Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Απριλίου 13, 2016

Η ακαταμάχητη γοητεία της μαλακίας^2

Since this Galaxy began, vast civilizations have risen and fallen, risen and fallen, risen and fallen so often that it’s quite tempting to think that life in the Galaxy must be
(a) something akin to seasick - space-sick, time sick, history sick or some such thing, and
(b) stupid.

Life Universe And Everything

Ως γενικά παραδεκτή..... παραδοχή για την άνοδο και πτώση πολιτισμών είναι και η (πολιτισμική) αδράνεια. Εξηγούμαι: κάθε πολιτισμός αντιμετωπίζει κάποιες προκλήσεις από το περιβάλλον του και οι λύσεις που βρίσκει χαρακτηρίζουν τελικά τον πολιτισμό αυτόν. Επειδή όμως όταν το κάνεις το παρακάνεις, οι ίδιες λύσεις αυτές θέτουν νέες προκλήσεις τις οποίες ο πολιτισμός αυτός δεν μπορεί να ξεπεράσει διότι για να το κάνει θα πρέπει να εγκαταλείψει/αλλάξει/απαξιώσει τα ίδια του τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά που του έδιναν οι λύσεις αυτές.

Εύκολα πχ: 
* Ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε να ορίσει ......πρόγραμμα διαφύλαξης των εναπομείναντων δέντρων στο Νησί του Πάσχα  
* Η Οθωμανική αυτοκρατορία έπεσε διότι ποτέ δεν σκέφτηκαν/μπόρεσαν οι Οθωμανοί να αλλάξουν τις δομές του κράτους τους με αποτέλεσμα να παραμείνει ένα σκοταδιστικό, απαρχαιωμένο μεσαιωνικό κατάλοιπο την ώρα που οι ευρωπαϊκές δυνάμεις, και μέσω του Διαφωτισμού, έπαιρναν τα πάνω τους.
* Η ίδια προσήλωση των αρχαίων Σπαρτιατών στις αρχικά πρωτοποριακές δομές που καθιέρωσε ο Λυκούργος (γερουσία-βασιλείς-όμοιοι-περίοικοι-είλωτες) και στην γεωργική παραγωγή σαν κυριότερο μέσο οικονομικής ζωής στο κράτος τους οδήγησε στην σταδιακή παρακμή της Σπάρτης, όταν ο υπόλοιπος κόσμος προχώρησε και η οικονομία των υπόλοιπων πολεων - κρατών εκχρηματίστηκε περισσότερο, παρά τις σποραδικές προσπάθειες εκμοντερνισμού του συστήματος.  Το σύστημα του Λυκούργου ήταν πρωτοποριακό για μια κοινωνία του 670 (;) πχ αλλά κατέστη αφενός παρωχημένο μετά από 300-400 χρόνια και αφετέρου είχε και αυτό τα μειονεκτήματά του (με κυριότερο την "εγγενή τάση για περιορισμό των γεννήσεων") τα οποία με την πάροδο του χρόνου γιγαντώθηκαν, αφού δεν έγινε προσπάθεια να αλλαχθούν. Οι Σπαρτιάτες πλήρωσαν επίσης σκληρά την εμμονή τους στις μεγάλες μάχες, όταν φανερά πια αφενός οι όμοιοι ήταν πολύ λίγοι για να μπορούν να θεωρηθούν μεγάλη δύναμη και αφετέρου οι εξελίξεις (θηβαϊκή και μακεδονική φάλαγγα) τους είχαν πια ξεπεράσει (ενδεικτικά αναφέρουμε πως πέρασαν περίπου 100 χρόνια μέχρι οι Σπαρτιάτες να υιοθετήσουν την σάρισα και την μακεδονική φάλαγγα)
* Πολύ γέλιο είχε πέσει με τις διαδοχικές ήττες των Γάλλων στον Εκατονταετή πόλεμο, μια και για μια περίοδο μεγαλύτερη των 50 ετων οι μέχρι τότε ανίκητοι Φράγκοι άρχοντες-ιππότες-θηρία ορμούσαν σαν τα ζώα και γίνονταν σούσι από τα μακριά τόξα των "ξεβράκωτων" Άγγλων. Μέχρι να το χαμπαριάσουν οι Γάλλοι και να εκσυγχρονίσουν κάπως τις μεθόδους τους, παραλίγο να μείνουν χωρίς χώρα
* Ειναι πολύ πιθανό ανα πάσα ώρα και στιγμή ο δικός μας πολιτισμός να την πατήσει θες από την κλιματική αλλαγή (για την οποία είμαστε τουλάχιστον συνυπεύθυνοι), θες απο κανα πυρηνικό ατύχημα, θες γιατί μπορεί να στραβώσει ο μελλοντικός πρόεδρος (;) Τραμπ με τον λαϊκό ηγέτη Κιμ και να έχουμε τίποτα ντράβαλα.

Ας αφήσουμε το προηγούμενο χαρούμενο ιστορικό ένθετο και ας πάμε στα δικά μας.

Διαφωνώντας σε όλα τα παραπάνω, τείνω να πιστέψω πως ως χώρα ειδικά αλλά και πολιτισμός γενικότερα θα πάμε από την απόλυτη, παντοδύναμη και πανταχού περιρρέουσα βλακεία. Το τέλος του "δυτικού" πολιτισμού δεν θα οφείλεται στην υπερθέρμανση του πλανήτη, στα πυρηνικά όπλα (αν και μπορεί να έρθει από αυτά) ή στις κοινωνικές πιέσεις που προκαλεί ο καπιταλισμός αλλά στην πανίσχυρη χαζομάρα που κόντρα στις προβλέψεις δείχνει να αυξάνεται. Όσο ο πολιτισμός και τα μέσα προάγονται τόσο παρατηρείται μια επιστροφή στις ρίζες να το πω, αλλεργία στην γνώση να το πω, μαλακία στο τετράγωνο να το πω που ισοδυναμεί με αποδοχή μεν των ευκολιών του τεχνικού πολιτισμού αλλά παντελή απόρριψη των ιδεών, μεθοδολογιών και τάσεων που τον γέννησαν. Πιθανόν η ιλιγγιώδης βελτίωση των μέσων να μας οδηγεί στον νόμο του Κλαρκ πως "οποιαδήποτε αναπτυγμένη τεχνολογία δεν διαφέρει από την μαγεία" πράγμα που σημαίνει ότι ναι μεν φίλτατε χρησιμοποιείς κινητό, υπολογιστή, ίντερνετ και αεροπλάνα αλλά δεν έχεις ιδέα πως στο καλό δουλεύουν και όχι μονο αυτό, αλλά δεν θες να μάθεις κιολας, προτιμάς να πιστέψεις πως η λειτουργία τους βασίζεται σε ένα μαγικό ξόρκι παρά να βάλεις κάτω την κούτρα σου και να καταλάβεις τι στο καλό γίνεται εκεί μέσα. Τα ακόλουθα παραδείγματα μπορεί να σας φανούν άσχετα με τα παραπάνω, αλλά πιστεψτε με, δεν ειναι, γιατί όλα, άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο ποντάρουν στο ότι είσαι πολύ βλάκας φίλτατε αναγνώστη για να πρεφάρεις ιτς.



* Φάτε σανό ρε, εγώ είμαι δημοκράτης by Simos Kedikoglou




* Ο αντίχριστος έρχεται.
καλά, το ότι εν έτη 2016 κάποιοι διαβάζουν σοβαρά τέτοια πράγματα, ακόμα με ξεπερνάει


* Η θεωρία των μεγάλων αριθμών
Διευκρίνησις: δεν αμφισβητώ το ~1 εκ που επικαλείται η Ντόρα. Αλλά και η Ντόρα δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως στην παρούσα φάση έχουμε περίπου 50.000 πρόσφυγες σε ελληνικό έδαφος, πράγμα που σημαίνει πως .... "Από την ώρα που έστειλε η κυβέρνηση το μήνυμα "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" έφυγαν από την Ελλάδα 930 χιλ. άνθρωποι.", αλλά αυτό μάλλον ειναι πιο δύσκολο να το εξηγήσεις.


* Θα αναπαράγω ότι hoax κυκλοφορεί στο δίκτυο, γιατί είστε τόσο μαλάκες που θα το φάτε


Σωστή και μετρημένη η .... διασκευή του πιο πάνω τουί:


* Υπάρχει και στην Ελλάδα Ντόναλντ Τραμπ. Πολλοί θα τον ταύτιζαν με τον Άδωνη, ο ίδιος άλλωστε έχει δηλώσει υποστηρικτής του, αλλά η γνήσια απαίδευτη χαζομάρα ειναι πέρα και πάνω απο τον Άδωνη, ο οποιος στο κάτω κάτω έχει και ένα πτυχίο πανεπιστημίου ρε αδερφε, ακόμα και αν το τελείωσε με το ζόρι. Ενώ κάποιοι άλλοι..... :)

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σε ένα ποστ τόσο απύθμενης ηλιθιότητας;

- Το ότι καταδικάζει συλλήβδην συμπαγές ομάδες επειδή διαφωνούν μαζί του πολιτικά, και όχι μόνο αυτό αλλά τις βγάζει και επαγγελματικά άχρηστες γι αυτό το λόγο, κάτι που ούτε καν η χούντα ή οι δωσιλογικές κυβερνήσεις δεν σκέφτηκαν να κάνουν; Τότε οι "αριστεροί" αποκλείονταν από την δημόσια σφαίρα επειδή ως "μιάσματα" ήταν επικίνδυνοι για το καθεστώς, για την "τάξη πραγμάτων", κανείς όμως δεν σκέφτηκε ποτέ να πετάξει την πατάτα του Τζήμερου ότι ο ...αριστερός γιατρός δεν ειναι καλός γιατρός επειδή ειναι αριστερός, ρε ούτε ο Πατ(α)τακός.
- Το κυριότερο επιχείρημα "ο ορθολογιστής ειναι ορθολογιστής παντού, ενώ ο ηλίθιος ειναι ηλίθιος παντού" δεν στέκει μιας και οι άνθρωποι ειναι γενικώς πιο πολύπλοκα κατασκευάσματα από τον μέσο Τζήμερο και έχουν και αυτοί τις αντιφάσεις τους.
-- Ο Νεύτων πχ ήταν μανιασμένος ....αλχημιστής και μελετητής του χριστιανισμού, προς το τέλος μάλιστα έγινε αρειανιστής.
-- Ο Χριστόδουλος καιτοι χριστιανός του κερατά, όταν αρρώστησε δεν ακολούθησε το αναμενόμενο πρότυπο "νηστεία-μετάνοια-προσευχή" αλλά άρχισε τις ιατρικές κουρες και τις μεταμοσχεύσεις και μάλιστα με αρκετά ύποπτο τρόπο.
(Update λόγω όρεξης:)
-- Ο Candor είχε φάει σκάλωμα και έφαγε κάμποσα γόνιμα επιστημονικά χρόνια του για να αποδείξει πως ο Μπέικον ειχε γράψει τα έργα του Σαίξπηρ
-- O Feynman χρησιμοποιούσε ένα κωλόμπαρο σαν γραφείο
-- O Steve Jobs, ένας από τους πλέον γνωστούς ορθολογιστες και καπιταλιστές και "ανθρώπους της γνώσης" δεν άκουσε τις οδηγίες των γιατρών του για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο που είχε και το έριξε στην ψευδοϊατρική/εναλλακτικές θεραπείες με αποτέλεσμα προφανώς η κατάστασή του να χειροτερέψει: ""Jobs's faith in alternative medicine likely cost him his life.... He had the only kind of pancreatic cancer that is treatable and curable.... He essentially committed suicide."
-- O Kaczynski σε κάποια φάση την παραάκουσε ιδεολογικά και άρχισε να στέλνει ....βόμβες
-- O Godel πέθανε απο ασιτία επειδή ....αρνούνταν να φάει από το φόβο μήπως τον δηλητηριάσουν (!)
-- Ο πάμπλουτος Wittgenstein χάρισε την περιουσία του στους επίσης πάμπλουτους αδερφούς του "διότι το χρήμα διαφθείρει" και οι ήδη πλούσιοι δεν έχουν τέτοιο....φόβο :D
-- Ο Boltzmann αυτοκτόνησε σε μια κρίση κατάθλιψης διότι (λέγεται ότι....) δεν του έβγαινε η σύνδεση των φυσικών πεδίων
-- O Bohr βοηθούσε πρόσφυγες από την Ναζιστική Γερμανία κάτι που ο Τζήμερος δεν θα έκανε ποτέ μα ποτέ μα ποτέ.
- O Edison, ο πασίγνωστος εφευρέτης και καπιταλιστής του κερατά έχασε μια μαούνα λεφτά στο project για εξ΄ολοκλήρου τσιμεντένια σπίτια (με τσιμεντένια έπιπλα, τσιμεντένια ...πιάνα κτλ κτλ)
-- Ρεσε αυτό το "Why Socialism" ποιος.....στόκος να το έγραψε; :Ρ
(τέλος update)
-- Οπως καταλάβατε η θεωρία του Τζήμερου βασικά στέκει στο δεύτερο μόνο σκέλος. Ο Ηλίθιος ειναι ηλιθιος παντού, έτσι λοιπόν και ο Θάνος που είναι.... Τζήμερος παντού νομίζει πως όλοι οι άνθρωποι έχουν τη δική του (μή) πολυπλοκότητα.

- Α, όσο για την εξυπνάδα των αριστερών γενικώς.... τέλος πάντων τι να πεί και ο Αλβέρτος ε;


- Το ότι ο χωρίς πτυχίο Τζήμερος μας την λέει εμάς των πτυχιούχων οφείλει να μας αφήσει παγερά αδιάφορους. Η παιδεία μας έχει κουσούρια, ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν θα αρχίσουμε να ρωτάμε και τους τζομπάνηδες.

- Είναι πολύ αστείο, αλλά ο Μαρξισμός ειναι μια επιστημονική θεωρία, ορθολογική με τα όλα της (και btw δηλαδής το Κεφάλαιο του Μαρξ θεωρείται ακόμα ένα από τα πιο σημαντικά βιβλία παγκοσμίως, και όχι ρε Τζήμερε δεν γέμισε η Υδρόγειος κομμουνιστές). Το ότι ο Τζήμερος, αυτό δεν το νογάει ακόμα, εξηγεί ίσως και γιατί δεν πήρε πτυχίο ποτέ. Το να ταυτίζεις τον Μαρξισμό (επιστημονική θεωρία), με τον Σταλινισμό (πολιτικό σύστημα) και τα δυο αυτά μαζί με όλες τις αποχρώσεις τις αριστεράς νυν και αει και εις τους αιώνας των αιώνων αμήν ειναι επιεικώς ηλίθιο. Χμμμμ ας βοηθήσουμε λίγο ακόμα με ένα παράδειγμα:
Η Αϊτή και η Δομινικανή Δημοκρατία ειναι δύο γειτονικές και καπιταλιστικές χώρες, βασικά ανήκουν στο ίδιο νησί το οποιο έχουν χωρίσει στην μέση. Και όμως οι διαφορές τους ειναι τεράστιες (τόσες ώστε να αποτελούν ειδικό κεφάλαιο στο - γαμάτο - βιβλίο του Jared Diamond "Κατάρρευση" στο οποίο έχω γενικώς ξανααναφερθει). Ενδεικτικά αναφέρω το (PPP) κατα κεφαλήν ΑΕΠ:
Αϊτή: 1340 $
Δομινικανή Δημοκρατία: 8672 $
Δεν ειναι λοιπόν μόνο το "ονομα" του οικονομικού συστήματος και σίγουρα ο καπιταλισμός δεν ειναι "μόνο" ένας όπως και ο κομμουνισμός δεν ειναι μόνο ένας και δεν ειναι νομοτελειακά τα αποτελέσματα τους (ενδεικτικά η κομμουνιστική Κούβα έχει ppp κατά κεφαλήν ΑΕΠ 9500 $)


Αϊτή αριστερά και Δομινικανή Δημοκρατία Δεξιά. Λες και βρίσκονται σε άλλη ήπειρο. Φωτογραφία από εδώ

- Ήταν όμως τρομακτικά αστεία αυτή η ενημέρωση που κυκλοφόρησε:

Ενα πράγμα δεν μπορώ, την αχαριστία

Αλλά ο σωστός ο μαλάκας, ο αμόρφωτος, ο άσχετος έχει ένα χαρακτηριστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει. Την ξεροκεφαλιά
Δεν περιγράφω άλλο
Ορθη η τελική απορία του συνάδελφου:

αλλά και η δική μου κατακλείδα:



Πάντως θα ήταν καλό για την ανθρωπότητα αν οι γιατροί σε ένδειξη διαμαρτυρίας και δρώντας τελείως ορθολογικά (για το συμφέρον τους δηλαδή, διότι ποιος αρέσκεται στο να υβρίζεται) σταματούσαν να περιθάλπουν τον Τζήμερο και να του δώσουν ενα Darwin award να πάει στο καλό.


* Συνεχίζουμε. Θα μας έρθει λέει ο Πάπας. Φάτε ανακοινωση "επιστημόνων" τρομάρα τους, φοιτητών τρομάρα τους, (προφανώς) Θεολόγων της θρησκείας της Αγάπης τρομάρα τους.

"Με αφορμή την επίσκεψη του αιρετικού πάπα Ρώμης στην υπερευλογημένη μας Ελλάδα, μια επίσκεψη που ικετεύουμε με δάκρυα να ακυρωθεί διότι αλλιώς οι συνέπειες θα είναι ολέθριες, "

Πάλι τι να πρωτοσχολιάσεις. Την συλλήβδην καταδίκη; Το παντελώς ανορθολογικό εκλεκτολαϊκιστικό ψώνιο; Την συγκαλυμμένη απειλή; (ποιες ακριβώς ειναι οι ολέθριες συνέπειες;) Την μνημόνευση του ... Σεραφείμ και του απατεώνα τραγόπαπα Μεταλληνού για τον οποίο αποτελεί αξέχαστο μνημείο αίσχους και ντροπής η γαϊδουριά που επέδειξε όταν πέθανε ο Ραφαηλίδης τον οποίο (μετά θάνατον) φρόντισε να σπιλώσει διαδίδοντας πως..... μετανόησε στο νεκροκρέβατο και περίπου εξαναγκάζοντας την οικογένειά του να του κάνει θρησκευτική κηδεία στην οποία μάλιστα δεν ντράπηκε να βγάλει και λόγο;

* Έτερος μεγάλος..... αγαπησιάρης ο Αμβρόσιος

" Αυτό που σήμερα απειλείται είναι η χριστιανική μας Πίστη! Οι μετανάστες είναι Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμά τους. Το Ισλάμ διδάσκει το σύνθημα: "θάνατος στους απίστους"! Ώστε, λοιπόν, η επίσκεψη του Πάπα και του Πατριάρχου στη Λέσβο ενισχύει ποικιλοτρόπως τον Ισλαμισμό, ενώ συγχρόνως αποδυναμώνει την αληθινή Πίστη στον αληθινό Θεό, την πίστη στον Σωτήρα Χριστό! Ελπίζουμε στην επίσκεψή τους αυτή οι Ηγέτες Ρώμης και Νέας Ρώμης να μη αποβάλουν τα θρησκευτικά τους σύμβολα και αρχιερατικά τους διαδήματα, για να μη... στενοχωρήσουν τους ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους, οι οποίοι ταλαιπωρούνται στους τόπους φιλοξενίας των."
.....
"Η επίσκεψή Σας είναι μια ύπουλη μαχαιριά, πισώπλατα, στην αγαπημένη μας Πατρίδα, την χιλιοδοξασμένη Ελλάδα μας!"
* Και αν δεν καταλάβατε "καλώς" πάρτε και την κατακλείδα, διότι μερικοί νομίζουν ότι η τζιχάντ ειναι μόνο μουσουλμανικού ύφους και ήθους:

Αν αργήσω        φάτε και
Αν χεστώ           σκουπίστε με

* Έγινε ολόκληρο σίριαλ με τους πληρωμένους λογαριασμούς που προμοταρουν Άδωνη στο τουίτα λεπτομέρειες εδώ, αν και μεταξύ μας χρειάζεται πιο πλήρες άρθρο. Είχε πολύ πλάκα να βλέπεις όλα αυτα τα ακάουντ με ...ονοματεπώνυμο με άβαταρ φωτογραφίες ...πεθαμένων, ινδών τραγουδιστών, αδερφοξαδέλφων ανθυποσελέμπριτις τα οποία είχαν δημιουργηθεί περίπου ταυτόχρονα και η μοναδική τους ασχολία ήταν να επανεκπέμπουν τη σοφία του Άδωνη όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας να .....διαμαρτύρονται πως τους παρεξηγήσαμε
πχ


με άβαταρ κλεμένο από εδώ και εδώ και ποικιλία στο ....ποστάρισμα
Τώρα για ποιο λόγο ένας πολιτικός πληρώνει bots (και όχι ανθρωπους) να του κάνουν RT δεν κατάλαβα. Έτσι και αλλιώς τα bots δεν τα ακολουθεί (σχεδόν) κανένας, δεν τα προσέχει κανένας, δεν ασχολείται μαζί τους κανένας. Ο μόνος λόγος ειναι για να λέει πως κάθε του τουίτ ανακυκλώνεται απο 100+ άτομα άρα ο ίδιος έχει απήχηση. Κοινώς προπαγάνδα, η οποία όμως ειναι τόσο μα τόσο αδύναμη που καταντά αστεία. Το πρόβλημα με τον Άδωνη ειναι ότι μάλλον αυτός που πιστεύει πρώτος την προπαγάνδα του Άδωνη ειναι ο ίδιος ο Άδωνης και αυτό μόνο νορμαλ δεν το λες.


* Τελευταίο και πλέον θυμωμένο, γιατί όπως είπαμε και στο προηγούμενο για κάθε μαλακισμένη ιδέα που διακινείται υπάρχουν απτές, υλικές και πραγματικότατες συνέπειες στον πραγματικό κόσμο:

"Για τους μη αγγλομαθείς, το παρακάτω είναι ένα εξαιρετικά θυμωμένο ποστάρισμα ενός πατέρα που είδε το 5 μηνών παιδί του να αρρωσταίνει με ιλαρά (στους 12 μήνες κάνεις το τετραπλό εμβόλιο για ιλαρά).

Αυτό έγινε γιατί στις ΗΠΑ το κίνημα κατά των εμβολίων είναι δημοφιλές και αυτό έχει οδηγήσει σε επανεμφάνιση ασθενιών που μέχρι τώρα είχαν εξαφανιστεί στον δυτικό κόσμο.

Για αυτούς που σκέφτονται: μα αν έχουν εξαφανιστεί τότε πως επανεμφανίζονται, ας σκεφτούν πως σήμερα έρχεται ένα αεροπλάνο από το Λάγος της Νιγηρίας (ένα μόνο παράδειγμα) όπου δεν εμβολιάζονται (σ. του Ζ: ή πως απλά οι αρρώστιες πάντα υπάρχουν, όσο ομως εμβολιαζόμαστε είμαστε συνολικά προστατευμένοι)

Αυτό που λέμε herd immunity, ή η ανοσία της αγέλης, το γεγονός πως όσο περισσότεροι γύρω μας είναι εμβολιασμένοι, τόσο καλύτερα προστατεύονται αυτοί που δεν έχοθν κάνει εμβόλια, έχει αρχίσει να παρουσιάζει ρωγμές διότι κάποιοι δεν εμβολιάζονται!
Γιατί; Μα γιατί δεν υπάρχει η αρρώστια ή γιατί μας κάνουν κακό τα εμβόλια.
Παρόλο που δεν υπάρχει ΜΙΑ σοβαρή έρευνα που να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.
.
Το εξοργιστικό είναι πως οι αρνητές των εμβολίων πατάνε ακριβώς πάνω σε αυτή την ανοσία αγέλης που προσφέρουν τα εμβόλια, προκειμένου να επιχειρηματολογήσουν εναντίων των εμβολίων!"

Ομολογώ πως αυτό το άρθρο με ώθησε να γράψω τον εν ολίγοις άσχετο, πρόλογο. Θα πάμε από καμια πανουκλα, καμια πολιομυελίτιδα ή από καμια τέτοια νεκρή αρρώστια μόνο και μόνο γιατί εσύ φίλτατε αναγνώστη είσαι ηλίθιος. Τα ενδιάμεσα αναφορικά ήταν για να σου δείξω πως κατά την μισοσωστή Τζημέρεια αρχή, αμα εισαι οπαδός του κινήματος κατά των εμβολιασμών, να δεις που θα σου έκαναν θετική εντύπωση και κάποια από τα πιο πάνω, θα είσαι δηλαδή ηλίθιος παντού.


6 σχόλια:

  1. Το μόνο που μένει είναι να προσευχηθούμε να μην έρθει ο Πάπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/16 12:35

    Ντροπή σου να κοροϊδεύεις άτομα με πρόβλημα στον εγκέφαλο όπως ο Τζήμερος και ο Αδωνις. Πτου σου!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μαλάκες με πτυχίο χωρίς πτυχίο, είναι δυνατή ομάδα πάντως
    http://xenesglosses.eu/2016/04/tha-anatethei-kai-se-alles-eidikotites-i/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πάντως σήμερα οι αναγνώστες του tromaktiko "τρόμαξαν" μπροστά σε μαθηματικά πρώτης δημοτικού

    πάω και γω να μπω στο yahoomail μου και μου πετάει στην μάπα:

    "ΠΡΩΙΝΟ ΚΟΥΙΖ: 73% των ανθρώπων αδυνατούν να δώσουν λύση σε αυτή την μαθηματική εξίσωση - Εσείς μπορείτε;"

    λέω και γω τρέχα γύρευε τι θα είναι...και τι είναι;

    "Η μαθηματική εξίσωση «4×4+4×4+4-4×4=?» έχει προκαλέσει μια μικρή φρενίτιδα στους χρήστες του facebook εδώ και καιρό.

    73% των ανθρώπων αδυνατούν να δώσουν σωστή λύση σε αυτή την μαθηματική εξίσωση."

    με αυτόν το ρυθμό σε 10 χρόνια θα μας πετιέται λινκ:
    "απίστευτο...87% των ανθρώπων δεν μπορούν να βρουν λύση σε αυτό το πρόβλημα...πως μετράμε τις κατσίκες αμα δεν μας φτάνουν τα δάχτυλα;;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε που μερικοι πληρωνονται για την βλακεία τους...σήμερον μεταφράζομεν συνέντευξη αντετοκούνμπο...και λέει ο τύπος σύμφωνα με το τζιμάνι που έκανε την μετάφραση ότι του δώσανε κάτι λεφτά μόλις έφτασε για τα έξοδα, και του είπανε: "Εδώ είσαι ρούκι"

      http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/apokalyptiko-antetokounmpo-oi-dyskolies-stis-hpa-ta-aderfia-toy-kai-to-nba.4016239.html


      ναί ε; μήπως του δώκανε λεφτά και του είπανε here you are, rookie (=ορίστε, ρούκι)

      λέω εγω τώρα, χωρίς να έχω διαβάσει την συνέντευξη στα αγγλικά...απλά λέω

      Διαγραφή

aeisixtir