Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Απριλίου 23, 2010

Τα τοπ της εβδομάδας

Να μια ιδέα που ειναι καλή για όταν βαριέσαι να γράψεις. Σφηνάκια ειδήσεων. Το κάνουν ένα σωρό άλλοι, γιατί να μην το κάνω και εγώ;


*** H δήλωση της εβδομάδας:

Πάνος - ο ανεξάρτητος - Σόμπολος: "Δεν είμαι φερέφωνο κανενός (ρε γαμώτο)"

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

*** H δήλωση της εβδομάδας vol 2 "η επιστροφή":
Λιάνα Κανέλη στον Γιώργο Παπαδάκη : "Εγώ, εσύ και εσείς (διαφοροι τηλεμαϊντανοι που δεν θυμάμαι), είμαστε όλοι εργατική τάξη"!

Γειά σου Λιάνα προλετάρια!

*** Ο Zaphod της εβδομάδας:
(χωσιματικά)
Ο Βγενο και το χώριμο που έριξε γενικώς μέσω του ΣΚΑΙ. Φήμες πως του έκανε προταση ο Τσίπρας να μετέχει του νέου ΣΥΡΙΖΑ ελέγχονται ως κακεντρεχείς (διαβάστε και αυτό).

Επίσης έμαθα πως:
"............ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων απο τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης κ. Πεταλωτή ο τελευταίος σε απάντηση ερώτησης δήλωσε πως ο κύριος Σηφουνάκης ουδέποτε έλαβε επιταγή αξίας 50.000.000 δρχ.
Άμεση ήταν η απάντηση του mr. MIG όπου έδωσε στη δημοσιότητα φωτοτυπία της επιταγής, σχετικό δελτίο τύπου αλλά και φωτογραφίες εκδήλωσης όπου κάθονταν μαζί ο τότε Υπουργός Αιγαίου αλλά και ο εν λόγω επιχειρηματίας."

χαχαχαχαχαα!
Update: Άνθρακες ο συγκεκριμένος θυσαυρός (μετά το σχετικό σχόλιο του Δείμου). Αλλά ο Βγενό παραμένει Ζaphod της εβδομάδας γιατί το (συριζικό; χεχεχε) στυλάκι του με άρεσε. Τέλος Update

*** Ο Zaphod της εβδομάδας νο 2:
(επιστημονικοτερα ομως) ο Vagelford ο οποίος βλέπει τους άθεους να....γινονται πιστοί :
"
...Ειλικρινά, η θεωρία του Big Bang μοιάζει τρελή.
...Προτιμώ αυτό το μοντέλο από το να δικαιωθούν οι θεολόγοι με την δημιουργία εκ του μηδενός.
...παντως και εγω ειμαι κατα του μηδενος (δημιουργια απο το μηδεν) και οχι γιατι το υποστηριζει ο χριστιανισμος αλλα μου την σπαει το μηδεν
...Η κοσμολογία πλάσματος είναι σίγουρα πιό τεκμηριωμένη από την παρωχημένη "θεοκρατική" ιδέα του Big Bang. Είναι παράταιρο σ'ένα φόρουμ αθεΐας να υποστηρίζεται το "Big Bang"!
...Με θετική διάθεση θέλω να πω σε όλους ότι κάθε θεωρία "μη" Big Bang είναι πιό κοντά στις αθεϊστικές αντιλήψεις μας. Δεν κατανοώ αυτή την υποστήριξη του Big Bang από την πλειοψηφία.
"
και δικαίως τρελαίνεται!!


*** Φιλόλογος της εβδομάδας:
Ο δικηγόρος Αλέξης και ο πελάτης του Επαμεινώνδας. Η ιστορία της Ελληνικής γλώσσας θα διακρίνεται πλεον σε δύο περιόδους: π.Κ. (προ Κούγια) και μ.Κ. (μετά Κούγια)

*** Γκαφατζής (για μην πω τπτ χειρότερο) της εβδομάδας και πιθανότατα της χρονιάς:
Ο κ. Παπακωνσταντίνου και η ΤτΕ καθως επέλεξαν να ακολουθήσουν μια "χρυση" συμβουλή της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών η οποία ας μην το ξεχνάμε, διακρίνεται για τον ... πατριωτισμό της.
Update: Μην ξεχάσουμε και τον κο Προβόπουλο, διευθυντή της ΤτΕ. Μερικές φορές η γκιλοτίνα ακούγεται τόσο μα τόσο γλυκιά...... Κοιτάξτε αυτό για να καταλάβετε πως δουλεψε και δουλεύει το σύστημα. Πως τρωνε απο το δικό μας μέλλον μέσω του....αέρα. Τέλος update


*** "Χουντικός" (ή καλύτερα ο καρφώνων τους χουντικοί) της εβδομάδας (μέρες που είναι κιολας) ο Geokalp εδώ

*** Το καλύτερο παιδί της εβδομάδας, για να μην πω της χρονιάς:
Σωτήρης Νίνης


*** Wanna be υπουργός της εβδομάδας:
Γιώργος Καρατζαφέρης: "η χώρα μας μπορεί ακόμη να σώσει την κατάσταση, υπό την προϋπόθεση να υπάρξει μια άλλη κυβερνητική πολιτική (το πιασαμε το υπονοούμενο μεγάλε μεγάλε;)"

*** Υπουργος της Εβδομάδας:
Ο Μαρκέλλος Νύκτ.... εεεεεεεεεε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Kαι όμως κάποιοι τιμωρούνται!


*** Gay της εβδομάδας (με κάμποσα χρονάκια καθυστέρηση). Εκκλησία + χούντα = L.F.E όπως έγραψε και η Crfaty Chainstrap. Λεπτομέρειες στο προηγούμενο

*** Δήμαρχος της εβδομάδας: Διχάζομαι ανάμεσα στον Νικήτα τον νεοχαζή (έχει και έργο όχι @@@@@!!) και στον Χουαν Μανουέλ και τα λοιπα.
Εσείς τι λέτε;

*** Νομάρχης της Εβδομάδας: Ο Ζορό! Εεεεεε...... ξέρετε , ή μήπως δεν ξέρετε; :)

*** Άσχετος με πτυχίο της εβδομάδας. Άδωνις Γεωργιαδης ο Λερναίος και Αθανάσιος Πλεύρης ο Πολυκέφαλος. Άιντε και του χρόνου στα μέρη του estarian με τους φραπεδόμαγκες!




Update του Update που μηδενίζει όλα τα Update. Eτοιμαστείτε διότι....εεεεερχεται η Ευρωπαϊκη και ΔΝΤιακή βοήθεια!
Ακολουθώντας την συμβουλή του Estarian αρχίζω καριέρα λαδέμπορα (τι καριερα λαδεμπορα ρε μαπα με 20 ελιες ολες και ολες; Εμ όση καριέρα θα κάνω εγώ, άλλο τόσο βοήθεια ειναι και η βοήθεια)

Άιντε και αρχίστε όλοι να φυτεύετε "καλαμπόκι" (καταλαβαινόμαστε ε;), μπας και το νομιμοποιήσει ο σοσιαλίσταρος πρωθυπουργάρας μας μαζί με τα εξυπνοπούλια του με τις μεγάλες μύτες. Προσεχώς: οδηγός επιβίωσης στην χώρα του ΔΝΤ!
(πρώτη συμβουλή: βρείτε ψυχολόγο. Θα μας χρειαστούν κάμποσοι)

17 σχόλια:

  1. Για το Σηφουνάκη έχεις άδικο. Ο Βγενό τελικά παραδέχτηκε ότι τα χρήματα τα έδωσε στην τοπική αυτοδιοίκηση και όχι στο Υπουργείο, καθ' υπόδειξη του Σηφουνάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα δώκεις και βραβεία?
    Π.χ. της Λαχανί Ροχάλας, και τα τοιαύτα?
    ;-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @δειμος
    Ειμαι σίγουρος πως θα είχε (και εγω) άδικο για το Σηφουνακη. Το γενικότερο στυλακι του ειναι που μου άρεσε. Ευχαριστω για την διόρθωση πάντως

    @sophia
    Για μερικούς πρέπει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μένα πάντως η μεγαλύτερη αποκάλυψη αυτή την εβδομάδα, ήταν το Καστελόριζο. Δεν ξέρω τί έλεγε ο ΓΑΠ όταν έκανε δηλώσεις για ΔΝΤ και τα ρέστα, αλλά το background του ήταν εντυπωσιακό. Τα σπιτάκια, το λιμάνι... very nice.

    Πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα κάποια στιγμή να πάω Καστελόριζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θα φυτέψω καρυδιές.
    Άμα θες μπορούμε ν' ανταλλάσουμε προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω κι εγώ μια αχλαδιά στην αυλή. Παραγωγικότατη, η άτιμη.
    Πιάνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να φορμαριστείς, Zaphod.
    Έρχονται "καλές εποχές" και τι έχουμε να δούμε, τώρα αρχίχει το αληθινό πανηγύρι.
    Τ'άλλα ήταν για προθέρμανση, τα περασμένα

    Μήπως πρέπει να βάλεις και την πιο ξενέρωτη της εβδομάδας;

    Τη Τζούλια, ρε συ, που επισκέφτηκε και τη βουλή και ζήτησε "στοργή στην νεολαία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γαλαξιακέ πρόεδρα ,σε κόβω να ετοιμάζεις ιερή σινδόνη οσονούπω.
    Έλα βγάλε τα εσώψυχα σου να έχουμε και εμείς κάτι να σχολιάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ellinaki
    Οντως, κουκλί το Καστελόριζο!

    @darthiir
    Πλακα πλακα οι εποχες της ανταλλακτικής οικονομίας μπορεί να αναβιώσουν! Θα πληρωνουμε ο ενας τον άλλο σε προϊοντα!

    @leigh cheri
    Οπως μου ειπε ενας φιλος, πολιτικος επιστημονας, βαλε γυρω γυρω καγκελα απο την αχλαδια διότι σε λίγο θα της την πέσουν!

    @σπιθας
    Σωστό σε βρίσκω, πρεπει να ειμεθα σε φορμα διατι ερχονται εποχες....περίεργες

    Περι Τζουλιας δεν μπορώ να καταλαβω γιατι γντ τοσος ντορος. Και σου μιλάει ενας φανατικος τσοντακιας (απο την αποψη της τέχνης). Απαξιώ να ασχοληθώ με το θέμα. Τσοντες κυκλοφορούν ενα εκατομμύριο καινουργιες την μέρα.

    Από την άλλη, με αυτά που διάβασα απο τους κ. Πλευρη και Γεωργιαδη, τις εξυπνάδες του οικονομικού μας επιτελείου κτλ θα έλεγα πως η καθοδος των πορνοσταρ (Γκουσγκουνης φορ πρεζιντεντ) στην πολιτική ίσως να είναι μια καλή ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Oblivion
    Ο χρονος αυτον τον καιρό δεν ειναι αφθονος, ασε που οσονούπω αρχίζουν τα μπανια του λαού, οποτε μπορεί η ποσοτητα γραφής να πέσει. Απο την άλλη δεν ειμαι και ειδημων επι των οικονομικών. Απο την παράλλη όμως, όπως λέει και ο Σπίθας, πρέπει να φορμαριστούμε! Θα δειξει λοιπον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έπρεπε να έρθει το Δ.Ν.Τ, για να πάρετε το νταμπλ;

    Να ένα θέμα που με προβληματίζει, Zaphod!

    Πιστεύω, ότι κάτι παίζεται, εδώ!

    Πρέπει να το ανιχνεύσουμε και να το βάλουμε στην πολιτική ατζέντα!!

    υ.γ.
    Για την τζούλια, συμφωνώ :(
    Χάλια...
    ξεφτιλίστικε το μπουκάλι της μπύρας, που πρωταγωνιστούσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όντως γουστόζικα μερικά.
    Τον νταβά της εβδομάδας ξέχασες, αν και για εδώ μάλλον θα έχουμε πολλές υποψηφιότητες.
    Παρεμπιπτόντως, ο φρονιμήτης όντως είπε κάποια πολύ σωστά στον Παπαχελά και όντως σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Κάποια άλλα προσωπικά τ'ακούω βερεσέ όμως. Δεν τον άκουσα πχ να σχολιάζει την υποτιθέμενη εξυγίανση της Ολυμπιακής προκειμένου να την παραλάβει αυτός, όπου όλοι (σχεδόν ή πλήρως) οι εργαζόμενοι μετήχθησαν στο δημόσιο, διότι το όνομα που αγόρασε πεντακάθαρο ήταν όλα τα λεφτά. Αλλά προφανώς σε κάτι τέτοια, αρνητικά σχόλια δεν χωράνε...
    Μη χέσω για ιδεολόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @σπιθας
    Ρεσε εχουμε θεμα!

    Στις μεγαλες και επικινδυνες στροφες παίρνει ο Παναθηναϊκός ντάμπλ!

    Ενα όταν πρωτοβγήκε ο Καραμανλής και ένα τώρα! Αραγες όταν πάρουμε το επόμενο θα έχει φτάσει η Ελλάδα να ειναι μέχρι τη Λαμία; Θα είναι γερμανική η Ακρόπολη;

    @hades
    Νταβάς της εβδομάδας νμζ πως χριζεται το ΔΝΤ αυτοδίκαια!


    Ο Βγενο ειχε οντως πλάκα. Τωρα στα της Ολυμπιακής νμζ πως πρέπει να κράξουμε τους κυβερνώντες και όχι τον επιχειρηματία που ειδε την ευκαιρία και την άδραξε. Δεν νμζ να προσπαθήσω να περασει τπτ περι ιδεολογίας ο όποιος Βγενό.

    Αυτό που του βγαίνει (και η μαλακία ειναι πως έχει δίκιο κιολας) ειναι η λέξη "αποτελεσματικότητα".

    Και τον παιρνει να το κανει διοτι οι κρατικοδιαιτοι πολιτικοί μας ειναι κατα κανόνα επαγγαλμετίες ανεπάγγελτοι. Σχεδόν κανείς από αυτούς δεν έχει δει τι σημαίνει εργασία, παραγωγή, εργασιακές συνθήκες κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν με κατάλαβες: εννοείται ότι ΔΕΝ κρίνω την επιχειρηματική του κίνηση. Αυτός την πάρτη του κοιτάζει και καλά κάνει. Μαλάκας ήταν ν'αφήσει τέτοιο φιλέτο;
    Και εννοείται ότι συμφωνώ ότι οι πολιτικοί την έκαναν την μαλακία πάλι.
    Όχι όμως να μου βγαίνει να το παίζει επικριτής άλλων αντιστοίχων περιπτώσεων. Ούτε να μου το παίζει ότι κόπτεται τόσο έντονα για τα Κοινά. Δεν μπορεί δηλαδή να μου λέει ότι οι πολιτικοί τρώγονται και μετά τα βρίσκουν όπερ μεμπτόν, αλλά όταν αυτός τα βρίσκει με τον βασιλάκη κανένα πρόβλημα... Μην πηδηχτούμε από τοπαράθυρο δηλαδή... Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Σπίθα
    "Έπρεπε να έρθει το Δ.Ν.Τ, για να πάρετε το νταμπλ;"
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!!!
    Μην θυμηθούμε και όλα τα προηγούμενα, κάτι Σάμινα κι έτσι...
    Δεν υπάρχει πιο καταρραμένη ομάδα... :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρωτάθλημα με Καραμανλή και Παπανδρέου..

    Λες το επόμενο, να έχει τελειώσει η "δυναστεία" και να το πάρετε με "λαίκή κυβέρνηση"..;
    Λες, μωρέ;
    Ή νάχουμε παγκόσμια κυβέρνηση;

    Hades, αυτοί είναι κατισκοπόδαροι, ρε συ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @hades
    Ok ok

    @σπιθας
    Λαϊκή κυβέρνηση;;;

    Μουχαχαχαχα!!!

    Με ποιους ρε; Αυτοι (ξερεις τωρα) αμα ειναι να κανουμε επανασταση θα τους πάρει ο ύπνος! Εναν σκέτο στο 4!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir