Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Κυριακή, Νοεμβρίου 14, 2010

Εσυ που ψηφίζεις στην Αθήνα...

Αυτό το ήξερες;

Εγώ το διάβασα και μου έπεσε η μασέλα!

Σε βοηθάω απο τώρα, πριν το διαβάσεις. Η Αθήνα ειναι μια πολη αριστούργημα, μια πόλη μέγκλα! Άν νομίζεις κάτι διαφορετικό είναι προφανέστατα άλλη η αιτία!

Πηγή: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_14/11/2010_422467
(στο οποιο αρθρο παρεμπιπτόντως καλο ειναι να διαβάσετε για τις δημοκρατικες πρακτικες και αξιες του Κ. Τεντομα τον οποιο ούτε και ξερω ούτε και θέλω να γνωρίσω.....η περιγραφή του μου αρκεί)

"Εκτός από τον Καμίνη και την τρόικα, συμμετέχουν πλέον και οι Νεφελίμ στη συνωμοσία κατά του Νικήτα Κακλαμάνη. Οταν στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του, την περασμένη Πέμπτη (σ του z. και γιατί ρε κουφάλες εγώ το πληροφορούμαι μόλις σήμερα; Χάθηκε ο καιρός τόσες μέρες να το βγάλετε στην κυκλοφορία; Ναι δεν είδα τηλεοραση αυτήν την εβδομάδα και ενημερωνόμανε απο το νετ ο μαλάκααααας), ετέθη υπ' όψιν του δημάρχου Αθηναίων ότι, σε όλες τις έγκυρες διεθνείς αξιολογήσεις, η Αθήνα κατατάσσεται ως η πιο βρώμικη πόλη, τελευταία σε ποιότητα ζωής στην Ευρώπη και από τις τελευταίες παγκοσμίως, ο δήμαρχος έδωσε την εξής αποστομωτική απάντηση:


«Γνωρίζετε ασφαλώς ότι τέτοιες αξιολογήσεις χρηματοδοτούνται συχνά από τον Τζορτζ Σόρος, που είναι γνωστός για τα ανθελληνικά του αισθήματα και για τη συμμετοχή του σε συνωμοσίες εις βάρος της Ελλάδας». Τέτοια εξέλιξη των απόψεων του δημάρχου πρέπει να θεωρείται φυσιολογική, διότι η υπεροψία είναι η ασφαλέστερη οδός προς την γελοιότητα..."



Τι να πω ρε σεις. Εμ λογικο μου φαίνεται μετά να τον στηρίζει ο Καρατζαφέρης και ο ίδιος να κυνηγάει ψήφους απο τους χρυσαυγίτες. Όσο για τους υπόλοιπους που τον ψηφίσατε....τι να πω συγχαρίκια! Αν βγει κιόλας να δείτε χαρες που θα κάνετε!!!!

10 σχόλια:

  1. 25η η Αθήνα σε 25 Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες;

    Θρίαμβος!

    Εγώ έλεγα μην έρθει και 27η στους 25! :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες για να μη συχνάζεις facebook? Έχασες το βούκινο σε real time! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ισχύει η πρακτική του κ. Τεντόμα, δεν αποτελεί παρά επανάληψιν της πρακτικής ετέρου δημοτικού συμβούλου (του νυν υποψηφίου περιφερειάρχου κ. Κικίλια) που φημολογείται ότι έκανε τα ίδια στον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης (ενδεικτικά εδώ: http://pressonair.blogspot.com/2009/11/blog-post_20.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα σας παρακαλώ....Ο Κακλαμάνης δεν έχει την πόλη καθαρή; Μα ποιός λέει τέτοιες συκοφαντίες; Μα ο Σόρος να κάνει τέτοια συνωμοσία κατά του καλύτερου δημάρχου των τελευταίων 100 ετών; Αλήθεια, ο Σόρος ξέρει τον Κακλαμάνη; Μέχρι πρόσφατα μας έλεγε πως η πόλη είναι πολύ καθαρή και πως το Παρίσι είναι π.χ. πιο βρώμικο. Ξεχνάει βέβαια πως στην συγκεκριμένη πόλη κινούνται 10.000.000 άνθρωποι, ενώ στην Αθήνα οι μισοί. Και από προσωπική εμπειρία λέω πως το Παρίσι είναι πολύ πιο καθαρό από την Αθήνα έτσι όπως την κατάντησε ο βρωμύλος δήμαρχος. Τα πεζοδρόμια τα πλένουν κάθε μέρα, όχι όπως εδώ που περιμένουμε να βρέξει.

    Τέλος πάντων εγώ τελικά δεν ψήφισα κανένα. Θέλω πάντως να πιστεύω πως τα αντιπαθητικά μούτρα του ψεύτη δεν θα τα ξαναδώ μπροστά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι ρε γμτ, είπε τέτοιο πράγμα και το χάσαμε γμτ! Αν χάσει δλδ, τι θα πει, ότι πολιτογραφήθηκαν οι κάτοικοι της Κούφιας Γης ως Αθηναίοι για τον ρίξουν;
    Ρε μήπως ο άνθρωπος έχει ξεφύγει τελείως - ιατρικά μιλώντας;

    @ Ελένη : Λυπάμαι, αλλά το γεγονός ότι δεν ψήφισες στο δεύτερο γύρο υπέρ του Καμίνη, αυξάνει τις πιθανότητες να φάμε τον Τραγικότερο για μια ακόμη θητεία! Μην με παρεξηγήσεις, θα χρειαστώ ιατρική υποστήριξη για να ξεπεράσω το γεγονός ότι ψήφισα ΠΑΣΟΚ, αλλά σε σύγκριση με τον Ομέρ Πριόνη, ακόμη και αυτό φαίνεται πιο βατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/11/10 20:00

    @ΕEskarina
    Δυστυχώς έπρεπε να φύγω επειγόντως εκτός Αθήνας και δεν μπόρεσα να ψηφίσω. Η περίσταση με έβγαλε και από το δίλημμα. Ελπίζω πως δεν θα κριθεί από μία ψήφο.

    Παρεμπιπτόντως ακούω τώρα στο Alter τον Χατζηνικολάου να υπερασπίζεται την εκλογή Ψινάκη. Κάποιος του είπε το λογικό:"Δεν πιστεύω όποιος ψηφίζει Ψινάκη ψηφίζει κατά του Μνημονίου" και ο Χατζης τον κατηγόρησε για ρατσισμό. Το ακούσαμε κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Ανώνυμος c'est moi, Ελένη. Το ένα μάτι στην Τιβι το άλλο στον Η/Υ πατάμε ό,τι να'ναι στο πληκτρολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συντάσσομαι απόλυτα και υπερθεματίζω το σχόλιον του συμμαχητού polse!
    Δεν είναι λίγο πράμα να έχεις καταφέρει να βγεις τελευταίος. Τουλάχιστον, ετερμάτισε, κάτι είναι κι αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ο Τεντόμας είχε κάνει τον Δήμο γραφείο για την διαφήμηση του από καιρό.
    Είχα γράψει προ καιρόυ γι΄αυτόν.
    http://atheofobos2.blogspot.com/2010/05/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @polse & hades
    Για μερικούς πάντα υπάρχει και πιο κάτω!!!

    @ellinaki
    Και σενα τι σε έχουμε ε;;;

    Επρεπε να σφυρίξεις κατιτις!!!!

    @konstantinos
    Αυτοι πρέπει ολοι να ξεμπροστιάζονται και άμεσα!

    @Ελενη
    Τελικά σου έκατσε!!

    @εσκαρινα
    Και γω νμζ πως τελικά στα τελειώματα το έχασε το πράγμα. Ο λόγος του την τελευταια εβδομάδα ήταν καρατζαφερικότερος του καρατζαφερη!

    @αθεόφοβος
    Και πολύ καλά του έκανες. Λυπάμαι που δεν το είχα διαβάσει τοτες!


    @all
    Τωρα που γράφω το αποτελεσμα στην Αθηνα έχει κριθεί. Βγηκε ο Καμίνης. Δεν νομίζω να νομίζει κανένας πως ήταν θεμα μνημονιου ή ψήφου εμπιστοσύνης ή τέτοια χαζα. Αυτα μετράνε στις περιφέρειες -και αν.

    Ηταν, κυρίως για τους Αθηναίους θεμα γούστου. Και μπορεί να μην ξέρουμε τι Δημαρχος θα ειναι ο Καμινης αλλά ξεραν ολοι πολύ καλά τι Δήμαρχος ηταν ο Niquitas. Και πιστεύω πως ειδικά την τελευταία εβδομαδα τρόμαξε και τους δικούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir