο στο Ιράκ, και ήταν τόσο αντιπολεμική η ομιλία (καμιά σχέση με τα τραλαρί τραλαρά της ημέρας) που ήρθαν και με φίλησαν όλες οι γριές στην εκκλησία (ακόμα σκουπίζομαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με προβλημάτισε αυτό το έγγραφο, δεν είναι υπερβολικά χοντρό για να είναι αληθινό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάθε χρόνο τα ίδια. έλεος πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ellie
    Η συμφωνια μου στην διαφωνία σου είναι δεδομένη. Δεδομένη όμως είναι (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) και η παρέλαση όπως και η ****** νοοτροπία μερικών


    @Sophia
    Κατ αρχάς καλώς όρισες!
    Στις διαπιστώσεις σου συμφωνώ, αλλά άντε να πείσεις τους στρατοκαυλους με τους οποιους έχουμε μπλέξει!

    @JustAnotherGoneOff
    Ξερω γω; Σφραγίδα έχει πάντως, τώρα παραπέρα τρέχα γύρευε. Αν μάθω κάτι νεότερο θα το αναδημοσιεύσω

    @mahler76
    Έστω και σπορέλαιος !

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άν ήμασταν έξυπνος λαός, τους αριστούχους θα τους αγκαλιάζαμε και θα τους παροτρύνουμε να μεινουν στην Ελλάδα. Αυτό είναι πραγματικός πατριωτισμός. Έτσι δείχνουμε ότι αγαπάμε την πατρίδα. Όχι με το να διώχνουμε τους άριστους και να τους δημιουργούμε προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @suncitizen
    Ετσι ειναι. Τα αμερικανακια, που τα κοροϊδευουμε κιολας, στους αριστουχους δινουν και υποτροφιες αμα δεν εχουν φραγκα.

    Οχι πως για μενα το αριστειο στο σχολειο σημαινει και τπτ ιδιαιτερο, αλλα οχι να τους κανουμε να μισησουν και την χωρα π[ου αριστευσαν κιολας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οτι και να πεις λιγο ειναι!Εχουμε ξεφυγει εντελως πλεον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @penthesila
    Οταν κάποιος είναι καλύτερος απο "μας" σε κάτι μπορούμε είτε να τον παραδεχθούμε ή να προσπαθήσουμε να τον ξεπεράσουμε, είτε να τον μειώσουμε στο επίπεδο μας ή να τον εξαφανίσουμε....

    Όταν ατομα επιλέγουν το δεύτερο τους λέμε κομπλεξικούς. Γιατί όταν το κάνουν πληθυσμοί θέλουν να λέγονται....πατριώτες;

    ....και αντε να ορίσεις τώρα ποιοι είμαστε εμεις και ποιοι οι άλλοι.

    Συμπέρασμα: αυτό που λες εσύ σε δυο μόλις γραμμές....έχουμε ξεφύγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/3/09 23:24

    Aυτό έλειπε οι βρωμοαλβανοί να σηκώσουν την σημαία μας. Μόνο ευσταλείς έλληνες όπως ο χρυσός ολυμπιονίκης μας (ούτε το όνομά του δεν ξέρω) εκ Γεωργίας που υιοθετήθηκε οπότε άλλαξε και το ΔΝΑ του, ή η δις χρυσή Μιρέλα έχουν δικαίωμα να ακουμπούν την ένδοξη σημαία μας!

    ΥΓ1 Κανένα νέο από τη πολυνίκη ομάδα μας της άρσης βαρών;

    ΥΓ2 Δεν λέτε που στο τσακ γλυτώσαμε τον Νίνη από το να παίξει στην εθνική των βρωμοαλβανών, θέλετε και ρέστα;

    ΥΓ3 Πάλι καλά που υπάρχουν και σοβαροί, όπως ο ολυμπιονίκης που αντέδρασε στην αλλαγή του ονόματός του. Ακου Ακάκιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν είναι δυνατόν πια.. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ποτέ δε θα καταφέρουμε να αλλάξουμε επίπεδο...

    πάντως η πρόταση είναι σωστή: είτε να να καταργηθούν οι χουντικές παρελάσεις με την ελληνική σημαία είτε αυτή να αντικατασταθεί με το έμβλημα του σχολείου...

    @ανώνυμος 11/3/09 23:24

    Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να αντικατασταθεί η σημαία, καμία διαφωνία (ακόμα καλύτερα να καταργηθούν οι παρελάσεις και να γίνεται καμια σοβαρή εκδήλωση), αλλά για όλους και όχι ....ανάλογα με το DNA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir