Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2011

Υπουργάρα μ'!

Το παρον αφιερώνεται στην υφυπουργάρα μας στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Για να ξερετε και σεις οι αμαθεις ιθαγενείς τι αριστούργημα διάνοιας και γνώσης βάλαμε στο υπουργείο (γαμώ τα υπουργεία μου!)

Ετσι, διοτι τα παιδια εκει στο ΛΑΟΣ είναι σοβαρά και ...πάντα δικαιώνονται!

(στα γρηγορα, σιγά μην φάω το πρωινό μου μετρώντας κοτσάνες του Αδώνιδος)

1. Σουπερ ντουπερ αριστούργημα που δείχνει πως τελικά ακόμα και οι φιλόλογοι δεν γνωρίζουν τι εστί γλώσσα:
(από http://sarantakos.wordpress.com/2010/04/22/lernaiobubukos/, και σε πδφ εδώ, για να μην νομίζετε πως κοτσανολογούμε ασύστολα.Τα είχαμε πει και παλιότερα)

Τονισμοι και σχόλια δικά μου
"
Αθήνα, 13 Απριλίου 2010

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Την Αξιότιμη Υπουργό Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Άννα Διαμαντοπούλου

Θέμα: Αναγνώριση της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας ως Διεθνούς Γλώσσας


Ο αντιεπιστημονικός τρόπος διδασκαλίας της Ελληνικής γλώσσας, ο οποίος εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες στην εκπαίδευση, απέδειξε δυστυχώς στην πράξη ότι δεν διευκόλυνε καθόλου τους μαθητές στην ευκολότερη εκμάθησή της. Αντίθετα, η πρόχειρη και η εμπειρική διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας στα νεώτερα αυτά χρόνια, εξανάγκασε τα παιδιά να φθάνουν στο σημείο να αποστρέφονται την ανάγνωση κειμένων που είναι γραμμένα στην ακατάληπτη πλέον γι’ αυτά “νεοελληνική” και χρησιμοποιούν ακόμη και greeklish ως προς τη διευκόλυνσή τους απορρίπτοντας έτσι και τους βασικούς κανόνες της γραμματικής. Αυτό λοιπόν έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνον να έχουν αποβάλει και να αποστρέφονται το μάθημα των αρχαίων Ελληνικών αλλά να απαξιώνουν και τη νέα Ελληνική. Αξιοσημείωτο είναι ακόμη, ότι πριν από δεκαπέντε (15) έτη Ισπανοί Ευρωβουλευτές επέδειξαν ζήλο για την αρχαία Ελληνική γλώσσα και υπέβαλαν πρόταση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για αναγνώριση της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας ως διεθνούς γλώσσας (σ του Ζ. Προκειται σαφώς περί μούφας. Διαβάστε το σχετικό ποστ του Σαραντάκου). Ονόμασαν μάλιστα τη γλώσσα μας “Μητέρα όλων των Ευρωπαϊκών γλωσσών” (σ του ζ. αλλ' αντ' αλλα της Παρασκευής το γάλα) και τόλμησαν να χαρακτηρίσουν ως “διαλέκτους της Ελληνικής γλώσσας” όλες τις άλλες. Τέλος, απεκάλυψαν ότι τα αρχαία Ελληνικά είναι η μόνη γλώσσα την οποία οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές προχωρημένης τεχνολογίας μπορούν να δεχθούν νοηματικά και όλες τις άλλες τις γλώσσες οι υπολογιστές τις απορρίπτουν ως σημασιολογικές. (σ του Ζ. Δεν έχω λόγια. Ειλικρινά. Εχει περάσει  ένας χρόνος και μισός και ακόμα να βρω λόγια. Εδώ βοηθά ξανά ο φίλτατος Ν. Σαραντάκος: "Ψέμα είναι ότι οι γλωσσολόγοι διακρίνουν τις γλώσσες σε νοηματικές (που είναι κατά τους Λερναίους μόνο η αρχαία ελληνική) και σημασιολογικές (που είναι οι απλές οδοντόκρεμες). Μάλιστα, για τους γλωσσολόγους, νοηματική γλώσσα είναι η γλώσσα των κωφών."))

Συνεπώς ερωτάται η αρμόδια Υπουργός:

1. Θα υπάρξουν κάποιες ενέργειες από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου ώστε η αρχαία Ελληνική Γλώσσα να ενταχθεί στις διεθνείς; (σ του Ζ. να κανουμε καμια αίτηση σε κανενα υπουργείο; Απ΄οσο ξέρω οι διεθνώς πιο χρησιμοποιούμενες γλώσσες δεν...ψηφιζονται αλλά ...χρησιμοποιούνται ντε φάκτο. Αν μιλάμε για επισημοποιηση μιας γλώσσας στα πλαισια των γλωσσων που χρησιμοποιεί ένας οργανισμός να το καταλάβω ρε αδερφε)
2. Από το παρελθόν και μέχρι σήμερα υπήρξε κινητικότητα για το θέμα αυτό και αν και ποιές ήταν οι ενέργειές μας και ποιές οι απαντήσεις που μας έδωσαν ως κράτος; (σ του Ζ. Ποιοι;)
3. Αφού τα αρχαία Ελληνικά είναι η μόνη γλώσσα την οποία οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές προχωρημένης τεχνολογίας μπορούν να δεχθούν νοηματικά για ποιο λόγο δεν ενεργούν ανάλογα οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου ως προς την προώθηση; (σ του Ζ. Γιατί έχουν μυαλό φαντάζομαι. Τελος παντων, μένω στο εξής. Καταλαβαίνω ένας φιλόλογος να ΜΗΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ ΧΡΙΣΤΟ από τεχνολογια, ρε ούτε τα στοιχειώδη, αλλά όχι και να είναι και γλωσσικά ασχετος. Εμ καλά λένε πως τα πανεπιστημια μας πάνε κατά διαβολου, λογικό είναι αν παράγουν τέτοιους.....γνώστες!)

Οι Ερωτώντες Βουλευτές

Γεωργιάδης Σπυρίδων-Άδωνις, Β’ Αθηνών ΛΑΟΣ
Πλεύρης Αθανάσιος, Α’ Αθηνών ΛΑΟΣ
"

Πέραν της πλάκας να πώ μόνο πως έψαξα στα αρχεία της Βουλής και δεν το βρήκα το ρημάδι. Οι σχετικές εγγραφές ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ πάνε πίσω μέχρι τον 5/2010! (κριμα ρε γμτ). Αν μπορει καποιος να μου βρει την....απάντηση (; υπάρχει;) της υπουργού πολύ θα το χαρώ!

(εδώ να θυμηθούμε και το αστέρι μας, τον Μάκη μας καλέ με την εξαιρετικής ευφυΐας του ερώτηση (οχι πως ηταν ο μοναδικός, όχι πως ήταν ο πρώτος, αλλά ούτε και ο τελευταίος) "κύριε υπουργέ, μας ψεκάζετε;")


Παρακαλώ όποιον νομίζει πως έχει δίκιο ο Αδώνιδας να έρθει στο βλογγι να επιχειρηματολογήσει, να με ξεχέσει έστω ρε αδερφέ, έτσι για να γελάσουμε με τις υπερεπιχειρηματάρες του. Ευχαρισθώ.


2. Αλλες θαυμάσιες γνώσης περί γλώσσας και Ιστορίας, βουτηχθέντες υπό των ...ανθελλήνων του http://jungle-report.blogspot.com/:
α. http://jungle-report.blogspot.com/2010/08/blog-post_23.html Μαθαίνουμε πως μια υπάλληλος πρεπει να λεει και ψεμματα για την ιστορια αν είναι "συμφερτικο". Επίσης μαθαίνουμε τι...πραγματικά έλεγαν οι αρχαιοι ημων προγόνοινε και κυρίως ο κακομοίρης ο Ισοκράτης
β. http://jungle-report.blogspot.com/2009/04/blog-post_29.html Στο ιδιο θεμα
γ. http://jungle-report.blogspot.com/2008/03/o_27.html Ποιος ειπε πως ειναι φασίστες και ρατσιστες;
Update:
Και απο το ιστολόγιο του Ν. Σαραντάκου διαβάζουμε:
δ. http://sarantakos.wordpress.com/2011/09/09/adoliar/ . Αρχαίοι και ανεξιθρησκεια. Κοπτοραπτικήν επί των κειμένων προβλέπεται.
ε. http://sarantakos.wordpress.com/2009/06/26/adotroktiko/ ΛΑΟΣ και εγκυρη αναπαρωγωγή ειδήσεων
στ. http://sarantakos.wordpress.com/2009/03/19/adocheat-2/ . Δημιουργική κοπτοραπτική επί κειμένων. Δεν μπορώ να πω πως πέφτω και από τα σύννεφα!

3. Τελευταίο και αγαπημένο. Αι κακαί γλώσσες λέγουσι πως ατάκα και επιτόπου και με το που μπήκε μέσα ο Αδώνιδας παράγγειλε νέας ταμβέλας δια το (υφ;)υπουργείον του αι οποίαι ήπρεπον να είναι γραμμέναι εις την αρχαϊζουσα (και ουχι αρχαία διοτι εκείνη δεν είχε μικρούς χαρακτήρας ή κενα αναμεσα στας λεξας - νμζ πως το παρακανα). Αρα ζητησε ταμβελες τινες πολυτονικες, ήτοι γραμμένες στο πολυτονικον - θεαρεστον και ψιλοχουντικον - συστημα καταγραφής φθόγγων και λέξεων, διοτι ετσι θεωρησε ορθον βρε αδερφε. Υπουργος ούτος εστι, όπερ ο,τι νομιζειν καλλιον πραττει (ή αλλιως ότι γουσταρει κανει - μας το έφαγε η αποδοσις)

Και, λενε αι κακαι γλώσσαι, πως παρήχθει τελικώς τούτο το αριστούργημα:



Εαν δεν προκειται περι μουφας (οποτε μπραβο στον μουφατζη, γιατι ενα γέλιο το βγάλαμε) τοτε πρόκειται περι ασχετοσύνης, διοτι ως καθε ημιμαθής αγράμματος ο Αδωνιδας μπορεί να θέλει πολυτονικό, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ξέρει να γράφει σε αυτό! Η ακόμα καλύτερα, μάλλον σημαίνει πως ΚΑΝΕΝΑΣ σε κεινο το υπουργείο δεν ξέρει να γράφει σε αυτό διοτι αποκλείεται να το έφτιαξε ο υφυπουργος με τα χεράκια του, σωστά;

Δεν θα πω άλλα, θα αντιγράψω τον σύντεκνο:

 "Μόνο που παραμένει ένας άξεστος, αγράμματος φασίστας. Γιατί αν πραγματικά είχε γνώση θα έβλεπε το «και» στην παραπάνω πινακίδα ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΟΞΕΊΑ ΑΛΛΆ ΒΑΡΕΊΑ.
Για να μαθαίνεις Μπουμπούκο μου και να μην κάνεις άλλα τέτοια λάθη που δείχνουν πόσο στούρνος είσαι. Ο σύνδεσμος «και» παίρνει πάντοτε βαρεία και ποτέ οξεία.


Δεν ξέρω ποιες θα ειναι οι επόμενες κινήσεις της υφυπουργάρας μας, αλλά τα παλουκάρια από την ελληνοφρένεια δίνουν μια καλή ιδέα:









Update!
Μην ξεχάσουμε και τα του Πολυτεχνείου και είναι κρίμα!



12 σχόλια:

  1. Ακόμα αυτή η φλόμπα με τη "γλώσσα των υπολογιστών"; Ε ΑΜΑΝ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καρατζα-ferries for life

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην πειράζετε τον μπουμπούκο! Είναι ακόμα στην ανάπτυξη το παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H γλώσσα που κατανοούν οι υπολογισταί υπερπροχώ τεχνολογίας είναι η Πολυτονική Νεομπουμπουκική.

    Άντε μπράβο. Να ψηφιστεί ΤΩΡΑ.

    Επίσης να ψηφίσουμε για δωρεάν τυρόπιτες κάθε Πέμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T4q2Xb6iOOo
    Προς το τέλος λέει και για τις πινακίδες, ότι τις εκτύπωσε ο ίδιος με εκτυπωτή που έφερε από το γραφείο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλό. Ωστόσο, νομίζω ότι πρέπει να στρέψουμε τα βέλη μας στο Βορίδη κι όχι στο Γεωργιάδη. Ο δεύτερος είναι λαϊκιστής, αλλά φανερός και φυσικά όλοι τον κοροϊδεύουν. Το ζητούμενο είναι εκείνος που κρύβεται, ο Βορίδης, και το παίζει σοβαρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. A certain crazed alien penguin18/11/11 13:38

    @itsomp: Εμένα δε μου φαίνεται και πολύ τυπωμένο, αλλά τεσπα...

    Εκείνο που φοβάμαι δεν είναι η γελοιότητα του ήδη μακαρίτικου πολυτονικού, αλλά το τι θα γίνει αν υλοποιήσει τις απειλές του αρχηγού του ("όποιο σκάφος με λαθρομετανάστες μπαίνει στα χωρικά ύδατα θα καταβυθίζεται"). Μου το θύμισε γνωστός δημοσιοκάφρος που πείνασε και σκούζει, το συνέδεσα με το υπουργείο του Μπουμπούκιδος και πήρα κρυάδα μεγάλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @προφετ
    Πρωτα βγαινει απο τον ανθρωπο η ψυχη και μετα το χουι! Τωρα που "δικαιωθηκε" και εγινε και υπουργος ποιος τον πιανει!

    @διον
    :)

    @πολσε
    Το τελευταιο το ψηφιζω και γω!

    @δειμος
    Ο Βοριδης ειναι πιο εξυπνος και γι αυτο και πιο επικινδυνος. Αλλα προτιμω καποιον που εχει μυαλο στο κεφαλι του, ακομα και οταν ειναι "απεναντι" . Η θεοποιηση της βλακειας δεν θα περασει (αν και η "εξυπναδα" του Βοριδη ειναι και αυτη στο μετριο. Τον ειδαμε και αυτον στα....ψεκασματα!)

    @itsomp
    Διαβαστε:
    (http://sarantakos.wordpress.com/2011/11/18/papademocracy/)

    "Δεν θα ξεκινήσω όμως με αυτό, αλλά με ένα υπόλοιπο που έχω απο χτες. Συγκεκριμένα, στο χτεσινό άρθρο έγραψα ότι ο Άδωνης διευκρίνισε ότι είχε τυπώσει τις πολυτονιάτικες ταμπέλες του γραφείου του στον δικό του εκτυπωτή. Όμως, ο ειδικός εκτυπωτολόγος του ιστολογίου μου έστειλε ηλεμήνυμα, στο οποίο επισημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει στη διευκρίνιση του Άδωνη. Συγκεκριμένα, όπως ακούτε εδώ, ο Άδωνης, σε παρέμβασή του στην εκπομπή του Πορτοσάλτε στον Σκάι, είπε ότι δεν άλλαξκε πινακίδες, αλλά χρησιμοποίησε χαρτί Α4 και εκτυπωτή ίνκτζετ (δικό του):



    Θα τον ακούσατε, το λέει σαφώς και κατ’ επανάληψη. Ωστόσο, ο ειδικός εκτυπωτολόγος του ιστολογίου επιμένει ότι τέτοιο σχήμα σαν της φωτογραφίας δεν αντιστοιχεί σε μία κόλλα χαρτί Α4 ούτε σε δύο ή περισσότερες κόλλες Α4 ενωμένες. Επίσης, μου λέει ότι τέτοιο μπλε φόντο σαν της φωτογραφίας δεν βγαίνει από κανέναν εκτυπωτή ίνκτζετ (εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης τους λέγαμε αυτούς τότε που μετέφραζα εγχειρίδια πληροφορικής, τον καιρό του Χόλεριθ και του Τούρινγκ).

    Βρίσκομαι σε δίλημμα, γιατί δεν ‘εχω τις γνώσεις ώστε να ελέγξω τους ισχυρισμούς του εκτυπωτολόγου μου. Τον Άδωνη τον έχω πιάσει άλλη φορά να είναι, χμμ.. δημιουργικός με την αλήθεια (π.χ. όταν ισχυρίστηκε ότι οι αρχαίοι της κλασικής εποχής απαγόρευαν ναούς ξένων θεών ή όταν πλάσαρε τα ψέματα για τις δήθεν δηλώσεις του Αυστραλού πρωθυπουργού ή όταν πετσόκοψε το κείμενο του Διογένη Λαέρτιου για να βγάλει τον Σόλωνα ομοϊδεάτη του), αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είπε ψέματα στον αέρα. Αλλά κι ο εκτυπωτολόγος μου έχει πέσει μέσα σε όλες τις μέχρι τώρα γνωματεύσεις του. Οπότε, παραθέτω τα στοιχεία και πάω να πλύνω τα χέρια μου."


    Επισης δεν καταλαβα, αν ειναι εκτυπωμενο απο μονο του τοτε τι σημαινει αυτο; Πως ο εκτυπωτης του Αδωνιδος ειναι απο τους παλιους που δεν σκαμπαζουν αρχαια; Η πως ο πουμπουκιδας ΗΞΕΡΕ πως ειναι λαθος και παρολαυτα το εβαλε; Ποσοι θα το καταλαβουν ε; Σημασια εχει να το παιζουμε μουρες

    Ευχαρισθω


    @A certain crazed alien penguin
    Χλωμο το βλεπω το σεναριο, αλλα με αυτους που μπλεξαμε ποτε δεν ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κοίτα να δεις την κύρια διαφωνία μου: έρχεται ο Γεωργιάδης, πετάει μια φόλα σχετικά με τη γλώσσα και απορρίπτουμε ολόκληρο το θέμα επειδή πέταξε φόλα ο Γεωργιάδης.

    Δηλαδή η Παιδεία δεν έχει υποβαθμιστεί; Οι νέοι μιλάνε καλύτερα ελληνικά; Έχουν πλουσιότερο λεξιλόγιο; κ.ο.κ.

    Θέλω να πω ότι υπάρχουν πολλαπλά θέματα ταυτόχρονα. Ένα απ'αυτά είναι η παπαριά που πέταξε, ένα άλλο -διαφορετικό- η υπαρκτή υποβάθμιση της γλώσσας. Ένα άλλο το θέμα με τις νέες ταμπέλες στο υπουργείο κλπ, κλπ, απλά όλα αυτά έχουν από πίσω μια κοινή συνισταμένη: τον Άδωνι.

    Πέραν τούτου πάντως, ακόμη και ο Άδωνις είναι στην παρούσα φάση το ελάχιστο από τα προβλήματά μας. Τον κόβω φέτες ότι η υπουργοποίηση στελεχών του ΛΑΟΣ έγινε επίτηδες. Ήδη αντί ν'ασχολούμαστε πχ με τις προγραμματικές δηλώσεις Παπαδήμου (όπου μας περιμένει σκότος κι έρεβος), ασχολούμαστε με Βορίδη-Άδωνι. Έλεος ρε, έλεος. Και μετά αναρωτιώμαστε γιατί μας πηδάνε όλη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λιακο-dion18/11/11 18:06

    Νομίζω οτι κ καλά το θέμα είναι οτι ο Σπυριδάδωνης το εκτύπωσε στον εκτυπωτή ΤΟΥ, με το μελάνι ΤΟΥ και το χαρτί ΤΟΥ
    (οπότε έσωσε το κράτος από την τεράστια σπατάλη των 20 λεπτών του ευρώ γιατί είναι κ πολύ πατριώτης άμα λάχει)

    τώρα να τα βάλουμε κάτω:
    αν δεχτούμε
    1. οτι η γλώσσα έχει να κάνει με την ανάπτυξη του εγκεφάλου, την εξυπνάδα κλπ
    2. ότι ο Σπυριδάδωνης κατέχει πολυτονικό και αρχαία
    ΤΟΤΕ (if then else κλπ)
    οδηγούμεθα στο ασφαλές συμπέρασμα οτι το πολυτονικό και τα αρχαία χαζεύουν...
    αυτό είναι το σκοτεινό σχέδιο των κρυφοεβραιομασόνων του ΛΑΟΣ

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τον πράκτορα των σιωνιστών δρακονιανών σινοεβραίων Σπυριδάδωνη οτι υπακούοντας τυφλά στην εντολές της Λευκής αδελφότητας, όπως μεταδίδονται απο τον σταθμό της Βόιδοβέλλε απο την πυραμίδα του Τακλαμαλακιστάν και συλλέγονται απο το δρακονιανής τεχνολογιάς τρανζιστοράκι που του έχει προμηθεύσει αυτός ο κίτρινος γερμανός γκέη που ήρθε προχτές, προσπαθεί να παρασύρει τους έλληνες μακριά απο την προαιώνια κ υπερσυμπαντική σοφία που εμπεριέχεται στην επουράνια ΕΛ γλώσσα που είναι η μόνη διασύνδεση με τους αστρικούς Σείριους συγγενείς μας οι οποίοι θα έρθουν σε 3 τέρμηνα να μας σώσουν κ γιαυτό έχει φάει τα λυσσακά της η νέα τάξη να προλάβει να επιβάλει εβραιομασώνικη χούντα ώστε η ψευδεπίγραφη κυβέρνηση του ψευδοκράρους των Αθηνών να αρνηθεί την βοήθεια και να ρίξει τον Πάοκ για χρέη στην Δ εθνική...

    Υστερογράφιον: Στα πλαίσια του Εθνικού Μετώπου (όχι του Βορίδη, αυτού που σχηματίζεται τώρα μπροστά στη νέα απειλή) το κείμενα είναι joint (!) ποστακιον με την βοήθεια της φασματικής παρουσίας που εμφανίζεται σε αυτα τα περίεργα σχήματα που κάνει η υγρασία στον τοίχο μου (που έλεγε κ ο Αρκάς) και μου μιλάει τηλεπαθητικά και αυτοαποκαλείται Λιακόδήμος (χαϊδευτικά Λιακό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Quiz για δυνατούς λύτες (μπας και καταλάβατε την τοποθέτηση στο συγκεκριμένο υπουργείο)
    Ποιός είπε:
    «επιτραπεί η χρήση αλλοδαπών πληρωμάτων, διότι ένας έλλην ανειδίκευτος εργαζόμενος κοστίζει όσο 5,3 Αιγύπτιοι»
    tip: Δεν ήταν ο Άδωνις.. αλλά για ψάξτε κοντά του ;-)

    (Άδη το επαναλαμβάνω γιατί δεν πήρα απάντηση στο δικό σου μπλόγκι).

    Αφήστε τον να γκρινιάζει για τους Αλβανούς (για να χαϊδέψει αυτιά) και δείτε το τι έχει να γίνει.. Άραγε θυμάστε επί χούντας την ισχυρή ελληνική ναυτιλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α, τέλος...
    Ρε αγράμματοι, απαίδευτοι και άσχετοι οι υπολογιστές λειτουργούν με Ο και Ι !!
    Τα αρχαία Ελληνικά γράμματα Ομικρον και γΙώτα!!

    Αυτός που ξέρετε σαν Boole ήταν Έλληνας, πρόγονος του Καραμανλή και το κανονικό του όνομα ήταν Μπούλης.

    Όπως επίσης ο Μπουμπούκος (πρόγονος του Άδωνι) γνωστός ως Babbage (στις απολίτιστες δυτικές χώρες που έτρωγαν βελανίδια όταν εμείς φτιάχναμε παρθενώνες) έφτιαξε την αναλυτική μηχανή του βασιζόμενος στον υπολογιστή των Αντικυθήρων.

    Οι Εβραίοι πήραν τις θεωρίες τους και υπό τις οδηγίες του Κίσινγκερ τους άλλαξαν το όνομα και το σύστημα αρίθμησης σε μηδενικά και άσσους.

    Αστοιχείωτοι! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir