Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2011

Παρανοια

(μην ψαχνετε για συνεχή ειρμο και συνεκτικότητα. Info dump ειναι το ποστάκιον)

Οταν εχεις την εμπιστοσυνη της Βουλής κυβερνάς.

Οταν δεν την έχεις, τότε το 1ο κόμμα παίρνει διερευνητική εντολή απο τον ΠτΔ.

Όταν την εχεις και ζητας διερευνητική εντολή σημαίνει πως μαλλον εισαι ανίκανος να κυβερνήσεις μονος σου. Αλλα αμα εισαι ανικανος να κυβερνήσεις μονος σου, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα γιατί να θέλεις να κυβερνήσεις εξ' αρχής; Οι πολιτικοί μας μαθανε, με σκληρό αλήθεια τρόπο, πως η άσκηση εξουσίας δεν ειναι το ρουσφέτι στον κολλέγα, ούτε η αλλαγή νόμων υπέρ του κολλέγα, ούτε και η "παράσταση" στις παρελάσεις, ούτε να σε κερνάνε ούζο (οξωωωω τζαμπατζήδες) στα καφενεία. Ενεχει ρισκο, σκληρές αποφάσεις και ενδεχομένως προσωπικές θυσίες και όχι μόνο κονόμι και αραλίκι και μεγαλεία. 

Συνεχίζομεν.

Όταν ενα κομμα που έχει κυβερνητική προοπτική ζητά να μοιραστεί την ευθύνη της εξουσίας μαζί σου, υποχρεούσαι να κάτσεις στο τραπέζι. Αν θυμάμαι καλά ο στόχος κάθε κόμματος που βάζει υποψηφιότητα σε εκλογές είναι  (τελικά) η άσκηση εξουσίας. Με τους όρους σου βεβαίως, αλλά υποχρεούσαι να κάτσεις. Αλλιώς θυμίζεις κακομαθημένο παιδάκι που κάθεται σε μια γωνιά και κρατάει μούτρα αν δεν γίνεται το δικό του. Αλλά:
Οι όροι ΔΕΝ μπορούν στην παρούσα (και σε καμία άλλωστε φάση) να περιέχουν απαξίωση της βούλησης του λαού (να θυμόμαστε πως ο λαός εκλέγει Βουλή, όχι κυβέρνηση). Τι άλλο συνιστά η πρόταση για "κυβερνηση τεχνοκρατών, μη πολιτικών στελεχών" κτλ που θα περάσει το σημαντικότερο από όλα τα δυνατά νομοθετήματα (επικύρωση συμφωνίας 26ης Οκτωβρίου ή όχι) από το 1974 και δώθε;
Αν εγώ ως λαός διαφωνώ πως θα δείξω μετά την πολιτική διαφωνία μου επί ενός υπουργού φάντασμα; Ποιον πολιτικό χώρο να αποδοκιμάσω όταν θα έχουμε κυβέρνηση ανδρεικέλων για να μην χρεωθεί μια ενδεχόμενη ξεφτίλα κάποιος;
Όχι φίλε μου, όπως έγραψα και προχτές :"Οποιος έχει τα κοχόνες κυβερνά. Αλλιώς παραιτείται και πάμε σε εκλογές."
Αν το κάνεις λοιπόν επειδή απλώς φοβάσαι να φανείς εσύ τότε είσαι ένας χέστης και μισός και δεν πρέπει να διανοηθείς να ξαναζητήσεις την ψήφο του λαού σε καμία περίπτωση. Στα δύσκολα δοκιμάστικες και φάνηκες λίγος. Δεν μας νοιάζει λοιπόν αν εσύ θες μονο να εισπράτεις μπράβο. Το μενού έχει και σφαλιάρες.

Η δικαιολογία "με άλλο πρόγραμμα εκλεχθήκατε, και άλλα κάνετε", μπορεί να είναι καλή αλλά δεν είναι πανάκεια. Αν δηλαδή τύχαινε κανένας πόλεμος θα έπρεπε πριν από την απόφαση για το αν και πως θα πολεμήσουμε να κάνουμε εκλογές με πολεμική ατζέντα; Απροπό σε συνθήκες κρίσης οι σοβαρές χώρες, τα σοβαρά έθνη ενώνονται. Οταν περνάει η κρίση ξανατσακώνονται (βεβαιως), αλλά όχι κατά τη διάρκεια της όποιας αμάχης.

Αν λοιπόν θες την σύμβαση (Αντωνη) πας και το πολεμας (για τους όρους που λέγαμε) ενδοκυβερνητικά. Και αναλαμβάνεις το όποιο κόστος. Αν δεν την θες λες όχι και όταν (και αν) βγεις προσπαθείς να την ακυρώσεις, όχι να την τηρήσεις. Αν ψηφίσεις υπέρ της σύμβασης αλλά επιλέξεις να απέχεις από την κυβερνητική συμμετοχή για την κύρωση της ενώ σου ζητείται, τότε απλά μας κοροϊδεύεις στα μούτρα μας. (κοιτα ρε που συμφώνησα με τον Καρατζαφέρη. Αναφορές για γκρεμισμένους φουρνους αναμένονται)

Ειναι τιμιότερη η στάση της αριστεράς από τη στάση όλων των άλλων μαζι. Αν είναι σωστή επιφυλάσομαι, διοτι το πράγμα εχει φτάσει σε τρελό μπέρδεμα.

Συνεχίζομεν και επαναλαμβανομεν

Οταν εχεις λοιπόν την εμπιστοσύνη της Βουλής παίζεις μπάλα Αν η εμπιστοσύνη χαθεί πας σε διερευνητικές εντολες και μετά σε εκλογές. Δεν ζητάς ψηφο εμπιστοσύνης για να ριξεις τον εαυτο σου (εμπαιγμος κανονικοτατος).
(
Αλήθεια: (μιας και μιλήσαμε περί εμπαιγμών)
Οταν θελεις να κανεις δημοψήφισμα τοτε το κανεις (multiple choice):
  1. Εαν και οποτε καβλώσει του αρχηγου. Τοτε του λεμε μπραβο. Αν ξεκαβλώσει δεν το κάνουμε και πάλι λεμε μπράβο
  2. Κατόπιν συζήτησης στην ΚΟ, στο Κομμα, στο Υπουργικό Συμβούλιο, προτάσεις για το θέμα και την αναγκαιότητά του, και ενημέρωση των εταίρων αν το δημοψήφισμα αφορά διακρατικές συμφωνίες.
Ποιο απο τα δύο θεωρείτε σωστό; 
Οποιος πει πως ειναι το ίδιο και πως το δημοψήφισμα γενικά είναι κακή ιδέα να φύγει και να επιστρέψει με τον Παττακό του.


)


Ερώτησις (παρελθοντική): Αν ενας πρωθυπουργός χάσει την εμπιστοσύνη της ΚΟ του, τον απειλούν με ...κατάργηση αν δεν παραιτηθεί και απαιτεί ψήφο εμπιστοσύνης για να παραιτηθεί χάριν της συνεργασίας με κάποιους που εκπεφρασμένα δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό και αυτό διότι συμφωνούν στο τί πρέπει να κάνουν αλλά όχι στο πως να το κάνουν (Αντώνηηηηη), αλλά δεν θέλουν να συζητήσουν το πως θα το κάνουν τότε τί έχουμε;

(hint: κοιτάξτε ξανά τον τίτλο του ποστ)

Ερώτησις β' (μελλοντολογική): Αν τελικά ο Σαμαρας, ο Καρατζαφέρης και λοιπά πουν όχι στο μοιρασμα εξουσίας με μια κυρίαρχη κυβέρνηση, με φρέσκια ψήφο εμπιστοσύνης, (δικαιωμα τους είναι άλλωστε. 153 ψήφους πήρε ο George) τότε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τι θα κάνουν; Θα τον ρίξουν ή θα φταίει η δεξιά; Θα κυβερνήσουν ή θα πάμε σε εκλογές; Και αν είναι να κυβερνήσουν γιατί δεν το έκαναν έτσι και αλλιώς; Και αν ειναι να πάμε σε εκλογές γιατί δεν πάμε από τώρα να τελειώνουμε; Και αν δεν τον θέλουν προς τι η αποθέωση του ΓΑΠ όταν τελείωσε το λόγο του; Τον αγαπάνε εξ αποστάσεως να πούμε;

15 σχόλια:

  1. τι παπαριές περι έθνους, ενότητας, πολέμου, προ-Καρατζαφερ κλπ κοπανάς ρε μπρο;

    κλείσε την τουβου ΤΩΡΑ

    και γιατί κάνουν όλοι σαν 2χρονα;
    δλδ η ερώτηση είναι "θες λεφτά";;;
    (πως λέμε "θες παστέλι";;)

    τα λεφτά δλδ είναι τσάμπα;
    δεν έχουν ανταλλάγματα;
    ποιος μαλάκας δέχεται το οποιοδήποτε συμβόλαιο κοιτάζοντας μόνο τις υποχρεώσεις του άλλου (και οχι τις δικές του);;
    και άμα πχ λέει μέσα οτι πρέπει να δώσουμε απο τη λάρισα και πάνω και το ηράκλειο και κάτω αντιπαροχή, πάλι πρέπει να πάρουμε τη δόση για να μην καταστραφούμε και είναι μεγάλη ευκαιρία;;
    και που σταματάει αυτό;;
    (γιατί στο να ψοφήσουμε στην πείνα ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ σταματάει)

    και απο που και ως που είναι κάποιος υποχρεωμένος να γίνει ορντινάτσα του πιο αφερέγγυου τύπου που έχει δει η ελληνική πολιτική ζωή;;; (και αυτό ειναι κατόρθωμα)
    δλδ συγγνώμη εγώ ξέρω οτι άμα τα έχω κάνει σκατά και με κράζουν οι πάντες, σηκώνομαι και φεύγω...δεν λέω, τώρα που βάλατε μυαλό και με στηρίζετε εμένα τον σωστό, ελάτε να με στηρίξετε κι άλλο...

    και οι άλλοι να είναι τόσο μαλάκες να το δεχτούν...αυτά δεν γίνονται ρε...αν έβγαινε προχτές αυτός ο σιχαμένος καρεκλοκένταυρος και έλεγε μάγκες τζίφος και εγώ παραιτούμαι να διευκολύνω και κάντε κουμάντο, τότε οκ (λέμε τώρα) να κράξεις τους άλλους...αλλά αυτό είναι τέρμα γελοίο πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.ellinofreneia.net/video.php?id=1658

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωπα και καταλαβες λαθος!
    Ειπα γω ρε να παρουν "τα λεφτα" με το ζορι;

    Ηδη εχω δηλωσει πολλακις και ποικιλοτροπως πως ο ΓΑΠ ειναι αχρηστος και ο Αντωνης επικινδυνος γενικοτερα.

    Ο Καρατζατετοιος εχει ενα δικιο και του το δινω. Δεν φτιαχνεις απολιτικ κυβερνηση τετοιες ωρες σε καμια περιπτωση, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. Η κινηση Αντωνη τυπου θελω τα λεφτα αλλα σε light εκδοση δεν παιζει. Δωρεαν τυρι εχουν μονο οι ποντικοκαγιδες. Ποιος ειπε να γινει ορτινατσα; Να παει ο ιδιος να μας δειξει τι...μαγκες βγαζει η Μεσσηνια να' ουμε.

    Περι Γιωργου συμφωνω, αλλα δεν φταιει ο Γιωργος, οι ***** οιβουλευτες του φταινε που μασανε. Η λογικη λυση ηταν και παραμενουν οι αμεσες εκλογες. Αλλιως παμε σε εκλογες ΜΕΤΑ το μνημονιο ΙΙΙ (;), δηλ καλο Μαρτη, διοτι στην μεση ειναι παραλογο.

    Ειπα και επαναλαμβανω πως η σταση της αριστερας γενικοτερα ειναι η τιμιοτερη ολων.

    Παραπερα θα πω πως ο ΓΑΠ καταφερε να παρει τις ψηφους των **** των βουλευτων του, οποτε ερχεται χειμωνας βαρυς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μενού έχει και σφαλιάρες.

    Το πρόβλημα είναι πως όλοι θέλουν το μενού και κανένας τις σφαλιάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το θέμα είναι ποιος θα ελέγχει την κυβέρνηση συνεργασίας

    ο ΓΑΠ δεν θέλει να γίνει, οπότε λέει οτι θέλει να γίνει αλλά να την ελέγχει το ΜΠΑΤΣΟΚ γιατί επιλέγει πάλι ενα δίλημμα όπου κερδίζει και στις δύο περιπτώσεις

    δλδ άμα του περάσει δεν φεύγει σαν αποτυχημένος αλλά σαν οραματιστής, πιστός ΠΑΣΟΚος που ανάγκασε την δεξιά να στηρίξει ΠΑΣΟΚ με την σκληρή του στάση και τους μεγαλοφυείς πολιτικούς χειρισμούς...και στις επόμενες εκλογές έχει μέλλον (θα τα έχουν κάνει σκατά και οι άλλοι)

    άμα δεν του περάσει είναι μια χαρά και συνεχίζει και τα ζώα που έχει βουλευτές τον στηρίζουν γιατί "να η ανεύθυνη στάση της ΝΔ κλπ κλπ"

    όταν το θέτεις έτσι είναι προφανές οτι ο άλλος θα σου πει "παραιτήσου γαμώ την παναγία σου"...αυτό είναι ένα ζήτημα κομβικό...οι ευθύνες ειναι του παπάρα του ΓΑΠ ο οποίος αν ήθελε πράγματι κυβέρνηση συνεργασίας χωρίς αυτόν (και όχι ΕΣΤΩ και ΠΙΘΑΝΟΝ και χωρίς αυτόν) έπρεπε να παραιτηθεί να βάλει κάποιον προσωρινά πρωθυπουργό (πχ τον πρόεδρο της βουλής ή έναν άλλον πασοκο τεσπα), και να τους πει να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης με αποστολή να σχηματίσει κυβέρνηση

    έτσι αναλαμβάνεις ευθύνες...οχι με το να λες πεις εγώ όλα τα έκανα καλά και ανάγκασα και την υποκρίτρια δεξιά να παραδεχτεί οτι μας στηρίζει και τους καλώ τώρα που αποκαλύφθηκαν να έρθουν να συζητήσουμε πως θα φτιάξουμε μια κυβέρνηση για τα επόμενα 422 χρόνια (ενώ οι άλλοι ξέρουν/νομίζουν οτι θα είναι κυβέρνηση σε 1-2 χρόνια αμα το πράμα πάει έτσι...γιατί να μπουν σε αυτή την περιπέτεια;)

    προφανώς αυτές οι παπαριές "για το καλό της χώρας" κλπ είναι για πασοκόγαυρους...για βγάλτε απο την πρόταση το άυλο υπερβατικό ασαφές "χώρας" και βάλτε το πολύ συγκεκριμένο "πολιτών" και δείτε πόσο παράλογο και γελοίο ακούγεται...

    αν έλεγαν "για το καλό των πολιτών" πόσοι θα πέταγαν ντομάτες;;

    αλλά ο Έλλην είναι τόσο ζώο που του πετάνε ένα "χώρα" και ψαρώνει αυτόματα
    (για το καλό της χώρας άλλωστε αγωνίζονταν και οι ταγματασφαλίτες και γιαυτό άλλωστε τους δώσαμε και σύνταξη εθνικής αντίστασης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμείς τώρα που υποτίθεται οτι είμαστε οι πολίτες τρώμε την μεγαλύτερη φόλα...γιατί η μεγαλύτερη παγίδα σε μια διαφωνία είναι αυτό που γίνεται δεκτό σαν δεδομένο...

    δλδ μπορεί ο τάδε μαλάκας να λέει οτι καταγόμαστε απο τον σείριο και ο δείνα μαλάκας να λέει οτι καταγόμαστε απο την ανδρομέδα, αλλά η παγίδα είναι αυτό που γίνεται δεκτό...δλδ καθαρότητα και ιδιαιτερότητα της φυλής, μας κυνηγάνε οι κακοί ξένοι (γενικώς) και οι εβραίοι (ειδικώς) κλπ κλπ

    ο παπάρας που θα ακούσει αυτά θα πει "κοίτα αυτοί βριζονται και μισιούνται μεταξύ τους αλλά όλοι συμφωνούν στο τάδε άρα το τάδε ισχύει"
    (το έχω ζήσει live αυτό)

    έτσι και τώρα:
    δεδομένο οτι το Ευρώ είναι καλό
    δεδομένο οτι άμα φύγουμε θα μας φάνε οι λύκοι
    δεδομένο οτι το νέο φιρμάνι είναι σωτηρία και ευλογία
    δεδομένο οτι εμείς φταίμε που φτάσαμε ως εδώ γιατι μαζί τα φάγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ChrisMrSly6/11/11 14:33

    Και μέσα σε όλα, τσουπ! Να η πρόταση! Κυβέρνηση τεχνοκρατών για να σωθεί η χώρα. Αποχή, δηλαδή, των εκλεγμένων αντιπροσώπων του λαού και παραχώρηση της εξουσίας σε αντιπρόσωπους των τραπεζών χωρίς εκλογές.

    Μπράβο μάγκες. Η δημοκρατία ήταν υπερεκτιμημένη έτσι κι αλλιώς. Αν το δεις λογικά, δεν υπάρχει λόγος να ρωτάς την πλέμπα για να κάνεις μπίζνες.

    Προτεινόμενη άσκηση: μετατρέψετε τη φράση 'δεν υπάρχει λόγος να ρωτάς την πλέμπα για να κάνεις μπίζνες' σε αντίστοιχο νεοφιλελεύθερο αξίωμα, πχ "οι άνθρωποι πρέπει να πράττουν ελεύθερα και ανεξάρτητα" ή "κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παρέμβει στην ελευθερία (όπως την ορίζω και αν την ορίζω)".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σώπα ρε, αυτό πετάχτηκε σαν μαλακία στην αρχή αλλά πλέον δεν υφίσταται (ούτε και νομίζω οτι υπήρξε και ποτέ)...δε ζει και ο Κανελλόπουλος ρε γμτ να κάνει άλλη μια φορά τον μινι πρωθυπουργό για καμια βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν κατάλαβα καλά από το ποστάκιον, είσαι κατά των αντιθεσμικών και αντισυνταγματικών λύσεων που προκρίνονται αυτή τη στιγμή (κυβέρνηση μη πολιτικών προσώπων και μπαρμπούτσαλα). Συμφωνώ ουάν χάντρεντ περ σεντ. Προσθέτω, δε, αυτό που μου είπε την Παρασκευή άτομο που θεωρώ ότι λόγω των κονέ του ξέρει κάτι παραπάνω: η λύση αυτή που προκρίνει ο Σαμαράς (με την οποία συμφωνούν και ΠΑΣΟΚιοι) είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλυφθούν ένα κάρο αθλιότητες/λαμογιές/σκάνδαλα που γίνονται ή έγιναν την τελευταία δεκαετία, αλλά και για να διασφαλιστούν συμφέροντα που έχουν πάθει κωλοπιλάλα από τις 27 Οκτωβρίου και μετά. Το αναφέρω προς περααιτέρω προβληματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @dion1
    Δεν διαφωνω πουθενα. Προφανως ο ΓΑΠ ειναι προθυμος να ...μην παραιτηθει. Εννοειται πως αν ημανε ο Σαμαρας θα το προαπαιτουσα!

    Αλλα το απολιτικ μιας κυβερνησης (που δεν ειναι μουφα ουτε το πεταξαν μια) ειναι που εκνευριζει, οπως λεει και ο ChrisMrSly.

    @διον2
    Η παραμονη στο ευρω ειναι κατ εμε καλη φασις, προς το παρον τουλαχιστον. Τα αλλα τα κουβεντιαζουμε. Πριν απ ολα ομως δες ταυτα (περι του τι συνιστα μια πραγματικη real time χρεοκοπια)
    http://techiechan.com/?p=273

    http://techiechan.com/?p=1051


    @chrisMrSly
    Δεν διαφωνων πουθενα εννοειται. Οποιος μαλακαντώνης στην παρουσα φαση μιλα για κυβερνηση "τεχνοκρατων" και τετοια απλα δειχνει
    α) ποσο χεστης ειναι και
    β) ποσο αντιπαθείς του είναι τελικά ακόμα και οι εκλογές

    @διον3
    Ακόμα υφίσταται. Επεσαν και οι κοτρωνες πανω τους και το ψιλομαζευουν

    @khlysty
    Συμφωνω. Και χωρις κοστος για τα "τζακια", θα πρόσθετα. Ε όχι κύριε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραίος!
    Άντε, να σου πετάξω και μια μπηχτή, zaph από τα παλιά, θα έλεγα!

    Νομίζω ότι είμαστε αρκούντως ενωμένοι ήδη. Μέχρι και βουλευτές του pasok έβγαλαν επιστολή με αιτήματα μαζί με βουλευτές της νουδού. Πλέον νομίζω ότι το μόνο που δεν έχει γίνει σε αυτήν τη χώρα είναι να κατέβουν μαζί σε πορεία χρυσαυγήτες και μετανάστες.

    θα διαφωνήσω σε ένα σημείο: όντως ένα φυσιολογικό κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές για να κυβερνήσει. Ενδεικτικό παράδειγμα οι Πράσινοι στην Γερμανία του πάλαι ποτέ αναρχικού Φίσερ. Στην Ελλάδα όμως αυτό ισχύει μόνο για νουδού και pasok συν εσχάτως Καρατζαφέρη, Κουβέλη και Ντορίτσας. Η Αριστερά αυταρέσκεται στην διαμαρτυρία σκέτο. Μην σου υπενθυμίσω τις λοιπές σχετικές απόψεις μου περί απουσίας της Αριστεράς από τη χώρα κλπ.

    Αναφορικά στα... τελεολογικά παρελθόντος τε και μέλλοντος, το μόνο που έχω να πω είναι ότι εδώ και κάποιες ημέρες βιώνουμε την μία εκτροπή μετά την άλλη. Το χειρότερο είναι ότι όλες οι εκτροπές είναι είτε συνταγματικές, είτε πολιτειακές. Πολύ επικίνδυνα πράγματα με τους εχθρούς ante portas. Μόνο που δεν είμαι βέβαιος είναι είναι από την μέσα μεριά ή την έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. νομίζω οτι η Αριστερά κατεβαίνει πάντα να κυβερνήσει, έχοντας όμως κ ενα συγκεκριμένο πλαίσιο...τώρα αν επιλέγει τα ντουφέκια ή τις εκλογές κλπ είναι άλλη συζήτηση...

    αλλά ο διάλογος
    -"μα δεν έχεις πλάνο"
    -"νάτο το πλάνο"
    -"αυτό δεν είναι πλάνο, μόνο οτι συμφωνεί μαζί μου είναι πλάνο"
    είναι προφανώς γελοίος και βλακώδης (και εκ του πονηρού)

    άμα είναι η (όποια) αριστερά να κάνει ότι θα έκανε ο (όποιος) Καρατζαφύρερ, για μητσοτακικούς λόγους (ρεάλ πολιτίκ) τότε δεν χρειάζεται, υπάρχει το μπατσοκ...να μην μπερδεύουν κάποιοι την αριστερά με το κέντρο, του οποίου ο ιστορικός ρόλος είναι να ανακόπτει την όποια κίνηση προς τα αριστερά και πάντα στην ουσία να διασφαλίζει την δεξιά πολιτική ...αυτό θέλουμε δλδ απο την αριστερά για να πούμε "α να, έχει σχέδιο και θέλει να κυβερνήσει";

    όποιος θέλει τέτοια να πάει μαζί με Μπίστη, Ανδρουλάκη, Δαμανάκη και τα λοιπά σιχάματα κ να μην μας τα ζαλίζει

    τεσπα, στην τελική δεν έχει σημασία αν κυβερνά ο γιωργάκης, ο αντωνάκης ή ο μητσοτάκης τρανσέξουαλ...αυτό θα είχε σημασία όταν ο κάθε ένας απο αυτούς θα είχε διαφορετικό σχέδιο/αρχές/λογική...όταν απλά θα κληθούν να εφαρμόσουν άνωθεν εντολές και το στοίχημα είναι ποιος θα καταφέρει να τις περάσει τον βοϊδολαό (που έλεγε κ ο παππούς μου) τότε δεν έχει σημασία...δλδ δεν εχει σημασία απο την σκοπιά που το λένε αυτοί...

    έχει βέβαια σημασία απο άλλη σκοπιά, για τους αριστεροί δλδ για να ξέρουν με τι έχουν να αναμετρηθούν αλλα μέχρι εκεί...

    τα άλλα είναι πίπες όσο και να τσιρίζουν τα παπαγαλοκάναλα

    *****
    ότι τα συμφέροντα έχουν ανάγκη να βάλουν απολιτίκ κυβέρνηση γιατι ο ΓΑΠ, ο αντώνης, ο καρατζαφέρης και η μητσοτάκου τα μάχονται λυσσαλέα...;;;;
    τι λέτε ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @hades
    * Σιγα την ενοτητα!
    * Η αριστερα εχει πλεον πλανο αρνησης συμφωνιας που παει...μαζι με το δικο σου. Αϊντε και χρεοκοπησαμε και ας βγουμε εκτος ΕΕ διοτι το πραγμα πλεον δεν παλευεται. Με αυτη τη λογικη δεν υπαρχει κοινος τοπος - και καλα κανει (η αριστερα).

    Το οτι οι αλλοι ομως που ειναι υπερ μνημονιου οι μεν , υπερ μνημονιου light οι δε, υπερ μνημονιου με 13% λιπαρα οι παρακει ειναι πλεον κοροϊδια!!

    @διον
    Ολα σωστα και συμφωνώ εκτος απο το τελος. ΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕΕΕΕΕ!!!

    Ο Σαμαρας το ζήτησε για να ειναι και με τον αστυφυλακα και με τον χωροφύλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειρωνικά το είπα ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir