Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2011

Intermission - Να τους χαιρόμαστε

Τελικά ίσως, ίσως λέω αυτή η κρίση να έχει ένα καλό.

 Το ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο) όπου πηγαίνουν λούζωνται από καφέδες μέχρι σφαλιάρες, οι της ΝΔ δεν τολμάνε να πολυξεμυτίσουν και τα λοιπά κάνουν το κορόιδο είναι ίσως για καλό μας τελικά. 

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια απαξίωση του βουλευτικού αξιώματος. Όχι τόσο από τον κόσμο, όσο από τα ίδια τα κόμματα και τους βουλευτές (εμ τι άλλο παρά ένδειξη αυτού είναι και η πρόταση εκλογής με λίστα;). Η προσωπικότητα του βουλευτή δεν μας ενδιαφέρει, οι ιδέες ή η ικανότητα του. Το μοναδικό του προσόν είναι να μπορεί να φέρει ψηφαλάκια. Μετα αν μπορούσε να μπει σε τεχνητό κώμα (ψηφίζοντας μονο ναι σε σε ότι πρότεινει το κόμμα του) οι ηγεσίες των δημοκρατικών κομμάτων μας θα ήταν πολύ πολύ ευχαριστημένες. Απόρροια τούτου είναι να πληθαίνει το ποσοστό βουλευτών που όχι μόνο "δεν έχουν κάνει ούτε θυρωροί σε πολυκατοικία" αλλά είναι και επικίνδυνοι, διοτι η χαζομάρα είναι επικίνδυνη σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω αλλιώς περιπτώσεις (τυχαία αλλά και διαχρονικά, υποκειμενικά πάντως, παραδείγματα) σαν της Κούρκουλα, του Ρομπόπουλου, του Ανατολάκη, του Κουκοδήμου, του παρολίγον υποψήφιο Ψινάκη (αν και τούτος είναι πιο ξυπνιος από όλους τους άλλους μαζί), του ζώντος θείου Καραμανλή (αλήθεια, μιλάει ποτέ αυτός), του Εβερτ, του Πολύδωρα, του Κουλούρη, της Αποστολάκη (που το Ελληνικό κράτος της πλήρωσε τα έξοδα διαζυγίου), του Γεωργιάδη (τελικά: α) ποσα χρόνια έκανε να πάρει πτυχίο; και β) ποσες φορές πρέπει να πιαστεί να ερμηνεύει λάθος αρχαιοελληνικά κείμενα για να πειστεί ο "λαός" του πως ο άνθρωπας είναι μπουουουουουφος;) κτλ κτλ. 


Οποιος νομίζει πως όλοι τούτοι μαζί προάγουν την δημοκρατία μας (ασχετως ιδεολογίας) επειδή και "οι χαζοί έχουν δικαίωμα εκφρασης" μαλλον πλανάται. Η σημερινή βουλή είναι γεμάτη φαντάζομαι με τέτοια μπουμπούκια μιας και δεν εξηγείται αλλιώς η χαζομάρα που πλανάται. Ειδικά και οι ιδιαίτερα οι ανακοινώσεις του ΛΑΟΣ τα τελευταία χρόνια θυμίζουν παιδάκια Γυμνασίου που κοκορεύονται ή πετάνε σπόντες το ένα στο άλλο.

Γι αυτό και λέω πως η κρίση μπορεί να μας βγεί σε καλό πολιτικά. Ο κάθε ανίκανος πλέον θα φοβάται την σφαλιάρα, την γιούχα και το στιγματισμό όταν και όποτε ψηφίζει ό,τι μαλακία του πεί ο αρχηγός. Δεν μπορεί να βγαίνει βουλευτής και να λέει πως "ψηφιζα χωρίς να ξέρω τι ψήφιζα" και να μην τον έχουμε πάρει ακόμα με τις πέτρες. Δεν μπορεί οι πασοκοι (πχ) βουλευτες να έχουν τον πλεον ανίκανο πρωθυπουργό του γνωστού σύμπαντος και να μην τον ρίχνουν αλλά να του κάνουν....κόνξες υπό το φόβο μην στιγματιστούν ως...αποστάτες (φαντάζομαι). Ρε σεις η αρχη άνδρα δείκνυσι και :
α) τουτος τα έκανε μαντάρα
β) και σεις δεν πάτε πίσω.

Τι υποταγή στον Σταλινικό ηγέτη είναι τούτη; (και μην παμε στο "αλαθητο" του Σαμαρα οπως πλασαρεται από τους Παναγιωτόπουλο - Μιχελάκη. Εκει δεν έχει καν πλακα το πράγμα)

Η εμπιστοσύνη της ηγεσίας στο βουλευτικό αξίωμα αποδείχθηκε άλλη μια φορά x2 μάλιστα. 

1. Το ήσσον: ο Σαμαράς σκέφτηκε (παλαμάκια, παλαμάκια) να...παραιτήσει όλους τους βουλευτές του, και τους αναπληρωτές τους για να προκαλέσει επαναληπτικές εκλογές. Περι κουβέντας του θεματος με τους βουλευτες του δεν το συζητάμε.

2. Το τρισμέγιστον. Ο δημοκρατικότατος πρωθυπουργός μας επέλεξε να κάνει "πορεια στο λαό" και να ζητήσει δημοψήφισμα. Το είπε μάλιστα σε συνεδρίαση της ΚΟ που οι βουλευτές ΔΕΝ είχαν δικαίωμα λόγου (ποσο μάλλον διαφωνίας). Κατόπιν απαίτησε, και πήρε κιολας, "ομοφωνη" έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο!

Αλλά καλά τους κάνουν τέτοιοι που είναι. Πάρτε ένα παράδειγμα. Tα Chemtrails μαλλον τα ξέρετε. Αν δεν τα ξέρετε δεν χάνετε και τίποτε. Τα κείμενα που τα αναφέρουν ως "σατανικά πειράματα" αφθονούν στο δίκτυο.

Πρώτες ερωτήσεις για το θέμα από τα συντρόφια:

"Τον Νοέμβριο του 2006, μετά από πίεση κατοίκων της Λάρισας που παρατηρούσαν προβληματισμένοι το φαινόμενο, έφερε τελικά το θέμα στη βουλή, η βουλευτής του Συνασπισμού Ασημίνα Ξηροτύρη-Αικατερινάρη, καταθέτοντας σχετική ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς και συνδέοντας άμεσα τα chemtrails και με το σύστημα HAARP. Μία ελλιπέστατη «απάντηση» ήρθε μόνο από το υπουργείο Μεταφορών, που αναφερόταν μόνο στο γεγονός, πως ο εναέριος χώρος της Λάρισας ανήκει στην δικαιοδοσία της πολεμικής Αεροπορίας. Στις 5.02.2007 ήρθε άλλη μία σχετική ερώτηση από τον, επίσης βουλευτή του Συνασπισμού, Κο Φώτη Κουβέλη προς τους Υπουργούς Μεταφορών και Επικοινωνιών, ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., Εθνικής Άμυνας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με τα chemtrails που παρατηρούνται στην Αθήνα. Τις απαντήσεις θα τις περιμένουμε μάλλον για πολύ ακόμη. "

Τι να πώ, έχει και η αριστερά τις κακές στιγμές της. Αντε επισης να πω πως τότε το πρωτάκουσαν, τους άρεσε και έψαξαν τρόπο να ψέξουν τον σατανικό καπιταλισμό.


Εχουν και το ελαφρυντικό πως δεν είχαν ακόμα διαβάσει το σχετικό άρθρο του Vagelford που είναι η καλύτερη απάντηση στο θέμα στα ελληνικά, το οποίο και βγήκε ένα χρόνο μετά.

Εν τέλει το πετάμε και μεις εδώ για να τελειώνουμε. Τα chemtrails ειναι μια μουφα και μισή. Τα αεροπλάνα έχουν καύσιμα, τα καύσιμα ενίοτε κρυσταλλοποιούνται στην ατμόσφαιρα και σχηματίζουν νέφη, τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με το ύψος που πετά το αγιεροπλάνο και τη θερμοκρασία της ατμόσφαιρας. Διαβαστε το άρθρο του Vagelford και μην με πρήζετε με το θέμα. Τωρα αν κάποιος επιστήμονας με η χωρίς εισαγωγικά πει το αντίθετο, ας πρόσεχε. Πρωτ' απ όλα προσέξτε τι επιστήμονας είναι. Ειναι φυσικός της ατμόσφαιρας; Μετεωρολόγος έστω; Αν κατέχει κάτι "σχετικό" ε τότε δεν το κατέχει. Δεν πάς σε ΩΡΛ αμα έχεις έμφραγμα! Και όπως είπε και ο Christos Ricudis σε σχετική κουβέντα στο f/b: " Βασιζεσαι στην λανθασμενη παραδοχη οτι οι επιστημονες ειναι κατα καποιο τροπο λιγοτερο ηλιθιοι απο τον υπολοιπο κοσμο. Δεν ισχυει. Αν το πιστευεις, ετοιμασου για εκπληξεις."


Κατακλείδα λογικής: "Οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν οτι ο ψεκασμός χημικών ουσιών από αεροσκάφη στα 25.000 πόδια και άνω είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο, απρόβλεπτο και άχρηστο εγχείρημα. Κι αυτό επειδή οι ισχυροί άνεμοι σε αυτό το  υψόμετρο μπορούν να μεταφέρουν ουσίες που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, καθιστώντας τις μελέτες σχετικά με τέτοιες δραστηριότητες (είτε πραγματοποιούνται από καλούς ανθρώπους είτε από σατανικούς επιστήμονες) μάλλον άχρηστες, στην καλύτερη περίπτωση και μπούμερανγκ, στην χειρότερη περίπτωση, για τους ίδιους τους σατανικούς ερευνητές εκατοντάδες μίλια μακρυά." (από http://www.dummies.com/store/product/Conspiracy-Theories-and-Secret-Societies-For-Dummies.productCd-0470184086.html)

Τελος παντων, εγινε ρόμπα η αριστερά μας με τούτο και σταμάτησε. Αλλά επειδή εδωπαδά η δεξιά δεν γνωρίζει τι ποιεί η αριστερα αλλά και επειδή κατά πως φαίνεται κανείς βουλευτης δεν πάει στην βουλή ή έστω δεν διαβάζει τα πρακτικα των συνεδριάσεων, το πράγμα δεν τελείωσε εκεί.

(links provided by Vagelford)

Ιουνιος 2010. Ανάμεσα σε πολλά περισπούδαστα μαθαίνουμε πως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ δεν άντεξε να μην ρωτήσει σχετικά. Η δε απάντηση του υπουργού ήταν σαφέστατη - ακόμα και για dummies

Iούλιος 2010. Όλοι ετοιμαζονται για διακοπές εκτός από τον Βουλευτή του ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ που δεν εμαθε-ειδε-ακουσε την σχετικά φρέσκια ερώτηση του συναδέλφου του και νιώθει έτοιμος να ξαναρωτήσει το ίδιο για να ξεσπάσει την ανθελληνική συνομωσία φαντάζομαι

Nοέμβριος 2010. Ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ που δεν έχει σχέση φαίνεται με τον προηγούμενο επαναλαμβάνει το ερώτημα. Η απάντηση του αρμοδιου υφυπουργού είναι στερεότυπα η ίδια - for dummies τελείως και σαφέστατη.

Ιούνιος 2011. Το μεσοπρόθεσμο γαμεί και δέρνει, ο πολύπαθος Ιούλιος έρχεται και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ, ασχολείται μόνο με τα σοβαρά ζητήματα και ξαναματαεπαναλαμβάνει το ίδιο ερώτημα. Μέσα σε ένα χρόνο 3 βουλευτες του ίδιου κόμματος ρωτησαν το ίδιο πράγμα. Φαινεται πως η τεράστια αριθμητικά Κ.Ο του ΛΑΟΣ τους εμποδίζει την ενδοεπικοινωνία. Όπως και η αναγνωση των πρακτικών της βουλής ή η απάντηση των υπουργών στους συναδέλφους και ομοϊδεάτες τους. Η απάντηση είναι βεβαίως μονότονα η ίδια. Εδώ δηλώνω το θαυμασμό μου σε υπουργούς και προϊστάμενους ΥΠΑ για τις αντοχές τους.

Οκτώβριος 2011. Εδώ γίνεται της πουτάνας με ξύλο σε βουλευτές, υπογραφές νέων δανειακών συμβάσεων κτλ. Ο βουλευτής της ΝΔ ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ όμως έχει άλλα θέματα, πιο κρίσιμα στο μυαλό του και επαναλαμβάνει για 5η φορά σε ενάμισι χρόνο το ίδιο ερώτημα, επειδή λέει το διάβασε σε άρθρο της εγκυρότατης Φωνής της Κορινθίας, η οποία πάει ολοταχώς για γκράμμι, νόμπελ και χρυσή σφαίρα ταυτόχρονα.Μαλλον το σοκ του ότι διάβασε κάτι τον έκανε να κάνει αυτή την ερώτηση διότι τα πρακτικά της βουλής ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ να τα διαβάζει! Η απάντηση των κυβερνώντων εκκρεμεί και όλοι έχουμε μιαν απορία για το ποια θα είναι.....


Ρε σεις για τα δακρυγόνα που έπνιξαν την Αθηνα τόσες φορές, είναι υπαρκτά και αποδεδειγμένα επικίνδυνα, δεν νομίζω να έχουν γίνει τόσες βουλευτικές ερωτήσεις.


Μετά από όλα αυτά τι να πω. Οποιος τους ψήφισε είναι άξιος της μοίρας του.

7 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=5pIeV8sJ-N8&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δεν έχει βγάλει ο Λιακόπουλος κανένα βιβλίο για τα chemtrails να το διαβάσουν να ξεστραβωθούν; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα που είπε ο αθεόφοβος για το Λιακόπουλο, σκέφτομαι ότι δεν θα έπρεπε να γράψεις το άρθρο. Μόλις δει ο Λιακόπουλος για τα chemtrails, τελείωσε, θα το γράψει το βιβλίο. Και φυσικά θα φταίνε τα Ελοχείμ.. ή τα Νεφελίμ;... δεν ξέρω, μπερδεύομαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μετά την φοβερά ιδιοφυή δήλωση του Προέδου "Σώστε την Ελλάδα, σώστε την Ελλάδα, σώστε την Ελλάδα", τολμάτε να πιάνετε στο στόμα σας την νοημοσύνη του κόμματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατ' αρχήν, άπαξ και κατέθεσε επερώτηση ο Ανατολάκης, το θέμα είναι υπαρκτό. Σε λίγο θα μας πεις ότι ασχολείται με αηδίες και ο Λιακόπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για όσους έχουν την απορία, "Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων" και "Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας (Τόμος τρέχα γύρευε)"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir