Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Δευτέρα, Μαρτίου 19, 2007

War of words

Χρωστάω στον φίλο παρείσακτο ένα πόστ με τις λέξεις Ρουσφέτι, βρώμικος, πείνα, λυγαριά , σαρδανάπαλος. Επίσης θέλω να βγάλω λίγο προφητιλίκι οπότε λέω να τα συνδυάσω..... Ιδού:



"Η παραβολή του βρώμικου προφήτη"

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας επιστήμονας. Σπουδαγμένο παιδί και έξυπνο αν και πολλοί τον έλεγαν λοξό, ίσως και μαλάκα. Σε κάποια φάση της πολύπαθης ζωής του κατάλαβε πως η πολλή επιστήμη τρώει τον αφέντη. Πως το μέλλον δεν είναι μπροστά αλλά πίσω. Λύγισε λοιπόν, όπως η λυγαριά στον άνεμο και το γύρισε το στιλάκι και το μαγαζί. Η επιστήμη είναι πρόβλημα, δεν δέχεται αυθεντίες, προφητείες και δόγματα. Άσε που για να βρεις δουλειά πρέπει να παίρνεις πίπες και να παρακαλάς για κανένα ρουσφέτι. Η γνώση προϋποθέτει πόνο, ανασφάλεια και πολλές φορές πείνα.

Ενώ η πίστη...τσσσσςςςς!!! Πέτα δυο θεϊκές αρλούμπες και πάντα θα βρεθεί κάποιος μαλάκας να τις πιστέψει, να τις κάνει θέσφατο και αγίασμα, και να σε ταΐσει κιόλας. Εδώ τόσοι και τόσοι απατεώνες άγιοι έκαναν καριέρα, εγώ που έχω βγάλει τα μάτια μου στα βιβλία θα κωλώσω; Και αν βρεθούν μερικοί και με πουν σαρδανάπαλο τι να γίνει; Δεν μπορείς να τους πιάσεις όλους έτσι δεν είναι;

Η συνταγή είναι απλή: Παραμύθι περί ανωτερότητας, Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών (καθολικώς διαμαρτυρόμενων :-Ρ), πίστη μετά μανίας στο "θεϊκό" πεπρωμένο της μοναδικής προαιώνιας, αθάνατης, καθολικά και διαχρονικά Χ.Ο. ράτσας, ανακάτεμα γεγονότων με μυθοπλασίες ή όπου δεν μας βολεύει μυθοπλασιών με μυθοπλασίες και κυρίως ΠΩΛΗΣΕΙΣ πολλών βιβλίων που το ένα επικαλείται στις πηγές του το άλλο, έτσι για να έχουμε και βιβλιογραφία. Όταν η επαφή μας με την πραγματικότητα χάνεται καταγγέλουμε τους "εχθρούς" που αλλοιώνουν την πραγματικότητα και το ποίμνιο φρίττει! Ένας νέος μεσσιανισμός, αυτός θα μας σώσει.

Προσέχουμε να μην ερεθίσουμε, το έτσι και αλλιώς νεφελώδες, θρησκευτικό συναίσθημα, πετάμε και λίγη "ανωτερότητα" της φυλής μαζί με το σύνδρομο της "κυνηγημένης αλλά θεϊκής" ράτσας για όλα τα κομπλεξικά που από εκεί περιμένουν αποκούμπι, γιατί αλλιώς δεν μπορούν να εξηγήσουν την προσωπική τους κενότητα, και η πελατεία μας είναι έτοιμη!!!
Έχω και μερικούς "διαβασμένους" και "με πτυχία" σύμμαχους για να κάνω επίδειξη γνώσεων αν (μπαααα) και όταν χρειαστεί. Τώρα αν αυτοί είναι θεωρητικοί φασισμού, παλαιο- ή νεο- χουντικοί, γνωστοι και μη εξαιρετέοι, γραφικοί παππούδες ή λαμόγια του κερατά ε, είπαμε: κανείς δεν είναι τέλειος...

Μπορεί να μην πιστεύω τπτ απ όσα λέω, και αυτό μερικές φορές να μου ξεφεύγει, αλλά δεν γαμείς ο άλλος δεν έχει και ΤΟ IQ για να το πιάσει. Μπορεί να γίνομαι ρόμπα, αλλά τουλάχιστον έχω χιούμορ.....και μεγάλη τσέπη!!


Ηθικό δίδαγμα:

Το να πεις σε κάποιον: Φίλε μου είσαι έτσι και έτσι και έτσι και ο κόσμος είναι σφαιρικός μπλα μπλα μπλα...κτλ είναι λιγότερο ευχάριστο γι' αυτόν από το να του πεις: Είσαι το κέντρο του κόσμου, ο ομφαλός της γής, το σύμπαν αρχίζει και ξεκινάει από εσένα, ο Θεός σε διάλεξε ΑΛΛΑ οι ΆΛΛΟΙ, οι εχθροί σου κτλ κτλ...
Με το δεύτερο του δίνεις ΧΑΡΑ, στόχο, ικανοποίηση και το κυριότερο: κάποιον για να ΜΙΣΕΙ και όχι τον εαυτό του...




Όποιος θέλει συνεχίζει, άλλες πάσες δεν έχει για τώρα...

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/3/07 01:18

    ρε συ, την βιογραφια του λιακοπουλου εγραψες??Δεν σε βλεπω καλα οταν οι ελληνες κυριευσουν τον κοσμο!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/3/07 02:17

    α και τωρα που το θυμηθηκα! γεια σου τριτε :)χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να σου πω....
    χεχεχε!
    Καλόοοοοοοοοοο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σωστοοοοοοοςςςς!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ σου πω! Παίρνεις κι εμένα για ποίμνιο; Θα είμαι καλός κράχτης στις δουλειές σου. Ίσως να ναι καλή λύση για την ανεργία των πτυχιούχων. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρόλη την ΧΑΡΑ που δίνει η δεύτερη στάση προτιμώ την πρώτη! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @par1saktos: Όπως είπε και ο προφήτης "και οι τρίτοι έσονται πρώτοι με το νέο πρωτάθλημα"....μόνο να μείνει ο Ισπανός και όλα θα γίνουν.... Στο δια ταυτα κάθε σύμπτωση με υπαρκτά πρόσωπα είναι...συμπτωματική!

    @lidara, trillian, shades: Ευχαριστώ παιδια...μόλις βρω χρόνο-όρεξη θα αναλύσω και την μεθοδολογία κλιμάκωσης επιχειρημάτων και παράνοιας! Καλές συμβουλές για χοντρά λεφτά και όχι μόνο....

    @debby: Και εγω...νομίζω. Ποτέ δεν είσαι σίγουρος όμως μιας και ο μεσαίωνας έχει πολύ ισχυρά γονίδια

    @leigh-cherry: Τι μου θύμισες τώρα! Είχαμε βρει(με ένα δυο φίλους) μια τρομερά καλή μόντα για παραθρησκευτικά φράγκα το καλοκαίρι και το μόνο που μας συγκράτησε ήταν η αίσθηση σοβαρότητας, μέτρου, ντροπής και άλλων 39 διαφορετικών και κυρίως άσχημων συναισθημάτων (στη σούμα 42 για τους γνωρίζοντες)!!! Αν δεν είχα δουλειά όμως μπορεί και να το έκανα :-)

    Από την άλλη, τώρα που το ξανασκέφτομαι καλά κάνεις και το προτείνεις. Γιατί δηλαδή, ο κάθε προφήτης είναι πιο έξυπνος από εμάς που έχουμε και 2 πτυχία τρομάρα μας; Ζaphod γερά φάτους τα λεφτά!!!!! Αν φέτος την κάνω την μόντα (θα το καταλάβετε διότι θα με δείτε στο έγκυρο star channel με ράσο και μούσι) θα σε ενημερώσω να μπεις και συ στο κόλπο. Χρειάζονται προσόντα όμως... Ξεκίνα προπόνηση και :
    α)άφησε μουστάκι, εν ανάγκη βάλε ψεύτικο...
    β)Μην ξανακόψεις τρίχα από φρύδι, πόδι και ...αλλού :-)
    γ) Μάθε 5-6 προσευχές απ' έξω γιατί εγώ δεν ξέρω καμία
    δ)Αυτά!

    love&kisses
    zaphod

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/3/07 10:29

    φτιαξε και ενα σύστημα προβλέψεων.
    πάρε ένα τύφλο ας πούμε γιατί αυτοί έχουν ένα βιβλικό λάιφ-στάιλ «πέταξέ τον» μέσα στο πλήθος και όποιον ακουμπήσει πρώτα ο τυφλός αυτουνού θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία.
    αν ο τυφλός φιλήσει γυναίκα αυτή θα μείνει εκγυος.
    :):)
    και διαφορες άλλες παραλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @thelastrealanwnymous: Χαχαχαχα! καλό!
    Τι μου θύμησες τώρα! Στην Ζωή του Μπράιαν, που έχουν ανακηρύξει τον Μπράιαν μεσσία, όσο και αν αυτός αρνείται, σκάει ένας τυφλός και λέει "θαύμα, ο μεσσίας με άγγιξε και τώρα βλέπω!", ενώ μετά πέφτει σε ένα λάκκο, τυφλός γαρ ακόμα!
    Οι άλλοι όμως που να πάρουν χαμπάρι! Αναφωνούν πως "Ιδού ο Μεσσίας"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έβαλα σχόλιο και δεν το πήρε. Σε αποκαλύπτω βρωμερέ απατεώνα! Ναι ναι , την πρώην θρησκοληψία σου, τη διαμονή σου σε γνωστό Μοναστήρι της Ναυπακτίας και τη συμμετοχή σου σε ροκ συγκρότημα με μέλη ιερείς. Ναι κυρίες και κύριοι, ο Zaphod ήταν παπαδοπαίδι, αλλά τα χάλασαν στη μοιρασιά για αυτό τώρα το παίζει αντίχριστος. Αποδείξεις στο blog μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου μάστορα, παραποιητή της ιστορίας! Ο μέγιστος προφήτης βλέπω έχει ανοίξει σχολή στην οποία και πρέπει να γραφτώ και εγώ!!!!
    :-Ρ
    Καταγγέλω τον εγκάθετο estarian και τον ηγούμενο που μου έφαγε μια κούτα 20ευρά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έλα να φτιάξουμε θρησκεία αγόρι μου να τα κονομήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/6/07 00:33

    Πως μπόρει να είναι τωσο μορφωμένοι οι Έλληνες άμα ισχούν οτι κρυολόγημα
    απο κρύο. Δημοκρατία είναι Εβραήκη σαχλαμάρα, Αριστογείτων ήταν Εβραίος σπιούνος. Νεσελρώδης, Μεταρνήχης, Δισραήλης και Κισιντσέρης, άθειοι Εβραίοι, ήταν οι μεγάλοι αντίπαλοι Ελληνηκής ανεξαρτησίας. Απορρίπτωντας προπατορικό αμάρτιμα γεννοβόλισε τον κουμουνισμό. Aρχωντες Κωνσταντινοπόλεως είναι πόλιτβουρο Ελλήνων. Γκορβατσώφ έχει σημείο αντιχρίστου στο προσκέφαλο αλλα τον κάνατε Aρχων. Aρχων Σαρβάνης έστηλε εργασίες Καθολικών εις Ινδία να εκδικιθή σατανοσέρβους. Αμερική ο μέγα σατανάς, Ισραήλ μάνα και Ελλάς πατέρας του σατανά. Στραβώντας μαρτύρισε οι πορνοδιονυσιακή βρεφοκτωνία έσβησε τον Ελληνισμό, και ο Φαλμαράχης απέδειξε οτι οι σημερινοί Έλληνες είναι ολλοι Aλβανοί απόγονοι Πελασγίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir