Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2007

Απάντηση (δωρεάν, όχι πληρωμένη)

Είδα οτι έγινε πολύ λόγος για το που θα'θέλαμε να είμαστε ή να δούμε τον εαυτό μας-λογότυπό μας.

Αρχικά να πω πως με το Zaphod όντως τα έχουμε βρει επειδή είμαστε αδελφές.... ψυχές και αν τρωγόμεθα είναι από χόμπι. Πάμε δυό δυό σα τα γκογκόβια. Εξάλλου όταν η φαγομάρα εντείνεται βρίσκουμε σημείο επαφής και ηρεμούμε, όπως έγινε σε διάφορα ποστ στο παρελθόν και αν πάλι αυτό είναι δύσκολο, συνειδητοποιεί οτι έχω πάντα δίκιο και επιβάλλει τη γνώμη του :-Ρ ....... μη ξεχνάμε οτι το blog είναι δικό του και εμένα με έχει κάτι σαν το Ζήκο το μπακαλογατί στο "Της κακομοίρας". Θα προτιμούσα επειδή του δίνω τις πολύτιμες συμβουλές μου κάτι σε Humma Consulting Services :-{

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Ας είναι. Εγώ θα πιάσω τη μπάλα που μου'ριξε ο φίλος ο Island (για περάστε μιά βόλτα, είναι και κρυφό ταλέντο στην ποίηση!) αλλά δε θα δείξω που θα ήθελα να είμαι με τεχνικές photoshop και αλχημείες. Θα σας δείξω που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήμουν, εσείς απλά κάντε κλικ για να απολάυσετε. Ζήλευε douli! (εκ του Zaphodouli).


13 σχόλια:

  1. Άρα παλιά ήσουν

    α) Αμάξι;
    β) Γκομενάκι χαριτωμένο πάνω σε αμάξι;
    γ) Ταμπέλα;

    :-Ε

    Υ.Γ. Ζήκε ζήκε είσαι εδώ;
    Καλόοοοοοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα :PPP

    Εγω πιστευω οτι ηταν..ιστοσελιδα ;)))

    Μακιααααα πολλα σε σενα και στον Zaphodouli (μη μου κλεβεις τα υποκοριστικα)

    Xεχεχεχε!! :***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2Zaphod : Χμμμμμ. Τα... γκογκόβια που ανέφερα τα περάσαμε στο ντούκου δηλαδή και λοιπά και λοιπά. Θα προτιμούσα να είμαι το αυτοκίνητο κάτω από τα χαριτωμένα γκομενάκια λοιπόν.

    "Ζήκε ζήκε είσαι εδώ;"
    "Εδώ είμαι και σε καμαρώνω μούργο"

    2Candy : "Εγω πιστευω οτι ηταν..ιστοσελιδα ;)))" Μμμμμμμ. Ή εγώ ξέρω Ουγγρικά ή είναι ιστοσελίδα, διάλεξε. Πάντως είδες; Μέχρι και στην Ουγγαρία είναι γνωστά τα πάρτυ μου ;-) Εγώ το μόνο που ξέρω είναι η Ουγγαρέζα.....η σαλάτα μπρε όχι κάνα γκομενάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2Candy : Α ξέχασα "Μακιααααα πολλα σε σενα και στον Zaphodouli (μη μου κλεβεις τα υποκοριστικα)"

    Ευχαριστώ και ανταποδίδω. Τα υποκοριστικά να τα χαίρεσαι. Ωραία πρότυπα διαλέγεις και τα βάζεις και στο blog σου. Δε με λες; Ξέρει ο μπαμπάς σου με ποιούς κάνεις παρέα; ;-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mαθε και κατι αλλο..Η σαλατα Ουγγαρεζα λεγεται αλλιως και Σικαγο (ετσι για να το παιζεις μουρη) χεχεχε:)))

    Ο μπαμπας δεν ξερει τιποτα...αν τυχον σε πετυχουμε πουθενα μαζι "δεν με ξερεις δεν σε ξερω"..

    Ντατσι???? :PPPP

    Mμμμμμμακιααααααααα :*********

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Γαμάτο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2Candy : Αχαααα. Δηλαδή αν η σαλάτα Ουγγαρέζα λέγεται και Σικάγο το παγωτό Σικάγο πως λέγεται χωριάτικη; Μην ανησυχείς πάντως, δε θα σε εκθέσω στο μπαμπά.

    2patsiouri : Ευχαριστώ, την επόμενη φορά θα σας καλέσω σ'ένα από τα πάρτι μου.

    2Ellie : Thanks

    2_st_ : Πάντα! Καλή βδομάδα Στάθη και περαστικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορώ να πω φίλε humma πως η απάντησή σου ήτω αποστομωτική.Βεβαίως βεβαίως και ο zaphod έκανε μία πολύ καλή δουλειά(πως να το κάνουμε Ευάκι είναι αυτό).Και μιας και έχεις τα μεγάλα μέσα(ή πιο σωστά μιας και στη φωτογραφία είσαι μέσα για μέσα)θα ήθελα μία συνάντηση με την κόκκινη αιθέρια ύπαρξη.


    Μπορώ να πω πως πιάσατε την μπάλα και οι δύο και την κάνατε γκολ.Άρα το σκορ δεν είναι 1-1(όπως θα έλεγαν κάποιοι κακόβουλοι)αλλά 2-0.Τα σέβη μου και στους δυο.

    (Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/12/07 17:30

    Αν και αποστομωτικη η απάντηση στον zaphod, δε μας απάντησες που ήσουν όταν βγηκε η φωτογραφία. Μηπως κοιταζες το "πουλάκι" και δε πρόσεχες? Χιχιχιχιχι!
    Υ.Γ. Πάντως εσεις οι δυο μαζι δε κανετε και χωρια δε μπορείτε! Ζειτε για να τη λέτε ό ενας στον αλλο. Αντε να δούμε που θα παει αυτη η κατάσταση.
    Υ.Γ. Ζηκο, πιασε δυο ουζάκια! Ξέρεις, σε ψηλά ποτήρια, σουλήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι πληροφορίες μου μου λένε ότι η φωτογραφία του Zaphod με την ξανθιά κοπελιά από κάτω είναι από το πάρτυ του Humma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2island : Οι κοπέλες χάρισμά σου, τις βαρέθηκα κιόλας. Αν είναι σου κανονίζω με όλες άμα λάχει. Το σκορ 2-0 είναι σκορ ασφαλείας. Καλημέρα

    2zouzou : Εφτασέεεεε. Εσύ,... όχι παλαμάκια... παλαμάκια, όχι εσύ... θα παλαμοκροτάν αυτοί που πληρώνουν... όχι εσύ που θέλουμ' 3 κιμωλίες στο γράψε-σβήσε τη βδομάδα για σένα, έτσι; Μη χάσεις ευκαιρία ζουζούνα. Εγώ αν θες να μάθεις ήμουν που τραβούσε.....φωτογραφία και οι κοπελιές κοιτούσαν το δικό μου πουλάκι.

    2neropistolero : Αισχρά ψεύδη και διαδόσεις εγκάθετων. Δε καλώ εγώ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir