Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2012

Καλή ψήφο σήμερα!

Μου το θύμισε η e-diva και ο kartesios στο twitter!

Γιατι αν το ξεχάσατε, σας θυμίζω:
«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, οι αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ συναντήθηκαν σήμερα, αργά το βράδυ, στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών, προκειμένου να συζητήσουν το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που διασφαλίζουν την εφαρμογή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου.
Υπήρξε προσέγγιση απόψεων τόσο ως προς τις αναγκαίες ενέργειες, όσο και ως προς το χρονοδιάγραμμα με καταλληλότερη ημερομηνία εκλογών την 19η Φεβρουαρίου.
Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ μετείχαν οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαχινίδης και της ΝΔ οι κ.κ. Σταϊκούρας, Σταμάτης και Λαζαρίδης. Παρόντες ήταν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Πλασκοβίτης, ο Πρόεδρος του ΣΟΕ κ. Ζανιάς και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΔΔΗΧ κ. Χριστοδούλου.»


Αντε και ...καλό βόλι!


Update. Επεσα θυμα κομμουνιστικής συνομωσίας. Η ανακοινωση ειναι μια χαρα και ημεις μαλακιζόμεθα. Αν διαβάσετε προσεκτικά λέει 19 Φεβρουαρίου. Λέει έτος; ε; ε; Παίρνουμε και αυθαίρετα συμπεράσματα τώρα;;

2 σχόλια:

  1. Πάντως προσωπικά είμαι κατά της διενέργειας εκλογών. Ας γίνουν στην ώρα τους. Ας κόψουν το κεφάλι τους στην κυβέρνηση και το κίνημα ας τους κόψει το κεφάλι αν λειτουργήσουν ενάντια σε αυτό. Οι εκλογές δεν είναι σφετερισμός της δημοκρατίας. Αν θέλουν νομιμοποίηση ας κάνουν δημοψήφισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί; Δε θα'χουμε Αντώνη_ για Πρωθυπουργο από αύριο;; ΑΙΣΧΟΣ!!!

    Captcha: Sapiens Ren (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir