Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 16, 2014

Εκτακτον. Παστιτσιάδα

Δεν νομίζω να χρειάζεται να σχολιάσω κάτι παραπέρα για αυτή την απόφαση που μας βάζει επάξια σε δίπλα σε δημοκρατικές χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, το Ιραν και η Νιγηρία. Αρκεί νομίζω η αναδημοσίευση απο τα παιδιά απο το jungle reportΑπό δω και στο εξής προσοχή. Όσοι σατιρίζετε τον υπερφυσικό παππούλη που ο ελληνικός ταλιμπανορθόδοξος μεσαίωνας τον θέλει
• να νικάει στο καράτε βουδιστές σαολίν
• το κασκόλ του να εξαφανίζει τον όγκο του μαστού
• να θεραπεύει με ένα άγγιγμά του τον καρκίνο
• να εμφανίζεται στα όνειρα ασθενών λέγοντας «έλα στον τάφο μου και θα σε κάνω καλά»
• να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται στα καλά καθούμενα όπως το πλήρωμα του Σταρ Τρεκ
• να κόβει την εξάρτηση των νέων από τα ναρκωτικά φιλεύοντας τους φουντούκια
• να ίπταται και να αιωρείται στον αέρα
• να λάμπει και να ακτινοβολεί κατά το δοκούν
• να μιλάει σε σαύρες και βατράχια και αυτά να του απαντούν με «ψιλές, λεπτές φωνούλες»
και ό,τι άλλη παλαβομάρα κατεβάσει ο νους του κάθε εντυπωσιαθήρα χριστιανομουλά για να την πιστέψει προθύμως το χριστεπώνυμο λοβοτομημένο κοπάδι. Όσοι λοιπόν τολμήσετε να σατιρίσετε τόσο σοβαρά πράγματα -στην Ελλάδα του 21ου αιώνα- κινδυνεύετε να καταδικαστείτε με 10 μήνες φυλάκιση.
Να καταδικαστείτε δηλαδή εσείς για «καθύβριση θρησκεύματος» και όχι αυτοί που τα διακινούν για καθύβριση και προσβολή νοημοσύνης, ηθική βλάβη, ψυχική οδύνη και διασπορά κακόβουλων μπουρδολογιών.Ή μάλλον θα σχολιάσω:

 Κάποτε πρέπει να σταματήσει να μας απασχολεί  (μόνο) η ανεξαρτησία της ελληνικης δικαιοσύνης και να αρχίσουμε να εξετάζουμε την νοημοσύνη της. Αυτής και προφανώς των εκπρόσωπών της. 2 σχόλια:

  1. Το διάβασα κι εγώ χθες. Απελπισία.
    Η χώρα δεν σώνεται, είναι τελεσίδικο.
    Επειδή στο θέμα Παϊcιου δεν έχω πολύ καλό αρχείο, κάνε αν μπορείς ένα απντέτοιο με την είδηση που είχε δημοσιευθεί ότι και αυτή την πρόβλεψη την είχε κάνει ο Παϊcιοc και που προερχόταν από χαβαλέδιασμα στο ίντερνετ. Είναι ό,τι πρέπει νομίζω. Δείχνει την πραγματική έκταση του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εκεί που λες "εντάξει, είμαστε για τον πούτσο, αλλά τουλάχιστον είμαστε σε λίγο καλύτερη μοίρα από ανατολικές μεσαιωνικές χώρες" γίνονται κάτι τέτοιες μαλακίες και σε διαψεύδουν αμέσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir