Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2013

Εμ τι περίμενες;

Το μόνο που έχω να πω σχετικά με τη προχτεσινή δολοφονία είναι πως όποιος ξαφνιάστηκε απο αυτή, απλά μένει σε άλλη χώρα.

Εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια οι ενστολοι συντεταγμένοι δολοφόνοι που ομαδικώς αποκαλούνται Χρυσή Αυγή κάνουν το ίδιο πράγμα καθημερινά. Ποιος δεν έχει ακούσει ιστορίες, όχι για τις περιβόητες "αγαθοεργίες" τους ή τις βοήθειες σε γριές συγγενείς τους, αλλά για συνεχόμενες τραμπούκικες και δολοφονικές επιθέσεις σε όποιον αποφάσισαν ότι δεν γουστάρουν;


* Δάσκαλοι και καθηγητές στα σχολεία το λένε ανοικτά πως οι ίδιοι οι μαθητές τους τους "δινουν" σε αυτα τα καθάρματα, αν κάτι που πουν οι ίδιοι οι δάσκαλοι δεν είναι της υψηλής αρεσκείας τους. Μηνυματάκι και ο δάσκαλος-καθηγητής έχει "ραντεβού" στο σχόλασμα.

* Όταν συμπαγείς ομάδες τους, στήνουν καραούλι έξω απο τα φροντιστήρια, ειδικά και ιδιαίτερα αν κάποιος φροντιστής τολμήσει να πει κάτι που δεν θα ακούγεται καλά στα ώτα των πεφωτισμένων τέκνων τα οποία πληρωνεται να ξεστραβώσει. Ελάτε στη θέση του λοιπον, τι να κάνει ο άνθρωπος; Προφανώς οι υπερυπολογιστές μιλάνε μόνο αρχαία ελληνικά, βεβαίως φταίνε για όλα οι Εβραίοι, σαφώς και πρέπει να σκοτώσουμε ΟΛΟΥΣ τους ξένους, μετά βεβαιότητας το άρρεν πρότυπο ομορφιάς ειναι η αδερφόφατσα του Κασιδιάρη, σιγουρα πρέπει να βάλουμε φωτιά στη Βουλή κτλ κτλ

* Ανησυχώ λοιπον πολύ για τα παιδιά μας και για τη νοοτροπία χέστη και ρουφιάνου η οποία καλλιεργείται και ενίοτε τυγχάνει και ....κοινωνικής επιτυχίας. Μη μου πεις κάτι που δεν μου αρέσει, θα φωνάξω τον θειο μου, την ομάδα εφόδου της περιοχής, και τα λοιπά, να σε δείρει, να σε σφάξει, να... Οκ, όλοι στο δημοτικό είχαμε "τον γαμάτο θείο λοκατζή που γαμει και δερνει" κτλ κτλ αλλά όχι και έτσι. Κάποτε ωριμάσαμε. Το ότι φήμες θέλουν τις τοπικές της ΧΑ να χαρτζιλικώνουν διάφορους πιτσιρικάδες που τους "δινουν" ατομα γενικώς, τις βρίσκω αρκετά ανησυχητικές απο μόνες τους, διοτι όχι μονο ο πιτσιρικάς γλυκαίνεται στο χρήμα, αλλα με αυτό το απλό κόλπο, που χρησιμοποιεί κύρια ο υπόκοσμος, στην ουσία ο πιτσιρικάς γίνεται συνένοχος και δυνάμει δράστης.

* Τελος παντων η σημειολογία του προχτεσινού ειναι τρομερή: Πλεον δεν θα μπορείς να λες την γνώμη σου ούτε στο καφενείο, αν περνάει απο το χέρι τους τουλάχιστον. Στο δημόσιο βήμα γενικώς, στο δρομο, στα καφενεία και αλλού λύνουμε και δέ(ρ)νουμε. Και αμα μας παρακουνηθεις σφαζουμε κιολας. Το τι θα λες και το τι θα κάνεις θα πρεπει να τυγχανουν της υψηλής εγκρίσεως του οποιουδηποτε τυχαιου, κομπλεξικου, αμορφωτου, μαλάκα που τυχαίνει να ειναι μπροστά την ώρα που μιλάς - και με το τηλέφωνο ανα χείρας παρεμπιπτόντως για να στειλει σήμα να δαρθει, να σφαγει, να εξατμιστει οποιος τολμά να σκέπτεται με τρόπο που δεν του αρέσει.

(
Να σημειωθεί πως διαχρονικά η αναλογία 40 εναντίον ενός ειναι περίπου σταθερή σε αυτούς τους κύκλους, διοτι έτσι ειναι οι αρχαιοελληνικοί γκαβλέες. Χεστες, θρασύδειλοι, κότες που δεν θα την βγουν ποτέ στα ίσια, ποτέ ένας με έναν (ρε ούτε τρεις με έναν και έχω και info για πέντε με έναν που κωλώσανε)
)


* Βγήκε και το είπε ο άνθρωπος: 
"«εδώ και τρία χρόνια φωνάζουν οι γιατροί του Κρατικού Νίκαιας για τα δεκάδες περιστατικά αλλοδαπών που φτάνουν στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας ρατσιστικών επιθέσεων». Ανέφερε, δε, ως παράδειγμα την περίπτωση ενός Αιγύπτιου φοιτητή ελληνικής υπηκοότητας που είχε δεχθεί άγρια επίθεση πέρυσι με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι του.«Οι ομάδες αυτές εκμεταλλευόμενες την ανοχή, εκπαιδεύτηκαν πάνω σε Πακιστανούς»,σχολίασε ο γιατρός."


* Επειδή τέτοιοι είστε πιστεύω πως τα ξέρατε, απλά λέγατε, έστω πολλοί απο εσάς, πως δεν πειράζει ξένοι είναι, λαθραίοι ειναι, να τρομαζουν και οι υπόλοιποι και να μην έρχονται όπως έλεγε και καποιος άλλος όμοιας ιστορικής α-γνώσης και φασίζουσας νοοτροπίας. Εδώ την παραπροχτεσινή επίθεση στα μελη του ΚΚΕ, την κάνατε γαργάρα επειδή ο κυρίως φαγων το ξύλο ήταν στην ομάδα περιφρουρησης που είχε παίξει παλουκιες με διάφορους τέτοιους παλιότερα! Και αυτο στα μάτια μερικών δικαίωνε τις δολοφονικές επιθέσεις (δεν σχολιάζω διοτι άμα σχολιάσω θα γίνει της χριστοπαναγίας. Ας αρκεστούμε να πουμε πως ΕΥΤΥΧΩΣ το facebook και τα άλλα μεσα κοινωνικής δικτύωσης των ηλιθίων, των νιούμπηδων και των κομπλεξικών, δεν απηχούν το νομικό και δικαιικό μας σύστημα, ακόμα .). Και τώρα να δεις που μερικοι θα πούνε, δεν πειράζει, κομμουνιστής (;) ήτανε (;!;), πηγαινε γυρεύοντας, ας μην τα έλεγε (!), τωρα και αυτος τι πήγε να παραστήσει και τέτοια. Γιατί κατά βάθος τέτοια κοινωνία έχουμε. Ακομα και αυτοί που δεν είναι φασίστες ή έστω συμπαθούντες αυτους ειναι χέστες, και ωχαδερφιστες και ας ειναι πέρα απο τον κώλο μου και ας ειναι δέκα πήχες. Εμ τι τώρα θα σας μάθουμε;


Υ.Γ. Επειδή το παρον παρατράβηξε και όρεξη δεν υπάρχει, τα "αιτια" του συμβάντος, μια μικρή ανάλυση αλλά και τα μπινελίκια για τον Χρυσανθο - χικ- Λαζαριδη αναβάλλονται για επόμενο ποστ, άλλης ώρας, άλλης μερας



13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/9/13 17:28

    τι γινεται συντροφια καταδικαζετε τη βια αυτη την ευδομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/13 17:44

      Για υπερ-πατριώτης υπερ-έλληνας, απόγονος υπερ-γαμάτων προγόνων @@ ορθογραφία έχεις.

      Διαγραφή
    2. Τι γίνεται άντρακλά μου; Έχετε λουφάξει στις τρύπες σας τώρα που σας κράζουν όλοι; Παρεμπιπτόντως, ο Αρχηγός σας άδειασε ευθύς κι ανερυθρίαστα το στρατιώτη του. Τα σάπια ισχύουν μόνο όταν τους παίρνει....

      ΥΓ: Πότε η αριστερά ήταν υπέρ της νυχτόβιας βίας;

      Διαγραφή
    3. Κυρίως καταδικάζουμε το ρουφιανιλίκι, τη θρασυδειλία, τη μαλακία , την αμορφωσιά και την μισαλλοδοξία . Δηλαδή μάλλον εσένα.


      Α, και την ΑΝΩΡΘΩΓΡΑΦΕΙΑ

      Διαγραφή
    4. Εκτός από την ηθελημένη του ΜΠΟΣΤ!
      Βέβαια όλοι αυτοί οι αγράμματοι αν διαβάσουν ΜΠΟΣΤ αφ΄ενός δεν θα καταλάβουν τίποτα και αφ΄ετέρου θα τον θεωρούν τέλειο ορθογράφο!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/13 17:54

    Εμείς τα ξέρουμε αυτά που γίνονται. Οι κότες τα ξέρουν;
    Κότες, τα μμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ολόκληρη η συνέντευξη που παραχώρησε στον Guardian και το Infowar ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ για τις σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή"

    http://info-war.gr/2012/11/%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ChrisMrSly20/9/13 11:47

    Όταν τους λέγαμε "στο τέλος θα γαμάνε τα παιδιά σας", έλεγαν όλοι σιγά μωρέ και πως παραληρούμε και άλλες πίπες. Τα ζώα θυμούνται να βελάξουν μόνο όταν ο χασάπης έχει ήδη βγάλει το μαχαίρι και τα πιάνει από το λαιμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/9/13 21:18

    Λες "Επειδή τέτοιοι είστε", αλλά μάλλον και εσύ τέτοιος είσαι αφού παραπάνω λές "πρότυπο ομορφιάς ειναι η ΑΔΕΡΦΟΦΑΤΣΑ του.."
    Το κυρίως πρόβλημα δεν είναι ο φασίστας δίπλα μας, αλλά ο φασίστας μέσα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριως ο φασιστας μπακ χαφ. Αν νομιζεις οτι εχω προβλημα με τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος ανετρεξε στο ...υπολοιπο blog τι να λεω τωρα. Σκεψου ομως πως το παρον το διαβαζουν και οι αντρακλες χρυσαυγιτες :)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/9/13 12:39

      Συμφώνω μαζί σου οτι αν αποκαλέσεις 'αδερφή' έναν άντρακλα χρυσαυγίτη θα το εκλάβει ως βρισιά. Αλλά υιοθετώντας κανείς το υβρεολόγιο τους, έστω προσωρινά και έστω εναντίων τους, δεν παύει να το υιοθετεί

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/9/13 17:33

      Προσωπική μου φιλοσοφία είναι πως το πιό επιτυχημένο βρίσιμο είναι να χαρακτηρίσεις τον άλλον με κάτι που θεωρεί αυτός προσβλητικό.
      Για τηνν πολιτική ορθότητα θεωρώ ότι η "οριακή αποτελεσματικότητα" της μειώνεται όσο πιο έντονη/άκαμπτη γίνεται.

      Διαγραφή
  6. επειδή υπάρχει μια έντονη προσπάθεια να βγάλουν όλο το ελληνικό νοικοκυρο-φασισταριό λάδι και όλους εμάς τους υπόλοιπους τρελούς, ας ρίξωμεν μιαν ανάγνωσιν στα πονήματα(;) του εγκεφάλου(;;) του αρχιερευ Αμβροσίου εδώ:

    http://mkka.blogspot.gr/2013/09/blog-post_20.html

    highlights:
    1. δολοφονηθηκε ο Παύλος Φύσσας, ο οποίος ανήκε στο χώρο της αριστεράς.
    *poy to jerei o tragos oti to 8ima itan aristeros? kai ti simasia exei...diabaste parakato

    2. Προηγήθηκε λογομαχία μέ οπαδούς ή στελέχη της Χρυσής Αυγής και -όπως λέγεται- κάποιος απ΄αυτούς τον μαχαίρωσε και τελικά τον εφόνευσε!
    *axa! oste logomaxia (min po k amina) kai opos legetai mporei k na ton sfajame sto gonato

    3.Κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου, περίοδο την οποία για να ξεπλύνουν την ντροπή τους ωνόμασαν μετα ταύτα "περίοδο του εμφυλίου πολέμου", το σύνθημα, που κυριαεχούσε ήταν "αδερφός τον αδερφό να σκοτώνει"!!!! Ήταν το τραγούδι της εποχής! Ήμασταν τότε μικρό παιδί καί ακόμη στα αυτιά μας αντηχεί παράδοξα!
    * gkegke?

    4. Εάν λοιπόν οπαδοί της Χρυσής Αυγής εξετέλεσαν εν ψυχρώ τόν άνθρωπο, γεγονός για το οποίο δικαίως δημιουργήθηκε τόσο παραλήρημα από τα ΜΜΕ, είναι κατακριτέοι! Λυπούμεθα για λογαριασμό τους!
    *an loipon, tote kakos...klaime apo mesa mas re paidi moy...giati omos? des parakato

    5. Αλλά ο Έλληνας, και άν ακόμη ανήκει σε ένα διαφορετικό από εμάς πολιτικό χώρο ή σχήμα, είναι ΑΔΕΛΦΟΣ μας!
    * ektos kai einai simoritis fantazomai (des to 3)...entometaji profanos o ebraios jesus exei steilei kapoio special eyaggelio ston sigkekrimeno, poy omilei gia adelfopoihsi mono metaji ellinon

    6. Εγράψαμε παλαιότερα, ότι εάν η Χρυσή Αυγή διορθώσει μερικές ιδεολογικές τοποθετήσεις της και εάν επίσης διορθώσει μερικές περιπτώσεις ακραίας συμπεριφοράς ωρισμένων τουλάχιστον Μελών της, θα μπορούσε να αναδειχθεί η "γλυκειά ελπίδα" στους δυσχειμέρους τούτους καιρούς, τους οποίους διερχόμεθα! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ! Και να το αποτέλεσμα! Εισπράττουν πλέον την γενική κατακραυγή!
    *kai edo des to 4...idoy loipon to problima...den me akoysan oi malakes k xasame tin eykairia...iparxei omos elpida...des parakato

    7. Εν τούτοις στούς κόλπους της Χρυσής Αυγής υπάρχουν πολλά σοβαρά πρόσωπα! Ας αναλάβουν, λοιπόν, τον ρόλο, που τους ανήκει! Καί μάλιστα χωρίς αναβολή, αφού τώρα πιά τους πήρε ο κατήφορος!
    *ayto profanos to sinipografei k o mpampis...miriades sobara prosopa sta xrisaygoyla...bebaia gia opoiondipote me nohmosini anoteri toy gimnosaliagka einai profanes oti ta sobara atoma sti xrisi aygi den gemizoyn podilato (ti taxi k malakies legame palia), alla den peirazei...ante re dialektoi stratiotes toy xristoy (sas), analabete drasi tora poy mas pire o katiforos (kai mas krazoyn ta kanalia k xanoyme ta posostoylia...ka8oti oso kopanagame/sfazame/skotoname kai den milage kanenas itane ola meg(kl)a...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir