Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2006

Μα τί παλιόγλωσσα!!!

Ποτά: Τεκίλες μετά μπύρας.
Μουσική Υπόκρουση: reggae αρχικώς, John Lee Hooker αργότερα. (One burbon, one scotch, one beer---ΤΟ άσμα!)
Τσιγάρα: 1716,4/3.
Διάθεση: Χέσε μέσα.



Βαριέμαι ασύστολα και τα ρέστα τα πληρώνει ο άτιμος ο κυβερνοχώρος.......
Οπότε τι μένει; Χώσιμο μετά μανίας. Άρξασθε.
Βαριέμαι να πρέπει να εξηγώ συνέχεια τα αυτονόητα.
Βαριέμαι να είμαι κάπως γιατί έτσι πρέπει.
Βαριέμαι να είμαι κάπως αλλιώς για να μην είμαι κάπως.
Βαριέμαι να εξηγώ ότι η λέξη πούτσος είναι ελληνικότατη και μέρος της πλούσιας παράδοσης του ρημαδιασμένου έθνους μας. Είπα έθνος; Α ναι.
Βαριέμαι τους εθνοπατέρες, τους εθνοκολλημένους και τους εθνομαλάκες με τον σταυρό στο χέρι που δεν ξέρουν καν τον έρμο τον Ηράκλειτο. Τόσο χριστιανοί και τόσο αρχαιολάτρες δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου. Αμάν με τον τον ελληνοχριστιανισμό, μας πρήξατε τα umpala!!!
Βαριέμαι γενικώς και ειδικώς να πρέπει να αποδείχνω συνέχεια πως δεν είμαι ελέφαντας.
Μερικές φορές μάλιστα έπρεπε να αποδείξω πως είμαι ελέφαντας και εκεί βαρέθηκα περισσότερο. (-Είσαι μαλάκας; -Μάλιστα!!!! -Απόδειξέ το!)
Βαριέμαι να μιλάω για ιστορία με ανθρώπους που ξέρουν μόνο τον Παπαρηγόπουλο (έτσι γράφεται ή έχει κανένα διπλό γράμμα;) και το κρυφό σχολειό (εδώ γελάνε) – στην καλύτερη. Παρεμπιπτόντως ο αδερφός μου είπε πως γνώρισε κάτι ξένες πιτσιρίκες το καλοκαίρι που του ανέλυαν τις καινοτομίες του Ευριπίδη στις τραγωδίες. Τα ακούνε αυτά οι δικές μας; Άσε μωρή το κινητό και την espresso για λίγο και άνοιξε κανά βιβλίο. Και όχι με εικόνες γιατί τις ζωγραφίζεις! Οι άλλοι μην γελάτε, τα ξέρω τα χαϊρια σας. Βρε πρρρρ!
Βαριέμαι τους δεξιοί, τους αριστεροί και τους κεντρώοι. Κανένας σοβαρός υπάρχει κια πέρα;
Βαριέμαι να βρίσω τον μαλάκα που αφήνει το αμάξι του στην μέση του δρόμου για να πάρει τσιγάρα και καπάκια στο φανάρι κορνάρει μόλις δει πράσινο ακόμα και αν είναι πρώτος! Αθάνατε ελληνικέ Έλληνα!
Βαριέμαι τους ‘δικούς μου’. Ρε πως έγινε έτσι ο χώρος; Αν ήξερα ρε *&^%#@(*& (==μαλάκα εις τη νιοστή. Τουλάχιστον) πως θα γινόταν έτσι ο χώρος θα γινόμουν δαπίτης από τα 7 μου! Αστο διάολο ρε, όλοι μια στολή είστε! (Johny Rotten: ‘Στις συναυλίες μας έρχονταν όλοι με ότι ρούχα είχαν. Άλλος με κουστούμι γαμπριάτικο, άλλος με σκισμένα ρούχα που τα κρατούσαν παραμάνες’ …κτλ κτλ). Το πιάνετε ρε όρθια ζώα; Αν μείνετε λίγο χωρίς τη στολή και τους άλλους τους άπλυτους γίνεστε μπεμπέκια….στο γάλα σας λοιπόν, έστω και σε ελεύθερο camping.
Αυτά!!!
Το αστείο είναι πως παρ' όλη την βαρεμάρα, την καντίφλα και την απογοήτευση δηλώνω αθεράπευτα αισιόδοξος! Το πρώτο βήμα να βγεις από ένα άσχημο λούκι είναι πάντα πρώτα να το δεις. Με λένε Γεράσιμο και κόβω την τηλεόραση με δόσεις....
Το post αυτό θα αυτοκαταστραφεί σε.......

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι καλό μου... Να δικαιολογήσεις και τον τίτλο του λινκ σου που έβαλα στη σελίδα μου (όχι ότι τη βλέπει και κανένας - ούτε εγώ η ίδια σχεδόν) :)
    Μην πάει και σβήσεις το post. Ακούς ρε;
    (τι μαλακία, δεν έχει edit comment εδώ πέρα;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :) Η τηλεόραση κόβεται μια και καλή με το μαχαίρι σαν το τσιγάρο ένα πράγμα...διαφορετικά είναι εύκολο να ξανακυλήσεις...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαιρετίσματα απο τον Σ(ύλλογο)Α(νώνυμων)Μ(πουχτισμένων)...
    Περιμένουμε να έρθεις να ανανεώσεις τη συμμετοχή σου, αλλά βλέπουμε πως δεν έχεις κάνει και πολλά βήματα προόδου απο πέρισι...
    Και τότε έλεγες πως κόβεις την τηλεόραση με δόσεις. Μα βρε Γεράσιμε, τόσα μαθήματα κάναμε, δεν είπαμε την τηλεόραση μαχαίρι;
    Άντε σμουτς γιατί βαριέμαι να γράψω περισσότερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir