Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2011

Return to Efraimity

Αϊντε να φεύγει το 2011 και πολύ μας κούρασε. Θα ήθελα να γράψω έναν μίνι απολογισμό αλλά δεν έχω χρόνο, χρήμα, όρεξη ενώ έχω πονοκέφαλο plus.

Οποτε σας χαιρεταμε (;) για φέτος με λίγα ακόμα λίνκια....Βατοπεδινά!


Πληρες ιστορικό, το οποίο έχει το προσόν να σε κάνει να τσαντίζεσαι αμέσως με το που το διαβάζεις! Αποσπάσματα:


"η Μονή πλήρωσε την απληστία της. Στόχος ήταν να πάρει σε χρόνο ρεκόρ τα ακίνητα τα οποία αντήλλαξε με τα καλύτερα φιλέτα στην Θέρμη, το Πανόραμα, το Ωραιόκαστρο την λίμνη Πλαστήρα. Ακούσαμε φούμαρα ότι θα κάνει γηροκομεία και μόλις πήραν τα χρήματα τα διοχέτευσαν σε οφ σορ εταιρίες, αφού πήραν 10πλάσιας αξίας ακίνητα. Πόση αξία είχαν τα βοσκοτόπια στην Ξάνθη και ανταλλάχθηκαν με φιλέτα στην Χαλκιδική κι αλλού; Γιατί δεν πήγαν στον Λαγκαδά που είχε κουνούπια κι επέλεξαν τα «φιλέτα»; Εκεί συνεπλάκησαν όλος ο υπόκοσμος άνθρωποι που δεν είχαν μία και βρέθηκαν με περιουσίες, αφού αντηλλάγησαν ακίνητα με μηδαμινή αξία με άλλα υπερπολαπλάσιας.
Κοιτάξτε τι κυκλώματα λειτούργησαν και μιλούμε για τον Θεό, την ευσέβεια και κάνουμε μεγάλους σταυρούς. Έχουν σχέση αυτά που έγιναν με την θρησκεία μας; Αν η δικαστής έκανε το καθήκον της δεν θα προχωρούσε αυτή η ιστορία, θα δικαιωνόταν το δημόσιο και δεν θα είχε λόγο να συναινέσει στην σύμπραξη για μη έκδοση απόφασης. Τα χρήματα είδαμε ότι πήγαν σε Κυπριακές εταιρίες. Νομίζουν ότι εμείς είμαστε οι ασεβείς που θέλουμε να κάνουμε το καθήκον μας. Η κυρία αυτή ήταν σε μόνιμη συνεννόηση με τους καλογήρους. Πήγε και πήρε μόνη της την υπόθεση, ενώ δεν ήταν η σειρά της, την χρεώνει σε μια καλή γρήγορη και τίμα δικαστή στην κ. Σακάλογλου η οποία ερευνά την υπόθεση και λέει ότι έχει δίκαιο το ελληνικό δημόσιο"
«Αν έτσι απονέμεται η δικαιοσύνη στην Ελλάδα να πάμε να κρεμαστούμε όλοι!».



Όταν τακώνονται μεταξύ τους είναι που βγάζουν το τρελό γέλιο. Εδώ λοιπόν ο μητροπολίτης Πέτρας και τα λοιπά Νεκτάριος ειναι εμφανές πως τα έχει πάρει στο κρανίο με τον Εφραιμ, αλλά ειναι επίσης εμφανές πως :
α) πρεπει να "παιξει ομαδικά"΄και κυριότερο πως
β) φαίνεται να φοβάται πως τελικά μπορεί τουτος δω να αθωωθεί και μάλιστα πανηγυρικά, οπότε εκεί που είναι έτοιμος να πάρει αμπάριζα μαζεύεται!
Δεν άντεξα και ψιλοσχολίασα μερικά! Οριστε μερικά αποσπάσματα δια το πολιτικόν μέρος. Οι χριστιανοί να παν να το διαβάσουνε όλο, εμας δεν μας πολυνοιαζει η μετανοια κτλ κτλ...:)

Ο Ιερομόναχος Εφραίμ, προερχόμενος από την μεγαλόνησο Κύπρο (δεν ειναι δικος μας, δεν ειναι δικος μας δεν ειναι δικός μας), εκεί όπου η Εκκλησία δραστηριοποιείται σε πολλούς επιχειρηματικούς χώρους, είχε αυτή την φιλογενή τάση της εξουσίας, της επιχειρηματικής, παράλληλα και φιλανθρωπικής δράσης (θαυμασιο. Μαθαμε πως γινεται καποιος να ειναι και μοναχος και φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας. Η Μαριαννα Βαρδινογιάννη ήρθε δεύτερη διοτι αυτή δεν είναι....μοναχιά!)



Από τότε μέχρι σήμερα, το Φανάρι με πολλές Συνοδικές Αποφάσεις, Πράξεις, λόγους, ενέργειες στηρίζει τον Ηγούμενο, παρά τις πιέσεις που δέχεται (αυτό τελικά με το Φανάρι έχει πολύ ψωμί από πίσω, όρεξη να έχουμε)



Ενθυμείστε, πιστεύω, τις επισκέψεις του Ηγουμένου Εφραίμ στα σέκρετα της Εξουσίας εν Ελλάδι. Ποιος άλλος κληρικός είχε τέτοιες προσβάσεις; Εμείς ως Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης είχαμε ζητήσει να μας δεχθεί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος και μας απαξίωσε. Ο Ηγούμενος όμως, έμπαινε και έβγαινε σε όλα τα Γραφεία των υπ’ εξουσιών.

Εκείνοι δε, πλουσιοπαρόχως απολάμβαναν την φιλοξενία του Ηγουμένου εν Βατοπεδίω. Εδώ τελευταία, υπόδικος ων, πριν από ένα μήνα, πήγε στον Πρωθυπουργό της Ρωσίας και τα «παπαγαλάκια» είπαν, ότι τον δέχθηκε και συζήτησαν δύο ώρες. Αυτόν δέχθηκε; Την Αγία Ζώνη της Παναγίας μας δέχθηκε, την οποία θα μπορούσε κανείς να ισχυρισθεί ότι «εκμεταλλεύθηκε», για να κάνει δημόσιες σχέσεις εν Ρωσία, έχοντας υπόψιν του την επερχόμενη ρομφαία της δικαστικής απόφασης.



Ερωτώ τους εχέφρονες, ήταν ανάγκη να πάει στην Ρωσία υπόδικος ών; Την επαύριο που γύρισε από την Ρωσία παρουσιάστηκε στον Ανακριτή. Η αλληλουχία αυτών των γεγονότων θα μπορούσε να επιτρέψει σε κάποιους να υποθέσουν ότι υποκρύπτει «δόλο». 



Δεν έπρεπε, αφού γνωρίζει καλά τις εντάσεις που επικρατούν σε διορθόδοξο επίπεδο μεταξύ Οικουμενικού Πατριαρχείου και Πατριαρχείου της Ρωσίας (επαναλαμβάνουμε πως η ιστορία έχει ψωμί),  να συμβουλευθεί το Φανάρι εκ των προτέρων; Όμως πήγε και προκάλεσε, ίσως, θα μπορούσαν να πουν κάποιοι, το έκαμε και σκόπιμα, για να απειλήσει το Φανάρι, ότι έχω δίπλα μου μια Εκκλησία που με στηρίζει και ένα λαό που μου συμπαρίσταται, σε αντίθεση με όλους εσάς που με πικραίνετε. Και είχε προετοιμαστεί πολύ καλά το ταξίδι του.



Η Ρωσική Κυβέρνηση αντιδρά για την προφυλάκισή του και το Πατριαρχείο της Ρωσίας εκμεταλλεύεται το θέμα, άλλο που δεν ήθελε, για να βγάλει τα απωθημένα του για την Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως, όπως λέγει και όχι Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Είναι δε γνωστά παλαιόθεν τα σχέδιά του για τον εκρωσισμό του Αγίου Όρους.


Συνεχίζουμε και βαζουμε σε εφαρμογή τα....βαρέα όπλα, κοινώς τον Βαξεβάνη:

ΒΑΤΟΠΕΔΙ Ltd
Ομολογώ πως ειναι πονοκέφαλος αυτα τα εταιρικά. Διαβάστε το και καλό κουράγιο.

H «Αδελφότητα του Βατοπεδίου»
Τι να πω, δειτε το βίδεο και καλό ....σκανδαλισμό.


Συνεχίζουμε με το ...αγαπημένο μου!
(χμμμμ μαλλον ο Βαξεβάνης με διαβάζει διότι τα έλεγα και γω αυτα τα ...Λιακοπουλικά :) )
Είναι ο Εφραίμ Νεφελίμ;
(Το οποίο θα το αναδημοσιεύσω ολόκληρο με τονισμούς και σχόλια μου: )

Πρέπει να καταλήξουμε σε αυτή τη χώρα τι θέλουμε. Να τιμωρούνται οι υπεύθυνοι των σκανδάλων ή να γκρινιάζουμε; Να φτάνουμε ως το τέλος ή να επιστρέφουμε στην αρχή, όποτε το τέλος δεν μας αρέσει; Να υπάρχει Δικαιοσύνη ή να αρχίζει παζάρια με τις προτιμήσεις μας; Θρησκευτικές, πολιτικές, ιδεολογικές, οικονομικές.
Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου ήταν το μεγαλύτερο της μεταπολίτευσης. Ένα μοναστήρι υπό την ηγεσία μιας ομάδας διωγμένης κακήν κακώς από την Κύπρο (θα το υπενθυμίσω, αν και είναι όντως unfair: μιας ομάδας που ήταν διωγμένη για παιδεραστία) , θέλησε να πάρει την λίμνη Βιστωνίδα και τις γύρω εκτάσεις με χρυσόβουλα που εμφάνιζε ως τίτλους ιδιοκτησίας. Από τους αγρότες καλλιεργητές δηλαδή και από τους ψαράδες. Αυτό από μόνο του είναι σκάνδαλο.
Πάμε παρακάτω. Το δικαστήριο που εξέτασε την υπόθεση αποφάσισε πως η γη ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο. Πριν καθαρογραφεί η απόφαση, ο υπουργός Πέτρος Δούκας απέσυρε την διεκδίκηση του ελληνικού Δημοσίου χρησιμοποιώντας μια γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (οι νομικοί σύμβουλοι σήμερα είναι κατηγορούμενοι γι αυτό). Αυτό ήταν παράνομο γιατί ήταν σε εξέλιξη νομική διαδικασία. Στη συνέχεια αυτή η γη ανταλλάχθηκε με απόφαση του υπουργού Μπασιάκου, με οικοδομικά φιλέτα σε όλη την Ελλάδα. Οι «εκτιμητές» μάλιστα είχαν αποτιμήσει ακριβά τις καλαμιές τις λίμνης και φτηνά τα φιλέτα. Ο λόγος για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα το Βατοπέδι.
Και ενώ ο Εφραίμ έλεγε πως θέλει τη γη της Βιστωνίδας για να κάνει βυζαντινό χωριό, έφτιαξε offshore εταιρείες μαζί με φίλους και γνωστούς του, στις οποίες πήγαν τα οικόπεδα φιλέτα. Όλα αυτά έγιναν με διαδικασίες εξπρές τις οποίες εξασφάλισαν υπουργοί της κυβέρνησης. Από αποχαρακτηρισμούς δασών έως αρχαιολογικών χώρων.
Όταν το 2008 το «Κουτί της Πανδώρας» αποκάλυψε την υπόθεση, έγινε μια τεράστια προσπάθεια συγκάλυψης. Δεν τα κατάφεραν. Κατάφεραν ωστόσο να παραγράψουν τα αδικήματα των υπουργών. Με το νόμο Βενιζέλου (περί ευθύνης υπουργών) και αιφνίδιο κλείσιμο της Βουλής από τον Καραμανλή, όλα παραγράφηκαν. Όταν το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε στην εξουσία, το μόνο αδίκημα που δεν είχε παραγραφεί ήταν του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Δεν υπήρχαν στοιχεία γι αυτό, αλλά για λόγους επικοινωνιακούς στήθηκε μια διαδικασία «τιμωρίας» η οποία δεν οδήγησε πουθενά.
Τα τρία αυτά χρόνια ωστόσο, η εφέτης ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, κατάφερε με στοιχεία που καταθέσαμε ως εκπομπή, να κάνει μια εκτεταμένη έρευνα. Με τα στοιχεία που συνέλεξε, διαπίστωσε πως 3 υπουργοί ήταν οι φυσικοί αυτουργοί του σκανδάλου, αλλά δεν μπορούσε να τους αγγίξει η Δικαιοσύνη, λόγω νόμου. Εντόπισε όμως 32 μη πολιτικά πρόσωπα που ευθύνονταν για το σκάνδαλο. Λίγο πριν τελειώσουν οι απολογίες των κατηγορουμένων, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ξεκίνησε μια σειρά από αφιερώματα στο Βατοπέδι. Η βάση του «ντοκιμαντέρ» είναι τα γυρίσματα που έχει χρηματοδοτήσει το Βατοπέδι και έχει πριν από μήνες διαφημίσει η «Πεμπουσία», μια οργάνωση του Βατοπεδίου. Αυτό το υλικό βρέθηκε χωρίς υπογραφή και αντίλογο να παίζει ως ντοκουμέντο αθώωσης του Εφραίμ. Σε αυτό μπορείτε να βρείτε ονόματα μοντέρ, μακιγιέζ και άλλων συντελεστών, αλλά όχι δημοσιογράφων που έκαναν την έρευνα.
Την ίδια εποχή ο Εφραίμ βρίσκεται στη Ρωσία να περιφέρει για μία ακόμη φορά την Αγία Ζώνη. Ο λόγος δεν ομολογείται αλλά υπάρχει (φρρρεσκο πράμα!!!!).Ένα τμήμα της Κόκκινης Πλατείας, όπως και πολλά μετόχια στη Ρωσία ανήκουν στο Βατοπέδι. Με την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, η Μονή μπορεί να εγείρει διεκδικήσεις. Αυτές λοιπόν τις διεκδικήσεις έθεσε σε διαπραγμάτευση με τους Ρώσους ο Εφραίμ, προκειμένου να εξασφαλίσει την υποστήριξή τους. Σε ένδειξη καλής θέλησης πήγε την Αγία Ζώνη στην Πετρούπολη για προσκύνημα, δίνοντας στον χαμηλής πλέον δημοφιλίας Πούτιν προεκλογικά, μια θρησκευτική αίγλη και ψήφους πιστών.
Οι επαγγελματίες της θρησκείας στην Ελλάδα, φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα θρησκευτικότητας και διεθνούς κύρους για τον Εφραίμ. Ο ηγούμενος του Βατοπεδίου (αλήθεια γιατί παραμένει ενώ είναι καταδικασθείς και υπόδικος για κακουργήματα;) δεν είναι ένας ιδρυτής offshore που μπέρδεψε το προσευχητάρι με το μπλοκ επιταγών, αλλά σύμμαχος των Ρώσων στην μάχη της Ορθοδοξίας. Επιστρατεύονται ακόμη και «προφητείες» του Ιωσήφ του Βατοπεδίου (εκδιώχθηκε για παιδεραστία από την Κύπρο-εμ, ήπρεπε να το γράψει, για να μην νομίζουνε πως έχουμε όλοι αμνησία!), που μιλάνε για νίκη της Ελλάδας και της Ρωσίας εναντίον των Τούρκων. Κάπου εκεί μπαίνουν και διάφορα λακοπούλια εφευρήματα για το ξανθό γένος, τα Νεφελίμ, τα Ελωχίμ και άλλα ευτράπελα. Όσο πιο γελοία είναι, τόσο πιο πολύ δημιουργούν γύρω τους προϋποθέσεις πίστης.
Και φτάσαμε εδώ που είμαστε. Με έναν τύπο ο οποίος έχει 3 κακουργήματα, μια καταδίκη ήδη, και πρέπει να προφυλακιστεί σύμφωνα με τον νόμο. Και υπάρχουν αυτοί, οι οποίοι επιμένουν πως δεν είναι ένας υπόδικος που έκανε κομπίνες, αλλά ένας θρησκευτικός ηγέτης που πρέπει να είναι ελεύθερος. Υπάρχει Έλληνας που με αυτές τις κατηγορίες δεν θα προφυλακιζόταν; Υπάρχει πραγματικός μοναχός που θα αρνιόταν να τραβήξει τον Γολγοθά του ώσπου να έρθει η ανάσταση; Ας απαντήσει ο καθένας σε αυτό. Και όσοι είναι δύσπιστοι, ας κοιτάξουν απλώς μια φωτογραφία του Εφραίμ. Στα μάτια.



Τελειώνουμε με ένα ακόμα, που μπήκε και στο update του προηγούμενου post:

Να γιατί ο Πούτιν στηρίζει Εφραίμ


Η υποστήριξη του ρωσικού παράγοντα στην υπόθεση Εφραίμ δεν είναι τυχαία. Ο Πούτιν σκοπεύει να προωθήσει τον Πατριάρχη Μόσχας ως Οικουμενικό Πατριάρχη. Είναι ένα σχέδιο χρόνων, το οποίο θα προωθηθεί με το επιχείρημα πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης, δεν μπορεί να είναι κάποιος που είναι όμηρος των Τούρκων. Γι' αυτό θα ζητηθεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο να μεταφερθεί από την Κωνσταντινούπολη.

Σε αυτό το σχέδιο ο Εφραίμ έχει δεσμευτεί να συμφωνήσει με το επιχείρημα της ανάγκης μιας «ισχυρής Ορθοδοξίας» που μπορεί να εγγυηθεί η Ρωσία. Η ανταπόδοση είναι η υποστήριξη του Εφραίμ από τους Ρώσους τώρα που κινδυνεύει να καταδικαστεί. Αυτοί λοιπόν που στο όνομα της Ορθοδοξίας βγαίνουν στο δρόμο για τον Εφραίμ, ας αναρωτηθούν αν θέλουν να συμπορευτούν με ένα τέτοιο σχέδιο. Δεν είναι τυχαίο που το Οικουμενικό Πατριαρχείο κρατά χλιαρή στάση στην προφυλάκιση Εφραίμ



Τελείωσε! Ο κάθε βλαχομπαρόκ χριστιανός μπορεί να αντιληφθεί άραγες τι περίεργα παιχνίδια παίζονται γύρω από το μουσι του κάθε Εφραιμ;
Η "πνευματική υπαγωγή" στο Οικουμενικό Πατριαρχείο μέρους των ναών της Ελληνικής επικράτειας είναι πρόβλημα έτσι και αλλιώς. Σαν αντίδραση σε αυτό ιδρύθηκε η αυτοκέφαλος Ελληνική κτλ κτλ Εκκλησία. Δεδομένο είναι η διαχρονική επιθυμία κάθε ρωσικού κρατικού μορφώματος (απο τσάρους, κουμμούνια εως και ..."δημοκρατες" πουτινικούς) να κατέβουν στο Αιγαίο, εξ' ου και οι πόλεμοι που έχουν μπλεξει στην περιοχή. Ο Εφραιμ κατά τα φαινόμενα, τον οποίο τελικά όποια πέτρα και αν σηκώσεις, από κάτω θα τον έβρεις, μαζι με τα κολπα κονομισιάς των ζωνών, τις "γαιες" εν ρωσία, βιστωνίδα και δεν ξέρω που αλλού, αναδεικνύεται σε χρυσο δάκτυλο μεταφορας ρώσικων συμφερόντων μέσα στη χώρα μας. Σε αυτό συμπλέουν είτε το ξέρουν είτε όχι και οι  Καρατζαφερικοί-Λιακόπουλοι και σία με τους Εφραίμιδες στο να μας βάλουν δηλαδή και Ρωσική Επικυριαρχία, επί δικών μας μερών (με ή χωρίς εισαγωγικά. Καλώς ή κακώς με τους Τουρκοι υπάρχει ένα μομέντουμ. Αν μπει και τρίτος παίκτης στην πίστα μπορεί να μπλέξουμε) και αυτό, ε ρε πούστη είναι λίγο ********. Πάντως χαίρομαι που η ΕλΕλΧρ δεξιά μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς το εθνικό ξεπούλημα τραβά. Τελικά η "απώλεια" εθνικών γαιών ή δικαιωμάτων επί αυτών ειναι από τα πλέον σημαίνοντα χαρακτηριστικά της παραταξης αυτής διαχρονικά.

Ταυτα και με το καλό να μας μπει το 2012!

Υ.Γ. και επι του πιεστηρίου

Αυτον τον **** θα τον κλείσει κάποιος επιτέλους μέσα;;; Αμαν πια ρε Βαγγέλα!!! Ετσι ευκολα χαρίζεις 30 χαρτιά αμα ειναι δικά σας παιδιά; Πόσων χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων θα κόψεις πάλι τα χρήματα για να βγάλεις τη διαφορά;..... Μα θα μου πεις τι σε νοιάζει ε; Το "Αιγάλεω" και ο "Ολυμπιακός" να κερδίζουν και οι άλλοι.....

Παντού Βενιζέλος. Ένα ακόμη σκάνδαλο «νομικής» ρύθμισης

40 σχόλια:

  1. Πληρες ιστορικό, το οποίο έχει το προσόν να σε κάνει να τσαντίζεσαι αμέσως με το που το διαβάζεις!
    Όντως γαμώ την πουτάνα μου γαμώ!

    Καλή χρονιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης. Είναι σίγουρα το μεγαλύτερο σκάνδαλο από πλευράς λαϊκής ηθικής, όχι μόνο επειδή ζούμε άσχημα σήμερα και κάποιοι διατηρούν περιουσίες σε υπεράκτιες εταιρείες, όχι μόνο επειδή όλη η εκκλησιαστική περιουσία είναι αφορολόγητη, αλλά επειδή τελικά κανείς δεν τιμωρείται -πολιτικά ή ποινικά- και όλοι φοβούνται ότι κι αυτός θα τη γλιτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mia ερωτιξις ρε αρχηγε

    το ντοκυμαντερ του σκαι το ειδες?

    ποια η γνωμη σου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζαφώνιδα, τον Εφραίμ τον χρειαζόμαστε μέχρι τις 21-12-12, για να αποκρούσει τις εξωγήινες σαύρες με το φωτόσπαθο της Αγίας Ζώνης. (Απόκρυφη Βυζαντινή Τεχνολογία).

    Γι αυτό τον στηρίζει ο Πούτιν δεν είναι χαζός!

    (ΟΚ, όσο θα μας φάνε οι εξωγήινες σαύρες, τόσο είναι άσπιλος ο Εφραίμ, αλλά νταξ' μωρέ, λεπτομέρειες).

    @ Ναπο

    Πήρε θέση ο Άλεξ Τζόουνς επί του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/1/12 22:59

    Βλέπει μόνο ότι του γαργαλάει τα 1821 αυτάκια στον ΣΚΑΙ...

    Επίσης οι εξωγήινοι δεν φταίνε για την κρίση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά της πουτ@νας γίνεται στη χώρα μας ούτως ή άλλως: γιατί, μήπως πήγε κανένας φυλακή;;;
    Εδώ ακόμη & ο αρχιαπατεώνας της πολιτικής ζωής (ο Εφραίμ έχει στην εκκλησιαστική-ιερατική εξουσία τα πρωτεία) ο Τσοχατζόπουλος έξω είναι & πίνει "στην υγειά των κορόιδων" & της ατιμωρησίας των "ελληνικών Golden Boys"!
    Αλλά καλά κάνεις & τα γράφεις μήπως & γίνει κανένα θαύμα & ξυπνήσουμε καμμιά μέρα όλοι μαζί & τους επιβάλλουμε τη δική ΜΑΣ θέληση...!
    Όμως μέρες που είναι, δε θα τους κάνω τη χάρη να χάσω το κέφι μου, οπότε:
    Χρόνια σου Πολλά, Καλά, Αισιόδοξα & με μπόλικη δόση τρέλλας γιατί μόνο έτσι θα αντέξουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ChrisMrSly5/1/12 19:58

    Κοίτα Ηλιαχτίδα, χωρίς να διαφωνώ με αυτό που λες θέλω να ρωτήσω: επιτρέπεται τουλάχιστον να χώσουμε μέσα αυτόν το μπούστη για αρχή; Ή πρέπει σώνει και καλά να πιάσουμε κάποιον άλλο; Επίσης, όταν θελήσουμε να μπαγλαρώσουμε κάποιον, να ξεκινήσουμε ή πρέπει να το συζητάμε 5000 χρόνια γιατί να μπει μέσα αυτός κι όχι κάποιος άλλος;

    Να το πούμε κι αλλιώς: είναι μια συμμορία κλεφτών και πιάνεις έναν από αυτούς. Θα έλεγες ποτέ "γιατί να φυλακίσουμε αυτόν αφού οι άλλοι είναι ακόμα έξω";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @προεδρος
    Ευχαρισθώ και καλή χρονια!

    @δειμος
    Δεν ξερω περι μεγεθησκανδαλων, αλλα τα λεφτα ειναι πολλλλλα!

    @ναπο
    Διαβασε το ποστ ρε στουρνο

    @polse
    Καλή χρονιά φίλτατε!

    @Ηλιαχτιδα
    Καλη χρονια
    Αυτα που εχει φαει ο Ακης και ο καθε Ακης ΩΧΡΙΟΥΝ μπροστα στις ικανοτητες του Εφραιμ

    Παραπερα δες το σχολιου του ChrisMrSly

    @ChrisMrSly
    Συντασομαι μεθ υμών!
    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ναπο
    Διαβασε το ποστ ρε στουρνο


    @zafo
    δες το ντουκυμαντερ ρε στουρνο


    οπως ειπε και ενας αποπανω μην ακους μονο οτι χαιδευει τα 1821 αυτακια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμ ετσι ειναι. Παραβιαζω την παγια πολιτικη μου θεση να σε κοβω εντος του blog και η μαλακιατεπιτιθεται!

    Αλήθεια ποιος δημοσιογραφος εφτιαξε το ντοκιμαντερ;
    Ποιος το υπογραφει δημιουργικα; Το BBC μήπως; Γιατι δεν το κανει ο ΣΚΑΙ παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μου θυμιζεις το ριζοσπαστη που βριζει τον παν καλο γιατι ειναι χοντρος και γιατι εχει θειο δικτατορα αλλα ποτε για τα επιχειρηματα του

    οπως παντα στον βλακα εδειχναν το φεγγαρι και κοιταγε το δαχτυλο

    οταν βρεις επιχειρηματα εναντια στο υπεραριο και προπαγανδιστικο ντοκυμαντερ του 1821σκαι μου λες ε?

    α και για να μην ξεχνιομαστε ο μπαξεβανης ειναι ακροαριστερος αρα μπαρουφες λεει αυτος η εκπομπη και το βλογκ του !! προφανως δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα αλλα προπαγανδα λογω ιδεολογιας

    ειδες τι ευκολο που ειναι?
    το ειπα αρα ισχυει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/1/12 15:21

    Τα αυτάκια όμως συνεχίζουν να γαργαλιούνται από τον καθεστωτικό ΣΚΑΙ εκεί που βολεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tα τρολς αυξανονται και πληθύνονται και με το νέο έτος!

    Ας τα ταϊσουμε λίγο ακόμα!

    @ναπο
    Ποιος δημοσιογραφος/ερευνητής γυρισε το ντοκιμαντερ;

    @ανώνυμος
    Ουουουου σιξ σιξ σιξ!!!


    Εσας αμα σας άρεσε το "ντοκιμαντερ του ΣΚΑΙ" για το Βατοπέδι γιατί δεν σας άρεσε για το '21;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο Πάγκαλος ηλίθιο και άσχετο ανθρωποειδές που θες να έχεις κ άποψη, είχε (και όχι έχει) παππού (και όχι θείο) δικτάτορα ...

    ζώο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @zafo

    "Ποιος δημοσιογραφος/ερευνητής γυρισε το ντοκιμαντερ;"

    α)τι λεει το ντοκυμαντερ και σε τι διαφωνεις?

    β)ποιος ειναι ο μπαξεβανης και ποια τα ιδεολογικα του κινητρα?


    "Εσας αμα σας άρεσε το '21 γιατί δεν σας άρεσε για το "ντοκιμαντερ του ΣΚΑΙ" για το Βατοπέδι;"

    fixed
    τι ωραια που ειναι να τρολλιαζεις καποιον με τα λογια του


    @dion

    χαιρομαι που εισαι ο βλακας που κοιταει το δαχτυλο και ουχι το φεγγαρι
    περαστικα ... ζωο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. όταν θες να έχεις ιστορική άποψη ηλίθιο σίχαμα και νομίζεις ότι ο Πάγκαλος είναι μικρανιψιός του Μακλάουντ ο οποίος είχε εγκαθιδρύσει σκωτσέζικη χούντα μαζί με τον Λαδά και τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο με την σιωπηρή αποδοχή των Ελ και την βοήθεια της κιλότας της Οσίας Πουλχερίας, τότε προφανώς δεν υπάρχει σωτηρία για σένα...οπότε περαστικά δεν έχει νόημα να σου ευχηθεί κανείς...απλά ψόφο

    ΟΥΣΤ βόδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @dion

    συνεχισε να γελοιοποιησαι αποδυκνυοντας και εσυ την ελλειψη επιχειρηματων σου

    αληθεια ουτε και εσυ ειδες το ντοκυμαντερ τελικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. -γελοιοποιείσαι αντι για "γελοιοποιησαι"

    -αποδεικνύοντας αντί για "αποδυκνυοντας"

    -βαξεβάνης αντι για "μπαξεβανης"

    -ποιος εκανε το ντοκιμαντερ τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ποια η διαφωνια σου με το ντοκυμαντερ τελικα ειπαμε???


    νομιζεις πως αποδομωντας τον δημιουργο αποδομεις και τα επιχειρηματα του?

    ακομα περιμενω τα επιχειρηματα σου εναντιον του ντοκυμαντερ (5η φορα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη στον θρησκόληπτο/εθνικοφασιστικο χώρο, ότι ο υπόλοιπος κόσμος είναι αναγκασμένος να βρίσκει επιχειρήματα κ να σπάει τα @@ του για να αποδεικνύει τα προφανή στον οποιοδήποτε ηλίθιο κατεβαίνει και λέει την οποιαδήποτε μαλακία...λέει πχ ο μαλάκας ότι υπάρχουν εσωγήινοι και "κανένας δεν απαντάει από την επιστημονική κοινότητα"...λέει ο ηλίθιος για τα Νεφελίμ, την γοργόνα, τα πρω(κ)τόκολα, το πρόσωπο του Άρη, το σκάφος-Σελήνη, τους πατριώτες ταγματασφαλίτες, την λευκή αδελφότητα της Τακλαμακάν και "γιατί δεν υπάρχει απάντηση/που είναι τα επιχειρήματα"...το θέμα είναι ότι ακόμα και αν κάποιος φάει τον χρόνο του για να αποδείξει τα προφανή, ο ηλίθιος απλά δεν ακούει (γιατί αυτά τα λένε οι θολοκουλτουριαραίοι εβραιοκίνητοι επιστήμονες) ή/και πετάει την επόμενη μαλακία στο καπάκι στην οποία "γιατί κανείς δεν απαντάει" κ.ο.κ.

    πάρτο χαμπάρι αγόρι μου ότι είσαι μαλάκας και μην μας πρήζεις τα ούμπαλα...δεν είναι αναγκασμένος ο καθένας να σου αποδεικνύει το απύθμενο βάθος βλακείας της τελευταίας μαλακίας που διάβασες στο φόρουμ της νεολαίας ΛΑΟΣ, στα πονήματα του Άδωνη, στους ρούνους του τσεκουριού του Βορίδη, στα πληρωμένα ντοκιμαντέρ του Ευφραίμ ή στην "ιστορία" του Πλεύρη...άντε ψόφα και παράτα μας

    ζώο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @dion

    τελικα για το ντοκυμαντερ εχεις να μου πεις τιποτα?


    αν μου πεις σου υποσχομαι να ψοφησω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι λυσσαξανε τα τρολ ρε παιδια; Εκανε κανενας δημοσιογραφος/καναλι/επιστημονικος φορέας ντοκιμαντέρ;

    Σιγα μην αναλύσουμε και από που κλάνει το μπαρμπούνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/1/12 20:44

    "Σιγα μην αναλύσουμε και από που κλάνει το μπαρμπούνι"

    μπαρμπούνι όπως εσύ ας πούμε; Ο έγκριτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ελα ντε

    4 χρονια τωρα εργολαβια εχει παρει ο ανθρωπος την εκκλησια και με σοβαρα επιχειρηματα εχει αποδομησει τα παντα
    για το βατοπαιδι σε εξονυχιστικα ποστς με φωτογραφιες αποδειξεις ρεπορταζ

    εν μεσω μπαφου τσιπουρου και βλαχοσυρριζα αισθητικης του αυτοανοητου

    το εχω αναλυσει σε προηγουμενο ποστ = αποδειξις

    εγω προτεινω αγαπητε υπεραριε δημοσιοκαφρε να στειλεις τα αδιαμφησβιτητα στοιχεια σου στον εισαγγελεα για να λυσεις το προβλημα των 3 εξεταστικων/ανακριτικων που με τα δικα τους 300 σελιδων δικογραφιες δεν τα καταφεραν

    Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΟΥΒΛΑΚΑ

    μου φαινεται θα παω να δω το υπεραριο ντοκυμαντερ του αλαφουζου αλλη μια φορα για να το εμπεδωσω (μετα την καθημερινη κοσιωνη φυσικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. οκ είσαι ζώο...οκ είσαι ανορθόγραφο ζώο...οκ είσαι εθνικιστικό ανορθόγραφο ζώο...εμείς τι φταίμε;

    σταμάτα να βιάζεις την ελληνική γλώσσα και την απλή λογική και άντε ψόφα...

    πόνεσαν τα ματάκια μας, τούβλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. νταξει με επεισες ειναι σκανδαλο
    μου φαινεται τελικα εχεις δικιο παω να ψοφησω τα στοιχεια σου ειναι ακλονητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ChrisMrSly8/1/12 01:25

    Έτσι πρόεδρε συνέχισε να αφήνεις το νάπο να τον τραβάει εδώ μέσα, να έχει παρέα ο dion.

    Εσύ νάπο αγόρι μου συνέχισε, το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι τα γυαλιά μυωπίας σου να στα κόβουν από μπασκέτες και παρμπρίζ αυτοκινήτων. Καλό ξημέρωμα μπίθουλα. Ναι, θα δούμε το ντοκυμαντέρ. Μετά θα δούμε και το "Άουσβιτς: η μεγάλη απάτη" που το έφτιαξε η κόρη του Χίμλερ, κι ύστερα το "Ο μύθος των γκούλαγκ" που χρηματοδότησε ο Πολ Ποτ. Καλό ξημέρωμα βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αγαπητε σλυ

    εγω παντα πιστευα πως τις ιδεες τις πολεμας με ιδεες και επιχειρηματα και οχι με ουστ και μπαναρισματα

    αλλα παλι απο μια αριστερα που μονιμως κρυβει το κεφαλι στην αμμο οταν διαφωνει με την πραγματικοτητα

    τι περιμενεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος8/1/12 01:36

    Να δούμε και το πολυτεχνείο την μεγαλύτερη απάτη και τον ιερό εθνικό αγώνα εναντίων του έθνους.

    Εκτός αν υπάρχουν και σοβαρά επιχειρήματα πέραν του "η εκκλησία είναι κακό και ο θεούλης δεν υπάρχει άρα ο παπάς κλέβει και είναι σαν τον σκοτεινό αυτοκράτορα του star wars"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. το "όξω πούστη από την παράγκα", παίρνει πληθυντικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ChrisMrsly

    Εδωσα κατ εξαιρεση βημα στα τρολς κυριως απο περιεργεια για το αν εχουν επιτελους να πουν κατι...σε ενα θεμα που ακομα και οι χριστιανες γιαγιαδες τα εχουν παρει στο κρανιο.

    Και ειδαμε ολοι τα υπερποιοτικα επιχειρηματα:

    * ειστε κουμμουνια αρα μαλακες
    (παλαμακια παλαμακια)

    * ο Εφραιμ δεν ειναι κουμμουνι => δεν ειναι μαλακας => δεν κλεβει =>κτλ

    * Το ντοκιμαντερ του Σκαι το ειδατε, το ειδατε, το ειδατε;

    * Το ντοκιμαντερ του ΣΚΑΙ για το 21 γιατι σας αρεσε ε; γιατι σας αρεσε ε; γιατι σας αρεσε ε;

    * ε;

    Μετά από αυτά τα καταπληκτικά επιχειρηματα που συνελλεξα (μαζι με κατι ακαταληπτα περι αριων (βραβεια αριων;) κτλ), και το φαινομενο που επιβεβαιωνει τον κανονα πως η μαλακια ειναι ανευ οριου από μονη της (να δεις που θα πιασουνε οχι μονο το Πολυτεχνειο και τους Γερμανους, αλλά και τον Πλευρη-"Εβραιοι ολη η αληθεια", το ποιος ητανε ο Εχετλος, το γιατι Βατοπεδι και οχι Βατοπαιδι, το μουσι του Εφραιμ, τις τιραντες της Παναγίας και τα μυαλά στο μίξερ!!

    Εννοειται λοιπον πως εκανα λαθος, αλλα δεν γαμεις, θα τους ξανακοψω απο το επομενο ποστ!!
    :)

    @διον
    Καλημέρα!
    :)

    Δεν ειναι αστειο παντως που τουτα δω νμζ πως ....σε κατατροπωσαν κιολας επι του διαλογου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. φυσιολογικό το βρίσκω...

    αρχίζω να πιστεύω πάντως ότι το συγκεκριμένο τρολ είναι καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος που ενδόμυχα γουστάρει να τον βρίζουν/ταπεινώνουν γιατί αισθάνεται ενοχές για την σεξουαλική του (από)κλιση

    αλήθεια, μετά από αυτή τη φοβερή θεωρία που έβγαλα τώρα εκεί που ξυνόμουνα και ήθελα να πω την παπαριά μου, είναι υποχρεωμένη η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, οι φίλοι/συνάδελφοι/λοιποί συγγενείς αλλά και ο ίδιος ο κρυφόπουστας, να μου απαντήσει με επιχειρήματα; τα οποία θα πρέπει να με πείσουν κιόλας; και πως θα με πείσει αφού ότι κ να πει εγώ θα συνεχίσω να λέω οτι (θα ήθελε να) τον παίρνει;

    όχι γιατί έχω και φοβερά στοιχεία...έχει γυναικείο άβαταρ...μαζοχιστικές τάσεις...γκρινιάζει σαν αγάμητη γκόμενα...τσακωμένος με τη λογική σκέψη...θα πληρώσω εν ανάγκη και τον φίλο μου τον Βάγκο να το γυρίσει ντοκιμαντέρ και το φίλο μου τον Γιάγκο να το γράψει βιβλίο (το άτιμο το Ζ αφήνει ίχνη)...

    για λέγε μωρή λουκρητία, γιατί είσαι κατά βάθος μια κακιασμένη αδερφή;
    ε;
    ε;
    εεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ChrisMrSly8/1/12 15:33

    @νάπο

    Ναι καλέ. Άτσα. Κάτω από αυτή τη μάσκα υπάρχει μια ιδέα, και οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες. Προχώρα παιδί μου. Το ηρωικό σου παράδειγμα μας φωτίζει το δρόμο. Εσένα και του Μπάτμαν. (αναρρόφηση και λυγμοί)


    @ανώνυμος

    Πολυτεχνείο ε; Δε γαμπιπ τα μπιπ ρε μπιπ που θα μιλήσουν και οι εσατζήδες για το Πολυτεχνείο; Πώς γίνεται ρε πούστη μου να λέτε όλοι οι τρόμπες πως το Πολυτεχνείο είναι μύθος και να μην το έχετε πει ούτε μια φορά σε κανένα με το ίδιο επώνυμο με τους νεκρούς; Κλάστε μας ρε χέστηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος8/1/12 16:12

    "Πώς γίνεται ρε πούστη μου να λέτε όλοι οι τρόμπες πως το Πολυτεχνείο είναι μύθος και να μην το έχετε πει ούτε μια φορά σε κανένα με το ίδιο επώνυμο με τους νεκρούς;"

    Πολύ εύκολα. Είναι μύθος. Δεν πείθετε και θα ψηφίσω και Χ.Α. για σπάσιμο, και σιγά σιγά θα βγουν αυτές οι γιορτές από τα σχολεία για πιο πολλά ChrisMrCries.

    Μαντυλάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Νομιζω εχει υπαρξει εκτενης αναλυση του θεματος απο αδωνιδα και φυρερ σε εκπομες των στο γνωστο υπεραριοκαναλο επι του θεματος που εξηγουν αναλυτικα πως η καθημερινη της εποχης λεει πως το 74 ο εισσαγγελεας εκανε ερευνα και βρηκε 0 (μηδεν) νεκρους

    Βρηκε ομως μια ηρωικη συντροφισσα γατα και κατ νεκρους τρομοκρατες περιξ του ντυα στη γλυφαδα(!) και στην νεα ιωνια (!)

    Αυτο θα πει σνιπερς επιπεδου call of duty 1974 σκοτονουν στα 20 χιλιομετρα

    Φυσικα ολα αυτα ειναι ψεματα αφου φανταζομαι ο εγκυρος μπουρτζοβλαχος μπαρουβανης δεν εγκρινει ουτε αδωνιδα ουτε φυρερ ουτε τηλεαστυ ουτε καθημερινη και φυσικα ουτε εισαγγελεις αστικης δικαιοσυνης

    Σουβλογησον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΝΕΚΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ


    Μπαι δε γουει ο τσεκουραιητορ αυριο στο πρετενταιητορ (παλι) θα αποκαλυψει ακρως εθνικοφιλελευθερα και πληρως δημοκρατικα σχεδια υποδομων μακρονησου

    Ολοι συντονιζομαστε #megamou #anatropi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ChrisMrSly8/1/12 23:08

    Εντάξει παίδες ό,τι πείτε. Γιατί να σας χαλάσω εγώ τη χαρά σας; Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0. Άντε και καλούς απογόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. όξω (καταπιεσμένε) πούστη απο την παράγκα...σταμάτα να μας τα ζαλίζεις, δε σε πηδάμε...άσε μας ρε κοπέλα μου, λέμε...μπα πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir