Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Ιουνίου 20, 2014

Εσείς τι βάλατε στον κώλο σας σήμερα;

Απο την μία ο οχετός που βγάζει ο Μάκης, ο Θέμος και κάθε Μάκης και Θέμος. Αυτη η αντιδημοκρατική, ηθικολογική (τα καλά και συμφέροντα), εκμηδενιστική προσέγγιση του δημοσιου βίου. Η κάμερα στην κλειδαρότρυπα της τουαλέτας σου, της κρεβατοκάμαρας σου, του εγκεφάλου σου, του πισινού σου.

Η σιχαμένη άποψη πως κατά κάποιον τρόπο πρέπει να είμαστε ενήμεροι με ...οπτικοακουστικό υλικό γιατί για κάποιον λόγο μας ενδιαφέρει σαν κοινότητα αν ο άλλος ειναι ομοφυλόφιλος ή παρτουζιάρης, γουστάρει μαστίγια, καρότα, πίσσα και πούπουλα, να φοράει ζαρτιέρες, ορειβατικές μπότες, στολή νίντζα, να ντύνεται βατραχάνθρωπος, τραβεστί ή χελωνονιντζάκι κατά τη διάρκεια που κάνει σεξ με άλλους έναν, δύο, εκατόν είκοσι δύο συναινούντες ενήλικους. 

Δεν λέω, και μεις γελάσαμε με  τα προσωπικά ξεκατινιάσματα των ΧΑτων εδώ αλλά και αλλαχού, αλλά δεν τα κάναμε και πολιτικές σημαίες. Πιο πολύ σημασία είχαν για μας τα καρφώματα για μισθοδοσία απο την ΚΥΠ και τα πολιτικά κόμματα, παρά οι παρτούζες και τα πισωκολλητά. Πιο πολύ μας ενδιαφέρει η ανοιχτά φασιστική "ιδεολογία" - πρακτική του κόμματος αυτού παρά τα ψυχολογικά απωθημένα που μπορεί να έχει ο καθένας από αυτούς και πως του βγαίνουν σε καθημερινή εφαρμογή.

Οποτε δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά προσφέρει στον δημόσιο βίο η δημοσιοποίηση του χόμπι του καθενός. Αλλος μαζευει καρότα, άλλος τα βάζει στον πισινό του (;), άλλος τα κάνει σαλάτα. Ο Μάκης αμέλησε να μας δείξει ΧΑτες, όχι να πηδιούνται αλλά να κάνουν εξάσκηση με τα όπλα. Αμέλησε να μας δείξει τους φοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ, αμέλησε να κάνει ρεπορτάζ για τον πολιτικό βίο του Βενιζέλου. Παραδόξως δεν αμέλησε να στήσει καραούλι στα τσοντοσάιτ ελπίζοντας να πιάσει live καναν μικρό ο οποίος θα γινόταν κάποτε μεγάλος (και αυτά περι ανίδεων φοιτητών τα ακούω βερεσε)

Δημοσιογραφία του κώλου για ανθρώπους του κώλου.



Παμ' παρακάτω. 


Από την άλλη όμως και συ ρε παιδί μου, πόσο μυαλό χρειάζεται; Η μαμά σου δεν σου είπε στο internetS να μην μιλάς με αγνώστους; Πρεπει να σου εξηγήσουμε σαν να είσαι κανα παιδάκι πως την υπογραφή σου, την ψωλή σου, την ip σου και την live εικόνα σου να προσέχεις που την βάζεις;

Και τέλος πάντων αν παίζει θέμα εκβιασμου, που προφανώς ήδη παίζει μιας και ο κύριος κυριος Μάκης ήδη απαιτεί από κάποιον να αποσυρθεί απο την πολιτική αλλιώς.... (ο εκβιασμος στην κυριολεξία δηλαδής), η μαγκιά που θα έκανε ένας σοβαρος πολιτικός που είναι πολιτικός και όχι καραγκιόζης όμως, θα ήτανε το outing coming out. Ναι ρε, βαζω καρότα στον απαυτό  μου όταν είμαι μόνος μου σπίτι. Το ξέρεις, το ξέρω, το ξέρετε και πλέον δεν ειναι δυνατόν να εκβιαστώ. Εκβιάζεται κάποιος όταν έχει ένα ένοχο μυστικό το οποίο το ξέρει μόνο ο Μάκης και ζητάει πράγματα προκειμένου να το κρατήσει μυστικό. 

Ασε που μπορεί να εκτιμηθεί η ειλικρίνειά μου. Ο Αντρεας έχασε για ελάχιστο χρόνο την εκτίμηση του κοινού, την οποία ξανακέρδισε γρήγορα, όταν όλοι μάθαμε απ΄έξω και ανακατωτά την ανατομία του μουνιού της Δήμητρας Λιάνη, μιας και το είχαμε στην μάπα κάθε μέρα στα περίπτερα.

Αν και μεταξύ μας η ιστορία με τους αθώους φοιτητές που κάποτε βρήκανε έναν μαλάκα σε ένα site, ο οποίος πιάστηκε τόόόόόόόσο κορόιδο, τον οποίο τον φυλάξανε σε σκληρό δίσκο, τον οποίο δώσανε αφιλοκερδώς στον Μάκη χ μήνες (χρόνια; αιώνες;) μετά, ε κάπου μου βρωμάει.


6 σχόλια:

  1. Το φοράει πολύ αυτό με τους φοιτητές ο ταρζάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/6/14 13:42

    Zaphod, σωστό το κείμενο και συμφωνώ μαζί σου, ειδικά όσον αφορά το θέμα του να προσέχεις τι κάνεις στο ιντερνετ. Δεν μαθαίνουν πια τα πιτσιρίκια πως ότι κάνεις μένει; Εμάς γιατί μας είχαν πρήξει να μην δίνουμε πληροφορίες και φωτογραφίες σε κανέναν γιατί θα μας βρει ο μπαμπούλας και θα μας σκοτώσει;
    Μια παρατήρηση όμως για μια λεπτομέρεια που βλέπω στα ελληνικά μπλογκς:
    Outing είναι αυτό που πάει να κάνει ο κύριος κυριος Μάκης, δηλαδή να δημοσιεύσει τις προτιμήσεις κάποιου τρίτου πίσω από την πλάτη του.
    Όταν κάποιος βγει ο ίδιος και αποκαλύψει τις προτιμήσεις ή την ιδιότητα του, αυτό λέγεται coming out.
    Πάμε μία επανάληψη (σόρυ αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα αυτές τις μέρες):
    Outing είναι κάτι που σου κάνουν άλλοι με τη βία
    Coming out είναι κάτι που επιλέγεις ο ίδιος να κάνεις

    Πάντως ρε παιδί μου κάθε φορά που λέω δεν θα πάει πιο χαμηλά ο ζουγκλάνθρωπος με διαψεύδει. Κυριολεκτικά δημοσιογραφία του κώλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H υποθεση βρωμάει από παντού, αλλά το δικό μου ερώτημα είναι διπλό:

    1) Δεχόμαστε ότι οι πολιτικοί ήταν κάποτε άνθρωποι και ότι ως τέτοιοι ενδέχεται να έχουν και, εχμ, "ενδιαφέρον" παρελθόν; Αν ναι, τότε τι μας απασχολεί αν ο κάθε Γαβρίλης παίζει με καρότα ή αν ο κάθε ξερωγώ Κλύστυ γουστάρει παρτούζες; Το μόνο ζήτημα που μπορεί να τεθεί είναι καθαρά αν παρανομεί (π.χ. παιδόφιλος), κατά τα άλλα, μεταξύ κονσέντινγκ άνταλτς είτε σε φυσικό είτε σε ηλεκτρονικό επίπεδο όλα επιτρέπονται.

    2) Απορώ με τη λύσσα ορισμένων να πάρει θέση ο ΣΥΡΙΖΑς για το θέμα. Και απορώ, διότι μου δίνουν την αίσθηση ότι δεν καταλαβαίνουν χριστό για το πώς (μπορούν να) λειτουργούν τα ΜΜΕ σε αυτή τη χώρα. Κατ' αρχάς, όποιος έχει αμφιβολία ότι η ανακοίνωση Σακελλαρίδη έγινε εν αγνοία του ΣΥΡΙΖΑς, ας σηκώσει το χεράκι και ας πάει ξανά να μάθει Πόλιτικς 101. Επίσης, όποιος δεν ξέρει τις απόψεις/θέσεις του ΣΥΡΙΖΑς για τα ζητήματα της σεξουαλικής ταυτότητας, ας κάνει τον κόπο να τα διαβάσει. Ως εκ τούτου, μια παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑς τι ακριβώς θα προσέθετε στην υπόθεση πέραν της νομιμοποίησης του εκβιαστη; Μήπως, πίσω από τις παραινέσεις/γκρίνιες ότι ο ΣΥΡΙΖΑς δεν παίρνει θέση κρύβεται κάτι άλλο; Μια, ας πούμε, προσπάθεια μεγέθυνσης σε πολιτικό ζήτημα μιας παπαριάς ενός δημοσιογράφου του βόρβορου;

    Και 3) Η απάντηση του Σακελλαρίδη ήταν αμιγώς πολιτική. Αυτό εμένα μου λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @vagelford
    Και οκ οι φοιτητές ειναι οι κατ΄εξοχήν ξύστες που θα την ψάξουν, αλλά αυτές οι σικέ εικονες σοκαρισμένων αθώων παιδιώνε δεν πείθουν ούτε τη γιαγια μου

    @ανώνυμος
    ΟΚ το διορθώνω

    @khlysty
    Σιγά μην βγαλει και ανακοινωση ο ΣΥΡΙΖΑς για τα γαμησιατικα του καθενός. Γενικώς συμφωνούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημέρα καλή εβδομάδα

    εμένα μου σπάνε τα νεύρα τα καλόπαιδο... οι φοιτητές

    μπανηστηρτζήδες... ακόλαστοι.... και όλο το ηθικοπλαστικό σίχαμα στις αντιδράσεις τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aν ειναι φοιτητές έτσι;

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir