Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Απριλίου 07, 2010

Οξω μωρή χαμουρα!



Μερικές φορές πιστεύω πως αι επιταγαί της μοδός ειναι για λοβοτομημένους (-ες με έμφαση στο -ες!)

Τελευταίο σουργελομοδατο κολπο ήταν οι πεντάμορφες (;), αηδιαστικές γαλότσες, ίδιες με αυτες που φοραγαμε πιτσιρικια και τσαλαβουτάγαμε στις λασπες, μονο που τωρα ειναι ζωγραφισμενες (αν και λογικά βρωμάνε το ίδιο) και κοστιζουν μια μαούνα λεφτά! Δικαίως και σωστά και μπράβο του estarian που τις ξεχεσε και μαζι και αυτες που τις αγοράζουν. (Βεβαιως και υπαρχει αντιλογος. Σαφως. Σου λεει η αλλη τα περισσοτερα φετσιβαλ στην Κεντρική και Β. Ευρωπη γινονται εν μεσω βροχής ή/και λασπωμενου τοπιου. Πως να παει το γκομενακι με το 12ποντο ή με το αθλητικό παπουτσάκι; Σαφως και αντε να δωσουμε δικιο εκει. Τωρα τι σχεση εχει η κεντρική και βόρεια Ευρώπη με το Ελλαντα που βρέχει κατά μέσον όρο 20-30 μέρες το χρόνο (και 5-6 μήνες σκάει ο τζίτζιξ) άιντε εξήγα τό μου γιατί νιώθω και λίγο μαλάκας.)

Τελος πάντων, σαν άντρας καθάρισα λεγοντας στην δικιά μου πως αν παρει τετοια ιστορια θα το εκλαβω ως σαφεστατο μηνυμα χωρισμου, καθως θα την σουταρω για λογους γενικών αρχών (εκτος και αν παμε σε φεστιβαλ στην Β. ή Κ. Ευρωπη όπως λεγαμε νωρίτερα). Ετσι καμνει να 'ουμε ο αντρας ο πολλά βαρύς και όχι και βγαίνει και από πανω διοτι εδώ που τα λέμε το θέαμα με τη λαστιχούρα στην ποδάρα ειναι ελαφρώς για τα μπάζα για να μην πω τραγελαφικό.


Τελος πάντων, είτε έτσι είτε αλλιώς το προσπεράσαμε το θέμα γαλότσα και ευτυχώς χωρίς πολλά πολλά. Θες γιατί τον άντρα τον σωστό τον προσέχεις και του κάνεις τα χατηρια θες γιατί η δικιά μου έχει γούστο απο μόνη της (που είναι και το πιθανότερο διότι πως αλλιώς θα τα είχε με μέ να πούμε; ε; ε;). Επίσης προσπεράσαμε αβλεπί την Νέα Τάση Πραγμάτων, εφάμιλλης αηδίας με την γαλότσα και μειωμένης χρηστικότητας (ούτε στα φεστιβάλ που λέγαμε...) και αυξημένης κακογουστιάς! Σας το λέω και να προσέχετε. Δεν ξέρω αν και ποσο κυκλοφορεί, το είδα σε βιτρίνα και έπαθα χλαπάτσα!!!!

Καμαρώστε!



Ρε έχει να πέσει ντοματιά και κράξιμο το καλοκαίρι που θα πάει καπνός! (και από εκεί πηγάζει και ο τίτλος του ποστ)


Update. Αλήθεια, πώς καλείται αυτό το αριστούργημα; Μποτοσαγιονάρα;

16 σχόλια:

  1. Το χειροτερότερο με αυτά τα σανδαλοειδή είναι ότι φαίνεται το... βαμμένο νύχι. Ω ναι! Αυτό το απαίσιο πράγμα που κυκλοφορεί και σε έντονο ροδακινί, έχει εδραιωθεί ως κάτι το αισθητικά όμορφο και ελκυστικό.

    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά, είναι κοντά ο καιρός που θα κυκλοφορούν ντυμένες Μπάτμαν, Σπάϊντερμαν και Μπομπ Σφουγγαράκης και θα προσπαθούν να σε πείσουν ότι είναι α. λογικό β.σέξυ γ.ότι το κάνουν για να σου αρέσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/10 20:54

    Xex eytyxws i dikia mou oute na tis dei! :D
    Exo riksei trelo doulema saytes pou eixa dei kai tis foragane!Kai se agnwstes kai se gnwstes! Tous elega ante na pame sto xorafi na mazepsoume tipota !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ελληνακι
    Το βαμμενο νύχι δεν με χαλάει. Οι στυλιστικές επιλογές τύπου 12ποντο με βατραχοπέδιλο ομως....

    @εσταριαν
    Δεν πάμε καλάαααα. Ειδικά το γ το έχω πετύχει πολλάκις και ωρύομαι συχνότατα πως περισσότερο σεξ απίλ έχει μια ανέραστη καλόγρια απο μια ντζου με γαλότσες αλλά που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ανώνυμος

    Παρομοίως....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βαμμένο νύχι προς τι το σχολιάζετε;;;Αν και εκεί υπάρχουν ενστάσεις ως προς το χρώμα βέβαια...δεν είναι όλα τα ίδια. Το θέμα με αυτές τις μαλακίες είναι ότι κατακλύζουν τον τόπο και άντε να βρεις νορμάλ παπουτσάκι μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. E, αυτό δεν το χα φανταστεί! Ήμαρτον ρε σεις. Τα μάτια μας!!!!

    Απορώ, μαζί με τις άλλες μόδες που κυκλοφορούν, δεν βρίσκεται κανένας να τους πει: "Σαν γύφτισσα είσαι" .. (εκτός αν το ντύσιμο είναι αντιρατσιστικό για να μικρύνουν οι ανισότητες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. " θέαμα με τη λαστιχούρα στην ποδάρα ειναι ελαφρώς για τα μπάζα για να μην πω τραγελαφικό."
    Όταν το είπα αυτό η απάντηση που πήρα ήταν "μα γιατίιιι, κοίτα πόσο όμορφες είναι, έχουν πάνω λουλουδάκιααααα"
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τσκ τσκ είδες τι ρηχός που είσαι; Είναι σαφέστατα πέδιλο με ενσωματωμένη την περικνημίδα για να ντύνει μακεδονομάχους στις μαζώξεις του ο Καρατσαφέρης :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ellie
    Τα παραπονα σου στο γκρινιαρη τον ελληνακη!!! Συμμεριζομαι τον προβληματισμο σου περι ευρεσεως σοβαρου υποδηματος

    @slarti
    Ουουουυ παλιορατσιστα!!!!
    (πλακα πλακα ειναι καλη φαση να τους προτεινουμε να μας πουν την μοιρα μας, να μας πουν το ριζικο μας:Ρ)

    @estarian
    Εσυ δικέ μου πας για οσιομαρτυρας. Πρεπει μου φντ να αναλαβω αποστολική - σιχτιριακή δράση!

    @latecomer
    Χαχαχαχαχα! Γαμάτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άσε ρε μλκ, δεν πιάνει. Προσπαθώ αλλά που.. αφού δουλεύει στη φωλιά του τέρατος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είχα διαβάσει παλαιότερα αντίστοιχη ανάρτηση του Εσταριαν και είχα και τότε την ίδια απορία. Τώρα πια δεν κρατιέμαι και θα την πω : Οκ, είναι αντιαισθητικές οι πλαστικές γαλότσες και προσωπικά καλύτερα θα το είχα να κυκλοφορήσω με ζώνη αγνότητας παρά με αυτές. Αλλά (και θέλω ειλικρινή απάντηση από τους άρρενες) αν δείτε μέσα σε τέτοιες γαλότσες πόδια ίσα με τρία χιλιόμετρα όρθια και μάλιστα ακάλυπτα κατά το μεγαλύτερο μέρος τους θα κοιτάξετε ή θα σας χαλάσουν οι γαλότσες ;

    Προσωπικά όταν μου έτυχε, αφού έσπρωξα το σαγόνι μου να κλείσει και μπινελίκωσα ευσεβώς την εξέλιξη που με μούντζωσε, συνέχισα να κοιτάω τα πόδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @estasian

    Ας προσεχες!!!!
    χεχεχεχε!!

    Πιστευω εντιμοτατα και ειλικρινοτατα πως ολοι ανθρωποι μπορουν το φως το αληθινο αν τους βοηθησεις με ενα κοντοματσουκο!!

    :ΡΡΡΡΡΡΡΡ

    @eskarina
    Ο κοσμος ειναι γεματος κακογουστες μουνάρες που δεν έχω πηδήξει!!!

    Τι να κάνουμε τώρα :)

    Στα σοβαρα τωρα, ειμεθα δημοκρατικοι, κραζουμε ακομα και τις κοπελες που μας αρεσουν μεν, αλλα οχι το γουστο τους δε...

    (ατάκα κολλητου στην τοτε κοπελια του: αυτά να μην τα ξαναδώ

    χιχιχιχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. to sizitisa me perifani katoxo galotsas i opoia moy apintise peripoy ta ejis:

    "jero poli kala ti aresei stoys antres alla sto moyni moy, jero episis oti ayto den aresei (opos k oi gobes me fiogkoys,ta kapri klp klp),jero episis oti an moy to edines perisi ego h idia 8a to petaga gelontas, alla...fetos einai moda...TELOS"

    opote mazepsa to sagoni moy apo to patoma k ka8isa isixos sti gonitsa moy

    μπύρα ή Χάινεκεν?
    γαλότσα...γιατι ετσι σας αρέσει...
    προτιμώ μια Λεβενμπροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/8/14 23:09

    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΑΝΩΜΑΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir