Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Σάββατο, Οκτωβρίου 18, 2014

ΣΚΑΪ. Εξημέρωση

Χωρίς σχόλια. Μετά από αυτο:οπου το 49,5 και το 43 πονηρά και κατά λάθος άλλαξαν θέσεις (;) (κατι το σχετικά κουραστικό να το κάνεις στο excel), το μόνο που μένει από το ΣΚΑΙ είναι να μην σταματήσει το πείραγμα σε τυχαία ημίμετρα, διότι δεν μετράει μόνο η ποσότητα αλλα και η ποιότητα, σωστά;

Οπότε:
Update : Ιδου και το σχετικό βιντεον που αλιευθηκε μετά απο σχετική κουβέντα στο φατσοβιβλίο. Η επιμαχη εικών ειναι στο 5:30κάτι6 σχόλια:

 1. ...ε, ναι, μισές δουλειές να κάνουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φϊλε, άμα δεν δω το βίντεο, δύσκολα θα το πιστέψω. Κι αυτό επειδή εδώ φαίνονται ίδια τα χρώματα, ίδια τα μεγέθη αλλά και σωστή η αναλογία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρε σε ειναι απλο. Αλλο το pdf που μενει, άλλο ένα "στιγμιαιο λαθος" στην παρουσίαση στην τηλεόραση. Στιγμιαίο μεν, με ισχυρό μήνυμα δε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ναι Ζαφώδιε, αλλά είναι ακόμα πιο απλό το βίντεο. Δεν έχω δει καμιά πατάτα online για την οποία να μην υπάρχει το συνοδευτικό βίντεο στο Youtube. Από την άλλη, και με δεδομένο ότι εγώ προσωπικά μπορώ να σου παράγω στο Photoshop το ίδιο αποτέλεσμα με το παραπάνω σε λιγότερο από 10 λεπτά, σόρυ αλλά θα προτιμήσω την δυσπιστία.

  Και στην τελική, επειδή γνωρίζουμε τι είναι ο SKAI, να υπεμθυμίσω και πάλι τον θείο Ντάγκλας:

  Δεν αρκεί αν βλέπουμε ότι ο SKAI είνα προπαγανδιστικός χωρίς την ανάγκη να ανακαλύπτουμε με το στανιό χοντροκομμένες "και καλά" παραπλανητικές εικόνες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τελος παντως, ορθες οι παρατηρήσεις του Δράκου, το βιντεο υπάρχει και το έβαλα σε update και τον ΣΚΑ(ε)Ι δεν τον ξεπλένει ούτε ο Σηκουάνας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Από την στιγμή που ο ΣΚΑΕΙ αδυνατεί να πέσει μέσα στο παραμικρό και πλέον έχε ιχάσει πλήρη επαφή με την πραγματικότητα νομίζω δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα να διερωτώμεθα κατά πόσον το εν λόγω γράφημα έχει αξία όχι. Εξάλλου λογικά θα αρθρογραφήσει σχετικά ο Πάσχως οσονούπω πιστεύω για να μας πείσει ότι ο ήλιος έχει κέρατα και ανατέλει από τον νότο. Ούτε καν από τη δύση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir