Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Πέμπτη, Νοεμβρίου 18, 2010

Οι ΑπατΕωνες του κΕρατά και ο Γκιολβας

"Πάνω στους Γκιόλβες και τους Αίπσηλων® ο άλλος έχει χτίσει την μαστούρα του και την κοσμοθεωρία του.

Φυσικά και θα σε μισήσει αν του κάνεις χαλάστρα ξεστραβώνοντας τον."

polsemannen


"Αν θέλετε τη συμπάθεια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα."
Αδόλφος Χίτλερ

Αλλά και:

"Όποιος λέει πολλά ψέματα πρέπει να έχει πολύ καλή μνήμη."
Κοϊντιλιανός



Το παρον ποστιον ειναι αποτελεσμα
και ενοχής, γι αυτό και θα πάει λίγο μακρυά σήμερα το πράγμα. Μπορεί όταν τα πρωτάκουσα αυτά πριν....14-17(;) χρόνια να ήμουνα ένας αβγαλτος σε αυτά πιτσιρικάς αλλά και πάλι το γεγονός πως έστω και για λίγο τα έφαγα με κάνει ακόμα να νιώθω περίεργα.

( <-παρένθεση.
Για οσους δεν ξέρουν:
Ο Γκιόλβας:
* Ηταν μεγαλος επιστημονας, "αγνωστος" στο ευρυ κοινο επειδη το κακο ελληνικο κρατος κτλ κτλ
* Παλιό μελος της πρυτανείας των Ε
* Ειχε παρει το πρωτο του διπλωμα ευρεσιτεχνίας απο τα χέρια του Αινστάιν
* Εχει απο 19 εως 90 ευρεσιτεχνιες (αναλογα με το ποιον διαβαζετε)
* Συνεργάστηκε με τον Τεσλα
* Εφτιαξε το υπερόπλο Μπεβατρον
* Σχεδίασε το Αρτεμις το οποιο δουλευει με ....πλασμα ή λέιζερ ή επιταχυνόμενα πρωτόνια ή δεν ξέρω τι άλλο ανάλογα με τον μπαγλαμα που το ισχυρίζεται, αλλά τα σχεδια τα πήραν οι Εβραίοι κτλ κτλ
* Εφτιαξε ενα υπερόπλο υποήχων
* Εφτιαξε το σύστημα τελεφερικ της Αιθιοπίας (!)
* Εφτιαξε το nicopal που κανει ....αβλαβη τα τσιγαρα
* Εχει στα σκαριά ένα σύστημα παραγωγής ενέργειας από το ...τίποτα
* Και έχει και κατι χαριτωμενες θεωριες για τους Ελληνες, τους Εβραιους, τον Αινστάιν, τον Καραθεοδωρη, τον Μεταξά και κάμποσους άλλους.

Το παρον στοχεύει να διαλύσει τα παραπάνω ως προϊοντα φασίζουσας μουφολογίας, παραμυθια και μπούρδες. Απλα θα μας φάει λίγο η εισαγωγη


κλεινει η περένθεση->)

Η ιδέα των Ε γρήγορα μου φάνηκε σαν μια ιδέα, παραμύθι μεν, αλλα με στόχο. Σαν το παραμύθι της Φιλικής Εταιρείας πως "θα μας ελευθερώσει ο Τσάρος που ειναι η ανώτατη αρχή" και τέτοια. Σαν ένα παραμύθι μερικών έξυπνων (μερικοί μόλις πέθανε ο Λιαντίνης βάλανε και αυτόν μέσα) με "ιερό" όμως σκοπό. Ο σκοπος ομως δεν ήτο ιερός ("αποχριστιανοποιηση" , εκσυχγρονισμός της χωρας κτλ) αλλά μάλλον το ακριβώς αντιθετο του. Μια βουτιά στα σκοτάδια του ρατσισμού, του φασισμού, της τυφλής πίστης και της μισαλλοδοξίας. Α, και της κονόμας.

Ειχα σταματήσει να ασχολούμαι με τους Ε και τα λοιπά για καιρό (επαναλαμβάνω πως είμαι από τους πρώτους "μή μυημένους" που το πήραν χαμπάρι το ζήτημα όταν έβγαινε σε κάποια περιοδικά της εποχης, περίπου προ 15ετίας-20ετίας δηλαδής, πολύ πριν γίνει φίρμα ο Λιακόπουλος) μέχρι πριν μερικά χρόνια που ανακάλυψα τους ιππότες funel, οι οποίοι και εδειχναν το πόσοι μαλάκες μπορούν να τα χάψουν αυτά και οι οποίοι δόξα να έχουν ξεφτύλισαν για πολύ καιρό το όλο μπουρδολόγημα. Εγώ ο πεπλανημένος νόμιζα πως αυτη η παπαρολογία την οποία και είχα δει σαν ένα έξυπνο παραμύθι είχε τελειωσει το 1998 - 1999!


Ομως έκανα λάθος. Βλέπετε το ΕΛ μπουρδολογημα δεν είχε φτάσει (τότε) ακόμα στο διαδίκτυο (εποχες 1999 επαναλαμβάνω. Οι funel μου το θύμησαν αρκετα χρόνια αργότερα (γύρω στο 2006 που τους ανακάλυψα) και αφού είχα αρχίσει το blogging). Αφηστε που η τοτε προσβαση σε αυτο ηταν ...αρκετα περιπετειώδης....για οσους θυμούνται!

Θυμαμαι (πριν 8-9 χρόνια) πως σπίτι ερχόντουσαν μερικοί φίλοι (φρικια - ανάρχες, τα παιδιά της "οργανωσης" για οσους καναμε παρέα τότε και θυμούνται αυτές τις χαριτωμένες εποχές) και έβλεπαν τον Λιακόπουλο γιατί "είχε πλάκα"! Θυμάμαι πως όταν τους έλεγα πως ειναι παπαρας και επικίνδυνος παραποιητής ξεραίνονταν στα γέλια! Ποιος θα τον παρει σοβαρά τον καραγκιόζη μου έλεγαν!

Και όμως μετά από μερικά χρόνια ο Λιακόπουλος ήταν σταρ και πασίγνωστος! Και μερικοί bloggers μόνο, των ιπποτών funel το παραδειγμα ακολουθησαντες φώναζαν πως μας έχουν φλομώσει στη μαλάκία οι Εψιλονιστές!


Επανερχόμαστε στα του Γκιόλβα όμως, που ήταν η θελημένη ή αθέλητη σημαία αυτού του πράγματος. Ο "μαγικός" επιστήμονας.

Ομολογώ πως η "ιστορία" του Γκιόλβα ασκουσε μια ιδιαίτερη έλξη αν και σταμάτησα γρήγορα (από την πρώτη φορά που διάβασα συνέντευξη του για την ακρίβεια) να ...το χάφτω το ζήτημα όταν διάβασα πως θα.....φτιάξει μηχάνημα που θα καταργεί τον 2ο θερμοδυναμικό νόμο (θα έφτιαχνε το αεικινητο δηλαδης). Εκει το παράτησα το όλο ΕΛ μπουρδολόγημα και το...είδα συγγραφικά (κάπου έχω καταχωνιάσει την αρχή ενος τιτάνιου Ε.Φ. μυθιστορήματος (καμια 150αρια σελίδες για.....εισαγωγη) που ξεκινάει με αυτές τις ΕΛ παραδοχές και ...προχωράει σε κλασικά ΕΦ μοτίβα εξωγήινων εισβολών, cyberpunk καταστάσεων κτλ κτλ).

Θυμόμουν πως παλιά (πριν 10-12(;) χρονια) είχα κάνει μια έρευνα στο νετ αλλά δεν βρήκα τίποτε για τον Γκιόλβα, αλλά ούτε και για τους Ε. Ούτε στα ελληνικά ούτε στα αγγλικά. Κάτι χαζά μόνο της ΟΕΑ (αντί για οέο;) υπήρχαν σε έντυπη μορφή για να το τσουλάνε το πράγμα και έλεγαν πλέον τόσο χοντροκομένες κοτσάνες, κλεμένες από τον Λάβκραφτ οι περισσότερες που μόνο κάποιος πανύβλακας θα τις έχαφτε (εκεί να δείτε ιδέες για μυθιστορήματα!). Δεν αγόραζα και τα διαφορα Εσοπρα, Τριτα Ματια και τα λοιπά και δεν ήξερα αν και κατα ποσο το παραμύθι συνεχιζόταν. Τότε και πίστεψα πως το ζήτημα θεωρούνταν λήξαν.


Τελος παντων για τον Γκιολβα μου είχε μείνει η εντύπωση πως ήταν ένας ικανος φυσικός - μηχανολόγος ο οποίος στα γεράματα το είχε χάσει και ήταν πλέον θύμα εκμεταλευσης απο τρίτους. Ούτε ο πρώτος θα ήταν ούτε ο τελευταίος. Αν κάνουμε λίστα με τους επιστήμονες που σε κάποια φάση της ζωής τους πίστευαν ή/και ασχολούνταν με ανοησίες δεν θα τελειώσουμε ποτέ! Και έτσι μου έμεινε. Σαν ένας ικανός άνθρωπος που στα γεράματα χάζεψε. Δεν πίστευα ποτέ όμως πως όλη η ιστορία του ειναι τελικά πλαστή!!!!!


Αν ψάξει κάποιος σήμερα για τον Γκιόλβα θα βρει χιλιάδες αναφορές που όλες αναπαράγουν στερεοτυπικά τα ίδια κείμενα (και δεν ντρέπονται να επαναλαμβάνουν για νιοστή φορά πως "αυτά τα ξέρει μόνο μια χούφτα ανθρώπων" και τέτοια) που βρήκα εδώ , σε ένα site που ανάμεσα στα άλλα πουλάει και ...βιβλία ή την συσκευη nicopal του Γκιολβα. Αν εξαιρέσεις αυτά τα κείμενα που αναμασούν οι... πιστοί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ εκτος από την πατέντα για το nicopal. Τιποτε αλλο, πουθενα, ούτε σε ελληνικα, ούτε σε αγγλικά ούτε σε σουαχίλι.

Θα μου πείτε πως το θυμήθηκα τώρα όλα αυτά. Να ναι καλά ο φίλος Αιρετικός. Σε μια δικτυακή κουβεντα περι μουφων κτλ πετάει ανάμεσα στα άλλα και ο Αιρετικός ένα "ο Γκιόλβας είναι απατεώνας".

Το όνομα ήταν σαφώς γνωστό. Σκεφτομαι, σκεφτομαι και θυμαμαι. Ειχα να τον ακουσω χρονια. Δεν θυμάμαι τις εποχες των funel να αναφερόταν και τον είχα ξεχάσει. Μια δυο συνεντεύξεις του στο ΤΜ είχα διαβάσει προ 15ετίας (;) και απο καιρού εις καιρόν μάθαινα πως τον έβγαλε κανα δυο φορές στην τουβου η Αννίτα Πάνια μαζί με τον Φουράκη και ένα δυο ακόμα γραφικούς τύπους (αν θυμάμαι καλά είδα ένα απόσπασμα όπου και φαινόταν πως ο γηραλέος αυτός κύριος το είχε ελαφρώς ....χάσει!) και πως του έκανε αφιέρωμα(;) και ο Χαρδαβέλλας, το οποίο μετά λύπης μου (λεμε τώρα...) δεν είδα.

Τον ρωτάω τον Αιρετικό για λεπτομέρειες και μου βγάζει αυτό το μικρό αριστούργημα όπου και ξεσκίζει τον μύθο του Άρτεμις και του Μπεεεεεβατρου. Εκει άρχισα να ....θυμάμαι! Κανω μια μικρή ερευνίτσα και του βγάζω μια ακόμα μουφα (υπάρχει στα σχόλια και στο update του κειμένου του Αιρετικού, αλλά θα την δούμε και στην πορεία). Οσο όμως διαβάζω τις συνεντεύξεις του και τις αναφορες για τον Γκιόλβα τόσο εκνευρίζομαι ΚΑΙ με τον εαυτό μου. Καλά πως τα έτρωγα τότες αμάσητα όλα αυτά; Ακομα και ως 15χρονος (εως 17χρονος , ίσως δε και ....20χρονος) έπρεπε κάτι να μου χτυπήσει στο μάτι! Και αποφασίζω να τις....ξεψαχνίσω. Το αποτέλεσμα των κόπων (;) μου θα το φάτε τώρα στην μάπα!!!!


Οπως είπα η ιστορία με τον Γκιόλβα πάει αρκετά χρόνια πίσω. Μια από τις πρώτες αναφορές (χρονολογικά) και συνεντεύξεις πρέπει να είναι αυτή εδω (στο Τριτο Μάτι) την οποία και είχα διαβάσει όταν είχε πρωτοβγεί:
http://www.kostakis.gr/trito.htm

(ο οποιος Κωστάκης έχει πολύ πλάκα τελικα. Περαν του ότι απαγορεύει την αναδημοσίευση κειμένων που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ειναι και γενικότερα....μεγάλος δημοκράτης! Δείτε εδώ για τι Ελ υπερασπιστή και προοδευτικό άνθρωπο μιλάμε... ευχαριστώ)

Btw: Να θυμάστε πως αυτά ειναι αναδημοσιεύσεις. Οταν αυτή η (πρώτη αυτή) συνέντευξη πρωτοκυκλοφόρησε ήταν εποχες που οταν καποιος ακουγε για ιντερνετ (στην ΕΛλάδα) ρωταγε αν τρώγεται!


Απο την συνέντευξη κρατάμε όπως προχωράμε μερικά εδάφια:
(Για να μην μπερδευτείτε. Τα αποσπάσματα ειναι στα dotted κείμενα με δικούς μου κόκκινους σχολιασμούς. Οι τονισμοί εκεί είναι δικοί μου. Ότι δεν έχει κουκκίδα είναι όλο δικό μου!)
  • Οκ. Γ. Γκιόλβας έμαθε για το δημοσίευμα τουΤΜ όταν είχε πάει σε μια από τις τακτι­κές του επισκέψεις στο Πε­ντάγωνο. «Μου έδειξε εκεί το περιοδικό σας κάποιος φίλος στρατηγός,»
  • Ωστό­σο δεν μπορεί να είναι τυχαίο ένα άτομο, όταν γνωρίζει προσωπικά ανθρώπους όπως τους Ωνάση, Μποδοσάκη, τον πρώην Βασιλιά Κωνσταντίνο, τον Ι. Πασά και ένα σωρό άλλες προσωπικότητες του χώρου των επιχειρήσεων, της πολι­τικής, των ενόπλων δυνάμεων της επιστήμης και όχι μόνο. Αν σκεφτούμε δε ποτε έφυγε ο Κων/νος και πόσων ετώνε ήτανε ο Γκιόλβας το λογικό συμπέρασμα ειναι πως τον ήξερε (αν!) πριν φύγει από την Ελλάδα. Σφουγγοκωλάριος του παλατιού ένα πράγμα διότι δεν νομίζω να νομίζετε πως ο Κώτσος ηταν της φυσικής και της διανόησης. Αν και βεβαίως η τελική μου θέση είναι πως όλες αυτές οι γνωριμίες είναι ένα παραμύθι....
  • Ο Γ. Γκιόλβας σπούδασε πυρηνι­κός στο πανεπιστήμιο της Βοστώνης των ΗΠΑ και μηχανολογία στην Πάδοβα της ίταλίας (επειδή θα μας χρειαστεί αργότερα: Νομίζω πως σαφως τοποθετούνται χρονικά αι σπουδαί. Πρώτα στις ΗΠΑ και μετά στην Ιταλία). Από την αρχή της καριέρας του σημείωσε μεγά­λες επιτυχίες στην έρευνα, καθιε­ρώνοντας 84(!) ευρεσιτεχνίες. (ή 19; (κλατς: "Ο Γκιόλβας ήταν μηχανολόγος – πυρηνικός φυσικός και είχε 19 αναγνωρισμένες διεθνώς εφευρέσεις. "). Τρέχα γύρευε. Πετάμε νούμερα και χαιρόμαστε) Η πρώτη μάλιστα πατέντα του για ει­δικές ακτίνες, φέρει την υπογραφή του Άλμπερτ Αϊνστάιν, που τότε ή­ταν επικεφαλής του Διεθνούς Γραφείου Επικύρωσης Ευρεσιτεχνιών! --Σκεφθείτε, λέει, ότι στην αντίστοι­χη θέση που εμείς έχουμε σήμερα κομματικούς υπαλλήλους, οι Ελβε­τοί είχαν το '37 τον Αϊνστάιν! Σ' αυτόν κατέθεσα προς κατοχύρωση την πρώτη μου εφεύρεση...
Για μισό λεπτό εδώ. Επειδή θα ακολουθήσουν πολλά τέτοια παπαρολογήματα. Το 1933 ο Αϊνστάιν την κοπάνησε για την Αμερική λογω των διωγμών των Εβραίων από τους Ναζί. Το 1937 είχε ήδη βρει δουλειά εκεί, οπως διαβαζουμε στην σχετική σελίδα στην wikipedia: "He took up a position at the Institute for Advanced Study at Princeton, New Jersey". Με ποια λογική σε ποιους ΜΑΛΑΚΕΣ πετάτε πως ο Αινστάιν δούλευε στο γραφείο ευρεσιτεχνιων απο το οποίο είχε παραιτηθεί το 1909; Τοσο ηλίθιοι και σεις και μεις και όλοι! Κανεις ρε γμτ δεν έψαξε ποτέ να τσεκάρει έστω και μια φορά τα λεγόμενα του κου Γκιόλβα; Να τρεις εύκολες ερωτήσεις:
* Ποιος ειναι ο αριθμος της πατεντας παρακαλώ;
* Μπορώ να δω το χαρτί με την υπογραφή του Αινστάιν;
* Η πατέντα αυτή ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ρεεεεε!!;;

Αυτα τα ερωτήματα φαίνεται ήταν δύσκολα για μας, νεαροί ήμασταν άλλωστε τότε, αλλά είχαμε μιαν απορία θυμάμαι. Ο μαλακας ο ρεπορτζαζζζζζ δεν ανοιξε ένα ρημαδι βιβλίο να το δει; Και καλα ο Γκιολβας που δεν τον ήξερε η μάνα του, αλλα ο βίος του Αϊνστάιν δεν ειναι κανενα αποκρυφθεν μυστικό παγκόσμιας συνομωσίας! Έλεος!!!!

Για να συνεχίσω λίγο τον μαλακισμό θα αναφέρω πως ο Αλβέρτος πήρε το Νομπελ το 1921 και δεν νομίζω να προλάβαινε έτσι και αλλιώς να πιάζει δουλειά γραφείου, πόσω μάλλον με στρωμένη ακαδημαϊκή καρριέρα!! ΑΜΑΝ!


Ομαδα Ε:
  • Εν πάσει περιπτώσει φυσι­κά και ξέρω! Αφού ήμουν κι εγώ στην Πρυτανεία της. Υπάρχουν γραφεία στη Ν. Υόρκη.
  • Στα πρώτα πειράματα το 1952 στον Παρνασσό, έκοψα με τη φωτοδέσμη από απόσταση δύο χι­λιομέτρων σαν ψωμί, δύο γερμανι­κά εγκατελειμμένα αυτοκίνητα και έλιωσα τα χιόνια στην κορυφή! Και μετά φαντάζομαι την έστρεψες....εναντια στον εαυτό της και γι αυτό δεν ξαναγινε λογος γι αυτήν!
Συνεχίζουμε!
  • Γεγονός είναι ότι από την εποχή του Καραθεοδωρή - που ο Μεταξάς είχε καλέσει να οργανώσει το πανε­πιστημιακό σύστημα εκπαίδευσης και τον διώξαμε μέσα σ'ένα μήν.
Ωπ πιασαμε φλέβα!!!! Αναμένουμε και άλλες μαλακιες περι τον Καραθεοδωρή, όρεξη να έχουμε. Σιγουρα αναμένουμε "την κλοπή του απο τον Αϊνστάιν", αλλη ΕΛ παπατζα, που την είχαμε εξετάσει και εδώ. Προς το παρόν, η αλήθεια είναι πως τον Καραθεοδωρή τον καλεσε ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ, και μάλιστα αρκετα χρόνια πριν ερθει στο προσκήνιο ο Μεταξάς μιας και: "Carathéodory brought to Athens some of the university library and stayed in Athens, teaching at the university and technical school until 1924." (ίδια πηγη, διαβαστε και λίγο παρακάτω:Ρ). Επίσης τον είχε καλέσει για να φτιάξει ένα πανεπιστήμιο και όχι...το εκπαιδευτικό μας σύστημα! Επισης επίσης έφυγε γιατί έγινε καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Μονάχου και όχι γιατί.....τον διώξαμε!
  • Τώρα, θυμάστε μήπως το περί­φημο αντιαεροπορικό «Άρτεμις»; Είχε παρουσιαστεί ως προϊόν ελλη­νικής τεχνολογίας, είχε διαφημιστεί ακόμα και στα δελτία ειδήσεων, με φιλόδοξα σχέδια να μπει σε μαζική παραγωγή ώστε εκτός από τις εθνι­κές μας ανάγκες να το εμπορευτού­με και σε άλλες χώρες. Ε, όσο το είδατε εσείς, άλλο τόσο προχώρη­σε η παραγωγή του. Το γεγονος πως το Αρτεμις υπάρχει και χρησιμοποιείται εδώ και ...αιώνες με προβληματίζει. Εκτος και αν μιλάμε για κάποιο άλλο...Αρτεμις...(;). Α ναι, και τι φωτοδεσμη και ιστοριες, ενα κανονικο οπλο ειναι! Που πετάει (μπου μπουμ) βλήματα σαν και σας! Συνεχίζουμε ομως:
  • «Συζητούσα με κάποιους υ­ψηλόβαθμους αξιωματικούς». Ρε σεις για επιστήμονας δεν εχει πολλα παρεδώσε με το στρατό μέχρι στιγμής; Τόσα πολλά που σε κάνουν και απορεις αν ειναι επιστήμονας ή ....κατι άλλο...
  • Μη βρίσκοντας α­νταπόκριση απ' το ελληνικό κρά­τος - είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε σύσταση ανωνύμου ε­ταιρείας, προκειμένου να βρεθεί το παραπάνω ποσό και μάλιστα καλεί να συνδράμουν στην ίδρυση της, όσοι από τους αναγνώστες του ΤΜ. θέλουν και μπορούν! Εδω το καταλάβαμε. Δώστε μου λεφτά. Γιατί παντα οι πανίσχυροι, παντοδύναμοι, παντογνώστες και τα λοιπά απόστολοι των ΕΛ ζητάνε χρήματα; Ενα πρώην μέλος της παντοδύναμης πρυτανείας των παντοδυναμότατων Ε δεν έχει φραγκο; Γιατί δεν τον στηρίζουν οι παντοπαντοδύναμοι φίλοι του; Α, αν τα σκασατε και περιμένατε και ....αποτελέσματα της εφεύρεσης που δημιουργεί το ....αεικίνητο καταργώντας τη μισή τουλάχιστον σύγχρονη φυσική, εεεεε περιμένετε λίγο ακόμα! Εδώ οι χριστιανοί περιμένουν την Β παρουσία 2000 χρόνια!
  • θα μπορούσαμε να λήξουμε τον όλο προβληματισμό, καταλήγοντας στο εύκολο συμπέρασμα ότι τα πάντα - οι εφευρέσεις, τα υπερόπλα, οι εβραίοι, κλπ -είναι προϊόντα της φαντασίας του εν λόγω ερευνητή και άρα δικαίως έχει αφεθεί στον κόσμο του. Μεχρι στιγμής τον έχω πιάσει να παραμυθιάζεται 2 φορές με 3 λεπτά έρευνα. Εσείς πόσο ασχοληθήκατε;; Ωστόσο, ούτε το παρελθόν του, ούτε οι γνωριμίες του (δηλαδη καποιοι πεθαμένοι, ο βασιλιάς και "μερικοι αξιωματικοί"), ούτε η επι­νόηση του «Άρτεμις», ούτε το δράπανο που αγόρασαν πρόσφατα οι Κινέζοι (; γι αυτο ειμαι σιγουρος πως ειναι υπερμουφα μιας και δεν παρατιθεται κανενα στοιχειο και η Κινα τοτε ήταν παντελως αγνωστη οσον αφορα το τι γίνεται στο εσωτερικό της. Μοιαζει λίγο με τα εσχατολογικά βιβλία ΕΦ Αμερικανικης προελέυσεως της 10ετίας του 60 που έβαζαν πάντα έναν "κακο ιο" ή κάτι τέτοιο να βγαίνει από τη ΕΣΣΔ. Όχι μόνο γιατί φοβόντουσαν τα "κομμούνια" αλλά και γιατί δεν είχαν ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα. Ε σου λέγανε, κάτι "περίεργο" θα γίνεται!) , μαρτυρούν την παραμικρή νοητική σύγχιση. Εγω παλι θα έλεγα, με αυτα που ξέρω και μπορώ να βρω σήμερα πως ο άνθρωπος είναι (δηλαδή ήταν) είτε απατεώνας είτε λαλημένος.

Αντέχετε λίγο ακόμα; Αλλη συνέντευξη στο ίδιο περιοδικό, με θεμα το υπερόπλο υποήχων.
  • τα κατέθεσα στο αρ­μόδιο Υπουργείο στις 20/11/70. Επί χούντας δηλαδή. Μην νομίζετε πως και αυτό είναι τυχαίο. Ακομα και οι χουντικοί όμως τον έστειλαν....αλλού και πουλησε .....αλλου την πατεντα και ειναι μυστικο κτλ κτλ
  • Έτσι χρησι­μοποίησαν την μέθοδο μου αυτή και κατασκεύασαν ιατρικές συ­σκευές, οι οποίες διαλύουν με υποήχους τους λίθους των νε­φρών και της χολής και σε πολ­λές άλλες εφαρμογές χρήσιμες για την ανθρωπότητα. Ε τώρα ή εγώ είμαι μαλάκας ή είμαι μαλάκας. Γιατί νόμιζα πως η λιθοθριψία γίνεται με υπερηχους. Παρακαλώ διορθώστε με αν.....
Παμ' παρακατω. Επόμενο λινκ οπου γράφονται οι γνωστές ανοησίες για το Μπέβατρο οι οποίες ξεμπροστιάστηκαν εδώ και με υποδειγματικό τρόπο από τον φίλο Αιρετικό. Διαβάστε το να γελάσετε και πάμε μετά στα δικά μας:
  • Ο Αριστοτέλης ήρθε στη Γη από άλλο «αστέρι». Τον έφερε στη Χθώνα (Γη) ο πατέρας του Νικόμαχος σε ηλικία 5 ετών. Ο Νικόμαχος ήρθε από τον πλα­νήτη Α του αστερισμού του Λαγού τον ο­ποίο κατέστρεψαν οι Λίλιοι, κάτοικοι ε­νός άλλου πλανήτη. Μετά την καταστρο­φή πήρε το διαστημόπλοιο του κι έφτα­σε στη Γη. Προσγειώθηκε στα Στάγειρα της Χαλκιδικής στην τοποθεσία «Μαύρη Πέτρα», η οποία εκτός από το χρώμα α­κόμη και σήμερα εκπέμπει ποσοστό ρα­διενέργειας. Τέτοιες μετρήσεις έκανα προσωπικά ο ίδιος, χρησιμοποιώντας όρ­γανα δικά μου και άλλα που πήρα από το Δημόκριτο. Μα την Σμπαναγία ο άνθρωπος έπρεπε να γράψει βιβλία φαντασίας!
  • Τα συγκεκριμένα εγκεφαλικά κύττα­ρα--κέντρα προσφέρουν, όταν είναι ενερ­γά, πολλές δυνατότητες στον εγκέφαλο και μέσω των λειτουργιών του στον άνθρωπο. Για παράδειγμα, θα ανάφερα την υγεία. Πολλά από τα συγκεκριμένα αδρανή κέ­ντρα, αρχικά είχαν την ικανότητα να ε­λέγχουν ζωτικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού (καρδιά, ήπαρ, νεφροί κ,λπ.). Οταν κάποιο από αυτά δυσλειτουργούσε, τότε το αντίστοιχο κέντρο έθετε σε λειτουργία ειδικούς μηχανισμούς για να αντιμετωπι­στεί το πρόβλημα. Αυτό το έχουν κατα­νοήσει ή κληρονομήσει ως γνώση πολιτι­σμοί της Ανατολής. Χρησιμοποιούν με­θόδους με αυτοσυγκέντρωση κι «αναπνέ­οντας σωστά» διοχετεύουν την ενέργεια προς τα συγκεκριμένα εγκεφαλικά κέντρα για να τα θέσουν σε λειτουργία. Δεν απο­τελούν λοιπόν «θαύματα» οι διάφορες αυτοϊάσεις αλλά γνώση και τεχνική. Εδω θα είμαι λίγο πιο αυστηρός. Ολα αυτα μαζί χωράνε σε δύο λέξεις: "παπαρια μάντολες"! Ο Ράσελ θα το απέρριπτε όλο πιθανότατα με ΜΙΑ λέξη. Διαλέξτε. Μυστικισμός. Μεταφυσική. ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ. Με το συμπάθειο δηλαδης.....

Επόμενο λινκ: http://www.kostakis.gr/strange.htm

Ο Γκιόλβας και οι συν αυτώ ασχολουνται με:
  • 1) Η Φωτοδέσμη Πλάσματος-BEVATRON, ένα ελληνικό υπερόπλο ακτίνων, 2) η κατασκευή κινητήρα ηλεκτρικής ενέρ­γειας με πρώτη ύλη λειτουργίας τα πυ­ρηνικά απόβλητα - σε συνεργασία με τους πυρηνικούς φυσικούς του πανε­πιστημίου της Θράκης - που παράγει η­λεκτρική ενέργεια από αυτά, 3) το σύ­στημα VACUM, μια προωθημένη μέ­θοδος δημιουργίας κενού στο μπρο­στινό μέρος ενός σκάφους, πράγμα που θα σημαίνει άμεση φυσική ώθηση α­πό το πίσω μέρος του, 4) η παραγωγή της συσκευής GIOLVA'S SYSTEM-2, που αφαιρεί όλα τα βλαβερά χημικά των τσιγάρων, και η διεθνής διάθεση της για συγκέντρωση κεφαλαίων που θα χρηματοδοτήσουν πιο σημαντικές ε­φαρμογές... Στην ουσία ασχολούνται με (1) μία μουφα που κλεβει το όνομα από έναν επιταχυντη που λειτουργουσε μέχρι πρότινος στην Αμερική εδώ και αιώνες, όπως και είδαμε απο το σχετικο ποστ του Αιρετικού, (2) ενα πράγμα για το οποιο αν μπορει να υπάρξει δεν υπάρχουν καύσιμα γι αυτο στην Ελλάδα. Να θυμάστε όλοι ομως πως για καυσιμο μπορει να χρησιμοποιηθεί οτιδήποτε. Την διαφορά κάνουν το κοστος λειτουργιας, η αποδοση και η φθορά στο περιβάλλον. Κοινως χαιρετισματα. (3) ενα παραμύθι και μισό και (4) ενα μηχανημα που το έβγαλε στο εμποριο και λογικα αυτός ήταν ο σκοπος του και όλα τα άλλα.....κράχτες!
  • Οι επιστή­μονες τους αυτή τη στιγμή έχουν π.χ. το φάρμακο για τον καρκίνο, αλλά το ια­τρικό κατεστημένο και οι φαρμακοβιομηχανίες δεν τους αφήνουν να το προχωρήσουν. Αμαν πόσοι αστικοι μύθοι μπορούν να αναπαραχθούν από ένα ατομο; Και πόσο κορόιδο μπορει να ειναι καποιος αμα τους χάφτει όλους; Πόσες φορές πρέπει να πούμε πως ο καρκίνος ΔΕΝ είναι μια αρρώστια και δεν υπάρχει ένα φάρμακο; Να το έλεγε ο περιπτεράς μου θα το καταλάβαινα. Να το λέει ένας υπερ σουπερ ντουπερ επιστήμονας ερευνητης δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου!
  • Είμαι πεπεισμένος ότι πί­σω από όλες τις τράπεζες του κόσμου και πίσω από τα πε­ρισσότερα Μ.Μ.Ε., βρίσκονται σιωνιστικές λέσχες, όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες
    βρίσκονται μπλεγμένοι στα δίχτυα τους. Γi' αυτό και είναι πανίσχυροι αυτή τη στιγμή, προ­ωθώντας μια παγκόσμια σιωνιστική κυ­βέρνηση.
    Α, ναι σωστά....αυτο το είχαμε ξεχάσει!
  • Ορίστε, καταθέτω έγγραφο του 1976 για πειράματα που είχα κάνει δέκα χρό­νια νωρίτερα - αίτησης για χρηματικό ποσό πενήντα εκατομμυρίων, δηλαδή όσα απαιτούνταν για τη συνέχιση των πειραμάτων, τότε που είχαμε ξεμείνει από λεφτά: Αυτόματος λήψις και μετάδοσις ηλεκτρικής ενέργειας δια Φωτοδέσμης Πλάσματος, G. Giolvas-2. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ Ε; Ε;
  • Τα ίδια τα ηλεκτρόνια είναι ψυχές, κα­τωτέρου επιπέδου. Οι ανώτερες ψυχές ανεβαίνουν σε ανώτερες κλίμακες, μια ψυχή ενός ανεπτυγμένου εγκεφάλου πηγαίνει σε υψηλότερη διάσταση, αυτό συμβολίζουν και οι σκάλες που βλέπεις στις θρησκευτικές εικόνες, αυτά οι Χρι­στιανοί τα ξέρανε από την ελληνική φι­λοσοφία. Αλλά υπάρχουν και οι ψυχές, όπως αυτή μιας σαρδέλας ή άλλων πραγ­μάτων που τρως, που είναι κατωτέρου επιπέδου: όταν πίνεις ένα ποτήρι νερό, παίρνεις ένα εκατομμύριο ψυχές. Αυ­τές οι ψυχές λέγονται Στοιχειώδη. Υ­πάρχει ένα είδος «αιθερικής μεμβρά­νης» γύρω από τον πλανήτη, πάχους γύ­ρω στα τριακόσια χιλιόμετρα, που απο­τελείται από αυτές τις ψυχές. Το ηλε­κτρικό ρεύμα, το ρεύμα που καίμε και ανάβουμε τις λάμπες μας, είναι ψυχές. Όλα αυτά που σας λέω συνδέονται με τρομερά πράγματα, τα οποία για να τα αναπτύξω ολοκληρωμένα θα χρεια­στούμε πολλών μηνών κατήχηση, αλλά δεν ήρθε ακόμη και ο καιρός για να μι­λήσουμε ανοιχτά για αυτά τα πράγμα­τα. Όλα συνδέονται. ! ! !
Ακολουθουν διαφορες ημιεπιστημονικες παπατζες, τα γνωστα για τους Εβραίους και ξαναμπαίνουμε στα χωράφια του Λιακόπουλου (πριν τον Λιακόπουλο όμως!)
  • ΟιΈλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή από το Μ-Λαγού, της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Σ' εκείνες τις αστρικές περιοχές έγινε ο «Πόλεμος των Άστρων», όπου το ελληνικό Μ-Λαγού πολέμησε με τους στασιαστές του Α-Λαγού, στον οποίο κατοικούν σατανάδες και όχι άν­θρωποι.Έχουν ύψος 1.10, είναι τελεί­ως άτριχοι και πρόκειται για ιδιαιτέρως μοχθηρά όντα. Δεν ξέρω όμως τι ζώδιο είναι και δεν μπορώ να πω αν ταιριάζουμε!
  • «Όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει Δρόμος». Αμαν μην το διαβάσει ο Κοέλιο την βάψαμε!

Προχωράμε: http://www.kostakis.gr/pent_all.html, οπου και θα κάνουμε την τελική σύνοψη:

Να θυμόμαστε το τσεκαρισμένο -πλεον και απο τον ίδιο γεγονός πως:

Είναι Ελληνας και γεννήθηκε στη Θεσσαλία το 1920.

  • Σπούδασα αρχικά μηχανολόγος, με ειδίκευση στους σιδηροδρόμους στην Πάντοβα της Ιταλίας. Αργότερα σπούδασα Πυρηνική Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης των ΗΠΑ. Περίεργο αυτό μιας και σε προηγούμενη συνέντευξεις έλεγε, όπως είδαμε τα...ανάποδα:
  • κλατς: "Συνεργάστηκα αρκετά με τον Ελληνικό Στρατό και με δι­κή του προτροπή πήγα στις ΗΠΑ, στο Πα­νεπιστήμιο της Βοστόνης για να σπουδά­σω Πυρηνική Φυσική. (εννοειται σαφως πως ΔΕΝ ειχε σπουδάσει τίποτε νωρίτερα). Ομως αντί να με διδάξουν, τους δίδα­ξα τελικά εγώ, (μαλιστα. Ειχαν οι Αμερικανοι τον νεο Μπορ και τον αφησαν να φύγει....χμμμμ) αναπτύσσοντας τη θεωρία για τη «σύντηξη της ύλης». Για κάτσε ρε μπάρμπα. Εσυ αποκλείεται, συμφωνα με τα λεγομενα σου να εφτασες στην Αμερικη πριν το 1936 (;) αν και λογικα σε κοβω μετά το 40, ίσως και στα χρόνια του εμφυλίου ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕ τελοσπάντων. Ξέρεις ποτε ξεκίνησαν οι θεωρίες για την σύντηξη; Ετσι οι σπου­δές μου τελείωσαν αρκετά γρήγορα παίρ­νοντας το πτυχίο Πυρηνικής Φυσικής σε τρία χρόνια. Οσον αφορά στη μηχανολο­γία, σπούδασα και πήρα το πτυχίο μου στην Πάδοβα της Ιταλίας. "
  • Τον Αϊνστάιν τον γνώρισα στην Ελβετία, όταν ήταν διευθυντής στο Διεθνές Γραφείο Ευρεσιτεχνιών.


Για να δουμε μπας και βγάλουμε άκρη! Αν το συνδυάσουμε με το 1937 που έλεγε αλλου, φτάνουμε στο:
Ηταν το 1937 στην Ιταλία (ο Γκιόλβας, ποιος Αινστάιν), άρα είχε γυρίσει από Αμερική μιας και στην Αμερική πήγε μετά το στρατο (;) και σπουδασε 3 χρονια

Βαλε 1920 γεννηση, 18-20 (βαζω και τον στρατο μεσα) ετώνε φευγει για αμερικα (φτάνουμε στο 1938 έως 40) και μετά Πάδοβα! Φτου γαμώτο δεν βγαίνει αφου το 1937 σπούδαζε στην Πάδοβα!. Πάμε ανάποδα. 17 ετών (τοτε δεν συνάντησε τον Αλβέρτο το '37 ειπαμε;) φευγει για Παδοβα και σπουδάζει και κανει δευτερες σπουδες στο Αμέρικα, όπου και λογικά μένει μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος.Ετσι στέκει χρονολογικά αλλά δεν συμφωνεί με τις προηγούμενες συνεντεύξεις όπου πάντα λέει πρώτα την Αμερική και μετά την Ιταλία. Και εγώ έχω δύο πτυχία και όταν με ρωτάνε λέω πρώτα το....πρώτο! Και μενει και το πρόβλημα με το 1937 τον Αινστάιν και την Ελβετία - Ιταλία. Καλα πως πετυχε τον Αινστάιν στην Ιταλια - Ελβετία (που δεν ηταν τοτε) και ΔΕΝ τον πετυχε στην Αμερική; (που ήταν τότε)

Θα μπορούσε ενδιάμεσα να πει πως εκανε καλά έναν τυφλό, ανέστησε τον Λάζαρο και ξέρανε μια συκιά με τα λόγια του! Κατά τα φαινόμενα θα είχαν όλα το ίδιο ποσοστό αλήθειας! Ας μην ξεχνάμε πως πάει να μας πείσει πως γνώρισε τον Αλβερτο στα 17 του και μάλιστα είχε και πατέντα έτοιμη (που μπορει να ειναι πιθανο (μονο το σκελος της πατεντας, έτσι;) αλλα αν το συνδυασεις με τα υπολοιπα το πιστευεις; Μπααα!)!!

Και συνεχίζουμε με λίγο ρατσιστικό παραλήρημα. Εμ στην Ιταλία του Μουσολίνι λίγο πριν τον πόλεμο λέει πως ήτανε....

  • Ο Αϊνστάιν, και γενικότερα ο σιωνισμός, έχουν κάνει ό,τι χειρότερο για την ανθρωπότητα. Και το μεγαλύτερο κακό είναι ότι,όταν άνθρωποι των Εβραίων έκαψαν τις βιβλιοθήκες της Αλεξάνδρειας, της Κυρήνειας και της Ρώμης, οι σοφοί της Σιών (! ε δεν το είχαμε θίξει αυτό ε;),που εργάζονταν μυστικά μέσα σε αυτές για μια εικοσαετία ,πήραν μαζί τους έντεκα χιλιάδες τόμους πριν την τελική καταστροφή .Σε αυτά τα βιβλία κρύβονται τρομερά μυστικά και οι Εβραίοι τα έκρυψαν,ενώ τα υπόλοιπα τα έκαψαν για να εμποδίσουν την πρόοδο της ανθρωπότητας. Και είναι ξεκάθαρο πια ότι οι Εβραίοι θέλουν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι της άγνοιας. Αυτά τα ιερά βιβλία της γνώσης οι Εβραίοι, όπως ήταν φυσικό, τα αξιολόγησαν και τα εκμεταλλεύτηκαν με κάθε τρόπο. Οπως π.χ. ο Βαγer, διαβάζοντας όλα τα βιβλία του Ιπποκράτη, έφτιαξε μια "Ασπιρίνη" και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος της γης (ΕΛΕΟΣ! Ποια βιβλία του Ιπποκράτη, τί έλεγαν εκεί μέσα και γιατί όσοι άλλοι δεν τα διαβασανε δεν το βγάλανε αυτο;). Πήραν την ατομική βόμβα, τον τετραγωνισμό του κύκλου και τόσα άλλα που αναφέρονται ξεκάθαρα στον Αριστοτέλη και στα κείμενα διαφόρων άλλων αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων (προσοχή, η ατομική βομβα αναφερεται στον Αριστοτελη! Σε ποιο βιβλιο; Μα σας παρακαλώ τωρα.....). Τι τα θες, όμως, εμείς οι Ελληνες είμαστε σκλάβοι από τον καιρό που ιδρύθηκε η ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία (εδω του δίνω έναν πόντο, τέτοιος Μεσσιανισμός, "εκλεκτολαϊκισμος" κτλ σαν αυτόν που πρεσβεύει ειναι αναγκαστικά μονοθεϊστικής προελευσεως). Να σκεφτείς ότι για εκατοντάδες χρόνια σε όλο το Βυζάντιο δεν επιτρεπόταν ούτε καν να αναφέρεις ότι είσαι Ελληνας. Αν το έκανες,στις περισσότερες περιπτώσεις σε σκότωναν επιτόπου.
  • Είναι Βέβαιο ότι το σύστημα της ατομικής βόμβας ο Αϊνστάιν το πήρε από τον Καραθεοδωρή (για το θέμα τα έχουμε ξαναπει. Υπενθυμιζω ομως πως ο Αινσταιν ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ πέρα από το γράψιμο ενός γράμματος και μια συνάντηση με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ. Καλα ρεσε, πυρηνικός επιστήμονας και δεν ξέρεις ποιος έφτιαξε την ατομική βόμβα; (και ποιος ήταν επιστημονικός υπεύθυνος; βρήκα και έναν ΈΛληνα εεεε αμερικανο ελληνικής καταγωγής μέσα!!!) Τοσο μεγάλο παραμύθι πια ΔΕΝ παλεύεται και όμως το έφαγαν όλοι) που ήταν προχωρημένο μυαλό και μία από τις μεγαλύτερες μορφές του αιώνα μας στο χώρο της Επιστήμης. Αυτό είναι ξεκάθαρο και υπάρχουν αδιάσειστα ντοκουμέντα. Ενα μεγάλο χαρτοκιβώτιο,που έχω στη διάθεση μου, είναι γεμάτο με τέτοια στοιχεία (το οποιο ομως ειναι μυστικο και δεν σας το δειχνω ε;) .Στην αλληλογραφία με τον Καραθεοδωρή γίνονται πολλές αναφορές γi' αυτά τα ζητήματα (οχι, δινονται αναφορες για άλλα ζητηματα, μα καλα εσυ που τους ήξερες δεν ήξερες και τι λέγανε;). Ο Καραθεοδωρής ήταν φημισμένος σε όλο τον κόσμο των Επιστημών για τις προωθημένες γνώσεις του και τις πρωτότυπες θεωρίες του. Είχε οργανώσει κάπου τετρακόσια (; 8 δισεκατομμύρια θα έλεγα. Για έναν κορυφαίο μαθηματικό και όχι παιδαγωγό ή πολιτικό της εκπαίδευσης μου φαίνοναι κάπως πολλά όχι τα 400 αλλά τα ....4!) πανεπιστήμια σε διάφορες χώρες και κάποια στιγμή τον κάλεσαν επί Μεταξά (πάλι η ίδια μούφα) να οργανώσει και στην Ελλάδα το πανεπιστημιακό σύστημα εκπαίδευσης.Ηρθε από τη Γερμανία γι' αυτόν το λόγο, αλλά σε ένα μόλις μήνα τον ανάγκασαν (και αυτό ψέμα όπως είδαμε. Γνωρίζουμε τις αγκυλώσεις του ελληνικου εκπαιδευτικού κατεστημένου αλλά όχι και έτσι. Ο άνθρωπος έφυγε γιατι έγινε καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Μονάχου και η Γερμανία ήταν ΤΟ κέντρο των θετικών επιστημών τότε)ουσιαστικά να ξαναφύγει στο εξωτερικό. Το τότε επιστημονικό κατεστημένο φοβήθηκε,προφανώς, ότι θα χάσει τις καρέκλες του από αυτή την ασυνήθιστη διάνοια .Και τον πολέμησαν με κάθε τρόπο . (Τον πολέμησαν μάλιστα τόσο πολύ που έγινε ιδρυτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών! Αχ σας παρακαλω πολεμήστε με και μένα!).Ο άνθρωπος εξαφανίστηκε και έτσι όπως του είχαν συμπεριφερθεί "θυμήθηκε" να τηλεφωνήσει στους παρ' ολίγον εργοδότες του αρκετό καιρό μετά. Με αυτήν τη νοοτροπία, τους είχε πει,ούτε σε εκατό χρόνια δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Και δεν είχε καθόλου άδικο.Από την εποχή του Καραθεοδωρή, κανένας Ελληνας ερευνητής δεν ευδοκίμησε αποκλειστικά στη χώρα που τον γέννησε.
  • Αυτό έκανε ο Καραμανλής: Παρέδωσε άνευ όρων στο ΝΑΤΟ αυτό το φοβερό αντιπυρηνικό όπλο, χωρίς ουσιαστικά η Ελλάδα να πάρει το παραμικρό.εεεε και αυτο το όπλο τόσα χρόνια τώρα που είναι;
  • Ναι, παρακολούθησα μαθήματα υπερβατικής φιλοσοφίας στο ΓΕΣ από το 1969 μέχρι το 1973.Να προσέχουμε τις ημερομηνίες
  • Το 1975 έφυγα για την Ινδία.(ατιμη μεταπολίτευση!)
  • Ενα από αυτά πιστοποιούσε το πέρασμα του Ιησού Χριστού από την Ινδία...(ενας πολυ χαριτωμενος συνομωσιολογικος μυθος, που μπορει να εχει ψωμι απο πισω, μπορει και οχι....btw googlιστε το!)
  • Οι Ρώσοι έχουν σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες στον τομέα αυτό.Αυτοί πρώτοι χρησιμοποίησαν την τηλεπάθεια για άμεση επικοινωνία με τα υποβρύχια και τους αστροναύτες. Χμμμμ θυμηθείτε αυτό που έγραφα για τους συγγραφείς ΕΦ του 60!
  • Τους προειδοποίησα και τους είπα ξεκάθαρα. Μην προχωρήσετε σε βομβαρδισμό στη Σερβία. θα ανάψετε μεγάλες φωτιές στα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Αλλωστε, τους το είπαν και οι Σέρβοι ξεκάθαρα και φανερά: Εάν θα ρίξετε έστω και μια βόμβα στη Σερβία, θα καταστραφούν ταυτόχρονα πέντε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μέσα σε τρία δευτερόλεπτα θα γίνουν όλα στάχτη. ΓΓ αυτό και μέχρι σήμερα καμία ξένη δύναμη δεν τόλμησε να ρίξει Βόμβα σε καθαρά σερβικά εδάφη. Αυτό ειδικά είδαμε σε πόσο μεγάλο βαθμό ίσχυε όταν τα αμερικανάκια έκαναν τους Σερβους σις κε-μπαμ:)
  • ενώ δύο φορές επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον πρόεδρο της Αργεντινής Νικολαΐδη. ΠΟΙΟΝ;;; http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Presidents_of_Argentina. Αν τον βρειτε να μου τηλεγραφήσετε! Προφανώς μιλαει για τον " Συντονιστή της Περιφέρειας του Συμβουλιου Αποδημου Ελληνισμου Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής, Νικηφόρο Νικολαΐδη που τον βρήκα να αναφερεται εδω" 

Update 19/7/2013 Εδω πιάστηκα Κώτσος. Αναφέρεται μάλλον στον Αρχηγό του Στρατού της Αργεντινής επί "προεδρίας" Μπινιόνε, Κριστίνο Νικολαϊδης επί χούντας (πάλι) δηλαδή. Προφανώς δεν ήταν προεδρος, αλλά για τον Γκιόλβα αρχηγος στρατου=προεδρος παει και τελείωσε. Και αμα ειναι και χούντα ακόμα καλυτερα. Ευχαριστώ τον ανώνυμο που μου το υπέδειξε στα σχόλια διότι κατά πρώτον όσο να 'ναι δεν είχα ιδέα, και κατά δεύτερον όταν μου λένε για πρόεδρο εγώ ψάχνω στους προέδρους! 

Συνεχίζω κοπιάροντας απο τον ανώνυμο σχολιαστή (με πάσα επιφύλαξη διοτι αυτόν τον Νικολαϊδη, επαναλαμβάνω, ούτε που τον ήξερα, απλα η ολη μπαρουφολογια συνάδει με τα υπολοιπα, οποτε το αναδημοσιευω αναμενοντας διαψευση απο τους εψιλονιστες. Το φουλ σχόλιο υπάρχει προφανως στα....σχόλια)

-> Ο Νικολαιδης κατα Γκιολβα ηταν προεδρος της Αργεντινης ενω δεν ηταν, παλι με χουντικους και φασιστες παρεα, αν υποθεσουμε οτι γνωριζοταν


-> . Ο Γκιολβας ισχυριζεται οτι Ο Νικολαιδης αγαπουσε πολυ την Ελλαδα και ηταν καλος ανθρωπος γι' αυτο και ηταν μαζι του στην ομαδα ''Ε'' για να βοηθησουν την Ελλαδα (βγαλε συμπερασμα), και 

->γι αυτο και του εδωσε ενα απο τα νησια Φωκλαντ για να αναπτυξει εκει ενα σουπερ οπλο για την Ελλαδα αλλα τους πηρανε χαμπαρι οι Εγγλεζοι και γι αυτο εκαναν τον πολεμο στα φωκλαντ και για αυτο βομβαρδισαν μονο το νησι που ηταν εγκατεστημενο το εργαστηριο του Γκιολβα που το εξαφανισαν απο προσωπου γης ενω τα αλλα νησια δεν τα πειραξαν και λεει οτι τα νησια φωκλαντ ανηκαν στους Αργεντινους και θυμηθηκαν οι Εγγλεζοι μετα απο τοσα χρονια οτι τα νησια ηταν Αγγλικα και πηγαν να τα διεκδικησουν αρα ισχυριζεται οτι αυτο ηταν αφορμη και η πραγματικη αιτια πολεμου ηταν για να μην κατασκευαστει το σουπερ οπλο και γινει η Ελλαδα υπερδυναμη. 

Ο Γκιολβας δεν μας τα λεει καλα γιατι:
 πρωτον ο Νικολαιδης εγινε αρχηγος του στρατου στην Αργεντινη αμεσως μετα τη ληξη του πολεμου στα φωκλαντ αρα πως του εδωσε νησι πριν ξεκινησει ο πολεμος,

δευτερον τα πραγματα εγιναν αντιθετα την κατοχη στα νησια την ειχαν οι Εγγλεζοι και οι Αργεντινοι εκαναν αποβαση και κατελαβαν τα νησια οποτε οι Εγγλεζοι κυρηξαν τον πολεμο και ανακατελαβαν τα νησια, 

τριτον αν υποθεσουμε οτι ειχε καποια δυναμη ο Νικολαιδης πριν γινει αρχηγος του στρατου και του εδωσε νησι πως του το εδωσε αφου τα νησια ηταν σε Αγλλικη κατοχη. 

Ας μας απαντησει καποιος απο τους υποστηρικτες του Γκιολβα αλλα μονο με επιχειρηματα, δεν ειμαι καθολου προκατελειμμενος και δεχομαι οτι μπορει να εφαγε σοβαρο πολεμο και οντως να ηταν ενας μεγαλος επιστημονας και να τον εξαφανησαν οπως γινεται με πολλα μεγαλα μυαλα στην Ελλαδα, αλλα ας μας δειξει καποιος απο τους θαυμαστες του καποιες αποδειξεις γι αυτο και επιχειρηματα, δεν μπορει τοσοι αχρηστοι χουντικοι στην Ελλαδα σημερα να κανουν καριερα ως και υπουργοι και ο Γκιολβας που φαινεται οτι ειχε γνωριμιες με χουντικους βασιλιαδες κτλ να εξαφανιστηκε.

Τέλος Update.

Μεσολαβουν διάφορα ακατάληπτα και ερχόμαστε σε.....άλλη μια αποκάλυψη!
  • Μου έδωσε πολλά ο Τέσλα, αλλά του έδωσα και εγώ. Το μηχάνημα που κάνει ιονισμό της ατμόσφαιρας ήταν δική μου επινόηση, που βγήκε στην αγορά από αυτό.
Για κάτσε λέω να ψάξουμε και αυτο και πάω στα εύκολα, στην βιογραφία του Τέσλα στην wikipedia. Και τι βλέπω στην πρώτη πρώτη γραμμή; Ο Τέσλα πέθανε το 1943! Όταν ο Γκιόλβας ήταν 23(;) ετών! Και μέχρι τότε τον είχε λέει συναντήσει ήδη 4 φορές! Με λίγο (ελάχιστο) ψάξιμο ακόμα, βρίσκουμε την λίστα με όλες τις πατέντες του Τεσλα. Το αστείο ειναι πως η τελευταία από αυτές έχει χρονολογία το...1928 οταν ο Γκιόλβας ήταν (;) 8 ετών!!!

  • Μου θυμίζετε τώρα μια απίθανη περιπέτεια. Το 1958 ανέλαβα, ύστερα και από παράκληση του τότε βασιλιά Παύλου, να κατασκευάσω ένα τελεφερίκ στην Αιθιοπία. Μας βγήκε τελικά το μεγαλύτερο τελεφερίκ στον κόσμο. Αρχίζει από τη Μασάουα στα παράλια και καταλήγει στην πρωτεύουσα της Ερυθραίας, Ασμάρα, σε 2.750 μέτρα ύψος. Εχει μήκος 74 χμ. και ο συρμός έχει δυνατότητα 78 βαγονιών συνολικά. Αυτό το τελεφερίκ ήταν επιτακτική ανάγκη για τη μεταφορά του αιθιοπικού καφέ με την τόσο ωραία γεύση.Το έργο τέλειωσε μέσα σε τρία χρόνια.
  • Στη γερμανική Τiessen έδωσα εδώ και πολλά χρόνια το "Giolvas System", ένα σύστημα ασφαλείας ισόπεδων διαβάσεων τρέ-νων,που ήδη έχει εγκατασταθεί σε πολλές χώρες. Ρε παιδιά έψαξα και έψαξα αλλά δεν υπάρχει τίποτε. Ενα τόσο εντυπωσιακό τίποτε που σου σπάει τα νεύρα. Μόνο στειρα επανάληψη του ίδιου τσιτατου απο σεληνιασμένους αποστολους των ΕΛ. Καλα κανεις τους δεν σκεφτηκε πως....κάποιος αλλος έπρεπε να το ξέρει; Oυτε και εταιρεία Tiessen βρηκα, αν και ομολογώ πως αυτο δεν το πολυέψαξα, εκτος και αν λεμε την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ thiessen
Παμ παρακατω, να γελάσουμε και λιγάκι:
  • Πέρα από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και την αρνητική βαρύτητα που μπορούν με κατάλληλες μεθόδους να γίνουν τρομερά υπερόπλα, στη Σπηλιά του Νταβέλη πιστεύω πως κρύβεται ο πνευματικός θησαυρός των Αθηναίων από την εποχή της Αλωσης της Κωνσταντινούπολης.Τι να πρωτοσχολιάσω; Την αρνητική βαρύτητα ή τους Αθηναίους από την Κωνσταντινούπολη; Η Κωνσταντινουπολη θυμίζω αλώθηκε (χωρις αυτο να σημαίνει κιολας πως καταστράφηκε) το 1453 ενώ η Αθήνα έπαψε να είναι ελληνικό κράτος από την εποχή των..... Ρωμαίων (γύρω στο 147(;) π.Χ.). Ο ιστορικός πυρήνας απο πίσω λέει πως οι Βυζαντινοί σύλησαν την πόλη των Αθηνών για να πάρουν μάρμαρα για να φτιάξουν ναούς και αγάλματα.

Αυτά!!!

Συμπεράσματα:
* Ο Γκιόλβας υπήρξε. Πάλι καλά
* Παραποιεί το ιστορικό παρελθόν υπέρ (τυχαίο; δεν....ξέρετε) πάντα χουντικών ή βασιλικών καθεστώτων (να θυμόμαστε πως το βασιλικό καθεστώς και παρακράτος έκανε χοντρά κουμάντα πριν την χούντα αλλά και μεχρι να τα σπάσει με αυτήν) . Ο Μεταξάς έφερε τον Καραθεοδωρη, επί χούντας το ΓΕΣ "έκανε δουλειά και έρευνα" και ο ίδιος γνωρίζει τον βασιλιά.
* Το 1937 ήταν -λέει- στην Ιταλία ως μηχανολόγος που (για να μην ξεχνάμε ιστορία) Μουσολινοκρατείτο. Αν έχετε και όρεξη θυμηθείτε πως απο το 1936 ο Μουσολίνι έστελνε εθελοντες και υλικό στους Ισπανούς του Φράνκο...
* Πριν πάει στην Ιταλία (ή στην Αμερική...τρεχα γύρευε τώρα!) λέει πως συνεργαζόταν με το στρατο. Επι Μεταξά (που ανέβηκε στην εξουσία το 1936) φαντάζομαι και πιτσιρικάς (πριν κλεισει τα 17 (και πολλά βάζω!) αν δεν μου φεύγουν πάλι οι ημερομηνίες). Τωρα τι διάολο δουλειά είχε ένα πιτσιρίκι που δεν είχε πάει ακόμα σε πανεπιστήμιο και "συνεργαζόταν" με το στρατο θα σας γελάσω. Η λογική λέει πως ήταν της φασιστικής νεολαίας και τον έστειλαν με δικά τους φράγκα (;) να σπουδάσει, ΑΝ βεβαιως έγινε τιποτε από όλα αυτά.
* Πολεμος και εμφυλιος δεν υπήρξαν για τον Γκιόλβα καθως δεν κάνει καμια αναφορά για αυτες τις ημερομηνίες. Τα πτυχία του και οι γνωριμίες του με τον Αλβέρτο και τον Τέσλα στριμώχνονται εντέχνως ή ατέχνως μέχρι πριν την έναρξη του πολέμου. Επαναμφανίζεται (;) με τη λήξη τους, πάλι παρέα με στρατιωτικους και τον βασιλια. Ξεχνά όμως πως οι πόλεμοι δεν ξεκίνησαν έτσι για χαβαλέ και πως υπήρχε αρκετή προεργασία από πίσω.
* Το Μπεβατρο οπως το λέει ειναι μουφα -thanks Αιρετικέ!
* Η ιστορια του Αρτεμις ειναι μουφα - και μάλιστα της πλάκας
* Η ιστορια των Αιθιοπικων σιδηροδρόμων ειναι ΧΟΝΤΡΗ ΜΟΥΦΑ
* Η γνωριμία του με τον Αινστάιν και η υπογραφη του Αλβερτου στην πατεντα του κτλ δεν ειναι απλα μουφα, αλλά ξενδιάντροπη κοροϊδία της νοημοσύνης μας
* Το ίδιο και η αναπαραγωγή του μύθου για τον Καραθεοδωρή -δάσκαλο του Αλβέρτου και τέτοια. Η δε ηλιθιοτητα με τον Αϊνσταιν και την ατομική βόμβα πείθει πως απλουστατα ο άνθρωπος ΔΕΝ ήξερε για τι πράγμα μίλαγε!
* Περι Τεσλα υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις μουφας και καμία ένδειξη για το αντίθετο
* Τα αλλα περι ΕΛ κτλ τα αντιπαρέρχομαι. Καθε πιστος λέει και απο μια μαλακία και δεν μπορούν όλοι να έχουν πάντα δίκιο. Ο Νευτωνας ήταν και....αλχημιστής ενώ παράλληλα ήταν πιστός χριστιανός και ...αρειανιστής! Θα μπορούσαμε να συγχωρήσουμε την ακατασχετη αυτή μαλακολογία σε έναν ερευνητή ή έναν επιστήμονα. Ομως δεν ηταν τετοιος. Ενας γερος διδάσκαλος του μίσους ήταν με έντονη διάθεση αυτοπροβολής - για να μην πω τίποτα χειρότερο.



* Η όλη ιστορία μου θυμίζει αυτήν του Χριστού στα Ευαγγελια που κουβεντιάζαμε εδώ. Τα όποια πραγματικά γεγονότα έχουν τόσο επικαλυφθεί με "φυτευτά", δηλαδή μύθους που δεν ξέρεις τι γίνεται. Και το κακό δεν ειναι πως οι μύθοι καλλιεργούνται από τρίτους, διότι αυτό δεν ισχύει. Απλά αναπαράγονται. Ελάχιστες μεταλλάξεις υπάρχουν (προς το παρον) στην αρχική ιδέα. Το κακό ειναι πως ο ίδιος ο πρωταγωνιστής μας έχει φλομώσει στην μαλακία! Καποιος ή κάποιοι επιδίωξαν και με πυρήνα τον Γκιόλβα να φτιάξουν μια νέα, ΕΛ, θρησκεία. Οι παραλογισμοί που αναπαράγονται εχουν λογική αιτία. Κάθε νεότερη θρησκεία πρέπει να είναι πιο παράλογη από τις προηγούμενες για να κερδίσει το κοινό τους, έτσι ισχυρίζεται ο Maher και μάλλον έχει δίκιο:

* Δεν ειναι πιο παραλογος ο χριστιανισμος απο τον εβραϊσμό; (μην το γελάτε. Τα θαύματα που κάνει ο Μεσσίας του χριστιανισμού και οι απιθανότητες των συμβάντων που διαδραματίζονται στην Κ. Διαθήκη κάνουν την Π. Διαθήκη να μοιάζει με....ρεαλιστικό κείμενο!)
* Ο μουσουλμανισμος απο το χριστιανισμο; (πιλάφι και παρθενες ειπαμε;)
* Η...σαϊεντολογία από τον χριστιανισμο; (καλα,εδω δεν χρειάζονται σχόλια)
* Ε, τώρα ο ....Εψιλονισμός πρέπει να κοντράρει τις μαλακίες της σαϊεντολογίας και γι αυτό αναγκάζεται να φτάσει σε υπέρμετρα βάθη μαλακίας. Δεν ανάγει τους Μεσσίες του (μόνο) στα άστρα. Μας δείχνει ένα δυο ανθρωπακια και μας λέει πως είναι γίγαντες. Και αν πουμε πως δεν ειναι διότι απλά...δεν είναι τότε απλα ειμαστε ....εβραιοκινούμενοι!

Επειδή όμως η εποχή που αναφερόμαστε ειναι φρέσκια και υπάρχουν πολλές ιστορικές καταγραφές είναι εύκολο να πετάξουμε τα μη ιστορικά στοιχεία με ελάχιστη έρευνα. Και να πουμε πως το μόνο έγκυρο στοιχείο που έχουμε ειναι πως ο Γκιολβας υπήρξε και πως κάποιος πουλάει το nicopal. Ολα τα άλλα ειναι μια μουφα και μισή.
Τωρα για το αν το nicopal δουλευει ...θα σας γελάσω!

* Το τελικό συμπέρασμα είναι πως μιλάμε για έναν χουντοθρεμμένο (επι Μεταξά και Μουσολίνι αν λεει αλήθεια ο ίδιος) άνθρωπο, που παραποιεί γεγονότα υπέρ της χούντας γενικώς (και του Mεταξα αλλά και των συνταγματαρχων) και πολλά από τα ρατσιστικα και μεταφυσικά που λέει ανάγονται είτε στο ΕΛ μπουρδολόγημα είτε στην Ναζιστικη αντιεβραϊκή ρητορεία. Η δε αίσθηση μου με το Σειριο, το Α - Λαγου, τους υπάνθρωπους Εβραιους και τα τοιαύτα ειναι πως παίρνει την θεωρία της Αρειας φυλης την ζυμώνει καταλλήλως και μας την ξαναπασάρει! Αναπαράγει πολλούς αστικούς μύθους είτε διεθνείς (η ιστορία με το φάρμακο του καρκίνου) είτε ντόπιους (Καραθεοδωρή, ο δάσκαλος του Αλβέρτου), αγνοώντας ιστορικά (ποτε εγινε το ρημαδοτελεφερικ, ποιος εφτιαξε την ατομική βόμβα, πότε έζησε ο Τέσλα, ποιος ήταν ο Καραθεοδωρή, πότε δούλευε ο Αινστάιν στο γραφειο ευρεσιτεχνιών, τί είναι το Άρτεμις) και επιστημονικά δεδομένα (τί ειναι το Μπέβατρον, τί λέει η σχετικότητα, τί λέει η κβαντική θεωρία, τί ειναι επιταχυντής σωματιδίων, τι είναι......ηλεκτρόνιο) που ακόμα και ένας πιτσιρικάς μπορεί να βρει μέσες άκρες άμα ψάξει....10 λεπτά πλέον. Παλαιότερα όλοι θα βαριόμασταν να τρέχουμε στις βιβλιοθήκες. Τώρα ρε ηλίθιοι την dsl μόνο για τσόντες την έχετε και για να λέτε τι ανώτεροι ΜΑΛΑΚΕΣ που είστε;

Ο Γκιολβας αν ήταν επιστήμονας θα ήξερε πως δεν μετράει ο ισχυρισμός όσο οι αποδείξεις γι αυτα που λεέι. Οι αποδειξεις που έδινε ειναι....οι χρηματοδοτήσεις που ζήταγε ή και λάμβανε (που κατα τα φαινόμενα υπάρχουν) και κανένα χειροπιαστό στοιχείο μέχρι το nicopal. Στην ουσία υπάρχει μόνο το nicopal. Τα υπολοιπα απλα μπορουν να πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων. Στην επιστήμη δεν δουλεύουμε με την πίστη αλλά με δεδομένα. Οπως θα έλεγαν και κάποιοι άλλοι:


Busted!!!!


Y.Γ. ιδου πεδιο δοξης λαμπρον για οποιον ενδιαφερεται να συνεχίσει:
* ο Γκιολβας λεει πως σπουδασε σε 2 πανεπιστημια. Αραγε υπάρχει το ονομα του στο μητρώο αποφοίτων; Εχει καποιος δει τα πτυχία του;

Update 15/10/2016
Στα σχόλια, από τον ΧΑΛΙΜΑς:
"Στα ετη απο 1938 εως 1948 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΕΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της PADOVA καποιου με το ονομα GEORGIOS GIOLVAS ή GKIOLVAS !!!!! (ας μας πουν τα σαινια ποτε γραφτηκε,να το ρωτησω !!!!! ιταλια ζω ,κ δεν ειναι προβλημα για μενα !)


Τέλος Update

* τελικά μπορει καποιος να μας τα βάλει σε μια σειρα; Με χρονολογίες που να βγάζουν νόημα! Έστω και σαν μυθιστόρημα ρε αδερφε!
α) γεννηση Γκιολβα -1920
β) "συνεργασία με το στρατο" πριν τις σπουδες
γ) σπουδες στην Ιταλια
δ) πατεντα, Αινσταιν, 1937 (εδώ ειδικά θα πέσει ακόμα πιο χοντρό γέλιο!)
ε) σπουδες στην Αμερικη
στ) επιστροφή στην Ελλάδα

* Αλήθεια που ήταν ο Γκιόλβας και τι έκανε στον πόλεμο;
* Πότε γνώρισε τον Φουράκη ο οποίος τον έκανε....φίρμα; Πλακα έχει πως ο Φουράκης δείχνει να γεννήθηκε το ...κομβικό έτος 1937!
* Στην Κινα, στην Αμερική ή στην Γερμανία γνωρίζει κανείς τον Γκιόλβα;
* Ο Νικολαϊδης γνωρίζει ότι τον ....γνωρίζει; (αν ζει ακόμα ο άνθρωπος)
* Υπαρχει ή υπήρχε Γερμανική εταιρεία tiessen που σχετιζόταν με σιδηροδρόμους; Εφτιαξε κάποιο "σύστημα" γι αυτούς; Από ποιον το πήρε αν το πήρε; UPDATE: Τελικά υπάρχει γερμανική εταιρεία που το όνομα της μοιάζει (thyssen) με αυτό που έδωσε ο Γκιόλβας. (thanx polse!) Απο εδώ βλέπουμε και την ικανότητα των δημοσιογράφων στον έλεγχο τους υλικου τους μιας και αναπαρηγαγαν το tiessen, το οποιο εγώ δεν βρήκα πουθενα. Tα υπολοιπα ερωτήματα σχετικά με τη σχεση της με τον Γκιολβα παραμένουν
* Υπάρχει έστω και ένα άρθρο του Γκιόλβα σε κανένα επιστημονικό (όχι μεταφυσικής ή παραφιλολογίας τύπου Δαυλος, Τριτο Μάτι, Αβατον και τέτοια) περιοδικό; Εγώ πάντως δεν βρήκα κανένα! Ο "αδικημένος" και τα λοιπά Τέσλα είχε πλήθος δημοσιεύσεων και βραβείων. Ο "άσημος" Καραθεοδωρή να δειτε!
* Ήταν ο Γκιόλβας μέλος της ένωσης ελλήνων φυσικών; Ηταν μέλος του ΤΕΕ; Μπααααααααααααααααα. Ήταν μέλος τέλος πάντων κάποιας γνωστής επιστημονικής ένωσης, κοινοτητας ή ομάδας;
* Υπάρχει έστω και μία ανεξάρτητη πηγή, πέραν του ιδιου και αναδημοσιεύσεων αυτών που ο ίδιος έλεγε, που να τον συνδέει με κάτι από αυτά που ισχυρίζεται; Είστε τόσο χάπατα που να νομίζετε πως (εδώ και πολλά πολλά χρόνια) ο επιστήμονας είναι ο ....Κύρος Γρανάζης που δουλεύει μυστικά στο υπογειό του;

* ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΛΕΣΤΑΡ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Ασχολήθηκα με το θέμα 2 ώρες και είδα πως ....μπάζει από παντού. Εσείς κύριοι του ΤΜ, του penthouse και λοιπών εγκυρων περιοδικών ΠΟΣΟ ασχοληθήκατε; Η ...σουπερ ομάδα του Χαρδατρέλλα πόσο ασχολήθηκε; Έψαξε το θέμα, έκανε μια υποτυπώδη έστω έρευνα, ή απλά έδρασαν ως κηρυκες του ευαγγελίου του Φουράκη και του Λιακόπουλου; Τηλεπωλητές είστε ή δημοσιογράφοι; Γνωρίζει ένας "δημοσιογραφος" ποια ειναι η δουλειά του; Ή μήπως απλα βρήκατε υλικό να πουλήσετε στα πρόβατα - αναγνώστες - τηλεθεατές σας;

Υ.Γ.2
Δείτε και το χέσιμο των Ελλήνων Εθνικών για το σχετικό θέμα: http://ethnikoi.org/omadaE.html


Update! Μου ήρθε μια ακόμα εναλλακτική άποψη που εξηγεί το ....μπερδεμα των χρονολογιων πριν το 40 που λέει ο Γκιόλβας έτσι ώστε να βγάζει νόημα. Watch this:
* 1920 Γεννιεται
* Μεχρι το '37 ως πιτσιρίκος κάαααθεται. Μαλλον μελος της νεολαιας Μεταξα από το 1936 αν κρίνω απο τη φρασεολογία του.
* 1937-1941 (;) στην ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Ιταλια για σπουδες. Το ότι οι Ιταλοι την περιοδο αυτη μας κήρυξαν τον πόλεμο δειχνει να μην τον επηρεασε ώστε να το αναφέρει.
* ΚΑΤΟΠΙΝ, ως πτυχιούχος πλέον, συνεργασία με τον Ελληνικό στρατό. Επί κατοχής; θα μου πείτε; Γιατί όχι; Μπορεί να βάφτισε στρατο τα...τάγματα ασφαλείας. Ή να ...συνεργάστηκε (δηλαδη...να κατατάχθηκε ως κληρωτός) με τον Ε.Σ. στον εμφύλιο, ο οποιος Ε.Σ. συνεργαζοταν σαφως με τους Αμερικάνους. Εκει μπορει να έκανε κανένα αμερικάνικο κονέ
* Αφού λήξει ο εμφύλιος πάει Αμερική - για 3 χρονια όπως λέει.
* Και μετά επιστρέφει (δεν βρήκα αναφορα στις συνεντευξεις του για παρουσια στην Ελλαδα πριν το 1955 αν θυμαμαι καλα)

Κατοπιν ειναι ευκολο. Μενει στην Ελλαδα. Εχει επαφες αργοτερα με την χουντα. Το 1975 την κοπαναει και στα γεραματα (παραγραφες;;;) επιστρεφει.

Ειναι ενα μοντελο που ίσως να στεκει με βαση αυτα που λεει. ΑΝ ειναι τιποτε αληθεια απ΄όλα αυτα, πράγμα που πολύ αμφιβάλλω. Τώρα τί πορτρέτο "ελεύθερου Έλληνα" μας φτιάχνουν όλα αυτα μαζί......

164 σχόλια:

  1. Μας γά****ς....
    Να υποθέσω ότι έπρεπε να φύγεις και αναγκάστηκες να... αφήσεις εκεί το κείμενο κιόλας;
    &*%($(&(^&(*^(*&_)(*%^$%^%$(% (μπινελίκια)

    Πάμε...
    Κατ' αρχήν μερικές συμπληρώσεις. Το παραμύθι με τους Αίπσυλων ήταν ήδη αρκούντως δικτυωμένο προ διαδώσεως διαδικτύου (το οποίο τοποθετώ χρονολογικά εις το σωτήριον έτος 2000, μέχρι τότε σε ρώταγαν αν τρώγεται και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούσαν ότι αν διέδιδες ότι είχες η/υ αυξάνονταν οι πιθανότητές σου να βρεις γκόμενα. Εποχές τρέχα γύρευε).
    Η δικτύωση του παραμυθιού γινόταν κυρίως μέσω βιβλίων (τα περιοδικά έρχονταν πάντοτε δεύτερα), τα οπία βιβλία είχαν συνήθως έναν συγραφέα, τον Dr.K (με πιάνεις).Ενδεικτικά θα σου πω ότι το 2001 είχα αγοράσει κυριολεκτικά μπαϊλντισμένος βιβλίο που επιχειρούσε να προσεγγίσει τον μύθο παρουσιάζοντας μόνο εκατέροθεν επιχειρηματολογίες (και που κατ' εμέ είναι το πιο σοβαρό που έχει βγει ακριβώς επειδή δεν... παρουσιάζει αναλύσεις). Οπότε για να μου έχουν γίνει τα απαυτά τσουρέκια εν έτει 2001, φαντάσου πόσα χρόνια πριν η ιστορία ήταν ήδη εδραιωμένη.

    Αναφορικά, τώρα, με τον Λιάκουρα, δεν θυμάμαι πόσα χρόνια πίσω πάει, θυμάμαι όμως ότι πολλάααααα χρόνια πριν τον είχαμε ανακαλύψει με την παρέα τελείως τυχαία ένα βράδυ όπου ομιλούσε βαθυστόχαστα για το ξανθό γένος και άλλα τέτοια ωραία με ξυπνητζίδικες ατάκες τύπου "τα έχω πει εγώ". Είχαμε ενθουσιαστεί τόσο πολύ (μιας και δεν μας είχε μείνει άντερο από το γέλιο) που όταν επιχειρούσαμε να το συζητήσουμε με (πολλούς) άλλους διαπιστώναμε ότι δεν τονήξερε ακόμα κανείς! Προφανώς τον είχαμε πετύχει στα πολύ ξεκινήματά του που ήταν τελείως... underground. Πάντως τον βλέπαμε σχετικά συχνά μιας κι επρόκειτο για μια από τις καλύτερες κωμωδίες σει σειρά! Σημειωτέον ότι σταματήσαμε να τον βλέπουμε επειδή βαρεθήκαμε από τις.. επαναλήψεις, σε εποχές που ακόμη ήταν σχετικάγνωστος. Πάντως κι εγώ κάπου δεκαετία πίσω το τοποθετώ.

    Πάμε στα... βαρέα τώρα. Γκιόλβας. Χαρά στο κουράγιο σου που κάθησες να διπλοτσεκάρεις τόσα. Κατ' εμέ όμως έκανες ένα μεγάλο λάθος. Η πραγματική αξία έγκειται στο να είναι ακριβώς έτσι όπως τα ισχυρίζονται όλοι αυτοί, και θα σου εξηγήσω το γιατί.
    Ας υποθέσουμε ότι τίποτε από το βιογραφικό δεν ισχύει. Ούτε οι σπουδές, ούτε τα μεταπτυχιακά, ούτε οι εργασίες κλπ. Αυτομάτως, δεν έχει την παραμικρή αξία το παραμικρό από τα λεγόμενα που ακολουθούν (περί μπέβατρου κλπ), άρα δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ούτε καν για να τα καταρρίψεις. Είναι σα να καταρρίπτεις τη θεωρία της σχετικότητας επειδή απέδειξες ότι δεν ισχύει κάτι που σου είπα εγώ, που δεν έχω σχέση με τη Φυσική.
    ΑΝ ΟΜΩΣ όλα αυτά που λένε περί σπουδών κλπ, ισχύουν, αυτομάτως το θέμα γίνεται ενδιαφέρον, διότι αν κάτσεις να δεις τους τίτλους του Γκιόλβα και στα καπάκια διαβάσεις τι λέει, σε πιάνει απελπισία! Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι: "πως είναι δυνατόν ενας τόσο μορφωμένος άνθρωπος να λέει τόσο χοντρομαλακίες;".
    Παρεμπιπτόντως, το όνομα Γκιόλβας ήταν γνωστό και από πιο παλιά από τα 10-12 χρόνια που λες (φυσικά, καταλαβαίνεις σε τι κύκλους εννοώ το γνωστό).

    Επίσης, να σου υπενθυμίσω ότι η όλη ιστορία ξεκίνησε και αναπτύχθηκε από τους ισχυρισμούς (βιβλίων) ενός και μόνο ενός ανθρωπου (με πιάνεις).
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, από την στιγμή που ποτέ κανείς δεν κάθεται να ελέγξει βιβλιογραφία και με δεδομένο ότι όλα ξεκινούν από το περιβόητο "Περί του ει εις Δελφοίς" του Πλούταρχου, η δημιουργία μιας τέτοια ιστορίας εκ του μη όντως είναι αηδιαστικά πανεύκολη.
    (Για περισσότερες λεπτομέρειες σε παραπέμπω στο ασύλληπτο "Εκκρεμές του Φουκώ" του Έκο. Πίστεψέ με, θα καταλάβεις πάααααρα πολλά για τέτοιες ιστορίες.)

    Πάμε τώρα στο Άρτεμις και το χουμορίστικο πλην αληθές που σχολιάζεις περί επιχορηγήσεων των ήδη πλουσίων Αίπσυλων.
    Άκου μια ιστορία που όμως καιπάλι δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες (ο λόγος για την έλλειψη μνήμης σε λεπτομέρειες δυστυχώς είναι ότι ποτέ δεν έδινα βάση οπότε δεν κράταγα αρχείο. Βλέπεις, δεν περίμενα ότι θα έπαιρναν τέτοια έκταση ποτέ τα πράγματα οπότε δεν με έκαιγε ιδιαιτέρως).
    Δεν ξέρω αν θυμάσαι ότι κάποια στιγμή πέραν του Dr.K είχε προκύψει και κάποιος άλλος (μιλάω για χρόνια μετά), ο οποίος αυτοπαρουσιαζόταν ως... εκπρόσωπος τύπου (κάποια στιγμή τον θυμάμαι και ως κάτι σαν γραμματέα) και ο οποίος ισχυριζόταν ότι μιλάει απευθείας με τον "πυρήνα" της ομάδας κλπ, κλπ. Στην αρχή είχαμε κάποιες μικροδιενέξεις με τον Dr.K, επειδή όμως ήταν πρακτικώς αδύνατον να γίνει η οποιαδήποτε διάψευση διότι απλούστατα θα κινδύνευε το όλον οικοδόμημα, τελεικώς το θέμα έληξε συμβιβαστικά. Έτσι, από εκεί που μόνο ένας είχε δει τους Αίπσυλων, μας προέκυψε και δεύτερος ο οποίος όμως αγνοούσε τον πρώτο (και τούμπαλιν) αν και μετέπειτα προέκυψαν σχεδόν... παλαιοί γνωστοί κιόλας! Ιστορίες σχιζοφρένειας!

    Κάποια στιγμή, λοιπόν, όταν η ομάς είχε αρχίσει να πολλαπλάσιάζεται επικίνδυνα ως προςε τον αριθμό εκείνων που είχαν δει/ήξεραν/είχαν γνωρίσει άτομα του "σκληρού πυρήνα" της ομάδας και είχαν πρόσβαση στη γνώση μυστικών τεχνολογιών (φαντάσου πόσο μυστικές ήταν που τις ήξεραν τόσοι), μια μέρα βλέπω το εξής απίστευτο σε μια εκπομπή (ευτύχημα, αν αναλογιστείς πόσο συχνά άνοιγα την τηλεόραση. Μάλλον οι Αίπσυλων με ώθησαν εκείνο το βράδυ): βγαίνει ένα τυπάκι μπροστά από ένα σπίτι το οποίο ήταν το αρχηγείο των Αίπσυλων υποτίθεται και αφού αναλύει κάτι πίπες του κερατά, καταλήγει στο ότι η ζάπλουτη αυτή ομάδα για να διεξάγει κάποια συγκεκριμένα πειράματα χρειάζεται παλιά αυτοκίνητα για κάποια εξαρτήματα και κυρίως για το μέταλλο. Το τραγικό ήταν ότι αρκετοί είχαν τσιμπήσει. Ποιο ήταν τπο αποτέλεσμα; Τα αυτοκίνητα μάλλον πήγαν για λιώσιμο ή/και ανταλλακτικά, κάποιοι έβγαλαν χαρτζιλίκι τους και οι άλλοι ακόμη κλαίνε τα αυτοκίνητά τους! Κι όσον αφορά το πείραμα, προφανώς για λόγους μυστικότητος δεν απεκαλύφθη ποτέ! :):):)
    (γαμώτο, είναι πολύ εκνευριστικό που δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για πράγματα που έχ ω δει παλιά!).

    Παμπαρακάτ'...
    Α, για να μην το ξεχάσω, έκανες κι ένα φάουλ, εκεί που ζητάς να μάθεις που χρησιμοποιήθηκε η οποιαδήποτε πατέντα Γκιόλβα: μια πατέντα κατοχυρώνεται για να μην μπορεί να την ανακαλύψει/χρησιμοποιήσει άλλος για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Το να κατοχυρώθηκε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι χρησιμοποιήθηκε κιόλας. Στα άλλα δύο σημεία όμως, θα συμφωνήσω.
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χεχεχε!

    ΒΛεπω ορεξη!!

    Αρχιζω να απαντάω και θα δουμε αν θα έχουμε επικαλυψη!!

    @hades1

    * Δεν ξερω τον Dr. K.
    Ξερω τους Φουρακη, Γιαννουλακη, Πλευρη που όλοι λίγο ή πολύ έβαλαν τον λίθο τους. Η ιστορία προϋπήρχε αλλά η διάδοση της από το ΤΜ και τα λοιπά την έκανε mainstream. Εγώ υπολογίζω πως τα πρωτάκουσα αυτά λίγο πριν το 1995.

    * Μαλλον τελικά το 1995 ως πρωτοετης είχα ψάξει στο ιντερνετ (ε ναι λοιπον! εμεις τα ξέραμε από τότε! Αλλο αν ...δεν μάθαμε και πολλά παραπάνω έκτοτε!) και δεν βρήκα τίποτα!!

    * ΤΟν Λιακουρα τον εχω ακουστα απ' όταν λες και εσυ. γυρω στο 2000 με 2001 εκτος και αν κανω λαθος και ...παει νωρίτερα!

    * "Είναι σα να καταρρίπτεις τη θεωρία της σχετικότητας επειδή απέδειξες ότι δεν ισχύει κάτι που σου είπα εγώ, που δεν έχω σχέση με τη Φυσική."
    Εχεις ενα ποντο. Απλα ήθελα να δείξω την αλήθεια του ρητού πως όποιος λέει ψέμματα πρεπει να τα....θυμαται κιολας!

    *"Παρεμπιπτόντως, το όνομα Γκιόλβας ήταν γνωστό και από πιο παλιά από τα 10-12 χρόνια που λες"
    Ναι τελικα εσφαλα σε αυτο. Εγω τον ξέρω λογικά από το 1993 (εως 1995). Αν το όνομα του κυκλοφορούσε πιο πριν, αυτο δεν μπορω να το πω:(

    * "ενός και μόνο ενός ανθρωπου (με πιάνεις)."
    Λογικά φουράκης, σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @hades 2
    Πες ρε ποιος ειναι ο "Dr.K " θα σκάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @hades2

    Eχει πολυ ψωμι τελικά !

    * "και ο οποίος ισχυριζόταν ότι μιλάει απευθείας με τον "πυρήνα" της ομάδας"

    Κατι μου θυμιζει, αλλά άτιμα γεράματα! Πρεπει να έγινε την εποχή που το είχα παρατήσει το σπορ!
    Κατι τετοιες μαλακιες νμζ πως ελεγε ο Γιαννουλακης, αλλα ειμαι σιγουρος πως καποιο ονομα ξεχναω ρε γμτ!

    Βοήθα λίγο!

    * "Το τραγικό ήταν ότι αρκετοί είχαν τσιμπήσει. Ποιο ήταν τπο αποτέλεσμα; Τα αυτοκίνητα μάλλον πήγαν για λιώσιμο ή/και ανταλλακτικά, κάποιοι έβγαλαν χαρτζιλίκι τους και οι άλλοι ακόμη κλαίνε τα αυτοκίνητά τους! Κι όσον αφορά το πείραμα, προφανώς για λόγους μυστικότητος δεν απεκαλύφθη ποτέ! :):):)"
    Πλάκα μου κάνεις!!!
    χααχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!

    Εμ τα λΕφτά έχουν και έψιλον μέσα!


    * "μια πατέντα κατοχυρώνεται για να μην μπορεί να την ανακαλύψει/χρησιμοποιήσει άλλος για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. "
    Σωστό, αλλά δημοσιοποιείται ακριβώς γι αυτό το λόγο (ή και για να παίρνει ποσοστά απ όποιον την χρησιμοποιεί. Μεσω της δημοσίευσης προχωρα η επιστημη και η τεχνική). ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ NICOPAL. Αν κανω λαθος παρακαλώ να μου το πείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάμε τώρα σε ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον σημείο, το περί καταγωγής από άλλους πλανήτες κλπ. Αυτό είναι ένα θέμα που πραγματικά με ενδιαφέρει, διότι είναι ακόμη γελοιοδέστερο από όλα τα υπόλοιπα. Λίαν προσφάτως ανακάλυψα ένα βιβλίο στο διαδίκτυο που ακόμη δεν έχω προλάβει να διαβάσω ολόκληρο ακόμα, το οποίο όμως μου φαίνεται ότι χρονολογικά έρχεται πρώτο ακόμη και από τα "πρώτα" που έχουν κυκλοφορήσει από τον Dr.K!
    Η τραγωδία είναι ότι ανακάλυψα αυτό το βιβλίο ψάχνωντας κάτι για τα Στοιχεία του Ευκλείδη. Μην πλατειάζω τέλος πάντων, το βιβλίο αυτό συγχέει τα ΠΑΝΤΑ! Κυριολεκτικά! Από άλλους πλανήτες έως Αίπσυλων και δεν συμμαζέυεται, και όλα αυτά βασιζόμενο στον Αριστοτέλη! Θα μου πεις, γιατί στα γράφω αυτά; Μα διότι αν αυτό το βιβλίο είναι όντως το πρώτο, όπως βάσιμα υποψιάζομαι (ή έστω από τα πολύ, πολύ πρώτα), πιθανώς να έχω ανακαλύψει την πηγή του "κακού" (χαριτολογώντας το λέω έτσι)! Όπως και να'χει, διαβάζοντάς έχω ανακαλύψει θησαυρό... "γνώσεων"! Θα στο στείλω κάποια στιγμή αργοτερότερα...

    Πέραν της όποιας τραγικής κωμωδίας όμως, η αλήθεια είναι ότι ένεκα Λιάκουρα κυρίως (και με τις ευλογίες του ευπειθούς/αφελούς/αμαθούς κοινού) τέτοιες "πατρογονικές ιστορίες πλέον θεωρούνται σχεδόν καθιερωμένες.
    Η τραγική (για όλους αυτούς) ειρωνία είναι ότι πλέον μέχρι και ο μεγαλύτερος ίσως υποστηρικτής ότι κάποια πράγματα μπορούν να συμβούν (αναφέρομαι στον Χόκινγκ), τελικώς μάλλον καταλήγει στο ότι είναι αδύνατα (αναφέρομαι στο Μεγάλο Σχέδιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα). Σημασία όμως δεν έχει αν κάποιου είδους ταξίδια μπορούν να λάβουν χώρα ή όχι. Αυτό που μετράει είναι ότι η αμάθεια κάποιων χτυπάει κόκκινο: σκέψου ότι αν πιάσεις κουβέντα με κάποιον από δαύτους θα σου αναλύσει ότι η μαύρη τρύπα είναι... ΤΡΥΠΑ! Μια φορά είχα πει σε έναν τελείως απηυδησμένος, ε, τότε να την ράψουμε να μην ξεχειλώσει... :):):)

    Παρεμπιπτόντως, ο Αριστοτέλης προέρχεται από το μί του Λαγού αν δεν απατώμαι... :):):)
    Και φυσικά μην λησμονούμαι την προσυμπαντική κόντρα Ελλήνων-Εβραίων (όπου δυστυχώς -και απολογούμαι γι'αυτό- δεν θυμάμαι ποιοι εκ των δύο είναι από την Ανδρομέδα).

    Ας επιστρέψουμε στον Γκιόλβα: δεν μου κάνει καμία εντύπωση η κατάργηση του β' θερμοδυναμικού νόμου, Εδώ έχει καταργηθεί πλήρως ακόμη και η κοινή λογική. Στους θερμοδυναμικούς νόμους θα κολλήσουμε;
    Μην σου πω κιόλας ότι υπάρχει όντως ενδεχόμενο το β' θερμοδυναμικός νόμος να μην ισχύει (όπως και ο πρώτος, και ο τρίτος, ακόμη και ο... δωδέκατος!). Μην ξεχνάς ότι σε περιπτώσεις χωροχρονικής ανωμαλίας (όπως η Μεγάλη Έκρηξη ή οι μαύρες τρύπες) οι περισσότερες ενδείξεις μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι γνωστοί μας νόμοι καταρρέουν (αν και αυτό ίσως ν'αλλάξει σε κάποια χρόνια), άρα μεταξύ άλλων είναι αδύνατον να ισχύουν και οι θθερμοδυναμικοί νόμοι.
    Σε ρωτάω τώρα λοιπόν, όλα αυτά που αναφέρεις περί Γκιόλβα, Αίπσυλων κλπ, είναι ή δεν είναι χωροχρονική ανωμαλία; :):):)
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. * "Θα στο στείλω κάποια στιγμή αργοτερότερα..."
    γιεεεε!!

    * "(όπου δυστυχώς -και απολογούμαι γι'αυτό- δεν θυμάμαι ποιοι εκ των δύο είναι από την Ανδρομέδα)."

    Αντε ρε...ανιστορητε!!

    Οι ΕΛ ειναι Ανδρομέδιοι και οι Οβριοι, Νεφελιμ, Χανεμπου (;!;), Βριλ και σία είναι απο το Σείριο (are you serious?)

    Η ολη ιδεα κλέβει πολλά απο την μυθολογία Κθούλου του Λαβκραφτ. Μιλάμε για ΠΟΛΥ κλέψιμο όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α!

    @hades 3 (για να μην ξεχνιομαστε)

    Τα ρεστα που λες ειναι προφανως αρλουμπες που πετας επιτηδες. Που κολλαει ρε μια μαυρη τρύπα με ένα....μηχανισμα που θα το "βαζαμε στις πολυκατοικίες μας";

    Το οτι δεν ξερουμε τι συμβαινει ΜΕΣΑ σε μια μαυη τρύπα δεν σημαίνει πως ...κάποιοι άλλοι ξέρουν!!


    * "Σε ρωτάω τώρα λοιπόν, όλα αυτά που αναφέρεις περί Γκιόλβα, Αίπσυλων κλπ, είναι ή δεν είναι χωροχρονική ανωμαλία; :):):)"

    Αααα! Τώρα το έπιασα! Σωστός!

    :ΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και συνεχίζω με ένα σχόλιο που μάλλον μου φαίνεται οφσάιντ, αν και ελλάσονος σημασίας. Λες "Οι επιστή­μονες τους αυτή τη στιγμή έχουν π.χ. το φάρμακο για τον καρκίνο, αλλά το ια­τρικό κατεστημένο και οι φαρμακοβιομηχανίες δεν τους αφήνουν να το προχωρήσουν" και συνεχίζεις με τα δικά σου σχόλια.
    Αυτό μην είσαι και πολύ σίγουρος ότι δεν ισχύει. Εδώ δεν υπάρχει κάποια θεωρία συνωμοσίας, υπάρχουν απλά τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιριών. θα σου πω ένα απλο παράδειγμα: σκέψου γιατί έχει αποσυρθεί (πλην πολύ ελαχίστων περιπτώσεων) η πενικιλίνη, η οποία είναι φυσικότατο φάρμακο, απλούστατο και με τεράστιο εύρος δράσης.
    Τέλος πάντων, όπως είπα δεν είναι και ιδιαίτερα σημαντικό και μάλλον ψιλοασύνδετο με τα υπόλοιπα μου φαίνεται (εννοώ πέραν του ότι φέρεται να το είχε πει ο Γκιόλβας, πράγμα μάλλον άσχετο αλλά τέλος πάντων) και συνεχίζω.

    Εντωμεταξύ συνεχίζοντας την ανάγνωση είδα ότι αποκαθίσταται η τάξις περί του μι του Λαγού και για να'μαι ειλικρινής μπλέχτηκα. Κυρίως υπό τον φόβο ότι υπάρχουν άλλα 22 γράμματα στην αλφάβητο (συν τα 3 κατηργημένα φυσικά!) και κυρίως ότι κάποια στιγμή πλησιάζει η εποχή του κυνηγιού! Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει; Μάλλον έτσι είχε ξεκινήσει και ο τότε πόλεμος που εμφανός ενέπνευσε και την ομώνυμη εξαλογία της μεγάλης οθόνης! :):):)

    Πάμε τώρα στην λογική χωροχρονική ανασύνθεση που επιχειρείς: δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις. Πας να βάλεις λογική τάξη σε πράγματα του αφενός στερούνται λογικής, αφετέρου δεν έχει καμία σημασία/νόημα/διαφορά ακόμη και το να τ'αφήσεις έτσι.
    Εδώ ο άνθρωπος αυτός (Γκιόλβας) είχε πει κατά λέξη ότι ο πόλεμος στα Φόκλαντς είχε γίνει επειδή οι Άγγλοι πήραν πρέφα ότι το αρχικό μπέβατρο ήταν εκεί και σκύλιασαν να το πάρουν, έτσι σκαρφίστηκαν να την πέσουν στην Αργεντινή. Φυσικά -για να μην σε αφήσω με την αγωνία- οι Αίπσυλων πρόλαβαν να καταστρέψουν το μπέβατρο προκειμένου να μην πέσει σε ξένα χέρια και επέστρεψαν στην Ελλάδα με έν αδεύτερο μπέβατρο το οποίο προφανώς μετέφεραν στην τσάντα του σπορ Μπίλυ, το οποίο βρίσκεται... (έλα, σκέψου λίγο, δώσε...) στον Όλυμπο φυσικά! ΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;;;; :):):)
    (πετάγομαι σε κάτι δουλειές και συνεχίζω αργοτερότερα. Στο τέλος θα πιάσω και τα σχόλια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΓ. Σου έστειλα μέηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περι καρκινου και φαρμακου εμμενω. Ο καρκινος δεν ειναι μια αρρωστια για να εχει ενα φαρμακο. Ειναι ενα ονομα -ομπρελλα που καλυπτει ποικιλες παθησεις με ποικιλα αιτια.

    Η κακη συμπεριφορα των φαρμακευτικων γενικα δεν εχει να κανει με αυτο.

    Μ, Λαγος και Κυνήγι!! Γαμάτο!


    * "Πάμε τώρα στην λογική χωροχρονική ανασύνθεση που επιχειρείς: δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις. Πας να βάλεις λογική τάξη σε πράγματα του αφενός στερούνται λογικής, αφετέρου δεν έχει καμία σημασία/νόημα/διαφορά ακόμη και το να τ'αφήσεις έτσι."

    Κανω το ίδιο που έκανα και στα ευαγγέλια (και εκει μου την είχες πει και δικαίως): προσπαθώ να βγάλω ένα ζουμι απο αυτά που να βγάζει νόημα με βάσει τας συνθήκας. Αν τώρα και αυτό ειναι αληθές εξαρτάται από παραδοχές!

    Στην αρχή τα είχα πάρει τόσο στο κρανιο που δεν ήμουν καν βέβαιως αν ο Γκιολβας ...υπήρξε ποτέ!

    Τα λοιπα με τα ΦΑΚ-λαντς τα γνωρίζω και μην τα λες σε μενα. Να τα λες στα προβατα που τα χαφτουν αμάσητα

    Θα δω το mail!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το "διάλειμμα" τελείωσε και συνεχίζομεν Δημήτριοι...

    Κατ' αρχήν, ως προς αυτό που μου είπες από το τηλέφωνο, όντως είχες δίκιο -συνελήφθην ημιμαθής! Πρώτος ήταν ο Ταρίφας και όχι ο Dr. K ο οποίος ενεμφανίσθη λίγο αργότερα. Βασικά την πάτησα διότι είχα την εντύπωση ότι ο ταρίφας ασχολείτο αποκλειστικά με Εβραίους και τίποτε άλλο (μιλάμε ότι έχω διαβάσει ένα... αριστούργημά του παλιά, όπου κανονικά έκτοτε θα έπρεπε να κοιτάζω τους πάντες και τα πάντα με μισό μάτι: από το τασάκι στο τραπέζι μου που υπάρχει σαφής λόγος να έχει αυτό το σχήμα, μέχρι εσένα που είναι προφανές ότι κινείσαι από σιωνιστικούς δακτύλους και εξυπηρετείς τα σκοτεινά τους συμφέροντα, εμφανώς ιδιοτελώς... :):):) )

    Πάμε στο κείμενο τώρα.
    Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε ο Μπάγιερ, πάντως υπάρχουν πολλά αρχαία κείμενα που μιλάνε για βότανα κλπ, πράγμα απολύτως λογικό. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει μια εκπληκτική είδηση, ότι σε ένα ναυάγιο μεταξύ των αμφορέων είχαν βρεθεί και... χάπια! Όταν τους έκαναν ανάλυση διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για εκχυλίσματα βοτάνων (πολλών). Όλα αυτά μόνο παράλογα δεν είναι. Οι αρχαίοι ήταν κοντά στην φύση, μελετούσαν τη φύση και παρατηρώντας την είχαν διαπιστώσει κάποια πράγματα (κυρίως μέσω των ζώων). Έτσι κάποια στιγμή κατέληξαν ότι κάποια βότανα έχουν συγκεκριμένες ιδιότητες. ΑΠό αυτό μέχρι τον... Μπάγιερ φυσικά απέχουν μερικά αστρογαλαξιακά έτη φωτός που νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε περαιτέρω.

    Αντιθέτως όμως, είναι πανεύκολο να περάσουμε από τα χάπια στην ατομική βόμβα, η οποία προφανώς είναι χάπι σε μεγένθυση! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ τόσοι και τόσοι μιλάνε περισπούδαστα για το θέμα, κανείς δεν έχει τον Οπενχάιμερ ο οποίος ένεκα της συμβολής του στην κατασκευή της ατομικής βόμβας αυτοαπεκλήθη θάνατος και καταστροφέας των κόσμων. Απλά, επειδή το θεωρητικό υπόβαθρο είχε βασιστεί στον Αίνστάιν και επειδή το όνομα Αϊνστάιν είναι σαφώς πιο πιασάρικο από το όνομα Οπεχάιμερ, έχει επικρατήσει αυτό. Εξάλλου για σκέψου πόσο θα έχαναν σε... αξία όλα αυτά τα αίπσυλων κείμενα αν αντί του Αϊνστάιν εμπλεκόμενοι ήταν τίποτε τέτοιοι πλέμπες όπως Οπενχάιμερ, Μπορ, Φέυνμαν κλπ. Ονόματα παντελώς... άγνωστα... :)

    Και μιας και αναφέρθηκε (sic) και ο ΚαραθεοδωρήΣ (σε παρακαλώ, οι περισσότεροι τον λένε με σίγμα στο τέλος!), ουδώλως απασχολεί τους μύστες το γεγονός ότι ο Καραθεοδωρή ήταν ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ.
    Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον ο Καραθεοδωρή είχε έρθει εδώ πέρα κλπ, κλπ, κλπ και δεν με ενδιαφέρει καν να το διαπιστώσω. Πάντως η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο και να είχε γίνει, έχει λογική βάση. Και με τον Παπανικολάου έχει συμβεί, και πρόσφατα μέχρι και με τον Νανόπουλο. Το συγκεκριμένο δηλαδή δεν θα μου έκανε εντύπωση, άλλο το αν έχει σχέση με θεωρίες συνωμοσίας ή όχι.

    Απορίες δε, μου προξένησαν οι απορίες σου περί Χριστού και Ινδίας. Εδώ έχει σχεδόν αποδειχθεί ότι ο Χριστός ήταν Έλληνας (μιας και είχε το... ελληνικό όνομα Μανώλης!!!! Μη γελάς μαλάκα, το'χω διαβάσει!!!), ενώ κατά το παρελθόν είχα διαβάσει μέχρι και συζητήσεις επί συζητήσεων που διαφωνούσαν για το αν ο Χριστός είχε ή δεν είχε έρθει στην Ελλάδα! (γιανα μην έχεις απορίες, υπάρχει μια σύγχηση ανάμεσα στον Χριστό και τον Απόστολο Παύλο για τον οποιόν έχω διαβάσει κατ' επανάληψιν τη βεβαιότητα ότι ήταν ένας από τους 12 αποστόλους, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα, αυτά είναι λεπτομέρειες!).
    Βέβαια, το αμαθές και αμύητο μάτι θα θεωρήσει ότι όλα αυτά είναι άσχετα μεταξύ τους. Πλανώνται όλοι πλάνην οικτράν! Αν δεν αποτελούν κομμάτια του ΙΔΙΟΥ παζλ το μι του Λαγού, οι Εβραίοι, ο Αριστοτέλης, ο Χριστός, ο Αϊνστάιν, οι Αϊψυλον και το ταρίφας με τον Dr. K, τότε ποια είναι τα κομμάτια του παζλ; :):):)
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/11/10 14:54

    Ο Λιαντίνης δεν έχει καμιά σχέση με τις ηλιθιότητες για Ε κλπ.
    Διαβάστε την ιστοσελίδα του για να καταλάβετε!

    www.liantinis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωπ, να διορθώσω άμεσα ένα μέγα σφάλμα μου:
    Αν δεν αποτελούν κομμάτια του ΙΔΙΟΥ παζλ το μι του Λαγού, οι Εβραίοι, ο Αριστοτέλης, ο Χριστός, ο Αϊνστάιν, οι Αϊψυλον, ΟΙ ΡΩΣΟΙ και το ταρίφας με τον Dr. K, τότε ποια είναι τα κομμάτια του παζλ; :):):)
    Άπαπαπαπα.. πως το έκανα εγώ αυτό; :)

    Και συνεχίζουμε...
    Ρε'σύ, επειδή με έμπλεξες, αυτό ο Νικολαϊδης μήπως είναι ο Ντέμης;
    Λες γι'αυτό να μανουριάζουν ο Σκόκο με τον Μπλάνκο και δεν υπογράφουν; Έφυγε ο Αργεντίνος μέντορας κατόπιν εβραιοσιωνιστικών παρεμβάσεων και έχει γίνει μπάχαλο η ΑΕΚ; :):):)

    Με το μπλέξιμο του Τέσλα βέβαια με έμπλεξες ακόμη περισσότερο, μιας και πλέον καταλήγω σε μερικά καινοφανή πλην άκρως ενδιαφέροντα συμπεράσματα:
    α) Ο Γκιόλβας είχε ανακαλύψει και την κρυογονική (απλά δεν την ανέφερε ποτέ από μετριοπάθεια) οπότε δεν είχε γεννηθεί το 1920 αλλά το 1820. Σε μια τέτοια περίπτωση όλα ταιριάζουν μεταξύ τους.
    β) αν το (α) δεν ισχύει, τότε προφανώς είναι ο χαϊλάντερ, άρα η ομώνυμη ταινία είναι αληθινή ιστορία όπως και πολλές άλλες (πχ, ο Λόρενς της Αραβίας κλπ). και σε αυτό το ενδεχόμενο ταιριάζουν όλα αυτά που αντιτίθεσαι. Για περίπτωση που νομίζεις ότι δεν έχουν ξαναϋπάρξει άλλες τέτοιες περιπτώσεις, δες εδώ, όπου μεταξύ άλλων έχει και αποστομωτικό οπτικό αποδεικτικό υλικό! :):):)

    Παρεμπιπτόντως, υπάρχει και εταιρία Thyssen αλλά είναι γερμανική, οπότε προφανώς δεν εννοούσε ούτε αυτήν. :)

    Και φτάνουμε σε ένα ακόμη ωραίο σημείο που σχολιάζεις γλαφυρά! Τους Αθηναίους... Πολίτες! Καλά, δεν μου'μεινε άντερο! :):):):)
    Φυσικά και εννοώ ότι δεν μου'μεινέ άντερο με τη δική σου αμάθεια!
    Δεν γνωρίζεις βρε ντολμά ότι χωροχρονικώς τα 1000+ χρόνια ανάμεσα στην πρώση της Αθήνας και την πτώση της Κωνσταντινούπολης μπορούν να αντιστοιχήσουν σε μερικά λεπτά ή δευτερόλεπτα ταξιδιού στο Σύμπαν (ανάλογα την ταχύτητα, να επικαλεστώ εδώ την σχετική απόδειξη του Χαν Σόλο στον Πόλεμο των Άστρων Ι, η οποία ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ αποτελεί επιστημονική τεκμηρίωσι);
    γ) ενώ όλοι γνωρίζουν ότι τα έργα του Τέσλα είναι αρκούντως θαμμένα, τελικώς βρήκαμε ποιος τα πήρε και δεν τα έβγαλε ποτέ στη φόρα. Γενικότερη η τραγωδία για την επιστημονική κοινότητα.
    δ) Είναι πασίγνωστο ότι μέσα στα χαλάσματα των αθηναϊκών ναών υπήρχαν σε ψηφιακή μορφή όλες οι φιλοσοφικές πραγματείες. Επικαλούμαι δε, το αρχαιολογικό εύρημα των Πέρα Βυζοσκάμπιλων που εφερε η αρχαιολογική σκαπάνη και απαδείχθη ότι δεν ήταν άλλο από φλασάκι της εποχής χωρητικότητος 80 μέγαγιγαμπάιτ. Γνωστά πράγματα αυτά. Οπότε ως εναργώς αποδείξαμε, η ισοπέδωση της πόλης των Αθηνών και το γκρέμισμα ναών και κτηρίων, όχι μόνο από τους Βυζαντινούς αλλά και από τους ΓΟΤΘΟΥΣ και δη, επί αιώνες, συνέβαλε τα μέγιστα να μεταφερθεί στην Κωνσταντινούπολη όλη η μυστική κι απόκρυφος γνώση.
    Δεν βλέπω τίποτε το παράλογο σε αυτό.
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φτάνομεν. το λεπόν, εις τα συμπεράσματα, τα οποία (δικά μου) είναι διαφορετικά (από τα δικά σου) και δη, ως εξής:
    Οι Έλληνες κατάγονται από τον Σείριο (άλφα μεγάλου Κυνός υπενθυμίζω, εμφανής η συνομωσία ότι δεν είναι το άλφα Κενταύρου) αλλά ταυτόχρονα και από το μι του Λαγού. Λογικόν. Από κάποια άλλη χωροχρονική διασυμπαντική γειτονιά προέρχονται οι Εβραίοι (απλά όπως είπαμε μου διαφεύγει). Η φαγωμάρα με πολέμους υπήρχε από τότε.
    Εν συνεχεία αποφάσισαν αμφότεροι να έρθουν στην Γη και οι δύο, προφανώς για να καταναλώνουν λιγότερα καύσιμα (από τότε υπήρχε πρόβλημα με τα βενζινάδικα φαίνεται. Χα! Ιδού: μόλις αποδείξαμε ότι από τότε υπήρχαν βενζινάδικα άρα και αυτοκίνητα, και αστρόπλοια κλπ, κλπ). Την ίδιαν στιγμή στην Ελλάδα δημιουργείται η Ομάς Αίπσυλων (το επιβεβαιώνει και ο Πλούταρχος). Αντίστοιχα οι Εβραίοι εδημιούργησαν τους Σοφούς της Σιών.
    Φυσικά οι Έλληνες υπερείχαν από τότε,πράγμα που αποδεικνύεται από τη βύθιση της Ατλαντίδος με πυραύλους και λοιπά υπερόπλα.
    Σημείωση: παραβλέπουμε το γεγονός ότι ούτε τα υπερόπλα έχουν βρεθεί, μήτε η θέση της Ατλαντίδας ή κάποιο άλλο περαιτέρω στοιχείο. Τουναντίον το ότι δεν έχει βρεθεί τίποτε αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι αυτά υπήρξαν απλά έχουν κρυφτεί για να μην πέσουν σε κακά χέρια.
    Η παρουσία της ομάδας Αίπσυλων ήτο ανέκαθεν εμφανής. Πάντοτε παρενέβαινε για να δώσει λύσεις, εκτός απ'όταν χρειάστηκε να παρέμβει πραγματικά (πχ β' παγκόσμιο πόλεμο, εμφύλιο, χούντα, 400 χρόνια υποδούλωσης, καταστροφές από Γότθους, Σαρακηνούς κλπ, καταστροφή Θήρας και μινωϊκού πολιτισμού από την έκρηξη ηφαιστείου, πελοποννησιακό πόλεμο κλπ, κλπ). Κατά τα λοιπά, είναι πάντα εδώ, πανταχού παρούσα. Μάλιστα, οι δυνατότητές της είναι τόσο τεραστιοπαμμέγιστες, που κατάφερε να καπελώσει μέχρι και τον χριστιανισμό διαμέσου του καπελώματος που έκανε ο χριστιανισμός στον ελληνισμό. Μην ξεχνάμε, αν και μας το κρύβουν ο Χριστός ήταν κατά πάσα πιθανότητα Έλληνας (εξάλλου τα Ευαγγέλια είχαν γραφτεί στα ελληνικά, τι άλλη απόδειξη θέλουμε;). Μέσω, λοιπόν, της αναμφίβολης συνεχούς ροής του Ελληνισμού, παρά τις όποιες καταστροφές, αλλαγές θρησκειών, υποδούλώσεις κλπ, κλπ, κλπ, και με την οφθαλμοφανή πλην διακριτική βοήθεια των Ρώσων αδελφών, ο Ελληνισμός θα θριαμβεύσει ξανά και θα επανακαταλάβει τη θέση που του αξίζει εις το διεθνές στερέωμα. Απλά τα όσα θα συνεχίσουν να συμβαίνουν μέχρι τότε (πχ η διαρκής υπερχρέωση της χώρας κλπ) είναι προφανές ξεκάρφωμα για να κινούμεθα πιο άνετοι.
    Μέσα σε όλα αυτά, λοιπόν, επιστήμονες όπως ο Γκιόλβας αποτέλεσαν φάρο Γνώσης και Ανακαλύψεων, κυνηγημένος από όλα τα συμφέροντα. Άντεξε όμως και τα διαφύλαξε ως έπρεπε. Μας το μαρτυρούν, τόσο ο ταρίφας, όσο και ο Dr.K,συνεπικουρούμενοι από τις αποκαλυπτικές μαρτυρίες του συναγωνιστού Λιάκουρα με τα βιβλία των οποίων η βιβλιογραφία παραπέμπει στα υπόλοιπα βιβλία του ιδίου καθώς και στον Σίτσιν συν κανάν δυο ακόμη, οι οποίοι παρομοίως ανέκαθεν παρέπεμπαν ο ένας στον άλλον.
    Για να μην ξεφεύγουμε όμως, ως απεδείχθη, ακόμη και ο Νεύτωνας με τον Αϊνστάιν αποτελούσαν απλώς μπροστινούς της μυστικής γνώσης, μιας και η μετριοπάθεια των ημετέρων επιστημόνων δεν τους επέτρεπε να αποκαλύπτουν ότι αυτοί ήταν στην πραγματικότητα πίσω από τα πάντα.

    Ναι, νομίζω ότι καταφέραμε να ξεμπλέξουμε τον μίτο της Αριάδνης. Πλέον η ιστορία βγάζει νόημα και αποκαλύπτει τους σκοτεινούς δακτύλους.

    ΥΓ. Κάτω τα χέρια από τον Κύρο Γρανάζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ουφ... κάτι ήξερα όταν είπα ότι μας γά****ς... :):)
    Πάμε στα σχόλια τώρα.

    Σχετικά με τα ονόματα:
    Στις τηλεφωνικές διευρκρινίσεις δεν επανέρχομαι. :)
    Στα υπόλοιπα τώρα, η μαλακία είναι ότι δεν τα θυμάμαι κι εγώ καλά τα ονόματα διότι όπως σου είπα δεν έκρινα ότι θα υπήρχε μελλοντικά τέτοιο... χρυσορυχείο για να τα συγκρατούσα. Πχ, τον "εκπρόσωπο τύπου" ίσως να μην τον θυμάμαι ούτε καν φατσικά. Θα πρέπει να πετύχω το ίδιο βίδεον (είπα, ΔΕΝ σου κάνω πλάκα... :):):) ) για να σου πω ότι όντως είναι ο τάδε. Άσε που πλέον είναι τόσοι πολλοί οι εμπλεκόμενοι που έχει χαθεί η μπάλα!

    Πάμε στα πιο σοβαρά τώρα, διότι αρχίζω να νοιώθω μειονεκτικά. Οι Εβραίοι είναι από τον Σείριο; Είσαι σίγουρος γι'αυτό; Θα έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά (που ούτως ή άλλως λόγω Ηφαίστου δεν θα μου έκανε τίποτε) ότι εμείς καταγόμεθα από εκεί. Μου φαίνεται πρέπει να κάνω μερικές επαναλήψεις γιατί με έπιασες αδιάβαστο... :):):)

    Εκεί που θα διαφωνήσω πάντως είναι περί καρκίνου, ο οποίος είναι εκφυλισμός των κυττάρων, τα οποία όταν αναπαραχθούν βεβλαμμένα για κάποιον λόγο αντί να καταστρέφονται αρχίζουν να συμπεριφέρονται σαν κανονικά κύτταρα. Φυσικά και υπάρχουν φάρμακα και σήμερα (χημειοθεραπείες και λοιπά κοκτέιλ). Μην εγκλωβίζεις στην λέξη φάρμακο με την πιο γνωστή μας έννοια. Σκέψoυ το πχ ως αντιμετώπιση, αυτό εννοούσα. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι φαρμακευτικό όπως υπάρχει και για σχεδόν ο,τιδήποτε άλλο.

    Πάντως, πέραν της πλάκας τώρα για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, είναι πραγματικά τραγικό, πόσοι πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με τέτοιες πίπες, αντί να κάτσουν να ξεστραβωθούν διαβάζοντας έστω και ένα κείμενο αρχαιοελληνικής γραμματείας μπας και γίνουν κατά τι καλύτεροι. Αντ'αυτού, βασίζονται σε μυστικές τεχνολογίες, θεωρίες συνωμοσίας και αναλύσεις τρίτων (συνήθως άσχετων) και νομίζουν ότι κατέχουν Γνώση (με κεφαλαίο κιόλας).
    Ώρες, ώρες αναρωτιέμαι πόσο ηλίθιος είμαι εγώ, μιας και κάποια συγκεκριμένα βιβλία που έχω που ούτε θυμάμαι πόσες φορές έχω διαβάσει (όπως τον Τίμαιο, τα άπαντα του Ηρακλείτου, του Δημοκρίτου κ.α.) και που κάθε φορά ανακαλύπτω ή καταλαβαίνω και κάτι καινούριο που δεν είχα δει προηγουμένως. Τον Τίμαιο και τον Ηράκλειτο ιδίως, τους έχω "ξεφτιλίσει", αμφότερα τα βιβλία είναι έτοιμα να διαλυθούν. Και όμως, πάντα έχω την τάση να τα ξαναδιαβάσω.
    Και όμως, ούτε σε Αίπσυλων έχω καταλήξει ποτέ, ούτε σε διασυμπαντικές μάχες, ούτε στο ο,τιδήποτε άλλο παρεμφερές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θυμάμαι παλιά είχα μια τέτοια κουβέντα με τον βιβλιοπώλη μου και τον ρώταγα για τον Λιάκουρα. Στην ερώτησή μου, πως πάει, μου απάντησε "πουλάει σαν τρελός, δεν πάει το μυαλό σου". Και πως να μην πουλάει, όταν εκ Σαλόνικας ορμώμενος έχει ανοίξει παραρτήματα και σε άλλες πόλεις, πέραν της δράσης του στο ίντερνετ και το χαζοκούτι. Ως έχω ξαναπεί όμως, δεν φταίει ούτε αυτός, ούτε οι άλλοι προγενέστεροι. Αυτοί βρήκαν έναν νομιμότατο τρόπο να τα κονομήσουν και το έπραξαν και ειλικρινά τους βγάζω το καπέλο. Μπορεί να πουλάνε φούμαρα αλλά δεν κάνουν τίποτε το κακό.
    Αυτό όμως δεν απαντά στην απορία μου, πως γίνεται ο κόσμος να έχει γίνει τόσο ηλίθιος και να πιστεύει τέτοιες πίπες.

    Θα μου πεις βέβαια, εδώ έχει καταπιεί την μεγαλύτερη πίπα όλων, τον περιβόητο ελληνοχριστιανισμό, δεν θα κατάπινε όλα τα υπόλοιπα; Σωστό κι αυτό.

    Πάντως, θα ήθελα για τελευταίο να θίξω ένα άλλο θέμα που ανέφερερς στην αρχή και που κατ' εμέ όχι μόνο συγχέεται με τα πάντα, αλλά από πλευράς μου μόνο αρνητικό δεν θεωρώ.
    Αν και προσωπικά ουδέποτε έχαψα το παραμύθι των Αίπσυλων, κι εγώ την είχα πατήσει στο παρελθόν με τέτοια βιβλία. Πιτσιρικάς ήμουν, αμαθής ήμου, δίψα για γνώση είχα, οπότε την πάτησα όπως πολλοί. Το'χω γράψει από παλιά κιόλας, διότι είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που πίστευα κι εγώ σε τέτοιες αρλούμπες, κι αυτό επειδή πάνω στον αγώνα μου να ανακαλύψω κι εγώ τι άλλο είχαν βρει οι αρχαίοι Έλληνες, ξεκίνησα να διαβάζω φιλοσοφία δίχως να τοπάρω χαμπάρι (για την ιστορία, Δημόκριτο. Προφανείς οι λόγοι γιατί είχα ασχοληθεί πρώτα με αυτόν). Έτσι από τις ΕΛ-αρλούμπες πέρασα στο σημείο να διαβάζω θησαυρούς και κάπου εκεί άρχισα να καταλαβαίνω τι μαλακίες ήταν αυτές που διάβαζα προηγουμένως, ως επίσης και το τι πραγματικά υπήρχε και τι όχι.

    Το θέμα δεν είναι να την πατήσεις επειδή πίστεψες κάτι. Το θέμα είναι να μην μείνεις προσκολημένος. Εξάλλου ο εν λόγω αγνωστικισμός αποτελεί χαρακτηριστικό του ανθρώπου: αν πεις σε κάποιος να μην κάτσει στο παγκάκι επειδή είναι βαμμένο, θα πάει να το ελέγξει με το χέρι του αν του λες αλήθεια. Αν όμως του πεις ότι οι Έλληνες προέρχονται από τον τάδε γαλαξία ή ότι στον ουρανό υπάρχουν τόσα άστρα, θα σε πιστέψει πολύ πιο εύκολα. Κάπως έτσι λοιπόν έχουμε φτάσει στο σημείο η φόλα να πουλάει περισσότερο από την πραγματική ιστορία, και τα φούμαρα περισσότερο από την αρχαιοελληνική γραμματεία.

    Κοινώς, χαίρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάρε και μερικά ενδιαφέροντα λινκς!
    Ένα αυτό, ένα άλλο καθώς κι ένα τρίτο!
    Σ'έφτιαξα, δεν έχεις παράπονο.

    Και ξεκίνα να διαβάζεις το υλικό που σου'στειλα, θα εξεταστείς! :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Α, ξέχασα το βασικότερο όλων! Και πάρε κι 2ένα ακόμη θεμελιώδες που αυτοσυνιστάται ως ακατάλληλον δι'ανηλίκους! :):):):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ζαφοντ, νταξ την εποχή που το άκουσες εσύ ούτε ιντερνετ "υπήρχε" στην Ελλάδα και ως εκ τουτου τέτοιες θεωρίες ήταν κάπως πιο εύπεπτες.Όποτε μην κολλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βυζολάγνος Τρολλοκράτης18/11/10 18:47

    Κοίτα που η ναζιστοπούστρα έμαθε και την Encyclopedia Dramatica...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ατελειωτο respect για την υπομονη σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χα!

    Νάης τράει ρε μαδαφούκα, αλλά όπως επισήμανε και ο άδολος Αδουλεύς υπάρχει η Τίσεν (Thyssen-Krupp), οπότε το ανθ-ΕΛ-ηνικό οικοδόμημα σας καταρρέει ωσάν πύργος από Ταϊβανέζικα τραπουλόχαρτα!

    Βέβαια, θεωρητικά κάποιοι θα μπορούσαν να είχαν έρθει από κάποιο άλλο άστρο για να αποικίσουν την γη επιβαίνοντας διαστημόπλοιου που θα εκινείτο κοντά στην ταχύτητα του φωτός, με αποτέλεσμα την διαστολή του χρόνου για τους επιβάτες, ή επιβαίνοντας σε ένα πιο αργό (0,05c π.χ.) διαστημόπλοιο γενεών (generational ship), όπου το ταξίδι θα διαρκούσε πολλές γενεές.

    Όμως... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ;

    Α! Ξέχασα. Τα κρύβουν οι Οβριοί.

    Έπος.

    ΥΓ.

    Διόρθωσε αυτό το "άλλως" στο τσιτάτο μου, θα μας πάρουν με τις πέτρες! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @hades1
    * "όντως είχες δίκιο -συνελήφθην ημιμαθής! Πρώτος ήταν ο Ταρίφας και όχι ο Dr."

    Eννοειται πως ειχα δικιο! Τι διαολο, φιδια λουζουμε ή πεταλώνουμε μύγες;;

    Ευχαριστω για το λινκ!

    *Ολα τα τα αρχαια και πολλα απο τα νεα φαρμακα προερχονται απο τη φυση. Τουτο το ξερουμε. Ενεργες ουσιες, αποσταξεις, επιλεκτικες καλλιεργειες κτλ ειναι γνωστα. Οποτε μην τα φουσκωνουμε χωρις λογο :)

    *
    " Αντιθέτως όμως, είναι πανεύκολο να περάσουμε από τα χάπια στην ατομική βόμβα, η οποία προφανώς είναι χάπι σε μεγένθυση! "
    χαχαχαχαα!!!


    * Χριστός λεγόταν Μανώλης, αυτό το ξέρουμε!!


    * "Αν δεν αποτελούν κομμάτια του ΙΔΙΟΥ παζλ το μι του Λαγού, οι Εβραίοι, ο Αριστοτέλης, ο Χριστός, ο Αϊνστάιν, οι Αϊψυλον και το ταρίφας με τον Dr. K, τότε ποια είναι τα κομμάτια του παζλ; :):):)"

    χαχαχαχαχααχα!!!!
    Σε τρελες ορεξεις σε βρισκω!

    @ανώνυμος
    Σιγα ρε παιδια, δεν τον έθιξα τον άνθρωπο! Ειπα πως καποιοι τον εβαλαν ΑΦΟΥ πεθανε κτλ κτλ

    @hades2
    * "α) Ο Γκιόλβας είχε ανακαλύψει και την κρυογονική (απλά δεν την ανέφερε ποτέ από μετριοπάθεια) οπότε δεν είχε γεννηθεί το 1920 αλλά το 1820. Σε μια τέτοια περίπτωση όλα ταιριάζουν μεταξύ τους."

    Σε αυτο και στα υπολοιπα που λες επιμενω πως εχεις τρελη έμπνευση!!

    * "Παρεμπιπτόντως, υπάρχει και εταιρία Thyssen αλλά είναι γερμανική, οπότε προφανώς δεν εννοούσε ούτε αυτήν. :)"
    Aυτην εννοούσε λογικα, μιας και λέει γερμανικη tiessen (στην ορθογραφια θα τα χαλασουμε;)


    @hades 3
    Πιθανότατα ένα απο τα καλύτερα σχολια που έχω διαβάσει ποτέ!
    (ρε πηγε να μου φύγει η μασέλα απο τα γέλια!!!)!!!

    @hades4
    Περι Σειρίου δεν επιμένω διοτι και εγώ έχω σκουριάσει. Μπορεί και οι Ε να λένε πολλές φορές αλλ-αντ-αλλα-της-παρασκευης-το-γαλα για να μπερδεψουσι τους Νεφελιμ

    * "Φυσικά και υπάρχουν φάρμακα και σήμερα (χημειοθεραπείες και λοιπά κοκτέιλ)."
    Η αποτελεσματικοτητα τους ομως δεν ειναι και πολυ καλη οπως ξερεις διοτι απλουστατα ειναι δηλητηρια. Δηλητηριαζουν το σωμα και ελπιζουν ο οποιος ογκος να τα κακαρωσει πρωτος - εξ ου και οι παρενεργειες. Δεν ειναι λοιπον αυτο που λεμε φαρμακο-φαρμακο.

    Περι του "ενος φαρμακου" για τον καρκινο κτλ υπαρχει ολοκληρη μουφοειδής παραφιλολογία.

    @hades5
    *"Εξάλλου ο εν λόγω αγνωστικισμός αποτελεί χαρακτηριστικό του ανθρώπου: αν πεις σε κάποιος να μην κάτσει στο παγκάκι επειδή είναι βαμμένο, θα πάει να το ελέγξει με το χέρι του αν του λες αλήθεια. Αν όμως του πεις ότι οι Έλληνες προέρχονται από τον τάδε γαλαξία ή ότι στον ουρανό υπάρχουν τόσα άστρα, θα σε πιστέψει πολύ πιο εύκολα. Κάπως έτσι λοιπόν έχουμε φτάσει στο σημείο η φόλα να πουλάει περισσότερο από την πραγματική ιστορία, και τα φούμαρα περισσότερο από την αρχαιοελληνική γραμματεία."
    Σωστός!!!


    @hades νο x (εχασα το μετρημα!)
    Ευχαριστω δια τα λινκς. Ειναι μια βοηθεια (;) πως το μιμιδιο των Ε τελικά μεταλάσεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @oblivion
    Ετσι το ειχα δει και εγω. Αλλα τωρα με το ιντερνετ, αντι ο άλλος να ψάχνει ,απλουστατα μετατρεπεται σε κηρυκα!!

    γμτ γμτ γμτ

    @ναπο
    Γιατί και που διαβάζεις τί καταλαβαίνεις;

    @Βυζολάγνος Τρολλοκράτης
    Ναι, αλλα ακομα θελει μικρα κειμενακια με ευκολες λεξουλες!

    @free style kallithea
    Ευχαρισθω!
    +σουβλόγησον+

    @polsemannen
    Ευχαριστώ!!

    Νμζ πως πλεον .... δεν έχω μουτρα! Αν δεν βαριομουνα θα τους εστελνα mail για το αν ...γνωριζουν τον Γκιόλβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Α! μην ξεχασω:

    @hades
    "24. "Το φάρμακο του καρκίνου" θα αποτελέσει τη λύση για όλα τα κακοήθη νοσήματα.
    ΜΥΘΟΣ. Ο καρκίνος δεν είναι ένα μόνο νόσημα, αλλά πολλά, με διαφορετική αιτιολογία, παθογένεια και κλινική πορεία. Αναμενόμενο είναι και οι θεραπείες που θα προκύψουν να είναι πολλές και διαφορετικές, και όχι μια για όλες τις μορφές του καρκίνου. Κατά καιρούς εμφανίζονται ελπιδοφόρα ερευνητικά πορίσματα, που βοηθούν την επιστημονική γνώση, αλλά χρειάζεται προσοχή, σύνεση και σωστή αξιολόγηση, ώστε να μην παρέχονται ψεύτικες ελπίδες, που μετά διαψεύδονται, με αποτέλεσμα την απογοήτευση των ασθενών και των συγγενών τους.

    25. "Το φάρμακο του καρκίνου" έχει βρεθεί αλλά μεγάλα διεθνή συμφέροντα το κρύβουν και δεν το παρέχουν στον κόσμο.
    ΜΥΘΟΣ . Πρόκειται για ανυπόστατο, αβάσιμο και ατεκμηρίωτο μύθο, που συνδέεται με τη γενικότερη καχυποψία της εποχής μας απέναντι στην ιατρική επιστήμη. Είναι γεγονός ότι οι σύγχρονες κοινωνίες, εθισμένες στα μεγάλα τεχνολογικά επιτεύγματα, δεν μπορούν εύκολα να αποδεχθούν την αποτυχία! Η έρευνα προχωρά με μικρά, αλλά συνεχή βήματα, παρέχοντας θεραπεία σε ορισμένες μορφές καρκίνου, ενώ η πρόκληση παραμένει για τις υπόλοιπες μορφές."

    Από http://www.lungcancer.gr/portal/content/karkinos/oz_20071017318.php3


    A, και βεβαιως πριν παμε σε διαφορες αστικομυθικες ιστοριες περναμε μια βολτα απο το /www.skepdic.gr:

    http://www.skepdic.gr/Articles/cancer.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. mike rigo wolf18/11/10 22:00

    EYΓΕ ΠΡΟΕΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΔΗ
    Εγώ θα το πάω παραπέρα, και μπορεί να πέσω και στην παγίδα της συνωμοσιολογίας. Σας έχω ήδη πει με μύνημα στο ΦΒ ότι σας έχω κατηγοριοποιήσει σαν DEFENDERS OF REASON λόγω διαφόρων συζητήσεων με άτομα του κύκλου μου είτε ηλεκτρονικές είτε λάιβ. Σε μία τέτοια ηλεκτρονική, προσπαθώντας να αποδείξω ότι... η γη είναι στρογγυλή, με αφορμή ένα τσιτάτο που τελείωνε με το "Έσεται Ημάρ", βρήκα αυτό από εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Creation%E2%80%93evolution_controversy#Europe
    On 17 September 2007 the Committee on Culture, Science and Education of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe issued a report on the attempt by American-inspired creationists to promote creationism in European schools. It concludes "If we are not careful, creationism could become a threat to human rights which are a key concern of the Council of Europe. … The war on the theory of evolution and on its proponents most often originates in forms of religious extremism which are closely allied to extreme right-wing political movements… some advocates of creationism are out to replace democracy by theocracy."
    Όλοι αυτοί η θεοποίηση της μπουρδολογίας, φοβάμαι ότι εκεί στο τελευταίο στοχεύει. Ο Γκιόλβας δε το ξεφούρνησε, αλλά το υπονόησε.Ο Λιάκουρας το κάνει συνέχεια. Όλα τα παρόμοια βιβλία, οι ιστοσελίδες και τα DVD από εδώ το φέρνουν, από εκεί το φέρνουν, και εκεί καταλήγουν
    Στο σχέδιο του Θεού. Και στην "Μυστική Γνώση" που βρείσκετε κρυμένη σε χρηματοκιβώτια κρυμένα σε κατακόμβες κρυμένων στα... μοναστήρια. Να σας θυμίσω τα "Χάλκινα Βιβλία"; Που διηγούντε την "Κρυφή Ιστορία";Αυτές τις "αποδείξεις" μου τις είχε ξεφουρνίσει κάποια εν Θύρα 13 φίλη μέσω ΜSN και πιστεύω να τις τα κατάριψα δείχνοντας της το θρυλικό βίντεο με τον Κένταυρο. 2B CONTINUED

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. mike rigo wolf18/11/10 22:05

    Βλέπω μια πολυπλόκαμη φάμπρικα/χρυσωρυχείο, όπου η κάθε μπούρδα στηριζόμενη σε προγενέστερη μπούρδα ή και από άλλη χώρα (κυρίως ΘΗΠΑ) προσπαθεί να αποδείξη ότι οι (βάλτε ότι θέλετε) Έλληνες,Ινδοί,WASP,Εβραίοι είναι ο περιούσιος λαός ο οποίος έφτασε από κάποιο άστρο (όποιο μας βολεύει) και ο Θεος (βεβαίως βεβαίως) ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ για αυτούς και οι αποδείξεις υπάρχουν κωδικοποιημένες στην Βίβλο,το Κοράνι ή τις Βέδες ( http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Cremo ) που μπορούν να αποκωδικοποιηθούν αν συνδυαστούν με άλλα "απόκρυφα" ιερά βιβλία (που μόνο λίγοι εκλεκτοί τα έχουν διαβάσει, βλ. "Χάλκινα Βιβλία"), και για αυτό είναι εύκολο να τα προσαρμόσουμε ανάλογα με τα γεγονότα
    Όποιος καταρίπτει (πολύ εύκολα) αυτές τις "Αλήθειες", το αντεπιχείρημα είναι πανεύκολο και πάντα έτοιμο . ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ (για τους Λιακοπουλόφιλους, των Εβραίων)
    Παρένθεση. ΑΠΟ http://diagoras.wordpress.com/2010/11/08/proud_atheist_arrested/
    Από έγκυρο πληροφοριοδότη μου μαθαίνω ότι οι παλαιστινιακές αρχές ασφαλείας συνέλαβαν τις προάλλες έναν παλαιστίνιο άθεο blogger ονόματι Waleed Al-Husseini ο οποίος διατηρούσε το blog Proud Atheist όπου έγραφε κριτική εναντίον των θρησκειών, συμπεριλαμβανόμενου του Ισλάμ.Η είδηση προέρχεται από το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Palpress News Agency: εδώ στα αραβικά, και εδώ σε μετάφραση μέσω google translate. («Ο θεός να την κάνει», που λέμε, μετάφραση.)
    Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα υποφέρει αυτή τη στιγμή αυτός ο άνθρωπος και τι πρόκειται να υποφέρει ως συνέπεια αυτής της σύλληψης. Γνωρίζω πως η ποινή της αποστασίας στο ισλάμ είναι πολύ απλά θάνατος, δεν γνωρίζω αν αυτή η ποινή εφαρμόζεται στην Παλαιστίνη. Αν κανείς γνωρίζει, ας μας διαφωτίσει.Τελευταία ανάρτηση του http://proud-a.blogspot.com/ "
    Muslims often ask me why I left Islam. What strikes me is that Muslims can’t seem to understand that renouncing Islam is a choice offered to everyone and that anyone has the right to do so. They believe anyone who leaves Islam is an agent or a spy for a Western State, namely the Jewish State, and that they get paid bundles of money by the governments of these countries and their secret services. They actually don’t get that people are free to think and believe in whatever suits them."
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; Κλείνει η παρένθεση
    Και επιστρέφουμε. Δείτε την δαιμονοποίηση των επιστημόνων, που μας ψεκάζουν, μας εμβολιάζουν ( http://www.youtube.com/watch?v=bsB0JaUBPWg σχετικά με τον Κένεντυ,δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να του δείξει στατιστικές συγκριτικές με τον 3ο κόσμο που ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ;) και βεβαίως βεβαίως, μας κρύβουν την αλήθεια.BPE ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ;(ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ.ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΗΔΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. mike rigo wolf18/11/10 22:09

    Και ιδού πεπλανημένοι η αλήθεια http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/03/dr-hammer.html .Χαρακτηριστικό απόσπασμα
    "Γιατί ακριβώς είναι επικίνδυνες οι χημειοθεραπείες;
    "Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη, είναι απλά μια δηλητηρίαση με σκοπό την εξόντωση των ασθε νών. Κανένας γιατρός δεν την παίρνει για τον εαυτό του ή την οικογένεια του και κανέναν Εβραίος στον κόσμο δεν κάνει ποτέ χημειοθεραπεία".Αμ η άλλη αλήθεια;Ότι ο άνθρωπος, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώα,επειδή διαθέτει ψυχή,μπορεί να τραφεί ΜΟΝΟ με ήλιο;(ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΑΤΟ,πρέπει να το δουν όλοι όσοι έχουν τάση προς ανορεξία νερβόζα... http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/04/blog-post_8605.html )
    Ένα μικρό δείγμα. Και έτσι, έχουμε ομοιοπαθητικούς, ολιστικούς, κρυσταλοθεραπευτές και διάφορους αγύρτες να θησαυρίζουν. Και φυσικά,ερευνητές ιστορικούς σα τον Λιάκουρα
    EXEI KI A/\/\O

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. mike rigo wolf18/11/10 22:11

    Αλλά η ουσιά για μένα είναι βαθύτερη. Χθες,σε φιλικό σπίτι πριν το ματς, βλέπω παλιόφιλο που έιχαμε χαθεί.Ο τύπος έχει ανώτερη μόρφωση από μένα,και όσο τα λέγαμε μου είχε δώσει την εντύπωση "Πιστού με αμφιβολίες". Παρ' όλα αυτά ξέρω ότι κάπου κάπου ταξιδεύει 100 χλμ για να δει τον... Πνευματικό του
    Ξεκίνησε την συζήτηση,λέγοντας ότι ετοιμάζουν φόρο για τα φαστ φουντ επειδή βλάπτουν την υγεία.Θεώρησα το μέτρο σωστό,μια που αφού η διατροφή είναι παγκοσμίως η ν1 αιτία καρκίνου και αφού πληρώνεις 10% για καπνό(ν2 αιτία) και 90% φόρους,θα το θεωρούσα σωστό
    Με ρώτησε αν αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας και του υπενθύμισα το πρόβλημα του ασφαλιστικού και του ΕΣΥ.Και ακολούθησε ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ
    Οτι πατάμε σε ένα στρώμα ουρανίου,που βρείσκεται πάνω σε ένα στρώμα χρυσού,πάνω από ωκεανό πετρελαίου πάνω από φυσικό αέριο ικανά να καλύψουν ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ 250 ΧΡΟΝΙΑ
    Μετά από προσπάθεια, κατάφερα να του πω ότι αυτό είναι αδύνατο, αφού έχω ακούσει ότι τα υπάρχοντα κοιτάσματα αρκούν για 120 χρόνια,και έκανε σκόντο και είπε για πανευρωπαικές ανάγκες.
    Παραλήρημα, να ρωτάει την ομήγυρη αν είδαμε την εκπομπή (σωστά μαντέψατε) του Χαρδαβέλα, να μας λέει ότι η Λιβύη εκμεταλεύεται το κοίτασμα της Γαύδου, να μας λέει που έιναι τα κοιτάσματα (που δεν είναι έπρεπε να μας πει), να μας λέει για τρύπες καλυμένες με μπετό,για φώτο με αναβλύζον πετρέλαιο, και να αξιολογεί τον συνολικό ορυκτό πλούτο της Ελλάδας σε 800 ΤΕΤΡΑΚΙΣ ευρώ
    Και βέβαια, περί αβάπτιστου εβραίου πρωθυπουργού, σκοτεινών κέντρων και μασόνων (ΒΕΒΑΙΩΣ).Εκεί είπα να τον τσιγκλισω.Του είπα ότι αν αποδειχθεί ότι ο ΓΑΠ είναι όντως αβάπτιστος δεν θα με χάσει ποτέ από ψηφοφόρο.Και καπάκι,του λέω ότι στην Ιρλανδία ψάχνουν νομική φόρμουλα να αποβαπτιστούν.Κατέβασε το κεφάλι λέγοντας "δεν πάει καλά ο κόσμος".Λέγοντας του ότι Μασόνοι ήταν και οι Γάλλοι κ Αμερικάνοι διαφωτιστές,με ρώτησε αν πηγαίναμε καλά τότε,και του θύμισα ότι τότε αρχίσαμε να ξυπνάμε,και άλλαξε κουβέντα όταν του είπα για τους Μασόνους Πίπεν,Αλιέντε ΚΑΙ Πινοσέτ.Στην ερώτηση μου,γιατί αυτά τα ξένα κέντρα δε βάζουν χέρι στον αμύθητο ορυκτό πλούτο ερήμην μας, όπως στην Νιγηρία,απάντησε "δεν ξέρω"
    Κάπως έτσι, μας πάνε στην ομφαλοσκόπηση.Μήπως θέλουν να μας κάνουν να κοιτάμε τον ουρανό περιμένωντας ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ τον πολέμαρχο του Θεού που θα εκπληρώσει το σχέδιο Του; Και να επιστρέψουμε στην Μητέρα Εκκλησία που έχει κρυμένη την συνταγή;
    Μήπως για αυτό η δαιμονοποίηση της επιστήμης (ΟΥΚ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ ΑΔΡΟΝΙΑ), για να μην ξεσκεπστεί το νέο εκσυγχρονισμένο παραμυθάκι; Και κυρίως του Μιαρου Δαρβίνου, και του Ροτβάιλερ του, που αποδικνύει ότι δεν είμαστε παρά ένα δυνατό ζώο, που διαφέρει ελάχιστα από τον πίθηκο, και κατ επέκτασιν στέλνει θεωρείες περί αρείων φυλών και περιούσιων λαών στα σκουπίδια;Το ίδιο για την κοσμολογία, που αποδικνύει ότι το απέραντο σύμπαν δεν δίνει 10ρα και κανένας θεός δεν έχει κανένα σχέδιο.Αν το ξεχάσατε, σκρολάρεται πάνω και δείτε τι είχαν πει οι Λουθηροκαλβινισταί (και θυμηθείτε και τον Χρυσόδουλο για Ευρώπη και Ανθρώπινα Δικαιώματα)
    Στην τελική, για να το χοντρύνω λίγο, μάλλον θέλουν να μας ΞΑΝΑκάνουν σαν τους περιπλανώμενους Ιουδαίους.Δηλαδή να μην ξέρουμε να προσανατολιστούμε,και να διανυουμε 200 χλμ στην έρημο (όσο Αθήνα-Λαμία) σε 40 χρόνια τρώγοντας ΣΚΑΤΑ (κουτσουλιές πουλιών) που επειδή θα μας το έχει πει ο προφήτης-οδηγός (φίρερ) θα ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι είναι Μάνα εξ ουρανού. Αν δεν το έχουν ήδη πετύχει. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=53796

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. συγχαρητηρια συντροφοι

    καταφερατε κ φτιαξατε 4256 χιλιομετρα σεντονι που δεν διαβαζετε απο ανθρωπο

    ζουδια

    εγω μπορεσα κ διαβασα τις 2-3 πρωτες παραγραφους κ τα 2-3 πρωτα σχολια κ θα πω τα εξης

    1.ο Γκιόλβας δεν πέθανε;

    2.και φυσικα εβγαζε τρελλο γελιο ο Λιακο...τι να πρωτοθυμηθεις...
    την γοργονα; τον κενταυρο;
    τον πουτιν να κραταει πυραυλο σε εξωφυλλο βιβλιου;
    το τεραστιο συγγραμα "ο Σειριος ανετηλε και η Σφιγγα χαμογελασε";
    (θ'ανατέλλλλω),

    το τεραστιο ασμα (και βιδεοκλιπ made by liako-οχι επισημο) του Σωτηρη του Πεντελα "Σμύρνη Έφεσσο και Πολη/τις κρατουνε οι μογγολοι;"
    (βιδεοκλιπ με σκηνες απο ταινιες Τζεημς Παρις και ενδιαμεσα ασπρα γραμματα σε λευκο φοντο με διαφορα εθνικοεθνικα...το τελευταιο ηταν "Έλληνες καλό βόλι")
    (πως θα γινει να το βρουμε αυτο ρε γμτ)

    απλα τελειο...παντως τα τελευταια χρονια μας εχει ξενερωσει ο Λιακο...σοβαρεψε γιατι εγινε σταρ

    3. εγω με το φτωχο μου το μυαλο θυμαμαι οτι ορισμενα μοσχαρια τσιμπαγανε σε αυτες τις παπαριες ΠΟΛΥ μετα το 99, και μου βγαζανε τον καρκινο οταν ελεγα οτι ολοι αυτοι απλως εχουν μια κοινη συνισταμενη να ψησουν τον κοσμο οτι "οι Ελληνες ειναι κατι σπεσιαλ,και μας κυνηγανε οι άλλοι"
    (τωρα το ποιοι ειναι οι αλλοι δεν εχει κ πολυ σημασια...ποτε φταινε οι μεν ποτε οι δε αλλα "ολοι αυτοι καταβαθως ειναι εβραιοι" )

    4.Έχω ακομα καβαντζωμενο κάπου (ψαξε λίγο σπίτι),φοβερο τεύχος "Διαυλος Έψιλων" με πολυσελιδη ανακοίνωση της ΟΕΑ...απλα αριστουργημα

    ΟΕΑ=Ομας Εθνικης Αποκαταστασεως
    και αντιπαλος των "Ε" η οποια υποστηριζει οτι οι καταγωγες απο τους πλανητες ειναι αναποδα, οτι οι Ε ειναι πρακτορες του εχθρου κ κατι τετοια ωραια

    εχει κατακτισει δε την διαστρικη πτηση και πιθανον και τον καφε βιενουα με σαντιγι κ καλαμακι

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΛΕΕΙΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ;ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ!
    (κλασσικη ρητορικη του "ρευματος")

    5. ο Φουρακης μέχρι τη Χουντα ήταν κεντρωος δημοσιαγροφος. Τον μάζεψαν οι χουνταιοι κ υπάρχει σοβαρη πιθανοτητα απο το ξύλο να χάζεψε...οποτε ίσως αξιζει κ λίγη συμπαθεια...κυκλοφορει δε στα εξαρχεια κ ειναι ψιλοχαζεμενος

    6. απευθειας επαφη με "Ε" --> Κεραμυδας
    (πλειοδοτησε ο Ανεστης κ μετα ακολουθησαν κ αλλοι κ του γαμησανε τα ματια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @mike rigo wolf

    Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για τα λινκς.

    Το μονο που εχω να πω ειναι πως η βελτιωση των μεσων εδωσε βοηθεια στην σαβουρα να διαδοθει. Εννοειται δεν ειμεθα υπερ της καταργησεως του δικαιωματος καποιου να λεει τα "πιστευω" του, αλλα ομολογω ως πρεπει καποτε να μπει ενας διαχωρισμος αναμεσα στα ρημαδοπιστευω και στην πραγματικοτητα.

    @διον
    Αντε ρε προβοκάτορα (μα που να παει μπροστα το κινημα με τετοιους χαμενους!!!)!!!

    * "1.ο Γκιόλβας δεν πέθανε;"
    Ναι, αν θυμαμαι καλα το 2003. Οπως εγραψα τον ειχα ξεχασει τελειως, μέχρι που τον ανεφερε ο Αιρετικος και ειπα πλεον (ζητω η dsl!!) να το ψαξω λιγο το πραγμα. Επαναλαμβανω πως μεχρι προτινος μου ειχε μεινει η (λανθασμενη) εντυπωση ενος ικανου ερευνητη (εδω γελαμε!) ο οποιος στα γεραματα χαζεψε.

    Δεν νομιζω να ειναι ντροπη να παραδεχτω πως εκανα λαθος! Εσενα δε θυμομουν που μου εκανες απαριθμηση για υπερεπιστημονες που εκαναν χαζομαρες (το πχ του Εντισον με τα μπετα το θυμαμαι ακομα), οποτε το ειδα σαν μια ακομα τετοια περιπτωση :)

    2:
    Καλα, μας τα είχατε πρήξει τότε εσύ ο Π και ο Α με το "Έλληνες μου!!"

    Μαλάκες!



    3:
    Καλα, παπαρολογεις ασυστολα. Το ειχα αποκρυσταλλώσει το ζητημα οταν καθομανε και έγραφα το βιβλιο που ανέφερα στο ποστ. Αυτο εγινε 98-99 (οταν ημανε στα Γιαννενα).

    Η ιστοριασαν ιστορία με αρεσε και με αρεσει ακομα. Οσο να ναι βγαζει ενα γελιο. Αλλα τι να περιμένεις απο ανθρώπους που έχουν ξεκοκκαλίσει τον Λαβκραφτ;;



    Εκει που είχες δίκιο (γιεεεεε) ειναι πως την είχα πατήσει χοντρα οσον αφορα την πολιτική του πράγματος. Δεν μπορουσα να πιστεψω πως ολοι αυτοι ηταν καμουφλαρισμενοι ακροδεξιοι. Τους θεωρουσα ρομαντικους, λαλημενους κτλ...

    Ευτυχώς παντως που υπάρχουν τελικά δωδεκαθεϊστες που δεν ειναι δεξιουρες του κερατα (παρε ενα ωραιο πχ: http://ethnikoi.org/roufianoi.html, αν και ομολογώ πως ειναι μειοψηφία. Παντως πλεον αναγνωρίζονται ευκολα μιας και :
    * δεν ασχολουνται με τους Ε, το Σειριο και τα λοιπα
    * δεν μετεχουν στο ΛΑΟΣ
    * δεν μιλανε καν για ελληνοχριστιανισμο ούτε για "στρατηγικές συμμαχίες" και τέτοια


    "οι Ελληνες ειναι κατι σπεσιαλ,και μας κυνηγανε οι άλλοι"
    Αυτο ειναι μαλακια. Παντα αναφερομανε σε διαφορες νοοτροπιας σκοταδισμου - φωταδισμου (κτλ κτλ) και οπως εχεις δει και στο συνολο blog την πετρια την εχω ακομα!

    Ρατσιστης δεν θυμαμαι να ημανε ποτε ρε γιδι!

    4:
    Σε αυτο το ρημαδι αναφερομανε και στο ποστ. Μιλαμε για τρελο γελιο. Εχω να το δω κατι αιωνες (θυμαμαι το είχα στα γιαννενα τοτες και το διαβαζαμε με τον Τ (ή τον Χ, που να θυμαμαι τωρα) και μου ελεγε "ρε τι λενε αυτοι ρεεεεεε" και κατι τέτοια!)


    5:
    Η αρχική μου αίσθηση ήταν πως ο Φουρακης ήταν λαλημενος που έκανε το τοσο ->τοοοοοοοσο (οπως πχ με την λεπρα και τους Εβραιους).

    Μαλλον καταλήγω πως είδε σε ποια μεριά του ψωμιού του είχε πιο πολύ βούτυρο. Τα ίδια έκανε και ο Λιακό που τον κάνατε (:Ρ) σταρ


    6:
    Οταν ο Κεραμυδάς έγινε μόδα είχα πάψει να πολυασχολούμαι και δεν τον ξέρω. Δεν θυμαμαι να εχω διαβασει κατι δικο του, εκτος και αν κανω λαθος. Τον Γιαννουλακη θυμαμαι, ειδικα ενα βιβλιο που στο τελος του εγραφε πως "στην σεληνη μενουν οι ψυχες των πεθαμενων με τις οποιες τρεφονται οι Νεφελιμ" ή κάτι τέτοιο το οποιο και με έπεισε πως οι άνθρωποι ειναι αποστολοι θρησκείας και όχι ερευνητές ή κατι τετοιο τελοσπαντων.
    Μετα μου έφταναν τα κείμενα της ΟΕΑ που είχαμε για να βγάζω το γέλιο της εβδομάδας.

    Επιμενω ομως πως η εντυπωση μου ήταν (πριν μαθω τον Λιακοπουλο) πως η ιστορια με τις "αποκαλυψεις" είχε τελειώσει πριν το 2000 και πως ο Λιακουρας τη φουντωσε απο το μηδεν.

    Κατα τα φαινομενα εκανα λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε σεις τι σεντόνι είναι αυτό (ούτε η ιερή συνδόνη του Τορίνου να ήτανε!) δεν μπορώ να το διαβάσω. Στις πρώτες 5-6 παραγράφους σε έχασα, αφού πλέον κατάντησε παιγνιδάκι να διαλύεις έναν πύργο από τραπουλόχαρτα.

    Υγ. Άδη κάνε ένα δικό σου πόστ με τις απαντήσεις σου, θα είναι πιο εύκολο να διαβαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Trollokratikos Pyrhnas Agias Vyzoupolhs19/11/10 16:46

    Και τα αποκαλυπτήρια... Η ΝΑΠΟΥΣΤΡΑ είναι ένα ΚΛΑΣΙΚΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΛΑΟΤΙΑΝΟ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟ!

    http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=1646&sid=52598a39d61a211acc424735a80ef9f2

    Μη σε πετύχουμε πουθενά ναπουστράκι, γιατί θα γίνει του Μελιγαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. δεν ειπα οτι τα ρατσιστικα τα ελεγες εσυ,ειπα οτι τα εσπρωχναν αυτοί...τεσπα αν εχεις διαθεση κανε μια αναζητηση στον ιο και θα βρεις προτροπες πολλα χρονια πισω απο μεγαλοφασιστες πλεον (τον Βοριδη αν θυμαμαι καλα), για την κατασκευη του ολου δικτυου με σκοπο να μαζεψουν κοσμο (τους βγηκε παντως)

    ο Κεραμυδας ειναι κ αυτός παλιος παπαρας...απλως επειδη ειναι τερμα τραμπουκοφασιστας λες κ εχει ξεπηδησει απο την ταρατσα της οδου Μπουμπουλινας ενα πραμα,δεν τον πολυεμφανιζουν

    τω καιρω εκεινο, η διάδοση αυτων των παπαριων γινονταν με ελεεινες εκδοσεις που πουλαγανε σε υπαιθριους πάγκους διαφοροι πλανοδιοι...ε ο κεραμυδας ειναι απο τοτε...

    Μεγάλο σύγγραμα του, του οποιου ο τιτλος μου διαφευγει υποστηριζει οτι ειχανε παει οι Οβριοι να συρουν ενα παγοβουνο απο Βορειο/Νοτιο πολοι (δεν θυμαμαι που διαολο) πίσω στο Ισραηλ για να το εχουνε καβα γιατι δεν ειχανε νερο . ΚΑΙ ΤΟΤΕ εμφανιστηκε διαστημοπλοιο σε σχημα ΔΙΠΛΟΥ ΠΕΛΕΚΥ το οποιο οοοοοοοοοοχι δεν τους εριξε μπομπες, καταρες, λέηζερ και δεν ξερω τι αλλο, ΑΛΛΑ σταθηκε στον ουρανο και αντανακλωντας τις ακτινες του ηλιου, ελιωσε το παγοβουνο

    και κατεληγε ο μεγαλος οτι "ηταν η τελευταια φορα που επιχειρησαν κατι τετοιο οι Εβραιοι"
    (ή μήπως ηταν Φουρακης ρε γμτ)

    Σας (μας) διαφευγει το γεγονος οτι με αυτες τις παπαριες, αυτοι (απο τοτε) τα φραγκακια τους τα βγαζανε...ενω εσυ(εγω) μαλακα κανεις 3 χρονια ερευνα για να δημοσιευσεις 8 σελιδες τσαμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. και βεβαια να μην μας διαφευγει οτι τα συγκεκριμενα σιχαματα προσπαθουν να μαζεψουν κοσμο απο παντου, είτε φάτσα φόρα είτε συγκεκαλυμμενα...
    απο την μπαλα (Γαλαζια Στρατια), απο μουσικους χώρους (όποιος θυμαται το σίχαμα συντάκτη του Hammer/invader/δεν θυμαμαι... Τολη Γιοβανίτη

    καθώς και τον γνωστο καλλιτεχνη της black/industrial/ηχογραφω τις κλανιες μου/είμαι τρόμπας αλλα το παίζω ποιότητα/κοιταχτε τα πλουσια μαυρα μαλια μου και τα μπιρμπιλωτα μου ματια...Magus Wampyr Daoloth
    (ακομα θυμαμαι την αποθεωτικη βιβλιοκριτικη του στο πόνημα του Περίανδρου "Το μυστικό του κοχυλιού")


    Τα'χει πει ολα ο συντροφος Μανωλάκος:
    Μάνος Μανωλάκος: «Η εκδήλωση εμπνέει γιατί είναι όλοι εδώ παρόντες και ενωμένοι. Επειδή είμαι πραγματιστής, σε λίγο διάστημα θα 'χουμε εκλογές. Κι ο αγώνας πρέπει να δοθεί απ' όλους εμάς ενωμένους και αποφασισμένους [χειροκροτήματα]. Κι αυτό δείχνει η σημερινή παρουσία εδώ μαζί: ο Βορίδης, ο Πλεύρης, ο Χατζηπαρασκευάς [εκδότης του Στόχου], ο Σακκέτος, τα στελέχη του Καρατζαφέρη [ο ίδιος δεν είχε εμφανιστεί ακόμα]. Ολοι! Βασιλικοί, μη βασιλικοί, δεξιοί, πατριώτες, όλοι παρόντες! Και έτσι θα δώσουμε -πέρα από παρεούλες, πέρα από μαγαζάκια- τον αγώνα όλοι ενωμένοι, αποφασισμένοι, για να χτυπήσουμε τη σημερινή κακή κυβέρνηση, αλλά και την κάκιστη αντιπολίτευση του Καραμανλή και των Καραμανλήδων [χειροκροτήματα] που ετοιμάζεται να έρθει να σώσει δήθεν τον τόπο, όπως δήθεν τον έσωσαν το 1974».
    http://www.iospress.gr/ios2008/ios20080113.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εύρηκα:

    ...Την αντιγράφουμε από ένα περιοδικό του ακροδεξιού χώρου, τον "21ο αιώνα", όργανο της παρέας του φερέλπιδος έλληνα Λεπέν, του Μάκη Βορίδη.
    "Κάποτε επειδή ο κόσμος φοβόταν να πλησιάσει κόμμα ελληνοκεντρικό για να μη χαρακτηρισθεί φασίστας, σωβινιστής, κλπ, λέγαμε ότι πρέπει να δημιουργηθούν ελληνοκεντρικοί σύλλογοι, σωματεία, ομάδες με διάφορα αντικείμενα δραστηριοποίησης."...
    http://www.iospress.gr/ios1999/ios19990207a.htm

    τόσο απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Για μισό λεπτό ρε παιδιά διότι μου φαίνεται ότι ξεφεύγει αρκετά το θέμα.

    Κατ' αρχήν, η εψιλομμανία είναι πολύ προγενέστερη από τις όποιες και όσες οργανώσεις. Το αν αυτοί που έβγαζαν τα βιβλία ή όχι (ιδίως στην δεκαετία του 80) ήταν μπάμιες και μαϊντανοί επαφίεται στην κρίση του καθενός. Ως επίσης, το γεγονός ότι και αυτές οι αργανώσεις αποτελούνται από μπάμιες και μαϊντανούς, δεν σημαίνει ότι οι πρώτες μπάμιες και μαϊντανοί είναι ίδια ζαρζαβατικά με τα δεύτερα. Αν αποδεχθούμε αυτόν τον συλλογισμό αυτομάτως δεχόμαστε ότι ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι. Όπως και να'χει, από πουθενά δεν προκύπτει ότι υπήρξε αμφίδρομη σχέση με τα μετέπειτα φαινόμενα αρχαιοπληξίας διότι το επίκεντρο δεν είναι ούτε τα εν λόγω βιβλία, ούτε οι εν λόγω οργανώσεις. Το επίκεντρο είναι οι αρχαίοι Έλληνες.

    Αν μη τι άλλο δεν στέκει η υπόθεση ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ακροδεξιοί επειδή τους λυμαίνονται ακροδεξιοί ή πάσης φύσεως ντολμάδες σήμερα.

    Είναι προφανές ότι μιλάμε για δεαφορετικά "κοινωνικά" φαινόμενα τα οποία συμπτωματικά ή όχι τέμνονται σε κάποια σημεία.

    Και αντίστοιχα το παιδομάζωμα που γίνεται είναι εξίσου άσχετο, μιας και γίνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και όχι μόνο από συγκεκριμένους χώρους κατά το παλαιό πλην διαχρονικό, όποιος είναι μεταλλάς είναι αυτομάτως σατανιστής.

    Παρεμπιπτόντως, εκτός αν κατάλαβα λάθος εγώ, ο Κεραμίδας δεν εμφανίζεται/τον εμφανίζουν διότι έχει πεθάνει εδώ και κάτι χρόνια. Ομοίως και ο Γκιόλβας.

    Όσον αφορά τον Ιό τώρα.... ντάξ' ο καθένας με τα γούστα του.
    Υποθέτω ότι αν το κείμενο (το δεύτερο) είχε τίτλο "ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ" θα εξήρε τις ηγετικές τους ικανότητες με τα ακριβώς αντίθετα επιχειρήματα, δείχνοντας πόσο άξιοι μπορεί να είναι κάποιοι άνθρωποι που ακόμη και μέσα από αντίξοες συνθήκες και ενίοτε εχθρικό κλίμα καταφέρνουν να οργανωθούν με νόμιμα μέσα, κλπ, κλπ, κλπ (απαραίτητο συμπέρασμα Ιού: ...και αποδεικνύοντας πόσο άχρηστοι είναι οι Έλληνες κλπ, κλπ).
    Ντάξει, δεν θα τον μάθουμε τώρα τον Ιό, ούτε ως προς το τι πρεσβεύει, ούτε ως πως το πως γράφει.
    Κι αν μη τι άλλο δεν θα μάθουμε τώρα ότι ο Ιός είναι απλώς το άλλο εμετικό άκρο όσων συνήθως τα χώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @πανος

    Αστα, χαμός γίνεται!!!


    @διον
    Σωστα τα λινκς και ο τροπος σκεψης, ειδικα δε ανατριχιαστικα τα περι Βορίδη. Θυμήθηκα πως ένας απο τους πρωτους αναφερομενους στην Ε (με στιλ μπορει να υπαρχει, μπορει να μην υπάρχει, κουβέντα να γίνεται) ήταν ο τότε τηλεπωλητης-ξερολας-παντογνωσιολογος Βελοπουλος


    @hades
    Περι του Ιου υπερβάλεις. Η υποψία μου ειναι πως ο όποιος βοριδης δνε προέκυψε με παρθενογέννηση, βρηκε μια υπαρχουσα νοοτροπια και την συνεχισε. Η ΕΠΕΝ υπήρχε και πριν τον Βοριδη, οπως και ο φασισμος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @hades

    Ακομα και οι (μπεεεεε) χριστιανοι αρνησοεψιλονιστες (νέα λέξη!!!! γιεεεεε) το έχουν πρεφάρει σχετικά καλά το ζήτημα.

    Η όλη μυθολογια περι των Εψιλον ξεκινάει από την Ναζιστική "θρησκεία" (υπερανθρωποι, υπερβορεα(;), αρεια φυλη, εβραιοι ως υπανθρωποι και τετοια) και καταλήγει στον ακομα ζωντανο φουρακη (νμζ πως και ο Κεραμυδας ζει, ο δε Γιαννουλακης σε καποια φαση εγραψε πως οντως ο Γκιολβας το ειχε χασε, αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο) και καταληγει, μεσα απο τις αναμενομενες μιμιδιακες μεταλλάξεις στο σημερινο μπουρδολόγημα.

    Ο ομφαλιος λωρος λοιπον ειναι κατ εμε σαφως υπαρκτος.


    Πως σου φανηκε το update που προσπαθω να βαλω σε σειρα τις ημερομηνιες και τον ΓΚιολβα ;

    (χαμενος κοπος θα μου πεις, αλλα κουβεντα να γντ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ουπς!

    Λασθος!

    Πεθανε ο Κεραμυδας!

    Και κλααααμα ο στοχος!!

    http://www.stoxos.gr/2009/05/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Zaph, περί Ιού θα σου πω μόνο ένα: μην με αναγκάσεις να σου βρω σχετικά λινκ, διότι θα προκύψει σενδόνη που θα κάνει το δικό σου να μοιάζει με παράγραφο. Διάβαζα Ελευθεροτυπία από το 93 και την έκοψα πριν 2 χρόνια κι ο Ιός ήταν η πρώτη στήλη που είχα σιχαθεί μέχρι αναφυλαξίας. Άσε, γιατί έχω ασχοληθεί υπερβολικά πολύ με δαύτους. Μια φορά νομίζω ότι και στο βλόγι μου είχα γράψει κάτι σχετικό. Αν το βρω θα στο στείλω.

    Στα υπόλοιπα τώρα.
    Τι δουλειά έχει η ΕΠΕΝ με τους εψιλολλάτρες; Τι δουλειά έχουν άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι/χώροι/κλπ; Δηλαδή συγγνώμη, αλλά σα να μου λες ότι Λιάκουρας και Ηράκλειτος είναι ένα και το αυτό ακριβώς επειδή ο Ηράκλειτος προϋπήρξε ενώ ο δε Λιάκουρας τον οικειοποιείται. Άσχετα πράγματα μεταξύ τους.

    Και τι δουλειά έχουν οι ναζιστικές αντιλήψεις περί αρίας φυλής κλπ με τον μύθο της ομάδας Έψιλον, ο οποίος ξεκίνησε από το δελφικό έψιλον που υπήρχε στην μετώπη του μαντείου των Δελφών; Άρα να υποθέσω ότι το δελφικό μαντείο ήταν ο πρόδρομος του ναζισμού; Ρε θα τρελαθούμε εδώ πέρα; Στο έγραψα και στις σενδονιάδες μου (τις οποίες μάλλον είναι καλή ιδέα να επεξεργαστώ και να εμφανίσω ως πιο ευανάγνωστο κείμενο όπως είπε ο Πάνος) ότι η όλη ιστορία ξεκινάει με το σύγγραμμα του Πλούταρχου, Περί του Ει εν Δελφοίς. Απλά από το σύγγραμμα έως την εμφάνιση του μύθου μεσολαβούν 2 χιλιετίες, αλλά ας μην το κάνουμε και θέμα.

    Ξεκινήσαμε από την κατάρριψη μιας ιστορίας και έχουμε μπει σε φάση δημιουργίας μιας άλλης, καινούριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κατ'αρχάς, υπάρχει στενότατη σχέση Κόμματος 4ης Αυγούστου-ΕΠΕΝ-ΕΝΕΚ-Χρυσής Αυγής-Μαύρου Κρίνου-νεοναζισμού-εψιλονισμού-ΥΣΕΕ.

    Δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο "Μαύρο Κρίνο" και στα πίτσι-πίτσι που έχουν οι παραφυάδες του ΥΣΕΕ μαζί του. Αυτά δεν τα κρύβουν (πλέον), τα λένε ανοιχτά οι ίδιοι.

    Σε ό,τι αφορά το εν Δελφοίς Ε, μην ξεχνάς ότι και οι ορίτζιναλ Ναζί σφετερίστηκαν τη σβάστικα. Τώρα πια έχει μολυνθεί για πάντα αυτό το σύμβολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μα αυτό ακριβώς λέω: το ότι οι ναζί υιοθέτησαν τον στρεφόμενο σταυρό ΔΕΝ σημαίνει ότι οι αρχαίοι ήταν ναζιστές. Το προγενέστερο ΔΕΝ χαρακτηρίζεται από το μεταγενέστερο, είναι αδύνατον.

    ΥΣΕΕ εστί; Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών αν δεν απατώμαι;
    Και όποια η σχέση του, όπως αναφέρεις, με χρυσή αυγή κι έτσι, τι ακριβώς δείχνει; Ότι τα προ τριακονταετίας βιβλία είχαν κι αυτά σχέση με την χρυσή αυγή και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο;

    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εκ του αποτελέσματος, δηλαδή ότι ΟΝΤΩΣ πολύ μεγάλο μέρος όσων ασχολούνται με την εν λόγω θεματολογία και μυθιστορία, φέρονται να αγγίζουν ή να ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο ΔΕΝ σημαίνει ότι έτσι ξεκίνησε αυτή η ιστορία.

    Ο Χίτλερ που είχε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης την ατάκα του Μαρξ Arbeit macht frei = η δουλειά απελευθερώνει, προκειμένου να μην στασιάζουν οι Εβραίοι κρατούμενοι, ΔΕΝ σημαίνει ότι την έβαλε εκεί επειδή ο Μαρξ ήταν θεωρητικός του ναζισμού.

    Το προγενέστερο μπορεί να προσδιορίσει το μεταγενέστερο, το αντίθετο ΔΕΝ γίνεται. Και το γεγονός ότι το προγενέστερο μπορεί να εκμεταλλευθεί ποικιλλοτρόπως από διαφόρους αετονύχιδες δεν σημαίνει ότι είναι αυτό που έχει το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/12/13 20:32

      Αυτό το ανακάτεμα αριστερο-(ακρο)δεξιών στοιχείων δεν είναι πάντα αθώο...
      Από που και ως που η ατάκα περί εργασίας είναι του Μαρξ...
      http://en.wikipedia.org/wiki/Arbeit_macht_frei : "The expression comes from the title of a novel by German philologist Lorenz Diefenbach"

      Διαγραφή
  48. κανεις δεν ειπε οτι οι αρχαιοι ηταν ναζιστες...αυτο το ειπες εσυ κ το χρεωσες σε αλλους, ακριβως επειδη ειναι αυταποδεικτα γελοιο κ ευκολα το αντικρουει κανεις

    αυτο που ειπα και ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ για οποιους εχουν ασχοληθει με το ζητημα
    (εκτος κ αν πασχεις κ εσυ απτη παλιοτερη μαλακια του bro που πιστευε οτι ειναι "ρομαντικοι/χαζεμενοι/ιδεολογοι")

    ειναι οτι τα ελληνοκεντρικο-εψιλον-ΟΕΑ παπαρολογηματα εκπορευονται απο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ατομα με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ιδεολογια
    τι να κανουμε τωρα;

    ασε που τα λενε κ οι ιδιοι (βλεπε Βοριδης πιο πανω)

    Ενδεικτικο ειναι οτι ενω εκπροσωπουσαν 47 διαφορετικες φραξιες (δηθεν) και ο ενας ελεγε τον αλλο προδοτη/οργανο του σιωνισμου κλπ, μολις ανοιξε το κομμα ο καρατζαφυρερ και ειδανε οτι εχει ψωμι,τοτε συστρατευθηκαν ολοι πισω του

    φανατικοι χριστιανοι, δωδεκαθειστες, σπυριδωνες-αδωνιδες, ναζιστες, χουντικοι, εθνικοφρονες, χρυσαυγιτες, αποχωρησαντες χρυσαυγιτες που ειχαν καταγγειλει κιολας τη ΧΑ (ζαφου)...οι παντες

    δλδ μας ειχαν ζαλισει τα ουμπαλα π.χ. 50 χρονια για το Βυζαντιο που κατεστρεψε τον ελληνισμο, το σιωνιστικο κρατος, τους χριστιανους τους μεγαλους εχθρους του εθνους, τους τραγους που δηλητιριαζουν το μυαλο των νεο-ελληνων (ασχετα αν οι ακτινες απο τον Σειριο ενεργοποιουν τον ιχωρ που ρεει στο αιμα μας κ περνουμε τα πανω μας...αυτο ειναι Φουρακης νομιζω) κλπ κλπ και πηγανε και συστρατευθηκαν πισω απο ενα κομμα που ολα αυτα τα εχει σημαια...δλδ ξεκαθαρα μας δουλευεουνε

    η δικαιολογια βεβαια ηταν ευκολη :υπηρχε εθνικος κινδυνος
    (να μην δεχτουμε το μνημονιο υποθετω)

    η αληθεια ομως ειναι απλη:
    "κολιος και κολιος απο το ιδιο βαρελι" ,λεει ο λαος
    ή "θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει"

    παρομοια φαση : υπαρχουν πληροφοριες οτι μεγαλο μερος απο τους τυπους της ΝΟΠΟ ειναι πλεον οργανωμενο στους MISFTIS του γαυρου...αν το πιανεις το υπονοουμενο μεγαλε μεγαλε

    τελος : ο Κεραμυδας δεν το ηξερα οτι ψοφησε (συγκινηθηκα), αλλα και οταν ζουσε δεν τον μοστραρανε πολυ (καμμια σχεση με τα υπολοιπα καναρια Λιακο,Βελο κλπ...αμα τον ειχες ακουσει ποτε να μιλαει,καταλαβαινεις γιατι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. το αξιωμα εινα απλο ...το εχω συναντησει δε live με συζητηση με τυπο θαυμαστη-Κουρακη

    παρουσιαζονται π.χ. 20 ατομα που λεει
    "το μαυρο ειναι ασπρο ανακατεμενο με γκρι",
    ο αλλος λεει "οχι το μαυρο ειναι ασπρο ανακατεμενο με ροζ και οποιος λεει με γκρι ειναι προδοτης"
    ο τριτος λεει "ειναι προφανες οτι το μαυρο ειναι ασπρο με τυρκουαζ πινελιες και οι αλλοι που λενε αλλα ειναι βαλτοι"
    και πάει λεγοντας

    τι μενει στον (αμαθη/αθωο) τυπο που τα ακουει ολα αυτα...?
    το "μαυρο ειναι ασπρο", απλως υπαρχουν πολλες αποψεις για το με τι ειναι ανακατεμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. καπου σβηστηκε κ δεν εβγαζε νοημα οποτε διορθωνω

    το αξιωμα εινα απλο ...το εχω συναντησει δε live με συζητηση με τυπο θαυμαστη-Κουρακη

    παρουσιαζονται π.χ. 20 ατομα και λεει ο πρωτος "το μαυρο ειναι ασπρο ανακατεμενο με γκρι",
    ο δευτερος λεει "οχι το μαυρο ειναι ασπρο ανακατεμενο με ροζ και οποιος λεει με γκρι ειναι προδοτης"
    ο τριτος λεει "ειναι προφανες οτι το μαυρο ειναι ασπρο με τυρκουαζ πινελιες και οι αλλοι που λενε αλλα ειναι βαλτοι"
    και πάει λεγοντας

    τι μενει στον (αμαθη/αθωο) τυπο που τα ακουει ολα αυτα...?
    το "μαυρο ειναι ασπρο", απλως υπαρχουν πολλες αποψεις για το με τι ειναι ανακατεμενο

    δλδ αφου αυτοι γενικα διαφωνουν και κοπανιουνται (δηθεν) αλλα ΟΛΟΙ συμφωνουν σε κατι, τοτε αυτο το κατι πρεπει να ειναι προφανως αληθεια

    αυτο ειναι το συστημα, και αν προσθεσεις και την αναγκη να φτιαξεις δικο σου στρατοπεδο για να ρουφας φραγκα/πιστη απο τους πιστους της "αιρεσης" σου,
    τοτε εχεις την εικονα ολης αυτης της αηδιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. γαμωτο ,εχω χαζεψει...όπου "θαυμαστη-Κουρακη" διάβαζε "θαυμαστη-Φουράκη"...σορρυ ρε γμτ, μαλλον εχω καψει φλαντζα απτη πολυ οθονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΤΟ παράδειγμα με τους αρχαίους Έλληνες το έφερα για να δείξω κάτι πιο εύκολο, πλην ανάλογο των σημείων που σχολιάζω.
    Δεν πρόσεξα να είπα ότι το είπε κάποιος προλαλήσας και αν παρατήρησες κάτι τέτοιο θα ήθελα να μου το υποδείξεις. Ως εκ τούτου, δεν τίθεται θέμα να επεκταθώ περισσότερο επί του συγκεκριμένου.

    Όπως και να'χει, ο καθείς με τις απόψεις του. Εσύ τις δικές σου, εγώ τις δικές μου. Εγώ πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με το ζήτημα δεν είνια εκ των πραγμάτων ακροδεξιοί, παρόλο που αναγνωρίζω ότι αρκετοί εκ των ακροδεξιών ασχολούνται με το ζήτημα. Όπως αντίστοιχα (παράδειγμα είναι να μην παρεξηγηθώ) τα Φίατ είναι αυτοκίνητα αλλά τα αυτοκίνητα δεν είναι όλα Φίατ.

    Το ότι διάφοροι ακροδεξιοί κύκλοι στο πλάισιο της ΕΛ-μανίας έχουν οικειοποιηθεί τα πάντα, αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος ασχολείται με το ζήτημα αυτομάτως είναι και ακροδεξιός. Τι μανία είναι αυτή να τα τσουβαλιάζουμε όλα;

    Και πάμε στο πλέον άσχετο όλων: τι δουλειά έχει η ΝΟΠΟ η οποία ήταν του Παναθηναϊκού και που ουσιαστικά επρόκειτο για αποκύημα φαντασίας που διά της τεθλασμένης έγινε γνωστή από μερικές μπλούζες και κάτι τοίχους, με τους Misfits;;;;;; Μήπως είναι και στην original;
    Και όχι, δεν πιάνω κανένα υποννοούμενο και θα ήθελα πολύ να το διευκρινίσεις με κάθε λεπτομέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. κοιτα οσο κ να χτυπαω το κωλο μου οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη, καποιοι παντα θα λενε οτι βγαινει απο τη Δυση...γιατι ετσι...ε οκ...και ο ιος ειναι "πρακτορας των Σλαβων και του Σορος"..ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε

    τελος, για το τελευταιο για να καταλαβεις αυτο που λεω πρεπει να ξερεις την ιδεολογικη χροια καθε συνδεσμου (και των MISFITS) καθως κ να εχεις κ 5 επαφες με τον γηπεδικο κοσμο. Εγω δεν εχω καν 5 (κανα 3αρι θα ελεγα) κ μεταφερω αυτα που μαθαινω (γιαυτο μιλησα για πληροφοριες).

    π.χ. κολλητος μου καμμενος με την ΑΕΚ (διαρκειας κλπ) εχει να λεει για τοτε που προσπαθησαν τα ναζιδια να κανουν εισοδισμο και στην original αλλα τις αρπαξανε λογω γενικοτερων ιδεολογικων καταβολων/διαφορων...

    ελα απαντησε μου οτι ναι μεν καποιοι οργανωμενοι ειναι ακροδεξιοι, αλλα οποιος παει στο γηπεδο δεν ειναι ακροδεξιος...παρολο που δεν το υποστηριξα ποτε, ειναι μια ωραια ευκαιρια να το αντικρουσεις...περιμενω με αγωνια

    θα σου απαντησω με την αντιστοιχη σοβαροτητα ποσταροντας βιδεο απο την ταινια "Χουλιγκανς κατω τα χερια απο τα νιατα"
    (Κατιανα μπαλανικα γαμαει!)

    αληθεια, για πεστε μου ΕΝΑΝ τυπο που να ασχολειται με Ε-παπαριες που ΔΕΝ ειναι ακροδεξιος με λοφιο...
    (δεν εννοω τυπο που να εχει διαβασει 5 βιβλια τους,και εγω εχω διαβασει-βεεεεεεβαια-...εννοω πιο ενεργο...και μη μου πειτε τι δηλωνει...και ο καρατζαφυρερ δηλωνει δημοκρατης)

    αλλωστε μια τετοια ιδεολογια (στη ρίζα της ελιτιστικη, φοβικη και ρατσιστικη) δεν μπορει παρα να εκπορευεται και να ενστερνιζεται απο ακροδεξια ατομα...ή να στοχευει να μεταλλαξει σε τετοια...νετα σκετα

    δλδ αμα πιστευεις σε συνεχεια αιματος, γενετικη καθαροτητα (και ανωτεροτητα) κλπ κλπ τοτε πως χαρακτηριζεσαι; οικολογος εναλλακτικος;

    και να μην πιασουμε τις γερμανικες παπαριες με τη θουλη κλπ κλπ, αλλωστε και οι δικοι μας απο τα αρια ειδωλα τους τις πηρανε τις γραμμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Xαμός!!

    @hades 1
    Η τελική μου θέσις ειναι πως η νοοτροπία προϋπήρχε, το εν δελφοις Ε και τα λοιπά ήταν η επιθυμητη μετάλλαξη για να πάμε από παπάριος σε ΕΛ. Αν δεν ήταν αυτό, κάτι άλλο θα έβρισκαν.

    Εννοείται πως δεν ειναι ολοι οι ....εθνικοι (;) ακροδεξιοί, ούτε όλοι οι ακροδεξιοι ΕΛ. Αλλα τα ποσοστά και η προέλευση μερικών κανουν μπαμ απο χλμ.

    Συμφωνω με αιρετικο και διον σε αυτο

    @αιρετικός
    "Κατ'αρχάς, υπάρχει στενότατη σχέση Κόμματος 4ης Αυγούστου-ΕΠΕΝ-ΕΝΕΚ-Χρυσής Αυγής-Μαύρου Κρίνου-νεοναζισμού-εψιλονισμού-ΥΣΕΕ."

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ετσι ειναι. Η ιστορία μπορεί να ξεκινάει με τον Πλεύρη μπαμπα, μπορεί και παλιοτερα. Απ όσο ξερω το ΥΣΕΕ εχει αποστασιοποιηθει παντως (την ειχανε πατησει σε ενα συνέδριο που τους "βαλανε μαζι" με τον Πλευρη ο οποιος το εκμεταλεύτηκε και έκτοτε σκυλοβριζουσι, αν ειδες και το λινκ που εδωσα στον διον. Αν υπάρχει κάτι άλλο πες το δια να το ξέρουμε!

    @διον1
    "ειναι οτι τα ελληνοκεντρικο-εψιλον-ΟΕΑ παπαρολογηματα εκπορευονται απο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ατομα με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ιδεολογια"

    Νμζ πως ειναι ενας καλος τυφλοσουρτης. Η εθνικιστική δεξια είτε θα έχει αυτό το μοτίβο είτε το ελληνοχριστιανικο του Ελλας Ελλήνων Χριστιανών και σε κάποιο σημείο τέλειας παράνοιας θα...παραδέχεται πιθανόν και τα δύο!!

    "παρομοια φαση : υπαρχουν πληροφοριες οτι μεγαλο μερος απο τους τυπους της ΝΟΠΟ ειναι πλεον οργανωμενο στους MISFTIS του γαυρου...αν το πιανεις το υπονοουμενο μεγαλε μεγαλε"

    Αν θυμάμαι οι οργανωμένοι σύνδεσμοι ξεκινήσανε επί χούντας, σωστά;

    Το ότι πολλοί από αυτους λειτουργούσασι ως ομάδες στρατολόγησης (και λειτουργούν ακόμα έτσι πιθανώς) ειναι προφανές


    @hades2
    "Και πάμε στο πλέον άσχετο όλων: τι δουλειά έχει η ΝΟΠΟ η οποία ήταν του Παναθηναϊκού και που ουσιαστικά επρόκειτο για αποκύημα φαντασίας που διά της τεθλασμένης έγινε γνωστή από μερικές μπλούζες και κάτι τοίχους, με τους Misfits;;;;;; Μήπως είναι και στην original;"

    Noμιζω πως το διευκρίνησα εγώ!!


    @διον τελευταίο

    "αλλωστε μια τετοια ιδεολογια (στη ρίζα της ελιτιστικη, φοβικη και ρατσιστικη) δεν μπορει παρα να εκπορευεται και να ενστερνιζεται απο ακροδεξια ατομα...ή να στοχευει να μεταλλαξει σε τετοια...νετα σκετα"

    Ετσι ειναι τα πράγματα, οποτε....


    "αλλωστε και οι δικοι μας απο τα αρια ειδωλα τους τις πηρανε τις γραμμες"
    Με τις κατάλληλες ΕΛ προσθήκες/μεταλλάξεις για να πιάσουν στην εδώ πλέμπα θα πρόσθετα, κάτι το αναμενόμενο πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τέτοιου είδους μύθοι είναι συνηθισμένοι. Εντάσσονται στα αστικής μυθολογίας εφυολογήματα. Προέρχονται από άτομα που νιώθουν να απειλούνται (από την παγκοσμιοποίηση, τους μετανάστες, την οικονομική κρίση, την επαγγελματική τους ζωή, την προλεταριοποίηση -οτιδήποτε κι αν είναι αυτό) και αναζητούν στο μύθο μία ισχυρή προσωπικότητα ή φυλή για να αντλήσουν ψυχολογικά δύναμη και να τον καταστήσουν πρότυπο. Είναι γνωστές πολλές τέτοιες ιστορίες (ας θυμηθούμε τον Άγιο Παϊσιο κτλ μλκ) και όλες τους ιστορικά αναδεικνύονται σε περιόδους κοινωνικής κρίσης και έλλειψης ιδεών.

    Εξάλλου, με ανάλογο τρόπο προέκυψαν -στην αμερικανική όμως κουλτούρα- οι διάφοροι υπερήρωες πριν μεταφερθούν σε εικονογραφημένα έντυπα ένθετα εφημερίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @zaph
    Θα συμφωνήσω ότι αν δεν υπήρχε αυτό κάτι άλλο θα έβρισκαν. Κι αν δεν υπήρχε για να βρουν, κάτι θα έφτιαχναν. Όλα αυτά είναι ένα απλό υπόβαθρο και τίποτε περισσότερο. Το ότι στο όνομα των ιδεολογιών έχει χυθεί άπειρο αίμα ή έχουν διαπραχθεί χίλια δυο εγκλήματα δεν έχει να κάνει τόσο με τα σφάλματα των ιδεολογιών (που πάντοτε θα υπάρχουν) όσο με τα άρρωστα μυαλά που τις εφαρμόζουν.

    Και όπως ήδη τόνισα και εγώ, ναι, οι περισσότεροι εξαυτών ασχολούνται (και) με τέτοια θεματολογία, αλλά ως εκεί.

    Στο έτερον τώρα: ας υποθέσουμε ότι οι σύνδεσμοι οργανωμένων ξεκίνησαν επί χούντας. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
    Και το ΙΚΑ δημιουργήθηκε επί Μεταξά. Σημαίνει κάτι;
    Να στο πω αλλιώς: επί χούντας προφανώς φτιάχτηκαν πολλοί δρόμοι: να τους γκρεμίσουμε επειδή φτιάχτηκαν τότε, ή να αποδεχθούμε ότι τελικώς η χούντα έφτιαχνε δρόμους;
    Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές. Η χούντα ήταν χούντα, βασάνιζε ανθρώπους, γαμούσε κι έδερνε, ξεπούλησε την Κύπρο, αλλά μεταξύ άλλων έκανε και δρόμους. Σόου φάκιν ουάτ;
    Δηλαδή αν οι σύνδεσμοι ξεκίνησαν επί χούντας πάει να πει ότι σώνει και καλά υπάρχει κάτι μεμπτό από πίσω;
    Παρεμπιπτόντως, οι σύνδεσμοι ΔΕΝ ξεκίνησαν επί χούντας όλοι. Κάποιοι ναι, κάποιοι όχι.
    Να σου υπενθυμήσω δε, ότι και προ χούντας έπεφτε το ξύλο της αρκούδας σε χίλιους δυο αγώνες, ακόμη και σε εποχές που δεν υπήρχαν καν οργανωμένοι οπαδοί (έτσι όπως τους εννοούμε εδώ και πολλά χρόνια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @dion
    Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω προς τι όλη αυτή η απολυταρχικότητά σου.
    Λυπάμαι, αλλά μάλλον θα συνεχίσεις να χτυπιέσαι μέχρι να βγάλει ο ήλιος κι άλλα κέρατα.
    Θα σου υπενθυμήσω απλά ότι ο Σωκράτης έμεινε στην ιστορία για την φράση του ότι δεν ήξερε τίποτε, ούτε καν από που βγαίνει ο ήλιος.
    Φυσικά, το ότι δεν θα σου αλλάξω απόψεις (που δεν το επιδιώκω άλλωστε) όπως ούτε εσύ εμένα (που ενδεχομένως να επιδιώκεις), δεν σημαίνει ότι θα φύγω από το παιχνίδι της αντιπαράθεσης επιχειρημάτων.
    Και μάλιστα, θα σου αναφέρω δύο συγκεκριμένα παραδείγματα από το δικό σου γήπεδο (τα οποία υπό άλλες συνθήκες δεν θα ανέφερα ως ελαχίστου ενδιαφέροντος).

    Πρώτο: πριν 3 χρόνια είχα γνωρίσει έναν παππούλη 80φεύγα χρονών ο οποίος είχε σχεδόν για ίνδαλμα τον Λιάκουρα. Την κουβέντα μου την είχε ανοίξει εκείνος όταν βλέποντας την βιβλιοθήκη μου εντυπωσιάστηκε που ΔΕΝ είχα ούτε ένα βιβλίο του Λιάκουρα. Η χαρακτηριστική του ατάκα ήταν ότι "δεν περίμενα ποτέ πως θα μάθαινα την αλήθεια στα γεράματά μου".
    Αυτόν τον χαρακτηρίζεις ακροδεξιό, ναι ή όχι;
    Δεύτερον, όταν ήμουν πιτσιρικάς στην παρέα ήταν κι ένας μικρότερος κατά τρία χρόνια. Μάλλον ένεκα του πατέρα του (δεν το έμαθα ποτέ γιατί ξέκοψα) το παιδάκι αυτό (δευτέρα γυμνασίου τότε)εβλεπε εκπομπές του Πλεύρη και ασχολείτο με τέτοια πράγματα.
    Θα τον χαρακτήριζες κι αυτόν ακροδεξιό; Ένα παιδί;

    Και δεν έχει νόημα ν'αρχίσω να σου λέω και για άλλους που έχω γνωρίσει που τους ενδιέφερε το όλο ΕΛ-οικοδόμημα και που δεν είχαν σχέση με πολιτικές, όπως κατ' αντιστοιχίαν έχω γνωρίσει κι αλλους από την αντίθετη, κι αυτό διότι θα αμφισβητήσεις τα πάντα.

    Ξέρεις τι μου θύμησες; Το ανέκδοτο με τον φυσικό, τον αστρονόμο και τον μαθηματικό που έβλεπαν μια αγελάδα σε ένα λιβάδι.
    Ο αστρονόμος είπε "για δες, όλες οι αγελάδες είναι μαύρες"
    Ο φυσικός είπε "μπα, υπάρχουν μαύρες αγελάδες"
    και ο μαθηματικός είπε "υπάρχει τουλάχιστον μια αγελάδα της οποίας η μια πλευρά είναι μαύρη".
    Ο καθένας ανάλογα με το αντικείμενό του συμπέρανε και τα ανάλογα. Εσύ είσαι στο όλες οι αγελάδες είναι μαύρες του αστρονόμου ακριβώς επειδή (προφανώς) όλοι όσοι έχεις γνωρίσει μέχρι σήμερα ασχολούνταν και με τους ΕΛ κλπ, αλλά ήταν και ακροδεξιοί.

    Καταλήγουμε λοιπόν εύλογα στο συμπέρασμα ότι ΔΕΝ θα γίνουν όλα τα αυτοκίνητα ΦΙΑΤ. Υπάρχουν και άλλες μάρκες.

    Α, και για να μην το ξεχάσω, αν και περί οργανωμένων είπα κάτι και στον zaph πιο πάνω: θα ήθελα να μου εξηγήσεις από που έχεις συμπεράνει ότι εγώ ΔΕΝ έχω επαφές με οργανωμένους κλπ. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι οι πληροφορίες που σου έχουν μεταφέρει δεν έχουν και ιδιαίτερη επαφή με την πραγματικότητα. Είναι εμφανές ότι δεν ξέρεις καν με τι μπλουζάκια κυκλοφορούν ή τι πανό ανεβάζουν οι συνδεσμίτες ακροδεξιοί για να αναγνωρίζονται, οπότε δεν έχει νόημα να μπω σε αυτήν την κουβέντα. Ως επίσης είναι εμφανές ότι δεν κατέχεις τις κοινωνικοπολιτικές καταβολές του κάθε συνδέσμου (κάθε ομάδας), διότι αν νομίζεις ότι οι σύνδεσμοι ξεκίνησαν κατά τύχη και όπως έκατσε, είσαι γελασμένος.

    Α, και φυσικά όσον αφορά τον Ιό, δεν θυμάμαι να μίλησα πουθενά για πράκτορες των Σλαύων κλπ (διότι χρησιμοποίησες το "αν έτσι νομίζετε", πολύ περίεργη έκφραση που αρπάχτηκε από ένα παράδειγμα για δήθεν ναζί αρχαίους Έλληνες).
    Ο Ιός αυτό που κάνει επιμελώς εδώ και πολλά χρόνια είναι να ξαναγράφει την Ιστορία κατά πως γουστάρει για να την μπει στο μάτι κάποιων. Κάπου έχω ένα εκπληκτικό δισέλιδο σενδόνι του προ πολλών ετών που έκανε την υπέρτατη αβάντα στον Καρατζαφέρη. Αν το βρω, θα στο στείλω. Στο ενδιάμεσο αν θες, ψάξε να βρεις τη σχέση Λεπέν και Σοσιαλιστών στη Γαλλία. Πιθανώς να εκπλαγείς κιόλας από τα όσα ανακαλύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ρε, μπας κ εχεις αλλη κωδικοποιηση και τα μεταφραζεις αυτοματα σε κινέζικα;

    παμε παλι. ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ

    "ελα απαντησε μου οτι ναι μεν καποιοι οργανωμενοι ειναι ακροδεξιοι, αλλα οποιος παει στο γηπεδο δεν ειναι ακροδεξιος...παρολο που δεν το υποστηριξα ποτε, ειναι μια ωραια ευκαιρια να το αντικρουσεις...περιμενω με αγωνια
    (....)
    αληθεια, για πεστε μου ΕΝΑΝ τυπο που να ασχολειται με Ε-παπαριες που ΔΕΝ ειναι ακροδεξιος με λοφιο...
    (δεν εννοω τυπο που να εχει διαβασει 5 βιβλια τους,και εγω εχω διαβασει-βεεεεεεβαια-...εννοω πιο ενεργο...και μη μου πειτε τι δηλωνει...και ο καρατζαφυρερ δηλωνει δημοκρατης)"

    και τι παράδειγμα έφερες;εναν ίσως χαζεμένο γέρο κ ενα 11χρονο...συγχαρητήρια...με αποστόμωσες...ρε ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΨΗΣ;
    μήπως έχεις κ κανα φίλο με μηχανάκι;
    (απο αθάνατη ερώτηση μανώλη Καψή σε debate);
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ "ΔΥΟ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ "ΔΥΟ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝ;

    μα ποσο δύσκολο ειναι;
    πρεπει να σου κανω ενεση με ιχωρ για να μαθεις να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ τι γραφει ο αλλος ΠΡΙΝ απαντησεις και στην συνέχεια να απαντάς ΣΕ ΑΥΤΟ που λέει και όχι σε ότι άλλο σου έρχεται;

    "αντιπαραθεση επιχειρηματων" γινεται οταν ακους (διαβαζεις) τι λενε οι αλλοι κ απαντας σε αυτα...οχι οταν μετασχηματιζεις το αντιπαλο επιχειρημα σε κατι αλλο, μονο κ μονο επειδη σε αυτο μπορεις να απαντησεις (ενω στο αρχικο οχι)

    πάντως ... μικρή παρατήρηση...κοινο χαρακτηριστικο ΟΛΩΝ των δεξιώ-και-πέρα, η "αλλεργία" προς τον ιο...
    οπως λεει και η διαφημιση...τυχαιο;

    τελος...να εξηγησω κ τι εννοω με τη ΝΟΠΟ γιατι εχω την υποψία οτι δεν γίνομαι αντιληπτως (certainly)...λεω λοιπον οτι υπαρχουν πληροφοριες οτι μελη απο την ΝΟΠΟ εχουν μπει στους MISFITS...κομμάτι που λείπει: ΚΑΙ οι δυο αυτοι συνδεσμοι ειναι (ηταν) ιδεολογικα...πως να το πουμε...ολίγον δεξιοί...που είναι π.χ.ο Πατακκός, ε...λίγο δεξιότερα...

    δεν είναι βέβαια σίγουρο αλλά χρησιμέυει πολύ καλά ως παράδειγμα...

    μην ξαναρχίσεις πάλι "μα έχω έναν φίλο που είναι MISFITS και δεν είναι δεξιός"...χέστηκα...διάβασε τι ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ παραπάνω

    το χρησιμοποιησα λοιπόν αυτο ως παραδειγμα για να πω οτι οι διάφορες διαφωνίες/αντιλήψεις του χώρου δεν είναι παρά μούφες

    που πρέπει να συνδυαστούν κ με την ομολογία Βορίδη (δεν είναι περίεργο που δεν την διάβασες ποτέ,προφανώς μεταφράστηκε αυτόματα σε σουαχίλι)...και με όλα τα υπόλοιπα που λέω εγώ κ οι άλλοι πιο πάνω...τεσπα...

    (φανατικοί βάζελοι (π.χ. αντίστοιχα δωδεκαθειστες) μπαίνουν λίγα χρόνια μετα σε γάυρικο σύνδεσμο (π.χ. αντίστοιχα ΛΑΟΣ...λαικός ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ συναγερμος)
    γιατί ΑΛΛΟ ειναι αυτό που τους ενώνει ...οκ;)

    Εν κατακ(εφα)λειδι, η ενασχόληση με συγκεκριμένους τομείς προσφέρεται για νοητική ή/και σωματική προετοιμασία των αυριανών ελληνόψυχων "μαχητών"...και κάποια πράγματα βγάζουν μάτι...

    το απόλυτο ξεβράκωμα δε ΟΛΩΝ αυτών ήταν το αρχικο line-up του ΛΑΟΣ οπως ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...αλλά ήταν και σε link απο τον ιο και προφανώς τα Εψιλοκυκλογαμήδιακα σωματίδια που εκπέμπει η πανδιαξαλαξιακή ακτίνα κλανι-άσματος απο το Δ του Χαζού, το μετέτρεψαν σε γραμμική Ε'
    (η μυστική προαίωνια διαστημική γλώσσα των μπΕψιλον...)

    και οι δήθεν διαφωνίες (απο τον Σείριο, όχι, απο την Ανδρομέδα,χριστιανοί,όχι δωδκαθειστές,βάζελοι,όχι γαύροι κλπ) γίνονται για άλλους λόγους, τους οποίους ανέπτυξα παραπάνω και ΔΕΝ ξαναγράφω γιατι φοβάμαι την οργή των πρακτόρων των μπΕψιλον

    δισκλέημερ (που λέει κ ο μπρο)
    ΔΕΝ εννοώ οτι όλοι οι οργανωμένοι είναι φασίστες
    ΔΕΝ εννοώ οτι όλοι οι οπαδοί είναι φασίστες
    ΔΕΝ με νοιάζει τι επαφές έχεις...πολλοί ΠΑΣΟΚοι έχουν επαφές με το κόμμα τους,παρόλα αυτά νομίζουν οτι ο Γιώργος κάνει Σοσιαλισμό...

    ΞΑΝΑ:
    1."αλλωστε μια τετοια ιδεολογια (στη ρίζα της ελιτιστικη, φοβικη και ρατσιστικη) δεν μπορει παρα να εκπορευεται και να ενστερνιζεται απο ακροδεξια ατομα...ή να στοχευει να μεταλλαξει σε τετοια...νετα σκετα"

    2."δλδ αμα πιστευεις σε συνεχεια αιματος, γενετικη καθαροτητα (και ανωτεροτητα) κλπ κλπ τοτε πως χαρακτηριζεσαι; οικολογος εναλλακτικος;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @δειμος
    Ωραίος!

    @hades &διον
    Η μιση θολοκουλτουριαρικη μπλογκοσφαιρα σας παρακολουθει, όπως και πολλά ΕΛ πρόβατα που θα ήθελαν παρα πολυ να δουν τους....φωταδισται να σφάζονται, οποτε παρακαλώ ...κοσμιοτητα.

    Θυμηθειτε πως δεν ξερω αν ανηκομεν εις την δυσιν αλλα ειμεθα εις το ιδιον θολοκουλτουριαρικον γηπεδικον πλευρον....

    Αμα θελετε, βριστε τον napo που ειναι και μαλακας με copyright.


    @hades
    Ειπαμε να εισαι γαυρος αλλα οχι και ετσι!

    :ΡΡ Μην μου παρεξηγείσαι, αφου πιανεις που το παει ο διον!!!

    Αν δεν ξερεις πως οι μισες και βαλε ποδοσφαιρικες οργανωσεις ειναι γεματες φασισταρια του κερατα, ε δεν φταιω εγω. Ο ιδιος ο τροπος συμπεριφορας τους στις "ασκησεις" απεναντι σε αλλες οπαδους αλλων ομαδων δεν σηκωνει και καμια διαφορετική ερμηνεία.

    Και γιατι να εκπλησομεθα; Το λήμμα οπαδος σε καμια εγκυκλοπαίδεια δεν έχει μέσα το "βλ. εξυπναδα"


    Τα περι ποσοστων, μεταλλάξεων και λοιπων ειναι ελαφρως ασχετα με το ξεκινημα της ιδεολογιας/κινησης.

    πχ ο αρχικος χριστιανισμος ηταν επαναστατικος εναντια στην Ρωμη. Λες τωρα εμεις να θελουμε να την καψουμε ή να κλείνουμε ραντεβού σε κατακόμβες για ρέιβ πάρτυ; Μπηκαν μεσα ασχετοι και με τον καιρο χαλάσαν το κίνημα!!

    Καποιοι ομως ακραιοι (ή "παραδοσιακοι") παραμενουν, στο Αμερικα ιδιαίτερα. Ε, τι να κανουμε τώρα; Να κατσουμε να μετρηθούμε;


    Οσον αφορα τους γεροι και τα βρεφη, ε τι να κανουμε κανένα σύστημα δεν ειναι τέλειο. Καποιοι θα ειναι υπερ το δεον "στουρνοι" για να στρατολογηθουν πληρως. Εδω κανουν αμαν τα κωλοπαιδα να καταλαβουν πως λυνονται οι πρωτοβάθμιες εξισώσεις!!


    @διον
    Καλα ντε!!!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Το ρεκορ σχολίων στο παρον blog ειναι νμζ καμια 150αρια. Για να δουμε, αν μπορούμε να το φτάσουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Το ΥΣΕΕ δεν έχει ξεκόψει καθόλου από το φασισμό. Κατ'αρχάς, ο ίδιος ο Ρασσιάς είναι θαυμαστής Alain de Benoist, του θεωρητικού του εκμοντερνισμένου ρατσισμού-φασισμού. Δεύτερον, τα συνεργαζόμενα με το ΥΣΕΕ οπλιτικά τάγματα "Κορύβαντες", "Άρες Άναξ" και "Σπαρτιατικές Μόρες" εκπαιδεύονται σε πολεμικές τεχνικές από το νεοναζί τρομοκράτη-νυν καθηγητή έφιππης τοξοβολίας Αριστοτέλη Καλέντζη (για τους "Άρες Άναξ" μάλιστα έχω λάβει αναφορές ότι έχουν υψώσει και ναζιστική σημαία, αλλά δεν τις έχω διασταυρώσει ακόμα). Τρίτον, η Μαρία Τζάνη έχει όλο πίτσι-πίτσι με τον Πλεύρη.

    Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καμία απολύτως αποστασιοποίηση του ΥΣΕΕ από τα φασισταριά. Απλώς τους ενοχλεί ότι αποκαλύπτονται οι κακές τους παρέες και μετά κρύβουν τα σκουπίδια κάτω απ'το χαλί, διαγράφουν ολόκληρες συζητήσεις στα φόρουμ τους για να σβήσουν τα ίχνη τους και το ρίχνουν στην τρελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. καθε συνδεσμος εχει συχνά (όχι πάντα) και ενα ιδεολογικο στίγμα ρε...

    π.χ.
    original --> αναρχοκομμουνια (που θα ελεγαν κ οι αλλοι)

    navajo --> antifa

    να θυμηθουμε κ τα προσφατα με τους σερβους στην Ιταλια, τις μεταγραφες Σερβων φασιστων-οπαδών απο τους γαυροι στα ντου, την εντονη φημολογια (εως βεβαιοτητα) οτι ο Φιλοπουλος (που φαγανε τα "μανιατακια") ήταν χρυσαυγήτης, την δολοφονία μαύρου μικροπωλητη εξω απο συνδεσμο οργανωμενων του βάζελου πριν απο κάτι χρόνια κλπ κλπ

    στην ευρωπη δε που εχει παραγινει το κακο, οι συνδεσμοι κοπανιουνται ΚΑΙ επι του ιδεολογικου
    (π.χ. λιβορνεζοι εναντιον λατσιαλι)

    το point ειναι η μεταπήδηση απο τον εναν στον άλλο σύνδεσμο (αν ισχύει), και η αυτή συμπεριφορά στην άλλη περίπτωση με αρχαιολάτρες-μπΕψιλονιστές και ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. @αιρετικος &διον

    Ευχαρισθώ!!!

    Γηρασκω αει διδασκομενος!!

    Στειλτε και κανα λινκ :)))

    Α!

    αιρετικε
    "Δεύτερον, τα συνεργαζόμενα με το ΥΣΕΕ οπλιτικά (σ. z.;;;!!!??;;;) τάγματα "Κορύβαντες", "Άρες Άναξ" και "Σπαρτιατικές Μόρες""

    ;Ουτε που τα εχω ξανακουσει τουτα! Για πες για πες...


    διον

    Εχω πετυχει ουκ ολιγους οριτζιναλεους που ειναι ακροδεξιουρες του κερατα, οποτε επιφυλάσομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Λίνκια θέλεις;

    Πιάσε (και απόλαυσε και τις συζητήσεις, να δεις ρεσιτάλ υποκρισίας και μαλακίας από τους ΥΣΕΕδες):

    http://jungle-report.blogspot.com/2009/12/blog-post_02.html

    http://jungle-report.blogspot.com/2009/12/blog-post_31.html

    http://les-malakies.blogspot.com/2010/09/blog-post_07.html

    Μιλάμε για ντιπ ξεφτίλες. Κρυφοναζιστάκια...

    Α, ρίξε και μια ματιά σε προηγούμενα πόστια του "Μαύρου Κρίνου" για να δεις πόση διαφήμιση κάνουν τα νεοναζιστικά σκατά στα "οπλιτικά αγήματα" των αρχαιοκαραγκαγκά-μπιουμπίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ναι αλλα η γενικοτερη ιδεολογικη χροια ειναι μπαχαλπαναρχοαριστερη...εγω αυτόν τον Καλέντζη που τον έχω ξανακούσει;;;;;

    α ναι...ειναι αυτος που έδωσε ο Πλευρης γιατι πήγε να του φάει την αρχηγία...καταδικαστηκε δε για οπλοκατοχη-εκρηκτικα κ κατι τετοια
    (πως θα γινει να βρουμε την μπροσουρα του "η μαυρη βίβλος του Κωστα Πλεύρη";)

    παρε 2 επιμορφωτικα λινκ που βρηκα γρηγορα γρηγοα

    http://jungle-report.blogspot.com/2009/12/blog-post_02.html

    http://www.iospress.gr/ios1996/ios19960623b.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. μπαχαλοαναρχοαριστερη---πηγαινε για την original

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Και το ωραίο φίλε Ζάφοντα ξέρεις ποιο είναι; Όταν οι ΥΣΕΕδες είδαν ότι ξεβρακωθήκανε για τα πίτσι-πίτσι τους με το νεοναζί τρομοκράτη Αριστοτέλη Καλέντζη, άρχισαν να κατηγορούν (όπως θα δεις στις σχετικές συζητήσεις) το Jungle-Report ότι είναι... πράκτορες της εκκλησίας!!!!

    Για να δεις τι γκαγκά είναι οι αρχαιογκαγκά. Δε μας έφταναν οι χριστιανογκαγκά και οι φασιστογκαγκά που μιλάνε για "τσιράκια του Σόρος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων", ήρθαν και οι αρχαιομαλάκες που σκούζανε για "τσιράκια του Ιερώνυμου". Ρε δε γαμιόμαστε ν'ασπρίσουμε πια; Όλο μαλακίες αυτό το ΥΣΕΕ...

    Και πρώτα απ'όλα, ποιος τους έκανε "Ύπατους"; Έγινε καμιά ψηφοφορία; Αρχίδια. Απλά κάμποσοι εκεί μέσα έχουν σχέσεις με τη βυσματοργάνωση με τις ποδίτσες και τα σπαθάκια (τους μαλάκες τους Ελευθεροτέκτονες - άλλοι γκαγκά από εκεί) και, επειδή γουστάρουνε λιλιά και τίτλους, κοτσάρανε ένα "Ύπατο" στον τίτλο, έτσι για να νιώθουν ότι μεγάλωσαν τα πουλιά τους κατά δεκαπέντε πόντους άμα λάχει και να'ούμε.

    Ξεβρακωθήκανε πανηγυρικότατα, που μου είχανε επίσημο προσκεκλημένο στα Θερμοπύλεια 2009 τον Καλέντζη. Και τώρα σβήσανε όλο το σχετικό thread στο theasis.gr, γιατί δεν τους βόλευε... Έτσι μεγάλε, γιατί το ξεβράκωμα πονάει. Δε μπορούσανε μετά να το παίζουν "υπέρμαχοι των ελευθεριών" όσο υπήρχαν σε δικό τους φόρουμ αποδεικτικά στοιχεία ότι είναι κώλος και βρακί με τους νεοναζί.

    Σκατά στα μούτρα τους. Έτσι κι αλλιώς, ΚΑΜΙΑ θεότητα δεν υπήρξε ποτέ κι όλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. αααααααααααπ...παρε γλεντια

    "Γκεμίζοντας τον μύθο της Χρυσης Αυγης"
    του πρώην χρυσαυγουλοπρωτοπαλίκαρου Χ. Κουσουμβρή

    http://www.mediafire.com/?3u3da57cuu8n813

    το λινκ το τσιμπησα απο εδω:
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1197542

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. @zaph
    ΤΟ ότι υπάρχει αντιπαράθεση διαφορετικών επιχειρημάτων δεν σημαίνει ότι γίνεται αβάντα υπέρ των αίπσυλων κλπ. Διάλογος γίνεται, πέραν του όποιου ύφους. Αν κόψουμε και τον διάλογο τον ήπιαμε. Κι ούτε σημαίνει ο διάλογος ότι πρέπει να συμφωνήσουμε και κάπου. Στην ανάγκη, μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε. Σάμπως εμείς οι δύο δεν το'χουμε κάνει κάποιες αρκετές φορές; :)

    Στο διά ταύτα: με έχεις δει ρε ποτέ να αβαντάρω τους συνδέσμους; Κάφρους τους ανεβάζω, κάφρους τους κατεβάζω. Τι δουλειά έχουν όμως οι προσωπικές μου απόψεις περί των οργανωμένων με το θέμα που ανέκυψε εδώ πέρα; Και να στο πω αλλιώς, εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τι παίζεται με τους συνδέσμους και δεν εννοώ μόνο του γαύρου. Άσε, μην το συζητήσουμε παρεταίρω το συγκεκριμένο θέμα...

    Περί των μεταλλάξεων που αναφέρεις δεν διαφωνώ. Όντως κάποιες καταστάσεις μετακινούνται προς τα'κεί που θέλουν αυτοί που μπορούν. Ο διαχωρισμός όμως παραμένει: η θεωρία απέχει παρασάγγας από την πράξη, κάτι που ξέρεις πολύ καλά ως θεωρητικός επιστήμων -το αναφέρεις ορθά με τις διαφορικές εξισώσεις άλλωστε. Η διαφοροποίηση θεωρίας και πράξης είναι κάτι αρχαιότατο και διαχρονικό. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται ν'αρχίσω να αραδιάζω παραδείγματα επί τούτου.
    Συνεπώς γιατί να μας φαίνεται "περίεργη" η διαφοροποίηση θεωρίας και πράξης; Υπάρχουν μυριάδες παραδείγματα τα οποία από αλλού ξεκίνησαν και αλλού κατέληξαν. Δεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου επί τούτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. @dion
    Έχουμε και λέμε. Διερωτάσαι:
    "ελα απαντησε μου οτι ναι μεν καποιοι οργανωμενοι ειναι ακροδεξιοι, αλλα οποιος παει στο γηπεδο δεν ειναι ακροδεξιος...παρολο που δεν το υποστηριξα ποτε, ειναι μια ωραια ευκαιρια να το αντικρουσεις...περιμενω με αγωνια
    (....)
    αληθεια, για πεστε μου ΕΝΑΝ τυπο που να ασχολειται με Ε-παπαριες που ΔΕΝ ειναι ακροδεξιος με λοφιο...
    (δεν εννοω τυπο που να εχει διαβασει 5 βιβλια τους,και εγω εχω διαβασει-βεεεεεεβαια-...εννοω πιο ενεργο...και μη μου πειτε τι δηλωνει...και ο καρατζαφυρερ δηλωνει δημοκρατης)"

    και τι παράδειγμα έφερες;εναν ίσως χαζεμένο γέρο κ ενα 11χρονο...συγχαρητήρια...με αποστόμωσες...ρε ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΨΗΣ;
    μήπως έχεις κ κανα φίλο με μηχανάκι;
    (απο αθάνατη ερώτηση μανώλη Καψή σε debate);
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ "ΔΥΟ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ "ΔΥΟ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝ;

    μα ποσο δύσκολο ειναι;
    πρεπει να σου κανω ενεση με ιχωρ για να μαθεις να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ τι γραφει ο αλλος ΠΡΙΝ απαντησεις και στην συνέχεια να απαντάς ΣΕ ΑΥΤΟ που λέει και όχι σε ότι άλλο σου έρχεται;


    Ως προς το ένα σκέλος απάντησα με ιδιαίτερη σαφήνεια, απλά επειδή προφανώς η απάντηση δεν σου άρεσε θεώρησες ότι δεν δόθηκε ποτέ. Την υπενθυμίζω λοιπόν:
    "Είναι εμφανές ότι δεν ξέρεις καν με τι μπλουζάκια κυκλοφορούν ή τι πανό ανεβάζουν οι συνδεσμίτες ακροδεξιοί για να αναγνωρίζονται, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ."
    Κοινώς, δεν το κατέχεις το θέμα οπότε δεν ασχολούμαι περαιτέρω.

    Ως προς το δεύτερο σκέλος τώρα, είναι εμφανές ότι για να πειστείς θα έπρεπε να σου φέρω πλήρη βιογραφικά των 2 ανθρώπων που ανέφερα ως παραδείγματα, πιθανώς να στους εμφανίσω μπροστά ή και -γιατί όχι;- να κανονίσουμε και κάποια συνέντευξη.
    Επειδή κάτι τέτοιο εκτός από παράλογο θα ήταν και αδύνατο, πάμε σε μερικές διευκρινίσεις:
    α)"ο οποίος είχε σχεδόν για ίνδαλμα τον Λιάκουρα. Την κουβέντα μου την είχε ανοίξει εκείνος όταν βλέποντας την βιβλιοθήκη μου εντυπωσιάστηκε που ΔΕΝ είχα ούτε ένα βιβλίο του Λιάκουρα"
    Η πρότασις αυτή σημαίνει ότι ο παπούλης είχε αγοράσει ΗΔΗ ΟΛΑ τα βιβλία του Λιάκουρα, τον έβλεπε σχεδόν σε κάθε εκπομπή του, είχε υιοθετήσει κάθε θεωρία του περί των ΕΛ κλπ.
    β) "Μάλλον ένεκα του πατέρα του..."
    Η πρότασις αυτή σημαίνει ότι ο μικρός είχε μπει σε έναν δρόμο που κάποιος άλλος είχε χαράξει γι'αυτόν, παρόλο που ο μικρός δεν ήξερε καν τι είναι ο δρόμος ή τι πρεσβεύει. Τεχνηέντως δεν ανέφερα τη συνέχεια διότι ήμουν βέβαιος ότι θα την πέταγες, οπότε σας στην αποκαλύψω τώρα: κάποια χρόνια μετά πέτυχα τον ενήλικα πλέον "μικρό", ο οποίος ήταν υποστηριχτής του τότε κόμματος Πλεύρη και μοίραζε φυλλάδια. Μάλιστα όταν με είχε δει με αναγνώρισε ήρθε να μου δώσει με χαρά και να με εγγράψει στην... νεολαία. Κατάλαβε το λάθος του όταν παραλίγο να φύγει με τον πάκο από φυλλάδια στον κώλο. Έκτοτε, όσες φορές με είδε δεν μου ξαναμίλησε. Η πορεία του προφανώς τον μετέτρεψε σε ακροδεξιό και με όνομα και με χάρη, αυτό που κάνει τη διαφορά όμως είναι ότι ήταν δημιούργημα κάποιου άλλου και όχι των δικών του απόψεων για κάποια θέματα.
    γ) Επιπρόσθετη διευκρινιστική διευκρίνιση: ακόμη κι αν αρχίσω να σου αναφέρω και άλλους τέτοιους που έχω γνωρίσει κατά καιρούς, κάτι θα βρεις που θα βρωμάει, ακριβώς όπως ο ένας ήταν χαζεμένος γέρος κι ο άλλος ένας απλός 11χρονος. Κατάλαβες λοιπόν γιατί δεν βγαίνουμε πουθενά; Διότι εκ προοιμίου ό,τι κι αν σου αναφέρω θα μου το καταρρίψεις με... ενέσεις από ίχωρ, κινεζικές κωδικοποιήσεις, συσχετισμούς ΝΟΠΟ και Misfits, χαζεμένους γέρους κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανακεφαλαίωση λοιπόν: δικαίωμά σου να ισχυρίζεσαι πως όποιος ασχολείται με ΕΛ-κοσμοθεωρίες είναι και ακροδεξιός. Δικαίωμά μου να υποστηρίζω το αντίθετο, ότι δηλαδή η εξίσωση είναι μονής επαγωγής και όχι διπλής. Προφανώς έχουμε διαφορετικές πορείες και έχουμε μιλήσει με διαφορετικούς ανθρώπους. Συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε.
    Κι όσον αφορα αυτό που λες ότι "οι διάφορες διαφωνίες/αντιλήψεις του χώρου δεν είναι παρά μούφες" δεν με βρίσκει αντίθετο και είναι κάτι που κατ' επανάληψιν έχω σχολιάσει (και εδώ μέσα) διά του παραδείγματος των δύο όψεων του ιδίου νομίσματος. Πέραν αυτού όμως πάντα θα υπάρχουν υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί δρόμοι πραγμάτωσης των όποιων ιδεολογιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 1. για τους συνδεσμους απαντησα,απλως μαλλον δεν το καταλαβες (ή μεταφραστηκε κ αυτο αυτοματα σε γκαμπονεζικα)

    2. ακου μανωλη καψη, ειναι απλο...σαν να βγαζεις το μηδεν και βαζεις το δυο...λοιπον...επαναλαμβάνω:

    "αληθεια, για πεστε μου ΕΝΑΝ τυπο που να ασχολειται με Ε-παπαριες που ΔΕΝ ειναι ακροδεξιος με λοφιο...
    (δεν εννοω τυπο που να εχει διαβασει 5 βιβλια τους,και εγω εχω διαβασει-βεεεεεεβαια-...εννοω πιο ενεργο...και μη μου πειτε τι δηλωνει...και ο καρατζαφυρερ δηλωνει δημοκρατης)"

    τι δεν καταλαβες απο το
    "ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ 5 ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ (...)ΕΝΝΟΩ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟ"

    και το εγραψα κ δευτερη φορα...και το εκανες και copy τρομαρα σου...τελικα ο ΜΚ ειναι μαλλον ιδιοφυια μπροστα σου

    το "ΕΝΕΡΓΟΣ" δεν σημαινει "ειμαι 11 χρονων κ ο φασιστομπαμπας μου μου δινει κ διαβαζω φασιστοβιβλια",όυτε "ειμαι 480 χρονων κ τωρα στα γεραματα με τα 3 εγκεφαλικα κυταρα που μου εχουν μεινει, καβλωνω με Λιακο",
    ουτε καν "με λενε zaph και στα νιατα μου ευρισκα χαριτωμενο τον Δαυλο, το ΤΜ, και τους Ε",
    ουτε "με λενε dion, εχω διαβασει 157 (λεμε τωρα) βιβλια Κεραμυδα-Φουρακη και λοιπων, εχω δει 400 εκπομπες ΛΙΑΚΟ, εχω διαβασει τις καταγγελιες εκκλησιαστικων για το ΓΚΑΝΖΟΥΦ επι χουντας, και μολις χτες διαβασα βιβλιο χρυσαυγιτη"

    το διαβασμα ειναι ΠΑΘΗΤΙΚΗ δραστηριοτητα...ελεος πια...δλδ εγω θα ειμαι ΕΝΕΡΓΟΣ οικολογος, αμα διαβασω βιβλια για την ανακυκλωση;...
    μηπως θα ειμαι κ ενεργος μπετατζης αμα διαβαζω βιβλια για το μπετον;
    ενεργος κιθαριστας ή ντράμμερ (Γιοκαρινης) αμα διαβαζω βιβλια για την κιθαρα και τα ντραμς;
    ρε τι εχω παθει

    δεν "βγαινουμε λοιπον πουθενα", απλά γιατι είσαι μάπας (ή τον παριστάνεις)

    "δικαίωμά σου να ισχυρίζεσαι πως όποιος ασχολείται με ΕΛ-κοσμοθεωρίες είναι και ακροδεξιός."
    δεν ισχυριζομαι αυτο, αλλα βαριεμαι να στο ξανμανααξηγησω γιατι ειτε δεν μπορεις ειτε (μαλλον) δεν θελεις να το καταλαβεις

    (επιγραμματικα)ισχυριζομαι ΞΑΝΑΜΑΝΑ:
    "1.μια τετοια ιδεολογια (στη ρίζα της ελιτιστικη, φοβικη και ρατσιστικη) δεν μπορει παρα να εκπορευεται και να ενστερνιζεται απο ακροδεξια ατομα...ή να στοχευει να μεταλλαξει σε τετοια...νετα σκετα"

    και η ιστορια που χρησιμοποιησες ως αντιπαραδειγμα στην κατα φαντασιαν (σου) θέση μου, απλά επιβεβαιώνει την πραγματικη θέση μου

    για ολα τα υπολοιπα φυσικα τουμπεκι (παλι)

    επειδη ειμαι στα σκαρια να αναπτυξω μια θεωρια που θα ντροπιασει ολες τις μπΕψιλονιστικες θεωριες, και βασιζεται στο απλο και πανθομολογουμενο αξιωμα οτι οι Γαυροι ειναι οντα κατωτερης νοημοσυνης (με ελαχιστες εξαιρεσεις τις οποιες θα αποδωσω στον κοιμισμενο μη-γαυρικο γενετικο κωδικα τους), μπορεις να με πληροφορησεις τι ομαδα υποστηριζεις;

    @μπρο
    στο ιδιο γηπεδο με τετοια ζουδια εγω ΔΕΝ ειμαι...χιλιες φορες προτιμω ανθρωπους που απεχω περισσοτερο πολιτικα αλλα τουλαχιστον μπορουμε να μιλησουμε σαν ανθρωποι, γιατι αμα ειναι να εξηγεις 17 ωρες "ποιο δυο απο τα δυο δυο", ε γαμησε με

    τελος, οποιος εχει ορεξη ας διαβασει κ το "πονημα" του Κουσουμβρη για να δει πως οι δηθεν διαφωνιες κ καταγελλιες μεταξυ ατομων του χωρου (κ μετα συνεργασιες κ μετα παλι καταγγελιες κ.ο.κ.), το συνεχες ανακατωμα των παντων (ΧΟ, 12θεο, ναζι,χουντα, πατριδα, γερμανια,ελλαδα, επανασταση, παρακρατος κλπ κλπ) μπερδευε τους "τιμιους" εθνικιστες τραμπουκους σαν τον συγγραφεα

    α επειδη ολο το ξεχναω,μπραβο στον αιρετικο που το εχει πιασει... αλλα (προσωπικη αποψη) ας μην πολυτρελαινομαστε με τα πολλα κ βαρυγδουπα ονοματα ομαδων...ειναι παλια κ κλασσικη τακτικη μικρων σχηματισμων για να φαινονται μεγαλυτεροι...

    και thanx giα το ΥΣΕΕ, δεν ειχα ασχοληθει ποτε γιατι εδω κ χρονια βλεπω τετοιους κ φτύνω αλλα χρησιμο ειναι να εχεις κανα 2 πληροφοριες γιατι ενίοτε πετυχαινεις εναν Μανώλη Καψή που πρέπει να του τα εξηγεις όλα με λεπτομερειες (κ που παλι βεβαια στα @@ του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. @αιρετικος 1

    Tα θυμαμαι αυτα!

    Δεν ειχα διαβασει ομως ολα τα σχολια....

    Τα περιπου 300 + τα λινκς δειχνουν αυτο που λες, αλλα με μια παραμετρο που θιγει κυριως ο omadeon. Κατα τα φαινομενα ο (συμπαθεστατος κατα τα αλλα) Ρασσια επεσε στην λουμπα των ...μεσσιων που τοσο αντιπαθει και φτιαχνει θρησκεια. Εκει αρκει το "ελατε οπως ειστε" και φερτε και τπτα για το ...παγκαρι. Αν οι δωδεκαθεϊστες-δωδεκαθεϊστες διωξουν το κομπλεξικο φασσισταριο πιθανον να μεινουν πολύ μονοι....:(


    Παντως ακομα τα διαβαζω. Υπολογιζω σε 2-3 μερες να εχω ξεμπερδέψει!

    @διον

    Για το jr (που εινια και φιλαρακια) οπως ειπα κ στον αιρετικο τα ξερω και τα ξανακοιταζω. Ο ιος στο θεμα τοτε ειχε τσουβαλιασει αδικα, αν και ειχε δικιο στο οτι πολλες "περιεργες" συναναστροφες μαζευονται. Εφαγε μηνυσαρα αλλα δεν ξερω τι εγινε μετα.


    @αιρετικος 2
    "Έτσι κι αλλιώς, ΚΑΜΙΑ θεότητα δεν υπήρξε ποτέ κι όλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς."
    χαχαχαχαχαχα!!

    Σωστος!

    @hades1
    οκ!

    @hades 2 αλλα και διον
    Αλλα λογια να αγαπιομαστε.

    Δυιλεζετε τον κωνωπα και τσακωνεστε αδικως αφου αμφοτεροι συμφωνειτε πως
    * αι ομαδαι αρχαιολατρων ειναι τιγκα στο φασισταριο
    * αυτο δεν σημαινει πως ολοι οι αρχαιολατραι ειναι. ουτε κια θα μπορουσε αλλωστε. που να τους γνωρισουμε ολους;

    (ΑΛΛΑ μερικα πραγματα κανουν μπαμ. Οταν απο το ΔΑΥΛΟ πας στο ΥΣΕΕ, μετα στην εφιππη τοξοβολια, ενδιαμεσα στον μαυρο πωστολενε, εχεις ειδωλα γνωστους διεθνως φασιστες, η ρητορικη σου δεν εχει απαλλαγει απο ρατσιστικα προτυπα και συμπαθεις τα χρυσα αυγα εεεεεεε τι κάνει νιάου νιάου;

    Δυστυχως για τας θεσας μας η όλη ιστορία στο jr και το ...θεοκρατικο ξεσπασμα των 12θεϊστων εκει το επιβεβαιώνει παρόλο που μερικοι εκει μεσα προσπαθουν(;) να συμμαζέψουν τα ασσυμάζευτα)

    Νμζ πως σε αυτο συμφωνειτε αμφοτεροι και τζαμπα πατε να μου γεμισετε το ποστ με σπαμαρισματα. Ετσι δεν θα φτάσουμε ποτε το ρεκορ σχολιων διοτι θα βαρεθούμε σύντομα!

    * Α, hades. Τελικα τεινω πως όντως οποιος ασχολειται με ΕΛ (ή / και ΕΛΕΛΧΡ) είναι ή ακροδεξιος ή μαλάκας ή και τα δύο. Όταν μπαίνει μέσα η μεταφυσική το μυαλο πάει βόλτα. Οι αρχαιοι έλληνες έχουν τόση σχεση με τους ΕΛ όσο η τσουτσου με την βυσσινάδα.


    @διον
    Παρακαλω κοσμιοτητα. Ευχαρισθω. Εχετε τα δικαια σας, αλλα και ο αλλος δεν εχει πιτυριδα. Κολλαμε σε μαλακιες και δουλευομαστε τζαμπα.


    Στην διαθεση σας αργοτεροτερα διοτι εχουμε και δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ok as ginoyme xrisimoi

    απλως για να δειξω ποσα προσωπα μπορει να εχει το φιδι...

    ο μαυρος κρινος ειναι κίνηση (χωρις να το εχω ψαξει κ πολυ) που πλασαρει μια εθνικιστικη-αναρχικη-αριστερη πλατφορμα
    (μονο τον mr zonk δεν εχει)
    προσπαθωντας (κυριως) να προσεγγισει μαχητικα στοιχεια απο τον μπαχαλο-αναρχικο χωρο και πιτσιρικαδες που τα έχουν "με το συστημα" (γενικώς) αλλα τους απωθει και η σβαστικα (ε σιγα σιγα θα τους στρωσουν)...

    στην πραγματικοτητα ειναι ναζιδια του κερατα βεβαια...ξερω ξερω, ο Hades εχει ενα μπατζανακι που ειναι στον μαυρο κρινο αλλα δεν ειναι ναζι...μη το πεις,το ειπα μονος μου...

    στα πρωτα κουκου που εκανε ο Μαυρος Κρινος και τον ειχα πετυχει λιγο, πλασαρε ενα τετοιο προφιλ (δεν ειμαστε φασιστες,ειμαστε αναρχοαριστεροι που ξερουμε ομως που ειναι ο εχθρος κ δεν καθοδηγουμαστε απο τους αλλους αναρχοαριστερους που ειναι βαλτοι-πρακτορες κλπ κλπ)...

    παντως κ στο βιβλιο που δινω πιο πανω (του Χ.Κ.) ο προδομενος τραμπουκος-συγγραφεας καταληγει στην ιδια πάνω κατω γραμμη
    (ισως να μην ειναι ασχετα το ενα απο το αλλο...συνεντευξη δε στον Μαυρο Κρινο εχει δωσει και ο Καλεντζης...άσχετο αλλα σχετικα με τον Καλεντζη...δεν ειχα ξαναδει ΜΟΥΛΑΡΙ να ιππεύει)

    ενδιαφερον αρθρακι
    http://www.terminal119.gr/show.php?id=332


    ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΧ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ 450 ΒΙΒΛΙΑ/ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ (κάποιος μαλάκας θα βρεθει να τα σκασει) Κ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ αλά μπΕψιλονιστάς...πόσο νόημα έχει να ψάξεις εκει μέσα αν "υπαρχουν ρομαντικοι ιδεολόγοι,παρασυρμένοι κλπ κλπ"?

    δλδ τι κόλλημα είναι αυτό σώνει κ καλα να κολυμπάς στα σκατά γιατι "μπορεί να εχει πέσει μέσα κ κανα τάληρο"...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. χμμμμ

    πιθανοτατα κανενα.

    Το ζητημα ειναι πως δυστυχως υπαρχουν τελικα πολλοι ρομαντικοι και τετοια οι οποιοι ....απλα παρασυρονται κατα το μοτιβο "για να το λενε ετσι ολοι οι αλλοι ετσι θα ειναι " διοτι ολοι τουτοι κανουν συνηθως αλλαξοκωλιες και αλληλοαναφορες για να φαινονται πολλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. O "Μαύρος Κρίνος" (και μαζί του τα οπλιτικά αγήματα που ήδη ανέφερα) εντάσσεται στο παρακλάδι εκείνο του νεοναζισμού που ονομάζεται "Στρασσερισμός" (strasserism) κι πήρε το όνομά της από τον Gregor Strasser, εσωκομματικό αντίπαλο του Χίτλερ, τον οποίον ο τελευταίος ξέκανε κατά τη "Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών".

    Ο στρασσερισμός ανήκει σε ένα σύνολο βίαιων εθνικιστικών κινημάτων που ονομάζεται "Τρίτη Θέση (Third Position)" και αποτελούν μετεξέλιξη των κλασικών φασιστικών κινημάτων, με ανάμιξη όμως στοιχείων και όρων της Αριστεράς. Η καθαυτό Αριστερά - τουλάχιστον στην ΕΛ-λάδα - κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου όλα αυτά τα χρόνια κι έτσι δεν πήρε είδηση τις εξελίξεις, οπότε αρκετοί από τους πιο ευαίσθητους πατριωτικά (ή διακατεχόμενους από ρατσιστικά στερεότυπα, π.χ. αντισημιτικά) ή/και οι πιο χριστιανογκαγκά (π.χ. Ζουρλάρις) κατέληξαν να ρεσαλτάρουν και να λένε μπούρδες που δεν διαφέρουν πολύ από ιδέες του εθνικοσυνδικαλισμού (national syndicalism) ή του εθνικομπολσεβικισμού (national bolshevism).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. @heretic
    ναι αλλα ο μαυροκρινικος οδηγητής καλεντζης (οπως ειπε στην Σεμινα στο made in greece) θεωρει τον Χιτελρ προφήτη του κόσμου και ερωτικο προσωπο
    (τι ειπε ρε το ατομο)
    http://www.youtube.com/watch?v=dLMD0EukpBs

    οποτε προφανως εμπιπτουν και αυτες οι δήθεν διαφοροποιησεις/διαφωνιες σε αυτα που ελεγα παραπανω

    @ζαφ
    αυτος ειναι ο σκοπος της προπαγανδας μπρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Όντως, πιο λογικό θα ήταν ο Καλέντζης (που σε αρχαιογκαγκά φόρουμ γράφει - και τον έχουν και περι πολλού - ως "Εφιπποτοξότης") να είναι στην καθαυτό χιτλερική οργάνωση, τη "Χρυσή Αυγή". Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό, γιατί έχει λένε πολύ κακές σχέσεις με το Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τον φύρερ της.

    Οπότε, πού να στραφεί για να τον κάνουν αρχηγό; Στο "Μαύρο Κρίνο" και στα σκατοφόρουμ της σχολής ΗΜΜΥ του ΕΜΠ.

    Τώρα, για το ότι ο Καλέντζης θεωρεί τον Χίτλερ ερωτικό πρόσωπο, αυτή είναι μια δήλωση που πολλοί παρεξηγούν. Η αλήθεια είναι ότι ο Καλέντζης δεν είναι ομοφυλόφιλος, αλλά απλά λατρεύει τον Χίτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. @αιρετικος

    not gay!!!
    Γαμάτοοοοοο!!!

    Α, τελικα θα συμφωνήσω με αυτό το ποστο του Κλειτορα, στο παρατηρησιακο τουλαχιστον μερος διοτι τα προσωπικα των δωδδεκαθεϊστων, επικουρειων, γκαγκα και μή δεν τα γνωρίζω:

    http://kleitor.blogspot.com/2008/11/2.html


    A, μηπως ο Καλ. ειναι πολύ άρειος για τον αρχηγό της χ.α.;;;

    χαχαχαχαχαχαχα!


    @διον
    ναι ρε συ. Η απαντηση ομως στην προπαγανδα δεν μπορει να ειναι ουτε η αντιπροπαγανδιστικη προπαγανδα, ουτε οι αφορισμοι αλλά η πληροφορηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ναι ε;
    κοιτα ΔΕΝ ειναι θέμα πληροφορησης...οποτε το εχω κανει εχω φαει τα μουτρα μου γιατι ο αλλος που πιστευει στον ιχωρ που ενεργοποιειται απο τον Σειρια...ΘΕΛΕΙ κ το πιστευει...κανείς δεν ειναι ΤΟΣΟ μαλάκας...

    κ αμα φας τα νιατα σου να του αποδειξεις οτι ο Φουράκης π.χ. είναι μαλάκας,θα βρει τον Λιακό...του τρως τον ΛΙΑΚΟ, θα βρει τον Ρασσιά...του καταρίπτεις τον Ρασιά θα βρεί τον καλέντζη κ.ο.κ.

    γιατι;
    γιατι ΘΕΛΕΙ!
    ΘΕΛΕΙ κάποιον να του πει οτι φταίνει οι άλλοι, οι σκοτεινοι συνομώτες
    ΘΕΛΕΙ κάποιον να του πει οτι αυτος είναι κατι ανωτερω ΕΞΟΡΙΣΜΟΥ (κ απο γεννησιμιού του)

    σιγά μη κάνω εγώ αυτή τη δουλειά...μόνο με κράξιμο μπας κ καταλάβει τι μαλάκας είναι (κ να το φχαριστηθω κ εγώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. και εσύ λοιπόν τώρα βρήκες άλλον all ancient greek hero...the CLIT !!

    ας πιάσουμε λοιπον την τελευταία συμπάθεια, τον ΚΛΕΙΤΩΡ τώρα
    (τον οποίο δεν ξέρω και βαριέμαι να μάθω αλλά πάτησα το λίνκ)

    οκ,λοιπόν, τα φασιστοειδη που λεει ο ΚΛΕΙΤΩΡ...μπηκαν στο ρευμα,λεει, κ το γαμησαν...μάιστα...και ποιοι ΗΤΑΝ λοιπον οι εκπρόσωποι του ρεύματος πριν τα φασιστοειδή;...

    "συνάντηση μεταξύ πολλών και διαφόρων ανθρώπων, πολυποίκιλων πολιτικών προελεύσεων, που είχαν ως κοινό σημείο αναφοράς και επικοινωνίας δύο πράγματα" λέει ο ΚΛΕΙΤΩΡ(ιδας;)

    μάιστα...ήταν λοιπόν πολλοί και διάφοροι...ο τάδε κ ο δείνα...ανώνυμοι...

    ποιοι ρε φίλε; τι έκανε αυτο το μυστηριώδες "ρεύμα"; τι δραστηριότητες είχε, τι εξέδιδε...τι στο διάολο κάνανε (κάνατε), πριν μπουν οι άλλοι κ τα γαμήσουν όλα;
    δλδ πως είχανε (είχατε) συγκροτήσει "ρεύμα" (μη χέσω); με τι χαρακτηριστικά; τι εκπροσώπους και τι απόψεις;

    δλδ πως για κάθε αριστερή υποψία φράξιας ξέρουμε τι και πως (και κατεβάζει πλατφόρμα η Κολοντάι κλπ κλπ)...;;;;;;;;;

    πες λοιπον φίλτατε Clitor (τον τίλο του Clit Commander τον έχει καπαρώσει ο Jay) για να δουμε αν κ κατα ποσο ήταν ή μη φασιστοειδή...

    δλδ πως α)ξέρουμε οτι υπήρχε "ρεύμα" β)ξέρουμε οτι ΔΕΝ ήταν φασιστοειδές του κερατά...

    ΜΗΠΩΣ επειδή ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΑ δεν μας αρέσει σαν ιδέα γιατι κάποια στιγμή το φάγαμε κ εμείς κ άρα αν απο την αρχή ήταν φασιστοειδή αυτό σημαίνει οτι κάποια στιγμή μας πιάσανε κότσους τα ναζίδια;

    ή ΜΗΠΩΣ επειδή προσπαθείς να ανοίξεις κ εσύ το δικό σου μικρομάγαζο κ να μαζέψεις τους δυσαρεστημένους που τους πέφτει βαρία η σβάστικα;

    (για να σε κοιτάξουμε λίγο καλύτερα...
    http://kleitor.blogspot.com/2010/10/i.html
    α μάλιστα...ωραία!)

    ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ και φτάνουν τα μακροβουτια στα σκατα προς αναζήτηση χαμένων κερμάτων...

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. βρηκα ψωμι...οποιος εχει χρονο για σκοτωμα και ορεξη για απιστευτα γελια

    ντα νταν ντα νταν...

    "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ - Επίσημο ιστολόγιο Ο.Ε.Α.
    Αληθή Γεωστρατηγική & Αστροστρατηγική "
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

    αμα εχεις ορεξη αδερφε σου προτεινω το επομενο τοπικ να εχει να κανει με αυτα τα καναρια...οι οποιοι ειναι κ οι πιο αστειοι απο ολους εδω που τα λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. τυχαια αποσπασματα
    (οτι κ να πιασεις το ιδιο γελιο βγαζει)

    λιγα λογια για την οργανωση:
    Ο.Ε.Α.: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΙ-ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΠΑΓΟ. ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΦΥΡΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΡΑΙΧ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΝΤΙ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΠΒΕΡ ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) Η ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΙΝΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΝΕΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΜΕΙΖΕΡ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ (καταφερε να φτιαξει ενα blog που ειναι και τσαμπα,κ να εχει επικοινωνια στο tolis3000gtpower@yahoo.gr και) ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ – ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ – ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΚΛΠ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΕΜΜΕΣΑ Η’ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ: ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΣΤΡΑΤΟ ΚΛΠ. ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1975
    (μα τι συμπτωση)
    Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΛΕΞΗ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012, ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 13500 ΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ» ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ-ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ-ΨΕΥΔΟΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΕΤ phone home:
    ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ Η Ο.Ε.Α. ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ «NETRINO – NASER» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟ-ΑΡΧΑΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ:

    «ΣΆΜΑ ΤΈΕ (...)",
    Η ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ:
    «ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ».

    και παει λεγοντας...
    "Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΑΟ, ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΜΗ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗ ΚΟΡΕΑΤΩΝ ΤΟ 2012."

    "ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΙΣΧΡΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ 1967-1973 ΗΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ."

    " ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ HOLSTEIN GLUCKSBURG ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» - «SEATO» ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Θ.Ι.Μ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΟΠΩΣ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΖΑΝΗ Ή ΖΑΝΑ, ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΙΔΕ ΓΕΝΟΣ «ΖΑΝΑ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΡΧΗΓΟΥ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ), Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΨΕΥΔΟΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ – ΥΠΟΓΡΑΦΕΑΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ Ή ΦΟΥΡΙΕ, ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ», ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ «ΠΑΣΟΚ» ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,
    (...)
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ – ΙΕΡΕΩΝ – ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ «ΟΝΤΟΣ» (ΑΓΓΛΙΣΤΙ: «THE BEING»), ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» ΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ CHRISTIANSEN HOLSTEIN GLUCKSBURG ΤΗΣ ΔΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ, ΤΟΝ ΕΧΟΝΤΑ ΤΟ «ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΑΝ – 666», ΛΟΓΩ ΔΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ – ΣΑΤΑΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. @διον

    Ρε κεκαυμενε ασε maw me την οεα! Τα γραπτα της προκαλουν...πονοκεφαλο!!!



    Τωρα δεν ειδα (οχι οτι το πολυδιαβασα) τι σε πειραξε στο κειμενο του clit (χιχιχι).

    Το ξερουμε πως υπαρχουν μασωνικες στοες (δηλ μαλλον υπηρχαν) και ηταν κατα κανονα "παλιμπαιδιζοντες μεγαλοι". Επισης κατα κανονα ηταν διαφωτιστες. Δεν περιγραφει καμια σκοτεινη συνομωσια ο άνθρωπος!

    Α, βρηκα πιθανον την δρακονιανή πηγή:

    http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke#Key_ideas


    To "ρευμα" που λεει ρε ποντιε δεν ειναι τπτ αλλο απο εσενα και μενα. Και μεις ασχοληθηκαμε με αρχαιους και τετοια. Ε, το καναν και μερικοι παλιοτερα απο μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. οταν μπηκαν (βλέπε:δημιούργησαν)οι ακροδεξιοι στο "ρευμα" εσυ ησουν αγεννητος (κ εγώ προφανώς)

    δες π.χ. περιπτωση Πουλιανού...Πλεύρη...κλπ κλπ

    και πες οτι ήμασταν παλιότεροι, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΥΜΑ γιατι απλώς διαβάζαμε τα ήδη έτοιμα ...

    αυτοι που τα έγραφαν (και τελοσπαντων δραστηριοποιουνταν ΕΝΕΡΓΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ & ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ...

    (δλδ έχω διαβάσει κ αρκετό πρωταθλητή στο γνωστό γαύρικο καφενείο...
    είμαι εγώ γαύρικο ρεύμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    που μπορώ κιόλας να βγώ κ να παρουσιαστώ παραπονούμενος επειδή ο "Γαυρος" (η εφημερίδα) μου το έχει μολύνει;;;;;;;)

    ή έχεις γράψει κανα μπΕψιλονιστικό/αρχαιολατρικό σύγγραμα κ μου διαφεύγει...;
    γιατι εγώ ΔΕΝ έχω

    τελικά κ λίγο που ασχολείσαι με τέτοια, πέφτεις με τη μια στον παραλογισμό

    και ΔΕΝ κατάλαβα,γιατί, τι έχει η ΟΕΑ;
    άμα οι μπΕψιλον τα έχουν με τους εβραίους, αυτοί τα έχουν με τους εβραίους ΚΑΙ τους κινέζους
    αμα οι μπΕψιλον ειναι απο τον Σείριο, αυτοί είναι απο την Ανδρομέδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. και γι ανα το ξεκαθαρίσω κ σε εσένα και στον κλειτωρίδα και στον hades κ σε όλους

    ΔΕΝ μπηκαν μεσα οι φασίστες κ σας γαμησαν την ωραια ρομαντικη κλπ κλπ φάση που γουστάρατε μικροί...

    η ωραία ρομαντική φάση ηταν ΕΞ ΑΡΧΗΣ φασιστικό κατασκεύασμα με συγκεκριμένο στόχο κ εσείς το φάγατε

    δεν πήδηξαν οι φασίστες στο τρένο σας, εσείς πηδήξατε στο δικό τους

    και ευτυχώς σας έκοψε κ κατεβήκατε

    τόσο απλά

    μπορεί να πονάει,δεχτείτε το κ ξεκολλάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. @διον

    Ουφφφφφ
    Βαρεθηκα

    Καθομαστε και λεμε τα ιδια και τα ιδια ....

    * Ναι το ειπαμε οι ΕΛ εχουν φασιστικες ριζες που πανε πολυ πισω. Αμαν.

    * Ναι το ειπαμε πως δεν ειναι ολοι οι ....αρχαιολατρες (;) φασιστες. Τα ειπαμε αυτα.

    * Τωρα τι πα να αποδειξεις; Πως αμα διαβασω επικουρο θα ειμαι αρχαιογκαγκα που λεει και ο αιρετικος; Δεν νμζ

    * Η μηπως πως οποιος μου πει πως διαβαζει επικουρο θα ειναι γκαγκα ο ιδιος;

    * Αφου ρε χμν τον τυφλοσουρτη εσυ τον εδωσες. Κοιτα τον κιολας. Ευκολο ειναι να ξεχωρισεις πραγματα. Πχ
    α) αν αρχισουν να μιλανε για dna κτλ
    β) αν εχουνε μεσα τακλαμακαν, σιν, τσιν, οβριους και τετοια εσπεριδοειδη
    γ) αμα ξαφνικα θυμουνται πως η δημοκρατια "κυνηγα τους αριστους" (αισχιστο βιβλιο του πλευρη, παραλλαγμενο αποσπασμα του οποιου διαβασε και ο μαλαξ Λαζο)

    δ) και κυριως αν ειναι στρατοκαβλοι του κερατα

    ε δεν θελει και πολυ. Παραπερα, ας χαλαρωσουμε.

    Α, ακομα δεν καταλαβα τι σε πειραξε στο κειμενο του κλειτ. Το διαβασες αραγες;

    Τωρα τα περι τρενου ειναι απλα χαζομαρες. τρενα υπαρχουν πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Eνδιαφεροντα αρθρα

    * Το ατοπο της αναβιωσης , η ελλ. θρησκεια, οι Παπούα και αλλα...

    http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=235

    *" Υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων ορθοδόξων και δωδεκαθεϊστών σε πλείστα θέματα (απόσυρση βιβλίου Ιστορίας ΣΤ΄ Δημοτικού, ονομασία Π.Γ.Δ.Μ., κ.λπ.). Το Κόμμα της Ορθοδοξίας αντλεί σημαντική μερίδα των δωδεκαθεϊστικών ψήφων. Χρώμα στα ράσα έχουν αλλάξει μόνον οι δωδεκαθεϊστές και όνομα θεού, στον οποίο ανάβουν το καντήλι. Η σκέψη τους παραμένει βαθιά χριστιανική. "

    http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=537

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ζωγραφιζω εικονα (και αφηνω την πολιτικη πλευρα στην ακρη):
    σκέψου ολοι αυτοι οι τυποι αντι να ασχολουνται κ να λενε γελοιοτητες περι της ιστοριας και της φιλοσοφιας, λέγανε περι της φυσικης και ειχαμε 8000 βιβλια blog site περιοδια κλπ κλπ
    για τα ελληνομόρια (χμμμ ενδιαφερουσα λεξη), την θεωρία του αιθέρα που είναι σωστή (Πλεύρης), το τετραπλο σπιν που κανουν τα ηλεκτρονια κ σχηματιζουν ενα αντιστροφο Ε κλπ κλπ

    τι θα ελεγες;

    ναι μωρε,δεν ειναι ολοι μαλακες,εχουν παρασυρθει,αμα θελουμε να δουμε ποιοι ειναι μαλακες να ψαξουμε το αξιωμα ταδε, και διαβαστε μαθηται μου φυσική απο τον Β-ΛΙΑΚΟ γιατι δεν τρεχει και τπτ κ να εξετασουμε καθε περιπτωση ξεχωριστα κ να ενας που δεν πιστευει στα ελληνομορια αλλα στα κρητικομορια-αυτος μπορει να ειναι οκ και δεν ξερω τι αλλο;

    για σκεψου το λιγο και σκεψου κ να γαμιοντουσαν στα λεφτα με τις αηδιες και εσυ να ησουν ωρομισθιος με 7

    ΤΩΡΑ που ειπες για Παπουα, θυμαμαι οτι καποια στιγμη το ΤΜ κ λοιπα μαλακοπεριοδικα,
    πηγαν να λανσαρουν τους θαυματουργους θεραπευτες που κανουν εγχειριση με τα χερια απο τη φυλη ΤΑΔΕ -δεν θυμαμαι- χωρις να αφηνουν πληγη
    (προφανως αμα επιανε μετα απο λιγο θα βλεπαμε κ τα σχετικα "ιατρεια")...αλλα βγηκε ενα βιδεο που εδειχνε τη μουφα κ γελασε κ το παρδαλο κατσικι
    (βεβαια καποτε διαβασα οτι οι μαυρουκοι το κανουν κι ΞΕΡΟΥΝ οτι ειναι μουφα...συμβολικα...αλλα τα δικα μας τα ζωα το πουλαγανε σαν θαυματουργο)

    αρα πιο κατω κ απο τους Παπουα

    και πιο πριν βεβαια ειχαμε την θαυματουργη πλακετα ΤΕΣΛΑ δια πασαν νοσον και πασα μαλακια κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. @διον
    Ρε παπαρα που ειπα εγω αυτα;

    Ειπα εγω πως υπαρχει εστω και ενα ιχνος αληθειας εκει μεσα;;;;;

    Πρρρρρρ

    Παρε εδω ...προχωρημενη κοσμολογια να τραβας τα βυζια σου!!!
    http://ethnikoi.org/seirios.jpg

    (οι εγχειρησεις χωρις νυστερι ειχαν πολυ πλακα. Εδω βεβαιως τις μαθαμε με 500 χρονια καθυστερηση μετα την απομυθοποιηση τους απο τους ....τουρανομογγολους αλλα τι να κανεις. Οταν εμεις βαραγαμε μαλακια, αυτοι ειχαν καβλοσπυρα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Μία παρατήρηση περί Καραθεοδωρή, μιας και στα υπόλοιπα έχει γίνει μπάχαλο. Απλή αναφορά χωρίς να γνωρίζω την αλήθεια του γεγονότος: Καθηγητής μου στο Πανεπιστήμιο (Μαθηματικός) με σπουδές στη Γερμανία (μεγάλος σχετικά στην ηλικία) μας έλεγε για τον Καραθεοδωρή πως όταν επί Βενιζέλου ήρθε στην Ελλάδα για να αναδιοργανώσει το Πανεπιστήμιο Αθηνών, οι φοιτητές τον κορόιδευαν για τα σπαστά Ελληνικά του (κατά τη διάρκεια των διαλέξεων) και πως γενικότερα δεν τον σήκωσε ιδιαίτερα το κλίμα και αποφάσισε ο ίδιος να γυρίσει στη Γερμανία.
    Πάντως το σίγουρο (αν διαβάσει κανείς τη βιογραφία του) είναι πως δεν έφυγε μόνο επειδή βρήκε καλή θέση στο Μόναχο. Σίγουρα, πολλές δύσκολες καταστάσεις που βρήκε εδώ τον έδιωξαν (πολύ πιθανόν και πολιτικές πλην όλων των άλλων που πάει το μυαλό μου).
    Επαναλαμβάνω, την παραπάνω πληροφορία τη μεταφέρω όπως την άκουσα χωρίς να μπορώ να την επιβεβαιώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. I do note it και το δεχομαι επι της αρχης. Λογικο μου ακουγεται....αλλα όχι πως εφυγε και πηγε στα γκραβαρα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Εννοείται ρε συ, αφού το άτομο ήδη τότε είχε παγκόσμια φήμη..

    Δηλαδή εσύ αν αποφασίσεις να φυγεις από Ελλάδα, επειδή δεν σε σηκώνει το κλίμα, θα πας στη Ζιμπάμπουε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. @slarti
    Μην το γελάς! Εδώ που φτάσαμε η Ζιμπάμπουε είναι μια κάποια προοδος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμος3/12/10 19:22

    Οι τυποι ειναι εντελως ξεφτιλες παρουσιαζουν ενα σκουπιδι για κατι το σπουδαιο.
    Αυτο που μου αρεσει πανω απο ολα ειναι οτι επικαλουνται την υπογραφη του Αιντσαιν για να προσδωσουν κυρος στον γκιολβα, ενω απο την αλλη τον βριζουν οτι ηταν ασχετος και τα εκλεψε απο τον Καραθεωδωρη. Μιλαμε οι τυποι δεν παιζονται, απο την μια τον βριζουν απο την αλλη τον επικαλουνται ως αυθεντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ήθελα να ρωτήσω... -αν ξέρετε φυσικά-αν το μηχάνημα αφαίρεσης καρκίνου από το τσιγάρο κάνει δουλειά και σε καπνό. Με ενδιαφέρει πολυ.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. @πετρουλα
    Χιουμορακι χιουμορακι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ανώνυμος23/12/11 15:18

    που ειναι το Αρτεμις που χρησιμοποιειτε εδω και αιωνες? εχεις το αντιστοιχο αμερικανικο να το δουμε? και απο ποιον και ποτε ανακαλυφθηκε το αρτεμις που υπαρχει εδω και αιωνες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ποιο αμερικάνικο;

    http://nationalpride.wordpress.com/2010/03/24/to-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%C2%AB%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83-30%C2%BB/

    "To “ARTEMIS – 30″ παρουσιασθηκε την δεκαετία του ’80 από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ως καύχημα της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας , ενώ ακόμη και σήμερα εξειδικευμένα έντυπα το αξιολογούν ως ένα από τα πλέον αποτελεσματικά όπλα. Η κατασκευή του διασφαλίζει θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και επιτυγχάνει την υποκατάσταση εισαγωγών όπλων."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/14 23:41

      Και καλα για αλλο αρτεμις λεει ο παππους!

      Διαγραφή
  101. Ανώνυμος24/4/12 18:04

    BUSTED my Ass!!!!

    Το οτι βγαλανε τον Γκιολβα στην εκπομπη της Πανια για να τον γελοιοποιήσουν, δεν έτυχε ΠΕΤΥΧΕ! Και τώρα όλοι εσεις βρισκετε έδαφος για να τον κραζετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ανώνυμος4/10/12 21:29

    Καλα αφου ισοπεδωσες τα παντα με τον αρνητικο σου χαρακτηρα
    και με το χυδαιο λεξιλογιο σου,μας επισες ποσο χοντρομ.....ς
    εισαι. Σε ευχαρισουμε για τον χρονο που αφιερωσες. Ο ΛΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ανώνυμος25/12/12 17:24

    Εισαι πολυ μ@λ@%κας και εχις τεραστιο φρασος για να τολμας να προσβαλις
    αυτον τον μεγαλο Ελληνα επιστιμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ανώνυμος6/2/13 20:05

    Παιδιά δεν είναι φήμες για το μέγεθος του επιστήμονα. , το Nicopal υπάρχει! το έχει φίλος μου καπνιστής κ τον έχει σώσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. @Ανώνυμος 4/10/12
    Ειμαι χοντρομ...ς με χυδαιο λεξιλογιο. Μαλιστα. Εσεις απο λεξιλογιο ομως....

    @Ανώνυμος 25/12/12
    θράσος

    @Ανώνυμος 6/2/13
    Καλα κανεις σας δεν ξερει αναγνωση;

    Γράφω στο ποστ:
    "Και να πουμε πως το μόνο έγκυρο στοιχείο που έχουμε ειναι πως ο Γκιολβας υπήρξε και πως κάποιος πουλάει το nicopal. Ολα τα άλλα ειναι μια μουφα και μισή. Τωρα για το αν το nicopal δουλευει ...θα σας γελάσω!
    "

    Αρα το nicopal υπαρχει (προφανως, με τοσες διαφημισεις)

    Για το αν δουλευει φαντάζομαι πως δεν αρκουν οι ..."προσωπικές μας ιστορίες" αλλά κανονικά clinical trials. Πχ έχει άδεια απο τον ΕΟΦ;
    (αυτο δεν το ξερω).

    Το "ενας φιλος μου εγινε καλα" δεν σημαινει τιποτα, αλλιως θα τρέχαμε όλοι στην ...Παναγία της Τήνου!
    Βλ. σχετικά:
    http://aeisixtir.blogspot.com/2011/11/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/1/14 00:00

      αμαν και συ το γ!@#$ες...ο εοφ θα μας σωσει δηλαδη...τι εμπιστος που ειναι εεε?
      τεσπα εγω τηλεφωνησα στο ινστιντουτο καπνου στη δραμα πριν μερικα χρονια κ μου παν οτι οι μετρησεις γιναν κανονικα...δεν εκανε κ πολυ δουλεια ειπαν ...κυριως τα σακχαρα ηταν μειωμενα αλλα το χαρτι που χει απο κει ισχυει...δεν ειναι πλαστο η κατι...εγω αναρωτιεμαι δεν το πηρε κανεις που ξερει λιγο απ αυτα να το ανοιξει να δει αυτη τη μαγικη ακτινοβολια πως τη βγαζει?γιατι δεν ειναι μονο το υγρο με τα βοτανα που βαζεις υποτιθεται πως ακτινοβολειται και με κατι(???)

      Διαγραφή
  106. ChrisMrSly7/2/13 16:46

    Ρε βλαμένοι ανώνυμοι, ένας ανάμεσά σας δεν υπάρχει που να κοιτάξει τα επιχειρήματα και όχι το ύφος; Έλεος που σας κράξαμε και το μεγάλο ερευνητή. Παπάρες σας κι εσάς φταίνε που όλοι οι σοβαροί επιστήμονες έφυγαν για εξωτερικό και όλοι οι τσαρλατάνοι έμειναν εδώ. Άντε γαμηθείτε να δει προκοπή ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Εχμ, το υφος μου ειναι μια χαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ανώνυμος30/5/13 20:01

    Πρόστιμα συνολικού ύψους 295.000 ευρώ κατόπιν εκτεταμένης αυτεπάγγελτης έρευνας των αρμοδίων υπηρεσιών της επιβλήθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή σε πέντε εταιρείες για παραβάσεις των διατάξεων περί αθέμιτων εμπορικών πρακτικών κατά την προώθηση προϊόντων με χρήση παραπλανητικών ισχυρισμών σχετικά με την επίδρασή της στην ανθρώπινη υγεία.

    Στην εταιρεία ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΩΝ. ΚΑΡΑΖΕΡΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟ-ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ & ΦΥΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ επιβλήθηκε πρόστιμο 85.000 ευρώ για παραπλανητική εντύπωση κατά τη διάθεση της πώληση του συστήματος NICOPAL G. GHIOLVAS SYSTEM II

    με ισχυρισμούς σχετικά με την ασφάλεια και τη βελτίωση της υγείας κατά το κάπνισμα, καθώς και την απεξάρτηση των καπνιστών από το κάπνισμα με τη χρήση του εν λόγω συστήματος για την επεξεργασία των τσιγάρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/12/13 02:59

      Εδώ είναι η αρχική πηγή:

      http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=212518&catid=

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/1/14 00:07

      σωστος!!! οχι οτι οποιοςδηποτε κρατικος μηχανισμος εχει την παραμικρη φερεγγυότητα αλλα μπραβω που το βρηκες!

      Διαγραφή
  109. Ανώνυμος18/7/13 17:23

    Αν και συμφωνω με πολλα απο αυτα που λες και ουτε κι εγω τρωω αμασητη τροφη, το τελεφερικ στην Αιθιοπια κατασκευαστηκε απο την εταιρια CERETTI & TANFANI S.A., καταστράφηκε το 1941 από τους Άγγλους. Το 1961 αποκαταστάθηκε από την Ελληνική εταιρία Giolvas ΗelΙαs Α.Ε, αρα η αληθεια εινα καπου στη μεση. Για του λογου το αληθες παραθετω το παρακατω κειμενο που βρηκα εδω: www.xereteoti.com/my-calendar/e-erythraia

    ... Στην Ερυθραία,κατά την διάρκεια του Ιταλοαιθιοπικού πολέμου (1935-1936) λειτουργούσε η σιδηροδρομική γραμμή Μασάουα-Μπισχία και παράλληλα το τελεφερίκ Ασμάρα-Μασάουα.
    ... H σιδηροδρομική γραμμή, κατασκευάστηκε από το Βασίλειο της Ιταλίας.Η πρώτη φάση ξεκίνησε από τo λιμάνι της Μασάουα (1887), με κατεύθυνση προς την Ασμάρα (1911),ενώ στην δεύτερη φάση επεκτάθηκε στο Κέρεν (1922) και τερματίστηκε το 1932 στην πόλη Μπισχία (κοντά στα σύνορα με το Σουδάν).

    ... To συνολικό μήκος της γραμμής ήταν 337 χλμ, κατασκευάσθηκαν 31 σταθμοί, 39 σήραγγες και 65 γέφυρες.Την ονόμασαν το σιδερένιο φίδι, λόγω των πολλών στροφών (1.548).To 1975 καταστράφηκε από τις στρατιωτικές δυνάμεις της Αιθιοπίας κατά την διάρκεια του πόλεμου για την ανεξαρτησία της Ερυθραίας.

    ... Το 2003 αποκαταστάθηκε το τμήμα Μασάουα - Ασμάρα (117 χλμ) με 13 σταθμούς.Τα τραίνα χρησιμοποιούν ακόμη ατμομηχανές με ταχύτητα τα 19 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ πρόσφατα επαναλειτουργήσε μια Littorina του 1930. Σήμερα χρησιμοποιείται περισσότερο για τουριστικούς σκοπούς.

    ... Το τελεφερίκ κατασκευάσθηκε γιατί η σιδηροδρομική γραμμή δεν κάλυπτε τις ανάγκες μεταφοράς του πολεμικού υλικού από το λιμάνι της Μασάουα προς την Ασμάρα, από όπου οδικώς μεταφερόταν προς την Αιθιοπία.

    ... Η κατασκευή του γιγαντιαίου έργου ανατέθηκε στην εταιρεία CERETTI & TANFANI S.A. Το ολοκλήρωσε μέσα σε 16 μήνες, αρχίζοντας από την επιφάνεια της θάλασσας και τερματίζοντας σε υψόμετρο 2.326 μέτρων (Ασμάρα).

    ... Η εναέρια γραμμή είχε μήκος 75 χλμ και 770 βαγόνια σε κάθε κατεύθυνση. Η δυνατότητα μεταφοράς πολεμικού υλικού, ήταν της τάξεως των 30 τόνων την ώρα.

    ... Τα συρματόσχοινα της γραμμής στηρίχθηκαν πάνω σε 500 πύργους, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν μέσα σε χαράδρες και πάνω σε βουνοκορφές. Η πορεία του τελεφερίκ ήταν παράλληλη με την σιδηροδρομική γραμμή, ενώ από κοινού χρησιμοποιήθηκαν οι 13 υπάρχοντες σταθμοί.

    ... Το μηχανοστάσιο βρισκόταν στον σταθμό
    Νεφάσιτ, αποτελείτο από 7 πετρελαιομηχανές συνολικής ισχύος 1.125 ΗΡ, ενώ μια πετρελαιομηχανή των 75 ΗΡ βρισκόταν στο σταθμό Ζάγκα.
    ... Το τελεφερίκ καταστράφηκε το 1941 από τους Άγγλους. Το 1961 αποκαταστάθηκε από την Ελληνική εταιρία Giolvas ΗelΙαs Α.Ε, χρησιμοποιήθηκε μόνο για εμπορικούς σκοπούς μέχρι τέλος της δεκαετίας του 1970, οπότε και εγκαταλείφθηκε πλήρως.

    ... Τέλος, την πληροφορία της ύπαρξης του τελεφερίκ, μας την εδωσε ο Πρόεδρος του Τεχνικού επιμελητηρίου της Περιφέρειας Α.Κρήτης, Ριχάρδος Ποβάσκη από την Ασμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/1/14 00:52

      Κατσε τωρα γιατι αρχιζει να γινεται καλο το πραμα!!!
      Τοτε ηταν στην εξουσια ο ρασταφαρι(χα χα γαματο...σηκωνει αρθρο απο μονο του!)
      Ο οποιος το 1954 εσκασε στην αθηνα και τον υποδεχτηκε ο φιλος του παππου βασιλιας παυλος...αλλα ο ρασταφαρι ασφαλως θα ηρθε να ζητησει τη βοηθεια του παππου γιατι ποιος αλλος θα μπορουσε να φτιαξει το τεραστιο τελεφερικ? μονο ο παππους!χα!
      κρυφορασταφαρι λοιπον ο παππους ή κρυφογκιολβας ο ρασταφαρι?
      Απορω πως το "lion of JUDAH" δεν τους τα χαλασε...εννοω ο ρας ειναι απογονος του Δαυηδ...ενος εκ των 12 φυλων του ιουδα που λενε κ στα τραγουδια...
      και προκυπτει το ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
      κρυπτοφιλοεβραιος δηλαδη ο παππους???

      Υ.Γ. Αποσπασμα απο το προς συγγραφη βιβλιο μου "Ο ρασταφαριανισμος στην ελλαδα,ο πρωτος ρασταφαρι γκιολβας,οι 12 φυλες του ιουδα και οι υψιλον"

      το καλαματιανο,η σχεση του γιωργου καραμπελα,ο βασιλιας,τα υποχθονια τελεφερικ κ πολλα αλλα...

      ολα θα εξηγηθουν,ολα θα εξηγηθουν,ολα θα εξηγηθουν...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/1/14 01:03

      Πω πω ξεχασα το ποιο σημαντικο μεσα στην αναμπουμπουλα της ανακαληψης...
      ΟΙ ΝΤΟΓΚΟΝ!!!

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαχαχαχαχα γαμάτο!

      Διαγραφή
  110. @ανώνυμος
    Προφανώς δεν την πάτησες μόνο εσύ.

    Ψάξε να βρεις ξενόγλωσση πηγή που να αναφέρει τον Γκιόλβα ή εστω την....Giolvas Hellas σε σχεση με το Massawa-Asmara Tramway (...ή και γενικότερα χεχεχε). Δεν υπάρχει τιποτα. Η ιστορία δεν λέει πως οι ...αγγλοι το κατέστρεψαν αλλα πως ...

    "So what happened to the route? During their occupation of Eritrea from 1941 to 1952, the English used the route less and less. Ultimately they cannibalized the motors and other parts for equipment in other parts of their empire.
    "
    ( http://www.trainweb.org/italeritrea/tramway3.htm )


    "ed food, supplies and war materials for the Imperial Italian Army then conquering Ethiopia. The British later dismantled it in 1941, salvaging the diesel engines during their eleven-year occupation after defeating the Italians in World War II. The towers stood for many years and were scrapped in the 1980s in the re-building following the civil war."

    ( http://en.wikipedia.org/wiki/Asmara-Massawa_Cableway )


    "
    After damage suffered by the railway during World War II, the section between Massawa and Asmara was dismantled partially and was only rebuilt in the 1990s by the Eritrean authorities.


    Opened Between 1887 and 1932
    Closed 1975
    Reopened 2003"

    ( http://en.wikipedia.org/wiki/Eritrean_Railway )

    Kατσε και διαβασε το επισημο ...ερυθριανο σαιτ: http://www.eritrea.be/railway.htm
    Αν βρεις μεσα τον Γκιολβα εγω θα βγω στην πλατεία με τον μελεουτσο εξω και ενα φτερο εις τα οπισθια!!



    Δεν ξαναφτιάχτηκε λοιπόν απο κανένα Γκιόλβα απλα περιήλθε σε αχρηστία. μουφα ξανά λοιπόν. Μεταξύ μας έλπιζα να έχεις δίκιο και να έχω κανει λάθος μπας και ο Γκιόλβας έκανε τελικα και κάτι, αλλα...μπααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ανώνυμος19/7/13 16:39

    και μια πληροφορια που μαλλον δεν την ηξερες

    ''ενώ δύο φορές επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον πρόεδρο της Αργεντινής Νικολαΐδη. ΠΟΙΟΝ;;; http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Presidents_of_Argentina. Αν τον βρειτε να μου τηλεγραφήσετε! Προφανώς μιλαει για τον " Συντονιστή της Περιφέρειας του Συμβουλιου Αποδημου Ελληνισμου Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής, Νικηφόρο Νικολαΐδη που τον βρήκα να αναφερεται εδω"''

    Δεν ενοοει αυτον αλλα τον Κριστίνο Νικολαϊδης el.wikipedia.org/wiki/Κριστίνο_Νικολαϊδης, Διαδέχτηκε τον στρατηγό Λεοπόλντο Φορτουνάτο Γκαλτιέρι το 1982 στην αρχηγία του αργεντινού στρατεύματος μετά την παράδοση των στρατευμάτων του τελευταίου στους Βρετανούς στον Πόλεμο των Μαλβίνων νήσων (Φώκλαντς). Μετά από διαβουλεύσεις δύο εβδομάδων στο εσωτερικό του στρατού της Αργεντινής ανατέθηκε η αρχηγία στο στρατηγό Κριστίνο Νικολαϊδης ο οποίος και ανέλαβε. Ο Νικολαϊδης ήταν ο τέταρτος κατά σειρά αρχηγός του στρατού κατά την διάρκεια της κυβέρνησης της Αργεντινής από την στρατιωτική επιτροπή (junta militar), η οποία ανέλαβε την εξουσία στην χώρα το 1976 και στην οποία μετείχαν και τα τρία σώματα με τους αρχηγούς τους με επικεφαλής στην ιεραρχία πάντα τον αρχηγό του στρατού.
    Οι κατά σειρά στρατηγοί και ταυτόχρονα πρόεδροι της Αργεντινής ήταν: 1976-80 Χόρχε Ραφαέλ Βιδέλα Ρεδόντο, 1980-81 Ρομπέρτο Εδουάρδο Βιόλα Πρεβεδίνι, 1981-82 Λεοπόλντο Φορτουνάτο Γκαλτιέρι Καστέλι και 1982-83 Κριστίνο Νικολαϊδης (αρχηγός Στρατού), Ρεινάλντο Μπενίτο Μπινιόνε, Πρόεδρος της χώρας. Ήταν η μοναδική φορά κατά την διάρκεια της κυβέρνησης της Αργεντινής σπό την στρατιωτική επιτροπή όπου ο αρχηγός του Στρατού δεν θα ήταν και ταυτοχρόνως και Πρόεδρος της χώρας. Αλλοι δύο ακόμη Πρόεδροι υπήρξαν που δεν κατείχαν το αξίωμα του αρχηγού του στρατού. Ο Υποστράτηγος Οράσιο Τομάς Λιέντο άσκησε καθήκοντα Προέδρου για λίγες μέρες όταν ο Πρόεδρος Στρατηγός Ρομπέρτο Εδουάρδο Βιόλα Πρεβεδίνι αρρώστησε και απεσύρθη. Και ο Υποστράτηγος Αλφρέδο Οσκαρ Σαίντ Ζαίν άσκησε καθήκοντα Προέδρου για λίγες μέρες μετά την παραίτηση στις 17 Ιουνίου 1982 του Προέδρου Στρατηγού Λεοπόλντο Φορτουνάτο Γκαλτιέρι Καστέλι μετά την αρνητική κατάληξη της στρατιωτικής επιχείρησης καταλήψεως των Μαλβινών νήσων-Φώκλαντς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. 1. Δεν τον ξερω, που να τον ξέρω; Για προέδρους έψαχνα! Λεω να το κάνω update
    2. Παλι για χουντα μιλαγε;
    3. Στην αγγλοφωνη βικιπαίδεια γιατι δεν αναφερεται;
    Αναφερονται οι
    Βιντελα (τσεκ)
    Βιολα (τσεκ)
    Γκαλτιέρι (τσεκ) και
    Μπινιονε (τσεκ).

    Νικολαϊδη ακόμα δεν βρηκα, διοτι οπως λεει το λινκ σου ΔΕΝ ηταν προεδρος:

    "Ήταν η μοναδική φορά κατά την διάρκεια της κυβέρνησης της Αργεντινής σπό την στρατιωτική επιτροπή όπου ο αρχηγός του Στρατού δεν θα ήταν και ταυτοχρόνως και Πρόεδρος της χώρας"


    Αλλα για τον Γκιολβα καταπώς φαίνεται αρχηγος στρατου (κατι σαν τον αρχηγο ΓΕΕΘΑ φανταζομαι) ειναι ΠΑΝΤΑ προεδρος της χώρας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Α, ευχαριστώ για την πληροφορία, μπήκε τελικά σε update!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ανώνυμος19/7/13 19:27

    Ο Νικολαιδης κατα Γκιολβα ηταν προεδρος της Αργεντινης ενω δεν ηταν, παλι με χουντικους και φασιστες παρεα, αν υποθεσουμε οτι γνωριζοταν,(καταδικαστηκε για τη δραση του την περιοδο της χουντας στην Αργεντινη και μεχρι το τελος της ζωης του πεθανε το 2011 ηταν σπιτι του υπο περιορισμο, απο πληροφοριες παραφρων στρατιωτικος, αγνοουνται 20 Ελληνες μεταναστες την περιοδο της χουντας, απο οτι ξερω προσφατα μαζευτηκαν συγγενεις τους απο Ελλαδα και κανουν δικαστηρια για να μαθουν την τυχη τους). Ο Γκιολβας ισχυριζεται οτι Ο Νικολαιδης αγαπουσε πολυ την Ελλαδα και ηταν καλος ανθρωπος γι' αυτο και ηταν μαζι του στην ομαδα ''Ε'' για να βοηθησουν την Ελλαδα (βγαλε συμπερασμα), και γι αυτο και του εδωσε ενα απο τα νησια Φωκλαντ για να αναπτυξει εκει ενα σουπερ οπλο για την Ελλαδα αλλα τους πηρανε χαμπαρι οι Εγγλεζοι και γι αυτο εκαναν τον πολεμο στα φωκλαντ και για αυτο βομβαρδισαν μονο το νησι που ηταν εγκατεστημενο το εργαστηριο του Γκιολβα που το εξαφανισαν απο προσωπου γης ενω τα αλλα νησια δεν τα πειραξαν και λεει οτι τα νησια φωκλαντ ανηκαν στους Αργεντινους και θυμηθηκαν οι Εγγλεζοι μετα απο τοσα χρονια οτι τα νησια ηταν Αγγλικα και πηγαν να τα διεκδικησουν αρα ισχυριζεται οτι αυτο ηταν αφορμη και η πραγματικη αιτια πολεμου ηταν για να μην κατασκευαστει το σουπερ οπλο και γινει η Ελλαδα υπερδυναμη. Ο Γκιολβας δεν μας τα λεει καλα γιατι πρωτον ο Νικολαιδης εγινε αρχηγος του στρατου στην Αργεντινη αμεσως μετα τη ληξη του πολεμου στα φωκλαντ αρα πως του εδωσε νησι πριν ξεκινησει ο πολεμος, δευτερον τα πραγματα εγιναν αντιθετα την κατοχη στα νησια την ειχαν οι Εγγλεζοι και οι Αργεντινοι εκαναν αποβαση και κατελαβαν τα νησια οποτε οι Εγγλεζοι κυρηξαν τον πολεμο και ανακατελαβαν τα νησια, τριτον αν υποθεσουμε οτι ειχε καποια δυναμη ο Νικολαιδης πριν γινει αρχηγος του στρατου και του εδωσε νησι πως του το εδωσε αφου τα νησια ηταν σε Αγλλικη κατοχη. Ας μας απαντησει καποιος απο τους υποστηρικτες του Γκιολβα αλλα μονο με επιχειρηματα, δεν ειμαι καθολου προκατελειμμενος και δεχομαι οτι μπορει να εφαγε σοβαρο πολεμο και οντως να ηταν ενας μεγαλος επιστημονας και να τον εξαφανησαν οπως γινεται με πολλα μεγαλα μυαλα στην Ελλαδα, αλλα ας μας δειξει καποιος απο τους θαυμαστες του καποιες αποδειξεις γι αυτο και επιχειρηματα, δεν μπορει τοσοι αχρηστοι χουντικοι στην Ελλαδα σημερα να κανουν καριερα ως και υπουργοι και ο Γκιολβας που φαινεται οτι ειχε γνωριμιες με χουντικους βασιλιαδες κτλ να εξαφανιστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. A, το σχολιο είναι γαμάτο, θα μπει ως εχει σε update!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ανώνυμος29/7/13 19:04

    Καλησπέρα, είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τις συνεχείς αναδημοσιεύσεις Γκιόλβα και λοιπών αρχαιο-πραγματικα δεν ξέρω πως να τους ονομασω... μύθων...
    Προφανώς το θέμα πουλάει.

    Ήθελα να ενημερώσω για μια νέα εκπληκτική προσπάθεια που ξεκίνησε απο τον 35άρη επιστήμονα ερευνητή Χάρη Κουτσιαύτη. Απόγονος κάποιου κοσμοναύτη και αυτός... τέσπα, στο ζουμί. Στην ιστοσελίδα του θα βρείτε στην κορυφή το νέο περιοδικό Ε.Τ. που βρίσκεται στο 2ο τεύχος. Ανοίχτε το ! Θα γουστάρετε !

    http://ufotruth-gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html

    Με φιλικούς χαιρΕτισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ρε παιδιά γιατί ασκείτε τον ορθό λόγο και ξυπνάτε κάποιους ελάχιστους; Μήπως είστε από τον Λαγό; Ρωτώ διότι εγώ είμαι θρύλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ανώνυμος3/11/13 10:01

    Το τελεφερίκ καταστράφηκε το 1941 από τους Άγγλους. Το 1961 αποκαταστάθηκε από την Ελληνική εταιρία Giolvas ΗelΙαs Α.Ε, χρησιμοποιήθηκε μόνο για εμπορικούς σκοπούς μέχρι τέλος της δεκαετίας του 1970, οπότε και εγκαταλείφθηκε πλήρως.

    Αν λέτε ψέματα πιος θέλετε να σας πιστέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Πηγες γι αυτο;
    Απο την Αιθιοπία εννοείται. Πχ απο το υπουργειο συγκοινωνιων τους; Απο την διοικηση σιδηροδρόμων;

    Εγω παραθέτω όσες ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΕΣ πηγές βρήκα.

    Απο κάποια μη ελληνική πηγή τελος πάντων;

    Αν εχουμε αδικο, που δεν το νομίζω, εδω ειμαστε να ανακαλέσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ανώνυμος28/12/13 14:26

    Τελευταία κι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπουμπούκος, ο Σπυράδωνης Γεωργιάδης, έχει αρχίσει να εμπορεύεται τις παπάτζες του απατΕώνα Γκιόλβα.

    http://www.koutipandoras.gr/article/102711/adonis-o-ypoyrgos-ygeias-poy-diafimizei-paraiatrika-mihanimata

    Τελικά είχε δίκιο ο Samuel Johnson που έλεγε πως ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του απατεώνα. ΟΛΟΙ αυτοί οι υπερπατριώτες είναι ο ένας πιο απατΕώνας από τον άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ανώνυμος17/6/14 12:19

    η ημιμαθεια και η βλακει ειναι αηττητη !!!!!! εσεις που τα ξερετε ολα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ανώνυμος29/6/14 17:30

    Παράκληση για τη συνέχιση των διαλόγων.
    Είναι η μόνη ευκαιρία διασκέδασης χωρίς τη καταβολή φόρου δημοσίων θεαμάτων στη δύσκολη εποχή που περνάμε.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ανώνυμος18/12/14 11:06

    ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΠΡΙΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ !!!!ΑΧΟΑΧΟΑΧΟΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧΟΑΟΧΑΟΧΟΑΟΧΑΟ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΥΝΗΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ανώνυμος18/12/14 11:14

    http://2.bp.blogspot.com/__tfzs9mcG6o/TLl2mthyBDI/AAAAAAAAARg/MHmmXDyGI6Q/s1600/%CE%93%CE%9A%CE%99%CE%9F%CE%9B%CE%92%CE%91%CE%A3.jpg

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ανώνυμος10/8/15 04:30

    Ενδιαφέροντα όλα αυτά αλλά κάπου χάνει αυτή η ιστορία (και του Γκιόλβα και του φίλου αντιγκιόλβα), εξηγούμαι και μόνο για τα θέματα ππου γνωρίζω, για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη.
    1) Το artemis αγαπητοί φίλοι και υπήρξε και κατασκευάστηκε, ήταν η ειδικότητά μου στα αντιαεροπορικά το 1983, το είδα 2 φορές σταθερό και σε κατάσταση μη λειτουργίας, απο εξωτερική ματιά το συγκεκριμένο είχε γερμανικό ατσάλινο κιλλίβαντα και κάννες brauning απο το γνωστό Rheinmetal MK20, χειριστήριο ιταλικής κατασκευής της εταιρίας GALILEO και το μόνο άγνωστης προέλευσης και κατασκευής κομμάτι ήταν το radar του το οποίο ουτε ξέρουμε ούτε μάθαμε ποτέ πως λειτουργούσε (αν λειτουργούσε) και απο ποιόν κατασκευάστηκε, τα δεδομένα έλεγαν οτι εγκλώβιζε στόχους σε μεγαλύτερη απο τριπλάσια απόσταση απο τα γνωστά της εποχής και αυτό σήμαινε οτι η ακτίνα δράσης του θα ήταν εξωπραγματική για την εποχή του. Οι παλιοί ίσως γνωρίζουμε την προσπάθεια πώλησης του όπλου αυτού απο τον Ανδρέα την περίοδο που συμμετείχε στην ομάδα των 6 για τον αφοπλισμό (τι θυμήθηκα τώρα).
    2) Δεν γνωρίζω τον κ.Γκιόλβα ούτε έχω άποψη για τις ευρεσιτεχνίες του κι αν είναι αληθινές ή όχι, εχω να πώ όμως οτι παρόμοια είναι και η ιστορία του Nicola Tesla που αποδομήθηκε σαν επιστήμονας, κυνηγήθηκε σαν άνθρωπος όσο λίγοι, όμως οι συμπατριώτες του τον τίμησαν και τον τιμούν, εμείς οι Ελληνες είναι γνωστό οτι "τρώμε" τα λαμπρά παιδιά μας εδώ και χιλιάδες χρόνια αρα δεν είναι τίποτα απο αυτά που ισχυρίζεται ο Γκιόλβας παράξενο, αν είναι αλήθεια ή όχι για τον συγκεκριμένο δεν γνωρίζω αλλά απο την άλλη όμως δεν είναι καθόλου παράξενα, θα έλεγα ότι είναι συνήθης πρακτική να σκοτώνουμε κάθε τι διαφορετικό και πρωτοποριακό και δυστυχώς όλα τα μεγάλα πράγματα στην ιστορία του ανθρώπου έγιναν απο ανθρώπους που πίστεψαν στα απίστευτα της εποχής τους, κλείνω επαναλαμβάνοντας οτι δεν γνωρίζω αν συμβαίνει κάτι τέτοιο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο απλά έχει συμβεί με εκατοντάδες άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερεις γνωριζεις ποσα αρτεμις οπλα υπαρχουν σημερα ????

      Διαγραφή
    2. ξερεις γνωριζεις ποσα αρτεμις οπλα υπαρχουν σημερα

      Διαγραφή
  126. Ανώνυμος16/8/15 00:29

    ε ρε ζορι να αποδειξεις οτι ο Γκιολβας ηταν απατεωνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ανώνυμος23/8/15 03:22

    οπως βλεπεται ο φασιμος εχει ξεφυγει τα τελευταια χρονια και στα δημοτικα σχολεια τωρα πια

    ασε ρε αδερφε να λεμε και κανα παραμυθι....τιποτα αξιο ετσι κιαλιος εκτος απο τις πατατες νευροκοπιου (τα καλυτερα γκουρμε του κοσμου αυτες τρωνε ....τραβα ρωτα τους μεγιστανες κολλητους του γκιολβα να σε πουν....) δεν εχει ο τοπος....ας λεμε τουλαχιστον παραμυθια απτο να αλλαξουμε..... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΛΙΑΚΟΠ0ΥΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!

    Σαν μελος της μυστικής υπηρεσίας που ανήκεις είσαι σε καλό δρόμο..

    Ποιός απο σας πίστεψε οτι ,η Ελλας είναι υπεράνω όλων?

    Τελικά , δεν δεχόμεθα κακόβουλες κριτικες,από

    διεθνείς εγκληματίες ,ψεύτες,κλέφτες και υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ανώνυμος26/3/16 14:49

    Φιλε σε εχει παρει η κατηφορα και μεγαλωνοντας ξεγελιεσαι ολοενα και περισσοτερο οτι ανεβαινει η εμπειρια σου και η γνωση και αναθεματιζεις και καλα τον εαυτο σου πως και δε τα καταλαβες ολα απο μικροτερος. Φθηνο και παιδικο το τεχνασμά σου.
    Για σενα δε προκειται να υπαρξει προοδος κανενος ειδους δεν αγαπας την αληθεια και τη σοφια που βλεπεις στους αλλους τη βγαζεις με ζηλεια γιατι κατα βαθος γνωριζεις οτι ουδεποτε προκειται να υπαρξει πνευματικη αναταση για σενα.
    Μετα συγχωρησεως αλλα εισαι ενα "ΤΕΜΠΕΛΙΚΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙ" που αρεσκεται
    στην προσπαθεια του να συμπαρασυρει και αλλους ανθρωπους στο βουρκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Χαρά στο κουράγιο σου αρθογράφε. Αλλά καλύτερα να πάψεις να ασχολείσαι με τους ημιπαράφρονες αυτής της χώρας, νεκρούς ή ζώντες, γιατί χαλάς την ψυχική σου υγεία. Να'σαι καλά, και μακρυά από κακές παρέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Καηκα... τα διαβασα ολα....Ενα εχω ναμπω ως παιδι που εζησε σε μεταιχμια αλλαγης νοοτροπιας και διευκολυνσης εξελιξης υπαρχουσων τεχνολογιων ολα τα ανωθι περι συνωμοσιας εντος της συνωμασιας κτλ κτλ απλα με εκαναν να παιρνω τηνμωρα μου . Για καποιους ομως τους γεμιζε . Η στιγμη λοιπον που μαζευονταν σε εκπομπες κτλ ολοι αυτοι που "εμεις ξερουμε αλλαεσεις δεν ξερετε " κ εκφραζαν μιαμεριδα κοσμακη που ψιλο τσιμπαγε παπαδες τους γεμιζε τρελη ηδονη και ικανοποιηση ...Τιποτα ολαγιαικανοποιησηαναγκων και κοινωνιοπαθειας ....Κριμας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. χαλιμας13/10/16 16:45

    εστειλα μεηλ στο πανεπιστήμιο της παντοβα,
    στο ιστορικο αρχειο ,αφου μιλησα κ μαζι τους/ευγενικότατοι κ ετοιμοι να εξυπηρετήσουν!!!
    ζω ιταλια,αρα δεν εχω προβλημα
    μου ειπαν θα ψαξουν στα ετη 1938/48 αν εχει παρει πτυχίο εδω , θα το βρουν !!! 2/3 μερες κ θα εχουμε απαντηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. χαλιμας13/10/16 16:49

    εστειλα μεηλ στο ιστορικο αρχειο τ πανεπιστημίου της padova, σε 2/3 μερες ελπιζω να εχουμε νεα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΧΑΛΙΜΑς14/10/16 14:21

    Επισημη Απαντηση απο το ιστορικο αρχειο του πανεπιστημίου της Padova .
    Στα ετη απο1938 εως 1948 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΕΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
    της PADOVA καποιου με το ονομα GEORGIOS GIOLVAS ή GKIOLVAS !!!!!
    (ας μας πουν τα σαινια ποτε γραφτηκε,να το ρωτησω !!!!!
    ιταλια ζω ,κ δεν ειναι προβλημα για μενα !)


    αν σου ειναι ευκολο ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ , ΔΩς Μ ΕΝΑ ΜΕΗΛ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥς, να την δημοσιεύσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ ΠΑΣΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΗ .....ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ [ανθρωπο]σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους ....και νικουν εξ εμπειριας . κοροιδο.


      αποστολος ρηγας

      Διαγραφή
  135. Στειλε!!
    zaphod.aeisixtir@gmail.com


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. To βρήκα κ το δημοσιεύω. Ισως θα έπρεπε ναψάξεις απο το ....1935 για να είμαστε 100% σίγουροι. Μπορεί - λεμε τώρα - να ήταν κανα παιδί θαύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ανώνυμος27/10/16 15:58

    Μήπως είσαι λίγο μισέλληνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Ολη την παπαρια με τους Ε Ελ κλπ την ξεκινησε ο ταξιτζης ο Φουρακης οπως παραδεχτηκε και ο ιδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Λοιπον:
    Δεν ξερω τι λετε για τον Γκιολβα..
    Εγω παντος τον ειχα μαθει απο τον προππαπο μου ο οποιος ηξερε τον γκιολβα και ελεγε (ο προπ.) οτι ο γκιολβας ειχε καταφερει να κινησει οχημα με μια χουφτα αεριο (μεθοδος της συντηξης) , Ο γκιολβας ηταν εφευρετης και ειχε 19 πιστοποιημενες εφευρεσεις (το κανονι αρτεμις ηταν απλο αντιαεροπορικο κ οχι λειζερ οπως την φωτοδεσμη πλασματος (μπαβατρον)και ≈90 μη πιστοποιημενες. Ο γκιολβας σε αυτα που ανφερεται φαινεται απο μακρια οτι ξερει τι λεει. (Ειμαι Πολυ διαβασμενος σε θεματα μηχανολογιας , αστροφυσικης, πυρινικης φυσικης κτλπ) και ξερω ποτε καποιος λεει κατι που ισχυει σε θεμα επιστημης.
    Αυτα ηθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. "Ειμαι Πολυ διαβασμενος σε θεματα μηχανολογιας , αστροφυσικης, πυρινικης φυσικης κτλπ)"+"φωτοδεσμη πλασματος "= ΑΣΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, εδω μιλάμε σοβαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου φαινεται παραξενο οτι καποιος εχει γνωσεις , τι να πω οτι θες πιστευεις, εγω οτι ηξερα σου ειπα τωρα ... Συμπερασματα δικα σου, παντως ο γκιολβας ξερει τι λεει και φαινεται (btw δες και τις συνεντευξεις της γυναικας του )

      Διαγραφή
  142. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Αναγνωρίζω το δικαίωμα του καθενός να εκτίθεται, αλλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει επαρκώς τι σημαίνει η λέξη "αποδειξη" ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Ναι ξερω τι σημαινει...
    Απλα δεν μου απαντας για το τι λεει η γυναικα του (αν ειναι ψευτρα)..
    Ασχετο: εχω το βιβλιο του λευκοφρυδη που προηλθε απο την ομαδα κατρακη κτλπ (τα ξερεις) (το βιβλιο π μιλα για σκαφος ) Μεσα σε αυτο δηλαδη οτι διαβασεις με θεμα φυσικης, πυρινικης φυσικης κτλπ ειναι πολυ μπροστα για να ειχε γραφτει το 1977.. (κρινοντας τα λεγομενα του βιβλιου με τις γνωσεις μου σε αυτα τα θεματα...)
    Τελος: εχω φωτογραφιες στο G Drive μου αν θες να σ στειλω με τον γκιολβα σε διαφορες στιγμες π αποδηκνειουν πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Μπορει η γυναίκα του ανετα να μας τριψει τα πτυχια του Γκιολβα στην μουρη. Να μας δειξει το χαρτι με την υπογραφη του Αϊνστάιν-θα γελάσει κάθε πικραμένος εκεί.
    Απο φωτογραφιες στειλε οτι θες, το blog εχει χιουμορ.
    Α, το βιβλιο του Λευκοφρύδη ήταν σπανιο και τρεχαγύρευε ΠΡΙΝ το ιντερνετ, τωρα μεχρι και εγω εχω καπου ενα σκαναρισμένο pdf.

    Οι γνώσεις σου "σε αυτά τα θέματα" κρίνονται επι της αρχής ως μή γνώσεις και τέλος παντων μαθε πρωτα ..ορθογραφία και μετά μιλάμε για φυσική.

    Ρε εύκολο ειναι:

    ΠΟΣΕΣ δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά έχει ο Γκιόλβας;
    Πόσες πατέντες τελικά;
    (Εγω βρηκα μονο MIA, για το γνωστό nicopal: https://patents.google.com/?inventor=George+Giolvas που όπως είπα, αυτό πούλαγε και ΟΛΑ τα άλλα ήταν κράχτες)
    Και να θυμόμαστε: η κατοχύρωση πατέντας απο μόνη της δεν σημαίνει τίποτα, εκτός από το ότι ο άλλος καβατζώνει την ...ιδέα.
    Δεν εγγυάται ούτε ότι η ιδέα δουλεύει, ούτε ότι κανει αυτό που λέει. Το nicopal είχε φάει καμπάνα πάντως ως παραπλανητικό το ότι "καθαρίζει το τσιγάρο" https://www.newsit.gr/ellada/prostimo-295-000-se-etaireies-gia-paraplanisi-ton-katanaloton/1743276/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. 1. Οκ συμφωνα με εσενα γνωσεις σε φυσικη κτλπ = Ορθογραφια ...

    2. Φωτογραφιες που μπορω να στειλω?

    3. Ο γκιολβας ειχε αναφερει σε μια εκπομπη (ανιτα) για δημιουργια κενου μπροστα απο πχ ενα οχημα , αεροσκαφος... Το εψαξα πολυ (οταν λεω πολυ , παρα πολυ) και καταφερα (90% σιγουρος) να "σχεδιασω" η αναδημιουργησω καλυτερα αυτον τον μηχανισμο (Βασιζεται σε δημιουργια ζευγων ηλεκτρονιων + ποζιτρονιων απο διαχωρισμο φωτονιων (1 MeV) που αντιδρουν με βαρεα στοιχεια (ουρανιο, θωριο) , και ανακατευθυνση των ποζιτρονιων εξω απο το σκαφος (πχ μια πλευρα) ωστε να προκαλεσει ενα φαινομενο που "αχρηστευει" την ατμοσφαιρα (παραγωγη ακτινων γ , ατομικη θραυσματοποιηση) και δημιουργει κενο που σμπρωχνει το σκαφος..

    (Το γραφω για οσους θελουν να το ψαξουν)
    Btw δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ψαξτε το...

    Τελος παντων απλα κυριως απο αυτη τη μελετη μου + απο διαβασμα του βιβλιου του λευκοφρυδη εβγαλα τα συμπερασματα μου για τον γκιολβα... Δεν ξερω αν ηταν απατεωνας αλλα ο τυπος ηξερε ΠΟΛΛΑ και ειναι περιεργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχα γιατί δεν ξεκινάς με φυσική λυκείου και πήγες κατευθείαν στα ποζιτρόνια?Ο Γκίολβας δεν είχε ιδέα από βασικές έννοιες φυσικής,απλά ήταν πονηρός απατεώνας

      Διαγραφή
  147. Απαντήσεις
    1. Τελος παντων ... Αυτα ειχα να πω..
      Ενα μεγαλο μπραβο για την σελιδα σου και για εσενα που εκατσες και ανελυσες τοσες πληροφοριες για αυτο το θεμα.. Μου ηταν πολυ χρησιμες.
      Αυτα.

      Διαγραφή

aeisixtir