Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2013

Δεν υπάρχουν αυταπάτες

" Για όποιον ψήφισε νδ δεν υπάρχουν αυταπάτες. Θα γαμάνε, θα δέρνουν και θα διώχνουν με τις κλωτσιές, μαυριδερά παιδάκια από τους παιδικούς σταθμούς. Αν είσαι φιλελεύθερος με ευαισθησίες και συμμετοχή σε μκο που βοηθάει παιδάκια στην αφρική και ψήφισες νδ, ήξερες πολύ καλά τι ψήφιζες. Ψήφισες μια κυβέρνηση βαρβαρότητας που με το μακρύ χέρι των χρυσών αυγών και των επιρροών τους στην αστυνομία, θα χύνει αίμα στους δρόμους προκειμένου να μένουν τα μάτια μακριά από τη μπάλα των ίδιων γνωστών αποτυχημένων πολιτικών και της φαυλοκρατίας που ξέρουμε εδώ και τόσα χρόνια."


Μόνο τον τελευταίο καιρό είδαμε:

* Τον Κεδικογλου να παραποιεί/μοντάρει δηλώσεις βουλευτή, σκόπιμα και συνειδητότατα
* Την κυβέρνηση με τη συνδρομή του ΣΚΑΙ να παραποιεί τα γεγονότα στο Υπουργείο Εργασίας
* Μερικους "αγνώστους" να κάνουν ένοπλη "διαδήλωση"(!;!) σε μια κηδεία. Αποτέλεσμα 1 σύλληψη. Σε καταλήψεις κτιρίων οπου βρέθηκαν αδεια μπουκάλια και κανένα οπλο είχαμε ~150 συλλήψεις

* Έναν βουλευτή να προπηλακίζεται από τα ΜΑΤ, ενώ είχε ήδη δείξει τα σχετικά χαρτια του. Ούτε τον Λαμπράκη δεν νομίζω να είχαν προπηλακίσει ένστολοι. (φίλος μου που τον είδε μια μέρα μετά λέει πως ήταν "μαύρος" στο πρόσωπο και στα χέρια)



* Εστω και αργα ήρθε και το σχετικό ευρωπαϊκο καμπανάκι γι αυτό που εδώ όλοι το βλέπουν να γκαρίζει εκτός απο την κυβερνηση και τα ΜΜΕ "Ο επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, Νιλς Μούιζνιεκς δήλωσε πως έχει στοιχεία και «πολλές πληροφορίες για διασύνδεση της αστυνομίας με τη Χρυσή Αυγή», "

* Και σκάει η ξεφτίλα της ξεφτίλας. Η δημοσιοποιηση εξόφθαλμα παραποιημένων φωτογραφιών συλληφθέντων ,

προφανώς για να μην φαίνονται "πολύ σημαδεμένοι" απο τις....σχετικές περιποιήσεις (τώρα αυτό ειναι ή όχι νόθευση δημοσιου εγγράφου;), η οποία δείχνει πως απλα:
** Νομοι και κανονισμοι ειναι πλεον διακοσμητικά στοιχεία. Οπως και οι λεξεις δικαιωματα, καθήκον και άλλα τέτοια ...ντεμοντε
** Η νοημοσύνη του μέσου δεξιου ή/και μπάτσου ειναι αυτή ενός πενταχρονου (θυμηθειτε και αυτό)
** Πλεον αυτο που εισπράττεις επίσημα ειναι σταρχιδιλικι. Ειμαι περίεργος να δω αν θα γινει καμια ΕΔΕ εστω για τα μάτια του κοσμου γι αυτο το τελευταίο ατόπημα

Eδω να σημειωθεί πως φωτογραφίες απο τους δολοφόνους του μετανάστη Σαχτζάτ Λουκμάν δεν είδαμε. Για μερικούς ο φόνος ειναι μικροτερο κοινωνικό κακό απο τη ληστεία. Ουτε και προφανως φωτογραφίες των αστυνομικών που συνελήφθηκαν για σχεση με κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών.

Ορθως ορισμένοι θυμούνται σιγά σιγά πολύ παλαιότερες καταστάσεις.

Να θυμόμαστε όμως πως ακόμα εχουμε δημοκρατία. Αναγκαστικά ερχόμαστε στην παραδοχή πως ένα καλο ποσοστο  (τι καλο, σκατα ολε. Ενα 27% συν τους Δημαροπασοκους υπόδουλους δεν μπορεί να θεωρηθεί πλειοψηφία, αλλά ειναι η κρίσιμη μειοψηφία που καθορίζει την κυβερνηση και εκ των πραγματων δίνει (;) άλλοθι σε αυτές τις αποτρόπαιες πολιτικές) του πληθυσμού χρεώνεται αυτήν την πολιτική ως υπαίτιο.

Κλείσιμο αφιερωμένο σε αυτούς, πάλι με τέκη:

"υπάρχει ένα μπλοκ ψηφοφόρων που για να μη φορολογηθούν τα δύο νοίκια που παίρνουν, ή για να μη χάσουν τη δική τους δουλειά τώρα (αλλά σε 6μήνες), είναι διατεθειμένοι να δουν να τρέχει αίμα στους δρόμους. Φτάνει να μην είναι το δικό τους."


....

Υ.Γ. Περι αστυνομιας, χρυσης αυγής και τα τοιαύτα. Χωρίς άλλα σχόλια.


5 σχόλια:

  1. Κάνε τον κόπο να μπεις στο προταγκον και να δεις τα σχόλια κάτω από άρθρο του Γιαννακίδη. Είναι οδυνηρό, αλλά όπως θά'λεγε κι ο σκατόψυχος, "αυτή είναι η Ελλάδα". Ώρα να τα μαζεύουμε σιγά-σιγά, λέω 'γω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνώ με το πρώτο σκέλος. Όσοι ψήφισαν ΝΔ δεν περίμεναν τόση βία και αντιδημοκρατικότητα. Περίμεναν άλλα πράγματα αλλά όχι εμφυλιοπολεμικούς διχασμούς και τόση βία... Περιμεναν φτώχεια, αλλά όχι τέτοια στάση από τον Κεδίκογλου. Γιατι άλλο για ένα ΝΔκράτη να βαράνε ή να διώχνουν και να φυλακίζουν μετανάστη κι άλλο να χτυπούν παππούδες ή να χαλκεύουν βίντεο. Αυτά δεν τα περιμεναν, δεν τα ήξεραν. Αυτά χαροποίησαν μόνο ψηφοφόρους των χρυσών αβγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. That certain crazed alien penguin5/2/13 14:29

      Εγώ διαφωνώ με τη διαφωνία. Υπάρχει ένα ακραίο σκληρό, συντηρητικό δεξιό μπλοκ με περίπου σταθερό ποσοστό 37% (οι φιλοβασιλικοί του δημοψηφίσματος του 74) το οποίο ακόμα και επί κυριαρχίας του ΠΑΣΟΚ ήταν ενεργό και τρομοκρατούσε στην επαρχία της παιδικής μου ηλικίας τους "κουμουνιστές" (κάθε μη ΝΔ και δεξιότερο). Δε μετράω καν τους ελαστικής ηθικής πρώην βενιζελικούς-> επαμοφοτεριζόντως δοσιλογίζοντες-> κεντρώους -> επαμφοτεριζόντως χουντικούς ->ΠΑΣΟΚους (πολύ περισσότεροι από όσο νομίζετε) οι οποίοι είναι ενίοτε και περισσότερο κοινωνικά κανίβαλοι και ανθρωποφάγοι από τους καθεαυτό ακροδεξιούς (δεν θα είμαι τόσο καλή μαζί τους όσο ο τέκυ γιατί τους έζησα). Στη βία αντιδρούν όπως ο πιτσιρικάς στη ντισκοτέκ: στην αρχή θα τους ταράξει λίγο η ένταση, αλλά μετά θα το διασκεδάσουν πολύ.

      Διαγραφή
  3. ChrisMrSly6/2/13 09:06

    Εγώ πάντως στον μπόμπιρα της τελευταίας φωτογραφίας βλέπω τουλάχιστον τη μισή ελληνική κοινωνία. Ακροδεξιά και γαύρος μαζί για να νικάς με κάθε μέσο και οι υπόλοιποι ή τουμπεκί ή άμα λάχει τους σφάζεις και μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @khlysty
    κατανοώ και ψαχνβ για διαβατήριο....

    @δειμος
    Τοση και χειροτερη περιμενε η πλειψηφια (προφανως οχι ολοι. Μπορει να υπαρχουν ακομα τπτ εξωτικοι ρομαντικοι δεξιοι, αλλα αυτοι ειναι σαφως μειοψηφια). Το προεκλογικο στυλακι του Αντωνη τετοια και χειροτερα μας ειχε βαλει στοκεφαλι. Και τωρα που το παιζει τσαμπουκαλης και ετσι ανεβαινει και στα γκαλοπ. Δωσε αιμα στο λαο!


    @That certain crazed alien penguin
    Διαφωνω στα ποσοστα γιατι δεν τα μετρησα. Παντως σε αυτο το διαχρονικα υπαρχον 30-35% (δικα μου νουμερα) φασιζον ποσοστο της ελ. κοινωνίας υπαρχει σημαντική φέτα που δεν ταραζεται με την βια, την επιδιώκει (ειδικά τότε οπως αναφερεις και συ).


    @chrisMrSly
    Η μπόμπιρας.

    Κατά τα άλλα προσυπογράφω, οι παλαι ποτέ πασοκογαυροι, οι winners και κωστοπουλοι της ελ κοινωνίας πανε μαζικά για ΧΑ. Το ότι δεν ξέρουν να γράφουν ούτε το όνομα τους δεν δείχνει να έχει σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir