Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Νοεμβρίου 20, 2013

Newspeak ή ΝΕΑspeak ή ΠΑΣΟΚspeak ή κατι τέτοιο

Ειπε ο μικρός:

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις τόσο στη Βουλή όσο και στην κοινωνία. Είναι προφανές ότι η στρατηγική της υποταγής στην τρόικα έχει όρια. Δεν πείθει πια κανέναν. Ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ είναι λογικό να υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Οι βουλευτές του καλούνται να είναι όχι μόνο μνημονιακοί, αλλά και δεκανίκια της πιο ακραίας δεξιάς κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος. Δεν είναι εύκολο. Γιατί εκτός του αισθήματος της κομματικής επιβίωσης υπάρχει και αυτό της πολιτικής αξιοπρέπειας.

Σε κάθε περίπτωση, όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρας, παρά τις επιθέσεις του συστήματος της μνημονιακής διαπλοκής, που θα είναι σφοδρές όπως φάνηκε και στην περίπτωση της Θεοδώρας Τζάκρη, θα έχουν την πλατιά αποδοχή της λαϊκής βάσης, των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών που τους εξέλεξαν και δεν αντέχουν άλλο.



Και αυτο σημαίνει για μερικούς:






Σαν να το έχει χάσει τελείως ο χοντρός λέμε. Τα δε ΝΕΑ οσο περνάει ο καιρός μας θυμίζουν την Αυριανή ....χωρίς τα βυζιά της Δήμητρας. Ίσως επειδή δεν έχουν φωτογραφίες με τα βυζιά της Περιστερας. Ε, εστω τη βγάζουν με "αντικειμενικές" γελοιογραφίες. Προσεχώς, όμως, βυζιά.




 Δηλαδή τι περίμενε να πει ο Τσίπρας;

Παρακαλούνται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να συνεχίζουν να στηρίζουν την πολιτική υποταγής στην τρόικα, χωρις όρια και επιφυλάξεις, να συνεχίσουν να ειναι δεκανίκια της πιο ακραίας δεξιάς κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος (σ. του Ζ. με εκλογές. Για "γενικώς"....περιμένετε ενα δυο χρονάκια ακόμα), και να μην τολμήσουν να διαφοροποιηθούν, να συνεχίσουν να αγνοούν την λαϊκή βάση και τους ψηφοφόρους τους διότι .....θα τους πούνε αποστάτες αν πράξουν αλλιως;;;



Πατε καλα ρεεεε;;;

1 σχόλιο:

  1. Η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Ότι τα Νέα (ιστορικά) το 65 είχαν στηρίξει Μητσοτάκη. Τελικά η μόνη συνεπής μου φαίνεται ότι είναι η Καθημερινή. Γερμανούς και στην κατοχή του 40, Γερμανούς και στην σημερινή κατοχή. Συνέπεια ρε παιδάκι μου. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir