Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2008

Τι θέλω για το νέον Έτος

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Κόψε το σβέρκο σου


  • Να αποκτήσω και γω την τελευταία κινηματογραφική επιτυχία της "Ν.Δ. Kinky Pictures Studios LTD & CO & Sons & Daughters & Koumbaroi & oti einai blue diorizetai sto dimosio & oti kineitai gamietai SA". Ίντριγκες, πάθη, διορισμοί, αποχαρακτηρισμοί, ακραίος ερωτισμός, αισθησιασμός, ανωμαλίες, group sex, orgies αλλαξοκωλιές που καταπολεμούν πάσης φύσεως στυτικές δυσλειτουργίες. Θα σου κάνω και σένα μία κόπια αφού κάνω βέβαια το απαραίτητο μοντάζ.


  • Να έχω την επιτυχία στις γυναίκες που είχε ο ερωτύλος- πορνοστάρ- ταβερνιάρης- εκποιητής της πολιτισμικής κληρονομιάς μας ο "τι να τα κάνουμε τόσα μάρμαρα ρε παιδιά, έχουμε" κος Ζαχόπουλος....


  • Να αποκτήσω και γω μουνάκι (αν και τα τελευταία χρόνια φαίνεται να μπαίνει δυναμικά στη μάχη κι ο πρωκτός) σα την 35 χρονη ερωμένη, για να μπορώ με παρρησία να βρωντοφωνάξω οτι αν και Δημόσιος Υπάλληλος ΓΑΜΙΕΜΑΙ στη δουλειά.


  • Να πάει επιτέλους ένας καλλιτέχνης της προκοπής να τραγουδήσει και στο έρμο το αναψυκτήριο του κου Μαγγίνα. Δεν έχει κλείσει δουλειά για δουλειά ο άμοιρος, ούτε από το Je t'aime δεν πάνε καλλιτέχνες. Το παν βέβαια είναι θέμα τεχνικού διευθυντή (βλ. κάτωθεν λήμμα : Manager /mænadza/ αναλυθέν υπό της Καθηγήτριας γλωσσολογίας κας Αγγελικής Δημητρίου)




  • Να κάνουν κάτι επιτέλους οι της Interamerican να ασφαλίσει όλους τους μετανάστες που δουλεύουν ανασφάλιστοι. Το ΙΚΑ έχει κι άλλες δουλειές, άντε.




  • Να επανέλθει το φυσιολογικό χρώμα του Κωστάκη. Από τις τόσες φορές που το παίζει Κινέζος για τα σκάνδαλα που γίνονται τριγύρω του, κιτρίνισε.


  • Να μετακομίσει τώρα το χειμώνα όλο το Υπουργικό Συμβούλιο στα κοντέινερ των σεισμόπληκτων του Μενιδίου που υπάρχουν εδώ και 8 χρόνια από το 1999 και των πυροπαθών του Πύργου που ελπίζω να μην υπάρχουν μετά από 8 χρόνια για να αποκτήσουν το κρύο αίμα που χρειάζεται για να πάρουν σκληρές αποφάσεις και να μας μεταρρυθμίσουν όπως πρέπει.


  • Να πάρει πρωτάθλημα η Πανάθα στο ποδόσφαιρο μπας και δούμε μιά πιό πράσινη μέρα γιατί αν γίνουν αναδασώσεις, κτηματολόγιο, διαφύλαξη της δασικής περιουσίας μπορεί τότε να πάρει πρωτάθλημα κι ο Αστέρας Τρίπολης.


  • Να "αναπτυχθεί" ΌΛΗ η επικράτεια μπας και πάψουμε να ανησυχούμε για τα δάση και τις πυρκαγιές κάθε χρόνο. Αν δεν υπάρχουν δάση δε θα έχουμε και πυρκαγιές σωστά;


  • Να βρεθεί ένας Δήμαρχος Αθηναίων που να έχει ρολόι, ή τουλάχιστον να διοργανωθεί ένας έρανος να του πάρουμε εμείς ένα. Δε γίνεται ρε γαμώ την πουτάνα μου κάθε χρόνο να κάνω Πρωτοχρονιά στις 12:00:06, δε ξέρει κανείς να μετράει; Θα αγοράσω Ατομικό ρολόι για πάρτη μου, ατομικό γαρ!


  • Να είναι όλες οι μέρες μου γελαστές όπως την Τετάρτη στις 2 Γενάρη όταν παλιοί συμφοιτητές, λίγοι και εκλεκτοί, συν γυναιξί (ο ένας μόνο επίσημα με παπά και με κουμπάρο) αλλά χωρίς τέκνοις ακόμα, βρεθήκαμε και περάσαμε υπέροχα, γελάσαμε και συζητήσαμε για ότι μας κατέβαινε. Ευτυχώς διατηρείται ακόμα η σπιρτάδα και δεν έχουμε πέσει στη λούμπα της αναπόλησης και των αναμνήσεων σα τους γέροι. Ήταν από τις μέρες που δεν ήθελα να τελειώσει.


Υ.Γ. 1 : Εγώ ήμουν καλό παιδί οχί σα το Zaphod που γράφει για σένα σε post οτι τάχα δεν υπάρχεις. Άκου εκεί επιχείρημα οτι δηλαδή οι τάρανδοί σου θα εξαχνωθούν σε 4.26 χιλιοστά του δευτερολέπτου... Χα! Εγώ που σε συμπαθώ αν και ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ, Άγιε Βασίλη, σου προτείνω αντί για τάρανδους να χρησιμοποιήσεις ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ αφού έχει τα εξής συγκριτικά πλεονεκτήματα:


i). Μυρίζει πιό ευχάριστα από τους τάρανδους


ii). Δε χρειάζεται φροντίδα, φαγητό, πλύσιμο


iii). Δε χρειάζεται να βγάλεις όνομα σε κάθε μπίλια


iv). ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Σίγουρα εξαχνώνεται σε πολύ μεγαλύτερο χρόνο απ'οτι οι τάρανδοι των 4.26 χιλιοστών του δευτερολέπτου. Η μάνα μου βάζει στις φλοκάτες πριν το καλοκαίρι και όταν είναι να στρώσει το Φθινώπορο ακόμα υπάρχουν υπολείμματα!!!


Υ.Γ. 2 ΗΜΙΑΣΧΕΤΟ : Έλαβα σήμερα αυτό το mail και μου άρεσε. Δε ξέρω αν ισχύει αλλά μ'αρέσει η καψουρευτική-ερωτική προσέγγιση του θέματος.


Μάθετε τώρα όλη την αλήθεια για το πώς προέκυψαν τα "ασυνάρτητα" κάλαντα που λέμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Aλλο ένα love story που έμεινε στην ιστορία έστω με αυτόν τον περίεργο τρόπο. Πρώτα από όλα ας θυμηθούμε λίγο τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς (γιατί έχουμε και κάποια χρόνια να τα πούμε)!


Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά


ψιλή μου δεντρολιβανιά (*)


Κι αρχή καλός μας χρόνος


εκκλησιά με τ' άγιο θόλος (*)


Αγιος Βασίλης έρχεται


και δε μας καταδέχεται (*)


από την Καισαρεία


συ εισ' αρχόντισσα κυρία (*)


Βαστάει πένα και χαρτί


Ζαχαροκάντυο ζυμωτή (*)


Χαρτί χαρτί και καλαμάρι


δες και εμέ το παλικάρι (*)


---------------------------------


Εσείς βγάζετε νόημα; Εγώ πάντος όχι!

Ιδού λοιπόν η εξήγηση.... Η ιστορία μας διαδραματίζεται στον μεσαίωνα. Σε εκείνα τα χρόνια οι φτωχοί και χαμηλών στρωμάτων άνθρωποι δεν είχαν το δικαίωμα να μιλούν στους αριστοκράτες παρά μόνο σε γιορτές όπου μπορούσαν να τους απευθύνουν ευχές. Ήταν λοιπον ένας νεαρός (βλέπε Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Μοντέγοι και Καπουλέτοι) αλλά φτωχό το παλικάρι , που είχε ερωτευθεί μια όμορφη αριστοκράτισσα. Σκαρφίστηκε λοιπόν το εξής ώστε να εκφράσει τον έρωτά του με τρόπο που να μην γίνει αντιληπτός όμως από τους υπόλοιπους. Σου λεει θα παω την πρωτοχρονιά να της πω τις ευχές μου για το νέο έτος αλλά θα φτιάξω ένα δικό μου ποίημα που θα έχει εναν στίχο από τα κάλαντα, εναν στίχο που θα απευθύνεται στη γκόμενα (!) και έτσι δεν θα με πάρουν χαμπάρι!Αρχίζει λοιπόν και βάζει ενδιάμεσους στίχους (αυτούς με τα αστεράκια). Την αποκαλεί ψηλή ,σαν δεντρολιβανιά.Επειδή φορούσε ένα από τα ψηλά τα κωνικά καπέλα με το τούλι στην κορυφη , την παρομοιάζει με Εκκλησιά με το Αγιο θόλος (θόλος εκκλησίας).Της λέει ότι δεν τον καταδέχεται (ο Αι Βασίλης δεν εχει να κανει!) γιατί είναι αρχόντισσα κυρία.
Τέλος κλείνει με τις γαλυφιές! Την λεει ζαχαροκάντυο ζυμωτή, δηλαδή φτιαγμένη από ζάχαρη (γλυκειά μου) και την παρακαλεί να του ρίξει μια ματιά.Ετσι λοιπόν μια καψούρα έγινε τραγούδι και για αιώνες εμείς το τραγουδάμε και κονομάμε. Γιατί η καψούρα πουλάει, δεν το μαθες;


ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΨΟΥΡΑ


Και για λύτες Ρέμπους
+ e-blog= +


Humma


UPDATE


Αποκλειστικά στο blog μας λάβαμε τις διαγαλαξιακές ευχές του Master Yoda. Σας τις μεταφέρουμε.



28 σχόλια:

  1. Καλη και πολυ πολυ χαρουμενη χρονια Προεδρε!:-)))
    Ωραια τα ζητουμενα, αμφιβαλλω ομως αν θα μπορεσει να σου φερει τις επιτυχιες του κ. Ζαχοπουλου, επειδη θα πρεπει πρωτα να... παχυνεις!
    (και αυτο δεν θα το αντεξω λεμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι θες εκτός από το πρωτάθλημα στον ΠΑΟ... Προηγείται η ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχαχαχαχαχαχα, πέθανα σου λέω στο γέλιο.

    Συμφωνώ με όλα τα resolutions. Αντικαθιστώ αυτό με το να αποκτήσεις μουνάκι, όχι μόνο γιατί έχω (αν και όχι για τόσο προχωρημένη χρήση όπως της δημοσίας υπαλλήλου) με την επιθυμία μου να γνωρίσω φέτος αυτόν τον διάσημο στρατηγό άνεμο που κατάφερε, συν τοις άλλοις, να ξηλώσει 3-4 από τις θέσεις τους. Όχι, φαντάζεσαι να τον πέισω να τα βάλουμε με όλον τον πολιτικό κόσμο; Τους σκίσαμε.

    Καλή χρονιά! (Υποθέτω ότι ο Zaphod έφτιαξε όλα του τα new year's resolutions να περιστρέφονται γύρω από την Καϊλή με κάποιον τρόπο... ;) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2rodia : Καλή χρονιά και σένα. Ελπίζω να σου μπήκε με το δεξί αν και εγώ προτιμώ με το....μεσαίο. Δεν είμαι εγώ Πρόεδρος μπρε, παραλίγο να γίνω αλλά παραιτήθηκα. Όσο για το πάχος χμμμμ μάλλον έχεις δίκιο.

    2Klearchos : Έπεσε νηστεία τόσα χρόνια και σηκώσατε κεφάλι ε; Ας είναι. Αν με τόσα προβλήματα και κόπους το πάρετε, μαγκιά σας.

    2industrialdaisies : Γαμάτη η θεωρία συνωμοσίας με το Στρατηγό Άνεμο, καταπληκτική! Σκίστιτς, πατίστιτς, πιρικυκλώστιτς κι πιλικίστιτς. Όσο για το Zaphod φαντάζομαι θα επανέλθει με σχόλιο επ'αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά humma!!! Κι εγώ σε καμιά ωρίτσα θα συναντήσω τους συμφοιτητές μου χωρίς γυναιξί και τέκνοις γιατί η κατάρα φέτος χτύπησε σχεδόν όλη την παρέα!
    Ίσως είναι καλύτερα έτσι, χο χο, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ και εν ΠαναθηναΊκό αδερφέ humma.Όταν σε διαβάζω νιώθω ότι έχεις βγάλει στο "χαρτί" όλα αυτά που θέλω να πω.Ό τρόπος ου καθώςκαι τα υπονοούμενά σου είναι μαγικά και αν ξεκινάει και κάνει το μλογκ σας ποδαρικό έτσι τότε σίγουρα κάνει ποδαρικό με το μεσαίο πόδι.(Άντε...θα μαζέψετε και πολλά γκομενάκια έτσι).

    Δύο μικρές ενστάσεις:

    Α:Η ιντερμαμέρικαν δεν ανοίκει πλέον στον condom in ass.Την έχει μοσχοπουλήσει αρκετά χρόνια τώρα,εκτος και αν έχεις άλλες πληροφορίες.

    Β:Είμαι αλλεργικός στην ναφθαλίνη...Γι αυτό προτιμώ τους ταράνδους!!!

    Καλή χρονιά να έχεις φίλε (και εσύ zaphod) και να γράφεις πάντα τόσο δυναμικά.

    ΥΓ Για την πανάθα μη λες πολλά ακόμα γιατί και σε αυτές τις μεταγραφές βλέπω να πηγαίνουμε σεμνά και ταπεινά(μόνο ο Τζίγκερ εφαρμόζει αυτά τα δόγματα γαμώτο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζητάς δύσκολα πράγματα γαμώτη μου... Ντάξει τα υπόλοιπα, αλλά αυτό το πρωτάθλημα αφού ξέρεις ότι δεν παίζει, τι το ζητάς να πικραθείς, το ρημάδι; Κανονικά θα έπρεπε να του ζητήσεις μια φανέλα του γαύρου, για να πανηγυρίσεις σαν άνθρωπος... :):):)

    Εμένα πάντως ούτε φέτος μου έφερε την Μόνικα Μπελούτσι. Μάλλον θα πάσχει από βαρυκοήα και γι'αυτό μας έφερε τον Μπελούσι φαίνεται... :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2patsiouri : Χρόνια πολλά και καλά εννοείται μικρή. Το 2007 ήταν όντως χρονιά χωρισμών. Βράστα

    2island : Και συ όταν γράφεις σχόλια νομίζω οτι είμαι ο Έκο, ο Κουέλο, ο Παμούκ και ο Μάρκες μαζί. Για την Ιντεραμέρικαν η διόρθωση έγινε. Για την Πανάθα γάμησέ τα.

    2hades : Εσύ δηλαδή να μου την πεις έτσι; Δεν αρχίσαμε καλάααα. Ρε στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Για διάβασε εδώ λίγο να μάθεις για τη μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα και μετά έλα να μου πεις για Μπελούτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε μου λε, μιλάμε για την εταιρία που βγάζει για την τελευταία πενταετία κορυφαία ελληνική ομάδα την ΑΕΚ και ευρωπαϊκή την... Τσέλσυ; :):):)

    Και κάτι βασικό: σε καμία περίπτωση εν στη λέω. Απλά στην επισημαίνω... :):):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι ρε συ ποιά Τσέλσι τη Μπαρτσελόνα έβγαλε. Κι ούτε παρεξηγούμαι που.... μου τι λες ;-Ρ
    Απλά επισημαίνω οτι έχουμε και τη στήριξη της επιστήμης πλέον για να βροντοφωνάξουμε "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ".

    Το καφρίναμε πάλι, άντε. Σε λίγες μέρες παίζουμε άντε να δούμε, ο κeφτec γαρ eγγύc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ καλός ο σεφτές δια το νέο έτος!

    Εύγε συνοδοιπόρε!!

    @industrial diasies
    ....υπερβολές :Ρ
    Καλή χρονιά!

    @hades
    Αμα είναι να γίνονται παιχνίδια όπως με τις γριές τότε έχετε καβατζώσει άλλα 18μιση μπουρούκια!!!
    :-Ρ

    @humma
    Μόνο μην την φάμε και δεν μας ξεπλένει ούτε ο Σηκουάνας!

    @all

    Και πάλι καλή χρονιά και εις άλλα με υγείαν!

    love&kisses
    zaphod

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωχ! Ωχ! Εγώ αυτό που κατάλαβα από το ποστ είναι ότι τόσα χρόνια τα κάλαντα τα ήξερα λάθος;-) Αλλά δεν θα επισημάνω τα λάθη μου...Ξεφτίλα!
    Και βέβαια, τέτοια ερμηνευτική ανάλυση των καλαντίων ούτε που την είχα ψυλλιαστεί.(Αυτό τώρα βγαίνει απ` τον ψύλλο ή απ` την ψιλή κι εγώ το γράφω λάθος;)
    Τέλος πάντων

    Πολλή Χρονιά, Χρόνια Καλά ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ξέρω για νόημα, αλλά οι ευχές σου είναι μοναδικές, ειρωνικές και σκληρές, αλλά τόσο αληθνινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή χρονιά και από εμένα, έστω και καθυστερημένα!! Έλειπα εκτός και βασικά δεν υπήρχε καν σταθερό τηλέφωνο, όχι internet!! H τέλεια αποτοξίνωση βέβαια μια εβδομάδα!!
    Τώρα που γύρισα στην κόλαση (Αθήνα!) επανακαλωδιώθηκα!! :)
    Πολλές ευχές λοιπόν και καλή χρονιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2Zaphod : Ευχαριστώ mate. Ελπίζω να πέρασες καλά στην Αθήνα μας. Όσο για το post και πάλι ευχαριστώ. Πήρα απ'το δημιουργό του blog, σου έμοιασα ;-)

    2leigh-cheri : Μάλλον από τον ψύλλο πρέπει να βγαίνει οπότε καλά το έγραψες. Happy new year.

    2Δείμος : Κι όταν τόσο καλά λόγια είναι γραμμένα από σένα έχουν άλλη βαρύτητα. Τα σέβη μου.

    2Ellie : Όλο την κάνεις εσύ. Βασικά σε ζηλεύω δε μου βγαίνει κακία. Άκου ούτε τηλέφωνο, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. Άντε καλή προσαρμογή στα εγκόσμια. Τα μελέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2Zaphod : Τελικά σας ήρεσε πολύ το τραγουδάκι του Σταρόβα, δηλαδή κα λοιπά και λοιπά. Χαίρομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ humma

    Όντως παράδεισος!! Μια μηχανή πέρασε κάποια στιγμή και πετάχτηκα πάνω γιατί τρόμαξα!!! Βασικά την κάνω γιατί έχω το διδακτορικό Γιάννενα και τον Γιάννη στη Σάμο, οπότε είμαι σε ένα πηγαινέλα μονίμως!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άντε καλή χρονιά και απο τα μπλόγκια..
    Ως συνήθως το άρθρο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο - αν και αισθάνομαι λίγο λακαμάς που έδωσα ΑΣΕΠ για να διοριστώ..

    Αν και φέτος - με την τρελή μπάλα που παίζετε (όλες οι νίκες αν δεν τύχει κανα αυτογκόλ θα είναι με πέναλτι ή με κόκκινες στους αντιπάλους) - κάτι μου λέει πως το μπορούκι είναι μιλημένο για την επέτειό σας. Έγινε και ο Πανβλακώτατος Τζίγκερ πρόεδρας της σουπερλίγκας και δεν νομίζω να μας απονείμει την κούπα στο Καραϊσκάκη..

    Το αστείο είναι πως από το Σάββατο το απόγευμα μέχρι την Κυριακή κόντεψε να γίνει επανάσταση για τη διαιτησία, αλλά κατά τις 7,00 το απόγευμα της Κυριακής η επανάσταση αναβλήθηκε...

    ΥΓ. Χέστηκα για το πρωτάθλημα! Με ενδιαφέρει μόνο να σας ρίξουμε 3 μπαλάκια την Κυριακή!!! (ελπίζω ο Πετράκης να μην έχει δώσει τον αγώνα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @slarti
    Βλέπω έχουμε την δικαιολογία έτοιμη :-Ρ

    Εγώ πάντως βλέπω να το παίρνει ο μη-χείρων-βέλτιστος όρα ΑΕΚ.....αν και οψομεθα δια την ανάσταση του βαζελου (από έτος σε έτος την αναμένουμε...τι θα γίνει ρεεεεεεε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 2Zaphod : Εσύ δε πιστεύεις στα θάυματα αν και εδώ που τα λέμε στο ποδόσφαιρο δε βοηθάν οι Άγιοι. Άστα για τους ρομαντικούς αυτά.

    2Slartibartfast : Το μπενάλτι κατόπιν επαφής σώματος και ποδών, ήτο καθαρόν μετά και την έκπλυση που του έγινε υπό του Καθηγητού διαιτησίας κου Βαρούχα. Οι δικές σας πομπές δε καλύπτονται. Το είπε κι ο προφέσορας ρεεεεεεεεε.΄
    Άντε και καυλή χρονιά με διπλό στον Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/1/08 18:31

    Πως τα καταφερατε και το γυρισατε πάλι στα ποδοσφαιρικά? Αμαν πια! Γιατι ζορίζεστε? Αφου μια είναι η ομαδα, μεχρι κι ο Αγιος Βασίλης την υποστηρίζει φορώντας τα χρωματα της. Και σαν αγιος που είναι κατι θα ξέρει!!!! Καλη χρονιά λοιπόν σε όλους και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα του καθενος!!! Υγεια κι ευτυχία και μακρυα απο χωρισμούς και αποχαιρετισμους (το 2007 το παρακανε)!!! Τα σεβη και τα φιλιά μου στον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του blog (πολλά θες από τον αγιο εσυ και θα ζοριστει, ασε και σε μας καμιά επιθυμια, εργολαβία τον πήρες)!!! Παντα εμπνευσμένα αρθρα που δινουν τροφη για σκέψη! Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βαρούχας: Το άτομο που είπε πως ο Τέβεζ έπρεπε να πάρει κόκκινη για διακωμώδηση του αθλήματος όταν πανηγύρισε με την πιπίλα στο στόμα.. Ο Βλακούχας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 2zouzou : Καλή χρονιά μικρή ζουζού. Εγώ θα του αλλάξω ομάδα του "Άγιου" γιατί δεν υπάρχει κόκκινος Άγιος μόνο τα διαόλια είναι κόκκινα. Εύχομαι το 2008 να φέρει ό,τι απωλέσθηκε το 2007. Φιλιά

    2Slartibartfast : Το ότι είναι μαλάκας μικρέ μου φίλε o Βλακούχας δε σημαίνει ότι εσείς θα πρέπει να είσαστε εκεί που είσαστε. Όλη η υπόλοιπη Ελλάδα εκτός από εσάς, αν και άκουσα αρκετούς δημοσιογράφους του Ολυμπιακού να λένε για την αδικία σε βάρος του Ηρακλή, είδε την κλοπή στο Καυταντζόγλειο, να την χαίρεστε. Μή θυμηθώ και που έκοψαν έναν παίκτη του Ηρακλή που έβγαινε μόνος του πάλι με πέτσινο οφσάιντ και αυτό ΠΡΙΝ την ισοφάριση. Α, και το πέναλτι στον Καραγκούνη ΗΤΑΝ πέναλτι, αλλά δε καταλαβαίνω γιατί το γυρίσαμε πάλι στο ποδόσφαιρο... Ααααα τώρα θυμάμαι ποιός το άρχισε
    %$%!*#Ι*%!@*~!!%@#%! Hades
    Ουουφφφ ξαλάφρωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν νομίζω να είπα πως δεν αδικήθηκε ο Ηρακλής. Για όλα τα υπόλοιπα γαργάρα??

    Ναι, το πέναλτι ήταν πεντακάθαρο, εσείς παίζετε καλή μπάλα, και ο Γκονζάλες είναι δύο Ριβάλντο.
    Αν πουλούσατε αυτά που προφανώς "πίνετε" θα χατε κάνει ακριβότερη ομάδα από την Ρεάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. zaph, ελπίζω να μην εξαφανισθείς από την επόμενη βδομάδα... ο κεφτέc γαρ εγγύc ως πασιγνωστότατον! :):):)

    Πάντως είναι γεγονός ότι κι εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι όλα τα θέματα που επιλέγονται διά πόστιαν έχουν ποδοσφαιρικές ρίζες και αναγκαζόμαστε να γυρνάμε σε αυτές (ζήτω αι ρίζαι, ζήτω αι παραδόσεις...!)
    Ερχόμαστε ρεεεεεεε! :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλή χρονιά να έχουμε :-)

    Στο ποδόσφαιρο υποστηρίζω τον Αστέρα Τρίπολης που έχει ξακάνει όλους τους μεγάλους χεχεχε

    Υ.Γ. Αυτή στο βιντεάκι είναι όντως η Άντζελα ή κάποια που της μοιάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σε παρακαλώ πολύ θα παρεξηγηθώ. Η Άντζελα είναι μία, μοναδική και μόνο αυτή μπορεί να λέει τέτοιες μαλακίες. Είναι αμίμητη ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir